follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Είναι πλέον δεδομένο ότι σε Συρία ή Ιράν θα αρχίσει ο 3ος Παγκοσμίος Πολέμος.
Και το έχουν αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία 200 χρόνια. Βάζουμε και τον χάρτη της Ελλάδας των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών για να μην ξεχνάμε ποιοί... έδιναν όπλα στους Τούρκους και μας έλεγαν προχωρήστε.. 
Γιατί αρρωσταίνουμε, γιατί γερνάμε, γιατί πεθαίνουμε; Επί αιώνες η επιστήμη προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και να βρει το ελιξίριο της νεότητας. Γερμανοί ερευνητές έκαναν τώρα μια σπουδαία ανακάλυψη.
Στις 23.13′ ώρα Ελλάδας, η S&P υποβάθμισε την Ελλάδα σε καθεστώς SD

Σε κίνηση σοκ προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s, ανακοινώνοντας την υποβάθμιση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας (Selective Default), από CCC προηγουμένως.
Από τα μέσα Νοεμβρίου και το 18ο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος, η Κίνα έχει αλλάξει ηγεσία και έχει αφήσει να διαφανεί μια νέα γενιά ηγετικών στελεχών, με πρώτο τον Σι Τζινπίνγκ. Πίσω από τα ονόματα όμως, η λειτουργία της εξουσίας σε μια χώρα που σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ θα είναι το 2016 η πρώτη δύναμη στον κόσμο παραμένει σκοτεινή και σύνθετη.
Κλειστοί θα είναι σήμερα Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί, οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, μετά από εντολή της...
Το φαγητό με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο προκαλεί περισσότερη ζήλεια στον νυν απ’ ό,τι μία συνάντηση για καφέ και όσο πιο αργά είναι το ραντεβού τόσο το χειρότερο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Στην Βραζιλία διεξήχθη ο διαγωνισμός "Miss Bumbum"για τα καλύτερα γυναικεία οπίσθια της χώρας.
Δεν θα μπορούσε να ποζάρει άλλη από την...
Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τη σχέση της με τη ζυγαριά, αλλά και για την ψυχανάλυση που κάνει τα τελευταία χρόνια και τις κρίσεις πανικού που την οδήγησαν σε αυτή.
Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τραγούδι «Αν» της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!
Ένα αιχμηρό σχόλιο του Σίλα Σεραφείμ στο twitter ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ο καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και το Γιάννη Αϊβάζη.
Επίδομα μητρότητας θα παίρνουν οι αυτοαπασχολούμενες εργαζόμενες γυναίκες σύμφωνα με
Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά με τη συμμετοχή 21 αγαπημένων και νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών διοργανώνουν
Κάνει λόγο για χτυπήματα κάτω από τη μέση

Αρνείται ότι προκάλεσε ο ίδιος την διαγραφή του με την ίδρυση
Ένας φοιτητής του Media Lab του MIT, ο Natan Linder μαζί με συναδέλφους του εδώ και καιρό αναπτύσσουν μια πρωτότυπη συσκευή...
Πριν από μερικούς μήνες μια ολοκαίνουργια διάβαση πεζών έκανε την εμφάνισή της στην περιοχή Pudong της Σαγκάης, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις των κατοίκων της πόλης αλλά και των επισκεπτών.
Τελικά έχει ή δεν έχει κυταρίτιδα η Κατερίνα Στικούδη; Η καυτή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με αποακλυπτικό κορμάκι στην πίστα, επιχειρώντας να κλείσει μια και καλή τα στόματα των επικριτών της μετα τό σάλο με τη γνωστή φωτογραφία!  
Με την νέα γενιά κινητήτρων jet

Απίστευτο επιστημονικό και τεχνολογικό επίτευγμα κατάφεραν ερευνητές από την Μεγάλη Βρετανία που δημιούργησαν έναν νέο κινητήρα jet με τον οποίο το ένα αεροσκάφος εφοδιασμένο με αυτόν θα μπορούσε να μειώσει τις ώρες πτήσεις από την Αγγλία στην Αυστραλία, όπου θα χρειάζονται πλέον μόνο 4 ώρες!
Στην επόμενη μέρα του ως ανεξάρτητος βουλευτής πλέον και ιδρυτής της κίνησης «ΡΙΚΣΣΥ» αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1. 
Εδική πατέντα από Αγγλική εταιρεία

Πως θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε στην βρύση για να πλύνετε τα χέρια σας και ταυτόχρονα αυτή τα στέγνωνε; Απλά υπέροχα, ειδικά τώρα που το νερό της βρύσης είναι κρύο και τα χέρια κρυώνουν περισσότερο.
Τουριστικό εισιτήριο απεριορίστων διαδρομών, ισχύος τριών και επτά ημερών και αξίας...
20 και 50 ευρώ αντίστοιχα, προωθεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), ο οποίος, παράλληλα, θα προσφέρει στο επιβατικό κοινό στα δέκα εισιτήρια το ένα δώρο, αλλά και έκπτωση 50% για τα πρόστιμα που εξοφλούνται εντός δέκα ημέρών.
Το χειρότερο σκορ (46,2) συγκέντρωσε η Ελλάδα σε παγκόσμια έρευνα που έγινε για την επιχειρηματικότητα ενώ χώρες όπως η... Βενεζουέλα, η Ουκρανία και η Γκάνα βρέθηκαν σε υψηλότερες θέσεις.
Μόνο 5% των τελειόφοιτων του πανεπιστημίου Stanford βρήκαν την απάντηση.

Μπορείτε να απαντήσετε στις ακόλουθες 7 ερωτήσεις με την ίδια λέξη;

1. Η λέξη έχει 6 γράμματα ...

2. Υπήρχε πριν απ' τον Θεό...
Το Rothenburg ob der Tauber είναι μια μικρή πόλη της..

Γερμανίας που έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο για έναν και μόνο λόγο: εδώ τα Χριστούγεννα δεν τελειώνουν ποτέ...
Ένας γοητευτικός άντρας έχει κλέψει την καρδιά της ξανθιάς Λάουρας Νάργες και ονομάζεται ...Δημήτρης Δαλάκος.
Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας..

μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από… κουτάκια μπύρας.
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!

Σε όλες τις πόλεις του κόσμου Χριστουγεννιάτικα δέντρα τοποθετούνται και τα λαμπιόνια ανάβουν..
Αρκετοί άνθρωποι περνούν πολλά χρόνια από τη ζωή τους λαμβάνοντας ανώτερα πτυχία και τίτλους σπουδών με την προοπτική να έχουν μια καλή επαγγελματική καριέρα, ωστόσο, όπως…
φαίνεται μπορεί και η πλούσια εμπειρία σε ένα απλό video game μπορεί να σε κάνει υψηλόβαθμο στέλεχος.
Οι πληροφορίες για κατάργηση του αφορολόγητου των τέκνων καθώς και η καθιέρωση φορολογικού συντελεστή 45% από τα 26.000 ευρώ και πάνω προκάλεσαν την κατακραυγή των πολιτών.
Αθήνα

«Η επάνοδος της χώρας σε τροχιά ανάκαμψης προϋποθέτει κυρίως την ακύρωση τους προγράμματος της ύφεσης, αλλά και μια γενναία απομείωση του δημόσιου χρέους της χώρας ως ποσοστού του ΑΕΠ.
Αποφάσισε να φέρει την Πρωτοχρονιά πριν από την ώρα της γνωστή τραγουδίστρια!

Απίστευτο και όμως «τους έδωσε» στη συνέντευξή του
Το ότι ο Brad Pitt είναι ένας από τους πιο hot άντρες του Hollywood το ξέρουμε όλοι.
Αυτό θα πεί ταλέντο...
Η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης σε εκτενές άρθρο στο φύλλο της Κυριακής, αναφέρουν ότι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος κρίθηκε ακατάλληλος
Aποκλίσεις στις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου βρήκε η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής.
Την ανάσα των πολιτών «κόβουν» τα εναλλακτικά μέτρα που συμπεριλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Πρόκειται για ένα σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο θα ισχύσει
Το διάσημο μοντέλο εσωρούχων οφείλει να προσέχει τις αναλογίες του από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της μέρας. Τα τσουβάλια με λεφτά που ρίχνουν στα πόδια τους οι μεγάλες εταιρείες αξίζουν ωστόσο κάθε θυσία. Ναι, ε; Διαβάστε πως τρέφεται η Μιράντα.
Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλή παίρνει
Το ότι είναι έγκυος και μάλιστα 3,5 μηνών, παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε εδώ κάθε εβδομάδα;»
Η ανάμιξη του γκρέιπφρουτ με 85 φάρμακα είναι επικίνδυνη για την υγεία και μπορεί να προκαλέσει απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες, προειδοποιούν
Μια ιδιαίτερα σέξι παρουσία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα μπάχαλο φέτος". Η Κατερίνα Βασιλείου σηκώθηκε και χόρεψε πολύ αισθησιακά,
Το αντίπαλον δέος του PSY είναι ελληνικό! Το δικό μας «Gangnam Style» κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ και ο τίτλος του...
Aυτή εδώ είναι η Loreen, η οποία κέρδισε 
προσφάτως την Eurovision και φυσικά τις εντυπώσεις με το τραγούδι της "Euphoria".
Τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε 20.000 νέους ανέργους, αποφοίτους όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων,
Το πρόβλημα είναι όμως ότι από τα 10 δις, ευρώ που χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες θα πληρώσει μόνο τα 3,5 δις. ( δηλαδή το 1/3). Ποιος θα πρωτοπάρει λοιπόν, πόσα και με ποια κριτήρια;
Οι δεσμευτικοί όροι της συμφωνίας - Yπό όρους και σε τέσσερις δόσεις θα λάβει η Ελλάδα τα 43,7 δισ. ευρώ

Έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις που διήρκησαν περισσότερες από 13 ώρες,
Βάψτε την κρεβατοκάμαρά σας και κάνετε σεξ χωρίς σταματημό
Ότι είναι... «Greek lover» θέλησαν να μας ενημερώσουν διάσημοι Έλληνες, που καυχήθηκαν δημόσια για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι!