follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Το δικό της sexy και ξεχωριστό δώρο στους θαυμαστές  της έκανε  η Kelly Brook!


Αφού οι Αμερικάνοι την χάρηκαν τα τελευταία χρόνια, ήρθε η στιγμή η Κιμ Καρντάσιαν να δείξει τα προσόντα της και στην Ευρώπη.


Διεγράφη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Γιάννης Μανώλης...


Δύο θα είναι συνολικά οι Κυριακές στις οποίες τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά κατά το εορταστικό ωράριο που τίθεται σε ισχύ από τις 13 Δεκεμβρίου.


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη δήλωση Πόθεν Εσχες που κατέθεσε μαζί με τη σύζυγό του

Για πρώτη φορά μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ένας Ρώσος ηγέτης, ο Β.Πούτιν θα εμφανισθεί στην Δύση ως εκπρόσωπος μιας μεγάλης ένωσης κρατών υπό την ρωσική ομπρέλα!


Ο θεραπευτής του σεξ Eric Amaranth προσφέρει τις γνώσεις του σε ζευγάρια προκειμένου να...


Πάμπολλες φορές έχουμε ακούσει ηθοποιούς να δηλώνουν ότι βλέπουν κλασικές ταινίες, για να πάρουν μαθήματα υποκριτικής από του παλιούς, έμπειρους ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, διάσημη πανέμορφη ηθοποιός δηλώνει ότι συνηθίζει να βλέπει κάθε μέρα πορνό για να βελτιωθεί ως ηθοποιός.


Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να λατρέψατε το Gangnam Style του Κορεάτη PSY αλλά τώρα πλησιάζουν Χριστούγεννα


Επτά ετησίως θα είναι οι Κυριακές που θα μπορούν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Αυτό θα προβλέπει...


Οι ψηλοτάκουνες μπότες πρόδωσαν την ηθοποιό

Δεν της πήγε καλά το σόλο της Βάνας Μπάρμπα, η οποία παραπάτησε και έπεσε στο πλατό του Dancing with the stars 3.


Σε λεκτική«γκάφα» υπέπεσε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας όταν απάντησε το τι πραγματικά πιστεύει για το αν μπορεί πραγματικά να ζήσει με 500 ευρώ.

Ο νομός Αχαΐας διατρέχει κίνδυνο να πληγεί από ανεμοστρόβιλους

Η χώρα μας και ειδικότερα ο νομός Αχαΐας διατρέχει κίνδυνο να πληγεί από ανεμοστρόβιλους αυξημένο κατά 300%. Έλληνες επιστήμονες
Νέα τεχνολογία στο πεδίου του φωτισμού, ανακάλυψαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Wake Forrest της Βόρειας Καρολίνα στην Αμερική.

Το Fipel (Field Induced Polymer Electroluminescent) αποτελείται από στρώσεις πολυμερών που εκπέμπουν φως, με νανο-υλικά που ενεργοποιούνται όταν τα διαπεράσει το ηλεκτρικό ρεύμα. Το «πλαστικό» φως που παράγεται είναι πιο δυνατό και καθαρό από μια συμβατική λάμπα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με δηλώσεις των δημιουργών του.

Όπως δηλώνει ο καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου, Dr. David Carroll «αυτό που ανακαλύψαμε είναι ένας τρόπος να παράγουμε μόνο φωτεινή ενέργεια και όχι θερμική. Επίσης οι συσκευές μας δεν περιέχουν υδράργυρο ούτε καυστικά χημικά και δεν μπορούν να σπάσουν γιατί πολύ απλά δεν αποτελούνται από γυαλί».

Το νέο υλικό είναι πολύ εύκολο στην διάπλασή του με αποτέλεσμα να μπορεί να πάρει όποια μορφή θελήσουμε και αποδίδει πολύ καλύτερο φωτισμό από την σημερινή τεχνολογία LED, δε χρειάζεται συστήματα υποστήριξης ή ψύξης. Υπάρχει ακόμα δυνατότητα να ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει διάφορους χρωματισμούς ή παραλλαγές του λευκού. Περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα τεχνολογία έχουν δημοσιευτεί στο άρθρο του επιστημονικού site, OrganicElectronics.Η νέα τεχνολογία φωτός φέρνει πραγματική επανάσταση στο χώρο, και σίγουρα θα επηρεάσει τις οθόνες, τα σπίτια μας και κάθε μορφή τεχνολογίας που βασίζεται στο φως.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, θα είναι φθηνό, αξιόπιστο και με διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια.


to-mati.gr
Δεν έχουν γίνει ακόμα ούτε ενός έτους, δεν περπατάνε ακόμα αλλά είναι δεινοί κολυμβητές! Τα δίδυμα της οικογένειας Τράικας έχουν ξετρελάνει τους πάντες με τις ικανότητες τους στο κολύμπι!

Ο Γουίλιαμ και η Ελενίτα είναι μόλις 9 μηνών και κολυμπούν 25 μέτρα στην πισίνα για πλάκα! Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και όταν βρίσκονται κάτω από το νερό, δεν κρύβουν την χαρά τους!

Η μητέρα τους κατάλαβε ότι το νερό είναι ο φυσικός τους χώρος από όταν βρέθηκαν σε μια πισίνα στην Κύπρο. Όταν επέστρεψαν στην Αγγλία, τα πήγε σε ένα κολυμβητήριο όπου έχουν ξεδιπλώσει το ταλέντο τους! Και όπως λένε οι περήφανοι γονείς, είναι έτοιμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ







newsit.gr

Ούτε αυτήν την εβδομάδα θα παίρνουν τα φάρμακά τους δωρεάν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις του. Ταυτόχρονα διαμηνύει στα μέλη του: «μην  υπογράφετε ατομικές συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ»!

Ρευστό για όλους τους περασμένους μήνες οι φαρμακοποιοί δεν έχουν δει. Από την άλλη, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχει ξεκινήσει μάλλον την τακτική του… διαίρει και βασίλευε με την ανακοίνωση ότι θα προχωρήσει σε ατομικές συμβάσεις με τους φαρμακοποιούς ώστε να μπλοκάρει την επιρροή από τις απεργίες του κλάδου.

Όλο αυτό το κλίμα οδήγησε στο να αποφασίσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε έκτακτη συνεδρίασή του το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, τη συνέχιση της αναστολής εκτέλεσης συνταγών εφόσον οι διαδικασίες αποπληρωμής παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Τις επόμενες δύο - τρεις ημέρες και αφού ολοκληρωθεί ένας κύκλος επαφών που θα κάνουν οι εκπρόσωποι του κλάδου με τα Υπουργεία Υγείας, Οικονομικών αλλά και τον ΕΟΠΥΥ, θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ του ΠΦΣ, θα εκτιμήσει τις εξελίξεις και θα αποφασίσει περαιτέρω.
Πάντως ο ΠΦΣ επισημαίνει στα μέλη του: «Κανένας φαρμακοποιός δεν  υπογράφει την ατομική σύμβαση – λαιμητόμο που ετοίμασε ο ΕΟΠΥΥ».

Να σημειωθεί ότι σήμερα Δευτέρα πληρώνονται  τα φαρμακεία μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος ΔΙΑΣ, το 20% του μηνός Αυγούστου.

http://iatropedia.com

Θα αηδιάσετε όταν μάθετε πως φτιάχνετε ο πιο ακριβός καφέ του κόσμου!Κοστίζει 1,100 δολάρια το κιλό και 30 δολάρια το φλιτζάνι….

Φτιάχνετε στην Ταϊλάνδη…από ελέφαντες! Οι ντόπιοι δίνουν σε ελέφαντες να καταπιούν κόκκους καφέ και τους συλλέγουν, αφού έχει γίνει η πέψη, από τα κόπρανα τους!

Οι ειδικοί λένε πως ο καφές αυτός είναι τόσο ωραίος λόγω των εντερικών υγρών των ελεφάντων, μέσα από τα οποία περνάν οι κόκκοι!


http://drgorilla.gr


Κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που μπορούν να φέρουν στη χώρα μας 1,3 τρισ. δολάρια κρύβονται στον Ελληνικό υποθαλάσσιο χώρο, σύμφωνα με απόρρητη έκθεση που παρέδωσαν στο πρωθυπουργό τρεις Έλληνες καθηγητές.

Η έκθεση αυτή που υπογράφεται από τους επιστήμονες Ηλία Κονοφάγο , Αντώνη Φώσκολο και Νίκο Λυγερό, περιγράφει όλες τις ενέργειες που πρέπει άμεσα να γίνουν για την εκμετάλλευση των Ελληνικών υδρογονανθράκων .

Σύμφωνα με την Real News, η έκθεση παραδόθηκε από τους ίδιους τους καθηγητές στα χέρια του πρωθυπουργού και επισημαίνεται ότι η πολιτεία πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε ουσιαστικές συνομιλίες με τα γειτονικά κράτη για την οριοθέτηση της ΑΟΖ και τη δημιουργία του κατάλληλου πολιτικού κλίματος.

Η αξιοποίηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που εντοπίζονται νότια της Κρήτης μπορούν να αποφέρουν έσοδα στο Ελληνικό Δημόσιο ύψους 270 δισ. δολαρίων ενώ εαν συνυπολογιστεί και η πιθανότητα ανακάλυψης πετρελαίου το όφελος θα εκτιναχθεί στα 1,3 δισ. δολάρια

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά από την έκθεση της Deutsche Bank που έκανε λόγο για γεωλογικές έρευνες που αν επαληθευτούν, θα «χαρίσουν» στην Ελλάδα σημαντικά κέρδη από την ύπαρξη υδρογονανθράκων στο υπέδαφός της.

on-news.gr

Το ενδεχόμενο παράτασης του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση.

Την είδηση μεταδίδουν τα πρακτορεία Reuters και Dow Jones Newswires καθώς και η Wall Street Journal, που επικαλούνται Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι το ενδεχόμενο παράτασης «είναι πιθανό», καθώς η Αθήνα προσδοκά σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ομολογιούχων και σε διασφάλιση του προσδοκώμενου ποσού των 30 δισ. ευρώ στο σύνολο των προσφορών ανταλλαγής χρέους.

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα της τελικής «αποτίμησης» της επαναγοράς συζητήθηκε διεξοδικά στην τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group την Κυριακή, ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων, όπως και των αναδόχων της επαναγοράς, θα συνεχισθούν και τις επόμενες ώρες. Εξάλλου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται στο Μόναχο συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σε αυτό το πλαίσιο, από τη στιγμή που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το ποσό που συγκεντρώθηκε δεν έφτασε τελικά τα 30 δισ. ευρώ (εκτιμάται μεταξύ 26-28 δισ. ευρώ) θα πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις. Μία από αυτές είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες είχε αποφασιστεί να λειτουργήσουν ως... back up, προσφέροντας στην αρχή ένα μεγάλο ποσοστό των ομολόγων που κατέχουν. Οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να διαθέσουν και τα υπόλοιπα ομόλογα, κλείνοντας τυχόν «τρύπα» για την επίτευξη του στόχου.

Για να συμβεί αυτό θα ανοίξει εκ νέου το βιβλίο προσφορών, για μία ή δύο ημέρες, ώστε να επιτευχθεί το 100% του στόχου, είτε με τη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών, είτε με νέες προσφορές από το εξωτερικό. Ενώ όσο μένει ανοικτή η διαδικασία δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο να ξεπεραστεί ο στόχος των 30 δισ. ευρώ μειώνοντας αντίστοιχα την «ανάγκη» μεγαλύτερης συμμετοχής των ελληνικών τραπεζών, που μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει με τα 2/3 των ομολόγων που διακρατούν στα χαρτοφυλάκιά τους.

Σε κάθε περίπτωση η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο την Τετάρτη, μία ημέρα πριν το Eurogroup της Πέμπτης, όπου και θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την εκταμίευση της δόσης των 34,4 δισ. ευρώ.

protothema.gr
Έχεις μείνει με ανοιχτό το στόμα άπειρες φορές μπροστά από σπίτια μοναδικά.

Με έντονο αρχιτεκτονικό στίγμα, με έμπνευση και δημιουργικότητα στο φουλ, που αποτελούν παραγματικά λαμπρά δείγματα σύγχρονης ανθρώπινης δημιουργίας και τα καθιστούν αντικείμενα θαυμασμού, και προσωπικούς παραδείσους για τους τυχερούς ενοίκους τους. Αυτά στο εξωτερικό κυρίως, βέβαια…

Κι όμως! Οι πρωτοποριακές διεθνείς τάσεις αρχίζουν να φτάνουν και σε εμάς. Και απόδειξη αυτό το εκπληκτικό σπίτι, που μπορείς να αντικρίσεις μπροστά σου, σε μία τυχαία βόλτα σου στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στους δρόμους του Ψυχικού...
...
(για ευνόητους λόγους, δεν δίδεται η ακριβής διεύθυνση), και μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι στους δρόμους κάποιας αμερικανικής ή ευρωπαϊκής μεγαλούπολης.
Σχεδιάστηκε από το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Divercity, με βασικό γνώμονα το γεγονός ότι η τοποθεσία κατασκευής θα γινόταν σε ένα τυφλό οικόπεδο, οπότε το δεσπόζον κτήμα (όπου και χτίστηκε η κατοικία) θα έπρεπε να αφήσει απρόσκοπτα τη θέα στο μειονεκτούν όμορο τμήμα του οικοπέδου. Αν συνδυάσεις και το γεγονός ότι η πρόσβαση σε αυττό γίνεται με πλάτη προς τη θέα, ε τότε η κατεύθυνση των δημιουργών ήταν σαφής: μία καμπύλη ανοιχτή κατασκευή, που να διατρέχει ως κορδέλα όλο το κτίσμα σε επίπεδο κάτοψης

Και το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό: το σπίτι χωρίζεται σε τρία κομμάτια: τον βράχο, το κυάλι και έναν διαφανή χώρο ανάμεσα τους. Ο βράχος αποτελεί τη βάση, πάνω στην οποία στηρίζεται το υπόλοιπο κτίσμα. Περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και πισίνα, καθώς και βοηθητικούς χώρος.
Το πάνω μέρος αποτελεί το κυάλι, το οποίο καδράρει κατά κάποιον τρόπο τη θέα, πλήρως εξοπλισμένο με γυαλί, ώστε να επιτρέπει τη θέαση και στο όμορο οικόπεδο. Η κυρίως κατοικία βρίσκεται εδώ, Τέλος, το διάφανο τμήμα στο ισόγειο περιλαμβάνει χώρους διημέρευσης, δίπλα στην πισίνα, με το υαλοστάσιο να ακολουθεί τη διάταξη του κυαλιού, το οποίο στηρίζει και από το οποίο ορίζεται. Και για να μην πολυλογώ, οι φωτογραφίες απλά μιλάνε από μόνες τους. Θαυμάστε τις, ώστε το μάτι να χορτάσει και πού ξέρετε; Αφενός μπορεί κάποτε να αποκτήσετε ένα ανάλογο σπίτι, σε διαφορετική περίπτωση σε κάποιο πέρασμα σας από το Ψυχικό θα πέσετε πάνω του, ώστε να μπορέσετε να το θαυμάσετε και εκ του σύνεγγυς…

011777 house 

021777 house 

031777 house 

041777 house 

051777 house 

061777 house 

071777 house 

081777 house 
091777 house 

101777 house 

111777 house

to-gamato.com

Το μουσείο της Mercedes Benz στη Στουτγάρδη είναι γνωστό στο ευρύ κοινό για τις συλλογές σύγχρονων αλλά και vintage αυτοκινήτων της εταιρείας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών…

Ουδείς γνωρίζει (ή έστω πολύ λίγοι) ότι στο εσωτερικό του διαθέτει τον ισχυρότερο τεχνητό ανεμοστρόβιλο στον κόσμο, πιστοποιημένο, μάλιστα, από τα Ρεκόρ Γκίνες.

Ο ανεμοστρόβιλος, βέβαια, που έχει ύψος 34,4 μέτρα, δεν κατασκευάστηκε ως έκθεμα αλλά ως σύστημα απομάκρυνσης του καπνού από τους χώρους του μουσείου σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Καθώς το μουσείο δεν διαθέτει τα ανάλογα ανοίγματα για να φεύγει ο καπνός και να μην διαχέεται μέσα στο κτήριο, οι αρχιτέκτονες αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν τον συγκεκριμένο τεχνητό ανεμοστρόβιλο, που εμποδίζει την εξάπλωση του καπνού μέσα στο χώρο ωθώντας τον προς το εξωτερικό.

Ο τεράστιος ανεμοστρόβιλος χρειάζεται περίπου 7 λεπτά για να τεθεί σε λειτουργία και προκαλείται από 144 μηχανές και 28 τόνους αέρα, καθαρίζοντας το χώρο από τον καπνό και διατηρώντας τους υπαλλήλους και επισκέπτες σε ασφάλεια.

anemostrovilos1anemostrovilos2

anemostrovilos4anemostrovilos3



on-news.gr
Είναι πλέον δεδομένο ότι σε Συρία ή Ιράν θα αρχίσει ο 3ος Παγκοσμίος Πολέμος.
Και το έχουν αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία 200 χρόνια. Βάζουμε και τον χάρτη της Ελλάδας των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών για να μην ξεχνάμε ποιοί... έδιναν όπλα στους Τούρκους και μας έλεγαν προχωρήστε.. 
Γιατί αρρωσταίνουμε, γιατί γερνάμε, γιατί πεθαίνουμε; Επί αιώνες η επιστήμη προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και να βρει το ελιξίριο της νεότητας. Γερμανοί ερευνητές έκαναν τώρα μια σπουδαία ανακάλυψη.
Στις 23.13′ ώρα Ελλάδας, η S&P υποβάθμισε την Ελλάδα σε καθεστώς SD

Σε κίνηση σοκ προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s, ανακοινώνοντας την υποβάθμιση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας (Selective Default), από CCC προηγουμένως.
Από τα μέσα Νοεμβρίου και το 18ο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος, η Κίνα έχει αλλάξει ηγεσία και έχει αφήσει να διαφανεί μια νέα γενιά ηγετικών στελεχών, με πρώτο τον Σι Τζινπίνγκ. Πίσω από τα ονόματα όμως, η λειτουργία της εξουσίας σε μια χώρα που σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ θα είναι το 2016 η πρώτη δύναμη στον κόσμο παραμένει σκοτεινή και σύνθετη.
Κλειστοί θα είναι σήμερα Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί, οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, μετά από εντολή της...
Το φαγητό με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο προκαλεί περισσότερη ζήλεια στον νυν απ’ ό,τι μία συνάντηση για καφέ και όσο πιο αργά είναι το ραντεβού τόσο το χειρότερο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.