follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!




​Θύματα κυκλώματος μαστροπείας, που τις εμφάνιζε ως συνοδούς πολυτελείας σε site με ροζ αγγελίες στο Internet, έπεσαν η Γιάννα Πολιάκου και η Έφη Κυριάκου.



Οι επιτήδειοι, «κλέβοντας» αισθησιακές φώτο των δυο μοντέλων από φωτογραφίσεις που είχαν κάνει για ανδρικά περιοδικά, τις εμφάνιζαν ως «δόλωμα» για τους πελάτες του site, χωρίς φυσικά την άδεια τους και εν αγνοία τους.

Σοκαρισμένες και οι δυο, με το που το έμαθαν, έλαβαν όλα τ΄απαραίτητα μέτρα.

Η Γιάννα Πολιάκου δήλωσε για την περιπέτεια της:

«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Δεν είναι λίγο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού, και μέχρι ν΄αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, ο κόσμος σε κοιτάζει με αμφιβολία. Είναι πολύ άσχημο! Έχω ήδη πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχουν κινηθεί όλες οι νομικές διαδικασίες. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το site, αλλά ένας φίλος μ΄ενημέρωσε πως δεν είναι ανοιχτό προς το κοινό και πρέπει να γίνεις μέλος για να έχεις πρόσβαση στη λίστα των συνοδών. Οι φωτογραφίες είναι από παλιά μου φωτογράφιση στο Nitro, και ήταν στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων».








Συγλονισμένη όμως και η Έφη Κυριάκου, μοντέλο και «Playmate 2009» που μίλησε για το θέμα, λέγοντας:

«Φυσικά και θα κινηθώ νομικά! Τις επόμενες μέρες, μέσω του δικηγόρου μου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι όπως έκανα παλαιότερα, και δεν θ΄ακούσω κανέναν που θα μου πει ότι δεν θα βρω άκρη. Το σοκ είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά πλέον είμαι πιο ψύχραιμη γιατί το έχω ξαναπεράσει! Δεν χρειάζεται ν΄αποδείξω τίποτα. Οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, ξέρουν ποια είμαι. Δυστυχώς, το διαδίκτυο στην εποχή μας, δίνει την ευκαιρία σε ανεγκέφαλους να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να πράττουν ανεξέλεγκτα εις βάρος άλλων. Αρκεί να σας αναφέρω ότι μου έχουν κλέψει τους κωδικούς του Facebook πολλές φορές, και όσα προφίλ υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν τα διαχειρίζομαι εγώ».




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Στο σφυρί θα βγει σε λίγες ημέρες στις ΗΠΑ μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία είχε τραβηχθεί πριν παντρευτεί τον Κάρολο και η οποία δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ καθώς έπεσε... θύμα λογοκρισίας.



Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» είχε θεωρήσει αρκετά «καυτή» την εν λόγω ασπρόμαυρη φωτογραφία, που απεικονίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα ξαπλωμένη σε κάποιο σαλέ, στην αγκαλιά ενός νεαρού άνδρα και αποφάσισε να μην τη δημοσιεύσει.



Πάνω στη φωτογραφία αναγράφεται με μολύβι η φράση «να μην δημοσιευθεί». Η ημερομηνία που αναγράφεται πίσω από την εικόνα ίσως εξηγεί το λόγο. «26 Φεβρουαρίου 1981», δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Κάρολο από το παλάτι του Μπάκινγχαμ.



Τα τελευταία επτά χρόνια η εν λόγω φωτογραφία βρίσκεται στα χέρια ιδιώτη ο οποίος την αγόρασε από το αρχείο της Daily Mirror και θα βγει σε δημοπρασία που θα γίνει στις ΗΠΑ στις 19 Ιανουαρίου. Η τιμή της λόγω της φράσης «να μην δημοσιευθεί» που αναγράφεται σε αυτή αναμένεται να φθάσει στα ύψη.






iefimerida.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE


Μια σειρά φωτογραφιών που μας φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται ακόμη και στα πιο επικίνδυνα ζώα.



Η δουλειά του Σουρέν Μανβελιάν είναι απίστευτη. Ο ίδιος ο φωτογράφος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Έχει PhD στην Θεωρητική Φυσική και έχει κάνει βραβευμένες μελέτες πάνω στην κβαντική θεωρία και τις εφαρμογές της. Παίζει πέντε μουσικά όργανα και διδάσκει μαθηματικά, φυσική και αστρονομία στην σχολή Waldorf του Ερεβάν, στην πατρίδα του την Αρμενία. Και είναι μόλις 35 ετών. Αλλά το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα -ίσως γιατί είναι πιο προσιτό σε εμάς- είναι οι φωτογραφίες του. Το χόμπι του το έχει μετατρέψει σε δεύτερο επάγγελμα και εικόνες του έχουν δημοσιευθεί σε μερικά από τα πιο σημαντικά περιοδικά στον κόσμο. Στα «Όμορφά σου μάτια» όπου φωτογράφιζε από κοντά με macro φακούς μάτια ανθρώπων, έκανε τεράστια επιτυχία στο Internet και αναδημοσιεύθηκε από εφημερίδες όπως η Daily Mail, o Independent, η La Reppublica και αρκετές ακόμη. Αλλά η νέα σειρά φωτογραφιών του, τα «Μάτια Ζώων», είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή -το ταλέντο του Μανβελιάν δεν έχει όριο.



Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες νέες φωτογραφίες του:



Κροκόδειλος






Άλογο


Χάσκι


Πύθωνας


Σιαμαία Γάτα






ΠΗΓΗ: perierga.gr



via http://www.pistepseto.gr/search/label/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1


Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες, που έχουν λογαριασμό στο Facebook, συνδέονται στο κοινωνικό δίκτυο χωρίς να έχουν κάτι πραγματικά να κάνουν και αναλώνονται στο να κάνουν «Like» σε αναρτήσεις άλλων.


Το συμπέρασμα βγαίνει από την πρόσφατη πανελλήνια έρευνα για τη συμπεριφορά των χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1.100 χρήστες που χρησιμοποιούν τα social media, όπως Facebook, Twitter, διάφορα Blogs και άλλα.


Σε σχέση με τα αποτελέσματα του 2011, την περασμένη χρονιά είχαμε την αύξηση στον αριθμό των “φίλων” κατά ένα ποσοστό της τάξης του 40%, γεγονός που οφείλεται στην ολοένα και μεγαλύτερη διάδοση του Facebook, αλλά και γενικότερα των εφαρμογών γνωριμιών. Το 46% δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τις ειδήσεις που κατακλύζουν το profile του, με το 40% να αισθάνεται πως παραβιάζεται η προσωπική του ζωή.


Τέλος ένας στους επτά θεωρεί πως το Facebook αποτελεί το λόγο που απομακρύνθηκε από τους φίλους του.


Πηγή:enikos.gr







via http://www.to-mati.gr


Αυτά συμβαίνουν όταν γράφεις συνέχεια στο Twitter...





Ειδικά δε όταν παρασύρεσαι από μαϊμού προφίλ και υιοθετείς απόψεις τρίτων, χωρίς να ελέγχεις αν το προφίλ είναι «καθαρό» ή βρώμικο. Θύμα της ιστορίας;



Η Ναταλία Γερμανού η οποία χαρακτήρισε την Λάουρα Νάργες «Το Νάργιες».



Αποτέλεσμα; Να αντιδράσει ο σύντροφός της Δημήτρης Δαλάκος και να την βάλει στη θέση της με σχολιάκια ευγενικά μεν επιθετικά δε. Υπερβολικά…καθώς θεωρώ ότι η Ναταλία έκανε χιούμορ.



Διαβάστε προσεκτικά τον διάλογο στο Twitter και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ!!!






















nassosblog




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Έχει τεθεί ως το "αιώνιο ερώτημα" για τη Φόρμουλα 1. Ποιος ήταν ο καλύτερος οδηγός αγώνων; Ο Άιρτον Σένα, σε εποχές όπου η οδηγική ικανότητα ήταν αυτό που έπαιζε περισσότερο ρόλο στους αγώνες, ή ο Μίκαελ Σουμάχερ, που κέρδισε 7 παγκόσμια πρωταθλήματα, στην "ηλεκτρονική" εποχή; Εσείς τι λέτε;



Εμείς απλά σας δείχνουμε μερικά βίντεο:

























via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE






Η συγκλονιστική αυτή φωτογραφία, που απαθανατίστηκε σε μαιευτήριο της Αριζόνα τον περασμένο Οκτώβριο. κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου....



Διαβάστε περισσότερα »

via http://www.mychannel.gr/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3


Αναβαθμίζεται η εφαρμογή του Messenger. Το Facebook αναβαθμίζει την εφαρμογή του Messenger, προσθέτοντας τη δυνατότητα για ηχητικά μηνύματα και προχωράει σε δοκιμές στον Καναδά για τη δημιουργία φωνητικών κλήσεων.


Οι καναδοί χρήστες του κοινωνικού δικτύου έχουν πλέον τη δυνατότητα φωνητικών κλήσεων (VoIP), μία λειτουργία που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, όμως από ό,τι φαίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα θα γίνει διαθέσιμη για όλους.


Η δοκιμές που κάνει η εταιρεία, είναι στα πρότυπα του Skype και πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής Messenger. Για να έχουν οι χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις νέες λειτουργίες θα πρέπει να αναβαθμίσουν την εφαρμογή στην τελευταία της έκδοση.


Για τους υπόλοιπους χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα λειτουργία, το Facebook τους επιτρέπει την ανταλλαγή φωνητικών μηνυμάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία βέβαια, έχει πάψει εδώ και καιρό να χρησιμοποιείται από το κοινό, όμως είναι ίσως μία καλή εισαγωγή στον τρόπο λειτουργίας των νέων δυνατοτήτων του Messenger.


Για να τη χρησιμοποιήσετε, απλά πατάτε το κουμπί «+» που βρίσκεται δίπλα στο κουτί για την σύνταξη του γραπτού μηνύματος και στη συνέχεια επιλέγετε «Εγγραφή» (Record). Κρατείστε πατημένη την συγκεκριμένη επιλογή μέχρι να ολοκληρώσετε το μήνυμα σας. Αφήνοντας το κουμπί το μήνυμα στέλνεται αυτόματα.


Η αναβάθμιση της εφαρμογής του Messenger είναι ήδη διαθέσιμη για iOS και για Android.








via http://www.to-mati.gr











Σκέψου σαν νέος για να φαίνεσαι νέος



Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το πώς ο νους επηρεάζει το σώμα, έχει να προσφέρει την κατάλληλη διαπίστωση-συμβουλή: Όσοι άνθρωποι σκέφτονται και ντύνονται σαν νέοι, είναι όντως πιο υγιείς και γερνάνε πιο αργά σε σχέση με όσους σκέφτονται και ντύνονται πιο σοβαρά, σύμφωνα με την ηλικία τους. Η δύναμη της θετικής και νεανικής σκέψης και νοοτροπίας μπορεί, όπως φαίνεται, να βελτιώσει από την πίεση του αίματος και τα αρθριτικά μέχρι την όραση. Ακόμα και η καρδιοπάθεια και ο καρκίνος (π.χ. του προστάτη), σε ένα βαθμό, μπορούν να κρατηθούν μακριά χάρη στη δύναμη των νοητικών εικόνων που σχηματίζει κανείς για τον εαυτό του και στην εσωτερική άρνησή του να γεράσει. Η μελέτη των ερευνητών, υπό την Έλεν Λάνγκερ του Τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, σε συνεργασία με ερευνητές του πανεπιστημίου ΜΙΤ, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ψυχολογίας "Perspectives on Psychological Science", σύμφωνα με τη βρετανική "Ντέιλι Μέιλ".

Οι ερευνητές αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ένα πείραμα στη διάρκεια του οποίου μερικοί ηλικιωμένοι "μεταφέρθηκαν" επί μια εβδομάδα πίσω στο 1959 και έζησαν σε ένα διαμέρισμα επιπλωμένο με τη μόδα εκείνης της εποχής, ενώ παρακολουθούσαν τηλεόραση και άκουγαν μουσική της δεκαετίας του πενήντα και του εξήντα. Μετά το τέλος του πειράματος, οι εθελοντές φάνηκε να έχουν ξανανιώσει, καθώς έδειχναν κατά τρία χρόνια νεότεροι, η ακοή και η όρασή τους είχε βελτιωθεί, οι αρθρώσεις τους ήσαν πιο ευέλικτες, οι μύες τους ήσαν πιο δυνατοί και το μυαλό τους πιο καθαρό.

Σύμφωνα με την Λάνγκερ, ένα μέρος από την κατάπτωση των ηλικιωμένων δεν οφείλεται παρά σε νοητικές προκαταλήψεις σχετικά με την ζωή στην τρίτη ηλικία. Έτσι, το σπάσιμο αυτών των νοητικών "αλυσίδων" μπορεί να βελτιώσει την υγεία και την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου, χωρίς να χρειάζονται ακριβές καλλυντικές κρέμες ή επώδυνες δίαιτες.

Ένα άλλο πείραμα έδειξε ότι οι γυναίκες που κόβουν και βάφουν τα μαλλιά τους, όχι μόνο δείχνουν πιο νέες, αλλά έχουν και μειωμένη πίεση αίματος, μια βασική ένδειξη λιγότερου άγχους και καλύτερης υγείας. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες που γίνονται μητέρες σε μεγαλύτερη ηλικία, γερνάνε πιο αργά σε σχέση με όσες γέννησαν σε ηλικία 20 - 30 ετών. Το γεγονός ότι μια μεγάλη γυναίκα περιβάλλεται ξαφνικά από νεαρότερα άτομα (τους συμμαθητές του δικού της παιδιού, αλλά και τις συνήθως μικρότερες μητέρες τους) βοηθάει και την ίδια να δει τον εαυτό της με άλλα μάτια και έτσι να νιώσει πιο νέα.

Ένα άλλο πείραμα έδειξε ότι όταν ένας άνθρωπος φοράει στολή στη δουλειά του, είναι πιθανό ότι θα γεράσει πιο αργά, ίσως επειδή με τον τρόπο αυτό αποφεύγει να ντύνεται πιο "σοβαρά" με βάση την ηλικία του. Ακόμα, όσοι άνδρες μένουν φαλακροί πρόωρα, τείνουν να γερνάνε πιο γρήγορα, επειδή επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία τους. "Έχουμε πολύ περισσότερο έλεγχο πάνω στην υγεία και την ευεξία μας από ό,τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι από εμάς", σχολίασε η Λάνγκερ.http://www.madata.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7



Η Νανά Καραγιάννη δεν θα δουλεύει πια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Kiss fm», αφού λίγες μόλις μέρες μετά την Πρωτοχρονιά έγραψε στο facebook:...

«The End».



Όπως φαίνεται απολύθηκε, αλλά και αυτό με επιφύλαξη, αφού το νέο είναι ιδιαίτερα στενάχωρο.Όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ψηφοφόρων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Φεβρουαρίου, βρίσκεται το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα υπό τον Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι με ποσοστό 35,3%.



Η δημοσκόπηση που έγινε από το ινστιτούτου Tecne για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Sky Italia εμφανίζει τη συμμαχία των κεντρώων κομμάτων υπό τον Μάριο Μόντι στην τέταρτη θέση



Το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι "Λαός της Ελευθερίας" έρχεται στη δεύτερη θέση με 19,5% ακολουθούμενο από το "Κίνημα Πέντε Αστέρια" του ηθοποιού Μπέπε Γκρίλο που μάχεται κατά της διαφθοράς και υπέρ των περιβαλλοντικών θεμάτων.



Τα κόμματα τα οποία στηρίζουν τον Μόντι συγκέντρωσαν μόλις το 12% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.



Πολιτικοί σχολιαστές υποστηρίζουν ότι ο Μόντι θα μπορούσε να συνεργαστεί με το Δημοκρατικό Κόμμα σε περίπτωση που αποτύχει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία και στα δύο σώματα της Βουλής και να γίνει υπουργός Οικονομικών σε έναν τέτοιο συνασπισμό.



Στη δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου μετά την ανακοίνωση από τον πρώην καθηγητή Οικονομικών Μόντι της πρόθεσής του να ηγηθεί ενός κεντρώου συνασπισμού, απάντησαν 600 ερωτηθέντες και το περιθώριο σφάλματος ήταν 4%.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE



ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ



Αίσθηση αλλά και έντονες διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει η απόφαση της Τατιάνας Στεφανίδου να φιλοξενήσει στην εκπομπή της τον δολοφόνο της Ξάνθης, ο οποίος είπε ότι όλα έγιναν με τη θέληση της κοπέλας! Ο Παπάζογλου, ο οποίος βίασε και στη….


συνέχεια έκαψε ζωντανή την Δαλακλίδου, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη θέληση της κοπέλας! «Κάναμε ό,τι κάναμε με τη θέλησή της. Εγώ δεν την πίεσα σε τίποτα. Κάποια στιγμή τραβήχτηκε γιατί κατάλαβα ότι αυτό που είχα κάνει δεν ήταν σωστό», είπε. Όταν η κοπέλα του είπε ότι θα τον κλείσει στη φυλακή τρόμαξε. «Εγώ φοβήθηκα. Είχα θολώσει γιατί ήμουν σουρωμένος και δεν ήθελα να πάω φυλακή, γιατί ήξερα τι θα πει φυλακή. Είχα θολώσει εκείνη τη στιγμή, που λέω, καλύτερα εσύ παρά εγώ. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τι έκανα, ήμουν δηλαδή σε άλλο κόσμο, σε άλλο πλανήτη. Δεν ήμουν φυσιολογικός εκείνη τη στιγμή» είπε ο δράστης. Τότε, αποφάσισε ότι έπρεπε να κάψει την 34χρονη για να καλύψει τα ίχνη του. «Της έβαλα φωτιά και έφυγα. Άκουσα μια τσιρίδα. Δεν επέστρεψα να τη βοηθήσω. Πίστευα ότι θα πάει κατευθείαν στην αστυνομία και θα με καταγγείλει», είπε ο δολοφόνος της Ξάνθης. Τα social media πήραν φωτιά, τα σχόλια γέμισαν το You Tube και όλοι επικρίνουν την παρουσιάστρια, η οποία επέλεξε να δώσει βήμα σε αυτόν μέσα από την εκπομπή της.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της Α. Μπ. στο Facebook

«Διαβάζω στο διαδίκτυο πως η Τατιάνα Στεφανίδου έβγαλε στον αέρα τον δολοφόνο της Ξάνθης. Όχι. Δεν έβγαλε στον αέρα το δολοφόνο της Ξάνθης σκέτο. Έβγαλε στον αέρα τον δολοφόνο της Ξάνθης για να πει πως ποτέ δεν έγινε βιασμός, πως η κοπέλα συναίνεσε στο σεξ, πως μετά τον απείλησε πως θα τον κλείσει μέσα και επειδή ήταν λίγο “σουρωμένος’, “έγινε ό,τι έγινε’. Η κοπέλα ΠΕΘΑΝΕ δολοφονημένη άγρια. Οι γονείς της πέρασαν Χριστούγεννα μέσα στο έρεβος. Οι στιγμές που ο πατέρας και ο αδερφός έζησαν σβήνοντας το φλεγόμενο σώμα του δικού τους ανθρώπου, δεν περιγράφονται. Παρά ταύτα, πρέπει η οικογένεια αυτή, να βλέπει τώρα το δολοφόνο του παιδιού της να παπαγαλίζει με άνεση την ατζέντα που θα αποτελέσει την υποστηρικτική του γραμμή στο δικαστήριο. Παράλληλα, η κοινωνία ακούει πως η κοπέλα ουδέποτε βιάστηκε αλλά συναίνεσε. Πως δολοφονήθηκε γιατί απείλησε τον άνδρα, πως “θα τον κλείσει μέσα” και έτσι εκείνος “τρόμαξε’. Φυσικά η ίδια δε ζει για να μάς πει τη δική της πλευρά αυτής της φρικτής ιστορίας.» Ο κόσμος έχει τεράστιες ευθύνες γι” αυτό που καταναλώνει. Τεράστιες. Κανείς αθώος.

Όσο τρέφει Τατιάνες, οι Τατιάνες θα συνεχίζουν ακάθεκτες. Ας μην περιμένουμε από τους καιροσκόπους να έχουν ήθος. Οι Τατιάνες θα εκλείψουν όταν δε θα τις βλέπει κανείς ούτε καν για πλάκα».


H Μarilia Macducklin έγραψε: «Πέραν του ότι είναι άκρως προκλητική αυτή η απόφαση της «δημοσιογράφου» (τα εισαγωγικά μπήκαν επίτηδες) να δώσει βήμα και λόγο σ’αυτό το τέρας, είναι ακόμη προκλητικότερη η στάση της να διαγράφει ή να μην εμφανίζει τα αρνητικά σχόλια πολλών, μεταξύ αυτών και εγώ, στο σάϊτ της. Ό,τι και να πει κανείς για την κατάντια αυτή είναι λίγο. Για το τέρας αυτό δεν έχω να πω κάτι. Δυστυχώς δεν υπάρχει ανάλογη τιμωρία πλέον.»

Ο Panagiotis Karavitis έγραψε ….αν είχε γίνει στη κόρη της ¨παρουσιάστριας-δημοσιογράφου-μοντέλου» θα είχε την «δημοσιογραφική» ευαισθησία να το βγάλει στον αέρα.Όλα στο βωμό της τηλεθέασης….

Ο Γιώργος Ψαρουλάκης έγραψε: «Σταματήστε να τρέφετε την βορβορώδη πλευρά της δημοσιογραφίας. Οσο παρακολουθείτε την κάθε Τατιάνα, τόσο η κάθε Τατιάνα θα δίνει βήμα σε δολοφόνους, βιαστές, παιδεραστές και ότι άλλο μπορεί να βρει, για να ανεβάσει την τηλεθέασή της. Γυρίστε της την πλάτη και θα εξαφανιστεί στον βόρβορο που την γέννησε. Τόσο απλά.»

eglimatikotita.gr




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Μπορεί να μην τους απολαύσαμε ποτέ στη χώρα μας για κάποια από τις εκπληκτικές συναυλίες του, καθώς η beatlemania άργησε να «χτυπήσει» τη χώρα μας λόγω κοινωνικοπολιτικών καταστάσεων, αλλά και χούντας, ωστόσο, τα διάσημα σκαθάρια βρέθηκαν κάποτε στο μακρινό 1967 στη χώρα μας για μερικές ημέρες διακοπών και ξεγνοιασιάς.




Στο σπάνιο αυτό ντοκουμέντο παρακολουθούμε τους Τζον, Πωλ, Τζορτζ και Ρίνκγο να περιπλανώνται σε διάφορα μέρη της Αθήνας και να κάνουν κρουαζιέρα σε κάποιο από τα πολλά γραφικά ελληνικά νησιά.


Σε άλλο σημείο του βίντεο χορεύουν ακόμη και νησιώτικα.


Οι φήμες θέλουν τους Beatles να είχαν ζητήσει άδεια να έρθουν στην Ελλάδα για να αγοράσουν ένα νησί με χούντα να αρνείται αρχικά να τους δώσει άδεια αι στη συνέχεια να το επιτρέπει. Το νησί ήταν η Αγία Τριάδα απέναντι από την Ερέτρια που εκείνη την περίοδο είχε αρκετούς διάσημους επισκέπτες.


Το νησί , βέβαια, δεν αγοράστηκε ποτέ, αλλά οι Beatles απόλαυσαν μερικές ευτυχισμένες στιγμές προτού τραβήξει ο καθένας τους το δικό του ξεχωριστό και σε ορισμένες περιπτώσεις τραγικό δρόμο...



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Άμα είσαι άτυχος θα το χάσεις το smartphone από τον ελέφαντα.



Δείτε ένα απίστευτο video...







via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1




Μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη και των ομοίων του ότι είναι απολύτως φυσιολογικό για μία οικογένεια να έχει αντιασφυξιογόνες μάσκες, δεκάδες άδεια μπουκάλια μπύρας και ρόπαλα στο σπίτι της, δείτε την φωτογραφία πώς είναι μία μέση ελληνική οικογένεια, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ....














via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos

Θέλετε να μάθετε με ποια αφορμή δημιουργήθηκε η πασίγνωστη Kellogg Company; Διαβάστε παρακάτω το χρονικό της εταιρείας και σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.



Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι...



Το 18ο και 19ο αιώνα, οι αντιλήψεις του δυτικού κόσμου για τον αυνανισμό ήταν απόλυτα καταδικαστικές: η αυτοϊκανοποιήση ήταν απλά κατάχρηση της σεξουαλικότητας.



Σταδιακά μάλιστα, σύμφωνα με το Mental Floss, διάφορα συγγράμματα δημιούργησαν την κοινή πεποίθηση ότι δεν επρόκειτο απλά για δείγμα ηθικής παρακμής αλλά μια ψυχική ασθένεια που απαιτούσε θεραπεία.




Στις ΗΠΑ, ένας από τους πιο φανατικούς πολέμιους του αυνανισμού ήταν ένας γιατρός από το Michigan ονόματι John Harvey Kellogg.



Ο γιατρός αντιμετώπιζε εν γένει τις σεξουαλικές επαφές με σκεπτικισμό, αφού τις θεωρούσε επιβλαβείς για τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία. Ο ίδιος απείχε συστηματικά από το σεξ, διατηρώντας ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες με τη σύζυγό του και υιοθετώντας όλα τους τα παιδιά.



Η αυτοϊκανοποιήση ήταν γι' αυτόν, συνεπώς, ακόμα πιο κατάπτυστη, ένα «απεχθές διπλό έγκλημα», όπως το χαρακτήριζε. Στο έργο του Plain Facts for Old and Young: Embracing the Natural History and Hygiene of Organic Life, απαριθμούσε 39 διαφορετικά συμπτώματα ενός ατόμου εθισμένου στον αυνανισμό, μεταξύ άλλων γενική αδυναμία, κυκλοθυμία, αστάθεια, θρασύτητα, δυσκαμψία, αγάπη για τα πικάντικα φαγητά, ακμή, επιληψία και άλλα πολλά.



Η λύση του Kellogg για αυτά ήταν η υγιεινή διατροφή. Θεωρούσε ότι το κρέας και άλλες γευστικές τροφές αυξάνουν τη λίμπιντο, ενώ οι απλούστερες όπως τα δημητριακά και οι καρποί την κατευνάζουν. Την περίοδο που ήταν επόπτης στο σανατόριο της μάχης του Μίσιγκαν, επινόησε καινούριες διατροφικές προτάσεις.



Δημιούργησε ένα είδος φάρμακου από βρόμη και καλαμπόκι ψημένο σε μορφή μπισκότου και τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια, που το ονόμασε «granola».



Αργότερα ο Kellogg ανέπτυξε διαφορετικά είδη δημητριακών με σιτάρι, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών κορν φλέικς που τα προόριζε για υγιεινά, έτοιμα προς βρώση, «αντι-αυνανιστικά» πρωινά γεύματα, ενώ συνεταιρίστηκε με τον αδερφό του Will για να τα πουλήσουν στο κοινό.



Εκείνος, θέλοντας να τα πλασάρει μαζικά στην αγορά, τους πρόσθεσε ζάχαρη ώστε να γίνουν πιο εύγευστα -τροποποίηση με την οποία διαφωνούσε ο αδερφός του και τους έφερε σε πολυετή διαμάχη- και άρχισε να τα πουλάει μέσω της δικής του εταιρείας. Η εταιρεία αυτή έμελλε να γίνει στη συνέχεια η πασίγνωστη Kellogg Company.



Το 1900 δημιουργήθηκε το πρώτο εργοστάσιο, ενώ η επιτυχία του Will ήταν τόσο μεγάλη που οι πολλοί μιμητές του δεν κατάφεραν ποτέ να τον συναγωνιστούν. «Προσέξτε τις απομιμήσεις. Γνήσια είναι μόνο αυτά που φέρουν την υπογραφή Kellogg», έγραφε στη χάρτινη συσκευασία των δημητριακών ο Will Kellogg και είχε δίκιο!Ο Will Keith Kellogg ήταν ντροπαλός και ατάλαντος, ένας ασήμαντος 25χρονος που ζούσε στη σκιά του μεγαλύτερου αδελφού του John Harvey Kellogg, ο οποίος ήταν επιτυχημένος χειρουργός και συγγραφέας ιατρικών βιβλίων, με πάθος για την έρευνα και τα πειράματα. Διευθυντής ο δεύτερος στο σανατόριο Battle Creek στο Μίσιγκαν, έπαιρνε μαζί του τον Will για δουλειά. Το «παιδί για όλες τις δουλειές», ο Will δούλευε 15 ώρες την ημέρα και έκανε τα πάντα χωρίς ξεκούραση, ενώ ούτε λόγος για διακοπές. «Κουράζομαι πολύ και αισθάνομαι άσχημα. Νομίζω πως θα μείνω για πάντα φτωχός», έγραφε στο ημερολόγιό του κατά διαστήματα.



Πηγή: www.lifo.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

O νεαρός ήθελε να κάνει βουτιά από βατήρα και κάλεσε όλο τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή γύρω από την πισίνα να παρακολουθήσει το... σόου του.



Και είναι αλήθεια ότι σόου έδωσε, αλλά δεν ήταν του είδους που είχε στο μυαλό του.

Για την ακρίβεια δεν πρόλαβε καν να κάνει τη βουτιά, αφού γλίστρησε πάνω στο βατήρα.



Τι τις ήθελες λοιπόν τις φιγούρες μεγάλε;



Δείτε το βίντεο:










onsports.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Με άκρα μυστικότητα ο υπουργός Οικονομικών υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, ενώ ήδη έχει επιστρέψει στο γραφείο του.


διαβάστε περισσότερα




via http://www.iefimerida.gr/taxonomy/term/2/

Κατά μέτωπο επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας πως όπως λέει ο κ.Τσίπρας για κάθε πολιτική άποψη που δημιουργεί βλάβη στο δημόσιο να έρχονται εδώλια, τότε θα πρέπει να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τα καμμένα καταστήματα του 2008.


διαβάστε περισσότερα




via http://www.iefimerida.gr/taxonomy/term/2/

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έπειτα από ατύχημα που είχε στα Χανιά με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο ισχίο.


διαβάστε περισσότερα




via http://www.iefimerida.gr/taxonomy/term/2/


H Πάολα ερεθίστηκε…



-

via http://www.to-mati.gr


Δεν είναι μόνο η εκπληκτική ομοιότητα με τη «δίδυμη» αδερφή της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και η.. σύμπτωση ότι κι εκείνη δουλεύει νύχτα, δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου! Πολύ σέξι και οι δύο! Εσείς ποια διαλέγετε;


Είναι μόλις 21 ετών και μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της νύχτας. Η Αρετή Μάγγου είναι η κοπέλα που βρίσκεται στην υποδοχή των πιο γνωστών μαγαζιών της πόλης. Φέτος είναι μαζί με τον Νίκο Βέρτη που σκίζει στο «Όραμα».



Η πρώτη καλησπέρα στον πελάτη γίνεται πιο γλυκιά μιας και τον παραδίδει η Αρετή στον μετρ για να τον μεταφέρει στο τραπέζι του. Θαυμάζει τον Νίκο Βέρτη και είναι χαρά της που δουλεύει εκεί. Πάνος Καλλίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρήστος Χολίδης, Ανδρέας Στάμος και πολλά ονόματα ήταν στα σχήματα απο τα μαγαζιά που συνεργάστηκε μέχρι σήμερα.


Παράλληλα συνεργάζεται με το άλλο κοσμικό στέκι «Markiz» του Βασίλη Βαρσάμη και γίνεται κάθε βράδυ σχεδόν στόχος του ανδρικού πληθυσμού με την πληθωρική της παρουσία. Είναι single και προσπαθεί στην προσωπική της ζωή να είναι χαλαρή , δίκαιη και χωρίς άγχος.




Πηγή: markos.tv


-

via http://www.to-mati.gr
Image
Την απόσυρση τού προτεινόμενου πολυνομοσχεδίου τού υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, "Ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις", με το οποίο ρυθμίζεται και το πλαίσιο ιδιωτικοποιήσεων στο Εθνικό Λιμενικό Σύστημα, ζητεί η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ).

via palo.gr

Κύριε Υπουργέ Άμυνας,
επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου...

Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.

Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.
Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

pistepseto.gr
Το 2012 μόλις μας άφησε και το nea-news σας εύχεται ό,τι καλύτερο για το 2013! Πάνω από όλα υγεία και ευτυχία για όλον τον κόσμο και ας ελπίσουμε πως οι Έλληνες θα γνωρίσουμε καλύτερες μέρες.. Αυτές που πραγματικά μας αξίζουν! Καλή Χρονιά να έχουμε και ότι επιθυμούμε να μας βρει!







Πιο δημοφιλείς γυναίκες φετινό στο διαδίκτυο σύμφωνα με την Google