follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη από ένα δικό της λάθος στο Twitter…


Η παρουσιάστρια ανέβασε το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου κατά λάθος μία φωτογραφία που επεικόνιζε τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο αγκαλιά με τα δύο από τα τρία της παιδιά, τον Άγγελο και την Λάουρα. Στη φωτογραφία μάλιστα είχε βάλει και ένα ελαφάκι και έγραφε Merry Christmas, με την ίδια επεξεργασία απο το smartphone όπως έχει κάνει στο παρελθόν με δικές της φωτογραφίες και του συντρόφου της και τις έχει ανεβάσει στο instagram της.


Αμέσως έσπευσε να σβήσει την επίμαχη φωτογραφία ζητώντας τη βοήθεια στενής της συνεργάτιδας. Άμεση ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου που σχολίαζε το γεγονός. Η αγωνία της Μενεγάκη ήταν να μην αναπαραχθεί η εν λόγω εικόνα από τα media, κάτι το οποίο ζήτησε να μη συμβεί και το fthis.gr παρότι έχει τη φωτογραφία σέβεται την επιθυμία της. Η Ελένη μπορεί να έχει στείλει το εξώδικο με το οποίο ζητά να μην φωτογραφίζονται τα παιδιά της, ωστόσο έχει παραστεί σε πρεμιέρα στο Θέατρο Μπάτμιντον και έχει φωτογραφηθεί μαζί τους, ο αδελφός της έχει ανεβάσει φωτογραφίες τους στο facebook και τώρα το δικό της λάθος. Και μάλιστα σε μία φωτογραφία που απεικονίζεται ο σύντροφός της αγκαλιά με τα παιδιά της.



Μερικοί φαν της αμφέβαλλαν και φάνηκαν σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί.


«Κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν», έγραψε κάποιος. «Ελπίζω να μην κάνουν αυτό το λάθος», απάντησε η παρουσιάστρια, δείχνοντας τις… διαθέσεις της.



Σε κάποιους θαυμαστές της φαίνεται να άρεσε η φωτογραφία που πρόλαβαν να δουν.


«Χάρηκα που είδα τα παιδάκια σου. Δεν τα είχα ξαναδεί ποτέ! Γελαστά σαν τη μαμάκα τους», έγραψε κάποιος χρήστης του Twitter.


«Εγώ δεν είδα τίποτα σήμερα, αλλά ξέρω ότι τα παιδιά μοιάζουν στον μπαμπά τους. Το θαύμα γίνεται μόνο μία φορά», σημείωσε κάποιος άλλος.



fthis.gr







via http://www.to-mati.gr

Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, σχετικά με την ευθύνη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι οποίες όπως είχε γράψει και το newpost.gr, αν επιβεβαιωθούν θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.



Διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στην στήλη του Φανούριου, πως απόλυτα έγκυρες πηγές του αναφέρουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται κατά κάποιον τρόπο και...

ο Γιώργος Παπανδρέου.



Αντιγράφουμε από την εφημερίδα:



«Ο Παπακωνσταντίνου δεν διέγραψε κανένα όνομα μόνος του. Αυτό που ξέρω είναι ότι είχε μιλήσει για το ζήτημα αυτό με τον Γιώργο και του είχε πει ότι τα συγγενικά του πρόσωπα δεν είχαν θέμα με τις συγκεκριμένες καταθέσεις. Αυτό που επίσης γνωρίζω είναι ότι ο Παπανδρέου είχε δεσμευθεί να ενημερώσει τον Βενιζέλο για την υπόθεση. Αν το έκανε δεν το έμαθα ποτέ...»



Από newpost



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE





via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Παραµονή Χριστουγέννων, η σύζυγος του κ. Κυριάκου Λουκάκη προέβη σε µια απίστευτη χειρονοµία ραγιαδισµού προς τον Τούρκο πρόεδρο. Με διπλωµατικό σίριαλ δουλικότητας, αµετροέπειας και... λάιφ στάιλ µοιάζουν όσα συµβαίνουν στην ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα τα τελευταία χρόνια.



Την ίδια ώρα, η Τουρκία γελά σαρκαστικά µε τα καµώµατά µας και, παράλληλα, αυξάνει συνεχώς την...


προκλητικότητά της έναντι µιας Ελλάδας που -σύµφωνα µε τα τουρκικά media- καταρρέει λόγω της οικονοµικής κρίσης.



Το νέο επεισόδιο του σίριαλ έχει πρωταγωνίστρια τη σύζυγο του άρτι τοποθετηθέντος πρέσβη µας στην Αγκυρα Κυριάκου Λουκάκη, ο οποίος πριν από λίγες µέρες -στις 24 ∆εκεµβρίου- επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Τούρκο πρόεδρο Αµπντουλάχ Γκιουλ. Η κυρία Λουκάκη, λοιπόν, πλησιάζοντας τον κ. Γκιουλ για να τον χαιρετήσει εξέπληξε τους πάντες, κάνοντας έναν απροσδόκητο... τεµενά (!), που χαροποίησε δεόντως τα τουρκικά media, καθώς θύµισε άλλες εποχές, εποχές ελληνικής ραγιαδοσύνης.



Και, σηµειολογικά, έδειξε ότι η πρεσβεία µας συµβαδίζει άριστα µε το νεο-οθωµανικό δόγµα της Τουρκίας, που είναι πολύ της µόδας στη γείτονα χώρα, η οποία τρελαίνεται για υποκλίσεις και τεµενάδες από ελληνικής πλευράς. Ο τεµενάς της κυρίας Λουκάκη θα µπορούσε να θεωρηθεί ένα -πολύ ατυχές- αλλά µεµονωµένο γεγονός, αν ήταν όντως... µεµονωµένο. ∆υστυχώς, όµως, η ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα έχει προϊστορία σε κωµικοτραγικές επιλογές. Ας πιάσουµε όµως το κουβάρι από την αρχή…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ (εκτάκτως από το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας)



Από τη Σίβυλλα



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE











Μακριά από τα κατοικίδιά σας όταν είστε κρυωμένοι





Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι όταν έχουμε γρίπη ή κάποια άλλη ίωση, καλό είναι να αποφεύγουμε την κοντινή επαφή (π.χ. χειραψίες, φιλιά, αγκαλιές) με φίλους και συγγενείς, για να μην τους κολλήσουμε.Σύμφωνα όμως με Αμερικανούς ερευνητές από τα Πανεπιστήμια τoυ Oregon και της Iowa, θα πρέπει να αποφεύγουμε ακόμα και την επαφή με τα κατοικίδιά μας, είτε πρόκειται για σκύλο είτε για γάτα.Οι ερευνητές αναφέρουν ότι συνολικά 13 γάτες και ένας σκύλος στις Η.Π.Α. κόλλησαν τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης από τους ιδιοκτήτες τους, το 2011 και το 2012. Εξηγούν, λοιπόν, ότι αν και είναι γνωστό και καλά μελετημένο ότι νέα στελέχη των ιών της γρίπης μπορούν να δημιουργηθούν σε πληθυσμούς χοίρων ή πτηνών και τελικά να μεταπηδήσουν στους ανθρώπους, φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο.Σύμφωνα με τον καθηγητή Christiane Loehr από το πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Oregon, το φαινόμενο αυτό πρέπει να μελετηθεί περισσότερο επειδή εγείρονται ερωτηματικά όσον αφορά τις πιθανότητες μεταλλάξεων των ιών που μεταδίδονται από τους ανθρώπους στα ζώα και εν συνεχεία της μετάδοσής τους από τα ζώα στους ανθρώπους (ζωονόσοι).Οι Αμερικανοί ερευνητές μελετούν το φαινόμενο προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τους πιθανούς κινδύνους για τους ανθρώπους και τα ζώα.Πηγή: vita.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Πόσες φορές στο δρόμο λέμε: "Πώς κυκλοφορεί αυτή με Αυτόν;;;"

Και αν δεν το έχετε ήδη πει, θα το πείτε βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες! ...





























πηγή:youfun.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip



Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες… θεωρείται πιο πολύ γλυκιά παρά σέξι! Βέβαια στο ενεργητικό της… έχει εμφάνιση εντελώς τσίτσιδη σε ταινία, όμως αυτό συνέβη μια φορά. Η συγκεκριμένη εικόνα είναι πάλι από ταινία, όπου εκεί υποδύεται τη Λίζα…





το κορίτσι που το θέλουν όλοι. Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι με τα εσώρουχα, γυρίζει τη πλάτη στο φακό, προβάλλει τον τουρλωτό πωπό της με το σέξι στρίνγκ και προσπαθεί να τον βάλει μέσε στο στενό φόρεμα… Δείτε το ξανά και ξανά γιατί το κορίτσι έχει ταλέντο…. Μεγάλο!!!






πηγή:gossip-tv.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Βλέποντας την ελληνική τηλεόραση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να ξεκινήσει μία καινούργια δουλειά στην Τουρκία....







«Έχω κάνει θετικότατες επαφές και ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά» παραδέχτηκε ο ίδιος.



Όπως αναφέρει στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ο σεναριογράφος, μόλις τελειώσει με το σίριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου», θα ξεκινήσει κάτι καινούριο στη γειτονική χώρα.



«Υπήρξαν αρκετά προβλήματα που σταμάτησαν αρκετές φορές τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, μπήκαν εμπόδια κυρίως οικονομικής φύσης μα και το κανάλι θέλει τη δουλειά και εμείς που την κάνουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό γι’ αυτήν» σχολίασε ο Αλέξανδρος Ρήγας και συνέχισε:



«Δεν σου κρύβω πως σκέφτομαι να πάω στη Τουρκία, που υπάρχει μεγάλος εργασιακός οργασμός και αρκετά λεφτά για την τηλεόραση. Έχω απογοητευτεί από το εδώ σκηνικό και σκέφτομαι να αναθερμάνω κάποιες φιλόδοξες κουβέντες που έχω κάνει για εκεί. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Τουρκία, έχω κάνει θετικότατες επαφές και ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά».



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Ο Φερίτ Σαχένκ έχει περιουσία πάνω από 2,6 δισ. δολάρια σύμφωνα με τo «Forbes».



Πέντε ελληνικές μαρίνες θα προσθέτει στην μεγάλη λίστα των επιχειρήσεών του ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος Φερίτ Σαχένκ, το προφίλ του οποίου σκιαγραφεί ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο ιστότοπο της εφημερίδας Τα Νέα.



Ο λόγος για τη μαρίνα Φλοίσβου, της οποίας απέκτησε το 23% από τη Lamda Development, μαζί με τις μαρίνες Ζέας, Κέρκυρας, Λευκάδας και Καλαμάτας, για τις οποίες έχει υπογράψει συμφωνία για την εξαγορά του 50% της συμμετοχής του ομίλου Κυριακούλη, που τις εκμεταλλεύεται.


Κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Σαχένκ, πατέρας ενός παιδιού από τον γάμο του με την αμερικανίδα σύζυγό του Νταϊάνα, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Τουρκία με προσωπική περιουσία πάνω από 2,6 δισ. δολάρια σύμφωνα με τη λίστα για το 2012 του περιοδικού «Forbes».

Δηλώνει λάτρης της Coca-Cola και φτάνει να καταναλώσει ακόμη και οκτώ κουτιά όταν έχει άγχος, όπως ο ίδιος έχει πει σε συνεντεύξεις του, ενώ είναι φανατικός οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας Φενερμπαχτσέ, της οποίας φροντίζει να μη χάνει ματς.

Ο άνθρωπος που φέρεται να έχει βάλει στο μάτι και κάποια μεγάλα ακίνητα – φιλέτα στην Ελλάδα -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ηλεκτρονικό δημοσίευμα – κατατάσσεται στη θέση 464 της λίστας με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη.

Εχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού σε Βοστώνη και Χάρβαρντ, και ανέλαβε τα ηνία του ομίλου το 2001 σε ηλικία 38 ετών, αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα του και ιδρυτή της Dogus, Αϊχάν Σαχένκ, ενός αυτοδημιούργητου επιχειρηματία με καταγωγή από τα βάθη της Ανατολίας που ξεκίνησε από το μηδέν, έστησε την Dogus το 1951 σε ηλικία μόλις 21 ετών, και την μετέτρεψε σε κολοσσό.

Πενήντα ακριβώς χρόνια μετά, το 2001, ο γιος του Φερίτ κλήθηκε να μανατζάρει την οικογενειακή επιχείρηση σε μια εποχή που η Τουρκία μαστιζόταν από τη χειρότερη οικονομική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της. Ο ίδιος έπρεπε να σώσει ειδικά το τραπεζικό κομμάτι που πλήττονταν πιο έντονα.

Συγχώνευσε όλες τις πιστωτικές δραστηριότητες της Dogus, πούλησε τμήμα της Garanti Bank της μεγαλύτερης τράπεζας του ομίλου στη General Electric, έκανε δραστικές οικονομίες, και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις του χάρη και στη θεαματική ανάκαμψη της τουρκικής οικονομίας που έφτασε να καταστεί πέρυσι η 17η μεγαλύτερη στον κόσμο, βάζοντας τη χώρα στους G20.

Σήμερα ο Σαχένκ, μέλος του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ, κουμαντάρει ένα όμιλο 150 εταιρειών και 30.000 εργαζομένων, με παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός Τουρκίας.

Η Garanti Bank είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της χώρας με ενεργητικό 90 δισ. ευρώ, υποκαταστήματα σε Ρουμανία και Μόσχα, και σύμφωνα με το περιοδικό «Financial Magazine Euro Μoney» αναδείχθηκε το 2011 ως η καλύτερη τράπεζα στην Τουρκία για ενδέκατη φορά.

Η Dogus ελέγχει μια σειρά από τηλεοπτικά δίκτυα (NTV, Star TV, NTV Spor TV, CNBC – e, Kral TV, κ.ά.) καθώς επίσης ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ εκδίδει το τουρκικό «National Geographic» και το «Vogue».

Στην αγορά αυτοκινήτων της γείτονος αντιπροσωπεύει 14 μάρκες, των οποίων Volkswagen Audi, Porche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Seat, Skoda, Scania.

Στον τουρισμό ελέγχει τα ξενοδοχεία Grand Hyatt και Park Hyatt στην Κωνσταντινούπολη και Maritim Hotel Grand Azur στο Μαρμαρά, ενώ στον τομέα της μόδας συνεργάζεται με διεθνείς οίκους όπως Emporio Armani, Gucci and Loro Piana.

Στις κατασκευές, τον τομέα που έκανε ζάπλουτο τον πατέρα του, έχει αναλάβει τμήμα της κατασκευής της γραμμής 1 του Μετρό της Σόφιας και συμμετέχει στην υλοποίηση του αεροδρομίου στο Κίεβο, ενώ στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αναπτύσσει μέσω της D. Energy μεγάλα έργα των οποίων η συνολική εγκατεστημένη ισχύς φτάνει το 1 GW και σε αξία τα 2,2 δισ. ευρώ.



Πηγή










via http://infognomonpolitics.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1




Αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν ο ιταλός επικεφαλής του ομώνυμου οίκου μόδας Βιτόριο Μισόνι και η σύζυγός του αναζητείται στις ακτές της Βενεζουέλας από τις αρχές της χώρας, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας...







«Η οικογένεια Μισόνι πληροφορήθηκε από το προξενείο της Βενεζουέλας ότι ο Βιτόριο Μισόνι και η σύζυγός του αγνοούνται, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερα» ανέφερε η εκπρόσωπος του οίκου.



Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε χθες το πρωί μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες, ένα αρχιπέλαγος κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας.



Στο αεροσκάφος επέβαινε ένα ακόμη ζευγάρι και διμελές πλήρωμα από την Βενεζουέλα.



Ο Βιτόριο Μισόνι, γιός του Οτάβιο Μισόνι, είναι συνιδιοκτήτης του οίκου με τα αδέλφια του Λούκα και Αντζελα.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Τις φήμες που ήθελαν την Λίντσεϊ Λόχαν να βρίσκεται στο Λονδίνο για να συμμετέχει στο Celebrity Big Brother διάψευσε η μητέρα της. Το κορίτσι απλά ήταν καλεσμένη -επί πληρωμή- σε ένα πάρτι...







75.000 ευρώ ήταν το ποσό που έβαλε στην τσέπη η -στα πρόθυρα της χρεοκοπίας- Λόχαν προκειμένου να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ στο Λονδίνο, να μείνει δωρεάν στο πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester και να ξοδέψει (εκείνη και η μητέρα της, που ήταν επίσης μαζί) και ότι θέλει για ψώνια από το γεννάιο «χαρτζιλίκι» που της διατέθηκε.



Μοναδική της υποχρέωση να περάσει μερικές ώρες μαζί με τον 30χρονο πρίγκιπα Αζίμ, γιο του σουλτάνου του Μπρούνει και γνωστό για τα πολυτελή πάρτι που διοργανώνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Πάντα με παρουσία επώνυμων οι οποίοι και πληρώνονται αδρά για τον κόπο τους.



Στο συγκεκριμένο event το παρών έδωσε επίσης η Πάμελα Άντερσον (η οποία πήρε 75.000$) και ο Λάινελ Ρίτσι που κλήθηκε να τραγουδήσει έναντι 192.000 ευρώ.



Η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας μας «απογόητευσε» λίγο αυτή την φορά, καθώς το πάρτι που έκανε τον περασμένο Ιούνιο στο ίδιο ξενοδοχείο (με αφορμή τα 30α γενέθλιά του) ήταν απείρως πιο «κοσμοπολίτικο» αφού ανάμεσα στους -επί πληρωμή- καλεσμένους ήταν η Μαράια Κάρεϊ, η Φέι Ντάναγουει, ο Τσέις Κρόφορντ του Gossip Girl, η Μαρίσα Τομέι, η Ράκελ Γουέλς, η Λία Μισέλ του Glee και η Ντιόν Γουόργουικ.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λόχαν πιάστηκε και πάλι κορόιδο, καθώς η Μαράια Κάρεϊ, η αγαπημένη καλλιτέχνης του πρίγκιπα, όχι μόνο πληρώνεται το πενταπλάσιο για τις δικές της εμφανίσεις στα πάρτι του, αλλά πήρε και δώρο (το 2006) ένα περιδέραιο από πλατίνα και διαμάντια αξίας 5,4 εκ. δολαρίων.









via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




via http://infognomonpolitics.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Εσείς άραγε γνωρίζατε ότι η Κίνα βρίσκεται πίσω από το 75% της παραγωγής τωνπαιδικών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο; Κι όμως…



Είναι αλήθεια!





Και μπορεί οι μισθοί να μην ανταποκρίνονται στους κόπους των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα παιχνιδιάρικα αντικείμενα που φέρνουν το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών παιδιών, όμως ο φωτογράφος Michael Wolf θέλησε με τον φωτογραφικό του φακό να αποθανατίσει όλη την «αλήθεια» των εργοστασίων αυτών…



Κάπως έτσι λοιπόν δημιούργησε το project «The Real Toy Story» όπου πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οι εργάτες την ώρα που κατασκευάζουν τα παιχνίδια, ζωγραφίζουν κομμάτια αυτών ή κάνουν διάλειμμα για φαγητό!



Και φυσικά μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί εύκολα κανείς μπορεί να διακρίνει την έντονη παρουσία της χειρονακτικής εργασίας ακόμη και στις ημέρες μας!





chinese-toy-makers-4

chinese-toy-makers-6

chinese-toy-makers-22

chinese-toy-makers-23

chinese-toy-makers-24

chinese-toy-makers-20

chinese-toy-makers-5

chinese-toy-makers-7

chinese-toy-makers-8

chinese-toy-makers-9

chinese-toy-makers-10

chinese-toy-makers-11

chinese-toy-makers-14

chinese-toy-makers-16

chinese-toy-makers-21

chinese-toy-makers-18

chinese-toy-makers-25

The Installation – The Real Toy Storychinese-toy-makers-15

chinese-toy-makers-12

chinese-toy-makers-13

chinese-toy-makers-17

chinese-toy-makers-0


via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82



Κάθε cover και μία… ιστορία

Η συγκεκριμένη κοπέλα βάζει στο facebook της τα πιο πρωτότυπα cover.Με τη βοήθεια του photoshop βάζει τον εαυτό της σε διάφορες δημοφιλείς εικόνες από σκηνές ταινιών και σειρών μέχρι και τον Μυστικό δείπνο.



Χάρι Πότερ




Ο Μυστικός Δείπνος




Lion King




Tιτανικός




Ηigh School Musical




To συγκρότημα One Direction




O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών




Στην εκπομπή της Ellen




Ε.Τ.










via http://www.to-mati.gr