follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!





O oδηγός του παρακάτω βίντεο, πιθανότατα δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Κι αν έχει είναι βέβαιο ότι το πήρε νύχτα!




Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να διαλύσει το αυτοκίνητό του!

Τι ακριβώς έκανε; Κατ' αρχήν δεν υπολόγισε σωστά τη στροφή και έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αμάξι. Στη συνέχεια πανικοβλήθηκε τόσο πολύ που κάνοντας όπισθεν έπεσε πάνω στα παρκόμετρα. Θέλετε κι άλλα;

Δείτε το βίντεο:


youfun.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91-VIDEO


Μετά την γκάφα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου ο Δήμαρχος συνέχισε να μιλάει ακόμα και μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Γ. Καμίνης υπέπεσε σήμερα και σε νέο ολίσθημα.



Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κατά τη διάρκεια του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου για το 2013 ο κ. Καμίνης αρνήθηκε να κόψει το «κομμάτι του Χριστού» παρά τις επισημάνσεις δημοτικών συμβούλων.



Μάλιστα όταν κάποιοι από τους συμβούλους διαμαρτυρήθηκαν, ο Δήμαρχος επικαλέστηκε το πρωτόκολλο, το οποίο όπως είπε δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να κοπεί κομμάτι του Χριστού.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97










Το πιο χαρούμενο σπίτι

Ο σχεδιαστής James Rizzi είναι υπεύθυνος για το Χαρούμενο σπίτι του Rizzi (Happy Rizzi House), στην πόλη Brunswick της Γερμανίας. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι με έντονα χρώματα και φιγούρες από κινούμενα σχέδια ενώ και η αρχιτεκτονική του σχεδίαση είναι μοναδική. Χτίστηκε στα χαλάσματα ενός παλιού παλατιού και είναι πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Θα θέλατε άραγε να μένετε σε ένα τέτοιο σπίτι;http://www.real.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1

Ο Μέσι ανακυρήχθηκε, όπως αναμενόταν, καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στο διαγωνισμό της FIFAγια το Ballon d'Or. Επικράτησε του συμπαίκτη του Ινιέστα και του Ρονάλντο της Ρεάλ. Έτσι ο Μέσι γίνεται μόνος...

κάτοχος ενός ρεκόρ που μέχρι πέρσι μοιραζόταν με τον Ronaldo (1996, 1997, 2002) και τον Zinedine Zidane (1998, 2000, 2003) που είχαν ανακυρηχθεί επίσης 3 φορές ποδοσφαιριστές της χρονιάς... η διαφορά τους είναι ότι οι τελευταίοι έχουν πάρει και από ένα Μουντιάλ μόνοι τους...

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

​Έξαλλος με τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» είναι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Το τουρκικό σίριαλ έχει φέρει αντιδράσεις στην κυβέρνηση και ο χορός της πανέμορφης τηλεοπτικής «Sila» έχει αναστατώσει την Τουρκία…



Η «Sila» ντυμένη χανούμισσα με κατακόκκινη στολή χορεύτριας δίνει ρεσιτάλ για τα μάτια του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή»!!



Όπως υποστηρίζει ο Ερντογάν «ο σουλτάνος Σουλεϊμάν που γνωρίζουμε, δεν είναι ο νομοθέτης που γνωρίζουμε. Πέρασε 30 χρόνια πάνω στο άλογο, όχι στα παλάτια όπως βλέπετε στο σίριαλ».



Ενώ κατήγγειλε δημόσια τον σκηνοθέτη και τον σταθμό ενώπιον του έθνους.



Για πρώτη φορά Πρόεδρος στην Τουρκία «κηρύσσει» πόλεμο κατά μιας σαπουνόπερας, ενώ θέλει ο κόσμος να μάθει ακριβώς τα ιστορικά γεγονότα ‘όπως συνέβησαν και όχι όπως τα παρουσιάζει μια σειρά.



Ακόμα δεν έχει κοπεί η σειρά , αλλά από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου…



Δείτε στο βίντεο της «Μεσημεριανής Μελέτης» τον χορό που έφερε τα πάνω κάτω στην Τουρκία!!



Πηγή: Ελεονόρα Μελέτη :Ρ

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Την ώρα που το πλήθος συγκεντρωμένο έξω από το δικαστήριο στο Νέο Δελχί φώναζε ζητώντας για δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία των πέντε κατηγορούμενων που δικάζονταν για την υπόθεση του βιασμού και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας, η δικαστής τους απήγγειλε τις κατηγορίες οι οποίες ενδέχεται να τους οδηγήσουν στη θανατική ποινή.



Ετσι οι πέντε άνδρες κατηγορούνται για την απαγωγή, τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας, ενώ η επόμενη συνεδρίαση της δίκης-εξπρές για το έγκλημα που πάγωσε την Ινδία και τον κόσμο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση μάλιστα καταδίκης απειλούνται με θανατική ποινή δι’ απαγχονισμού, ενώ ο έκτος ύποπτος, ηλικίας 17 ετών, πρόκειται να δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων.



Την ίδια ώρα ο πατέρας της άτυχης νεαρής γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο από τα τραύματα που τις κατάφεραν οι αδίστακτοι άνδρες, μιλά δημόσια για την κόρη του και αποκαλύπτει την ταυτότητά της.



«Το όνομα της είναι Γιότι. Το να αποκαλύψω το όνομά της θα δώσει κουράγιο σε άλλες γυναίκες που έχουν επιβιώσει από παρόμοιες επιθέσεις. Θα βρουν τη δύναμη από την κόρη μου», δήλωσε ο πατέρας της φοιτήτριας Μπάντρι Σινγκχ Πάντλει.



Οσο για τους δράστες δήλωσε πως δεν επιθυμεί να δει τα πρόσωπά τους, αλλά θέλει την τιμωρία τους. «Θάνατος και στους έξι. Αυτοί οι άνδρες είναι τέρατα. Θα έπρεπε (η τιμωρία τους) να είναι παράδειγμα ότι η κοινωνία δε θα επιτρέψει ξανά να συμβούν τέτοια εγκλήματα», είπε.

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Σοκαρισμένος ο κόσμος της μόδας από τον απρόσμενο χαμό της όμορφης κοπέλας



Tην πρώτη μέρα του χρόνου επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή της η όμορφη Καμίλα Μπεζέρα, πέφτοντας από τον 14 όροφο που βρισκόταν το διαμέρισμά της.



Τίποτα δεν προδίκαζε την τραγική κατάληξη της 22χρονης Βραζιλιάνας, όταν σύμφωνα με φιλικά της πρόσωπα με τα οποία γιόρταζε την παραμονή της πρωτοχρονιάς , έδειχνε ευδιάθετη και χαρούμενη.



Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ''μυστήριου'' θανάτου της.














via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE


Ο Μητροπολίτης έφυγε από τον αγιασμό γιατί ο άνδρας που βούτηξε ήταν ανεπιθύμητος...





Ανεπιθύμητος για τον Μητροπολίτη ήταν ο άνδρας που βούτηξε στο λιμάνι της Ναυπάκτου και κατάφερε να πιάσει τον Σταυρό.



Σύμφωνα με το agriniopress, κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.



Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης και ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του, ο Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό, αφήνοντας άναυδους επισήμους και πιστούς.



Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει «ντροπή σου» στον Μητροπολίτη και, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιουργήθηκε ένταση...



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ο Χρήστος Σιμαρδάνης μίλησε στην εκπομπή FthisTV για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, δήλωσε πως η παραδοχή που έκανε όταν ήταν 15 χρονών, του έφερε μοναξιά, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η ανασφάλεια του τον κάνει να νιώθει πως δεν μπορεί να αγαπηθεί...








via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz

Είναι ομολογουμένως πολύ όμορφη, αλλά…








Έχει και χιούμορ!



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1





Με εφιάλτη μοιάζει η περιπέτεια που έζησε μία 18χρονη Ηρακλειώτισσα στα χέρια ενός 33χρονου...






Συγκεκριμένα, όπως γράφει το cretalive.gr οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το πρωί στο Ηράκλειο τον 33χρονο από την Αλβανία μετά από καταγγελία της νεαρής κοπέλας.


Όπως κατήγγειλε η 18χρονη το απόγευμα της Παρασκευής, ο δράστης με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης μετακίνησης της προς την κατοικία της, την μετέφερε με το αυτοκίνητο του, στο σπίτι του, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, την βίασε!


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.



24wro.blog




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Tegra 2, Tegra 3 και τώρα Tegra 4...






Πρώτη μέρα σήμερα για την έκθεση CES 2013 που γίνεται στο Las Vegas και η Nvidia όπως ήταν αναμενόμενο ανακοίνωσε τον νέας γενιάς επεξεργαστή Tegra 4 για φορητές συσκευές (smartphones,tablets,notebooks).O νέος επεξεργαστής όπως και ο προκάτοχός του (Tegra 3) διατηρεί την αρχιτεκτονική των 4+1 πυρήνων με το τελευταίο πυρήνα να χρησιμοποιείται για εξοικονόμηση της μπαταρίας.Ο CEO της εταιρίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για τον ταχύτερο mobile επεξεργαστή στον κόσμο.Η Nvidia δεν αποκάλυψε τον χρονισμό του Tegra 4 ενώ αποτελείται από 72 πυρήνες όσον αφορά το κομμάτι της GPU.Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα λέγεται ότι ο νέας γενιάς επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος στα 28nm,όταν ο Tegra 3 ήταν στα 40nm.



Ο Tegra 4 δεν ενσωματώνει LTE chip επομένως τα smartphones και τα tablets θα χρειαστούν επιπλέν εξάρτημα για την υποστήριξη των LTE δικτύων.Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και τις συσκευές που θα ενσωματώνουν τον νέο Nvidia Tegra 4,ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε περισσότερα νέα.








via http://www.itechgreek.com/


Προς ιδιωτικοποίηση οδεύει το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας καθώς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου πρόκειται να προχωρήσει στην προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Η προκήρυξη αναμένεται να γίνει προς τα τέλη Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει και το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1





Tεράστια γκάφα Πεπόνη-Μουζακίτη, όπως απεκάλυψε χθες το crimenet.gr.



Πήραν στα χέρια τους χρυσάφι-την νέα λίστα Λαγκάρντ-και την έκαναν ένα άχρηστο σκουπίδι, αθωώνοντας τον Παπακωνσταντίνου αλλά και τον οποιοδήποτε την αλλοίωσε!


Κι αυτό γιατί δεν ακολουθήθηκαν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας (MD5) στη διάρκεια του ανοίγματος. Ακολουθήθηκε μια μπακαλίτικη διαδικασία με παρόντες τους Πεπόνη-Μουζακίτη και δύο άνδρες του ΣΔΟΕ οι οποίοι δεν είχαν την απαραίτητη εμπειρία ώστε να ακολουθήσουν συγκεκριμένη διαδικασία ανοίγματος.

Το CD έπρεπε να ανοιχθεί από Άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικούς στην Ασαφάλεια Δεδομένων με τα διεθνή πρότυπα Ασαφάλειας.

Αποτέλεσμα ο Παπακωνσταντίνου να μπορεί άνετα να επικαλεσθεί στο δικαστήριο ότι προστέθηκαν επίτηδες τα ονόματα των συγγενών του!

Η κυβέρνηση Σαμαρά μόλις αυτοκτόνησε!…




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91





Είπαν όχι στον Σαμαρά που τους ζήτησε να «βάλουν πλάτη»

για να ελαφρυνθεί λιγάκι ο ήδη εξαθλιωμένος Ελληνας μισθωτός, μικρομεσαίος ελεύθερος επαγγελματίας, συνταξιούχος





Αυτό το παραμύθι με τους εφοπλιστές πρέπει, επιτέλους, κάποια στιγμή να τελειώνει.Είναι σίγουρα η πιο ευνοημένη ομάδα Ελλήνων και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ δε συνεισφέρουν στον τόπο ανάλογα με τις δυνατότητές τους, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα. Ναι, έχουμε ακούσει χίλιες φορές ότι, αν τους μειώσουμε τις αδιανόητες φορολογικές απαλλαγές που απολαμβάνουν, θα πάρουν τις σημαίες τους και θα πάνε αλλού.


Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα επιχείρημα που μοιάζει με κοινό εκβιασμό; Ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος, όταν ο μέσος Ελληνας έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ στην ανέχεια και που οι αυτοκτονίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, κάποιοι που έχουν θησαυρίσει, κάποιοι με λογαριασμούς δισεκατομμυρίων στην Ελβετία, όχι μόνο να αρνούνται να συμβάλλουν, αλλά να απειλούν κιόλας;


Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο ίδιος ο πρωθυπουργός απηύθυνε, πρόσφατα, έκκληση στο εφοπλιστικό λόμπι να «βάλει πλάτη» και έφαγε... πόρτα! Τι τους ζήτησε δηλαδή; Τι αρνήθηκαν; Δε τους ζήτησε καν να ζημιωθούν. Να αυξάνονται με λίγο βραδύτερους ρυθμούς οι λογαριασμοί στην Ελβετία, τους ζήτησε, προκειμένου να μην είναι ΤΟΣΟ σκληρά, ΤΟΣΟ απάνθρωπα, ΤΟΣΟ εξοντωτικά τα μέτρα για τον μέσο Ελληνα! Να γλιτώσουμε μερικές αυτοκτονίες, δηλαδή, ζητήσαμε από τους εφοπλιστές, με τίμημα να πληρώσουν λίγο φόρο παραπάνω για τα δισεκατομμύρια των κερδών τους.


Και, ας μας απαντήσει κάποιος: θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να αποκαλούνται Ελληνες; Τους αξίζει αυτός ο τίτλος; Υπολογίζεται ότι, αν φορολογούσαμε τους εφοπλιστές με ένα ποσοστό 30% -λιγότερο, δηλαδή, από τον συντελεστή που θα πληρώσουν πάρα πολλοί Ελληνες οικογενειάρχες, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά να τα βγάλουν πέρα- το ελληνικό Δημόσιο θα ενισχυόταν με 9-10 δισ. ευρώ το χρόνο!Σχεδόν δε θα χρειαζόταν να ληφθούν τα νέα σκληρότατα μέτρα που επέβαλε η τρικομματική κυβέρνηση -κατ' εντολήν της τρόικας- στον ήδη εξαθλιωμένο Ελληνα μισθωτό, συνταξιούχο και μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία.


Ναι, αλλά θα πει κάποιος: εντάξει αυτοί είναι ανάλγητοι, αδιαφορούν αν έχει γάλα να δώσει στα παιδιά του ο μέσος Ελληνας, αρκεί να φουσκώνουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία. Τι να κάνει και η κυβέρνηση, όμως; Αφού κάθε φορά που τίθεται θέμα φορολόγησής τους, αυτοί απειλούν να τα μαζέψουν και να φύγουν. Κι όμως. Υπάρχουν τρόποι. Τόσες άλλες χώρες έχουν καταφέρει ΚΑΙ να φορολογούν του εφοπλιστές τους ΚΑΙ να μη τους χάνουν. Η Ελλάδα γιατί δεν μπορεί; Εκτός κι αν δε θέλει... Οχι η Ελλάδα, βέβαια, αλλά κάποιοι συγκεκριμένοι κύριοι που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ένα ατύχημα είχε ο Ηλίας Βρεττός όσο έκανε πρόβες με την Κλώντια Άννα για το Dancing with the stars...

Η παρτενέρ του κατά λάθος τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα και εκείνος έπεσε κάτω από τον πόνο, ενώ δεν έκρυψε την "ανησυχία" του για το αν θα μπορεί να κάνει ...οικογένεια μετά από αυτό....






via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Συλλογικές συμβάσεις



Από την 1η Γενάρη καταργούνται όλες οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ, οι προηγούμενες διατάξεις νόμων, υπουργικές, διαιτητικές, κανονιστικές και άλλες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη ρύθμιση των αποδοχών. Καταργείται όχι έχει απομείνει από το 13ο και 14ο μισθό σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα, ΟΤΑ, πρώην ΔΕΚΟ, νομικά πρόσωπα. Από την εγκύκλιο προκύπτει ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα δοθεί για τελευταία φορά, το δώρο Χριστουγέννων.



Σύμφωνα με την εγκύκλιο καταργούνται από την 1η Ιανουαρίου 2013 τα επιδόματα εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη, ή ρήτρα ή όρο συλλογικής σύμβασης εργασίας, διαιτητική απόφαση ή με ατομική σύμβαση εργασίας ή συμφωνία, για λειτουργούς, υπαλλήλους και μισθωτούς του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. συμπεριλαμβανομένων και των ΔΕΚΟ και ΟΤΑ, καθώς και για τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και αντίστοιχους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος.



Ακόμη, ορίζεται ότι από τις 31 Οκτωβρίου 2012 και μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016, αναστέλλεται, για τους υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και ΟΤΑ η χορήγηση του Κινήτρου Επίτευξης Στόχων (ΚΕΣ) και Δημοσιονομικών Στόχων (ΚΕΔΣ), ενώ στο το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλεται και η εφαρμογή της σταδιακής κατάργησης της υπερβάλλουσας μείωσης στους μισθούς του Δημοσίου. Έτσι, η υπερβάλλουσα μείωση εξακολουθεί να καταβάλλεται στο ύψος που αυτή είχε διαμορφωθεί κατά την 31-10-2012. Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω έχουν εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2013 και για τους υπαλλήλους των ΝΠΙΔ και των ΔΕΚΟ. Συνεπώς την 1η Νοεμβρίου 2012 θα πρέπει να περικοπεί το 1/3 της τυχόν υπάρχουσας Συνέχεια στην ιστοσελίδα μας



via http://tsak-giorgis.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1










perierga.gr - Βρήκε δουλειά σαν ανθρώπινο σκιάχτρο!

Βρήκε δουλειά ως… ανθρώπινο σκιάχτρο!



Ο 22χρονος Jamie Fox μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μουσική και τα Αγγλικά από το Πανεπιστήμιο Bangor και βρέθηκε στη λίστα όσων ψάχνουν για δουλειά. Αν και δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, ο Jamie… χτύπησε διάφορες πόρτες. Και ο αγρότης William Youngs από το Norfolk του την άνοιξε.



Τι κοινό τώρα μπορεί να έχει ένας πτυχιούχος της Μουσικής με έναν αγρότη όσον αφορά στα επαγγελματικά, θα το μάθετε αμέσως! Ο Jamie προσλήφθηκε ως «ανθρώπινο σκιάχτρο» στους αγρούς του κ. Youngs, προκειμένου να διώχνει με το ακορντεόν και το γιουκαλίλι τους τις εξαγριωμένες πέρδικες!

perierga.gr - Βρήκε δουλειά σαν ανθρώπινο σκιάχτρο!

Και ενώ οι συμφοιτητές του θα χτυπούν τα πλήκτρα στο πιάνο ή θα συνθέτουν μελωδίες στην κιθάρα, ο Jamie θα πρέπει να «περιπολεί» μια έκταση 10 στρεμμάτων με σιτηρά, φορώντας ανάλογη περιβολή και παίζοντας ήχους στα μουσικά του όργανα που θα εκφοβίζουν τα πτηνά. Όσο για το μισθό του; Θα κερδίζει περίπου 250 λίρες την εβδομάδα.

perierga.gr - Βρήκε δουλειά σαν ανθρώπινο σκιάχτρο!

Ο εργοδότης του λέει χαρακτηριστικά: «Κατέφυγα στη λύση του ανθρώπινου σκιάχτρου, καθώς οι ξύλινες κατασκευές δεν απέδωσαν καρπούς. Οι πέρδικες δεν εκφοβίζονται με τις συνηθισμένες μεθόδους. Ο μόνος τρόπος είναι να τρέξεις μακριά και να τις διώξεις. Και ο Jamie κάνει τη διαφορά».http://perierga.gr/

perierga.gr - Βρήκε δουλειά σαν ανθρώπινο σκιάχτρο!



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1

Η ηλικιωμένη Catherine McCann, πάσχει από Αλτζχάιμερ και ο γιος της την έχει εμπιστευτεί σε ένα ειδικό οίκο ευγηρίας όπου ειδικοί και νοσοκόμες υποτίθεται ότι την φροντίζουν Με φρίκη ωστόσο ο John McCann όταν επισκέφτηκε τη μητέρα του, 92 ετών, διαπίστωσε ότι το αυτί της είχε μια σοβσαρή μόλυνση.


Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Northwest Community στην πολιτεία του Ιλινόις, οι γιατροί αφαίρεσαν από το αυτί της 57 (!!!) προνύμφες!


Σοκαρισμένη η οικογένεια μηνύει τον οίκο ευγηρίας που προφανώς δεν δίνει και τόσο προσοχή στους ανθρώπους που θα έπρεπε να φροντίζει…







via http://www.to-mati.gr
O Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε για όλους και για όλα... Δήλωσε πως έχει ακούσει πως υπάρχει κάποιος Παντελής Παντελίδης, αλλά δεν μένει στα ονόματα...

Μίλησε για την κρίση που βιώνει η χώρα μας και υποστηρίζει πως είναι αισιόδοξος...








via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Αυτή την εβδομάδα θα δούμε στο Dancing with the stars ως guest star, τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Κατερίνα Στικούδη... Πολλοί είναι οι επώνυμοι που θα ήθελαν να περάσουν από το χορευτικό show του ΑΝΤ1, καθώς η προβολή θα είναι μεγάλη..Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελευθερία Ελευθερίου, που δεν θα έλεγε όχι στο να κάνει ένα guest στο παρκέ του Dancing...








via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


H Νανά Καραγιάννη μίλησε στο Star Channel για την μάχη που δίνει με την νευρική ανορεξία... Η παρουσιάστρια δήλωσε πως είναι καλά και συνεχίζει να επισκέπτεται συνεχώς τους γιατρούς της, ενώ παραδέχτηκε πως όσο ήταν μέσα στο νοσοκομείο, είχε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης της και είχε φοβηθεί για την ζωή της...



Μίλησε για τους ανθρώπους από τους οποίους την έχουν απογοητεύσει, αλλά και για αυτούς που είναι στο πλευρό της...




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz

Νομίζεις ότι τα status που γράφεις στο Facebook είναι ακίνδυνα; Κι, όμως! Μέχρι και... στη φυλακή μπορούν να σε στείλουν!



Πίσω από τα κάγκελα βρέθηκε ένας 18χρονος, ο οποίος «ομολόγησε» στο Facebook ότι...

οδηγούσε μεθυσμένος.



Ο Jacob Cox - Brown από την Αστόρια ήταν «σκνίπα» και με το αμάξι του τράκαρε σταθμευμένο ΙΧ. Αντί να αφήσει ένα σημείωμα με τα στοιχεία του, προτίμησε να γυρίσει σπίτι του σπιτάκι του και να μοιραστεί το «κατόρθωμά» του με τους 665 φίλους του στο γνωστό social media.



«Να οδηγώ μεθυσμένος... κλασικό ;) αλλά ζητάω συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη του οχήματος που τράκαρα :P», έγραψε ο 18χρονος στο Facebook.



Μερικές ώρες αργότερα, η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του Jacob και τον συνέλαβε! Ο 18χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή, απ’ όπου βγήκε πληρώνοντας «χοντρή» εγγύηση!



Λοιπόν, ακόμα γράφεις ό,τι σου κατέβει στο wall σου;;;



star.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE




Η Ελληνίδα ποιήτρια, Κική Δημουλά, φιλοξενείται στο εξώφυλλο της International Herald Tribune, την παγκόσμια, έντυπη έκδοση των New York Times...







Αφορμή για το αφιέρωμα στην Ελληνίδα ποιήτρια είναι η έκδοση ποιημάτων της στα αγγλικά από το πανεπιστήμιο Yale.



"Σκοτάδι και χάος"



Όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε, μεταξύ άλλων, να περιγράψει την κατάσταση στην Ελλάδα, η 81χρονη ποιήτρια είπε χαρακτηριστικά: "Σκοτάδι και χάος".



"Η κ. Δημουλά μπορεί να έχει μια τάση προς τη δραματοποίηση αλλά οι λέξεις της είναι πάντα διαλεγμένες σωστά και με προσοχή", αναφέρει ο Rachel Donadio, συντάκτης του κειμένου.



"Η ποίησή της είναι λιτή, με βαθιά νοήματα, χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς, μετατρέπει το καθημερινό σε κάτι μεταφυσικό, έχει ως πηγή έμπνευσης ζητήματα όπως αυτά του χρόνου και της μοίρας τα οποία τα κάνει τελείως δικά της, και έχει κερδίσει πιστούς αναγνώστες στην Ελλάδα" αναφέρει στη συνέχεια η Herald Tribune και επικαλείται τα λόγια του Νίκου Δήμου.



"Πρόκειται για την καλύτερη Ελληνίδα ποιήτρια μετά την Σαπφώ". "Είναι επίσης η πρώτη εν ζωή ποιήτρια που περιλαμβάνεται στην σειρά Ποίησης του γαλλικού εκδοτικού οίκου Gallimard", συμπληρώνει ο συντάκτης.



"Το προηγούμενο φθινόπωρο, κυκλοφόρησε από το Πανεπιστήμιο του Yale μια νέα συλλογή επιλεγμένων ποιημάτων της με τον τίτλο ''The Brazen Plagiarist'', σε μετάφραση των Cecile Margellos και Rika Lesser. Είναι η πρώτη κυκλοφορία ποιημάτων της Δημουλά στα αγγλικά μετά από δύο δεκαετίες".



Η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η κ. Δημουλά δε μιλά αγγλικά.



"Ήμουν τεμπέλα", λέει ευθαρσώς και παραδέχεται ότι ανησυχεί για την ακριβή μετάφραση των ποιημάτων της στην αγγλική. Η ανησυχία της αυτή αποτυπώνεται και στον πρόλογο της νέας συλλογής της, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν είναι σίγουρη "για το αν η γέφυρα από τη μία γλώσσα στην άλλη είναι αρκετά γερή". "Αλλά η γέφυρα και η ίδια η ποιήτρια είναι πολύ γερές και οι δύο", συμπληρώνει η εφημερίδα.



"Πατρίδα μου είναι η γλώσσα", δηλώνει η ίδια παρακάτω και δεν παραλείπει να σχολιάσει την έτερη εργασία της στα νιάτα της. Όντας τραπεζικός επί σειρά ετών, κάνει αναδρομή στο παρελθόν της και ανακαλώντας στη μνήμη της την τραπεζική καθημερινότητα της, λέει αφοπλιστικά. "Ήταν μια φυλακή, ειδικά την περίοδο της δικτατορίας".



Όσο για το σήμερα; Η ποιήτρια πιστεύει πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.



"Πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα κι απ' ότι ήταν την περίοδο της Χούντας. Επί Χούντας υπήρχε αυστηρή επιτήρηση και διώκονταν οι αριστεροί. Σήμερα διώκονται όλοι".



Η ίδια αναφέρει μάλιστα, πως έχει υποστεί μειώσεις στη σύνταξη της, όπως το σύνολο των Ελλήνων συνταξιούχων. "100 άνθρωποι έκαναν κατάχρηση εξουσίας και τώρα πληρώνουμε όλοι", δηλώνει σχετικά.



Ποιον πολιτικό παρακολουθεί περισσότερο; "Βλέπω ειδήσεις και ενημερώνομαι, ακούω όλους τους πολιτικούς λόγους, ιδίως όμως του κ. Βενιζέλου. Είναι πολύ προσεκτική και καλά δομημένη η κάθε του ομιλία. Εξετάζω την ποιότητα, όχι την αξιοπιστία των λόγων του", λέει και ο δημοσιογράφος ρωτάει. "Πιστεύετε πως λέει αλήθειες"; Η απάντηση της κ. Δημουλά είναι μονολεκτική. "Όχι".



Εν συνεχεία, ο συντάκτης κάνει ιδιαίτερη μνεία και στις εκδόσεις Ίκαρος, τον εκδοτικό οίκο που επιμελείται και κυκλοφορεί επί σειρά ετών το έργο της κ. Δημουλά και των μεγαλύτερων Ελλήνων ποιητών, αναφέροντας ότι, όπως πολλά βιβλιοπωλεία και εκδοτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, και ο Ίκαρος δίνει τον δικό του αγώνα για επιβίωση εν μέσω κρίσης.



Τέλος, η ποιήτρια μιλάει και για το ίδιο της το έργο.



"Μισώ να ξαναδιαβάζω τα ποιήματα μου", λέει. "Είμαι μητριά των ποιημάτων μου, τα αντιμετωπίζω αποστασιοποιημένα. Γενικά είμαι πεσιμίστρια. Ο πεσιμισμός είναι η βαθύτερη αγάπη για τη ζωή. Οι αναγνώστες μου λένε πως το έργο μου είναι μια παρηγοριά για αυτούς.



Αναρωτιέμαι όμως. Πως μπορώ να τους παρηγορήσω από τι στιγμή που η ίδια είμαι απαρηγόρητη;", δηλώνει, κλείνοντας με το όνειρο της. "Θέλω να μετατρέψω την πραγματικότητα σε κάτι το λιγότερο πραγματικό".





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3










Το πιο φρέσκο παγωτό γίνεται με υγρό άζωτο!

Το κατάστημα «Laboratorists Chin Chin» στο Camden Town της Βρετανίας δεν είναι μια συνηθισμένη τζελατερία αλλά ένα… εργαστήριο τρελών επιστημόνων που παρασκευάζουν μοναδικές γεύσεις παγωτού χρησιμοποιώντας… υγρό άζωτο! Ο ιδιοκτήτης Ahrash Akbari-Kalhur φοράει προστατευτικά γυαλιά και κάνει το παγωτό επί τόπου, μέσα σε ένα σύννεφο… ατμού! Πρώτα ρίχνει το μίγμα του παγωτού στο μίξερ και στη συνέχεια συμπληρώνει μια δόση υγρού αζώτου. Το παγωτό παγώνει αμέσως και διακοσμείται στη συνέχεια με σιρόπια, ξηρούς καρπούς ή τρούφα. «Με τον τρόπο αυτό το μίγμα του παγωτού παγώνει αμέσως και αποφεύγεται η δημιουργία κρυστάλλων. Επιπλέον το παγωτό αποκτά λεία υφή και απαλή γεύση, χωρίς αντιαισθητικά κομμάτια πάγου στο εσωτερικό του», εξηγεί ο ιδιοκτήτης.

Η όλη διαδικασία γίνεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών, ενώ το εργαστήριο της τζελατερίας είναι σε κοινή θέα, αποτελώντας την «ατραξιόν» του καταστήματος. Όσο για το γευστικό αποτέλεσμα; Σούπερ cool, λαχταριστό και πρωτίστως διαφορετικό! Πηγή:perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1



Δείτε τις αλλόκοτες φωτογραφίες που ακολουθούν…











via http://www.to-mati.gr

Σοκάρουν οι δηλώσεις του συζύγου της Νανάς Καραγιάννη!


Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η Νανά Καραγιάννη αποτελεί πλέον παρελθόν από…το ραδιοφωνικό σταθμό όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.


Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για… απόλυση της ραδιοφωνικής παραγωγού. Ο σύζυγός της, Γιάννης Κωτσόπουλος, ξεσπάει και ζητάει εξηγήσεις για τη «Νανούκα του», όπως λέει χαρακτηριστικά.


Χωρίς να αναφέρει ονόματα, «καρφώνει» κάποιο διευθυντικό στέλεχος του σταθμού που όπως λέει πριν από 5 μήνες είχαν μιλήσει κάπου στα Μελίσσια και είχε υποσχεθεί ότι η θέση της Νανάς δεν διατρέχει κίνδυνο.


Δείτε τι έγραψε στο facebook ο Γιάννης Κωτσόπουλος:


«Πρίν από ακριβώς από 5 μήνες & κάτι μίλησα μέ τους υπέυθυνους τού συγκεκριμένου σταθμού & για τήν γυναίκα μου & το θέμα υγείας & με διαβεβαίωσαν πως θα πάρουμε απλά μία αναρρωτική άδεια & πως όλα θα πάνε καλά!!!!!!!


Άν τό διαβάσεις φίλε μου θυμάσαι τήν κουβέντα μας στα Μελίσσια & σου είπα μήν κάνετε τίποτα στραβό γιατί η Νανούκα έχει δώσει & τήν ζωή της & μου έδωσες ΑΝΤΡΙΚΙΑ τό χέρι σου & μου είπες ούτε να το σκέφτεσαι & εσείς σήμερα τό πρωί βάλατε τήν χαριστική μαχαιριά στήν καρδιά της!!!!!!!!!!!!!!


Συγχαρητήρια που μου αποδεικνύεται πόσο σταράτα & παντελονάτα λόγια λέτε!!!!!!!!!!!Ένα θα σας πώ μήν πάθει κάτι τώρα πού μπήκαμε σε ένα δρόμο μετά από τόσα χρόνια γιατί όπως σου είχα πεί τότε δέν θα τα πάμε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»








via http://www.to-mati.gr

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ Αποκαλύπτει ποιους θεωρεί φαβορί στο «Dancing»!


Ο Νίκος Αναδιώτης είναι ένας από του διαγωνιζόμενους στο σόυ χορού του Ant1 «Dancing with the Stras».


Mέσα από συνέντευξή του αρχικά ξεκαθαρίζει ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλάει κάποιος για φαβορί και νικητές αλλά στη συνέχεια τα… κατονομάζει!


«Είναι οφθαλμοφανές ότι η Ντορέττα χορεύει εκπληκτικά, αλλά αν κάποια άλλη διαγωνιζόμενη δουλέψει πιο εντατικά μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία. Τα αποτελέσματα όμως δεν τα καθορίζει μόνο η κριτική επιτροπή αλλά και ο κόσμος. Είμαστε ακόμη στην αρχή του σόου. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα φαβορί αλλάζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «OK» ο ηθοποιός.


Πηγή: radar.gr







via http://www.to-mati.gr
432 προτάσεις και παρεμβάσεις για συνολικά 55 ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα. Με συνέπεια και πίστη στις αξίες μας, χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύουμε πως με δουλειά και διαφορετική κουλτούρα η δική μας γενιά μπορεί να τα καταφέρει



Δείτε τον απολογισμό πολιτικών δράσεων και παρεμβάσεων από εδώ

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE




Μπορεί οι μέρες να είναι γιορτινές, μπορεί οι περισσότεροι να ευχόμαστε σε φίλους γνωστούς και συγγενείς καλή χρονιά με υγεία… ωστόσο πίσω από τις κάμερες και τα φώτα, υπάρχουν και κάποιοι που ζουν τον δικό τους Γολγοθά.

Όπως όλα δείχνουν η νέα χρονιά δεν μπαίνει καλά για έναν νέο ταλαντούχο καλλιτέχνη. Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια τώρα με την περιπέτεια υγείας του Γιώργου Δασκαλάκη. Του τραγουδιστή-διασκεδαστή, ο οποίος είναι πλέον στα χέρια του Θεού. Και το γράφω έτσι-μπορεί για κάποιους υπερβολικά-καθώς μόλις προχθές είχαμε και νέα ανατροπή στην κατάσταση του.


Η υγεία του έχει κλονιστεί. Οι τελευταίες εξετάσεις-στις οποίες και υπεβλήθη στη Νυρεμβέργη-έδειξαν πολύ άσχημα αποτελέσματα. Ο Γιατρός που τον κουράρει, επικοινώνησε με τον Γιώργο και του ζήτησε να σταματήσει να πιέζεται, να προβεί άμεσα σε διακοπή των εμφανίσεων του και να ταξιδέψει στην Κλινική του το συντομότερο δυνατό. «ή σταματάς τις εμφανίσεις… σταματάς να πιέζεσαι, αλλάζεις ψυχολογία ή πεθαίνεις» του είπε και ο τραγουδιστής σάστισε.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Γιώργος αναμένεται να εμφανιστεί για τελευταία φορά σήμερα στο Chorus στην Κηφισιά και να οργανώνει ταξίδι στην Γερμανία μετά το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη! Μακάρι όλα να πάνε καλά.Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η υγεία μας…


daskal1











via http://www.to-mati.gr



Αυτή η γυναίκα είναι η ωραιότερη στον κόσμο… ενδεχομένως μετά από μακιγιάζ!


Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την… Mila Kunis να κάνει βόλτα με τον Ashton Kutcher! Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν δίχως μακιγιάζ και με φόρμες! Η ηθοποιός, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε είχε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και ήταν χλωμή… Λες και ήταν μία άλλη κοπέλα! Μαύρα χάλια λέμε! Ενώ όταν βάφεται και εμφανίζεται σε διάφορα event, μεταμορφώνεται και είναι μία υπέροχη γυναίκα!







via http://www.to-mati.gr


Μέσα στα νεύρα είναι ο πρωθυπουργός με τρεις αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι παρόλο που ξέρουν ότι η επιλογή του Μαξίμου είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, εκείνοι στηρίζουν τον Διονύση Ψωμιάδη! Αυτοί που πάνε κόντρα στην επιλογή Σαμαρά και θεωρούνται ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ από τη Νέα Δημοκρατία είναι οι αντιπεριφερειάρχες των νομών....

ΗΜΑΘΙΑΣ - Καραπαναγιωτίδης, ΚΙΛΚΙΣ - Γκουντενούδης και ΣΕΡΡΩΝ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ. Μαζί τους τελειωμένοι θεωρούνται και οι περιφερειακοί κομματικοί σύμβουλοι της Νέας Δημοκρατίας Φωτόπουλος, Τζάκης, ΕΥθυμιάδης, Κανάκας και Θωμαίδης από το Κιλκίς.



ΛΥΓΚΟΣ



via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE