follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Τον κατηγορούν για πολλά... Ότι είναι εκκεντρικός, προκλητικός και μέθυσος....



Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) όμως αποδεικνύει πως έχει ευαισθησίες και μάλιστα δεν διστάζει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για όσους έχουν ανάγκη.



Αυτό και έπραξε όταν έμαθε ότι οι γονείς του άτυχου παπαράτσι Κρις Γκέρα (Chris Guerra), που βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να φωτογραφήσει τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ ((Justin Bieber), δεν είχαν αρκετά χρήματα για να καλύψουν την κηδεία του γιου τους. Ο Σιν έκοψε μια επιταγή 200 χιλιάδων δολαρίων και τη δώρισε στην οικογένεια!



Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο διάσημος ηθοποιός ήταν φίλος με τον Γκέρα και μάλιστα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση όταν ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν: "Οι γονείς δεν πρέπει να θάβουν τα παιδιά τους... Πρόκειται για μια απίστευτη τραγωδία. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια".



Να υπενθυμίσουμε πως ένα μήνα πριν ο διάσημος ηθοποιός έκοψε άλλη μία επιταγή, αυτή τη φορά για να βοηθήσει τη φίλη του Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan). Της έκανε δώρο 100 χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να αποπληρώσει μέρος του χρέους της προς την εφορία.









radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Συγκλονισμένη η ελληνική δημοσιογραφική κοινότητα από την είδηση πως ο πασίγνωστος παρουσιαστής ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό και κινδυνεύει η ζωή του!....



Όλα έγιναν όταν αποκαλύφθηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση και οι φωτογραφίες με τον κρυφό δεσμό του, κυκλοφόρησαν δημόσια...



Ο λόγος για τον παρουσιαστή ειδήσεων του "BBC", Άντριου Μαρ (Andrew Marr) που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή είναι καλή!



Ο Μαρ, είναι παντρεμένος τα τελευταία 25 χρόνια με την δημοσιογράφο Τζάκι Άσλεϊ (Jackie Ashley) και ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη όμως αυτές οι φωτογραφίες τον "κάψανε"...










radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Τα πήρε άγρια η ξανθιά Τζούλια Αλεξανδράτου όταν κάποιοι στη Βιέννη τη ρώτησαν εάν είναι Ρωσίδα....



Αμέσως εκείνη ξεκαθάρισε πως είναι Αγγλίδα. Απέκρυψε δηλαδή ότι είναι Ελληνίδα. Ο λόγος γιατί η μητέρα της είναι Βρετανίδα ενώ η πλατινέ περσόνα έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.



Λέγεται πως οι άνγωστοι την είδαν ξανθιά με ολόλευκη επιδερμίδα και με ευγενικό τρόπο τη ρώτησαν εάν είναι από την Ρωσία.



Η Τζούλια μετά το συμβάν το ανέφερε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.











radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


"Μισό κιλό ψάρια" ("One pound fish") λέγεται το τραγούδι που απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Psy με το "Gangnam style"!....



Το βίντεο μέσα σε περίπου είκοσι μέρες, το έχουν δει στο "Youtube" περισσότερα από 14.000.000 άτομα!



Ο τραγουδιστής της νέας τρέλας που τα σπάει στο διαδίκτυο είναι ο Πακιστανός Μουχαμάντ Σαχίντ Ναζίρ (Muhammad Shahid Nazir).



Ο Ναζίρ ζει στη Βρετανία και μέσα σε λίγες μέρες έγινε το νέο διεθνές φαινόμενο της μουσικής σκηνής.



Τον Απρίλιο είχε προσπαθήσει να μπει στο ριάλιτι μουσικών ταλέντων "X Factor", τραγουδώντας μάλιστα την επιτυχία του, αλλά απορρίφθηκε.



Τον Νοέμβριο του 2012 ηχογράφησε το τραγούδι του και γύρισε το βίντεο κατορθώνοντας να τρελάνει το διεθνές κοινό.



Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Πακιστάν αφού εξέπνευσε η βίζα του, ενώ η δισκογραφική του εταιρεία προσπαθεί να εξασφαλίσει μόνιμη βίζα για το νέο χρυσό αστέρι της.









radar.gr



via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip




Την ώρα που 860 εκατ. άτομα είναι θύματα υποσιτισμού, τα μισά τρόφιμα του πλανήτη καταλήγουν στα σκουπίδια. Αυτή είναι η θλιβερή διαπίστωση της έκθεσης του Global Food, Waste Not, Want Not που δημοσιεύτηκε σήμερα...







Σύμφωνα με την έκθεση μεταξύ 30% και 50% από τα 4 δισ. τόνους τρόφιμα κάθε χρόνο δεν καταλήγουν στο πιάτο. Στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ιδιαίτερα τα τρόφιμα αυτά καταλήγουν στα σκουπίδια όπου πετιούνται από τους ίδιους τους καταναλωτές.



Στις υπό ανάπτυξη χώρες η απώλεια τροφίμων παρατηρείται σε όλη της διατροφική αλυσίδα: ξεκινάει από το χωράφι όπου πολλά τρόφιμα πετιούνται εξαιτίας της κακής ή πλημμελούς συλλογής τους ή εξαιτίας της κακής συντήρησής τους στη ζέστη ή το κρύο.



Στις αναπτυγμένες χώρες τα τρόφιμα πετιούνται εξαιτίας της αδιαφορίας : κακό μάρκετινγκ, κακές καταναλωτικές συνήθειες. Δεν είναι τυχαίο ότι το 30% των καλλιεργειών στη Μεγάλη Βρετανία δεν συλλέγονται καν.



«Η ποσότητα των τροφίμων που σπαταλάται είναι ασύλληπτη. Αυτά τα τρόφιμα θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα του πλανήτη όπου εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε. Αλλά το χειρότερο είναι ότι μαζί με τα τρόφιμα σπαταλώνται και ενεργειακές πηγές, νερό κλπ» αναφέρεται στην έκθεση.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news


Σε προσωπικές στιγμές "τσακώσαμε" την Νεσχάν Μουλαζίν και τον Παντελή Παντελίδη....



Κι όμως το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον τραγουδιστή!



Και για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό, σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για το νέο βίντεο κλιπ του, όπου πρωταγωνιστεί η μελαχρινή καλλονή.



Οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα βιώνουν ένα τρελό έρωτα.






radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Κέλι Όζμπορν: Είναι εσωτερική υπόθεση.



Το μυστικό για την μεγάλη απώλεια βάρους που πέτυχε, καθώς έχασε πάνω από 27 κιλά, αποκαλύπτει η Κέλυ Όζμπορν.

Το μυστικό της είναι πολύ απλό και έχει να κάνει με το ότι αγάπησε τελικά τον εαυτό της, πράγμα που υπήρξε η κινητήρια δύναμη για να καταφέρει να φτάσει το σώμα της στο επιθυμητό επίπεδο.



«Ο κόσμος νομίζει ότι επειδή έχασα βάρος έγινα πιο ευτυχισμένη, αλλά δεν είναι η αλήθεια. Έπρεπε πρώτα να μάθω να αγαπάω τον εαυτό μου», αναφέρει μιλώντας στο Cosmopolitan Body.



«Η απώλεια βάρους ήταν απλά ένα από τα πλεονεκτήματα της σκληρής δουλειάς και του ξεκαθαρίσματος με τον εαυτό μου μέσα από ψυχοθεραπεία», αναφέρει η 28χρονη Κέλυ, εξηγώντας τους λόγους της μεταμόρφωσής της. «Ήταν μία από τις πιο τρομακτικές περιόδους της ζωής μου. Ποτέ δεν ένιωσα πιο γυμνή, καθώς έπρεπε να είμαι ο εαυτός μου και δεν μπορούσα να καλυφθώ».



«Όταν άρχισα την άσκηση δεν μπορούσα να κάνω ούτε ένα κάθισμα», αναφέρει επίσης σχετικά με την προσπάθειά της. «Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας, μπορούσα να κάνω τρία και αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση. Τώρα ασκούμαι καθημερινά και δεν νιώθω καλά αν το χάσω. Είναι απίθανο πόσο γρήγορα χτίζεται η καλή φυσική κατάσταση, αλλά πρέπει να το θέλεις πραγματικά».



Δείτε το πριν και το μετά






____________________________________________________________________________




____________________________________________________________________________ ΠΗΓΗ: newsbeast.gr




via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip



Σπάνια τον συναντάς πια, αφού έχει επιλέξει να απέχει από τις κοσμικές εκδηλώσεις και τα φλας της δημοσιότητας.





Τον συνόδευε ο γιος του Στέργιος και διαπιστώσαμε ότι ο άλλοτε σουπερ τηλεοπτικός αστέρας, σήμερα είναι διαφορετικός.



Δείτε την φωτογραφία:




radar.gr







via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Οι οικογένειες του Hollywood είναι ομολογουμένως πολλές. Μας αρέσει να βλέπουμε αγαπημένους συζύγους να αποκτούν πολλά παιδιά.

Ποιες είναι όμως οι πιο δεμένες οικογένειες του πλανήτη Hollywood και ποια μωράκια θέλουμε να «τσιμπήσουμε» κάθε φορά που βλέπουμε μια φωτογραφία τους;



Ιδού οι πέντε πιο δεμένες διάσημες οικογένειες



1.Jolie-Pitt: Φυσικά πρώτη στη λίστα μας δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από την οικογένεια των Jolie-Pitt. Η οικογένεια αποτελείται από τους δύο star και τα έξι παιδιά τους εκ των οποίων τα τρία είναι βιολογικά παιδιά τους, οι Shiloh, Vivienne και Knox. Τα υπόλοιπα τρία, Maddox, Zahara και Pax είναι υιοθετημένα. Η οικογένεια αυτή πραγματικά είναι για χειροκρότημα! Τόση αγάπη μόνο μέσα σε ένα σπίτι





2.Beckham: Αγαπάμε να βλέπουμε τους τρεις γιους τους Brooklyn, Cruz και Romeo στο γήπεδο να θαυμάζουν από κοντά το διάσημο πατέρα τους. Φυσικά αγαπάμε να βλέπουμε ακόμη περισσότερο φωτογραφίες από την κορούλα της οικογένειας της Harper Seven που από τα γεννοφάσκια της είναι μοντέλο





3.Alba-Warrens: Η γλυκιά Jessica Alba έχει αποκτήσει με το σύζυγό της δύο γλυκές κορούλες, την Honor και την Haven. Μάλιστα τη δεύτερη την έφερε στη ζωή μόλις πριν ένα χρόνο. Αξιολάτρευτη η φωτογραφία της δεμένης οικογένειας στη Disneyland





4.Μatt Damon: Ο γλυκός χαζομπαμπάς λατρεύει τις όχι μία αλλά τρεις κόρε του εν ονόματι, Isabella, Gia και Stella. Ο ηθοποιός έχει απαθανατιστεί πολλές φορές να παίζει και να κάνει βόλτες με τις γυναίκες της ζωής του.





5.Garner-Affleck: Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφες κόρες και ένα γιο. Σε κάθε φωτογραφία των paparazzi οι κόρες τους Seraphina και Violet ποζάρουν με νάζι. Iδιαίτερη αδυναμία βέβαια τρέφει η μαμά Garner και στο γιόκα της Sanuel





ΠΗΓΗ: to-periptero



via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Οι πρωταγωνιστές του θρυλικού «Μπέβερλι Χιλς» ελαφρώς γερασμένοι.

Δύο εκ των πρωταγωνιστών της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του ’90, «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ξανασυναντήθηκαν για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ εταιρίας παιδικών ρούχων.Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μπράντον και η Άντρεα, κατά κόσμον Τζέισον Πρίσλεϊ και Γκαμπριέλ Καρτέρις, οι οποίοι προκάλεσαν κύματα νοσταλγίας στους αιώνιους εφήβους θαυμαστές τους με αυτό το ιδιόμορφο reunion.



Τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στα πρόσωπά τους, ωστόσο -αν αναλογιστεί κανείς τα χρόνια που έχουν περάσει- δεν κρατιούνται κι άσχημα!



Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι μετά το «Μπέβερλι Χιλς» κανένας από τους δύο δεν κατάφερε κάτι σημαντικό στην καριέρα του…









-->


-->



via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip

Αν τα πόδια σας, ειδικά τον Χειμώνα, είναι κρύα τότε το συγκεκριμένο άρθρο σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να ζεστάνετε τα άκρα σας:



- Αλλάξτε κάλτσες. Αν φοράτε κάλτσες όλη την ημέρα και νιώθετε τα πόδια σας ιδρωμένα καλό θα ήταν να αλλάζετε κάλτσες διότι έτσι τα πόδια σας γίνονται ακόμα πιο κρύα.

- Κάντε ένα ζεστό ποδόλουτρο.

- Αφού τα βγάλετε από το ζεστό νερό τρίψτε τα με μια (θερμαντική) κρέμα ώστε να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

- Φορέστε χοντρές κάλτσες.

- Αν το κρύο επανέλθει στα πόδια σας, τοποθετήστε τα πάνω σε μια θερμοφόρα.




via http://www.i-diadromi.gr/search/label/%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%91

Σε συμβολική, ολιγόλεπτη, κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm προχώρησαν αντιεξουσιαστές-αλληλέγγυοι των καταληψιών της βίλας Αμαλία και της βίλας Μαρία Κάλας, το απόγευμα της Πέμπτης.



Η ομάδα των 50 αντιεξουσιαστών μπήκαν στο ραδιοφωνικό σταθμό και ζήτησαν να μεταδοθεί cd με ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο μεταξύ άλλων έλεγαν «κάτω τα χέρια από τους καταληψίες».



Το cd των κατηληψιών μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Γεωργίου. Μόλις ακούστηκαν τα μηνύματα η ομάδα αντιεξουσιαστών αποχώρησε.



Οι «καταληψίες» διέκοψαν το πρόγραμμα του σταθμού και μετέδωσαν μηνύματα και τραγούδια αλληλεγγύης, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν.



Ο Γιώργος Γεωργίου διευκρίνισε πως δεν έγινε κατάληψη, αλλά με ευγενικό τρόπο ζητήθηκε να ακουστεί το μήνυμα, αίτημα που έγινε δεκτό από τη διεύθυνση.



Μάλιστα, φεύγοντας οι αντιεξουσιαστές ζήτησαν από τον παρουσιαστή της εκπομπής... αυτόγραφο, κάτι το οποίο σχολίασε και ο ίδιος λέγοντας «Εχετε ακούσει εσείς αναρχικοί να παίρνουν αυτόγραφα από δημοσιογραφάρα; Tι κορυφαίος που είμαι!»

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Trelacademy εκπροσώπησε επάξια την Κομοτηνή στα «ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ» μετά από πρόσκληση του Δήμου Καστοριάς.


Η υποδοχή στην πόλη έγινε από τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη στο κτήριο του δημαρχείου προσφέροντας κρασί και τοπικά εδέσματα στα μέλη του συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Trelacademy Σταύρος Πάττας έδωσε στον Δήμαρχο δώρα από το Δήμο Κομοτηνής.

Ο σύλλογος απαρτιζόμενος από 50 άτομα πήρε μέρος στα μπουλούκια και στην καρναβαλική παρέλαση συμμετέχοντας έτσι στο τοπικό αυτό έθιμο της Καστοριάς.


Οι δράσεις της Trelacademy δε τελειώνουν εδώ, καθώς ο σύλλογος παίρνει μέρος στο παιχνίδι «ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα», με χρώμα το φούξ συγκεντρώνοντας τρόφιμα στο σάκο που θα βρίσκετε στο τσιπουράδικο Θ.ΚΟΜ, με στόχο την στήριξη των οικογενειών σε ανάγκη που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, από τις 13 έως τις 19 Ιανουαρίου 2013.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιρλίκ» και ο τίτλος του παραπέμπει στη γνωστή ταινία του Άλαν Πάκουλα «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου».



Ο Τούρκος πρόξενος της Θράκης, όπως διαβάζουμε στο «Προξενείο-Στόπ» συναντήθηκε με τους υπάλληλους του… από Κομοτηνή και Ξάνθη.



Πού; Μα σε ταξιδάκι αναψυχής και…τουρκο-ιστορικής περιήγησης στην Αίνο της Ανατολικής Θράκης. Εκεί δηλαδή όπου πήγε ο Ιλχάν Σενέρ πριν από λίγες μέρες μαζί με την κουστωδία του, που την αποτελούσαν ο πρόεδρος της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» και δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, οι ψευδομουφτήδες Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ και Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, ο επικεφαλής του κόμματος DEB στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου και μια ομάδα από εκπροσώπους του μειονοτικού τύπου με όλα τα γνωστά…λουλούδια (Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, Τζεγκίζ Ομέρ, Ταχσίν Ιλχάν, κλπ).



Τι έκανε λοιπόν εκεί αυτή η παρεούλα; Τα εξής: Επισκέφτηκε αρχικά τον έπαρχο Αίνου Φατίχ Μπαϊσάλ στο γραφείο του, στο κτίριο του Διοικητηρίου, όπου παραβρέθηκαν και άλλοι ντόπιοι επίσημοι, όπως ο φρούραρχος Χακτάν Οζτούρκ, ο δήμαρχος Αίνου Αχμέτ Τσαγίρ, ο εισαγγελείς Γιουσούφ Μπαχαντίρ Οζάϊ και Αλή Κιλίντς, οι δικαστές Οζγκιούρ Καπουτζού και Εμινέ Σαλτ Κιλίντς, ο αστυνομικός διευθυντής Μουράτ Ουτσάρ και κάποιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι.



Mετά τη συνάντηση, συνοδεία του επάρχου Μπαϊσάλ, ακολούθησαν επισκέψεις σε ιστορικά μέρη της περιοχής δηλαδή στο τζαμί Φατίχ, στο ιστορικό λιμάνι της περιοχής, που λειτουργούσε για πολλά χρόνια την εποχή των Οθωμανών, στο ευρισκόμενο στην ίδια περιοχή Πέτρινο Σπίτι, όπου σύμφωνα με μια φήμη είχε μείνει κάποτε επί τρεις μέρες και τρεις νύχτες ο Οθωμανός σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής στον τάφο του Χας Γιουνούς Μπέη και στο παλιό τουρκικό νεκροταφείο, όπου και έγινε ενημέρωση για τα μνημεία από τους υπαλλήλους.



τη συνέχεια, ο έπαρχος Μπαϊσάλ παρέθεσε γεύμα στους μουσαφίρηδες, παρουσία και του δημάρχου Ιψάλων Μεχμέτ Καραγκιόζ, όπως και του επάρχου Ιψάλων Μεχμέτ Αλή Γκιουρμπούζ.



Και τέλος, επισκέφτηκαν και ένα χωριό της κοινότητας Σουλτανίτζε, στο οποίο κατοικούν κυρίως μουσουλμάνοι που ήρθαν από την Βουλγαρία. Μιλώντας εκεί ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ ευχαρίστησε για τη φιλοξενία εκ μέρους του έπαρχου Αίνου, έδωσε σύντομες πληροφορίες για την… “Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης” ενώ απηύθυνε και στους ντόπιους το σύνηθες μήνυμα τουρκο-ενότητας, λέγοντας πως «εμείς σας βλέπουμε σαν συμπολίτες μας. Ο Αλλάχ ας μας βοηθάει όλους. Ο Αλλάχ να μην επιτρέψει ζημιά σε αυτά τα χώματα. Πάντοτε πρέπει να αγαπάμε και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Εάν είστε ισχυροί, είμαστε και εμείς. Ο αιώνας που έρχεται στον κόσμο θα είναι ο δικός μας αιώνας. Ο Αλλάχ ας μας ανοίγει τον δρόμο».

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Mια υπέροχη φωτογραφία από την προεδρική φρουρά στο Σύνταγμα την ώρα της προχθεσινής χιονόπτωσης παρουσιάζει η εφημερίδα.



Ο σε εξέλιξη βηματισμός μέλους της προεδρικής φρουράς στο Σύνταγμα, αποθανατίστηκε... από τον φωτογράφο Άρη Μεσσήνη και μέσω του Guardian κάνει τον γύρο του κόσμου. Η φωτογραφία είναι από την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης στην Αθήνα.









iefimerida.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Η Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως κατέκτησε μόνο το ισπανικό Κύπελλο, ήταν η κορυφαία ομάδα του 2012, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).



Πίσω από τους «μπλαουγκράνα» βρέθηκε η Τσέλσι, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται η Μπόκα Τζούνιορς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οσον αφορά τις ελληνικές ομάδες...

ο Ολυμπιακός είναι στην 30η θέση (από 24ος), ο Παναθηναϊκός στην 82η (από 81ος), ο ΠΑΟΚ στην 110η (από την 83η), ενώ οι άλλες δύο ομάδες που βρέθηκαν στις πρώτες 400 θέσεις είναι ο Αστέρας Τρίπολης (151η θέση) και ο Ατρόμητος (165ος).

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Σαν μία κοινή κοπέλα της διπλανής πόρτας εθεάθη η ηθοποιός Jennifer Lawrence στο Beverly Hill,s «αφήνοντας» τον εαυτό της λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε.









Η δημοφιλής star μάλιστα, είχε ψηφιστεί από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας Askmen.com ως η πιο ποθητή γυναίκα της χρονιάς που μας πέρασε. Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της ταινίας The Hunger Games με τίτλο Catching Fire και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες μάλλον το έριξε λίγο στα… «βρώμικα» φαγητά.











Η 22χρονη φόρεσε ότι βρήκε μπροστά της, άφησε τις ρίζες στα μαλλιά να κατέβουν αρκετά και βγήκε βόλτα για να πάει σε ένα κομμωτήριο, μπας και.. σωθεί η κατάσταση.







Η νεαρή ηθοποιός ανήκει -όπως και η Mila Kunis- στον Dior, ενώ από τη στιγμή και έπειτα που υπέγραψαν συμβόλαια με τον διάσημο οίκο, οι stars του Hollywood χάλασαν εντελώς την εικόνα τους μετά από ποικίλες φωτογραφίες paparazzi που τις «συνέλαβαν» χωρίς make-up.



Να σημειωθεί ότι ο οίκος Dior απέλυσε την Mila Kunis επειδή δεν αποτελούσε σωστό πρότυπο ομορφιάς με την ατημέλητη εμφάνισή της.







Στο εξώφυλλο πάντως του περιοδικού Entertainment Weekly, η Jennifer παραμένει εκθαμβωτική!



star.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του 29χρονου φοιτητή Γεωπονίας με DΝΑ στα όπλα που είχαν βρεθεί θαμμένα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Χρήστος Μανούρας.



Το εν λόγω μεταλλικό κουτί είχε βρεθεί στις 18 Νοεμβρίου του 2011, θαμμένο στον προαύλιο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου και περιείχε ένα ούζι, δύο πιστόλια και δύο περίστροφα.



Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος συνελήφθη χθες ως κατηγορούμενος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς και απολογήθηκε σήμερα στον ειδικό εφέτη ανακριτή.










enikos.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Εξαιρετικά ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο των αγορών για την Ισπανία, την Ιταλία αλλά και γενικότερα την ευρωζώνη.



Σημαντική επιτυχία παρουσίασε η πώληση κρατικών ομολόγων στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.



Η Ισπανία κατόρθωσε να συγκεντρώσει 5,8 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τον στόχο των 5 δισ. ευρώ και μάλιστα με πολύ χαμηλότερο συγκριτικά επιτόκιο.



Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα πενταετή ομόλογα το επιτόκιο μειώθηκε στο 4,033% από το 4,769% τον περασμένο Νοέμβριο. Το ίδιο ισχύει και για τα 13ετή ομόλογα, το επιτόκιο των οποίων έπεσε από το 6,218% στο 5,569%.



Ανάλογα καλές ήταν και οι ειδήσεις από την Ιταλία, η οποία πώλησε ετήσια ομόλογα αξίας 8,5 δισ. ευρώ με επιτόκιο 0,864% έναντι 1,456% τον προηγούμενο Δεκέμβριο.



Οι ευχάριστες αυτές εξελίξεις από τις δημοπρασίες ομολόγων αποτελούν μία ακόμα ένδειξη ότι το χειρότερο κομμάτι της κρίσης στην ευρωζώνη ανήκει στο παρελθόν, αλλά και σαφή επιβράβευση της τολμηρής κίνησης του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi, τον περασμένο Σεπτέμβριο να διακηρύξει την ετοιμότητα της ΕΚΤ για αγορά απεριόριστου αριθμού ομολόγων υπερχρεωμένων χωρών.



ysterografa.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνει μεγάλο σε έκταση ρεπορτάζ του BBC, που φιλοξενεί τις καταγγελίες ενός Νοτιοκορεάτη και ενός Νιγηριανού με αμερικάνικο διαβατήριο που σύμφωνα με όσα λένε ήρθαν τουρίστες στην Ελλάδα και συνελήφθησαν και κακοποιήθηκαν από Έλληνες αστυνομικούς που τους εξέλαβαν ως λαθρομετανάστες.

Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν και συνελήφθησαν όταν ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τους επιδείξουν την ταυτότητά τους. Βία τους ασκήθηκε, όπως λένε, και εντός του αστυνομικού τμήματος παρά το ότι φορούσαν ήδη χειροπέδες, με το νιγηριανό να ισχυρίζεται ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό του σε ΑΤ όταν προσπάθησε να φωτογραφήσει με το κινητό του τις χειροπέδες... το πως πως θα έβγαζε φωτογραφία με τα χέρια δεμένα μόνο αυτός ξέρει....



Το ρεπορτάζ θεωρεί ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στα πλαίσια της επιχείρησης Ξένιος Ζευς και παραθέτει δηλώσεις αξιωματούχου της Ελληνικής Αστυνομίας, ότι σε περίπτωση που κάποιος φέρει ξενικά χαρακτηριστικά ή εγείρει υποψίες, μπορεί να υποβληθεί σε έλεγχο.

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Άνω κάτω έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ τρένο που τους μετέφερε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.



Οι περίπου 150 οπαδοί ταξίδευαν προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο της Καλλιθέας για τον αγώνα κυπέλλου.



Από νωρίς το πρωί επιβάτες του τρένου είχαν εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους για την κατάσταση που επικρατούσε στα βαγόνια αλλά και την ανησυχία τους για την σωματική τους ακεραιότητα.



Όταν στις 7 το πρωί το τρένο έφτασε στη Λάρισα «κρατήθηκε» στο σταθμό και επενέβη η Αστυνομία.



Δύο ώρες αργότερα, ήρθε το άλλο τρένο από Θεσσαλονίκη στο οποίο και επιβιβάστηκαν οι επιβάτες από το τρένο των 7 πμ.



Στο πρώτο τρένο παρέμειναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι όποιοι και ταξίδεψαν προς την Αθήνα με αστυνομική συνοδεία.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Γούστα είναι αυτά κορίτσι μου... υπάρχουν και διεστραμένοι που σε βρίσκουν σέξι λόγω του άφρο μαλλιού σου...



Για την μουσική της, το στήθος της και την Eurovision μίλησε η Ελένη Φουρέιρα που βρέθηκε καλεσμένη στο Βράδυ.





«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι είμαι σέξι, ούτε ότι το παίζω. Το είδος της μουσικής που τραγουδάω είναι σέξι και πρέπει να το υποστηρίξω. Η κίνηση μου στη σκηνή δεν γίνεται επίτηδες». Αυτό δήλωσε χθες το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα στο Πέτρο Κωστόπουλο.



Προσθέτοντας, σχετικά με το αν θα έκανε πλαστική για να διορθώσει το στήθος της, «Δεν θέλω, ούτε ο σύντροφος μου θέλει. Είμαι που είμαι σέξι αν βάλω και στήθος».



Αν και στην χθεσινή της εμφάνιση ήταν συνειδητά σεμνή. Ή τουλάχιστον σεμνή απέξω, αφού όπως δήλωσε χαριτολογώντας «Έχω έρθει σεμνή φέτος, εντάξει μπορεί να φοράω ζαρτιέρες από μέσα».



Κατά τα άλλα η ταλαντούχα τραγούδστρια μίλησε για την Eurovision («Θέλω πάρα πολύ να πάω στην Eurovision αλλά θέλει λεφτά και η δική μου εταιρεία δεν έχει χρήματα») και για την κόντρα της με την Στικούδη («Δεν υπήρξε θέμα, μιλήσαμε και στο τηλέφωνο τελευταία και δεν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας»).



iefimerida.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετά από έρευνες εντόπισαν και συνέλαβαν στο Χαϊδάρι έναν άνδρα 63 ετών για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο.



Το εντυπωσιακό είναι πως το ποσό των χρεών του 63χρονου συλληφθέντα φτάνει τα...

23.454.817,58 ευρώ.



via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι θα παρουσιάσει σήμερα το νέο χαρτονόμιστα των 5 ευρώ.



Το νέο χαρτονόμισμα θα κυκλοφορήσει από τον...

ερχόμενο Μάϊο και θα φέρει το «πορτραίτο» της Ευρώπης στο ολόγραμμα (σε λωρίδα ελάσματος) και στο υδατογράφημα, ενώ θα αλλάξει και το χρώμα του αριθμού 5, μετατρεπόμενο σε πράσινο σμαραγδί.

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Σοκ έχει προκαλέσει στην γερμανική κοινή γνώμη η απόκαλυψη της Πόλας Κίνσκι, της μεγαλύτερης κόρης του Κλάους, ότι την βίαζε συστηματικά από τότε που ήταν 5 ετών μέχρι τα 19 της όταν και έφυγε από το σπίτι.

«Με είχε μετατρέψει σε αντικείμενο ηδονής, τοποθετώντας με πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι. Με βίαζε συστηματικά. Και μετά μου αγόραζε δώρα για να με κατευνάσει. Ούτε τον ενδιέφερε το γεγονός ότι του αντιστεκόμουν. Έπαιρνε πάντοτε αυτό που ήθελε. Όχι μόνο από εμένα, από όλους. Πραγματικά κακοποιούσε τους πάντες». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stern η Πόλα Κίνσκι. Επιβεβαιώνοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τα όσα έγραψε στην αυτοβιογραφία της με τίτλο Kindermund.







Όσον αφορά το γιατί επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να πει την αλήθεια για την τραγική της παιδική ηλικία, η 60χρονη δηλώνει «Γιατί δεν αντέχω να ακούω άλλο να τον θεοποιούν και να τον χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ιδιοφυΐα. Κάτι που έχει γίνει πιο έντονο μετά τον θάνατό του».







iefimerida.gr

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE

Σε αγώνα σκυταλοδρομίας 4Χ400 μέτρων σχολείων της Νέας Υόρκης, δύο αθλητές ήρθαν στα χέρια την ώρα της κούρσας.



Την ώρα που πλησίαζαν στην στροφή, ο ένας...

έκλεισε τον άλλο, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να λύσουν τις διαφορές τους με μπουνιές. Οι αθλητές των σχολείων τους συμμετείχαν και αυτοί στη σύρραξη, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν κανονικά τον αγώνα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι υπεύθυνοι δεν επενέβησαν για να χωρίσουν τους αθλητές και η κούρσα συνεχίστηκε κανονικά.







iefimerida.g

via http://dexiextrem.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE