follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!




Μπορεί να μην το πιστέψετε ακόμη κι όταν το ακούσετε

. Αυτό που ακούτε δεν είναι άλλο από ανθρώπινη φωνή. Δεν υπάρχει ούτε ένα μουσικό όργανο να συνοδεύει το τραγούδι τους. Ονομάζονται «Voca», είναι τραγουδιστές και καταφέρνουν να ξεγελάσουν τα αυτιά σας.




newsbomb.gr

via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες, η Αθηνά Ωνάση.



Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της με το άλογο, αποφάσισε να επισκεφθεί την Αθήνα.



Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Πέμπτη διασκέδασε σε παραλιακό μαγαζί. Στη συντροφιά της, δεν ήταν ο σύζυγό της Αλβάρο κι άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν τη συνόδεψε στο ταξίδι ή ήρθε μόνη της στη χώρα μας.



Πρόσφατα είχε ακουστεί ότι έκανε κάποιο τάμα και για το λόγο αυτό σχεδίαζε να πετάξει στα μέσα Ιανουαρίου για την Ελλάδα. Κι όπως φαίνεται ολοκλήρωσε τα σχέδια της!








via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Πολύ αδυνατισμένη εμφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια



Πρόσφατα άλλαξε το λουκ στα μαλλιά της προσθέτοντας μακριά extensions, αφήνοντας ωστόσο ένα κομμάτι ξυρισμένο.



Όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων στην τελευταία εμφάνιση της Rihanna δεν ήταν το νέο της χτένισμα… όσο το πολύ αδυνατισμένο κορμί της!



Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη έξω από νυχτερινό κέντρο του Χόλιγουντ. Τη λεπτή της φιγούρα τόνιζε το στενό cigarette μαύρο παντελόνι της και το κοντό μπλουζάκι που άφηνε να φαίνεται ο αφαλός.


























via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip

Εκτελέστηκε την Πέμπτη στην Κίνα, o κανίβαλος και κατά συρροή δολοφόνος, που είχε καταδικαστεί με την εσχάτη των ποινών για τις δολοφονίες 11 ανθρώπων!

Η διαστροφή του 57χρονου έφτανε σε τέτοιο σημείο που αφού διαμέλιζε τα θύματά του, στη συνέχεια.....



πούλαγε κομμάτια ανθρώπινου κρέατος σε τοπική αγορά ως στρουθοκάμηλο!


Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και παιδιά, ενώ ήταν γνωστός στο χωριό του στην νοτιοδυτική Κίνα ως "το τέρας-κανίβαλος".

Στο σπίτι του κανίβαλου η αστυνομία ανακάλυψε ανθρώπινα μάτια μέσα σε μπουκάλια με κρασί, ενώ από την οροφή ήταν κρεμασμένα κομμάτια ανθρώπινης σάρκας για να αποξηρανθούν!

radar.gr

via http://www.i-diadromi.gr/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%9D%CE%91

Εξοπλισμένα και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, με ρομαντική ατμόσφαιρα για ζευγάρια που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν εγκαινίασε νοσοκομείο στην Κίνα.

Η νέα αυτή μονάδα στο νοσοκομείο ”Wuhan Songziniao” σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει την εγκυμοσύνη και να....



εμπνέει τους «ασθενείς» που την επισκέπτονται.


Εκτός από την ρομαντική ατμόσφαιρα, τον κατάλληλο φωτισμό και το DVD player για αναπαραγωγή αισθησιακών ταινιών που προσφέρει ένα τέτοιο δωμάτιο οι «ασθενείς» έχουν την δυνατότητα να νοικιάσουν και στολές νοσοκόμας και γιατρού για περισσότερα ερωτικά παιχνίδια.


Επιπλέον μπορούν ανά πάσα στιγμή να ζητήσουν συμβουλές ειδικών γιατρών του νοσοκομείου για να βελτιώσουν την ερωτική τους πράξη.

Η τιμή των δωματίων ανέρχεται σε 880 γουάν (107 €) την νύχτα.

via http://www.i-diadromi.gr/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%9D%CE%91


Καθηγητής στο Ηράκλειο Κρήτης επιχειρεί τη διάδοση της πρώτης γραφής της ελληνικής γλώσσας, της Γραμμικής Β', φτιάχνοντας μάλιστα και σχετικό λογισμικό! Ο καθηγητής κ. Μηνάς Τσικριτσής που ασχολείται εδώ και 20 χρόνια με τη μαγεία των αρχαίων γραφών, είχε μια καταπληκτική ιδέα:





Να διαδώσει την πρώτη γραφή της Ευρώπης, τη Γραμμική Β', στο χώρο του τουρισμού! Έφτιαξε μάλιστα μαζί με το φίλο του, τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Μανιό, ένα λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πληκτρολογούν ένα όνομα και αυτό αυτομάτως να «μεταφράζεται» στη Γραμμική Β! Ήρθε μάλιστα σε επαφή με τον πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου κ. Ανδρέα Μεταξά, κι αποφασίστηκε να γίνουν επιμορφωτικά σεμινάρια, λίγων ωρών, σε όσους ξενοδόχους το επιθυμούν προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επαφή με τη Γραμμική Β' και αυτή να αξιοποιηθεί ως «εργαλείο» για την τουριστική προβολή του νησιού! «Έχουμε θησαυρούς που δεν έχουμε αξιοποιήσει» είπε στο MadeinCreta ο κ. Τσικριτσής, «άλλοι λαοί όπως στην Αίγυπτο ακόμα και τις ταμπέλες τους, τις έχουν στην αρχαία γραφή τους». Και όχι μόνο αυτό. Όποιος έχει επισκεφθεί την Αίγυπτο αποκλείεται να μην έχει επιστρέψει με ένα κόσμημα το οποίο θα φέρει το όνομά του στα αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να γίνει και με τη Γραμμική Β', για αρχή στα ξενοδοχεία ή σε οποιονδήποτε κλάδο ασχολείται με το τουριστικό προϊόν. Σταδιακά θα αρχίσει να διαδίδεται μια γραφή που χρησιμοποιήθηκε στη Μυκηναϊκή περίοδο από το 17ο ως τον 13ο αι. π.Χ. "Είναι πολύ σημαντικό οι Κρήτες να μάθουν, να έχουν σχέση, με την πρώτη τους γραφή. Η γραφή είναι ένα στοιχείο που διασώζει τον πολιτισμό και την ιστορία. Να μπορέσουν αυτό να το δείξουν και στον ξένο επισκέπτη. Αν ο ξένος που έρχεται στο νησί, πάει στη ρεσεψιόν και του δώσουν το όνομά του γραμμένο στη Γραμμική Β, δεν θα το πετάξει ποτέ'' καταλήγει ο καθηγητής...



πηγή



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε το βίντεο



Ο Chayne Hultgren η αλλιώς «The Space Cowboy» όπως είναι γνωστός κατέφερε να σύρει με τα μάτια του 411,65 κιλά.



Το ρεκόρ καταγράφηκε στο Lo Show Rei Record, στο Μιλάνο στις 25 Απριλίου του 2009.





newsbeast.gr

via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91
Του Άγη Βερούτη Πέραν των 250.000 που σιτίζει για ελεημοσύνη η Ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία στην παρούσα φάση, πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν λαμβάνουν βοήθεια από την οικογένεια, καθώς το κράτος λειτουργεί μόνο για να παίρνει από τον απλό παραγωγικό πολίτη, και να αναδιανείμει στους εκλεκτούς έμμισθους ψηφοφόρους και

via http://logia-starata.blogspot.com/search/label/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1


Το περίφημο ναυάγιο στα Αντικύθηρα, στο οποίο ανακαλύφθηκε ο διάσημος πλέον υπολογιστής των Αντικυθήρων, μπορεί να κρύβει και άλλους μηχανισμούς παρόμοιους με τον περίτεχνο αστρικό υπολογιστή. Ομάδα αρχαιολόγων δήλωσε ότι ...





το καράβι είναι διπλάσιο σε μέγεθος απ' ότι υπολογιζόταν και ότι περιέχει πολλά άλλα αντικείμενα τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε νέες ανακαλύψεις.



Ο αρχαιολόγος Brendan Foley του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Woods Hole θα αναφέρει τα ευρήματα της μέχρι τώρα έρευνας στη συνάντηση του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου της Αμερικής την Παρασκευή.



"Το πλοίο ήταν τεράστιο για τα δεδομένα της εποχής", λέει ο Foley. "Οι δύτες του προηγούμενου αιώνα δεν είχαν τα μέσα για να διεξάγουν τόσο λεπτομερής έρευνα όπως εμείς τώρα. Σοκαριστήκαμε όταν καταλάβαμε πόσο μεγάλο είναι το ναυάγιο".



Η αρχαιολογική έρευνα που ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, δείχνει ότι το καράβι ήταν μεγαλύτερο από 49 μέτρα, διπλάσιο από όσο είχε παλαιότερα υπολογισθεί. Αυτό συνέβει γιατί η πρύμνη του ήταν πολύ βαθιά στο έδαφος για να μπορέσουν οι πρώτοι δύτες να υπολογίσουν με ακρίβεια το μήκος του καραβιού



"Η νέα έρευνα δείχνει ότι το καράβι βυθίστηκε απρόσμενα, πιθανότατα όταν, εξαιτίας μιας καταιγίδας, προσέκρουσε σε ύφαλο", δήλωσε ο Έλληνας αρχαιολόγος και έφορος εναλίων αρχαιοτήτων, Θεοτόκης Θεοδούλου.



Όσον αφορά το σκοπό του ταξιδιού του καραβιού, υπάρχουν διάφορες θεωρίες, όπως ότι πρόκειται για καράβι με λάφυρα από στρατιωτικές επιχειρήσεις Ρωμαίων στρατηγών ή απλά μετέφερε πολυτελή αντικείμενα για τις νεόχτιστες βίλλες της Ρωμαϊκής ελίτ.



Η τελευταία αρχαιολογική έρευνα είχε διεξαχθεί το 1976 από τον διάσημο εξερευνητή Jacque Cousteau. "Δεν είχαν την τεχνολογία που σήμερα έχουμε εμείς για την πραγματοποίηση μιας λεπτομερής έρευνας", είπε ο κ. Θεοδούλου.



Πέρα από αμφορείς, κομμάτια από αγγεία και πλακίδια, o Foley υποστηρίζει ότι φαίνεται πως στο ναυάγιο υπάρχουν δεκάδες απολιθωμένα αντικείμενα που μοιάζουν με μεγάλες πέτρες πάνω στους αμφορείς και που θυμίζουν πολύ τον Υπολογιστή των Αντικυθήρων πριν την αποκατάστασή του και όπως είχε αρχικά ανακαλυφθεί. " Είναι πιθανό τα αντικείμενα αυτά να είναι απλά συλλογή από χάλκινα καρφιά, αλλά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να τα συλλέξουμε και να τα μελετήσουμε", δήλωσε ο Foley.



H έρευνα, της οποίας ηγείται η Προϊσταμένη της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων κα Αγγελική Σίμωση, θα συνεχιστεί για ακόμα δύο χρόνια. Η διεθνής ομάδα θα ερευνήσει και άλλες δύο τοποθεσίες ενδιαφέροντος.



πηγή



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3


Φωτογραφία της από το παρελθόν ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στο Twitter και τρέλανε τους "φίλους" της!....



Απεικονίζει την ίδια αγκαλιά με τον Κάνι Γουέστ (Kanye West), το 2008, όταν ακόμα ήταν δύο καλοί φίλοι!



Μάλιστα στην πάνω εικόνα της φωτογραφικής σύνθεσης ποζάρει μαζί τους και το τότε αμόρε της ο ράπερ Ρέτζι Μπους (Reggie Bush), με τον οποίο είχε γυρίσει ένα "καυτό" ροζ βίντεο!



"Πίσω στο 2008" έγραψε η Κιμ και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό!



Και να που σήμερα, όχι μόνο έχει σχέση με τον Γουέστ αλλά περιμένει και το παιδί του!









radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη θα βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.....



Θα προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το πρόβλημα της υγείας της αλλά και με την περιβόητη απόλυσή της από το ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζοταν 13 χρόνια.



Συντονιστείτε στο STAR!










radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Δεν αντέχει άλλο... Έχει φτάσει στα όρια της και προειδοποιεί τον "άτακτο" ράπερ....

πως αν δεν συμμορφωθεί θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού!



Τι έπιασε όμως την Ριάνα (Rihanna) κι αποφάσισε να αλλάξει στάση απέναντί του;



Τα νυχτοπερπατήματά του Κρις Μπράουν (Chris Brown) με άγνωστες καλλονές, αλλά και η φιλική σχέση που διατηρεί με την πρώην του, το μοντέλο Καρουές Τραν (Karrueche Tran) έκαναν έξαλλη την τραγουδίστρια της ποπ.



"Τον έχει προειδοποιήσει πως αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει άμεσα. Ήρθε η ώρα να κάνει την επιλογή του. Άλλωστε, η Ριάνα έχει πολλές κατακτήσεις, δεν μπορεί να βάζει τα πάντα στο περιθώριο για χάρη του ράπερ" αναφέρει άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και προσθέτει:



"Ο Κρις μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να θυσιάσει την ανεξαρτησία του για χάρη της".






radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Δεκαεπτά μήνες μετά τον τραγικό θάνατό της, η μελωδική φωνή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας θα αντηχήσει ξανά....



Η Είμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) είναι υποψήφια στην κατηγορία "Καλύτερη Βρετανίδα Ερμηνεύτρια" στα βρετανικά μουσικά βραβεία "Brit Award".



Την υποψηφιότητα της κέρδισε για το "Lioness: Hidden Treasures", το πρώτο μετά θάνατον άλμπουμ της, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Δεκεμβρίου 2011.



Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που εκλιπών καλλιτέχνης είναι υποψήφιος σε κατηγορία στη συγκεκριμένη διοργάνωση.






radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζαμε πολλά για την προσωπική του ζωή....



Ο τηλεοπτικός "γιος" του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη στη σειρά του ΑΝΤ1 “Άκρως οικογενειακό” βρέθηκε καλεσμένος στα "Κορίτσια για σπίτι" και μας εξέπληξε τις δηλώσεις του.



Ο Χρήστος Σπανός αποκάλυψε πως η σύζυγός του ήταν η καθηγήτριά του στη σχολή υποκριτικής που σπούδαζε!



"Της ομολόγησα τον έρωτα μου, όταν αποφοίτησα από τη σχολή και μετά από πολύ προσπάθεια που κατέβαλα για να την κατακτήσω, τελικά κατάφερα να ανέβω μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας" είπε ο ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στη σχέση του με την 10χρονη κόρη του.










radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip




Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα, κλείνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)...







Η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση με το σκεπτικό ότι ο επί 19 χρόνια φορέας έφτασε πλέον σε σημείο που δεν επιτύγχανε τον στόχο του, και επίσης, ότι «δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να διασπάται η κρατική δράση σε δημόσια νομικά πρόσωπα και σε αυτόνομους θύλακες λήψης αποφάσεων, που μάλλον σύγχυση προκαλούν».



Η κρατική πολιτική για το βιβλίο θα ασκείται στο εξής από τη σχετική διεύθυνση του υπουργείου Πολιτισμού (Διεύθυνση Γραμμάτων). Αναζητείται, μάλιστα, η νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου οι εργαζόμενοι στο ΕΚΕΒΙ να συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια σχέση εργασίας (π.χ. συμβάσεις αορίστου χρόνου) και να γίνει απορρόφησή τους από άλλους οργανισμούς.



Για το πρόγραμμα «Φιλαναγνωσία», που όπως είναι γνωστό προκάλεσε την απομάκρυνση της διευθύντριας του ΕΚΕΒΙ, Κατρίν Βελλισάρη, και του προέδρου του φορέα, Θανάση Βαλτινού, έχουν ληφθεί πρόνοιες.



Το ΕΚΕΒΙ ιδρύθηκε το 1994 από το υπουργείο Πολιτισμού ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την εφαρμογή της εθνικής πολιτικής για την προώθηση του βιβλίου.



Σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο, είχε ως στόχο τον καθορισμό, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της εθνικής πολιτικής για την προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης και ως προτεραιότητες την ενίσχυση της ανάγνωσης στην Ελλάδα, την προβολή και προώθηση του ελληνικού βιβλίου στο εξωτερικό και την καταγραφή των φαινομένων του χώρου.





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3


Ο διάσημος Ιταλός τηλεπαρουσιαστής Βιτόριο Μπρουμότι (Vittorio Brumotti) είχε ένα τρομακτικό ατύχημα....

με το ποδήλατο και όπως κατήγγειλε, οι γιατροί δεν του περιποιήθηκαν τα τραύματά του!



Ο Βιτόριο χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο (φωτο) αλλά οι γιατροί δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο νοσοκομείο επειδή δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του ή κάποιο επίσημο ντοκουμέντο...



Όπως ήταν φυσικό στην Ιταλία προκλήθηκε σκάνδαλο και πολλές είναι οι διασημότητες που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν και να καταγγείλουν το νοσοκομείο.



Ο Μπρουμότι ασχολείται ερασιτεχνικά με το "balconing" μια επικίνδυνη τεχνική που θέλει όσους την εξασκούν να κάνουν άλματα με το ποδήλατο από το ένα μπαλκόνι στο άλλο!



Πάλι καλά δηλαδή γιατί θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρότερα...



Δείτε τη φωτογραφία με το χτύπημα στο πρόσωπο του:









radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Οκτώ χρόνια μετά, η Μπιγιονσέ (Beyonce) αποφάσισε να επιστρέψει στις μουσικές της "ρίζες"....



Εκεί, απ' όπου ξεκίνησε κι έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό... Από τις Destiny's Child!



Θα συναντήσει ξανά τις καλές τις φίλες, Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) και Μισέλ Ουίλιαμς (Michelle Williams) με σκοπό να αναβιώσουν το αγαπημένο γυναικείο γκρουπ.



"Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την πρώτη κυκλοφορία άλμπουμ των Destiny's Child μετά το 2005" είπε η 32χρονη τραγουδίστρια.



Ο δίσκος θα έχει τίτλο "Love Songs" και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου.






radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip
Ο Βαγγέλης Περρής και η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά... Ο Βαγγέλης αποκάλυψε πως στον ύπνο του έχει δει την Φαίη Σκορδά γυμνή και την Έλενα ως Μάρθα Καραγιάννη...Μίλησαν για το Dancing with the stars και τις κριτικές που έχουν γραφτεί για το show...



Ο Βαγγέλης πέταξε στην συνέχεια το καρφί του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας στον Θέμη να δώσει χαιρετισμούς στην παρουσιάστρια του "Μες στην καλή χαρά", αλλά και στην Ναταλία Γερμανού...

Ο Θέμης ρώτησε την Έλενα αν της λείπει καθόλου το "Μες στην καλή χαρά", αλλά εκείνη με πολύ διπλωματία ξεκαθάρισε πως δεν της λείπει καθόλου...




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Είναι γεγονός, η λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση έλαβε πρόσκληση από την παραγωγή του "Dancing with the stars"....

για να χορέψει.



Εκείνη την αποδέχθηκε κι έτσι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, θα τη δούμε να επιδίδεται στους ρυθμούς του Αργεντίνικου ταγκό.



Κατά τις πρόβες της συναντήθηκε με την Έλενα Παπαβασιλείου όπου η δεύτερη τις έδωσε σχετικές συμβουλές. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, εντυπωσιάστηκε με την ευγένεια της τραγουδίστριας.






radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Η ηθοποιός Μαριάντζελα Μελάτο έχασε τη μάχη...

με τον καρκίνο σε ηλικία 71 ετών, αφήνοντας την τελευταία της πνοή σε ιδιωτική κλινική της Ρώμης.



Από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του ιταλικού κινηματογράφου, κατέκτησε διεθνή φήμη χάρη στις συνεργασίες της με την σκηνοθέτη Λίνα Βερτμίλερ, και στη μοναδική της «καλλιτεχνική χημεία» με τον ηθοποιό Τζανκάρλο Τζανίνι σε έργα όπως «Ιστορία έρωτα και αναρχίας» και «Η Κυρία και ο ναύτης».



Αξιοσημείωτη, επίσης, θεωρείται η ερμηνεία της στο έργο του Έλιο Πέτρι «Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο».



Η Μαριάντζελα Μελάτο είχε γεννηθεί στο Μιλάνο το 1941 και από την αρχή της καριέρας της είχε καταφέρει να συνεργασtεί με κορυφαίους σκηνοθέτες και θεατρικούς συγγραφείς, όπως οι Ντάριο Φο, Λουκίνο Βισκόντι και Λούκα Ρονκόνι.



Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν επίσης αναφορά στις μεγάλες θεατρικές επιτυχίες της Μελάτο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη Μήδεια, στα έργα του Λουίτζι Πιραντέλλο όπως και στα κλασικά αριστουργήματα του Σαίξπηρ.



«Θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό με την παλιά σημασία της λέξης. Και μια ηθοποιός πρέπει να ξέρει να παίζει τα πάντα, από το θέατρο, μέχρι τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Πρέπει να καταφέρνει να συγκινεί και να κάνει να γελά το κοινό της », είχε δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Στο "Πρωινό mou" βρέθηκε πρόσφατη η Ράνια Θρασιά....



Η γνωστή παρουσιάστρια που ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.



Ο φωτογραφικός μας φακός την "τσάκωσε" κατά την έξοδό της από το στούντιο, την ώρα που κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο της.



Μπορεί να ήταν casual ντυμένη, αλλά ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Οι μπούκλες της έδιναν περισσότερη γοητεία, ενώ τα κόκκινο κραγιόν στα χείλη της "χάριζε" περισσότερη λάμψη.















radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" ήταν καλεσμένος ο γνωστός τραγουδιστής και μίλησε για το καινούργιο εγχείρημα που ετοιμάζει....



Αυτή τη φορά όχι στα στα μουσικά στούντιο, αλλά στα τηλεοπτικά πλατό!



Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει τηλεοπτική εκπομπή ακριβώς, αλλά ένα ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά προϊόντα. "Όχι, δεν θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση. Υπάρχει μια ιδέα για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά την ελληνική γη", τόνισε.



Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μειωμένο κασέ του, στην αβεβαιότητα που έχει η δουλειά του, αλλά και στις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη.



"Κάνω αποχή από την Αθήνα για να ξεκουραστεί το κοινό μου. Πλέον καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο. Πιο πολύ σκέφτομαι τον κοσμάκι που είναι στο μεροκάματο παρά εμάς τους καλλιτέχνες", είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.










radar.gr





via http://www.pistepseto.gr/search/label/Gossip


Όπως δήλωσε: "Όταν ήμουν πιο νέος, ήμουνα εντελώς τσούλα! Αγαπούσα το σεξ και πέρασα την εφηβεία μου ξαπλώνοντας στα κρεβάτια των εραστών μου"...



Πρόκειται για τον Ρούπερτ Έβερετ, που έχει δηλώσει δημόσια εδώ και 20 χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.



"Στο σχολείο μάς υποχρέωναν να προσευχόμαστε κάθε φορά που νιώθαμε ερωτική διάθεση", συνεχίζει ο Έβερετ, που δήλωσε πως δεν τον ενδιέφερε να ερωτευτεί, αλλά να έχει ένα σύντροφο για το βράδυ...



"Πηδούσα από το ένα κρεβάτι στο άλλο και άλλαζα εραστές σαν τα πουκάμισα", καταλήγει.











AthensParty.com:



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip