follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!










Perierga.gr - Ακατάλληλη κοιλάδα στην Καππαδοκία

Ακατάλληλη… κοιλάδα



Perierga.gr - Ακατάλληλη κοιλάδα στην Καππαδοκία Βρίσκεται στην Τουρκία, στην περιοχή της Καππαδοκίας και είναι γνωστή και σαν …κοιλάδα της αγάπης. Ειναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Πρόκειται για μια κοιλάδα γεμάτη με πανύψηλους βράχους που έχουν το σχήμα φαλλού.http://perierga.gr/











Perierga.gr - Ακατάλληλη κοιλάδα στην Καππαδοκία



Perierga.gr - Ακατάλληλη κοιλάδα στην Καππαδοκία

Perierga.gr - Ακατάλληλη κοιλάδα στην Καππαδοκία

Perierga.gr - Ακατάλληλη κοιλάδα στην Καππαδοκία

Perierga.gr - Ακατάλληλη κοιλάδα στην Καππαδοκία



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1











Ωριμα φρούτα με… χρονοδιακόπτη!

Νέα τεχνική που ανέπτυξαν επιστήμονες «διατάσσει» τους καρπούς πότε να …«γίνουν»


Μια πρωτεΐνη που παίζει ρόλο-«κλειδί» στη διαδικασία της ωρίμανσης των φρούτων εντόπισαν βρετανοί επιστήμονες, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να παρεμβαίνουν στη φυσιολογική εξέλιξη της διαδικασίας. Προχωρώντας σε γενετική παρέμβαση στο φυτό Arabidopsis thaliana (στενόφραγμα το θαλιανόν), οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ κατάφεραν να αλλάξουν τον ρυθμό ανάπτυξης των φυτικών κυττάρων και της δημιουργίας των χρωστικών ουσιών που χαρίζουν στους καρπούς το ώριμο χρώμα τους.

To στενόφραγμα το θαλιανόν (Arabidopsis thaliana)



Εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να χαρίσει στους γεωργούς τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη διαδικασία της ωρίμανσης των καρπών, επιταχύνοντας ή επιβραδύνοντάς την, αποτρέποντας έτσι τις καταστροφικές επιπτώσεις των απότομων καιρικών αλλαγών.Στόχος των επιστημόνων τώρα είναι η εφαρμογή της καινοτόμου τεχνικής σε τομάτες, πιπεριές και εσπεριδοειδή.

Ο «διακόπτης» της ωρίμανσης

Όπως εξηγούν με δημοσίευσή τους στην επιστημονική επιθεώρηση «Science», είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται πως ένα ρυθμιστικό σύστημα το οποίο καθορίζει τη διάσπαση των πρωτεϊνών στα φυτικά κύτταρα, επιδρά και στους χλωροπλάστες – τις δομές που ελέγχουν τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης.Χρησιμοποιώντας στενόφραγμα το θαλιανόν, ένα μικρό ανθοφόρο άγριο φυτό της οικογένειας του κάρδαμου, οι επιστήμονες έδειξαν ότι η παρέμβαση σε ένα συγκεκριμένο γονίδιο που κωδικοποιεί για την παραγωγή της πρωτεΐνης SP1 μπορούσε να επηρεάσει την ταχύτητα με την οποία οι χλωροπλάστες μετατρέπονταν σε άλλες δομές εντός των φυτικών κυττάρων, επενεργώντας έτσι στη διαδικασία της ωρίμανσης των καρπών.Οι δοκιμές σε καλλιέργειες θα δείξουν κατά πόσο η εν λόγω ανακάλυψη θα μπορούσε κάποια μέρα να αποτελέσει αποτελεσματικό «εργαλείο» προκειμένου η ωρίμανση των φρούτων να πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της καταλληλότερης περιόδου.«Ήδη σχεδιάζουμε να μελετήσουμε την τεχνική σε τομάτες, οπότε πιστεύω ότι σε έναν χρόνο από σήμερα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν λειτουργεί ή όχι» εξηγεί ο επικεφαλής της μελέτης δρ Πολ Τζάρβις.

«Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο – ήταν μακρύ το ταξίδι. Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι επρόκειτο για μια καινοτομία» καταλήγει ο ειδικός με ενθουσιασμό.http://www.tovima.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7




Μια άτσαλη κίνηση της την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Κόκκινα Φανάρια» οδήγησε την...







Κωνσταντίνα Μιχαήλ κατεθείαν στο νοσοκομείο.



Η ηθοποιός καθώς έπαιζε στην παράσταση το βράδυ της Παρασκευής, παραπάτησε και σωριάστηκε στη σκηνή.








Οι συνάδελφοί της ανησύχησαν και βρέθηκαν δίπλα της από την πρώτη στιγμή.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν ελαφρύ διάστρεμμα στο πόδι.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Τι μας συμβαίνει όταν νιώθουμε να παγώνουμε...



Το αίσθημα του κρύου είναι και κοινό και συχνά ανυπόφορο, ιδιαίτερα τους χειμωνιάτικους μήνες. Πού οφείλεται όμως το δυσάρεστο αυτό αίσθημα; Κρυώνουμε όλοι το ίδιο; Ποιο ρόλο παίζουν οι διατροφικές συνήθειες στην προστασία του οργανισμού μας από το κρύο; Αυτές είναι μερικές καθημερινές, ιατρικές απορίες, στις οποίες απάντησε ο καθηγητής αθλητικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας Γιόαχιμ Λατς.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Deutsche Welle, δεν νιώθουν όλοι οι άνθρωποι προφανώς με τον ίδιο τρόπο το κρύο και κατά συνέπεια δεν αντιδρά ο οργανισμός τους το ίδιο. Επίσης δεν κρυώνουν το ίδιο άνδρες και γυναίκες, ενήλικες και παιδιά. «Κάθε άνθρωπος διαθέτει στο δέρμα του ‘αισθητήρες’ για να αισθανθεί τη ζέστη ή το κρύο. Οι αισθητήρες δεν βρίσκονται σε όλους τους ανθρώπους στα ίδια σημεία. Γι’ αυτό άλλοι κρυώνουν πιο πολύ στο κεφάλι, άλλοι στα πόδια ή στα χέρια, άλλοι στα αυτιά». Διαφέρει επίσης και ο αριθμός των αισθητήρων από άνθρωπο σε άνθρωπο κι έτσι ο καθένας αντιλαμβάνεται εμπειρικά διαφορετικά τα θερμοκρασιακά δεδομένα.



Ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής, είτε πρόκειται για την παγωμένη Γροιλανδία είτε για την έρημο Σαχάρα, η μέση θερμοκρασία του ανθρώπινου οργανισμού είναι σταθερά περίπου η ίδια. «Η κανονική μέση θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος κυμαίνεται γύρω από τους 36,4 βαθμούς Κελσίου. Όταν για παθολογικούς λόγους ξεπεράσει τους 42 βαθμούς γίνεται επικίνδυνη και μπορεί να επιφέρει τον θάνατο. Το ίδιο ισχύει και όταν κατέβει κάτω από το όριο των 30 βαθμών», επισημαίνει ο Γιόαχιμ Λατς στη Deutsche Welle. Τόσο στην περίπτωση του πολύ υψηλού πυρετού όσο και της υποθερμίας επηρεάζεται άμεσα η θερμοκρασία ζωτικών οργάνων, όπως η καρδιά και ο εγκέφαλος, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές.



Μία άλλη σημαντική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία σχετίζεται και με την αντίδρασή του στο κρύο, είναι η λειτουργία της μνήμης. Το σώμα θυμάται πως έχει αντιδράσει παλαιότερα στο κρύο, κι έτσι με κάθε νέο ερέθισμα λειτουργεί αντίστοιχα. Αυτό εξηγεί για παράδειγμα το τρέμουλο του σαγονιού από το κρύο κάθε φορά που οι αισθητήρες δέχονται ένα τέτοιο ερέθισμα. Αμέσως δίνεται εντολή στον εγκέφαλο να κινηθούν οι μύες της περιοχής αυτής γρηγορότερα και κατά συνέπεια να κυκλοφορήσει καλύτερα και γρηγορότερα το αίμα στην περιοχή.



Με την κίνηση των μυών, γενικότερα, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος. Όσο μεγαλύτερη είναι η μυϊκή μάζα ενός ατόμου τόσο περισσότερο μπορεί να διευκολυνθεί μέσω της κίνησης η ροή του αίματος. Οι γυναίκες που έχουν κατά κανόνα μικρότερη μυϊκή μάζα σε σχέση με τους άνδρες, κρυώνουν συνήθως περισσότερο. Βέβαια, μυϊκή μάζα δεν σημαίνει λίπος, ούτε περισσότερα κιλά. Γι' αυτό, όπως σημειώνει ο Γιόαχιμ Λατς, η λύση στο κρύο δεν είναι ένα πλούσιο σε λιπαρά γεύμα ούτε η ενίσχυση του χειμερινού μενού –ειδικά στη Γερμανία- με αλλαντικά. Η λύση για το κρύο είναι μία: συνεχής κίνηση και όχι λιπαρά!








via http://www.pistepseto.gr/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1




Στο φινάλε της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Παρά Πέντε" ο "Σπύρος" ήταν απαρηγόρητος από τον χαμό της γιαγιάς του, "Σόφης". Τώρα ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για την πραγματικότητα, που αντιγράφει κατά ένα τραγικό τρόπο το σήριαλ...







με τον θάνατο της Ειρήνης Κουμαριανού.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3


Του Στέφανου Κασιμάτη

Οι λόγοι οι οποίοι συντρέχουν ώστε οι Γάλλοι να έχουν επέμβει στο Μάλι ποικίλλουν. Ξεκινώντας από τα ανάλαφρα (είναι η φύση μου, βλέπετε...), ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε αν παίζει κάποιον μικρό ρόλο η προσπάθεια ανοικοδόμησης του ηγετικού προφίλ του Φρανσουά Ολάντ, το οποίο θυμίζω ότι, μέσα σε έναν μήνα από την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, η επίσημη φιλενάδα του, Βαλερί Τριρβελέρ, είχε καταφέρει να το κάνει σμπαράλια.



Προχωρώντας στα περισσότερο σοβαρά όμως, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν το αποικιοκρατικό παρελθόν της Γαλλίας και, συνεπώς, τον μακρινό απόηχο «του άχθους του λευκού ανθρώπου» (the white man’s burden, στη γλώσσα του Κίπλινγκ)· και, οπωσδήποτε, δεν επιτρέπεται να παραβλέψουμε το γεγονός ότι στις επιχειρήσεις στο Μάλι οι ένοπλες δυνάμεις της Γαλλίας επιδεικνύουν τα πλεονεκτήματα των μαχητικών Ραφάλ. (Σημειωτέον ότι ο Ολάντ επισκέπτεται προσεχώς την Ινδία, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά 189 αεροσκαφών του συγκεκριμένου τύπου...)

Εντούτοις, παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται στο επίπεδο των διπλωματικών προσχημάτων ώστε οι Ευρωπαίοι να παρουσιάζουν προς τα έξω την εικόνα της ενότητας, πίσω από τις κλειστές πόρτες των ευρωπαϊκών διαβουλίων, οι διαφωνίες επί του θέματος είναι μεγάλες. Κυρίως, επειδή η απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη στρατιωτική επέμβαση αμφισβητεί τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες προς μία κοινή αμυντική πολιτική. Προσφάτως, το ζήτημα συζητήθηκε σε συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. και, όπως πληροφορούμαι από γαλλικές πηγές, η ανταλλαγή απόψεων ήταν πολύ ζωντανή: «σπαρταρούσε», όπως θα έλεγε ένας ιχθυοπώλης.

Καθ’ όλη τη διάρκειά της, όμως, ένας υπουργός έμενε σιωπηλός. Παρακολουθούσε σύννους και σοβαρός τα λεγόμενα, κρατώντας το κεφάλι ψηλά, τους ώμους ίσιους και το στέρνο τεταμένο ― δηλαδή, στη συνήθη στάση που βλέπουμε στους ανδριάντες των μεγάλων δημοσίων ανδρών του παρελθόντος. Οταν έφθασε η σειρά του να μιλήσει, με βλέμμα παγερό, που πρόδιδε αποφασιστικότητα και πλήρη συναίσθηση της ιστορικότητος των στιγμών, εξέφερε μόνον τέσσερις λέξεις, με τις οποίες κατέπληξε (με τη θετική έννοια του όρου πάντα) τους ομολόγους του: «Nous sommes tous Francais!». Ολοι μας καταλαβαίνουμε, νομίζω· και, φυσικά, όλοι μας νιώθουμε Γάλλοι...



Ο ακατονόμαστος φιλόσοφος

Ο φίλος της στήλης Αρχιμήδης Τσαλακώτος, διαπρεπής οικονομολόγος, μας γράφει: «Αγαπητέ Φαληρεύ, σε χθεσινή ημερίδα, την οποία είχαν οργανώσει από κοινού το Ιδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ και το ΙΟΒΕ, ο πρώτος ομιλητής αναφέρθηκε επανειλημμένως σε κάποιον “Σκωτσέζο φιλόσοφο” και στο έργο του, αποφεύγοντας ωστόσο να τον κατονομάσει. Φυσικά, οι περισσότεροι εξ ημών στο κοινό καταλάβαμε πολύ καλά ποιον εννοούσε. Ωσπου στο τέλος τόλμησε και ο ίδιος να προφέρει το όνομά του: ήταν -ποιος άλλος;- ο Ανταμ Σμιθ.

Μου φαίνεται, λοιπόν, ότι, όπως στον θεατρικό κόσμο της Βρετανίας δεισιδαίμων παράδοσις ορίζει να μην αναφέρει κανείς ποτέ τη σαιξπηρική τραγωδία «Macbeth» διά του τίτλου της, παρά μόνο περιφραστικώς με τη διατύπωση «the Scottish play», έτσι και στην τελούσα υπό την πνευματική κυριαρχία της Αριστεράς Ελλάδα η πολιτική ορθότης ορίζει να μην εκφέρει κανείς δημοσίως το όνομα του Ανταμ Σμιθ, αλλά να αναφέρεται στο πρόσωπό του με τη φράση «ο Σκωτσέζος φιλόσοφος». Εν πάση περιπτώσει, εκτός από ενδιαφέρουσα ειρωνεία, ίσως είναι και ένα βήμα -μικρό έστω- προς την ελευθερία το γεγονός ότι, σε εκδήλωση υπό την αιγίδα ιδρύματος φέροντος το όνομα του μεγάλου Γερμανού πολιτικού, ο οποίος απαγόρευσε τη λειτουργία του κομμουνιστικού κόμματος στην Ομοσπονδιακή Γερμανία, αναφέρεται το όνομα του απαγορευμένου φιλοσόφου στην Ελλάδα του σοσιαλκρατισμού...



Ο γάιδαρος και τα δόντια του

Μαθαίνω ότι οι Αμερικανοί επανήλθαν με νέα πρόταση για τη δωρεάν προσφορά στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Ισως θυμάστε ότι στο πρόσφατο παρελθόν μάς είχαν προσφέρει έναν αριθμό αρμάτων M-1 Abrams, τα οποία όμως εμείς είχαμε αρνηθεί, για τον λόγο ότι η προσφορά δεν περιελάμβανε και τα μεταφορικά. (Εξάλλου, από άρματα πήξαμε! Αγοράσαμε 180 γερμανικά Leopard και τα είχαμε σχεδόν δέκα χρόνια χωρίς πυρομαχικά...) Τώρα, μας προσφέρουν 40 μαχητικά F-15 των τύπων B και C. Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο μαχητικό που παράγεται από το 1976 θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένο και, ώς τώρα, έχει διατεθεί μόνον στο Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία και την Ιαπωνία. Ωστόσο, η ελληνική πλευρά ακόμη δεν έχει απαντήσει στην αμερικανική. Θέλω να πιστεύω ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην τεχνοκρατική εξέταση του ζητήματος και όχι στις ελπίδες που ενδεχομένως τρέφουν ορισμένοι ότι η Ελλάδα, στη σημερινή κατάστασή της, μπορεί να προμηθευτεί καινούργια αεροσκάφη...



Το νόημα του σοσιαλισμού

Από τον φίλο Ν. Κ. έλαβα το ακόλουθο: «Ο Σαμαράς ταξιδεύει τουριστική για να κάνει μπίζνες, ο Τσίπρας ταξιδεύει μπίζνες για να κάνει τουρισμό». Τι πιο φυσικό για έναν αριστερό ηγέτη παρά να ακολουθεί το παράδειγμα του Λένιν; Υπενθυμίζω ότι ο προαναφερθείς ταξίδευε με το τρένο πάντα στην πρώτη θέση, επειδή αγωνιζόταν ώστε κάποτε να ταξιδεύουν όλοι στην πρώτη θέση. Αυτό, όσο ζούσε εξόριστος στην Ευρώπη· ώσπου επέβαλε τη μαρξιστική δικτατορία στη Ρωσία και μπορούσε πια να ταξιδεύει με το προσωπικό του τρένο. (Αγωνιζόμενος, άραγε, ώστε κάποτε να διαθέτουν όλοι το προσωπικό τους τρένο;) Επισημαίνω, επίσης, για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί, ότι ο Τσάβες, λ.χ., νοσηλεύεται στο «προσωπικό νοσοκομείο» του Φιντέλ Κάστρο. Η μετάβαση από το προσωπικό τρένο στο προσωπικό νοσοκομείο οπωσδήποτε πρέπει να θεωρείται πρόοδος του σοσιαλισμού...

Καθημερινή




via http://infognomonpolitics.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1


Επιστρέφει στην σκηνή της EUROVISION για τρίτη φόρα...

Η Έλενα Παπαρίζου αν και αρχικά της έγινε πρόταση να εκπρόσωπησει την Ελλάδα στον διαγωνισμό την οποία όμως αρνήθηκε καθώς θα βρίσκεται στην αμερική για επαγγελματικές υποχρεώσεις ... Τελικά θα ανβέβει στην σκηνή για τον ελληνικό τελικό καθώς θα εμφανιστεί σε ενα ντουέτο εκπληξή με το συγκρότημά Μέλλισες. Η τραγουδίστρια δέχθηκε την πρ΄τοαση καθώς με αυτό τον τρόπο θέλει να συμβάλλει και αυτή στην προσπάθεια που θα γίνει για τουριστική προβολή της χώρας μας μεσω του διαγωνισμού.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip





Η απώλεια της γλυκιάς γιαγιάς Σοφίας του "Παρά Πέντε" συγκλόνισε τον χώρο της υποκριτικής, και ιδιαίτερα τους συμπρωταγωνιστές της στη δημοφιλή σειρά, με τους...





οποίους είχε άριστες σχέσεις. Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης, από τη στιγμή που έμαθε πως η «γιαγιά» του έφυγε από τη ζωή, έχει κατεβάσει τα τηλέφωνα και δεν μιλά σε κανέναν.



Εξίσου συντετριμμένη όμως, και η Έφη Παπαθεοδώρου η οποία δήλωσε τηλεφωνικά στο Star, πως χρωστά το ρόλο της «Θεοπούλας» στην Ειρήνη Κουμαριανού: «Με ειδοποίησε ο Γιώργος ο Καπουτζίδης. Η Ειρήνη με φώναξε να παίξω αυτόν τον ρόλο. Της το χρωστώ, και πάντα της το έλεγα!» είπε η ηθοποιός.



Πρόσθεσε, πως είχε μιλήσει με την Ειρήνη Κουμαριανού λίγο πριν μπει για μια σοβαρή εγχείρηση:



«Της έλεγα αν μπορεί να αποφύγει την εγχείρηση, γιατί ήταν πάρα πολύ σοβαρή, και μου είχε πει “όχι Έφη μου, δεν μπορώ να αναπνεύσω”. Και το πρωί που πήρα την κορούλα της, μου είπε “Έφη μου την περιμένουμε”». Μάλιστα, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη συνάδελφο της, λέγοντας πως ήταν «πάρα πολύ καλός άνθρωπος και γενναιόδωρος. Τους βοηθούσε όλους!»





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip





Ποιος θα περίμενε πως ένα άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο μάλιστα έφτασε ένα στάδιο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας...



θα ερχόταν αντιμέτωπο και μάλιστα πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν κηρύξει πόλεμο!



Οι δύο πρώην ερωτικοί σύντροφοι έρχονται αντιμέτωποι, αυτή τη φορά μουσικά και μάλιστα στο πεδίο μαχών της... Eurovision! Και αυτό γιατί ο Κώστας Μηλιωτάκης, σύμφωνα με την Espresso πρόκειται να γράψει το τραγούδι για τη μεγάλη αντίπαλο της Αγγελικής Ηλιάδη στον διαγωνισμό, τη Θωμαή Απέργη! Αν τελικά η τελευταία επιλέξει για τη συμμετοχή της στα προκριματικά της Eurovision το τραγούδι του Κώστα Μηλιωτάκη, τότε αναμένεται η δυναμική απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη.





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip





Βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής του και αντί να τον φιλοφρονήσει του είπε πως θέλει να τον κάνει υπάλληλό του. Ο γνωστός... δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας ήταν χθες καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή Βράδυ. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια και δε δίστασε να κάνει πρόταση στον Πέτρο Κωστόπουλο να πάει να δουλέψει μαζί του. Κάποια στιγμή, λοιπόν, γύρισε και είπε στην κάμερα όλο νόημα: «Το όνειρό μου είναι να τον κάνω υπάλληλό μου», και μετά ακολούθησε και η πρόταση για συνεργασία!



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το "Παρά Πέντε" με την αγαπημένη μας γιαγιά, Σόφη, κατά κόσμον Ειρήνη Κουμαριανού, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 82 χρονών, στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν με προβλήματα καρδιάς...













via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3




Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αξιολογήθηκε και κατατάχθηκε μεταξύ 250 Πανεπιστημίων στον κόσμο σε σχέση με τη λειτουργικότητά του και την περιβαλλοντική του συνείδηση...







Κατέλαβε την 123η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη "UI GreenMetric" ανάμεσα σε καταξιωμένα Ιδρύματα, ενώ είναι το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που περιλαμβάνεται στην κατάταξη αυτή.



Την ίδια ώρα ο Εκτελεστικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού (EACEA) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της διαδικασίας απονομής DS Label έτους 2012.



Το DS Label αποτελεί τιμητική διάκριση που πιστοποιεί την ορθή χορήγηση του Παραρτήματος Διπλώματος από ένα Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης.



Σύμφωνα με τα ως άνω αποτελέσματα, απονεμήθηκε DS Label στα ακόλουθα Ιδρύματα:



* Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)



* Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης



* Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος



* Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας



* Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά



* Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news




Για έναν παγκόσμιο πόλεμο σε επίπεδο νομισμάτων προετοιμάζονται τα μεγάλα dealing rooms των ξένων τραπεζών.


Η προειδοποίηση του απερχόμενου προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, σχετικά με την σταθερότητα του ευρώ έναντι του δολαρίου, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, μόνο τυχαία δεν έγινε.


Όπως τυχαίο δεν ήταν και το σχετικό δημοσίευμα των Financial Times, που προειδοποιούσε γι αυτόν τον πόλεμο, προχθές, αλλά και η μεγάλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τελευταία, αναφορικά με την ολική επαναφορά της ιαπωνικής οικονομίας και του γιεν.


Άγνωστος «Χ» αυτής της ιστορίας είναι το δολάριο. Οι αναλυτές, που ασχολούνται με το αμερικανικό νόμισμα, περίμεναν προχθές το βράδυ με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία ορκωμοσίας του προέδρου Ομπάμα, για να βγάλουν κάποια συμπεράσματα αναφορικά με τα σχέδια του ως προς την νομισματική του πολιτική. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, παρά τις προσπάθειες που έγιναν να “διαβαστούν” μηνύματα πίσω από τις λέξεις.


Οι λέξεις «ισχυρό δολάριο» και «στήριξη του ευρώ», δεν ακούσθηκαν, μολονότι είχαν δημιουργηθεί σχετικές προσδοκίες Αποδείχθηκαν ωστόσο φρούδες στην πορεία...


Πηγή: Βόρεια




via http://kostasxan.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82

Κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας των ναυτεργατών και αντικατάστασή τους με «ατομικές» απαιτεί η Ενωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων.

Αν γίνει αυτό, λένε χωρίς καμία διάθεση... εκβιασμού, τότε θα επιστρέψουν τα κρουαζιερόπλοια των μελών της σε καθεστώς «ελληνικής σημαίας»...

Μάλιστα (σύμφωνα με την ιστοσελίδα της «Ναυτεμπορικής»), όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Ενωσης, κ. Μιχάλης Λάμπρος, το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ετοιμάζει ήδη «νομοθετική παρέμβαση» για να ικανοποιήσει το αίτημά τους.

*

Πρόκειται για άλλο ένα λαμπρό δείγμα «φιλοπατρίας» των εφοπλιστών.

Αλλά και για μια ακόμα απόδειξη για την «πρεμούρα» του πολιτικού προσωπικού τους - που την ίδια ώρα επιστρατεύει εργαζόμενους - να προωθήσει άλλο ένα αντεργατικό νομοθέτημα που...


θα ισοπεδώνει τους μισθούς των ναυτεργατών.

Μήπως, όμως, αντιθέτως με τη δική μας «δογματική» προσέγγιση, η Ενωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων έχει... φιλεργατικό πνεύμα; Μα προφανώς, λένε οι καλοί μας εφοπλιστές, αφού «εφόσον ισχύσει και για την επιβατηγό ναυτιλία η ρύθμιση που προβλέπεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου και δίνει τη δυνατότητα συμβάσεων για τα κατώτερα πληρώματα, τα κρουαζιερόπλοια θα επιστρέψουν στην ελληνική σημαία και η ανεργία στους Ελληνες ναυτικούς θα καταπολεμηθεί σημαντικά»...

*

Σωστοί «ευεργέτες», όπως βλέπετε, οι εφοπλιστές...

Μόλις η κυβέρνηση ψηφίσει το νόμο που θα κατακρεουργεί τους μισθούς των ναυτεργατών, τότε θα μας κάνουν τη... χάρη να ξαναγίνουν... Ελληνες και έτσι να πρωτοστατήσουν - οι εφοπλιστές - στην ...καταπολέμηση της ανεργίας των ναυτεργατών.

Για τους ναυτεργάτες νοιάζονται, συνεπώς, οι εφοπλιστές. Για τους ναυτεργάτες... Που, όμως, εφόσον γίνουν αυτά που θέλουν οι εφοπλιστές, τότε οι ναυτεργάτες δε θα είναι πια ναυτεργάτες. Θα είναι δούλοι σε γαλέρες.

*

Παρεμπιπτόντως, εφοπλιστές είναι αυτή η «δράκα» των κεφαλαιοκρατών που όλα τα προηγούμενα χρόνια ξεζούμιζαν τους ναυτεργάτες και «πνίγηκαν» στα κέρδη.

Είναι αυτό το τμήμα του μεγάλου κεφαλαίου που μόνο από το 2002 μέχρι το 2012 έχει «επίσημα» κέρδη άνω των 200 δισ. δολαρίων!

Είναι εκείνοι οι πλουτοκράτες που το αστικό κράτος έχει φροντίσει μέσω του νόμου 27/1975 «Περί φορολογίας πλοίων κ.λπ.», να τους παρέχει 60 φοροαπαλλαγές.

Αυτοί, λοιπόν, οι εκπρόσωποι μιας παρασιτικής τάξης που προκαλεί με την ξιπασιά της, σήμερα απαιτούν να μειωθούν ακόμα και οι κατώτατοι μισθοί των ναυτεργατών.

Θέλουν να καταργήσουν ακόμα και τα κατώτερα μεροκάματα αυτοί που μέσα στο 2012 δαπάνησαν πάνω από 2 δισ. δολάρια για την απόκτηση μεταχειρισμένων πλοίων, που αγόρασαν από τη δευτερογενή αγορά 111 ποντοπόρα πλοία σπάζοντας παγκόσμιο ρεκόρ (!) στην αγορά πλοίων αυτού του είδους, και που στο ίδιο διάστημα έδωσαν 6 δισ. ευρώ για παραγγελίες νέων πλοίων...

*

Οι εφοπλιστές, αξιοποιώντας τα τεράστια ποσοστά ανεργίας των ναυτεργατών που οι ίδιοι προκαλούν, απαιτούν μισθούς Ινδίας, Κίνας και Πακιστάν για τα πληρώματα των πλοίων τους.

Βαφτίζουν το καθεστώς γαλέρας για τους ναυτεργάτες μέσα στα καράβια τους «πατριωτισμό» αφού, όπως περήφανα δηλώνουν, πάνω στα «δουλεμπορικά» τους θα κυματίζει η γαλανόλευκη...

Μ' αυτούς τους νόμους και με αυτή την πολιτική δημιουργήθηκε το περιβόητο «ελληνικό εφοπλιστικό θαύμα».

Ηταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που με τους νόμους τους «έχτισαν» τους στόλους των εφοπλιστών. Και είναι και η σημερινή συγκυβέρνηση που σταθερή στα βήματα των προκατόχων της ετοιμάζεται να λειτουργήσει ως ένας ακόμα «μούτσος» των εφοπλιστών.



Γράφει:

ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ μοντάζ Γρέκι



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ του, «21η Απριλίου, Ημέραι και Έργα» στην σελίδα 287, ο ανεπανάληπτος Παττακός αποκαλύπτει την συνταγή με την οποία έλυνε τις Απεργίες. Μεταφέρω επί λέξει: «Εδέχθην το προεδρείον των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Ωνάση. Ηπείλησαν απεργίαν. Εζήτησα να προσέλθουν μετά του εργοδότου - Ωνάση - και μετά από κοπιώδη συζήτησιν άκαρπον, τους ενέκλεισα εις...


δωμάτιον του Υπουργείου Εσωτερικών με απαγόρευσιν εξόδου των, μέχρις ότου συμβιβασθούν! Δεν παρήλθε πολλή ώρα και η λύσις ευρέθη




Από citypress-gr

via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

"Συνδικαλιστής: ο Εβραίος της Ελλάδας του 2013" , έτσι αντιμετωπίζει η κρατική προπαγάνδα που βρίσκει υπάκουους κομιστές στα ΜΜΕ τους συνδικαλιστές. Όταν το θέμα είναι: Το "κάναμε λάθος" του ΔΝΤ και το non paper "μετά τις καταλήψεις επίθεση στους συνδικαλιστές (που αντιστέκονται)", τα πρόθυμα ενσωματωμένα παπαγαλάκια, συντονίζουν τις ... γραφίδες και το λόγο τους, στη διάχυση και μαζική μετάδοση της προπαγανδιστικής επιχείρησης του κράτους.

Ο τίτλος Συνδικαλιστής, ο Εβραίος της Ελλάδας του 2013", προέρχεται από το ΣΜΕΔ και...


το παρακάτω σχόλιο το δανειζόμαστε από το face book. (Για να δούμε πως αντιμετωπίζονται τα κυρίαρχα ΜΜΕ).



(Από Γ.Α)

Πρωτοστατεί το "Πρώτο Θέμα" του "διακομιστή" Θέμου, αυτού με τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια, στη λασπολογία κατά του προέδρου των απεργών του Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλου, και από κοντά ενορχηστρώνονται λαμόγια κάθε είδους, ανεπάγγελτοι εισοδηματίες, γλείφτες των αφεντικών τους, ανθρωπάκια που σέρνονται σαν τα σκουλήκια, αναμασώντας χυδαιότητες.

Ήταν, λέει, συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ και τώρα θέλει νακάνει πολιτική καριέρα με την... ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Προς τιμήν του που έφυγε όταν κατάλαβε πως ξεπουλιώνται τα πάντα από το ΠΑΣΟΚ, αλλά για καριέρα δεν νομίζω πως προσφέρεται και τόσο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Προσλήφθηκε, λέει, το Μετρό το 1999, στα 50 του! Δηλαδή; Οι 50ρηδες να μην προσλαμβάνονται; Και πού το περίεργο με τη χρονολογία; Αφού τότε φτιάχτηκε το Μετρό!

Παίρνει, λέει, 2.400 τον μήνα. Δεν "λέει" όμως πως σ΄αυτά περιλαμβάνονται οι προσαυξήσεις λογω δουλειάς μέσα στη νύχτα 30 μέτρα κάτω από τη γη.

Η κόρη του, λέει, έχει προποτζήδικο στο Κερατσίνι. Δηλαδή; Τα παιδιά των συνδικαλιστών απαγορεύται να κάνουν δουλειές για να μην ενοχληθεί ο Θέμος;

Αν καταλάβατε, καθετί που μας εξασφαλίζει στοιχειώδη αξιοπρέπεια το χρεωνόμαστε! Αν καταλάβατε, μας θέλουν εξαθλιωμένους! Αν καταλάβατε, το μίσος είναι ταξικό!



Αλληλεγγύη στους απεργούς των ΜΜΜ, από το Σύλλογο Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών



Κυβέρνηση και μέσα κυβερνητικής προπαγάνδας έχουν βαλθεί να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε εργαζόμενοι (ασφαλώς, επισφαλώς ή απλά άνεργοι), αλλά επιβάτες, κάτοικοι και καταναλωτές, με συμφέροντα αντίθετα από εκείνα των άλλων εργαζομένων – όπως αυτών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η πρωτοτυπία των ημερών: οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι –μας λένε– καν εργαζόμενοι, αλλά… συνδικαλιστές! «Δεν μας φτάνει η εξαθλίωσή μας λόγω της κρίσης, έχουμε και αυτούς τους συνδικαλιστές, που δεν σκέφτονται την ταλαιπωρία εκατομμυρίων συμπολιτών τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διατηρήσουν τα προνόμιά τους!»



Δεν σκοπεύουμε να πιπιλίσουμε την καραμέλα τους. Δηλώνουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους εργαζόμενους που δεν φοβούνται να εναντιωθούν συλλογικά στη μνημονιακή πολιτική της ακραίας υποτίμησης της εργατικής δύναμης και της απαξίωσης των δημόσιων υπηρεσιών. Η πολιτική αυτή σκοπό έχει να μας τυλίξει σε συσκευασία δώρου για τους μεγάλους επιχειρηματίες, τις τράπεζες και τους επενδυτές που θέλουν να μετατρέψουν την κρίση τους σε ευκαιρία νέων κερδών και πιο έντονης εκμετάλλευσης.



Όποιος κάνει έκκληση στην «ανθρωπιά» των εργαζομένων του μετρό, ας αναλογιστεί ότι ανθρωπιά δεν σημαίνει σκυφτό κεφάλι σε έναν συρμό όπου θα στοιβάζονται άνεργοι και εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι, με έναν μηχανοδηγό χωρίς συλλογική σύμβαση, και με πικρό αντίτιμο που ενδέχεται να φτάνει και το 1/10 του κατώτατου μισθού. Όποιος θυμώνει με τη συλλογική τους δράση, ας αναλογιστεί ότι όσο απομονώνεται και όσο σωπαίνει, η μπότα του κράτους και των εργοδοτών θα τον θάβει κι αυτόν, μαζί με όλους μας, ακόμα πιο βαθιά.



Ο Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών εκφράζει την αλληλεγγύη του στους απεργούς των μέσων μαζικής μεταφοράς που, κόντρα στα μνημόνια των περικοπών και του ξεπουλήματος, αψηφώντας την άθλια προπαγάνδα των μισθοφόρων δημοκόπων και την επιστράτευση στην οποία κατέφυγαν οι κρατικοί επιτελάρχες, συνεχίζουν την αντίσταση που οφείλουμε όλοι να ορθώσουμε απέναντι στη λεηλασία της ζωής μας.



--

Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών



Από greektv-com μέσω nonews-NEWS



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE




Το Πεντάγωνο έχει αρχίσει να απολύει το περισσότερο προσωπικό από τους περίπου 46.000 υπαλλήλους του που απασχολεί με βραχυχρόνιες και ορισμένου χρόνου συμβάσεις εργασίας και να περικόπτει από την συντήρηση πλοίων και αεροσκαφών σε μια προσπάθεια να μειώσει τις δαπάνες του λόγω των φόβων για νέες περικοπές στον προϋπολογισμό για την άμυνα, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ.


Ο Κάρτερ πρόσθεσε ότι ζήτησε από τις στρατιωτικές υπηρεσίες να ετοιμάσουν ενδελεχή σχέδια ως την 1η Φεβρουαρίου στα οποία θα δηλώνουν σε ποιες ενέργειες έχουν προχωρήσει για να μειώσουν τις βραχυπρόθεσμες δαπάνες προτού όπως αναμένεται τεθούν σε ισχύ την 1η Μαρτίου οι νέες περικοπές ύψους σχεδόν 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι το υπουργείο του οφείλει να δράσει άμεσα επειδή "εξαντλείται ο χρόνος για την απορρόφηση αυτών των περικοπών" αν τεθούν σε ισχύ αυτό το φορολογικό έτος.


Πηγή: On Alert




via http://kostasxan.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82

Τελικά ο στρατιωτικός νόμος αποκατέστησε την «τάξη» των δωσίλογων δημίων: Οι απεργοί στο Μετρό εξαναγκάστηκαν να λύσουν την απεργία τους…

Θριαμβολογούν τα κυβερνητικά ανδρείκελα και οι γενίτσαροι της καθεστωτικής προπαγάνδας για τη …νίκη τους!!!

Μόνο που αυτή η «νίκη» στα ουσιαστικά της χαρακτηριστικά είναι ήττα: Όταν μια κυβέρνηση επιβάλλεται με τις ξιφολόγχες, με επιστρατεύσεις και διώξεις, αυτό που καταγράφεται στον ελληνικό λαό είναι ήττα.

Ήττα διπλή:

Από τη μια αποκαλύπτεται καθαρά το πρόσωπο της δικτατορικής μοχθηρίας της κυβέρνησης και...


από την άλλη διογκώνει, με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, τα συσσωρευμένα αποθέματα της λαϊκής οργής, τα καθιστά ακόμα πιο εκρηκτικά…



Οι εργαζόμενοι στο Μετρό ηττήθηκαν! Η ήττα τους, όμως, είναι σαν αυτές τις τακτικές ήττες που προετοιμάζουν τις αυριανές νίκες.



Είναι μια ήττα που δημιουργεί, προετοιμάζει και συσσωρεύει εκείνους τους κοινωνικούς και πολιτικούς όρους που θα επιτρέψουν στις αυριανές απεργίες να «σπάνε» το κάδρο της απομόνωσης και να υψώνονται σε ΚΕΝΤΡΙΚΗ πολιτική και οργανωτική παρέμβαση και δικτύωση: Να έχουν δηλαδή το χαρακτήρα, ΟΧΙ μιας περιφερειακής σύγκρουσης με το καθεστώς, αλλά μιας ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ πολιτικής σύγκρουσης…



Αν σκεφτεί κανείς τη σημερινή κατάσταση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, τη γενική ισοπέδωσή του από τις άθλιες ηγεσίες τής «αριστεράς», ΤΟΤΕ το αγωνιστικό βήμα των απεργών του Μετρό ήταν εξαιρετικά σημαντικό: Ήταν ένα αγωνιστικό βήμα που εξανάγκασε την κυβέρνηση της χρηματιστηριακής χούντας να δείξει το ΩΜΟ, δικτατορικό της πρόσωπο, τις φασίζουσες ρυτιδώσεις του…



ΑΥΤΟ και μόνο είναι μια σημαντική νίκη των εργαζομένων…



Με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούσε μια απεργία ενός κλάδου, ΧΩΡΙΣ επαναστατική ηγεσία (πολιτική ηγεσία) να προχωρήσει πιο πέρα.



Η ΑΠΕΡΓΙΑ πέτυχε τα μέγιστα για τα δοσμένα δεδομένα του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Ξεπέρασε τα στενά συνδικαλιστικά όρια και μετέτρεψε τη σύγκρουση με την κυβέρνηση σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ σύγκρουση: Την εξανάγκασε δηλαδή να χρησιμοποιήσει ακραία ΠΟΛΙΤΙΚΑ μέτρα για να το αναχαιτίσει, την ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ…



Και πάνω σ’ αυτό ακριβώς το μέτωπο της πολιτικής σύγκρουσης ηττήθηκαν οι απεργοί, καθιστώντας ορατό το μεγάλο πολιτικό κενό: Την ολοκληρωτική απουσία μιας αγωνιστικής πολιτικής ΗΓΕΣΙΑΣ…



Η συνδικαλιστική ηγεσία των απεργών του Μετρό δεν μπορεί να καλύψει αυτό το τεράστιο πολιτικό κενό, δεν μπορεί να βγάλει σε πέρας ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ: Αυτό αποτελεί το αλφάβητο των επαναστατικών κινημάτων.



Το απεργιακό κίνημα των Μαζικών Μέσων Μεταφοράς, έφτασε εκεί που μπορούσε να φτάσει και μάλιστα στο ανώτερο σκαλί…



Έδωσε αυτά που μπορούσε να δώσει: ένα πρώτο «υλικό» που θα γονιμοποιηθεί, με ταχύτατους ρυθμούς, λόγω της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ λαϊκής ΟΡΓΗΣ, σε μορφές αγώνα πιο ανώτερες, πιο γενικευμένες, πιο συντονισμένες.



Σε μορφές αγώνα που θα βάλουν τα θεμέλια οικοδόμησης του επαναστατικού φορέα…



Από resaltomag, μοντάζ Γρέκι



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Ακούστε τους, ακούστε πώς ουρλιάζουν:

«Ουδείς εξαιρείται του νόμου»!

Αλλά όλοι αυτοί του «μαύρου μετώπου» που μιλούν για το «νόμο που άπαξ και ψηφίστηκε ουδεμία αντίρρησις νοείται» (!), νομίζετε ότι απευθύνονται μόνο στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Λάθος!


  • Απευθύνονται σε όλη την κοινωνία που... «πρέπει να συμμορφωθεί»! Τι λένε: Οτι αφού τα μνημόνια τα έκαναν νόμους, αφού τις φορολεηλασίες τις έκαναν νόμους, αφού τη λαϊκή χρεοκοπία την έκαναν νόμο, αφού τις μειώσεις μισθών τις έκαναν νόμους, ακόμα κι αν αύριο ψηφίσουν με νόμο πως κάθε οικογένεια, εκτός από τους φόρους, τα εισοδήματα, τη σύνταξη θα καταβάλλει στο ΔΝΤ και τα πρωτότοκα τέκνα της, τότε ουδείς θα πρέπει να αντιδρά, διότι θα... «το λέει ο νόμος»!


Οταν όλα αυτά τα επίλεκτα μέλη του κλαμπ της πιο παρασιτικής συντεχνίας, της συντεχνίας των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και των «νταβατζήδων», μιλούν για τις «συντεχνίες» όπως έπραξε προχτές ο κ. Σαμαράς, και όπως πριν είχε πράξει ο Παπανδρέου, και όπως πριν είχε πράξει...


ο Σημίτης, και όπως πριν είχε πράξει ο Μητσοτάκης, δεν απευθύνονται μόνο στους εργαζόμενους στα ΜΜΜ.


  • Απευθύνονται σε όλη την κοινωνία, στην κοινωνία των καταπιεσμένων, στην κοινωνία της φτώχειας και της απελπισίας, την οποία θέλουν να συκοφαντήσουν. Να την «παθητικοποιήσουν». Να την «κομματιάσουν». Να την καταστήσουν έρμαιο του «διαίρει και βασίλευε». Να «ξεμοναχιάσουν» το κάθε τμήμα της. Να το απομονώσουν και αφού θα του έχουν στερήσει τις εφεδρείες της κοινωνικής αλληλεγγύης να το τσακίσουν. Ετσι, με την ίδια μέθοδο, θέλουν να καθυποτάξουν, τελικά, όλη την «κατατεμαχισμένη» κοινωνία.


Οταν όλα τα φερέφωνα των «αφεντικών», αυτοί που δε δίνουν δεκάρα για την «ταλαιπωρία» της ανεργίας, για την «ταλαιπωρία» της ανέχειας, για την «ταλαιπωρία» των χαρατσιών, για την «ταλαιπωρία» της πείνας, μιλούν για την «ταλαιπωρία της κοινωνίας» από τους απεργούς και αντιπαραθέτουν στο «δικαίωμα της απεργίας» το... «δικαίωμα στην εργασία» - ποιοι; αυτοί που έφτασαν την ανεργία στο 30%! - δεν απευθύνονται στους εργαζόμενους στα ΜΜΜ.


  • Απευθύνονται στην ταλαίπωρη κοινωνία, η οποία πάνω από έναν αιώνα μετά την εξέγερση στο Σικάγο θα πρέπει να «ρυθμίσει» τη συνείδησή της, ώστε να μη θεωρεί πια ότι «η δουλειά είναι δικαίωμα». Να ξεχάσει ότι ο αξιοπρεπής μισθός είναι δικαίωμα. Να μάθει ότι «δικαίωμα» είναι η απεργοσπασία (!), να μάθει να βλέπει την εργασία σαν... «προνόμιο». Σαν... «παραχώρηση». Σαν... φιλάνθρωπη «προσφορά». Να μάθει να δέχεται αδιαμαρτύρητα κάθε νέα περικοπή του μισθού της, για την οποία οφείλει κιόλας να δοξολογεί τον καλοκάγαθο καπιταλιστή που από το ξεροκόμματο της αφαίρεσε «μόνο» το... μισό.


Και φυσικά:

Οταν έμβλημα της πολιτικής τους έφτασαν να καθιστούν τις νυχτόβιες επιδρομές των ΜΑΤ, την απειλή της ... φυλάκισης(!), όταν ποινικοποιούν ως «κακούργημα» τις κινητοποιήσεις, όταν ομολογούν πως οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και οι επιστρατεύσεις κατά των απεργών αποτελούν έναν εκσυγχρονισμό των... γραφειοκρατικών διατάξεων της χούντας (!),

σίγουρα δε μιλούν στους εργαζόμενους των ΜΜΜ.


  • Απευθύνονται σε όλο το λαό, του κουνούν ως «γκαουλάιτερ» του κεφαλαίου το δάκτυλο της καταστολής, τον απειλούν με τον πιο χυδαίο, τον πιο ιταμό, τον πιο απροκάλυπτο τρόπο, ότι ή θα γίνει ραγιάς να τους προσκυνάει ή θα τον... ξεκάνουν!


***

Ο πόλεμος, επομένως, που έχουν εξαπολύσει είναι καθολικός.

Τα «νταϊλίκια» του Σαμαρά θα ήταν ανάξια να γίνουν ακόμα και γελοιογραφία, αν δεν επρόκειτο για τον γραβατοφορεμένο «τσαμπουκά» μιας πρωτοφανούς πολιτικής αγριότητας που

αφορά τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, όπως χτες αφορούσε τους ναυτεργάτες, όπως προχτές αφορούσε τους δημόσιους υπάλληλους, όπως αντιπροχτές αφορούσε τους αγρότες, όπως κάθε μέρα αφορά τους εργάτες.

*

Αν αυτός ο καθολικός πόλεμος ενάντια σε κάθε τμήμα της κοινωνίας δεν πάρει καθολική απάντηση μέσα από ένα κοινό μέτωπο εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχής αγροτιάς, βιοτεχνών, μικρεμπόρων,

που σημαίνει λαϊκή συμμαχία, συμπόρευση, συστράτευση και αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλα τα στρώματα που υφίστανται την εκμετάλλευση και τη φτωχοποίηση,

αν κόντρα στο «σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω» δεν πάρει σάρκα και οστά το «ο ένας για όλους και όλοι για έναν»,

τότε,

τα υποκινούμενα της πλουτοκρατίας μπορεί κι αυτά να φύγουν νύχτα, όπως οι προηγούμενοι, αλλά προηγουμένως θα έχουν αφανίσει έναν ολόκληρο λαό κάτω από τις «ερπύστριες» των «νόμων του κεφαλαίου», που πράγματι από τις «γκιλοτίνες» του «δεν εξαιρείται κανείς».



Γράφει:

ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ , μοντάζ Γρέκι



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE


Κάθε χώρα έχει το δικό της ONEMAN. Τον δικό τους δηλαδή φορέα που θα επιλέξει την ωραιότερη γυναίκα της εκάστοτε χώρας ή του... κόσμου. Εντάξει, εμείς είμαστε γαμάτοι

και βάλαμε εσάς να ψηφίσετε, όπως κάνει χρόνια τώρα και το AskMen. Οι περισσότεροι όμως δεν κάνουν ψηφοφορίες και απλά σου ανακοινώνουν ποιες είναι οι πιο sexy γυναίκες του κόσμου ή της χώρας τους μόνο.



Και ναι, πρέπει να το έχετε εμπεδώσει πια, μετά και το χθεσινό live chat, ότι η δική σας ψήφος ανέδειξε την Δούκισσα Νομικού σε Onewoman 2012 και επακόλουθα σε πιο ωραία Ελληνίδα για το έτος που πέρασε. Αλλά νιώσαμε λοιπόν το χρέος να ψάξουμε να βρούμε τι γίνεται και στις άλλες χώρες. Να δούμε τι ψηφίζουν οι άντρες στις υπόλοιπες χώρες αυτού του κόσμου. Αλλά επειδή όπως είπαμε, τα περισσότερα site στο εξωτερικό απλά ανακοινώνουν, θα σας μεταφέρουμε τα πορίσματά τους.



Θα μπορούσαμε να μας πεις να παίξουμε εκ τους ασφαλούς με τα καλλιστεία της κάθε χώρας και το Μις Υφήλιος. Αλλά όχι κύριοι. Οι λόγοι που δεν στρεφόμαστε στα εγχώρια και παγκόσμια καλλιστεία, τρεις. Α) Οι κοπέλες που πάνε στα καλλιστεία είναι σχετικά άγνωστες. Β) Σπάνια τις ψηφίζει ο κόσμος. Και στην τελική (Γ), είναι η Βασιλική Τσιρογιάννη η πιο όμορφη Ελληνίδα;



Άρα πάμε να δούμε τι έγινε στις άλλες χώρες του κόσμου μέσα από ψηφοφορίες και απευθείας αναθέσεις.





Αυτοί που έστησαν κάλπες για τον λαό

Το Hot 100 του Αμερικάνικου Maxim έδειξε Bar Refaeli







Με την Olivia Munn να βρίσκεται στην δεύτερη θέση και την Mila Kunis στην τρίτη, μοιάζει σχεδόν παράξενο το να αναδεικνύεις την Refaeli στην πρώτη σε μια χρονιά που καλώς ή κακώς δεν έκανε και πολλά. Ο λαός όμως ψήφισε και το MAXIM σεβάστηκε την ετυμηγορία του.





Το AskMen έβγαλε πρώτη την Holly Willoughby







Και μάλλον θα το ξανασκεφτούν να δώσουν την ψήφο στον κόσμο γιατί απ' ό,τι φαίνεται πρέπει η αγαπητή υποψήφια να πήγαινε από υπολογιστή σε υπολογιστή ανά την υφήλιο και να ψήφιζε τον εαυτό της. Και να πεις ότι ο διαγωνισμός ήταν μόνο τοπικός, βρετανικός, αλλά όχι. Οι ψηφοφόροι είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε γυναίκες από όλο τον κόσμο. Και ψήφισαν την Holly. Την πρώτη Βρεταννή που βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό. Το εννοείς δεν ξέρεις ποια είναι; Ούτε εμείς ξέρουμε.





Το Αμερικάνικο FHM έδειξε Tulisa Contostavlos







Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή γιατί έχει ελληνικές ρίζες και και και. Αλλά μπα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που το κορίτσι αυτό κέρδισε τον 18ο κατά σειρά διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο sexy γυναίκας αλλά είμαστε λίγο περίεργοι πώς έφτασαν οι Αμερικανοί σε αυτή την ψήφο, σε μια χρονιά που τόσες και τόσες γυναίκες είχαν χαοτικά μεγαλύτερη προβολή από την Tulisa.





Οι Κροάτες ψήφισαν την Antonija Misura







Το αγαπούν οι Κροάτες το μπάσκετ. Το ξέρουμε αυτό. Αλλά ότι θα έβγαζαν στο νούμερο 1 μία επαγγελματία παίκτρια, δεν το περιμέναμε. Βέβαια το κορίτσι είναι πανέμορφο και είναι σίγουρο ότι φέρνει κι άλλο κόσμο στις εξέδρες να την βλέπει να παίζει με την ZKK Jolly JBS. Η ομάδα της είναι αυτή.





Το WhatCulture ψήφισε Cheryl Cole







Α, όλα κι όλα, εδώ θα συμφωνήσουμε. Άσχετα με το 2012 και το τι μπορεί να (μην) έκανε η Cheryl, ένας τίτλος πάντα της άξιζε. Και αφού δεν βρέθηκε κανένας άλλος Χριστιανός να της τον δώσει, είμαστε ευτυχείς που οι ψηφίσαντες σε αυτό το site την έφεραν στην πρώτη θέση.





Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς

Το Αμερικανικό Esquire έδωσε το στέμμα στην Mila Kunis







Αν το 2011 δεν ήταν η χρονιά της, το 2012 ήταν σίγουρα και κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει το Esquire για την επιλογή του. Η 29χρονη Ουκρανή ηθοποιός κατάφερε με μερικούς ρόλους να γίνει μία από τις πιο ποθητές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Δίκαια.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτέλεσμα που ανακοίνωσε η Apple, για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2013, οι πωλήσεις iPhone... αυξήθηκαν κατά 23% σημειώνοντας νέο ρεκόρ για την εταιρία ενώ και οι πωλήσεις των iPad αυξήθηκαν κατά 33% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνου του 2012.



Συγκεκριμένα η εταιρία πούλησε 47,8 εκ. iPhone και 22.9 εκατ. iPad πράγμα που σημαίνει οτι ο ρυθμός πώλησης iPhone ήταν 6 συσκευές ανά δευτερόλεπτο ενώ για τα iPad ήταν 3 ανά δευτερόλεπτο.



Τέλος οι υπολογιστές της Apple σημείωσαν πτώση 22%, όπως και τα iPod ενώ τα έσοδα της εταιρίας ήταν κατώτερα των εκτιμήσεων φτάνοντας τα 54,5 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ τα κέρδη της εταιρίας ήταν ψηλά σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών (13,1 δισ δολάρια).



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


"Πόρνη. Τσούλα. Προκλητική. Πηγαίνει γυρεύοντας. Σωστή. Παλιάς σχολής…",... αυτές κι άλλες λέξεις αναγράφονται με μαύρο μελάνι στον μηρό μιας γυναίκας, η οποία φωτογραφίζεται με ανασηκωμένη τη μαύρη φούστα της και περιγράφουν τους χαρακτηρισμούς που μπορεί να δεχθεί ανάλογα με το μήκος των ρούχων της.



Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, ήταν ιδέα της 18χρονης Καναδής φοιτήτριας Ρόζεα Λέικ και μέρος του έργου της «επικρίσεις», ενώ από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο αναπαράχθηκε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα πάνω από 200.000 φορές.



Η Λέικ δήλωσε πως σκοπός της φωτογραφίας ήταν να δείξει πως «η γνώμη που έχει ο κόσμος ότι οι φεμινιστικοί στόχοι έχουν επιτευχθεί δεν είναι ακριβής. Ειδικά όταν η γυναίκα κρίνεται βάσει της εμφάνισής της και έπειτα για τις ιδέες της, όταν οι σημαντικές θέσεις σε κυβερνήσεις και μέσα ενημέρωσης καταλαμβάνονται από άνδρες, κι όταν υπάρχει ακόμα αντιπαράθεση για την άμβλωση και την αντισύλληψη….Σίγουρα λοιπόν δεν έχουν εκπληρωθεί».



Η φωτογραφία είχε ανταπόκριση ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου και απέσπασε πολλά σχόλια, εκ των οποίων και το εξής: «αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έπαψα να φοράω φούστες και φορέματα εδώ και χρόνια. Δεν προτίθεμαι να αντιμετωπίσω τις κριτικές ηλιθίων που νομίζουν ότι το μήκος του υφάσματος, τους δίνει το χάρισμα να “διαβάζουν” την προσωπικότητα και την ηθική της γυναίκας».



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Το δικαίωμα να ζητήσουν αποζημίωση εάν τους διακοπεί η σύνδεση στο Διαδίκτυο αναγνωρίζει στους πολίτες το γερμανικό Ανώτατο Δικαστήριο, με το σκεπτικό ότι η πρόσβαση στο δικτυακό ιστό είναι «κεντρικής σημασίας» όχι μόνο για την οικονομική αλλά και για την προσωπική ζωή....



H Καρλσρούη δικαίωσε Βαυαρό που ζητούσε αποζημίωση από τον πάροχό του επειδή δεν είχε τηλεφωνική σύνδεση για δύο μήνες. Ο ενάγων είχε ήδη αποζημιωθεί από την εταιρεία επειδή δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο και το φαξ, αλλά όχι, όπως ζητούσε, για το Διαδίκτυο.



Ο Βαυαρός τότε στράφηκε στη Δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση 50 ευρώ για κάθε μέρα χωρίς σύνδεση. Το Συνταγματικό Δικαστήριο τον δικαίωσε, χαρακτηρίζοντας στην απόφασή «τη χρήση του Διαδικτύου οικονομικό αγαθό, η συνεχής διαθεσιμότητα του οποίου είναι κεντρικής σημασίας και στον προσωπικό τομέα».



Η αποζημίωση, πάντως, που του επιδικάστηκε ήταν σημαντικά χαμηλότερη από εκείνη που ζητούσε. Η εταιρεία θα πρέπει να πληρώσει το ημερήσιο κόστος που θα είχε για τον καταναλωτή η σύνδεση στο Διαδίκτυο για δύο μήνες.



Η υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας Ζαμπίνε Λόιτχοϊσερ-Σνάρενμπεργκερ σχολίασε ότι η απόφαση ενισχύει το δικαίωμα των πολιτών στην κοινωνία της πληροφορίας, χαρακτηρίζοντας «αστικό δικαίωμα» την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Ψεύτικη ηλικία δηλώνουν εκατομμύρια παιδιά...

9 με 12 ετών σε όλο τον κόσμο, για να ανοίξουν λογαριασμό στο Facebook, που έχει κατώτατο όριο τα 13 έτη.



Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού πανεπιστημίου LSE, πάνω από το ένα τρίτο των ηλικιών αυτών παραβλέπουν τον κανονισμό και φτιάχνουν προφίλ. Η καθηγήτρια κοινωνικής Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Sonia Livingstone, προειδοποιεί ότι ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται, με αποτέλεσμα παιδιά αυτών των ηλικιών να δέχονται λεκτική βία ή να γίνονται «φίλοι» με παιδόφιλους.



«Το Facebook θα μπορούσε να κάνει περισσότερα», τονίζει η Livingstone, αναφερόμενη στο γεγονός ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητά μεν χρονολογία γέννησης, όμως δεν ελέγχει την πληροφορία που δηλώνεται.



Οι χρήστες μπορούν επίσης να δηλώνουν στο Facebook αν θεωρούν κάποιον άλλο χρήστη μικρότερο των 13. Τότε, το Facebook ζητά από τον χρήστη να αποδείξει την ηλικία του. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία σπάνια ακολουθείται.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Το αντρικό γενετικό όργανο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά μπροστά στο φακό των Χολιγουντιανών προβολέων....

Καλό νέο για εκείνους τους σταρ που έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τα κότσια για να τα δείξουν. Και ένας πραγματικός εφιάλτης για όλους τους υπόλοιπους.



Ντάνιελ Γκρέγκ









Τι μεγαλύτερο κοπλιμέντο για τον ανδρισμό οποιουδήποτε, όταν μια λαίδη με την ούγια, όπως η Τζούντι Ντέντς (με την οποία ο Ντάνιελ έχει συμπρωταγωνιστήσει στο Casino Royale), βγαίνει και δηλώνει ότι «Πρόκειται για ένα τέρας της φύσης».



Κόλιν Φάρελ









«Οι γυναίκες παρουσίασαν σημάδια υπερ-διέγερσης και οι άντρες άρχισαν να αισθάνονται πολύ άβολα». Αυτή ήταν η επίσημη θέση του εκπροσώπου του στούντιο που εξήγησε γιατί, μετά από μια δοκιμαστική προβολή, αποφασίστηκε να κόψουν το πλάνο του μορίου του Κόλιν από την ταινία A Home at the End of the World. Τι άλλο μένει να ειπωθεί;



Μάικλ Φασμπέντερ









Ήταν μεγάλη ντροπή που έλειπε από την φετινή απονομή των Όσκαρ, αφού η ερμηνεία του στο Shame (τόσο η δικιά του, όσου και του ανδρικού του μορίου, με το οποίο μοιράστηκε ισότιμα την οθόνη) συνεχίζει να βρίσκεται στα χείλη όλων. Μεταξύ των οποίων και της Σαρλίζ Θερόν που δεν χάνει ευκαιρία να εκθειάσει και τους δυο. Ενώ και ο -κατά τα άλλα στρέιτ- Τζορτζ Κλούνει, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να σχολιάσει πως ο Μάικλ «μπορεί να παίξει γκολφ με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του».



Μπρους Γουίλις









Νοικιάστε και δείτε το Color of the Night. Δεν χρειάζεται καμία άλλη αιτιολόγηση για την παρουσία του σε αυτή την λίστα.



Γιούαν Μακ Γκρέγκορ









Έχει κάθε λόγο να προσπαθεί να κυκλοφορεί όσο πιο γυμνός, όσο πιο συχνά μπορεί. Και αυτό ακριβώς κάνει. Από το Trainspotting, το The Pillow Book, το Young Adam μέχρι το Velvet Goldmine.



Τζάρεντ Λέτο









Ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδιστής, πρώην σύντροφος της Κάμερον Ντίαζ και, όπως φαίνεται, δυνητικά πορνοστάρ. Όποτε και εφόσον το αποφασίσει. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την δήλωση της πορνοσταρ Κορίνα Τέιλορ που είπε για αυτόν «Είμαι πορνοστάρ εδώ και τρία χρόνια, αλλά ο Τζάρετ ήταν αυτός που μου έδωσε την μεγαλύτερη ποσότητα υλικού για να ασχοληθώ. Αν ποτέ μείνει άνεργος, υπάρχει πάντα μια δεύτερη καριέρα στο πορνό που θα τον περιμένει.



Οι μεγάλοι χαμένοι (πείτε τους και τοσοδούληδες)



Μπραντ Πιτ









Το να σε θεωρούν (και να σε ψηφίζουν σταθερά) ως τον ωραιότερο άντρα στον κόσμο είναι μεγάλη ένεση αυτοπεποίθησης. Ειδικά όταν έχεις ανατομικό λόγο για να έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας, όπως προκύπτει από την δήλωση της πρώην φιλενάδας του στα 90s, Τζούλιετ Λούις, που όταν ρωτήθηκε από φαν της πως ήταν να κάνει σεξ με τον Μπράντ, δήλωσε «Δεν ήταν και ιδιαίτερη μεγάλη υπόθεση, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ».



Τζουντ Λο









Με το που δημοσιεύτηκε μια γυμνή φωτογραφία του σε Αγγλική εφημερίδα (λίγο μετά το σκάνδαλο με εκείνον να κερατώνει την γυναίκα του με την νταντά) ξέσπασε ένας τυφώνας κοροϊδευτικών τίτλων τύπου «Ο Τζουν έχει μικρό πακέτο» και «Ο γυμνός Τζουντ δεν είναι μεγάλη υπόθεση». Τα σχόλια περιετεύουν.



Πηγή: Οι πιο ξεδιάντροπα «προικισμένοι» σταρ του Χόλιγουντ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/42601#ixzz2Izlxy6BI



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Μας κατατρόμαξε το παπούτσι τύπου "Matrix" γνωστής ξανθιάς κυρίας της σόου μπιζ....



Καλυμμένο από τεράστια χρυσά καρφιά. Θα μπορούσε να ήταν και "κρεμάστρα" ρούχων για κατσαρίδες.



Η γόβα υπερπαραγωγή ανήκει στην Πάρις Χίλτον (Paris Hilton). Είπατε κάτι;










via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip