Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Παροχές και ενισχύσεις σε πλημμυροπαθείς της Αλεξανδρούπολης

nea-news | 28 Ιαν 2013 | 4:48 μ.μ.



Για τη καταβολή οικονομικών ενισχύσεων, την χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών καλεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τους πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου.


Η χρηματοδότηση αφορά σε κατοικίες και οικοσκευές καθώς και για την αντιμετώπιση ζημιών σε εμπορικές, βιομηχανικές, βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Διονυσίου Σολωμού 26, πρώην κτίριο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τηλέφωνο 25510-88144).

Αιτήσεις οι οποίες έχουν ήδη κατατεθεί στο Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ) του Δήμου ή έχουν συγκεντρωθεί επιτόπου από συνεργεία του Δήμου, ισχύουν και οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να επανακαταθέσουν αίτηση.

Παράλληλα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, έχει ξεκινήσει την συλλογή ρουχισμού και οικιακών συσκευών για τους κατοίκους στις περιοχές Τέρμα Άβαντος. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, να προφέρουν στο Πολυκοινωνικό (Καρτάλη 2).




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...