Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Τι βλέπουν οι Θεσσαλονικείς στην τηλεόραση;

nea-news | 22 Ιαν 2013 | 4:51 π.μ.



Σάτιρα, μαγειρική, σόου τύπου Dancing, την εκπομπή "Πάμε Πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου επιλέγουν μεταξύ άλλων για την ψυχαγωγία τους οι Θεσσαλονικείς... σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen Audience Measurement (για την περίοδο 1/10/2012 έως 13/1/2013).



Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Μακεδονία" με βάση ένα top 15 της Nielsen, που κινείται στο χώρο της ψυχαγωγίας, τα προγράμματα που επιλέγουν οι θεσσαλονικείς τηλεθεατές είναι:



Το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου κρατά τα σκήπτρα χτυπώντας τηλεθέαση της τάξης του 56,9%. Ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό, που δείχνει πως το κοινό της Θεσσαλονίκης βλέπει φανατικά Λάκη. Σημειωτέον ότι για το ίδιο διάστημα το «Τσαντίρι» πανελλαδικά είναι μεν στην κορυφή, με μέσο όρο όμως που φτάνει το 40%.



To «Dancing», το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1, ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη βρίσκονται οι» Ράδιο Αρβύλα», που σημειώνουν και φέτος μεγάλο σουξέ, αφού για πολλούς είναι η πιο ευφάνταση ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης.



Στη τέταρτη θέση το μαγειρικό ριάλιτι του Mega «Μaster Chef», που παραμένει σταθερή αξία, ενώ στην πέμπτη και στην έκτη θέση συναντάμε ξανά το «Αλ Τσαντίρι» και την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Το αειθαλές «Πάμε Πακέτο» συνεχίζει τις πολύ υψηλές πτήσεις του και αυτή τη χρονιά.



Έβδομη και όγδοη θέση καταλαμβάνει η εκπομπή «Κάτι ψήνεται», που αποτελεί μία δοκιμασμένη και συνάμα πετυχημένη συνταγή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Αμέσως μετά η εορταστική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας», ενώ την πρώτη δεκάδα κλείνει η παραγωγή Αννίτα SOS, με την Πάνια να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο κάνοντας στον Alpha πλέον μία εκπομπή ανάλογη με αυτή που έκανε τα τελευταία χρόνια στο Alter.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...