Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Αυτοπυροβολήθηκε ο φρουρός του Ψωμιάδη

nea-news | 12 Φεβ 2013 | 3:33 μ.μ.




Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η απόπειρα αυτοκτονίας του αστυνομικού φρουρού του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο αστυνομικός βρέθηκε από τον ίδιο τον κ. Ψωμιάδη σε ένα λουτρό αίματος, ενώ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.



Η φιγούρα του 35χρονου Γιάννη Καπαγερίδη που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του ήταν γνώριμη στους περισσότερους Θεσσαλονικείς, καθώς ήταν η «σκιά» του αεικίνητου πρώην περιφερειάρχη. Τον ακολουθούσε σχεδόν σε κάθε του βήμα, με αποτέλεσμα να είναι ο άνθρωπός του. Η μάχη που δίνει να κρατηθεί στη ζωή προκαλεί συγκίνηση, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην κίνηση απελπισίας.



Ο 35χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος από τον ίδιο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που είχε ραντεβού μαζί του το πρωί της Κυριακής. Η ώρα περνούσε και εκείνος δεν έκανε την εμφάνισή του. Βλέποντας ο κ. Ψωμιάδης ότι ο αστυνομικός δεν σήκωνε το τηλέφωνό του παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις, αναγκάστηκε να πάει ο ίδιος στο σπίτι της γιαγιάς του όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα. Πήρε το κλειδί από το διαμέρισμα και ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισε τον 35χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το πρόσωπο του αστυνομικού διακρινόταν με δυσκολία από τα τραύματα που του είχε προκαλέσει η σφαίρα, ενώ δίπλα του ήταν το όπλο του, με το οποίο είχε κάνει την απόπειρα.



Ο αστυνομικός διακομίστηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν σε επέμβαση για να αφαιρέσουν τη βολίδα της σφαίρας, ενώ παραμένει για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση.



Τα κίνητρα του 35χρονου αποτελούν μυστήριο. Ανθρωποι που τον γνωρίζουν ήξεραν ότι δεν είχε ξεπεράσει τον χωρισμό με τη σύζυγό του, ενώ φήμες τον θέλουν να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος είχε επηρεαστεί ψυχολογικά από την «αποκαθήλωση» του Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον οποίο φρουρούσε αρκετά χρόνια. Οταν πρόσφατα εκδόθηκε η απόφαση με την οποία παύτηκε οριστικά από το αξίωμά του, εικάζεται ότι η κακή ψυχολογική του κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο.

(Δημοκρατία)




via http://www.eglimatikotita.gr/search/label/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...