Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Λάρισα: Στο νοσοκομείο πολίτες από την πίεση των εισπρακτικών

nea-news | 23 Φεβ 2013 | 8:35 μ.μ.



Στο νοσοκομείο από την πίεση των εισπρακτικών Τις εκβιαστικές πρακτικές άσκησης ψυχολογικής πίεσης σε πλήθος συμπολιτών μας καταγγέλλει ο νέος υπεύθυνος της Κίνησης Δανειοληπτών...

Λάρισας Γιάννης Βήχος. Μιλώντας στο onlarissa.gr αποτυπώνει τη σωρεία διαμαρτυριών που καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της Κίνησης για το θέμα, το οποίο δυστυχώς παρά τις κρατικές παρεμβάσεις, παραμένει άλυτο.





«Τηλεφωνούν σε καθημερινή βάση, κάποιες φορές και περισσότερες από μία την ημέρα και χρησιμοποιούν απίθανες τεχνικές για να πιέσουν τον δανειολήπτη να καταβάλλει χρήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που απειλούν με κατασχέσεις ή εξώσεις, σηκώνοντας μάλιστα τον τόνο της φωνής τους σε ηλικιωμένους και αρρώστους» εξηγεί ο κ. Βήχος.



«Κάποιοι μάλιστα απέκτησαν προβλήματα υγείας από αυτή την αφόρητη ψυχολογική πίεση, που τους έφθασαν μέχρι το νοσοκομείο» σημειώνει.



Ο υπεύθυνος της Κίνησης Δανειοληπτών Λάρισας προσθέτει με νόημα πως «αυτές οι εταιρείες φαντάσματα συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την ανοχή της πολιτείας και την ατιμωρησία, επιδιώκοντας να εισπράξουν το ποσοστό τους αδιαφορώντας για τις βλαπτικές συνέπειες που έχουν οι απαράδεκτες μέθοδοί τους στους πολίτες».







via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...