Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Σταματίνα Τσιμτσιλή:«Αν μείνω έγκυος θα το χτυπήσω τατουάζ»

nea-news | 26 Φεβ 2013 | 12:10 μ.μ.



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις 28 του μήνα μπαίνει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτό που έχουμε να αναγνωρίσουμε στην παρουσιάστρια είναι πως δεν κρύφτηκε ποτέ της και από την αρχή είχε ανακοινώσει μόνη της το χαρμόσυνο νέο...



Πέρυσι τον Ιανουάριο μετά τον τελικό του Dancing on ice, όταν η Σταματίνα δεν είχε χορέψει οι φήμες ήθελαν να είναι έγκυος και τότε η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξη της:

"Το έχουμε κάνει και εμείς στην εκπομπή Αλεξάνδρα, κάποιες στιγμές, να ψάχνουμε το πίσω από τις φράσεις, λες και πολύ απλά και ανθρωπινά αυτό που λέγεται δε μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η αλήθεια. Και είναι. Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως έχω πρόβλημα σκολίωσης. Με το που τέλειωσα είχα μεγάλους πόνους, στο ξανάπα. Μόλις πέρασαν έπρεπε να ξαναρχίσω πρόβες και όπως με συμβούλεψε ο γιατρός μου θα έπρεπε να το αποφύγω. Η εγκυμοσύνη είναι το πιο ιερό και το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να μου συμβεί. Όταν θα γίνει, σε διαβεβαιώνω πως θα βγω να το φωνάξω. Μωρέ μέχρι και τατουάζ θα κάνω το ότι είμαι έγκυος, μη σε νοιάζει."



Τατουάζ μπορεί να μην το χτύπησε , αλλά ούτε και το έκρυψε...




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...