Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Γιατί κάλεσε τον Τσίπρα το ίδρυμα Καραμανλή να μιλήσει για τον «Εθνάρχη»

nea-news | 24 Φεβ 2013 | 2:24 μ.μ.


Τη δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε η απόφαση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής να προσκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει για τον ιστορικό ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου.



Παρά το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι παρών στην εκδήλωση λόγω της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, από το περιβάλλον του εκφράστηκε δυσφορία σε σχέση με την επιλογή του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς θεωρούν πως πρέπει να απομονωθεί πολιτικά. Ωστόσο στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν φαίνεται πως θεωρούν την στρατηγική επιλογή της ΝΔ σωστή καθώς στον Κωνσταντίνο Καραμανλή πιστώνεται η εθνική συμφιλίωση, η νομιμοποίηση του ΚΚΕ και η άμβλυνση των διαχωριστικών γραμμών μεταξύ των δύο χώρων. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι καραμανλικοί βουλευτές που θεωρούν λανθασμένη την τακτική μετωπικής σύγκρουσης με την Κουμουνδούρου.



Επιπλέον ο Κώστας Καραμανλής και το περιβάλλον του έχουν αναπτύξει διαύλους επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο βλέπουν με καλό μάτι και δεν τον θεωρούν ακραίο. Έτσι θεωρούν πως αν το ΠΑΣΟΚ καταρρεύσει εκλογικά το πλεον πιθανό σενάριο θα είναι αυτό μιας συνεργασίας των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.

koolnews.gr



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...