Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Σάλος με τους νεοναζί σεκιούριτι στη Γερμανία

nea-news | 19 Φεβ 2013 | 8:47 π.μ.



Σάλος με τους νεοναζί σεκιούριτι στη Γερμανία Το Διαδικτυακό κατάστημα Amazon ανακοίνωσε σήμερα ότι λύει το συμβόλαιο με μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, η οποία όπως αποκάλυψε...

την περασμένη εβδομάδα μια τηλεοπτική εκπομπή εφαρμόζει πρακτικές εκφοβισμού μεταναστών, εποχικών εργαζόμενων στα κέντρα διανομής του στη Γερμανία.





Η πολυεθνική αυτή εταιρία, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, διαβεβαίωσε ότι «δεν θα έχει πλέον σχέσεις με την εταιρεία εφεξής», όπως δήλωσε μια εκπρόσωπος της θυγατρικής της στη Γερμανία μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.



Η γερμανική θυγατρική της Άμαζον εδρεύει στο Μόναχο κι απασχολεί 8.000 μόνιμους υπαλλήλους και χιλιάδες ανθρώπους ως εποχικό προσωπικό σε περιόδους μεγάλης ζήτησης, όπως αυτή των Χριστουγέννων. Το συνδικάτο ver.di ζήτησε από την εταιρεία να προσέλθει σε διαπραγμάτευση για να συναφθεί μια συλλογική σύμβαση, ενώ αξίωσε υψηλότερους μισθούς.



«Η Άμαζον δηλώνει ότι σε ουδεμία περίπτωση η εταιρεία μας δείχνει ανοχή σε διακρίσεις κι εκφοβισμούς, εννοεί δε η κάθε συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία να πράττει το ίδιο ακριβώς», τόνισε η ίδια εκπρόσωπος.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...