Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Στρατούλης: Με δύο χρόνια καθυστέρηση το επίδομα ανεργίας ελ. επαγγελματιών

nea-news | 26 Φεβ 2013 | 1:54 π.μ.


Παράλληλα, ο Δημήτρης Στρατούλης επέκρινε τις «απαγορευτικές προϋποθέσεις χορήγησης», οι οποίες «αποκλείουν» το 90% των ανέργων.

Σφοδρή κριτική άσκησε την Δευτέρα, 25 Φεβρουάριου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή τη σημερινή υπουργική απόφαση για χορήγηση επιδόματος ανεργίας στους άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες.



Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο κ. Στρατούλης επέκρινε τις «απαγορευτικές προϋποθέσεις χορήγησης», οι οποίες «αποκλείουν» το 90% των ανέργων. Παράλληλα, ο κ. Στρατούλης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τα «δύο χρόνια καθυστέρησης» που μεσολάβησαν «από τότε που ψηφίστηκε σχετική νομοθετική ρύθμιση (Απρίλιος 2011)» και την υλοποίηση της, κι ενώ είχαν εξαρχής επιβληθεί οι σχετικές παρακρατήσεις.



«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αγωνίζεται μαζί με τους ανέργους, ώστε κανείς από αυτούς να μην στερείται το επίδομα ανεργίας», συνέχισε ο κ. Στρατούλης, σημειώνοντας πως προτεραιότητα θα πρέπει να αποτελέσει η αντιμετώπιση της ανεργίας όχι μέσω «μνημονίων της καταστροφής» αλλά «σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας»




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...