Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα σενάρια ανασχηματισμού

nea-news | 6 Μαρ 2013 | 5:54 π.μ.


«Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανασχηματισμού. Τελεία και παύλα». Με τη φράση αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...

Σίμος Κεδίκογλου επιχείρησε να βάλει ανάχωμα στα σενάρια περί επικείμενων αλλαγών στο υπουργικό συμβούλιο, έπειτα και από την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει το κόμμα του με πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση, υπό προϋποθέσεις.



Μιλώντας στο Mega τη Δευτέρα, έπειτα από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ο ανασχηματισμός είναι δευτερεύον θέμα και ότι το σημαντικό είναι «να καθίσουμε να συζητήσουμε ξανά με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Κουβέλη και να συμφωνήσουμε για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη κυβέρνηση».



«Χρειάζονται και αλλαγές προσώπων και αλλαγές σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα. Πρέπει να συζητήσουμε για τα πολιτικά θέματα και έπειτα για τα πρόσωπα» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.



Ο έτερος κυβερνητικός εταίρος, η Δημοκρατική Αριστερά, εξακολουθεί να στηρίζει τους κ.κ. Μανιτάκη και Ρουπακιώτη για τις θέσεις τους στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης, αντίστοιχα, τα οποία έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο των σεναρίων.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...