Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Αυτό και αν είναι απ'τα Άγραφα...

nea-news | 7 Μαρ 2013 | 10:39 π.μ.


Υπουργείο Ανάπτυξης:Για τις κατολισθήσεις στη Πρασιά του δήμου Αγράφων..200.000

ευρώ μέσω της ΤΕΟ.ΑΕ για έργα οδοποιίας στο Δήμο Καρπενησίου!!!



"Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"θα μπορούσε να χαρακτηρίσει οποιοσδήποτε απο τους 200 και πλέον κατοίκους των αποκλεισμένων χωριών της Δυτικής Ευρυτανίας που εδώ και 1,5 μήνα στερούνται ενός ασφαλούς και ανοικτού οδικού δικτύου,τις απαντήσεις που έδωσαν τα συναρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης και Εσωτερικών στις ερωτήσεις Κουίκ,Κοντογεώργου και των Βουλευτών του Σύριζα σχετικά με τα κατολισθητικά φαινόμενα της Πρασιάς.

Το μεν Εσωτερικών έριξε το μπαλάκι στους δήμους λέγοντας ότι έχουν δωθεί στο δήμο Αγράφων απο την ΣΑΤΑ για τα έτη 2012-12 σχεδόν 1,2 εκ.ευρώ! ενώ το Υπουργείο Ανάπτυξης και συγκεκριμένα ο Αναπλ.Υπουργός κ.Καλόγιάννης ανέφερε σε μιά λιτή απάντηση ότι για τα κατολισθητικά φαινόμενα της Πρασιάς(εκεί αναφέρονταν οι περισσότερες επερωτήσεις των Βουλευτών) έχουν δωθεί απο τον προηγούμενο μήνα 200.000 ευρώ απο το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ΤΕΟ ΑΕ για έργα οδοποιίας στο Δήμο Καρπενησίου!!!

Σώστα καταλάβατε..Να το πούμε και λιανά γι αυτούς που δεν ξέρουν και πολλά γράμματα;;

Οι φωστήρες της κεντρικής εξουσίας,και δει του Υπουργείου Ανάπτυξης,που έχουν τις τύχες όλων των πολιτών και έφτασαν σε αυτό το χάλι την πατρίδα μας,αποφάσισαν για να βοηθήσουν οικονομικά τους αποκλεισμένους πολίτες της Πρασιάς και των Κέδρων που τραβούν την δική τους οδύσσεια ,στο έργο του απεγλωβισμού τους απο τους τόνους λάσπης,να εγκρίνουν πίστωση 200.000 ευρώ μέσω της ΤΕΟ ΑΕ για συντήρηση της οδοποιίας του δήμου Καρπενησίου(Φώτο)!!

Προφανώς στους αρμόδιους του Ανάπτυξης ,θελημένα ή όχι απο κάποιους "δικούς μας", δόθηκε η εντύπωση ότι η Ευρυτανία είναι ..μόνο ο Δήμος Καρπενησίου.

Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις που έδωσαν τα Υπουργεία

Περισσότερα για το θέμα σύντομα











prassia-eyrytanias.blogspot.gr














via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...