Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Πρόγραμμα επιμόρφωσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής

nea-news | 21 Μαρ 2013 | 12:03 μ.μ.



Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, προτίθεται να υλοποιήσει επιμορφωτικά προγράμματα Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ Κατηγορίας.


Το κάθε πρόγραμμα επιμόρφωσης είναι 10 ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε 2 ημέρες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€ για την επιμόρφωση εργοδοτών-επαγγελματιών για τις επιχειρήσεις που υπάγονται στη Γ’ Κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες – επαγγελματίες μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις συμμετοχής και το ενημερωτικό σημείωμα από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου μέχρι τις 19/4/2013.

Ταυτόχρονα καλούνται οι εισηγητές προγραμμάτων Τεχνικών Ασφαλείας που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την επιμόρφωση να προσκομίσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, όπως αυτό ορίζεται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης της Πληροφόρησης, Επιμόρφωσης και Παρακολούθησης Πολιτικής Συνθηκών Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μέχρι τις 19/4/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής (Β. Γεωργίου 2), τηλέφωνο: 25310-27188, email: [email protected]




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...