Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι λύση

nea-news | 3 Μαρ 2013 | 3:39 μ.μ.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πολιτική λύση», επισημαίνει στους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Από το γραφείο του, στην πλατεία Μαβίλη, παρακολουθεί τα δημοσιεύματα που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας σχετικά με «άνοιγμα» της Κουμουνδούρου προς τους «καραμανλικούς» και... γυρίζει σελίδα.



«Η μοναδική λύση για τη χώρα είναι η Νέα Δημοκρατία», τονίζει ο Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου της Κυριακής, και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους «αρχιτέκτονες» του ΣΥΡΙΖΑ να παίξουν μικροκομματικά παιχνίδια στην πλάτη του.



«Να μην ψαρεύουν σε θολά νερά», είναι το μήνυμα που επαναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός στις δηλώσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιχειρούν να διεμβολίσουν τη ΝΔ με θετικές αναφορές στον ιδρυτή του κόμματος και παράλληλα ασκούν κριτική στην πολιτική «άκρα Δεξιάς» στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.



Όσοι συναντούν τον Κ. Καραμανλή στο γραφείο του, τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να γίνει «πρωταγωνιστής» μιας μικροπολιτικής τακτικής που στήνεται στο παρασκήνιο με ύποπτους και ανεύθυνους τρόπους για να εξυπηρετήσουν τις κομματικές σκοπιμότητές τους. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Κ. Καραμανλής τονίζει ότι στηρίζει την παράταξη και πως η ΝΔ αποτελεί μονόδρομο για την σωτηρία της χώρας.



Ο πρώην πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά δεν θα μιλήσει.







Πηγή: Τύπος της Κυριακής
Σοκαρισμένη ακόμη από την ανακοίνωση της απόφασης για ισόβια κάθειρξη, η σύζυγος του καταδικασμένου για υπεξαίρεση πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, υπεραμύνθηκε της αθωότητας του, επιτέθηκε στο Γιάννη Μπουτάρη και περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνά...



Δε βρίσκω λόγια να περιγράψω αυτό που μας συνέβη. Ήταν σα να παγώσαμε, σα να μας χτύπησε κεραυνός.

Πλησίασα το Βασίλη τον αγκάλιασα και του ειπα Κάνε κουράγιο. Θα το αντιμετωπίσουμε μαζί. Έτσι περιγράφει η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου το σοκ που ακολούθησε την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.



Το δικαστήριο θέλει να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα για τιμωρία πολιτικών λέει η σύζυγος του πρώην δημάρχου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα RealΝews.



Toν θυσίασαν




Η Ε. Παπαγεωργοπούλου λέει χαρακτηριστικά: Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος. Βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση λόγω της ανεργίας, των μειωμένων μισθών και των συντάξεων. Όταν λοιπόν ακούει τέτοια πράγματα και τόσο μεγάλα ποσά, λογικό δεν είναι να εξανίσταται και να αγανακτεί; Δεν τον νοιάζει ποιος είναι ένοχος και ποιος δεν είναι. Θέλει αίμα. Θέλει κάποιος να πληρώσει. Άσχετα αν φταίει ή αν δεν φταίει. Και οι δικαστές αυτό είχαν στο μυαλό τους. Τον θυσίασαν τον Βασίλη. Είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος.



Τα ισόβια δεν πέρασαν ούτε για μια στιγμή από το μυαλό της. Η Ελένη Παπαγεωργοπούλου παραδέχται ότι αιφνιδιάστηκαν από την ποινή. Ο σύζυγος της ήταν βέβαιος ότι θα αθωωθεί πανηγυρικά Τέτοια κατραπακιά; Ισόβια; Ποιον καταδίκασαν σε ισόβια; επαναλαμβάνει συνεχώς η Ελενη Παπαγεωργοπούλου.



Δε θέλω να σκέφτομαι το χρόνο. Το πάω μέρα μέρα. Προσπαθεί ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλο. Χθες το βράδυ δεν μπήκα καν στην κρεβατοκάμαρα. Δεν άντεχα. - See more at: http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-43570.html#sthash.pzFtKyIO.dpuf




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...