Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Seth MacFarlane: Ποτέ ξανά παρουσιαστής των Όσκαρ

nea-news | 10 Μαρ 2013 | 12:38 π.μ.


Για την Jennifer Lawrence, την Anne Hathaway, τον Ben Affleck η επόμενη μέρα των Όσκαρ φανταζόμαστε πως θα έμοιαζε με μία νέα αρχή.

Για τον παρουσιαστή όμως της τελετής, Seth MacFarlane μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού βρέθηκε στο στόχαστρο σχολίων.

“Με τίποτα”:



αυτή ήταν η απάντηση του Seth MacFarlane σε ερώτηση που του έγινε αν θα ξαναπαρουσίαζε τα ¨Οσκαρ. “Με τίποτα. Αν και πέρασα πολύ ωραία κάνοντάς το”.


Ο Mr Family Guy προκάλεσε μεγάλη αναταραχή όταν ως αρκούδος Ted ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων με τον Mark Wahlberg και είπε στον συμπρωταγωνιστή του πως “αν θέλεις να δουλέψεις σε αυτή την πόλη, πρέπει να είσαι Εβραίος”.

Και δεν το σταμάτησε εκεί. Ο Ted-MacFarlane συνέχισε λέγοντας “Γεννήθηκε ως Theodore Shapiro και θα ήθελα να χρηματοδοτήσω το Ισραήλ και να συνεχίσω να δουλεύω στο Xόλιγουντ για πάντα”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ατάκες σαν αυτές πυροδότησαν την οργή της εβραϊκής κοινότητας, η οποία χαρακτήρισε τον MacFarlane ως “προσβλητικό, καθόλου αστείο και ανάρμοστο”.


Ο Abraham Foxman, διευθυντής της Επιτροπής Αντι-Δυσφήμισης σε επιστολή του είπε: “Αν και περιμέναμε να ακούστουν ανάρμοστα σχόλια τύπου “Οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλιγουντ” από τον Seth MacFarlane, αυτό που έκανε στα Όσκαρ ήταν προσβλητικό και καθόλου αστείο”.

Και τα προβλήματα για τον Seth δεν σταματούν εκεί, αφού και το Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων χαρακτήρισε τα λόγια του παρουσιαστή σεξιστικά.

Με τη σειρά της, η Ακαδημία στήριξε τον παρουσιαστή και καυστικό σεναριογράφο λέγοντας πως “Αν τα Όσκαρ έχουν να κάνουν με τα πάντα, έχουν να κάνουν και με την ελεύθερη δημιουργικότητα”.

via http://www.i-diadromi.gr/search/label/SHOWBIZ

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...