follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Ποιος σταρ του Χόλιγουντ θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

nea-news | 17 Απρ 2013 | 2:05 π.μ.





Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η ζωή του Έλληνα κροίσου. Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία με τίτλο "Nemesis" θα φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Φερνάντο Μεϊρέλες...




Μάλιστα, τον Αριστοτέλη Ωνάση θα υποδυθεί ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ.




Ο λόγος για τον Αλ Πατσίνο (Al Pacino). Η επιλογή του σταρ έγινε, εξαιτίας των εκπληκτικών υποκριτικών του δυνατοτήτων, ενώ ρόλο έπαιξε και η ομοιότητα του με τον Ωνάση.


Τα γυρίσματα της ταινίας, που θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς, "Νέμεσις, η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο’ και το ερωτικό τρίγωνο που διέλυσε τους Κένεντι", θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.


Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα στηρίζεται στη σχέση του με την Τζάκι Κένεντι, και στην τεράστια κόντρα του με τον Μπομπ Κένεντι, ο οποίος παρεμπόδισε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ωνάση στις ΗΠΑ, κάτι που ο Έλληνας κροίσος δεν ξέχασε ποτέ και φρόντισε να του το ανταποδώσει, όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.


Τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θα αναλάβει να φέρει στη μεγάλη οθόνη ο Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ ακόμα αναζητείται η ιδανική υποψήφια για τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι.









via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82
Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...