Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

«Λάμπει» το κατάστημα του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας στην Κομοτηνή

nea-news | 12 Απρ 2013 | 6:18 μ.μ.



Ένα μήνα λειτουργίας έκλεισε το κατάστημα του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας Ροδόπης, στην Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής.


Στο κατάστημα το αγοραστικό κοινό μπορεί να βρει, προϊόντα και υπηρεσίες από 29 επιχειρήσεις που συναποτελούν το δυναμικό του Τοπικού Συμφώνου, που δεν είναι άλλο από ένωση δυνάμεων, για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων και η σύνδεσή τους με τον Τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα στα ράφια υπάρχουν προϊόντα, όπως λάδι, μέλι, ελιές, αλίπαστα, κρασί, μπύρα, τσίπουρα, ηδύποτα, γλυκά κουταλιού, αρτοσκευάσματα, αρωματικά όσπρια και καραμελοειδή.

Μάλιστα το Σύμφωνο, συμμετέχει στα προγράμματα «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης», με έρευνα αγοράς για την μείωση της ανεργίας και πως μπορεί αυτό να επιτευχθεί με προαγωγή της επιχειρηματικότητας μέσω των τοπικών προϊόντων.


Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής και την δημοσιογράφο Βάσω Μαχαίρα του προέδρου του Συμφώνου, Χρυσόστομου Κάρρου, τα επόμενα σχέδια η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, αλλά και τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι τώρα που ανοίγει ο καιρός, θα τοποθετηθούν και τραπεζοκαθίσματα έξω, όπου θα μπορεί ο κόσμος και οι τουρίστες να δοκιμάζουν και να γεύονται τα προϊόντα της Ροδόπης, αλλά και να μυούνται στην ιστορία της και στα αξιοθέατά της!




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...