follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail

Συνάντηση Διοίκησης ΟΛΑ ΑΕ και Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης

nea | 19 Απρ 2013 | 11:43 μ.μ.


Την Παρασκευή 19 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου Σταύρου Σταυράκογλου και του Κεντρικού Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Αντιπλοιάρχου Νίκου Πασσάδη.


Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, δεδομένου ότι ο ΟΛΑ ΑΕ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο αποτελούν δύο αλληλένδετους πυλώνες συνεργασίας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης, ζητήματα υποδομών λιμενικών εγκαταστάσεων και η ανάγκη αναβάθμισης της καθαριότητας του λιμένα και ιδιαίτερα της θαλάσσιας ζώνης.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταυράκογλου «εκτός από τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας, απαιτείται ένα σαφές κανονιστικό πλαίσιο με απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών. Ως εκπρόσωπος του Οργανισμού οφείλω να δηλώσω με ιδιαίτερη ένταση την ευγνωμοσύνη μας προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης για την αμέριστη αρωγή και συνδρομή σε κάθε ζήτημα που αναγκαίοι η βοήθειά του».

Από την πλευρά του ο κ. Λιμενάρχης ανέφερε μια σειρά ζητημάτων που χρίζουν άμεσης ή μακροπρόθεσμης επίλυσης, στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...