Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Η τέλεια δουλειά: Ζευγάρι ταξιδεύει σε lux προορισμούς για να τους τεστάρει!

nea-news | 5 Απρ 2013 | 4:27 μ.μ.



Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν οδυνηρές οικονομίες για να καταφέρουν να πάνε ένα υπερπολυτελές ταξίδι του μέλιτος, στους πιο εξωτικούς και μαγευτικούς προορισμούς. Ένα ζευγάρι, όμως, έχει καταφέρει να κάνει την ίδια του τη ζωή ένα μεγάλο ταξίδι νιόπαντρων. Και το καλύτερο; Πληρώνονται για αυτό!

Το επάγγελμα των συγκεκριμένων ανθρώπων, είναι να επισκέπτεται τους καλύτερους προορισμούς για νιόπαντρα ζευγάρια και να… τεστάρει τις παροχές των σουιτών των ξενοδοχείων, καθώς οι ίδιοι είναι διοργανωτές τέτοιων ταξιδιών. Έτσι, οι εταιρείες, τους προσφέρουν δωρεάν διαμονή και εισιτήρια για την εξυπηρέτησή τους, ώστε να γράψουν την κριτική τους και να προτείνουν στους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν το εκάστοτε τουριστικό θέρετρο!



Ο Ντέιβιντ Μπέντον, δηλώνει: «Έχει αρκετή πλάκα! Πάντα, κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για εμάς, γιατί θέλουν να τους στείλουμε πελάτες. Έτσι, δεν μπορούμε να έχουμε κανέναν παράπονο για την περιποίηση που μας προσφέρουν».

Όπως καταλαβαίνετε, οι σαμπάνιες, οι σουίτες και οι βόλτες με πριβέ τζετ, αποτελούν μέρος της επαγγελματικής τους καθημερινότητας. Καθόλου άσχημο, ε;







koolnews.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1

Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...