Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Νέα διάκριση για την θρακιώτικη Sunlight

nea-news | 2 Απρ 2013 | 11:03 π.μ.



Το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Βιομηχανία» απέσπασε η «Συστήματα Sunlight», συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, στα βραβεία «Greek Exports Awards 2013».


Το βραβείο –όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση- αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση και επιβράβευση του δυναμικού εξαγωγικού προφίλ της εταιρίας η οποία, με έδρα την Ελλάδα, έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό success story «made in Greece».

Η Sunlight με επίκεντρο το βιομηχανικό συγκρότημά της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης δραστηριοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες στη διεθνή αγορά αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας, εξάγοντας το 98% των παραγόμενων προϊόντων της και αξιοποιώντας τη δυναμική της σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως βιομηχανία, εφοδιαστική αλυσίδα και μεταφορές, τηλεπικοινωνίες, κατασκευές, πληροφορική, έργα υποδομής και άμυνα.

Η εταιρία διαθέτει αυτόνομη επιχειρηματική παρουσία σε 9 χώρες, διατηρεί ενεργό πελατολόγιο σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ κατατάσσεται μεταξύ των 5 κορυφαίων παραγωγών βιομηχανικών μπαταριών στην Ευρώπη και μεταξύ των 3 κορυφαίων παραγωγών μπαταριών προηγμένης τεχνολογίας στον κόσμο.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος της –προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση- είναι να ανακαλύπτει και να αξιοποιεί ευκαιρίες σε νέες αγορές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, όπως η Αμερική, η Μέση Ανατολή, η Αφρική και οι χώρες της Ασίας.

Η Sunlight ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα επένδυση άνω των 20 εκατ. ευρώ, η οποία ενισχύει άμεσα τη δυναμική παραγωγικότητα της εταιρείας. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης Συσσωρευτών Μολύβδου στην Ευρώπη που υλοποιείται σε συνολική έκταση 42 στρεμμάτων, στην περιοχή της Κομοτηνής (ΒΙΠΕ Κομοτηνής, Νομού Ροδόπης).




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...