follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

«Ήρωας» φώναζαν στην κηδεία του 37χρονου αστυνομικού [VIDEO]

nea-news | 19 Ιουν 2013 | 7:04 μ.μ.



Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 37χρονο αστυνομκό Γιώργο Ανδριτσόπουλο που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας χθες τα ξημερώματα από τα πυρά Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων στο Δίστομο, είπαν σήμερα με όλες τις τιμές, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι αλλά και απλοί πολίτες.




Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης παρουσία πλήθους κόσμου.


Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ δε μπορεί να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της. Στην ίδια ψυχολογική κατάσταση και αδερφός του ο οποίος είναι και εκείνος αστυνομικός.


Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 37χρονο, ζητώντας παράλληλα δικαιοσύνη για τον «ήρωα» που -όπως φώναζαν- χάθηκε άδικα κάνοντας το καθήκον του, εκτεθημένος στους αδίστακτους κακοποιούς.


Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας και ο επιτελάρχης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ο Διευθυντής του τμήματος της Βοιωτίας όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο ο άτυχος αστυνομικός, όπως και σύσσωμη η ηγεσία της Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας .



Στο μεταξύ, ζήτημα τιμής είναι για τους αστυνομικούς η ανεύρεση των πέντε Αλβανών δραπετών. Όλοι τους νιώθουν ότι έχουν χρέος στη μνήμη του 37χρονου συναδέλφου τους της Ασφαλείας Λιβαδειάς, στα δυο παιδιά που άφησε ορφανά και στο τρίτο που περιμένει η γυναίκα του και δεν θα τον γνωρίσει ποτέ…


Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις γύρω περιοχές για να εντοπίσουν τον Μάριον Κόλα και τη συμμορία του, που εδώ και λιγότερο από τρεις μήνες φέρονται να έχουν δολοφονήσει δύο ανθρώπους, να έχουν ληστέψει μια τράπεζα, ένα σούπερ μάρκετ, μια ταβέρνα, να έχουν κλέψει τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα και να έχουν κινητοποιήσει την Αστυνομία σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις που εντοπίστηκαν να κινούνται στην κεντρική Ελλάδα.



cityvoice.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...