follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Αποκαλυπτικός Λάκης Λαζόπουλος: «Αν γίνουν εκλογές...»

nea-news | 19 Ιουν 2013 | 6:38 μ.μ.


Τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» το χθεσινό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές, τότε θα ανοίξει ξανά την κουρελού, γιατί είναι σίγουρο ότι έχει –και πρέπει- να πει πολλά με το δικό του τρόπο, όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί.




Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Χθες λοιπόν, μετά από μία βδομάδα καθυστέρηση λόγω της απεργίας που είχε πραγματοποιηθεί την προηγούμενη Τρίτη στα ΜΜΕ, βγήκε στον αέρα το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ». Από τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημείωσε αποδεικνύεται ότι οι τηλεθεατές το παρακολούθησαν. Ωστόσο, αξίζει να σας πω ό,τι συνέβαινε στο «Τσαντίρι» όταν δεν ήταν στον αέρα.


Η προσέλευση του κόσμου λοιπόν στο στούντιο ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Παρά τη μεγάλη ουρά που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του ALPHA όμως, δεν υπήρξε κανένα παράπονο γιατί όλοι ήταν ευχαριστημένοι που είχαν πάρει το εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον Λαζόπουλο από κοντά. Αξίζει να αναφέρω ότι είχαν έρθει πούλμαν με κόσμο από τη Βοιωτία, τα Μετέωρα, την Καλαμπάκα, το Κιάτο, το Άργος, αλλά και από τη Νάξο και την Τζια.


Δέκα λεπτά περίπου πριν βγει στον αέρα το «Τσαντίρι», ο Λάκης μπήκε στο στούντιο, πηγαίνοντας κατευθείαν στους θεατές για να τους ευχαριστήσει που ήρθαν. Ο Λάκης ήταν πολύ συγκινημένος γιατί όπως και ο ίδιος είπε, ύστερα από 9 χρόνια έφτασε στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Είπε ότι αυτά τα 9 χρόνια του «Τσαντιριού» ήταν χρόνια με πολλή χαρά αλλά και αρκετές δυσκολίες. Επίσης, τους είπε ότι η αποψινή εκπομπή θα είναι δύσκολη και επειδή είναι η τελευταία αλλά και λόγω της επικαιρότητας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Απόψε θα είναι λίγο δύσκολα, τελευταίο “Τσαντίρι”. Βέβαια, αν γίνουν εκλογές, με βλέπω να παραμένω εδώ. Και η επικαιρότητα είναι στενάχωρη. Εντάξει, τα γεγονότα δεν τα φτιάχνω εγώ, εγώ απλά τα ακολουθώ σαν γλάρος….». Είναι σαφές λοιπόν πως αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις και η χώρα πάει για εκλογές, τότε ο Λάκης θα ανοίξει εκτάκτως το «Τσαντίρι» του!


Άλλωστε, όπως είπε στον κόσμο που ήταν στο πλατό κατά τη διάρκεια των διαλλειμάτων, εκείνος και το τηλεοπτικό κοινό δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν και την ερχόμενη σεζόν θα βγουν τέσσερα «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» από πόλεις της επαρχίας, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σειρά που ετοιμάζει για τον ALPHA με τίτλο «Δια ταύτα». Με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, ο Λάκης ευχαρίστησε το κοινό που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» λέγοντας χαρακτηριστικά «Εγώ έχω εσάς για να μου δίνετε δύναμη», ενώ το κοινό σηκώθηκε όρθιο, άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει «Κι εμείς έχουμε εσένα Λάκη, μέσα από σένα μιλάμε εμείς».


Επίσης, στους τυχερούς που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο στούντιο, ο Λάκης περιέγραψε και τον τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος και οι συνεργάτες του δούλευαν για να βγει στον αέρα κάθε Τρίτη το «Τσαντίρι», λέγοντας ότι εκείνος και οι συνεργάτες του είχαν μόνο ένα ρεπό μέσα στην εβδομάδα, κάθε Τετάρτη. Την Πέμπτη οι συνεργάτες του μάζευαν τα video τα οποία θα φιλοξενούσε η επόμενη εκπομπή και την Παρασκευή τα έβλεπε ο ίδιος. Την ίδια ημέρα έγραφε τα κείμενα για τα θεατρικά κομμάτια της εκπομπής, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ο Λάκης επέλεγε τα τελικά video και έγραφε τα δικά του σχόλια. Όλη αυτή η δουλειά γινόταν σε απομόνωση, χωρίς τηλέφωνα να τον αποσπούν από την αυτοσυγκέντρωσή του. Τη Δευτέρα ξεκινούσαν οι ηθοποιοί τις πρόβες και η Τρίτη, όπως είπε, ήταν μια δύσκολη ημέρα για όλους. Ο Λάκης πήγαινε στο στούντιο πολύ νωρίς, ξαναέβλεπε τα video και ανάλογα με την επικαιρότητα, απέρριπτε κάποια ενώ πρόσθετε κάποια άλλα. Στη συνέχεια γινόταν η τελευταία ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, οι τελευταίες πρόβες με τους ηθοποιούς και ο Λάκης με τους συνεργάτες του φτιάχνανε τη τελική δομή της εκπομπής. Για αυτό άλλωστε, όπως είπε το «Τσαντίρι» ήταν μια δουλειά που κρινόταν στο δευτερόλεπτο, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να άλλαζε κάτι στα βίντεο και στα σχόλιά του.


Αξίζει να αναφέρω και μία πολύ συγκινητικό γεγονός που συνέβη, όταν σε ένα από τα break ο Λάκης κατέβηκε από τη σκηνή, κατευθύνθηκε στον κόσμο πλησίασε ένα μικρό κοριτσάκι, του έδωσε ένα δικό του χειρόγραφο λέγοντάς του: «Αυτό είναι το τελευταίο κείμενο που έγραψα για το τελευταίο “Τσαντίρι”. Θέλω να το δώσω σε εσένα. Όταν μεγαλώσεις να το διαβάσεις και να με θυμηθείς».


Παρούσα στο στούντιο και η μητέρα του Μαρία, η οποία μπήκε στο στούντιο στο διάλειμμα πριν από την απονομή των βραβείων «Παπαρίων», αφού όπως είπε ο Λάκης δεν της επιτρέπει ποτέ να είναι από την αρχή της εκπομπής γιατί αυτό του δημιουργεί άγχος.


Αυτά έγιναν λοιπόν στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» που, όπως σας είπα ότι αποκάλυψε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, μπορεί και να μην είναι το τελευταίο…!



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE
Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...