follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Ανατροπή στην δολοφονία του 19χρονου, στα Μάλλια: Εγώ τον σκότωσα!

nea-news | 24 Ιουλ 2013 | 10:53 μ.μ.
Ανατροπή σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου οδηγήθηκαν οι 19 συλληφθέντες για συμμετοχή στη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 19χρονος Matthew Burton.




Νέα δεδομένα για τη δολοφονία ενώπιον του εισαγγελέα Μεταξύ των 19 νεαρών και ο 19χρονος Βρετανός που συνελήφθη ως ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας, που εξαρχής υποστήριζε πως ήταν αθώος. Ενώπιον του εισαγγελέα, ένας από τους οκτώ που συνελήφθησαν, ως μέλη της παρέας του δράστη, ισχυρίστηκε ότι αυτός κρατούσε το μαχαίρι και σκότωσε το 19χρονο


Στην υπόθεση σημειώνεται νέα καθυστέρηση, καθώς η εισαγγελέας ζήτησε να δει και δύο κοπέλες από την παρέα του θύματος, οι οποίες βρίσκονται ήδη στο Δικαστικό Μέγαρο, αναμένοντας τις εξελίξεις για την υπόθεση.


Εν τω μεταξύ, μετά από τις δηλώσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του νεαρού Βρετανού, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τον 19χρονο να δολοφόνησαν 2 άτομα και όχι ένα. Το θύμα έφερε σημάδια από άγριο ξυλοδαρμό, ουσιαστικά πριν τον μαχαιρώσουν τον είχαν λιντσάρει.



Μάλιστα όπως προκύπτει τον 19χρονο πρώτα τον καθήλωσαν και μετά τον μαχαίρωσαν στo μεσοθωράκιο.Αυτή η μαχαιρία φαίνεται ότι ήταν και η μοιραία καθώς έπληξε την καρδιά και τον πνεύμονα.









prismanews.gr




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...