follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Η... ανοιχτή σε εμπειρίες Ιζαμπέλλα Στρατηγάκη [ΦΩΤΟ ΚΟΛΑΣΗ]

nea-news | 25 Ιουλ 2013 | 3:36 π.μ.


Δηλώνει κολλημένη με... τους άντρες που είναι κάτω των 20 και γουστάρει τα one night stands!



Η Ιζαμπέλλα Στρατηγάκη γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Από μικρή είχε θαμπωθεί από το χώρο του θεάματος. Δεν θα έλεγε «όχι» στην τηλεοπτική καριέρα. Ισα-ίσα...







Εχει σπουδάσει σχέδιο μόδας. Μέχρι να καταφέρει να μπει στην τηλεόραση ασχολείται με το μόντελινγκ.



Παρθενική εμφάνιση: Ξεκίνησε μέσω διαφημιστικών που παρουσιάζονταν στον Τύπο και συνέχισε με πασαρέλα. Τώρα πια είναι και φωτομοντέλο και πρωταγωνίστρια επιδείξεων μόδας.



Φιλοδοξίες: Θέλει να καταξιωθεί στο χώρο του μόντελινγκ. Να γίνει αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό και στη συνέχεια να πρωταγωνιστήσει στα τηλεοπτικά πλατό.



Στιγμή αδυναμίας: Βαφτίστηκε όταν έγινε 14 ετών, καθώς οι γονείς της ήθελαν να επιλέξει μόνη της το όνομα και τη θρησκεία της. Επέλεξε λοιπόν το Ιζαμπέλλα-Αικατερίνη (από τη γιαγιά της).



Κολλημένη με... τους άντρες που είναι κάτω των 20 ετών και έχουν μακρύ μαλλί. Ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον μακρυμάλλη. Οι μόνοι άντρες που έβρισκε στο δρόμο της είχαν κοντό μαλλί ή ήταν πρώην μακρυμάλληδες που τα έκοψαν.



Συχνάζει: Στα Εξάρχεια και ακούει χέβι μέταλ. Απο μικρή είναι κολλημένη με αυτή τη μουσική, αφού και οι γονείς της είναι μεταλλάδες.



Ο ιδανικός άντρας: Αυτός που έχει γωνίες στο πρόσωπο. Εχει αδυναμία σε όσους μοιάζουν με τον Τζόνι Ντεπ, καθώς της αρέσουν τα χέρια του, τα ρούχα και γενικά το στιλ του. Θέλει να είναι alternative, λίγο ντροπαλός και -προς το παρόν- δεν την απασχολεί αν θα έχει πολλά λεφτά και παραπανίσια κιλά.



Ποια είναι: Είναι γλυκιά και συγχρόνως sexy! Είναι πολύ μικρή ακόμη, άρα και ανοιχτή σε εμπειρίες. Στόχος της όμορφης Ιζαμπέλλας είναι, όταν παντρευτεί, να είναι σίγουρη ότι βρήκε τον άντρα των ονείρων της. Μέχρι τότε λοιπόν θέλει να κάνει και σχέσεις και... one night stands.







http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/2011_05/strat6.jpg



http://www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/article_1083521_2.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_Z1848PNlGk4/S6srmK2jvjI/AAAAAAAAANI/izA_iMo14Xk/s1600/35b9fd8f537feba19ae209c05fd84599.jpg



http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/article/2011_05/strat7.jpg



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Μοιραστείτε το θέμα:
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...