follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!




Κυριακάτικο πρωϊνό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά!




Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά.


Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ…. και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:

*- Πρόσεχε…ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! *

*Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Γύρνα τα. *

*Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. *

*Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία… *

*Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά… *

*ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ’ακούς εμένα… ΠΟΤΕ! *

*Γρήγορα Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; *

*Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι… *

*Βάλε αλάτι, ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!

Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.

- “Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;”, τον ρωτάει…

Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει…

” Ήθελα απλά να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω…”


okokoras.gr






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%91
Αν και δεν είναι λίγες οι φορές που τα perierga.gr έχουν κάνει εκτενείς αναφορές στα συμπαθή κατοικίδια (φιλόζωοι γαρ!), τη φορά αυτή είπαμε να σας δείξουμε για ποιους λόγους (και είναι πολλοί) πρέπει ο καθένας να έχει έναν σκύλο. Με αρκετές δόσεις χιούμορ αλλά και με μεγάλη ευαισθησία στα συμπαθή τετράποδα, παρουσιάζουμε καρά καρέ γιατί ένας σκύλος είναι πραγματικά «δώρο Θεού για τον άνθρωπο»… Έτσι εν ολίγοις όλοι μας πρέπει να έχουμε ένα σκυλάκι δίπλα μας γιατί…

1. …από την ώρα που γεννιέσαι πάντα σε έχει υπό την προστασία του.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

2. …σου δίνει «μία χείρα βοηθείας» όποτε χρειάζεται.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

3. …σε ακολουθεί και στις πιο extreme αποδράσεις σου.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

4. …είναι μαζί σου στις δύσκολες στιγμές.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

5. …τρέχει να σε τραβήξει από το χαντάκι…

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

6. …και μετά σε βγάζει έξω με ασφάλεια.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

7. …είναι τα μάτια σου όταν εσύ δεν μπορείς να δεις.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

8. …σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα έστω κι αν είσαι άρρωστος.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

9. …είναι ο πιο αφοσιωμένος σου φίλος.

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

10. …και θα παίξει και μια παρτίδα σκάκι μαζί σου!

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;

Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να του δώσεις ένα φιλί!

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;http://perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1










Πιο ευαίσθητοι από τους ανθρώπους οι κροκόδειλοι

Πιο ευαίσθητοι από τους ανθρώπους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το άγγιγμα, είναι οι κροκόδειλοι, σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήγαγαν Αμερικανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο «Vanderbilt» και η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Experimental Biology».

Οι ερευνητές αποδίδουν την υπερευαισθησία των κροκοδείλων στους μικροσκοπικούς αισθητήρες που καλύπτουν το δέρμα των σαγονιών τους και μοιάζουν με φουσκαλίτσες.

Οι φουσκάλες αυτές στην ουσία καλύπτουν ένα τεράστιο δίκτυο νευρικών απολήξεων που φτάνουν από το δέρμα στον εγκέφαλο μέσω μιας μικρής τρύπας στο κρανίο. Μέχρι σήμερα οι φουσκαλίτσες στο δέρμα των κροκόδειλων βοηθούσαν τους επιστήμονες να τους κατατάξουν σε είδη, χωρίς να υπάρχει καμιά γνώση για το ποια μπορεί να είναι η χρησιμότητά τους.

Ορισμένοι επιστήμονες πίστευαν ότι οι φουσκαλίτσες ανίχνευαν την περιεκτικότητα του νερού σε αλάτι, ενώ άλλοι πίστευαν ότι βοηθούσαν τα ερπετά να αντιληφθούν τις αναταράξεις στο νερό.

Τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι φουσκαλίτσες αναπτύσσονται από εξειδικευμένα κύτταρα και βοηθούν τους κροκόδειλους στο κυνήγι, χαρίζοντάς τους την ικανότητα να αντιδράσουν ακαριαία και με ακρίβεια όταν εντοπίσουν τη λεία τους. «Τα σαγόνια του κροκόδειλου είναι μοναδικά», τόνισε σε δηλώσεις του ο Δρ. Duncan Leitch, ένας εκ των συγγραφέων της μελέτης, προσθέτοντας ότι χρησιμεύουν για να επιτελέσουν κάποιες από τις πιο λεπτεπίλεπτες δουλειές, τις οποίες οι άνθρωποι κάνουν με τα χέρια.

Οι επιστήμονες μάλιστα υποστηρίζουν ότι επειδή τα μπροστινά τους άκρα είναι πάρα πολύ κοντά, οι κροκόδειλοι χρησιμοποιούν τα σαγόνια τους ακόμα και για να μεταφέρουν τα αυγά τους ή τα μωρά τους. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στις μικροσκοπικές φουσκαλίτσες στα σαγόνια τους, οι οποίες τους επιτρέπουν να κάνουν εξαιρετικά ελεγχόμενες κινήσεις.

Αν το δέρμα στην περιοχή των σαγονιών, που κλείνουν με πίεση μέχρι και 2.000 psi, δεν ήταν υπερευαίσθητο, οι κροκόδειλοι δεν θα μπορούσαν να επιτελέσουν βασικές λειτουργίες, πολλές εκ των οποίων συνδέονται με τη μητρική φροντίδα και το κυνήγι, καθώς οι κινήσεις τους δεν θα ήταν απόλυτα ακριβείς, όπως είναι τώρα. ΠΗΓΗ: econews.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1



Τα δελφίνια κοιμούνται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, που δεν κάνουν τα άλλα θηλαστικά!...








Τα δελφίνια όταν κοιμούνται, μένουνε σε επαγρύπνηση με έναν ιδιαίτερο τρόπο...


Ο μισός τους εγκέφαλος κοιμάται και ο άλλος μισός είναι εντελώς ξύπνιος!!!


Έρευνες έδειξαν ότι το κάνει αυτό για να αντιλαμβάνεται τυχόν κινδύνους όπως επίσης και για να μην πνιγεί!


Πολύ εντυπωσιακό και έξυπνο!



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Eνα πιτ μπουλ καταδικάστηκε σε θάνατο στο Τενεσί των ΗΠΑ επειδή ο ιδιοκτήτης του ...





το παράτησε, νομίζοντας πως είναι... gay! Το άτυχο σκυλάκι εγκαταλείφθηκε στο δρόμο από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είπε στους υπεύθυνους ότι είδε τον σκύλο πάνω σε ένα άλλο αρσενικό...



Το πρόβλημα είναι τώρα ότι το κέντρο φιλοξενίας των αδέσποτων είναι υπερφορτωμένο και δεν μπορεί να φροντίσει όλα τα ζώα με αποτέλεσμα το άτυχο πιτ μπουλ να οδηγηθεί σε ευθανασία εκτός κι αν βρεθεί νέος ιδιοκτήτης.



Σύμφωνα με άρθρο της Huffington Post, πολλές φορές τα σκυλιά μπορεί να έχουν ανάλογη σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ άλλες φορές μπορεί απλά να πρόκειται για επίδειξη ισχύος μεταξύ των αρσενικών.



Στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια σελίδα ειδικά αφιερωμένη στο άτυχο σκυλί, η οποία καλεί τον όποιον ενδιαφερόμενο να πράξει σύντομα, πριν το σκυλί θανατωθεί. Το μήνυμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα γράφει: «Μην αφήσετε αυτό το πανέμορφο σκυλί να πεθάνει επειδή ο ιδιοκτήτης του είναι ανίδεος σχετικά με τη συμπεριφορά των σκύλων!».



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news



Ένα σπάνιο δικέφαλο φίδι αλμίνος Ονδούρας γεννήθηκε σε ένα θάλαμο επώασης στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα από τον βιολόγο Ντάνιελ Πάρκερ.




Parakseno.gr : Σπάνιο: Δικέφαλο φίδι αλμπίνος αξίας... 25.000 δολαρίων!!!(PHOTOS+VIDEO)





Το φίδι καταναλώνει το γεύμα του με τον τυπικό ελικοειδή τρόπο, εκτός από… το επιπλέον κεφάλι που παρακολουθεί το άλλο κεφάλι να επιτελεί την διαδικασία.



Parakseno.gr : fidi Σπάνιο: Δικέφαλο φίδι αλμπίνος αξίας... 25.000 δολαρίων!!!(PHOTOS+VIDEO)



Ο Πάρκερ, ενθουσιώσης συλλέκτης φιδιών, ανακοίνωσε επίσης ότι έβαλε το σπάνιο πλάσμα προς πώληση – στο επιβλητικό ποσό των 25.000 δολαρίων, δηλαδή 12.500 δολάρια για κάθε κεφάλι.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91





via http://www.i-diadromi.gr/search/label/HUMOR





via http://www.i-diadromi.gr/search/label/HUMOR
Το διάφανο iPad... Ω, ναι, αυτό βλέπετε στη φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για σχέδιο της Apple, αλλά για μία ιδέα του καλλιτέχνη Ricardo Afonso που μπορεί να φαίνεται «τραβηγμένη» για το παρόν μας, αλλά ίσως να είναι περισσότερη πιθανή στο μέλλον μας. Με «μυστηριώδη» ομορφιά και λιτή εμφάνιση, το διάφανο iPad εντυπωσιάζει… Έχει δύο μόνο αδιάφανα σημεία στο πάνω και το κάτω μέρος του που, με τον καταιγισμό των τεχνολογικών εξελίξεων, ίσως να μην είναι απίθανο να ενσωματώνουν αύριο-μεθαύριο όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα μίας τέτοιας συσκευής.


Ο μεγαλύτερος μας προβληματισμός, όταν σκεφτόμαστε για το πόσο πιθανό είναι να κατασκευαστεί στην πραγματικότητα μία τέτοια ταμπλέτα, αφορά την μπαταρία, που, σε αυτό το concept, δύσκολα θα μπορούσε να χωρέσει. Εσείς τι λέτε; Πώς θα σας φαινόταν μία διάφανη ταμπλέτα ή μία διάφανη συσκευή στο μέλλον; Το πρώτο prototype transparent smartphone, πάντως, έχει ήδη δηλώσει την παρουσία του, οπότε μάλλον σύντομα παρόμοια concepts θα μας απασχολήσουν αρκετά…



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1
Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για την GeForce Titan από το φόρουμ RedQuasar. Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι η GeForce Titan δεν είναι ένα προϊόν της σειράς GeForce 700 όπως είχε ειπωθεί παλαιότερα, ότι θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα η GTX 780. Η σειρά GeForce 700 δεν θα κυκλοφορήσει πριν από τον Ιούνιο του 2013 και έτσι δίνεται η ευκαιρία στην AMD να πάρει το προβάδισμα με την έλευση της σειράς HD 8000 (Sea Islands) το δεύτερο τρίμηνο του 2013. Η GeForce Titan θα βασίζεται σε ένα νέο σχεδιασμό-αρχιτεκτονική. Ο πυρήνας GK110 στον οποίο θα βασίζεται η GeForce Titan είχε αρκετές καθυστερήσεις μέχρι να κυκλοφορήσει τελικά ως κομμάτι των καρτών Tesla.


Ο λόγος ήταν ότι ο GK110 δεν είχε ωριμάσει αρκετά έτσι ώστε να αρχίσει η μαζική παραγωγή του για τους καταναλωτές. Παρόλο που η κυκλοφορία του GK110 έχει ήδη αρχίσει, η GeForce Titan δεν θα είναι διαθέσιμη σε μεγάλες ποσότητες για τους καταναλωτές. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι η φήμη που θέλει την Titan να είναι γρηγορότερη ακόμα και από την διπύρηνη GeForce GTX 690. Γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε υλοποίηση με τον GK110 θα ήταν γρηγορότερη από την GTX 680, αλλά το να ξεπερνά σε απόδοση την GTX 690 είναι ασύλληπτο. Σύμφωνα με άλλο site του εξωτερικού, το PCB της Titan είναι παρόμοιο με αυτό της GTX 680 αλλά με εκτεταμένη περιοχή μνήμης που επιβεβαιώνει την ύπαρξη 6GB μνήμης με δίαυλο 384-bit στην κάρτα. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο site η κάρτα είναι listed στο Hong Kong με αναμενόμενη διαθεσιμότητα στο τέλος Φεβρουαρίου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο είναι αληθινές οι παραπάνω φήμες αλλά το σίγουρο σύμφωνα με όλες της πηγές είναι ότι η GeForce Titan θα έχει πολύ υψηλή απόδοση και θα είναι πραγματικός τιτάνας ανάμεσα στις υπόλοιπες GPU.



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1


Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης πρόεδρος της Προανακριτκής Επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με την ιδότητα του δικηγόρου - υπερασπιστή. Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ ήρθε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ως συνήγορος υπεράσπισης εφοριακού η οποία έχει καταδικαστεί τρεις φορές από τα ποινικά δικαστήρια κατηγρούμενη για μεγάλη κομπίνα με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ. Μάλιστα η συγκεκριμένη εφγοριακός βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας πονή κάθειρξη 15 ετών που της έχει επιβληθεί για μία από τις σε βάρος της υποθέσεις. Ο βουλευτής ζήτησε και πήρε αναβολή καθώς επικαλέστηκε φόρτο λόγω της Προανακριτής Επιτροπής της Βουλής. Η "κομπίνα" στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η πελάτισσα του κ.Μαρκογιαννάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες που αποκαλύφθηκαν ποτέ καθώς υπολογίζεται ότι ζημίωσε το Δημόσιο με πάνω από 30 δις δραχμές! Seleo.gr



via http://www.eglimatikotita.gr/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7

Πρέπει η νέα γενιά να ενημερώνεται σωστά......









































Γιάννης

via http://www.i-diadromi.gr/search/label/HUMOR


Το όνομα της σημαίνει «Γαλάζια Λίμνη» και είναι ακόμα ομορφότερη από τη διάσημη λίμνη της κινηματογραφικής ταινίας. Η Kayangan Lake βρίσκεται στο νησί Coron των Φιλιππίνων και είναι πέρα για πέρα αληθινή.



Η λίμνη αποτελεί ένα από τα πλέον εξωτικά μέρη του πλανήτη και ένα από τα ωραιότερα δημιουργήματα της φύσης.



Η θέση της ακριβώς ανάμεσα στα υπέροχα ασβεστολιθικά βράχια του κόλπου αλλά και τα κρυστάλλινα νερά της συνθέτουν ένα εκπληκτικό εξωτικό σκηνικό που μαγεύει κάθε επισκέπτη.







Οι ντόπιοι υποστηρίζουν πως ένας μάγος προσπάθησε να μεταφέρει τον ουρανό στη γη και δημιούργησε αυτό το μοναδικό τοπίο, όπου γαλάζια και πράσινα χρώματα αναμειγνύονται με μαεστρία.



Οι επισκέπτες πάλι την περιγράφουν ως ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης και όχι άδικα.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news


Οι φύλακες ενός εθνικού πάρκου της Αυστραλίας χρησιμοποίησαν ένα μωρό δελφίνι για να δελεάσουν ένα ολόκληρο κοπάδι αποτελούμενο από 150 δελφίνια και να τα σώσουν από βέβαιο θάνατο....



Το Σάββατο οι φύλακες εντόπισαν τα δελφίνια που, για άγνωστο λόγο, είχαν βγει στα ρηχά στο Γουέιλερς Κόουβ, έναν παράκτιο φυσικό δρυμό στα νοτιοανατολικά του Όλμπανι, στη Δυτική Αυστραλία. Ένα από τα δελφίνια ξεβράστηκε στην ξηρά και πέθανε και οι φύλακες φοβόντουσαν ότι και τα υπόλοιπα θα είχαν την ίδια τύχη αν δεν κατάφερναν να τους δείξουν το δρόμο προς την ανοιχτή θάλασσα.



Η εφημερίδα West Australian ανέφερε ότι ένα μωρό δελφίνι χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα». Με ένα πλοιάριο, οι φύλακες μπόρεσαν να το οδηγήσουν στα ανοιχτά και σε λίγη ώρα το υπόλοιπο κοπάδι, ακολουθώντας τις κραυγές του μικρού, βρήκε το δρόμο προς τη σωτηρία...



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news










perierga.gr - Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο!

Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο!



perierga.gr - Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο! Η εμμονή με τα τατουάζ για την Isobel Varley ξεκίνησε στα τέλη του 1940, όταν παιδάκι ακόμη θαύμαζε όσους έβλεπε να «χτυπάνε» πολύχρωμες ή ασπρόμαυρες εικόνες στο δέρμα τους. Γενημμένη το 1937 στο Γιρκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, η Isobel μεγάλωσε σε μια συντηρητική οικογένεια όπου όλα αυτά που της έκαναν εντύπωση στα σώματα των άλλων ήταν για εκείνη μια απαγορευμένη υπόθεση.



Με το πέρασμα του χρόνου κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, χτυπώντας ένα μικρό τατουάζ στο χέρι σε σχήμα καρδιάς. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είχε ανοίξει για να επακολουθήσει ένας «καταιγισμός» σχημάτων και σχεδίων σε όλα τα χρώματα, που καλύπτουν σήμερα πάνω από το 76% του σώματός της. Κεφάλι, πόδια, χέρια, στήθος, απόκρυφα σημεία… όλα γεμάτα μελάνι αλλά και διάσημες υπογραφές σπουδαίων tattoo artists ανά τον κόσμο.



perierga.gr - Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο! perierga.gr - Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο! Με όλα αυτά «ανά χείρας» (και όχι μόνο!), η Isobel δεν θα μπορούσε παρά να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. «Οι μόνες περιοχές που δεν έχω τατουάζ είναι το πρόσωπό μου, τα πέλματα των ποδιών μου και τα αυτιά μου,αλλά και ορισμένα σημεία στα χέρια μου», λέει η ίδια με υπερηφάνεια επιδεικνύοντας τα κάλη της. Κινητό έργο τέχνης, έχει ξυρίσει κεφάλι (και ό,τι άλλο φαντάζεστε) για να υπάρχει… χώρος για ζωγραφική.



perierga.gr - Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο! Όσο για τις αντιδράσεις του κόσμου και τα σχόλια; «Κάποιοι με βλέπουν σαν… τέρας, άλλοι πάλι σαν κομψοτέχνημα, ενώ κάποιοι τρίτοι βιάζονται να με φωτογραφήσουν για να με θαυμάζουν!». Αν και 75 ετών σήμερα, «ποτέ δεν θα σταματήσει να ασχολείται με τα τατουάζ, κι αν βρει λίγο… χώρο ακόμη θα… χτυπήσει κι άλλα», όπως λέει και η ίδια.http://perierga.gr/





perierga.gr - Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο!



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1











Φορτίστε από το… αφτί!

Για πρώτη φορά μια ηλεκτρική συσκευή «γέμισε» μέσω του κοχλία


Μια τεχνολογία που θα μπορούσε να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που φορτίζαμε μέχρι σήμερα ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και βασίζεται στην εκμετάλλευση της ηλεκτροχημικής κλίσης νευρικών κυττάρων στο εσωτερικό του αφτιού ανέπτυξαν ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, στις ΗΠΑ.



Η επαναστατική τεχνική, όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Nature Biotechnology» θα μπορούσε μια μέρα να προσφέρει ενεργειακή αυτονομία σε εγκεφαλικά και ακουστικά εμφυτεύματα.

Τα νευρικά κύτταρα χρησιμοποιούν την κίνηση θετικά φορτισμένων ιόντων νατρίου και αρνητικά φορτισμένων ιόντων καλίου, από την οποία προκύπτει μια ηλεκτροχημική κλίση επάνω σε μια μεμβράνη που «οδηγεί» τα νευρικά σήματα. Κάποια νευρικά κύτταρα του κοχλία εμφανίζουν ηλεκτροχημική κλίση ικανή να μετατρέψει την μηχανική δύναμη του δονούμενου τυμπάνου του αφτιού σε ηλεκτρικά σήματα τα οποία αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η παραγόμενη τάση από την όλη διαδικασία είναι υπερβολικά μικρή – αγγίζει μόλις ένα μικρό μέρος της ενέργειας μιας κοινής μπαταρίας τύπου ΑΑ.

«Γνωρίζουμε για την δυνατότητα συνεχούς ηλεκτροδότησης μέσω του ανθρώπινου αφτιού εδώ και 60 χρόνια, ωστόσο κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει επιχειρήσει να την εκμεταλλευτεί» εξηγεί η ερευνήτρια δρ Τίνα Στάνκοβιτς, που έλαβε μέρος στη μελέτη.http://www.tovima.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Η Κάτια Δανδουλάκη εμφανίστηκε με καινούριο look στο σημερινό Dancing with the stars, καθώς η ηθοποιός, που ήταν εξαιρετικά όμορφη και λαμπερή, εμφανίστηκε με πολύ πιο μακρυά μαλλιά από αυτά που την είχαμε συνηθίσει....




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Στο προηγούμενο Live του Dancing with the stars , όλοι ασχολήθηκαν με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της Ζέτας Μακρυπούλια ...Σήμερα η παρουσιάστρια έχει ντυθεί αρκετά πιο "συντηρητικά" , όμως και πάλι ένα ντεκολτέ βγάζει μάτι...



Αυτή την φορά η κυρία που επέλεξε να φορέσει ένα πολύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ , ήταν η Γκαλένα Βελίκοβα....





via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz