follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


«Καλό ταξίδι Νίκο» Ράγισαν καρδιές σήμερα στην Χαλκίδα, όπου έγινε η κηδεία του ενός από τους δύο νεαρούς φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη το μεσημέρι...

στη Λάρισα, από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιας σόμπας .

Συγκλονισμένοι οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά αλλά και χιλιάδες Χαλκιδαίοι πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα για να πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Πολυχρόνη, που έφυγε τόσο άδικα.Κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια με όση δύναμη, περίπου 3000 άτομα βρήκαν ψέλλισαν «Καλό ταξίδι» στο παλικάρι που ο θάνατος του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κυκλοφόρησε μια ολοκληρωμένη έκθεση σχετικά με τις χώρες όπου η κατανάλωση αλκοόλ «χτυπάει κόκκινο», υπολογιζόμενη σε ετήσια βάση κατά κεφαλήν. Οι άντρες καταναλώνουν περισσότερο αλκοόλ σε σχέση με τις γυναίκες, με μόνη εξαίρεση στον κόσμο το Εκουαδόρ, με τις γυναίκες να κερδίσουν στα σημεία… Ο κατάλογος των 15 πιο… αλκοολικών χωρών έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

15. Ηνωμένο Βασίλειο

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 13,37 λίτρα, με προτίμηση στη μπίρα.

14. Γαλλία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 13,26, με προτίμηση στο κρασί.

13. Ιρλανδία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 14,41, με προτίμηση στο ουίσκι.

12. Πορτογαλία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 14,45, με προτίμηση στο κρασί.

11. Νότια Κορέα

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 14,80, με προτίμηση στη μπίρα.

10. Κροατία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 15,11, με προτίμηση στη μπίρα.

9. Λευκορωσία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 15,41, με προτίμηση στη βότκα.

8. Ρουμανία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 15,30, με προτίμηση στη μπίρα.

7. Ανδρόρα

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 15,48, με προτίμηση στη μπίρα.

6. Εσθονία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 15,57, με προτίμηση στη βότκα.

5. Ουκρανία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 15,60, με προτίμηση στη μπίρα.

4. Ρωσία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 15,76, με προτίμηση στη βότκα.

3. Ουγγαρία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 16,67, με προτίμηση στο κρασί.

2. Τσεχία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 16,45, με προτίμηση στη μπίρα.

1. Μολδαβία

perierga.gr - Οι 15 πιο... αλκοολικές χώρες!

* Κατά κεφαλήν κατανάλωση: 18,22, με προτίμηση στο κρασί.http://perierga.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1


Βελτιώνεται η κατάσταση ενός εκ των φοιτητών Καλά είναι τα νέα για τον έναν εκ των τριών φοιτητών που νοσηλεύονται μετά το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Λάρισα...

και κόστισε τη ζωή σε δύο φοιτητές.



Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο φοιτητής που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία του και αύριο Κυριακή εκτιμάται πως θα λάβει εξιτήριο.





Σε ότι αφορά τον άλλο φοιτητή που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό διασωληνομένος, οι εργαστηριακές του εξετάσεις είναι καλές και αναμένεται στις επόμενες ώρες να γίνει δεύτερη προσπάθεια αφύπνισης. Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε ανεπιτυχώς η πρώτη προσπάθεια αφύπνισης ενώ πραγματοποιήθηκε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπάρχει βλάβη – άγνωστης έκτασης – στον εγκέφαλο.



Κρίσιμο είναι το επόμενο εικοσιτετράωρο και για τον τρίτο φοιτητή που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος ενώ ιατρικές πηγές αναφέρουν στο onlarissa.gr πως έχουν αποκατασταθεί όλες οι λειτουργίες του (πνεύμονες, νεφροί κλπ.). ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη εξετάσεις για να φανεί η κατάσταση του εγκεφάλου. Αύριο Κυριακή θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για αφύπνιση του.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91











Κυλούσε νερό στην Εστία;

Εντοπίστηκαν διαβρώσεις στην επιφάνεια του αστεροειδή που προκλήθηκαν από ρέον υγρό


Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη έκανε το διαστημικό σκάφος Dawn που εξερευνά την Εστία, έναν γιγάντιο αστεροειδή του ηλιακού μας συστήματος. Το τελευταίο εύρημα του σκάφους είναι διαβρώσεις στην επιφάνεια της Εστίας οι οποίες, σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχουν σχηματιστεί από κάποιο υγρό που έρεε στην επιφάνεια της (πιθανώς νερό).

Η ανακάλυψη και οι θεωρίες
Το Dawn εντόπισε και φωτογράφισε περισσότερες από 60 διαβρώσεις που εντοπίζονται κυρίως στα τοιχώματα των κρατήρων. Οι πρώτες αναλύσεις των εικόνων από ειδικούς της NASA δείχνουν ότι 49 από αυτές τις διαβρώσεις οφείλονται σε κατολισθήσεις εδάφους ή πετρωμάτων. Εντεκα εξ αυτών όμως έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και αναζητείται η πηγή της δημιουργίας τους.

Για να δημιουργηθούν αυτές οι «διαφορετικές» διαβρώσεις στην επιφάνεια του αστεροειδή θα πρέπει το υγρό που τις δημιούργησε να έρεε για ικανό διάστημα. Ομως είναι γνωστό ότι το νερό που ρέει σε σώματα τα οποία δεν διαθέτουν αέρα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (σχεδόν ακαριαία) φτάνει σε σημείο βρασμού και εξατμίζεται. Ετσι η παρουσία νερού για μεγάλο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια της Εστίας δεν είναι συμβατή με την κρατούσα θεωρία.

Μια εικασία που κάνουν οι επιτελείς της αποστολής είναι ότι στο υπέδαφος της Εστίας ίσως υπάρχει νερό και η πτώση ενός αστεροειδούς ή κομήτη πάνω στην επιφάνειά της απελευθέρωσε κάποιες ποσότητές του - οι μεγάλες αυτές ποσότητες νερού πρόλαβαν, μέχρι να βράσουν και να εξατμιστούν, να σχηματίσουν διαβρώσεις στον κρατήρα που δημιούργησαν.

Η NASA αποφάσισε να να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από αυτές τις διαβρώσεις για να μελετηθούν από την επιστημονική κοινότητα και να γίνουν εκτιμήσεις.

Η Εστία

Η Εστία (το ρωμαϊκό όνομα της οποίας είναι Vesta) έχει διάμετρο 530 χλμ, μέγεθος που την κατατάσσει στην κατηγορία των «πρωτοπλανητών», οι οποίοι αποτελούν τα απομεινάρια των συγκρούσεων μεταξύ μικρών σε μέγεθος πλανητών.

Διαχρονικά αποτελεί πόλο έλξης μετεωριτών και μικρών διαστημικών βράχων οι οποίοι πέφτουν επάνω της δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πλούσιο γεωλογικό περιβάλλον. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο τρόπος δημιουργίας της Εστίας και ο σχηματισμός του φλοιού, του μανδύα και του πυρήνα σιδήρου που διαθέτει είναι παρόμοιοι με της Γης και της Σελήνης. Για τον λόγο αυτό και αποφασίστηκε να γίνει εκεί μια αποστολή εξερεύνησης.

Το τριπλό Εβερεστ

Το Dawn μάς έδωσε εικόνα από έναν πραγματικά μοναδικό κόσμο που δεν έχει σχέση με τους υπόλοιπους αστεροειδείς. Η πιο εντυπωσιακή ανακάλυψη είναι ένα γιγάντιο βουνό που βρίσκεται κοντά στον Νότιο Πόλο της Εστίας. Η κορυφή του βρίσκεται σε ύψος 22 χλμ από την επιφάνεια!http://www.tovima.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Αυστραλοί σκότωσαν παιδιά στο Αφγανιστάν Δύο παιδιά σκοτώθηκαν από τα πυρά αυστραλών στρατιωτών στο νότιο Αφγανιστάν στην διάρκεια μιας μάχης με αντάρτες. Όπως ανακοίνωσε η...

αφγανική αστυνομία «τα παιδιά φρόντιζαν βόδια στην περιοχή Τσαρτσίνο την Πέμπτη, όταν τα πυροβόλησαν κατά λάθος οι Αυστραλοί στρατιώτες, επειδή τα πέρασαν για αντάρτες των Ταλιμπάν».



Το NATO επιβεβαίωσε το επεισόδιο, λέγοντας ότι ευθύνεται για τον «ακούσιο θάνατο δύο νέων Αφγανών πολιτών κατά την διάρκεια μιας επιχείρησης» στις 28 Φεβρουαρίου «Απευθύνω την προσωπική μου συγγνώμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια των αγοριών τα οποία σκοτώθηκαν», ανέφερε ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, διοικητής των δυνάμεων του NATO στο Αφγανιστάν.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97



Αποκαλυπτική ήταν η...

Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε συνέντευξή της, στην οποία μας έδειξε ότι είναι άκρως απελευθερωμένη σεxουαλικά και δεν κολλάει πουθενά.


Έτσι, αφού μας αποκάλυψε ότι έχει κάνει one night stand, ότι της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες και ότι όσες γυναίκες λένε ότι έχουν πάει με πέντε άνδρες, λένε ψέματα, μας πέταξε και την βόμβα ότι έχει δει… τoόντες και μάλιστα όλων των ειδών!!!


«Έχω δει πολλών ειδών τσoντες. Με διάφορα στοιχεία μέσα. Γερμανικού χαρακτήρα, όλων των χαρακτήρων, όλων των χρωμάτων, με ζώα, πράγματα… Έχω δει διάφορα. Σε μερικά γελάω, σε μερικά γίνεται δουλίτσα και μερικά τα αφήνω στη μέση», είπε η ηθοποιός με άνεση που ομολογουμένως δεν την περιμέναμε.


Μάλιστα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση «Τα Κόκκινα Φανάρια», είπε ότι λατρεύει τους ανθρώπους του περιθωρίου και ότι έχει φίλες που είναι πoρνες.


«Όλη μου τη ζωή μιλάω με πoρνες. Ξέρω κοπέλες, οι οποίες εκδίδονται. Εγώ αγαπώ το περιθώριο, μ’ αρέσουν οι άνθρωποι του περιθωρίου, τους βρίσκω πιο ενδιαφέροντες, τους βρίσκω πιο ζεστούς, τους βρίσκω πιο ανθρώπινους και όποιος είναι κακός, το ξέρω και ξέρω πότε θα μου τη φέρει. Ρουφάω από αυτούς τους ανθρώπους. Η δουλειά μου είναι αυτή. Είμαι λίγο βαμπίρ και παίρνω από αυτούς τους ανθρώπους», είπε








via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE



Πανικός σε λεωφορείο λόγω λιποθυμίας του οδηγού Από θαύμα γλίτωσαν οι είκοσι επιβάτες λεωφορείου στην Πολωνία όταν ενώ αυτό κινείτο, ο οδηγός του λιποθύμησε. Αμέσως δύο γυναίκες επενέβησαν...

και χάρη στους επιτυχημένους χειρισμούς τους κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του οχήματος.



Όπως ήταν αναμενόμενο οι επιβαίνοντες πανικοβλήθηκαν τόσο πολύ που όπως ακούγεται και στο βίντεο ξέσπασαν σε ουρλιαχτά. Η πολωνική εταιρεία Συγκοινωνιών (PKS) έδωσε συγχαρητήρια στις δύο γυναίκες που χάρη στις κινήσεις τους έσωσαν όχι μόνο τη δική τους ζωή αλλά και των υπολοίπων επιβατών. Το περιστατικό συνέβη κοντά στην πόλη Κίσμαρκ, δυτικά του Γκντάνσκ και καταγράφηκε από τις κάμερες του οχήματος.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97


Κατασχέσεις - εξπρές σε μισθούς και συντάξεις μέσω e-mail Διαδικασίες-εξπρές για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων χιλιάδων οφειλετών του Δημοσίου θα εφαρμόζουν πλέον οι...

υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, καθώς θα μπορούν να αποστέλλουν τα κατασχετήρια μέσω e-mail σε λογιστήρια, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες.



Επιπλέον αλλάζει ριζικά το νομοθετικό πλαίσιο των φορολογικών ελέγχων και παρέχεται η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας στους φορολογουμένους.



Συγκεκριμένα, για ελέγχους που διενεργούνται σε υποθέσεις παρελθόντων ετών μέχρι και το 2008, παρέχεται στους φορολογουμένους η δυνατότητα να υποβάλλουν αρχικές ή συμπληρωματικές δηλώσεις πριν από την έκδοση των πράξεων επιβολής του φόρου με όφελος τη μείωση προσαυξήσεων και προστίμων κατά 80%.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Ένα κερί για τους φοιτητές που χάθηκαν τόσο άδικα Ένα κάλεσμα- αγρύπνια, στη μνήμη των δυο φοιτητών που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους λόγω της αδυναμίας τους να έχουν ένα ασφαλές μέσο...

θέρμανσης απευθύνουν οι Anonymous μέσω του διαδικτύου.



Δίνουν λοιπόν «ραντεβού» με όσους το επιθυμούν στις επτά και μισή στην πλατεία Συντάγματος.Αντίστοιχη διοργάνωση, την ίδια ώρα, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ενώ ήδη υπάρχουν αναφορές και για άλλες πόλεις.



Ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκατοντάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους μετατρέποντας την τελετή μνήμης σε ηχηρή διαμαρτυρία κατά της φτώχειας και της ανέχειας.



Αλλά και στη Θεσσαλονίκη, φοιτητές, μέλη του ΜΑΣ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου και διένειμαν ενημερωτικό υλικό στο κέντρο της πόλης.



Οι φοιτητές και οι σπουδαστές κατήγγειλαν «την πολιτική που στερεί τη θέρμανση από το λαό και τα παιδιά του» και ζήτησαν «κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ» στα καύσιμα για τη θέρμανση και «δωρεάν και ασφαλή στέγαση και συνθήκες σπουδών».



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91



Εκ νέου εκλογές ζήτησε ο Πάνος Καμμένος

«Θα θέλαμε εκλογές σήμερα γιατί η τρικομματική κυβέρνηση εξαπάτησε το λαό και έχει χάσει την δεδηλωμένη.» Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα στην Πάτρα, με αφορμή την διεξαγωγή του προσυνεδρίου, για την τοπική αυτοδιοίκηση και την δημόσια διοίκηση.



Αναφερόμενος σε πιθανές συνεργασίες με άλλα κόμματα ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι μετεκλογικές συνεργασίες δεν πρέπει να προδικάζονται πριν από τις εκλογές, τονίζοντας ότι για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχουν κόκκινες γραμμές, όπως για παράδειγμα τα εθνικά θέματα. Επίσης πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με μνημονιακές δυνάμεις, ενώ όπως υπογράμμισε οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν κάνουν μυστικές συμφωνίες και όλα θα αποφασιστούν στο συνέδριο του κόμματος. Επίσης πρόσθεσε ότι στο συνέδριο του κόμματος θα κατατεθούν προτάσεις από τους πολίτες για την λειτουργία του κόμματος



Σχετικά με τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι τα χρίσματα είναι ανάμειξη της κεντρικής εξουσίας στην αυτοδιοίκηση, ενώ όσον αφορά την στάση που θα κρατήσουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» για την επιλογή των υποψηφίων δημάρχων, σημείωσε ότι οι κατά τόπους επιτροπές του κόμματος και οι λαϊκές συνελεύσεις θα πάρουν τις αποφάσεις. Σε αυτό το σημείο ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε ότι ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων, υπάρχουν δήμαρχοι που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ακόμη σημείωσε ότι δεν υπάρχουν πόροι για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ χαρακτήρισε τον «Καλλικράτη» ως τον διοικητικό βραχίονα του μνημονίου.



Σε άλλο σημείο ο Πάνος Καμμένος άσκησε κριτική στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και τόνισε ότι οι μεγαλύτερες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που γίνονται από τον λαό.



Σε ότι αφορά τις έρευνες για τους υδρογονάθρακες ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει η ανακήρυξη της ΑΟΖ στο σύμπλεγμα της Μεγίστης να χωριστούν τα οικόπεδα και να μην μπουν εγγυήσεις για δάνεια.



Με αφορμή τις επισκέψεις του σε Αχαΐα και Ηλεία, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στους αγρότες, τονίζοντας ότι ο αγροτικός τομές αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, ενώ όπως πρόσθεσε το κόστος του πετρελαίου κάνει απαγορευτική την παραγωγή.



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Καλεσμένη στο "Μες στην καλή χαρά" ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου που είναι μια "Τρελή , τρελή σαραντάρα"... Η εκπομπή την Πέμπτη το βράδυ παρακολούθησε από κοντά την παράσταση που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και πέρασε υπέροχα...



Η Βίκυ στην παράσταση κάνει εντυπωσιακά χορευτικά και θα μπορούσε άνετα να πάει στο Dancing with the stars...Για τις ανάγκες της παράστασης έχει κάποια κάποια κιλά και αυτό βέβαια είναι εμφανέστατο...

Στις 20 Μαρτίου τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για την στήριξη του Ανδρέα Μπάρκουλη που έχει μεγάλη ανάγκη...

Ναταλία και Βίκυ έχουν το ίδιο γούστο στους άντρες και έτσι βρήκαν έναν τρόπο για να μην μαλώσουν ποτέ για κάποιον...

Έκανε την κόρη της σε πολύ μικρή ηλικία και υποστηρίζει πως είναι καλύτερα να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία για να έχεις μια μεγαλύτερη σοφία, βέβαια τώρα νιώθει πολύ καλά που είναι φίλες με την Δανάη...Η κόρη της είναι όπως λέει ένα πολύ ευαίσθητο και δυνατό παιδί...








via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Τραγικό περιστατικό στον άτυπο καταυλισμό τσιγγάνων στην Εγλυκάδα με θύμα ένα τετράχρονο αγόρι που έχασε το αυτί του από... ποντίκι!Όπως...

γράφει το patrastimes το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη με θύμα ένα τετράχρονο αγοράκι.





O μικρός είναι ένα από τα πέντε ανήλικα παιδιά επταμελούς οικογένειας ρομά, τα οποία ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες ενώ πολλές ώρες την ημέρα κυκλοφορούν ανάμεσα στα σκουπίδια.Στο παιδί επί πολλές ώρες δεν είχε προσφερθεί καμία βοήθεια και χρειάστηκε η επέμβαση σοκαρισμένων κατοίκων της περιοχής για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες...



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Το κοινό της; Την λατρεύει. Κι εκείνη τους το..



ανταποδίδει με την σκηνική παρουσία, την φωνάρα της, το σκέρτσο και την άγρια τσιγγάνικη ομορφιά της. Εντάξει.

Το χει παρά-ξηλώσει λίγο με τις πλαστικές αλλά ποιος νοιάζεται;



Επιλογή της είναι. Πέρα από το «Της πoυτάνας γίνεται» που τείνει πλέον αν γίνει σημείο αναφοράς της αοιδού κάθε φορά που σκάει στην πίστα, το κορίτσι έχει έναν μοναδικό τρόπο να φωτογραφίζεται με θαυμαστές στο καμαρίνι της.



Δείτε λοιπόν την εικόνα και τα συμπεράσματα δικά σας.



Πηγή: nassos.blog


via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Καλεσμένη στο "Μες στην καλή χαρά" ήταν η Τζένη Θεωνά, που είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες της Ναταλίας Γερμανού...

Αγαπάει πολύ τα ζώα και θα ήθελε να ασχοληθεί με τα αδέσποτα...Είναι πολύ χαρούμενη καθώς έγινε θεία, αφού η αδερφή της έκανε δυο αγοράκια...

Μίλησε για τις εκπομπές της στο MTV και δήλωσε πως είναι της αισθητικής της και της αρέσουν πολύ...

Δύσκολα θα την βλέπαμε στα μπουζούκια καθώς δεν ακούει τέτοιου είδους μουσική...Μίλησε για την σειρά "Πίσω στο σπίτι" που επιστρέφει στις οθόνες μας και αποκάλυψε πως το σπίτι της οικογένειας έχει ήδη πουληθεί, αλλά η ίδια θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει...

Αποκάλυψε πως έχει ταλαιπωρήσει έναν άντρα από πρόθεση και της αρέσει ο άντρας που θα είναι δίπλα της, να παίρνει πρωτοβουλίες...Δεν της αρέσουν τα ημίμετρα και εκτιμά την ειλικρίνεια ...Προτιμά την πιο σκληρή αλήθεια , από ένα ψέμα....

Η ηθοποιός απέδειξε πως έχει χιούμορ καθώς ο Θέμης Γεωργαντάς δεν σταμάτησε λεπτό να την πειράζει και την αποκαλούσε "ξινή και τρελή"...

Μίλησε για την ταινία "Ο Ακάλυπτος" στην οποία πρωταγωνιστεί και που θα βγει στις αίθουσες στις 14 Μαρτίου...

Μπορεί να έχει ένα καταπληκτικό κορμί, αλλά δεν γυμνάζεται καθόλου, ενώ λατρεύει το junk food και τρώει πολύ αργά μετά το θέατρο...







via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz




via http://www.i-diadromi.gr/search/label/SHOWBIZ


Αγριεύει ο καιρός από το βράδυ Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια στα ορεινά έρχονται, από απόψε, Σάββατο, το βράδυ από τα δυτικά, σύμφωνα με την...

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.Όπως αναφέρει αναλυτικά, το δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ:





Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν, από τις βραδινές ώρες το Σάββατο, στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, οι οποίες βαθμιαία, μέσα στη νύχτα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (3-3-2013), θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανόμενης και της Αττικής), την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και, από το μεσημέρι, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.



Επίσης, θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν το Σάββατο, αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά από τη νύχτα στο Αιγαίο, ενώ, την Κυριακή και από τα βορειοανατολικά, οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς, 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.



Τέλος, χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνές, θα σημειωθούν από το βράδυ του Σαββάτου στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.



Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Κυριακής στα δυτικά και σταδιακά μέχρι το τέλος της ημέρας και στις υπόλοιπες περιοχές.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014, αλλά...



ένα χρόνο αργότερα, άφησε χθες στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Ευρυπίδης Στυλιανίδης.



Διευκρίνισε ότι η σχετική συζήτηση δεν άνοιξε από το υπουργείο ή την κυβέρνηση, αλλά από την Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος, ωστόσο το θέμα υφίσταται. Οπως είπε, μάλιστα, το υπουργείο αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να απαντήσει τι μέλλει γενέσθαι και παρέπεμψε το θέμα στο μέλλον, λέγοντας πως η Βουλή είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση.





Πηγή: Εθνος




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές εξετάζει το υπουργείο οικονομικών που για το θέμα αυτό έχει συστήσει...

ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή.



Σύμφωνα με την Καθημερινή, αν ισχύσει η πρόταση οι ιδιοκτήτες θα επιβαρυνθούν με ακόμη ένα πόσο, που υπολογίζεται περίπου στα 100 με 150 ευρώ ετησίως.





Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να διαθέτουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κάθε πράξη που θα αφορά το ακίνητο. Το μοντέλο που προκρίνεται αφορά στη σύσταση Ταμείου που προτείνεται να λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο θα εποπτεύεται από το κράτος, αλλά τη διαχείρισή του θα έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.



Σημειώνεται ότι το ποσοστό των ακινήτων στη χώρα που διαθέτουν σήμερα ασφαλιστική κάλυψη για σεισμό δεν ξεπερνά το 15%.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Ο Δανός του ΔΝΤ θα αναλάβει διευθυντική θέση στο Ταμείο και συγκεκριμένα θα έχει στην επίβλεψή του την πορεία της δημοσιονομικής προσαρμογής στην Ευρώπη δίνοντας...

έμφαση στην Ιβηρική χερσόνησο και ειδικά στην Πορτογαλία.



Τη θέση του θα δώσει στον Ιρλανδό Μαρκ Φλάναγκαν, έναν από τους βασικούς υποστηρικτές της άποψης ότι το μοναδιαίο κόστος εργασίας στην Ελλάδα πρέπει να μειωθεί κατά 15% ως το 2015, ενώ οι ψίθυροι λένε ότι αυτός κρύβεται πίσω από το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που εφαρμόστηκε στην πατρίδα του, την Ιρλανδία.



Εχει τη φήμη του σκληρού και αδιάλλακτου υποστηρικτή της λιτότητας, ενώ θρυλείται ότι πρόκειται για πολύ επίμονο διαπραγματευτή.







Πηγή: Δημοκρατία




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν νωρίτερα σε αίθουσα ξενοδοχείου στην Καβάλα λίγο πριν...

ξεκινήσει συνέντευξη Τύπου με τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη.



Ομάδα περίπου 100 εργαζομένων στην Kavala Oil έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, εισέβαλαν στο χώρο και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.



Οι εργαζόμενοι έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες και έσπασαν ποτήρια και πιάτα.



Η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη για πάρα πολύ ώρα με αποτέλεσμα ο κ. Βορίδης να παραμείνει αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές ν΄ ακυρώσουν όχι μόνο τη συνέντευξη Τύπου αλλά και την προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος όπου επρόκειτο να μιλήσει ο πρώην υπουργός.



Η αντίδραση των εργαζομένων σχετίζεται άμεσα με την ψήφιση από την Βουλή την προσεχή Τρίτη της νέας τροποποιητικής σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια. Η νέα σύμβαση που θα ψηφιστεί θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του 1999.





Πηγή φωτογραφίας: proininews.gr




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Ποια είναι η διαφορά στις γυναίκες στα 8, στα 18, 28, 38 και 48;...











- Στα 8 την πηγαίνεις στο κρεβάτι και της λες ένα παραμύθι.







- Στα 18 της λες ένα παραμύθι και την πηγαίνεις στο κρεβάτι.







- Στα 28 δεν υπάρχει λόγος να της πεις κανένα παραμύθι και την πηγαίνεις στο κρεβάτι.







- Στα 38 σου λέει ένα παραμύθι και σε πηγαίνει στο κρεβάτι.







- Στα 48 της λες ένα παραμύθι για να αποφύγεις να πας στο κρεβάτι



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1


Περίπου 1.000 νεαροί σλαβικής καταγωγής συγκρούστηκαν χθες το απόγευμα με την αστυνομία, μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

Οι νεαροί διαμαρτύρονταν για την ανάδειξη του Ταλάτ Τζαφέρι ως υπουργού Άμυνας της ΠΓΔΜ, κατά τον πρόσφατο μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι, πριν δέκα ημέρες.



Ο Ταλάτ Τζαφέρι είναι Αλβανός και προέρχεται από το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI, του Αλί Αχμέτι. Διαδέχτηκε στο υπουργείο Άμυνας τον ομοεθνή του Φάτμιρ Μπεσίμι.

Οι διαμαρτυρίες αφορούσαν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των διεθνοτικών συγκρούσεων στην ΠΓΔΜ, το 2001, ο Ταλάτ Τζαφέρι ήταν διοικητής μονάδας του UCK, της ένοπλης οργάνωσης των Αλβανών ανταρτών, οι οποίοι τη χρονιά είχαν εμπλακεί σε πολύμηνες συγκρούσεις με τις κυβερνητικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ και τώρα ανέλαβε υπουργός Άμυνας της χώρας.



Στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της τοποθέτησης του Ταλάτ Τζαφέρι ως υπουργού Άμυνας της ΠΓΔΜ, οι νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα κατά των αστυνομικών και προκάλεσαν φθορές σε οχήματα της αστυνομίας και σε ορισμένα σταθμευμένα αυτοκίνητα πολιτών, ενώ έκαψαν και μία αλβανική σημαία. Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν μερικοί αστυνομικοί, ενώ συνελήφθησαν κάποιοι από τους νεαρούς που προκάλεσαν τα επεισόδια.



Η ανάδειξη του Ταλάτ Τζαφέρι στη θέση του υπουργού Άμυνας της ΠΓΔΜ έχει προκαλέσει και τις έντονες διαμαρτυρίες των Σλαβομακεδόνων βετεράνων από την περίοδο των συγκρούσεων του 2001.







via http://kostasxan.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Προσεχώς και στο Λονδίνο ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 14 Μαρτίου στο Ελληνικό Παρατηρητήριο της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου. Το θέμα της ομιλίας του είναι...



"Ο δρόμος για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση".



Το συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει ο διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου, καθηγητής Κέβιν Φέδερστοουν. Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο προετοιμάζει παράλληλες εκδηλώσεις με την παρουσία του Αλ. Τσίπρα.







Πηγή: Εθνος




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …παγκρέατος.

Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών – ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες. Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg:



Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, είπε.



Οπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι ακόμη αργά για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους.



Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng.



Το Turmeric και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες. Παρ ‘όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές.



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1


Σοβαρότατη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στα σύνορα Συρίας – Ιράκ, όπου δυνάμεις του Ιρακινού στρατού υποστηριζόμενες από Κούρδους μαχητές σφυροκοπούν θέσεις τούρκων ισλαμοφασιστών εντός του Συριακού εδάφους μαζί με τις δυνάμεις του Συριακού στρατού.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν, εκπρόσωπος των ισλαμοφασιστών είχε δηλώσει ότι οι εισβολείς είχαν καταλάβει θέσεις στην μεθόριο.

Μόλις την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ιράκ είχε δηλώσει ότι πιθανή νίκη των εισβολέων στην Συρία θα δημιουργούσε χάος στην ευρύτερη περιοχή, δήλωση που δεν έτυχε αντίδρασης από τις ΗΠΑ.

Είναι όμως πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και τώρα δυνάμεις πυροβολικού αλλά και

κομάντος του Ιρακινού στρατού ενισχύουν τις δυνάμεις που σφυροκοπούν τους εισβολείς, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τις ΗΠΑ!

Να σημειωθεί ότι το Ιράκ βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Αμερικανών που στηρίζουν επισήμως τους εισβολείς. Αποκλείεται η κυβέρνηση του Ιράκ να ερχόταν σε στρατιωτικη εμπλοκή, χωρίς προηγουμένως να είχε την σύμφωνη γνώμη του διοικητή των Αμερικανικών δυνάμεων στην χώρα.

Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική εξέλιξη είναι αυτή. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις εξελίξεις.





via http://kostasxan.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82

Το νέο ραντεβού στη Χερσόνησο που δίνουν ξανά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής την Κυριακή έχει σημάνει συναγερμό μετά την επεισοδιακή επίσκεψη τον περασμένο Νοέμβρη που συνοδεύτηκε από επεισόδια, δηλώσεις και σκηνές απείρου κάλλους. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου την Κυριακή πραγματοποιείται συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Belvendere της Χερσονήσου παρουσία των βουλευτών και στελεχών του κόμματος Ιωάννη Λαγού, Ηλία Παναγιώταρου, Σταύρου Καρεφυλλάκη, Παύλου Κτιστάκη και Οδυσσέα Πατεράκη που θα πραγματοποιήσουν ομιλίες.



Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά στην Κρήτη είχε βρεθεί το ... βαρύ πυροβολικό του συνδέσμου και συγκεκριμένα οι Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής και Νίκος Μίχου που πραγματοποίησαν περιοδεία σε Χανιά και Ηράκλειο. Η προγραμματισμένη συγκέντρωση στη Χερσόνησο συνοδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ της ομάδα αντιεξουσιαστών που βρέθηκε στη Χερσόνησο και οπαδών της Χρυσής Αυγής δημιουργώντας εκρηκτικό κλιμα που εμπλουτίστηκε από εντάσεις και εκνευρισμούς καθώς και την περίφημη δήλωση - απειλή στην αστυνομία ότι αν δεν παρέμβει θα υπάρξουν ακόμα και νεκροί ...



Η νέα κάθοδος των στελεχών της Χρυσής Αυγής όπως είναι αναμενόμενο έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της αστυνομίας με τα μέτρα ασφαλείας να σχεδιάζονται έτσι ώστε να μην επαναληφθούν σκηνές του πρόσφατου παρελθόντος.

http://prismanews.gr




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Η Ubuntu έχει βαλθεί για τα καλά να μπει σε smartphones και tablets. Οι πρώτες Ubuntu Touch Developer Preview εκδόσεις του λειτουργικού ήταν διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένες Nexus συσκευές αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει. Η Canonical, η εταιρεία πίσω από την Ubuntu ανακοίνωσε την υποστήριξη περισσότερων συσκευών smartphones αλλά και tablets. Συγκεκριμένα οι επόμενες Ubuntu Touch Developer Preview εκδόσεις θα τρέχουν σε: Motorola XOOM Sony Xperia S Sony Xperia T Samsung Galaxy S III Huawei Ascend G300 Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S SCL Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy Note II Samsung Galaxy S II HTC One X HTC One XL HTC One X+ Asus Transformer Infinity LG Optimus 4x HD Nexus S Nexus One Samsung Galaxy Tab 10.1 Wi-Fi ASUS Transformer Pad Κάποιες από τις συσκευές, της ομολογουμένως μεγάλης λίστας, έχουν κυκλοφορήσει πριν από δύο χρόνια. Αυτό δείχνει τις προθέσεις της Canonical, να μπει παντού η Ubuntu Touch και να δημιουργηθούν οι εφαρμογές που θα χτίσουν το οικοσύστημα της Ubuntu Touch. Η Ubuntu Touch θα κυκλοφορήσει σε τελική έκδοση στις αρχές του 2014.



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1
Η Be quiet!, γνωστή εταιρία από την Γερμανία που ειδικεύεται στα τροφοδοτικά και για αρκετά χρόνια είναι ο ηγέτης της αγοράς στην χώρα της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας θερμοαγώγιμης πάστας υψηλών επιδόσεων, DC1. Η νέα αυτή πάστα αποτελεί μια λογική προσθήκη στις προτάσεις της εταιρίας και με τις υψηλές επιδόσεις της και την εύκολη εφαρμογή της είναι κατάλληλη τόσο για τους απλούς χρήστες όσο και για όσους κάνουν overclocking. Με την κατάλληλη χρήση οξειδίων μετάλλου καισιλικόνης η νέα DC1 έχει θερμική αγωγιμότητα 7,5W / m*K και μειώνει την θερμοκρασία του επεξεργαστή αρκετούς βαθμούς σε σχέση με τις συμβατικές πάστες που υπάρχουν στις έτοιμες προτάσεις ψύξης.


Παράλληλα είναι κατάλληλη και για τους overclockers μιας και έχει εύρος λειτουργίας από τους -50 ως τους +150 ° C, κάτι που την κάνει ιδανική και για άλλες μεθόδους ψύξης. Τέλος η σύνθεση της την κάνει πολύ εύκολη στον χειρισμό, ενώ η be quiet! DC1 έρχεται μέσα σε πλαστικό σωληνάριο μαζί με σπάτουλα για πετύχετε τέλεια αποτελέσματα. Το σωληνάριο των 3 γραμμαρίων της νέας be quiet! DC1 θα κοστίζει €6,49 και είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα. - See more at: http://www.hwbox.gr/news-cooling-solutions/20168-quiet-dc1-nea-thermoagogimi-pasta-gia-kries-epeksergastikes-katastaseis.html#sthash.fMrEy2FF.dpuf



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1

Ζητάει αλλαγή πολιτικής για το πετρέλαιο

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, σημειώνει ότι από λάθος πολιτικές, χάνονται ανθρώπινες ζωές, σχολιάζοντας το θάνατο δύο φοιτητών από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού στη Λάρισα. Κάνει λόγο για «εγκληματική αδιαφορία» του κράτους.

«Πρέπει να αντιληφθείτε ότι πάνω από όλα είναι η ζωή των Ελλήνων κι όχι οι στόχοι που μας βάζουν οι δανειστές μας», τονίζει ο Ι.Σ.Α.



Ζητάει από τον υπουργό Οικονομικών αλλαγή της πολιτικής, «που έχει καταστήσει τη θέρμανση είδος πολυτελείας», προκειμένου, όπως αναφέρει, να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να αγοράσουν φθηνό πετρέλαιο για να ζεσταθούν, ώστε να μην καταφεύγουν σε άλλες «λύσεις», φθηνές αλλά...


και ανθρωποκτόνες.



«Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά μέσα σε ένα χειμώνα, πληρώνεται με αίμα αθώων η ανικανότητα των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας να συλλάβει τη φοροδιαφυγή στο χώρο του πετρελαίου», σχολιάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.



Τονίζει ότι το δικαίωμα στη φθηνή και ασφαλή θέρμανση είναι αυτονόητο, όπως αυτονόητο είναι το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.



Από enet

via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Επιστολή του Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή

Δήλωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, μέσα από τη φυλακή, με την οποία ο καταδικασθείς σε ισόβια πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, διατυπώνει 13 ερωτήματα.Αναφέρεται στη στάση της ΝΔ και μνημονεύει την υπόθεση Κοσκωτά:







"Επειδή πολλά λέγονται τελευταίες μέρες τις ημέρες εναντίον μου και τα οποία δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα θέλω να δηλώσω:



1. Όποιος έχει το παραμικρό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ότι συμμετείχα στην υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης να το δηλώσει στην τηλεόραση και εγώ ΔΕΝ θα καταθέσω έφεση στην τελείως αστήρικτη απόφαση του Δικαστηρίου εναντίον μου.!



2. Επί 10 χρόνια και μέχρι την αποκάλυψη από εμένα σε συνέντευξη Τύπου της υπεξαίρεσης, όλα τα θεσμικά ελεγκτικά όργανα ((Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπ. Οικονομικών , Π.Κ.Μ., Ορκωτοί Ελεγκταί κ.λ.π.) αλλά και η Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία βεβαίωναν εγγράφως ότι λειτουργεί άψογα Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης!



3. Κατηγορούμαι για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεσεις που πραγματοποίησε ο Σαξώνης όταν εγώ δεν τον γνώριζα μέχρι την αποκάλυψή του, όπως δεν γνώριζα το 98% των 5.000 υπαλλήλων του Δ.Θ.!



4. Δεν είχα κρατήσει καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας απολύτως καμία αρμοδιότητα στον τομέα των Οικονομικών του Δήμου και τις είχα εκχωρήσει όλες στους Αντιδημάρχους!



5. Το ίδιο το Συμβούλιο Εφετών αλλά και η Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Τσεμπερά τονίζουν ότι ο Σαξώνης υπεξαιρούσε τουλάχιστον από το 1997! Η Θ΄ΔΟΥ βρήκε υπεξαιρέσεις από το 1993! Πως λοιπόν κατηγορούμαι για «άμεση συνέργεια εγώ ο οποίος ορκίστηκα Δήμαρχος το 1999;



6. Στο ίδιο το βιβλίο του Δημοτικού Ταμία αναγράφεται ότι ο Σαξώνης υπεξαίρεσε 58.εκ. δραχ. το 1998, ένα χρόνο πριν αναλάβω Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Πως ξεπερνιέται το σημείο αυτό που τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα όλες τις κατηγορίες εναντίον της Διοίκησής μου για «ηθική αυτουργία και «άμεση συμμετοχή»;



7. Όταν τα άμεσα ελεγκτικά όργανα του Σαξώνη μέσα στον Δήμο αθωώνονται, πως είναι δυνατόν να καταδικάζεται ο Δήμαρχος;



8. Όταν αποδεικνύεται κατά την ακροαματική διαδικασία ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ Δημάρχου και Δ/ντου Ταμειακής Υπηρεσίας –ο οποίος μάλιστα ελέγχεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο- πως είναι δυνατόν να κατηγορείται και να καταδικάζεται ο Δήμαρχος;



9. Γιατί γίνονται χωρίς καμία διασταύρωση δεκτοί όλοι οι αναπόδεικτοι ισχυρισμοί του επίορκου υπαλλήλου και αναγράφονται στο σκεπτικό της απόφασης, όταν έχει αποδειχθεί η εγκληματική του φύση χωρίς καμία αμφιβολία;



10. Γιατί σπιλώνεται η μνήμη κορυφαίων στελεχών της πόλης μας ( Στ. Καραμανλής , Απ. Τσουρέκας) και περιλαμβάνονται στο σκεπτικό της απόφασης, όταν ενοχοποιήθηκαν χωρίς καμία απόδειξη από τον επίορκο υπάλληλο, αφού είχαν αποβιώσει, έτσι ώστε να μην μπορούν να υπερασπισθούν την τιμή και την υπόληψή τους;



11. Γιατί γίνεται πιστευτή η Τρίτη κατάθεση του Σαξώνη - στις 2 πρώτες δεν με αναφέρει- στην οποία λέει «είχε γνώση και ο Δήμαρχος» η οποία κατάθεση έγινε 1.5 ολόκληρο χρόνο μετά την αποκάλυψή του από εμένα σε συνέντευξη Τύπου και μία ακριβώς ημέρα μετά την κοινοποίηση σε αυτόν της απόλυσής του από τον Δήμο υπογεγραμμένη από εμένα;



12. Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου να παραδέχεται ότι έγινε έλεγχος των Οικονομικών μου και δεν ευρέθη τίποτε το μεμπτό και συγχρόνως –χωρίς να έχω καμία επαφή ή έστω γνωριμία με τον δράστη- να καταδικάζομαι για «άμεση συνέργεια» ε υπεξαίρεση 17 εκ. €;



13. Πως είναι δυνατόν να δίνονται ελαφρυντικά προτέρου εντίμου βίου από την ίδια την δικαιοσύνη ακόμη και στον Κοσκωτά και να μην δίνονται στον Παπαγεωργόπουλο που έφθασε στ 66 του χρόνια τηρώντας απαρέγκλιτα αρχές και αξίες γύρισε όλο τον κόσμο με την Ελληνική Σημαία στα χέρια και ψηφίσθηκε 11 εν συνεχεία φορές από τον Λαό της Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπός του στα ανώτατα θεσμικά όργανα της πατρίδος μας;



Μήπως κάποιοι πρέπει να επανεξετάσουν την στάση τους;



Μήπως πρέπει το Εφετείο να συγκληθεί άμεσα;



Μήπως πρέπει να μελετήσουν την δικογραφία, τις καταθέσεις των μαρτύρων , τα ντοκουμέντα κ.λ.π. κάποιο ανώτεροι για να βγουν εγκαίρως τα κατάλληλα συμπεράσματα;



Μήπως η Βουλή και ο Πολιτικός Κόσμος που βάλλονται πανταχόθεν το τελευταίο διάστημα – για λόγους πολύ διαφανείς παρά το ότι έχουν ανανεωθεί σε ποσοστό 80% πρέπει να προβληματισθούν για την συγκεκριμένη απόφαση;



Μήπως η Ν. Δ. αντί της αμήχανης αμυντικής στάσης πρέπει να αναθέσει σε διακεκριμένη ομάδα νομομαθών την συγκεκριμένη υπόθεση για να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για την περεταίρω πορεία της;



Εν πάσει περιπτώσει τελειώνοντας τις σκέψεις αυτές από τα 2,4 τ.μ .που μου αναλογούν για τα επόμενα χρόνια μετά την απόφαση του συγκεκριμένου Δικαστηρίου- εγώ που σε όλη μου την ζωή έτρεχα σε ανοικτούς αθλητικούς και πολιτικούς στίβους – ζητώ δημοσίως ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ εναντίον μου.



Μέχρι τότε θα ισχύει αυτό που είπα στο Δικαστήριο «ότι κάποιοι ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ».



Ο θεσσαλονικείς και όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να είναι απολύτως βέβαιοι ότι δεν τους έχω προδώσει ποτέ !



Υ.Γ. Θα έχουν την δύναμη οι εφημερίδες και τα κανάλια που καθημερινά με διασύρουν να φιλοξενήσουν την δήλωσή μου αυτή;"



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Εργαζόμενοι Kavala Oil προς Μάκη Βορίδη: «Πάρε το μνημόνιο και φύγε από εδώ…ουστ!» Οι εξελίξεις σχετικά με την κύρωση της σύμβασης της Kavala Oil και της Ενεργειακής Αιγαίου είχαν ως αποτέλεσμα να τύχει «θερμής» υποδοχής από τους εργαζόμενους στα πετρέλαια.



Έτσι όταν ο κ. Βορίδης έφτασε γύρω στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» όπου είχε προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου, οι εργαζόμενοι της «Kavala Oil» τον γιουχάισαν και στη συνέχεια μπήκαν στην αίθουσα...


του ξενοδοχείου, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό. Προηγήθηκαν φραστικές επιθέσεις κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ. Τα αυγά, οι καρέκλες, τα τραπέζια, και οι μπογιές που εκτοξεύτηκαν προς κάθε κατεύθυνση ήτανε αρκετά για να ματαιωθεί η συνέντευξη τύπου. Ο κ. Βορίδης φυγαδεύτηκε άρον – άρον σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και φυσικά ματαιώθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη και η εκδήλωση της ΝΟΔΕ που θα γινόταν στην συνέχεια. Οι διαμαρτυρόμενοι στην συνέχεια απομακρύνθηκαν από την αίθουσα, αλλά παρέμειναν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των βουλευτών της Καβάλας. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των εργαζομένων και του Μ. Βορίδη, ο οποίος φυγαδεύτηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Ο κ. Βορίδης πρότεινε να συναντηθεί με αντιπροσωπία του σωματείου, αλλά οι εργαζόμενοι απέρριψαν την πρόταση ζητώντας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να κατεβεί από το δωμάτιο και να συναντηθεί ο ίδιος με όλους τους εργαζόμενους.



Υπέρ των απολύσεων

Υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο τάχθηκε χθες ο Μάκης Βορίδης, με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη. «Δική μου θέση είναι ότι οι απολύσεις δεν πρέπει να είναι ταμπού. Οφείλουμε να έχουμε αξιολόγηση, η αξιολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό των εργαζομένων στο δημόσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος σχολίασε ότι εκείνοι που δεν είναι απαραίτητοι, ουσιαστικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.




Από seleo, βίντεο από Kavala WebNews & centerwebtv

via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1