follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!










perierga.gr - Ο περίεργος "γυάλινος" βάτραχος!

Ένας παράξενος… διάφανος βάτραχος!



perierga.gr - Ο περίεργος "γυάλινος" βάτραχος! Στα τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα τις νύχτες δραστηριοποιείται ένας παράξενος βάτραχος, γνωστός στους ντόπιους με την κοινή ονομασία «γυάλινος» βάτραχος!



perierga.gr - Ο περίεργος "γυάλινος" βάτραχος! Ο λόγος βέβαια είναι προφανής και δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το σώμα του αμφιβίου είναι εντελώς διάφανο, με αποτέλεσμα όλα τα όργανά του αλλά και τα μικροσκοπικά οστά του να βρίσκονται σε… κοινή θέα!



perierga.gr - Ο περίεργος "γυάλινος" βάτραχος! Το είδος ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1872 σε υγρά ορεινά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κατάμήκος των ποταμών και στις ακτές λιμνών της περιοχής.Τα «γυάλινα» βατράχια επιλέγουν τη νύχτα ως χρόνο δράσης τους, καθώς το σκοτάδι δεν επιτρέπει να γίνουν ορατά από τους θηρευτές τους, δηλαδή τα αρπακτικά ζώα.Η εμφάνισή τους προκαλεί εντύπωση και αποτελούν ένα από τα πλέον πολυφωτογραφημένα είδη του ζωικού βασιλείου, αν και η ανακάλυψή τους είναι αρκετά δύσκολη.



«Μια καλή λήψη αξίζει της αναμονής», αναφέρει ένας φωτογράφος και συμπληρώνει: «Τα εσωτερικά σπλάχνα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, του ήπατος, και του γαστρεντερικού σωλήνα είναι ορατά μέσω του ημιδιαφανούς δέρματος που μοιάζει με γυαλί, εξ ου και η κοινή ονομασία του είδους».http://perierga.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1
Εξετάζεται η εμπλοκή της σε δολοφονία διάσημου φωτογράφου! Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη, αλλά και την σόου μπιζ η είδηση της δολοφονίας του 42χρονου Ιταλού φωτογράφου των...

διασημοτήτων, Ντανιέλε Λο Πρέστι (Daniele Lo Presti).





Ο Πρέστι βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ έκανε τζόκινγκ στην Ρώμη και φήμες θέλουν ακόμα και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να εμπλέκεται στη δολοφονία του!O τρόπος που δολοφονήθηκε, παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών από την ιταλική μαφία, καθώς η υπόθεση της κλοπής έχει αποκλειστεί από την ιταλική αστυνομία.



Ο διάσημος παπαράτσι έχει φωτογραφίσει με το φακό του σε προσωπικές στιγμές τους από τη Ριάνα και την Μπιγιονσέ μέχρι την Σαρλίζ Θερόν και τον Μπραντ Πιτ.Μία από τις πιο παρανοικές, όμως, φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, είναι πως εξετάζεται εμπλοκή της Αντζελίνα Ζολί!



Ο Πρέστι, σύμφωνα με τον Τύπο είχε φωτογραφήσει τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, να διασκεδάζει με μια γυναίκα στη Μάλτα, μια φωτογραφία που λέγεται πως την είχε κάνει έξαλλη!






via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97
H Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή "Joy" για τον χαμό της γιαγιάς της αποκαλύπτοντας πως όταν την έχασε πριν 3 χρόνια, κατέρρευσε και ήταν σαν να της ξερίζωσαν κάτι από μέσα της και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει, καθώς ήταν ότι πιο τραγικό έχει ζήσει...



Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα και υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να το ξεπεράσει καθώς με αυτό τον τρόπο νιώθει ότι την τιμάει...




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz
H Σοφία Φαραζή μίλησε στην εκπομπή "Joy" για την οικογενειακή περιπέτεια που είχαν και εξήγησε πως στην αρχή είχαν ζήσει ένα σοκ και τόσο εκείνη όσο και οι αδερφές της ήταν δίπλα στον πατέρα της καθώς φοβόντουσταν πως θα αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή...









via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε σε συνέντευξή της για τις τουρκικές σειρές αλλά και για τα «Κλεμμένα όνειρα». Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι οι παραγωγές των τουρκικών σειρών είναι πολύ ακριβές αλλά και η σειρά που πρωταγωνιστεί είναι εξίσου ακριβή και αξίζει να την παρακολουθούν οι τηλεθεατές.








via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz
Ο Ορφέας Αυγουστίδης μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «JOY» ότι από πολύ μικρή ηλικία γνώρισε τι σημαίνει ναρκωτικά.

Στην γειτονιά του έβλεπε από παιδί χρήστες λιπόθυμους έξω από το σπίτι του. Μίλησε ακόμα για τους γονείς του την Μαρία Τζομπανάκη και τον Ντίνο Αυγουστίδη.

Μεγάλωσε με γονείς ηθοποιούς και ήταν φυσικό για εκείνον να κάνει την ίδια δουλειά. Παραδέχτηκε ότι η κρίση τον έχει επηρεάσει και πολλές φορές στριμώχνεται για να τα βγάλει πέρα.

Δηλώνει σχεσάκιας καθώς μέχρι σήμερα κάνει μακροχρόνιες σχέσεις.




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz

Μετά την τελετή απονομής των βραβείων "OSCAR 2013 ", που πραγματοποιήθηκε στο Χόλιγουντ, ο σχεδιαστής Andrea Pitter έραψε παρόμοια ρούχα, που φόρεσαν μικρά ...μοντέλα:











Μινιατούρες κλώνοι των σταρ από τις Χρυσές Σφαίρες 2013 και ΕΔΩ







via http://www.i-diadromi.gr/search/label/SHOWBIZ


Αποσωληνώθηκε ο ένας φοιτητής, εκτός εντατικής ο δεύτερος, στάσιμη και κρίσιμη η κατάσταση του τρίτου φοιτητή Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία των δυο από τους τρείς φοιτητές που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Λάρισας μετά το τραγικό...

περιστατικό με το αυτοσχέδιο μαγκάλι...την περασμένη Πέμπτη που κόστισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά.





Συγκεκριμένα από τους δύο που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο ένας αποσωλήνωθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον και ο άλλος, που από τη αρχή ήταν σε πιο ελαφριά κατάσταση -ήταν με μάσκα οξυγόνου- είχε ήδη επαφή και με τους οικείους του και εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και από την εντατική και να συνεχίσει τη νοσηλεία του στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.



Στάσιμη και κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ΚΑΙ παραμένει διασωληνωμένος.

thestival.gr



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος



Ο περίφημος ΓΑΠ, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ Γεώργιος Παπανδρέου, αυτός που έγινε αντικείμενο ξέφρενων εκδηλώσεων επευφημίας στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ιδιαιτέρως από το «αδύναμο» φύλο, ο ανθρώπους που «έσωσε» την Ελλάδα και τους Έλληνες, τώρα φιλοδοξεί να… σώσει και τους Τούρκους και να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Τουρκίας, μεταξύ των οποίων και το…κουρδικό.



Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Radikal, ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου που παραβρέθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη σαν πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, (άλλο μεγάλο ανέκδοτο για τον ΓΑΠ), σε ημερίδα που οργάνωσε το «Ίδρυμα Οικονομικών κι Κοινωνικών Ερευνών της Τουρκίας», το TÜSES, είχε σημαντικές επαφές και με πρόσωπα του πολιτικού κόσμου της Τουρκίας, ιδιαίτερα με μέλη του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης CHP. Τώρα τις σχέση έχουν οι Τούρκοι εθνικιστές του Λαϊκού κόμματος, του κόμματος δηλαδή που ίδρυσε ο ίδιος ο πατέρας της εθνοκάθαρσης των χριστιανών της Μικράς Ασίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με τον σοσιαλισμό, είναι ένα μεγάλο ερώτημα.



Μεταξύ αυτών που είδε και συνομίλησε ο ΓΑΠ, ήταν και ο Umut Oran, αντιπρόεδρος του Λαϊκού κόμματος με τον οποίο συζήτησαν πολλά διμερή αλλά και διεθνή θέματα. Στις συζητήσεις αυτές ο ΓΑΠ εκτός του ότι εμφανίστηκε για άλλη μια φορά υπέρμαχος της άνευ όρων προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας, (άλλωστε υπάρχει μεγάλη προϊστορία ζεμπέκικου σε αυτό το θέμα), έκανε και αναφορά για το …κουρδικό, (αλήθεια θυμάστε πως αναδείχτηκε ο ΓΑΠ σαν υπουργός Εξωτερικών με εκείνη την πολύκροτη υπόθεση Οτσαλάν που είχε κοπεί και ραφτεί για τα μέτρα του ;) . Το κουρδικό είναι ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί έντονα αυτές τις μέρες την Τουρκιά καθώς η αιματοχυσία δεν λέει να σταματήσει εδώ και τριάντα περίπου χρόνια με πολλά θύματα και από τις δυο πλευρές.



Αναφερόμενος λοιπόν σε αυτό το θέμα, ο περίφημος ΓΑΠ, εξέθεσε την εξής «τρομερή» άποψη αφήνοντας κυριολεκτικά… άναυδους τους Τούρκους συνομιλητές του. Είπε λοιπόν ο ΓΑΠ, ότι το ζήτημα του κουρδικού θα λυθεί μόνο…. με συνομιλίες. Ανακάλυψε δηλαδή την Αμερική και ο οι Τούρκοι εντυπωσιασμένοι από τις δηλώσεις του ΓΑΠ θαύμασαν για άλλη μια φορά τον «μεγάλο» αυτό Έλληνα, διεθνούς κύρους, πολιτικό μας.



Δεν άφησε όμως στις συζητήσεις που είχε ασχολίαστα και τα ελληνικά προβλήματα. Αναφερόμενος στο θέμα των λαθρομεταναστών, τόνισε πως μόνο η …ανθρωπιά θα λύσει αυτό το πρόβλημα λησμονώντας προφανώς σκόπιμα να αναφερθεί στην μεγάλη τουρκική μαφία λαθρομεταναστών που μεταφέρει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ασιάτες, φανατικούς μουσουλμάνους, από τα ανατολικά; σύνορα της Τουρκίας στην χώρα μας, ενώ τάχτηκε και κατά του τείχους που κτίζεται στον Έβρο για να προστατέψει τα ελληνικά σύνορα.



Αλλά για να μην τον αδικήσουμε, ο ΓΑΠ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και τις μεγάλες χώρες που αποτελούν την γνωστή G8, αλλά και την G29, όπου μετέχει και η Τουρκία, ότι δεν κάνουν τίποτα για να επιλύσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τελευταία στην ανατολική Μεσόγειο με τον εμφύλιο της Συρίας, προφανώς στηρίζοντας την άποψη που θέλει ένοπλη δυτική επέμβαση στην χώρα αυτή.



Φυσικά ούτε λέξη για ΑΟΖ και ελληνική υφαλοκρηπίδα. Αστεία πράγματα!







via http://kostasxan.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE


H Κατερίνα Στικούδη κάνει πρόβες για τα γυρίσματα του καινούργιου της video clip και κόβει τις ανάσες με την καυτή της εμφάνιση και τις άψογες αναλογίες της, ενώ εξηγεί γιατί δεν θα αποχωρίζεται τις επόμενες ημέρες, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της...








via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Πολλοί έχουν κατηγορήσει την Ματθίλδη Μαγγίρα πως έχει εμμονή με την Ευγενία Μανωλίδου , αλλά εκείνη δηλώνει πως δεν έχει απολύτως τίποτα με την μαέστρο και εξηγεί γιατί συνεχίζει να την σατιρίζει, ενώ αναφέρεται και στις επιθέσεις που δέχτηκε από το fan club της Πάολα....






via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz


Το Dancing with the stars μπορεί να τελείωσε όμως δεν τελειώσαν και τα παρατράγουδα... Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντάει σε όλους όσους υποστήριξαν πως δεν ήταν δίκαιο να πάρει μέρος στο show, λόγω της εμπειρίας της στον χορό, ενώ ο Νίκος Αναδιώτης δίνει "πληρωμένη απάντηση" στον Ηλία Βρεττό, που αφενός άφησε να εννοηθεί πως αδικήθηκε και θα έπρεπε να είναι εκείνος ο νικητής και αφετέρου πως ο ηθοποιός θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει πιο νωρίς...








via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz









Adriana Lima

ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΑΡ

ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ

ΔΕΙΤΕ..........













Ούμα Θέρμαν










Alicia Silverstone










Alyssa Milano










Angelina_before_and_after










Aniston










Ashlee Simpson










Beyoncé Giselle Knowles










Britney










Britney










Kate Moss










Charlize Theron










Christina Aguilera










Christina Ricci










Elisha Cuthbert










Emma Watson










Fergie










Gemma Atkinson










Heidi Klum










Hillary Duff










Jessica Alba










Jessica Alba1










Jessica Biel










Kate










Kate Hudson










Lindsay Lohan










Natalie Portman










Pamela Anderson










Penelope Cruz










Rachel McAdams










Reese










Scarlett Johansson










Shakira










Κέιτι Χολμς










Μαντόνα










Μέγκαν Φοξ



via http://www.i-diadromi.gr/search/label/SHOWBIZ