follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Πριν από λίγο ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να

ανοίξει βρεφονηπιακούς σταθμούς μόνο για τα παιδιά Ελλήνων.



"Προσεχώς και πανεπιστήμια από τη Χρυσή Αυγή. Θα μπορείς να παίρνεις και Δικτατορικό", ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.



enikos.gr



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Με θερμά λόγια για την προσπάθεια της Ελλάδας και των πολιτών προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κρίση, υποδέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Φανάρι τον Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα.....

καταφέρει να λύσει «τον γόρδιο δεσμό» των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας.



«Τα δύσκολα είναι για τους γενναίους και επειδή είναι γενναίος θα αντεπεξέλθει» τόνισε ο Πατριάρχης, μετά τη συνάντηση που είχε στο Φανάρι με τον Ελληνα πρωθυπουργό. «Θα λύσει τον γόρδιο δεσμό, αυτή είναι η ευχή μου και η ολόθυμος προσευχή μου» πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι γνωρίζει τον κ.Σαμαρά από πολλά χρόνια.



«Από τότε που ήταν υπουργός Εξωτερικών, νεότατος, εγώ ήμουν μητροπολίτης Χαλκηδόνος και με έστελνε στην Αθήνα ο Πατριάρχης Δημήτριος για να συνεργαστούμε για τα θέματα του Πατριαρχείου» σημείωσε χαρακτηριστικά.



Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξήρε, επίσης, την πρωτοβουλία του Ελληνα πρωθυπουργού να επισκεφθεί την Τουρκία και να συνεργαστεί με τον Τούρκο ομόλογό του για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.



Τον Ελληνα πρωθυπουργό συνόδευαν στην επίσκεψή του στο Φανάρι ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Βασίλειος Κασκαρέλης, ο πρέσβης της Ελλάδος στην Αγκυρα, Κυριακός Λουκάκης και ο γενικός πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, Νικόλαος Ματθιουδάκης.



Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στην κεντρική είσοδο του Πατριαρχείου οι κληρικοί της Πατριαρχικής Αυλής, με επικεφαλής τον μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανον, ενώ οι καμπάνες του πατριαρχικού ναού κρούονταν χαρμόσυνα.



Στη συνάντηση που ακολούθησε, παρέστησαν οι μητροπολίτες Νικαίας κ. Κωνσταντίνος και Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, καθώς και ο αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος, Αρχιγραμματεύς της Συνόδου.



Στη συνέχεια έγιναν δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης στην αίθουσα του Θρόνου, όπου ο πρωθυπουργός προσέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη εικόνα της Παναγίας και ο Πατριάρχης του προσέφερε μια παλιά έκδοση αναφερόμενη στην Πόλη.



Στην αίθουσα του Θρόνου προσήλθε επίσης και ο υπουργός αρμόδιος επί θεμάτων Ευρωπαϊκής Ενώσεως, Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος και συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο.



Τέλος, ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Φανάρι με προσκύνημα στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου.







http://www.voria.gr




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC



Με εκατοντάδες κεριά αποχαιρέτισαν τους άτυχους φοιτητές στη Λάρισα Εκατοντάδες κεριά άναψαν την Κυριακή το βράδυ στην Λάρισα και την Θεσσαλονίκη στην μνήμη των δύο φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στην...

προσπάθειά τους να ζεσταθούν.Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, από τους τρεις που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο ένας παραμένει διασωλημένος, ενώ η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.



Δείτε το βίντεο:




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91



Πανέμορφη Ελληνίδα, πολύ γνωστή από την τηλεόραση και τις πασαρέλες...






Τις καθημερινές ήταν ακριβοπληρωμένο μοντέλο και τηλεοπτική πανελίστρια, αλλά τα Σαββατοκύριακα έκανε παρέα σε πλούσιους άντρες! Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, οι άνδρες της βουλγαρικής αστυνομίας συνέλαβαν για πoρνεία Ελληνίδα, πρώην εστεμμένη, στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή καλλονή, που καθημερινά συμμετέχει στο πάνελ πασίγνωστης εκπομπής με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, συνελήφθη επί το έργον. Οι βουλγαρικές αρχές είχαν πραγματοποιήσει έρευνες και παρακολουθήσεις διάρκειας αρκετών μηνών, μέχρι να σιγουρευτούν για τις πληρωμένες σεxουαλικές της δραστηριότητες.


Οι πρώτες παράνομες επαγγελματικές της επισκέψεις στη Βουλγαρία καταγράφηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το μοντέλο επισκεπτόταν τη Βουλγαρία σχεδόν κάθε Παρασκευή, αμέσως μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ παρέμενε εκεί για όλο το Σαββατοκύριακο. Όπως γράφει η Espresso, η ίδια φρόντιζε να έχει κλείσει τα ραντεβού της από πριν, με ισχυρούς επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας. Ταξίδευε πάντα αεροπορικώς για τη Σόφια και στο αεροδρόμιο την περίμεναν κάθε φορά ένας 38χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος και ένας 29χρονος πρώην υπαξιωματικός, οι οποίοι αποτελούσαν την παράνομη παρέα της που την οδηγούσε στις χλιδάτες σουίτες του Μπάνσκο.






via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE










perierga.gr - Dar al Hajar: Το παλάτι του βράχου!

Dar al-Hajar: Το παλάτι του βράχου!



Σκαρφαλωμένο στην κορυφή ενός βράχου στην κοιλάδα Wadi Dhahr κοιλάδα της Υεμένης, το διάσημο παλάτι Dar al-Hajar αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά σύμβολα της χώρας.



Πιο γνωστό ως το «Παλάτι του βράχου», αναπτύσσεται πάνω στις πέτρες και αποτελεί υποδειγματική αρχιτεκτονική της Υεμένης, αφιερωμένο στον «Ιμάμη του βράχου».

perierga.gr - Dar al Hajar: Το παλάτι του βράχου! perierga.gr - Dar al Hajar: Το παλάτι του βράχου! perierga.gr - Dar al Hajar: Το παλάτι του βράχου!

perierga.gr - Dar al Hajar: Το παλάτι του βράχου! Αυτό που κάνει το κτήριο τόσο ελκυστικό είναι σίγουρα η πρωτότυπη κατασκευή του ανάμεσα στις πέτρες αλλά και η χαρακτηριστική τεχνοτροπία των παραθύρων.



Πίσω στο χρόνο, η Υεμένη δεν είχε βασιλιά ή πρόεδρο αλλά η ηγεσία της χώρας στηριζόταν σε έναν ιμάμη, που ήταν ο πνευματικός ηγέτης του κράτους.



Το παλάτι κατασκευάστηκε το 1930 προς τιμήν του ιμάμη Yahya ως θερινή κατοικία του. Στην πορεία του χρόνου ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε μουσείο για τους επισκέπτες.http://perierga.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1


Αυτοκτόνησε πρώην αστυνομικός Νεκρός βρέθηκε 55χρονος πρώην αστυνομικός στο σπίτι του στο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έβαλε...

τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του. Ο 55χρονος έμενε μόνος του, καθώς δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένειας.







via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Αν έχεις τέτοιο σπίτι δεν θα θες να βγαίνεις έξω...







Ολη την ώρα θα την περνάς μέσα σε αυτό μαζί με φίλους.



Ο αστέρας του ποδοσφαίρου με το γλυκό χαμόγελο Ροναλντίνιο δεν μένει σε σπίτι, αλλά σε παλάτι.



Δεν υπερβάλλουμε, δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.






















katara.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE



Σίγουρα σας έχει τύχει να "καρφωθεί" στο μυαλό σας ένα τραγούδι, που πιστεύετε ότι δεν σας αρέσει, γιατί δεν ταιριάζει με τα ακούσματα σας και να μην μπορείτε να σταματήσετε να το σιγοτραγουδάτε.






Τελικά, όπως αποδεικνύει πρόσφατη αμερικάνικη έρευνα, μάλλον κατά βάθος σας αρέσει και μάλιστα πολύ!


Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Western Washington πραγματοποίησαν μία σειρά πειραμάτων σε 300 εθελοντές, οι οποίοι κλήθηκαν να ακούσουν τραγούδια και μετά να εκτελέσουν διάφορες δραστηριότητες.


Διαπίστωσαν πως τα τραγούδια που ξέρουμε και μας αρέσουν είναι αυτά που κατά κανόνα ξεκινούν να "παίζουν" στο μυαλό μας, εκεί που δεν το περιμένουμε.


Επιπλέον, όταν ένα μουσικό κομμάτι καρφωθεί στο μυαλό μας, αμέσως μετά την ακρόασή του, τότε έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να "εισβάλλει" εκ νέου στο μυαλό μας μέσα στα επόμενα 24ωρα.


Στη μελέτη, οι ερευνητές σημειώνουν πως η νοερή ακούσια επανάληψη συγκεκριμένων τραγουδιών μοιάζει με τις ακούσιες σκέψεις και αναμνήσεις που επίσης "ξεπηδούν" στο μυαλό μας, δίχως να έχουμε κάνει κάτι για να τις προκαλέσουμε.


Ωστόσο, τα τραγούδια είναι πιθανότερο να "κολλήσουν" στο μυαλό μας στη διάρκεια απαιτητικών νοητικών δραστηριοτήτων, γιατί ο εγκέφαλος ζορίζεται ή όταν κάνουμε κάτι απελπιστικά εύκολο.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου, με υπογραφή του υπουργού Οικονομικών, θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον υπερωρίες, καθώς δεν...

θα ισχύσει για αυτούς το όριο των 52 ωρών που ισχύει για τους υπόλοιπους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα.





Κατά την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής, που ψηφίστηκε νωρίς το βράδυ από την Ολομέλεια, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ευάγγελος Μειμαράκης «πέταξε το μπαλάκι» στον Γιάννη Στουρνάρα για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου…



Είναι δε χαρακτηριστική η δήλωση του πως «αν η Κυβέρνηση θέλει οι υπάλληλοι να δουλεύουν παραπάνω από τις 52 ώρες και να φέρνει νομοσχέδια τα μεσάνυχτα ή τα βράδια να βγάλει Φ.Ε.Κ. και να της πληρώσει. Αν θέλει κάθε μέρα να συνεδριάζει η Προανακριτική Επιτροπή μέχρι τις 2 τα ξημερώματα να πληρώσει. Αν μου φέρεις νομοσχέδιο το Σάββατο και δεν έχεις βγάλει Φ.Ε.Κ. τότε η Βουλή θα είναι κλειστή".



Δηλαδή ο Πρόεδρος της Βουλής προτρέπει τους υπαλλήλους να σταματούν τη δουλειά τους όταν συμπληρώνονται μηνιαίως το όριο των 52 ωρών υπερωρίας;



Ο κ. Μειμαράκης θεωρεί πως οι 52 ώρες υπερωρίας είναι λίγες για τους υπαλλήλους της Βουλής, πολλοί εκ των οποίων δουλεύουν πάνω από το ωράριο τους, αρκετές ημέρες της εβδομάδας. Έτσι, κατά την τροποποίηση του Κανονισμού του Κοινοβουλίου περιέλαβε διάταξη που προβλέπει «να αυξάνεται ο αριθμός των υπερωριών και για χρονικό διάστημα, που δεν μπορεί να υπερβαίνει ους 6 μήνες κατά έτος». Απαραίτητη προϋπόθεση; Η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών.



Επιπλέον, θυμίζουμε πως οι αποδοχές, τα επιδόματα και αποζημιώσεις των υπαλλήλων της Βουλής εναρμονίστηκαν με αυτές των… «προνομιούχων» υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών - έναρξη ισχύος: 01/03/2013 – και όχι με το καθεστώς που ισχύει για τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91



«Είναι ευθύνη και καθήκον των κυβερνήσεων μας να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των διμερών μας σχέσεων», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός...





«Η σημερινή μέρα είναι μια καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.



«Είναι ευθύνη και καθήκον των κυβερνήσεων μας να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των διμερών μας σχέσεων», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, παραδεχόμενος ότι Ελλάδα και Τουρκία «μοιράζονται μια ιστορία φορτισμένη».



«Η σχέση μας ασφαλώς δεν είναι ευθύγραμμη, έχουμε περάσει από μεγάλες κρίσεις και εντάσεις, δεν πρέπει να αγνοούμε την ιστορία μας», συνέχισε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι στο εξής στην ιστορία μπορούν να ανοίξουν κεφάλαια ειρήνης και προόδου.



Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «ο χρυσός κανόνας αυτής της προσπάθειας είναι ο αλληλοσεβασμός, η εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και η υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας».



Πηγή: naftemporiki.gr




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Λόγω παρέλευσης του ωραρίου πήρε αναβολή για τις 7 Μάρτη η δίκη το ναζιστή βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Οι κατηγορίες αφορούν στην επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο που συμμετείχε στη ληστεία ανήκε στον Ηλ. Κασιδιάρη και αναγνωρίστηκε από τις πινακίδες κυκλοφορίας.



Ο ίδιος φυσικά δεν παραδέχεται την εμπλοκή του όπως δεν είχε παραδεχθεί την συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση στους φοιτητές Δημήτρη Κουσουρή, Γιάννη Καραμπατσόλη και Ηλία Φωτιάδη, ένας άλλος εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α, ο Α. Ανδρουτσόπουλος ο επιλεγόμενος και «Περίανδρος», από το όνομα του Κορίνθιου τυράννου.



Ο «Περίανδρος», ύστερα απ' αυτή την επίθεση, κρυβόταν για 7 ολόκληρα χρόνια, ενώ ο Κασιδιάρης μετά την επίθεση στην Κανέλλη μόνο για ένα 24ωρο για να αποφύγει το αυτόφωρο. Ο Ανδουτσόπουλος «πλήρωσε» την χρυσαυγίτικη δραστηριότητα του με 12 χρόνια φυλακή και όταν βγήκε απ’ την φυλακή αποκήρυξε την δράση της Χ.Α «λούζοντας» με καθόλου τιμητικά κοσμητικά επίθετα τον φύρερ Ν. Μιχαλολιάκου. Για τον Κασιδιάρη δεν ξέρουμε τι θα γίνει.



Διαφορετικές οι περιπτώσεις φυσικά του πρώην και νυν εκπροσώπων τύπου της Χ.Α. Εχουν όμως ένα κοινό. Ούτε ο «Περίανδρος», ούτε ο Κασιδιάρης παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους στα επεισόδια στα οποία κατηγορήθηκαν.



Για τον Κασιδιάρη το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έχει το ταλέντο να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με απόλυτη άνεση. Τελευταίο παράδειγμα η συνάντηση στη Βουλή της Χρυσής Αυγής με Γερμανούς ναζιστές του δικτύου FNS. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο ναζιστής Κασιδιάρης προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Να πει ότι δήθεν δεν τους ήξεραν τους συγκεκριμένους, ότι τους παρουσιάστηκαν ως δημοσιογράφοι. Οτι ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α λέει συνειδητά ψέματα το διαπιστώνουμε διαβάζοντας περασμένη ανάρτησή μας.







via http://tsak-giorgis.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE


Οι συζητήσεις μεταξύ Σαμαρά και Ερντογάν και η υπογραφή οικονομικών συμφωνιών, για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων Ελλάδας και Τουρκίας, προετοιμάζουν το έδαφος για...



τις πιο ουσιαστικές συμφωνίες συνεκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, και με διαπραγμάτευση επί των κυριαρχικών δικαιωμάτων στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ.



Οι συμφωνίες αυτές θα είναι σε βάρος του ελληνικού και του τουρκικού λαού, καθώς οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι τα μονοπώλια των δύο χωρών και διεθνείς όμιλοι που ανταγωνίζονται για τη μοιρασιά των κοιτασμάτων και των ενεργειακών δρόμων. Η όποια διαπραγμάτευση γίνεται με κριτήριο την εξασφάλιση αυτών των συμφερόντων.





ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC




Αν νομίζετε ότι η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα μόνο σε νοικοκυριά που έχουν απλήρωτους λογαριασμούς, κάνετε λάθος.




Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού άρχισε να ψαλιδίζει τα καλώδια και στα τηλεοπτικά πλατό που χρωστούν.


Οι συντελεστές εκπομπής μεγάλου καναλιού έφτασαν στο πλατό ενόψει της πρεμιέρας, όμως βρήκαν το στούντιο που θα γίνονταν τα γυρίσματα σε γενική συσκότιση!


Όπως γράφει η Real, πρόκειται για το "Κάψε το Σενάριο" που πήρε το "πράσινο φως" για να βγει στον αέρα του MEGA στις 22 Μαρτίου, αλλά έχασε το κανονικό φως στο νοικιασμένο στούντιο.


Η ΔΕΗ είχε διακόψει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος και η εκπομπή μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις των Στούντιο ΚΑΠΑ για να βρει το φως της.








via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


«Γλίτωσε» από τη μεγίστη των ποινών ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να τον καταδικάζει σε οκτώ χρόνια κάθειρξης, επιβολή προστίμου ύψους 520.000 ευρώ και...



δήμευση του ακινήτου του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Δεδομένου ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ο κ. Τσοχατζόπουλος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται από τον Απρίλιο του 2012, για να εκτίσει την ποινή του.



Ο κ. Τσοχατζόπουλος πέρασε την πόρτα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων το πρωί προκειμένου να καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για το αδίκημα της υποβολής ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες την τριετία 2006-2009.



Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης κατά του κ. Τσοχατζόπουλου, ενώ στην αγόρευση του τόνισε ότι ο πρώην υπουργός με δόλο απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006.



Η δίκη ξεκίνησε με ένταση, αφού υπήρξε κόντρα ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον Τσοχατζόπουλο, με το δεύτερο να αγορεύει μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου για την υπόθεση του πόθεν έσχες έχοντας το ένα χέρι στην τσέπη και ταυτόχρονο το άλλο έδινε τον τόνο. Οι κινήσεις αυτές έκαναν έξω φρενών τον εισαγγελέα, ο οποίος τον διέκοψε και του είπε:



«Παρακαλώ βγάλτε το χέρι από την τσέπη. Δείξτε λίγο σεβασμό στον χώρο». Ο πρώην υπουργός όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε αμέσως «ο σεβασμός δεν φαίνεται από το αν έχεις το χέρι στην τσέπη».



Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ερωτήσεις του εισαγγελέα όπου σημειώθηκαν, όπως αναφέρει το enikos.gr:



Εισαγγελέας: Για δικονομικούς λόγους, όχι το χέρι στη τσέπη. Μήπως μπορεί ο κατηγορούμενος να βγάλει το χέρι απο τη τσέπη;



Τσοχατζόπουλος: Λυπάμαι, αυτό είναι έλλειψη σεβασμού. Με ενοχλεί αυτή η παρέμβασή σας. Δεν καταλαβαίνω το λόγο.



Προεδρεύων: Δεν εισασταν τόσα χρόνια βουλευτής; Δεν σας αφορούσε ο νόμος;



Τσοχατζόπουλος: Κι επειδή; Έχουμε συνεργάτες, λογιστές.



Προεδρεύων: Εσείς δηλώνετε.



Τσοχατζόπουλος: Ναι αλλά αυτή ήταν η πρακτική. Αυτή είναι η αλήθεια.



Προεδρεύων: Σας κάλεσαν από τη Βουλή και αρνηθήκατε.



Τσοχατζόπουλος: Οι ενδείξεις έγιναν αποδείξεις ναι έτσι. Πήγα κατόπιν καλέσματος και τους είπα ότι εφαρμόζω αυτή τη διαδικασία. Υπάρχει λόγος που το 2010 έγινα θέμα. Τόσο ο Βαλυράκης όσο και ο Αργύρης συζητούσαν, λόγω εξεταστική,ς την κίνηση των λογαριασμών. Στη συνέχεια ζητούσαν λογαριασμούς παλαιότερων ετών και μάλιστα έφτασαν να μου ζητήσουν απο το 1981. Ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία... Δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο. Όλη η διαδικασία ήταν η πίστη μου ότι 30 χρόνια έκανα το ίδιο. Δεν είχα τίποτα να κρύψω. Αυτοί οι κύριοι ήθελαν να με εμπλέξουν με τη δικαιοσύνη. Γιατί δεν τους έβγαιναν οι άλλες υποθέσεις που είχαν στα χέρια τους. Η πρακτική έλεγε ότι έπρεπε να καλέσουν τους συνεργάτες μου ή εμένα. Δεν το έκαναν.



Τον Ιούνιο του 2010 τους τα πήγα όλα. Δεν αγόρασαν τριώροφο, αλλά διαμέρισμα σε τριώροφο. Έγινε μια καμπάνια επίθεσης εναντίον μου. Στήθηκε ένα στόρυ που συνεχίζεται εώς σήμερα. Ξαφνικά βρέθηκα κατηγορούμενος στην υπόθεση της Siemens ενώ δεν είχα καμία σχέση. Η επιτροπή δεν είχε βρει τίποτα. Μπήκα τελευταίος στο πόρισμα. Μπήκα με εντολή του ΠΑΣΟΚ. Υπήρχε γραμμή, εντολή άνωθεν. Αυτή η εντολή δόθηκε και στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και στους δημοσιογράφους. Δεν υπάρχει κακουργηματική συνέπεια αν δεν δηλώσεις εγκαίρως.



Βεβαίως πρέπει να υπάρχει το πόθεν έσχες. Το έχουμε ανάγκη όλοι. Για διαφάνεια. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε για χρόνια διαφάνεια. Ζούσαμε πάνω σ´ ένα ψεύδος. Ο,τι ήθελε έλεγε ο καθένας. Η δήλωση καθε βουλευτή, καθε υπουργού είναι επιβεβλημένη.



Η αλήθεια και η πραγματικότητα που σας παρουσίασαν δείχνει ότι δεν υπήρχε δόλος. Το θέμα χρησιμοποιήθηκε για επικοινωνιακούς λόγους. Το ακίνητο το αγόρασα μαζί με τη γυναίκα μου. Είναι οικογενειακό. Είναι το σπίτι μας. Είναι στο όνομά της γιατί υπέγραψε για το δάνειο. Εμένα δεν μου έδιναν λόγω ηλικίας.



Προεδρεύων: Έχει εισοδήματα εκείνη να πληρώνει τις δόσεις;



Τσοχατζόπουλος: Όχι, υπέγραψε γιατί ήταν νεότερη. Δεν μου έδιναν δάνειο 25ετίας λόγω ηλικίας.



Εισαγγελέας: Από που το αγοράσετε;



Τσοχατζόπουλος: Από την αμερικανική εταιρία Nobilis.



Προεδρεύων: Που αγόρασε από ποιον;



Τσοχατζόπουλος: Που να ξέρω; Από την Torcaso.



Εισαγγελέας: Η διατύπωση του νομού είναι σαφέστατη. Δεν σας απασχόλησε να κοιτάξετε το νόμο όταν αγοράσετε το ακίνητο;



Τσοχατζόπουλος: Κάναμε μεγάλη συζήτηση με τη γυναίκα μου για να το αγοράσουμε. Υποθήκη, δάνειο, μια σειρά από ενέργειες. Αυτά ήταν τα βασικά. Δεν σκέφτηκα το νομό. Εγώ ήμουν χρόνια υπουργός. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου θέματα. Ο νόμος είναι σωστός. Αλλά άμα δεν τον ξέρεις;



Εισαγγελέας: Το 2003 ήσασταν βουλευτής. Συμμετείχατε στη διαμόρφωση των διατάξεων.



Τσοχατζόπουλος: Βεβαίως, έχω υπογράψει κιόλας. Γιατί η βουλή παρέπεμψε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη; Τους τα έδωσα όλα. Ήθελαν να συνδέσουν την υπόθεσή μου με τη δικαιοσύνη αν και είχαν τα στοιχεία από τον Ιούνιο του 2010.



Εισαγγελέας: Γιατί είχατε ανακρίβειες στις καταθέσεις σας;



Τσοχατζόπουλος: Δεν είχα καμία πρόθεση να αποκρύψω ο,τιδήποτε. Αυτό είναι αυτονόητο για ένα μέλος του κοινοβουλίου επί 28 χρόνια. Να το κάνει μάλιστα το τελευταίο έτος που ήταν υπόχρεο να καταθέσει πόθεν έσχες; Δεν είχα καμία πρόθεση να καλύψω τίποτα. Υπήρχε μια αμέλεια. Ομολογώ ότι δεν ήξερα το νόμο του 2003. Για ακίνητο που αγοράστηκε το 2010 να το δήλωναν το 2009; Μάντισσα ήμουν; Και η λογίστριά μου, Ευφροσύνη Λαμπρόπουλου, πίστευε το ίδιο. Όταν το μάθαμε τα δώσαμε. Με ένα μήνα καθυστέρηση. Όσον αφορά στις καταθέσεις, στο πόθεν έσχες έχουμε μια πρόβλεψη στο περίπου για τις καταθέσεις.






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Είναι ίσως από τις πιο συγκινητικές ιστορίες και το απόγειο της αυτοθυσίας που δείχνει ένας πατέρας για το παιδί του. Όλα έγιναν στην Ιαπωνία, όπου επικρατεί σφοδρότατο...

κύμα κακοκαιρίας.Ο Μίκιο Οκάντα πέθανε προσπαθώντας να προστατέψει την 9χρονη μοναχοκόρη του Νατσούνε, την ώρα που χιονοθύελλα και πολικές θερμοκρασίες σάρωναν τη νήσο Χοκάϊντο.



Ο Οκάντα είναι ένα από τα τουλάχιστον 9 θύματα της κακοκαιρίας, αλλά η ιστορία του είναι συγκινητική.



Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους δικούς του ήταν το Σάββατο στις 4 το απόγευμα όταν πήγε να πάρει τη μικρή από το ολοήμερο σχολείο.



Τους τηλεφώνησε να τους πει ότι το φορτηγάκι του είχε εγκλωβιστεί στο χιόνι. Τους είπε μάλιστα ότι θα το εγκατέλειπε και ότι εκείνος και η μικρή Νατσούνε θα συνέχιζαν για ένα χιλιόμετρο με τα πόδια.



Όμως, τους βρήκαν το πρωί της Κυριακής, μόλις 300 μέτρα από το φορτηγό.



Το συγκλονιστικό ήταν ότι ο ηρωικός πατέρας είχε σχηματίσει ασπίδα προστασίας με το σώμα του πάνω από την κορούλα του για να την προστατεύσει. Είχε βγάλει το μπουφάν του και είχε καλύψει με αυτό το παιδί.



Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόνο με ελαφρά τραύματα. Ο πατέρας, όμως δεν τα κατάφερε. Στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Η Νατσούνε, ήταν ήδη ορφανή από μητέρα εδω και δυο χρόνια και τώρα έχασε και τον πατέρα της με αυτό τον τραγικό τρόπο...



Tην ίδια ημέρα, στο νησί Χοκάϊντο μια τετραμελής οικογένεια πέθανε από το κρύο μέσα στο αυτοκίνητο που είχε καλυφθεί από το χιόν



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97



«Το νούμερο ένα προαπαιτούμενο για την τρόικα είναι οι αποχωρήσεις 12.500 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι τα τέλη Ιουνίου, προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση των 2,8 δισ. ευρώ του Μαρτίου. Με την απομάκρυνση κάθε δημοσίου υπαλλήλου θα εγκρίνονται 224.000 ευρώ. Το ζήτημα τέθηκε στη χθεσινή πρώτη συνάντηση της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο, όπου αναλύθηκαν οι «10″ νέες θυσίες του ελληνικού λαού. Σήμερα, στο κρίσιμο ραντεβού με τον Αντώνη Μανιτάκη, θα τεθεί επί τάπητος το επίμαχο ζήτημα των απολύσεων», γράφει πρωτοσέλιδα σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών».



Επειδή συστηματικά και για πολύ καιρό μαρκουτσοφόροι και καλαμαράδες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους δημοσίους υπαλλήλους πότε μιλώντας για «αργοκίνητο και τεράστιο δημόσιο» και πότε για «αντιπαραγωγικούς υπαλλήλους» -ορισμένοι μάλιστα απ’ αυτούς σαν τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, παπαγαλίζουν ανοιχτά τις πρόσφατες θέσεις του Μητσοτάκη ότι πρέπει να γίνουν μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων- να επαναλάβουμε κάποια πράγματα.



«Στην αρχή η παραπληροφόρηση: έχουμε1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους. Οχι,1.200.000 υπερακόντιζαν οι πρόθυμοι (παπαγάλοι των ΜΜΕ), μόνον; 1.500.000ούρλιαζαν οι ρηξικέλευθοι.

Γύρω στις 460.000 έχουμε! Ανάμεσα τους καθηγητές στρατιωτικοί και γιατροί (που αρχίζουμε να μην έχουμε). Τον χαβά της η παραπληροφόρηση: ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα είναι διογκωμένος. Τρίχες! Είναι κάτω από τον μέσον όρο της Ενωσης». Έγραφε πριν μερικές μέρες ο Στάθης στην Realnews.



Επικαλούμενοι μάλιστα δικά τους στοιχεία σε περασμένη ανάρτησή μας γράφαμε ότι έχουμε τον «φτηνότερο» δημόσιο τομέα: Στην Ελλάδα οι αμοιβές «των εν ευρεία εννοία δημοσίων υπαλλήλων ανέρχονται στο 10,8% του ΑΕΠ». Στη Δανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, την Ιταλία κι άλλες -πολλές- χώρες το ποσοστό κυμαίνεται απ' το 11% έως το 17%!!




Ότι και να γράφουμε όμως αν οι ίδιοι εργαζόμενοι δεν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και μένουν απαθείς και άβουλοι παρακολουθώντας την ολέθρια συγκυβέρνηση να τους οδηγεί στην εξαθλίωση δεν πρόκειται να αποφύγουν ότι σχεδιάζουν άλλοι γ’ αυτούς χωρίς αυτούς και εναντίον τους.



Αν δεν συνειδητοποιήσουν ότι όσα παρακολουθούμε δεν είναι ..ένα καιρικό φαινόμενο… αλλά μια βάρβαρη ταξική πολιτική που μόνο με αγώνες και με μορφές πάλης που να ανταποκρίνονται στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας και τα λαϊκά στρώματα μπορεί να αναχαιτιστεί, τότε δεν υπάρχει ελπίδα.



via http://tsak-giorgis.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE


Παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο...








Θέλοντας να δείξει στον άνθρωπό της ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένη δίπλα του, χτύπησε τατουάζ στη γάμπα της το πρόσωπο του.


Πρόκειται για την Εύα Λάσκαρη η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου βρέθηκε στη Λάρισα όπου εκεί χτύπησε το τατουάζ της!




gossiptv





via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Φραπόγαλο και καπουτσίνο κομμένα… Όταν πίνουμε τον καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό… Η συνήθειά μας αυτή έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον οργανισμό μας. Σύμφωνα με έρευνες, όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης


αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου στα ούρα και προκαλείται αυξημένη έκκριση ασβεστίου στο έντερο.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι ο συνδυασμός του καφέ με το γάλα είναι αρκετά βαρύς για το στομάχι. Ο λόγος είναι ότι η καζεΐνη του γάλακτος πήζει όταν έρχεται σε επαφή με την καφεΐνη του καφέ, με αποτέλεσμα προκαλεί στομαχικές διαταραχές, κοιλιακοί πόνοι και φουσκώματα… fwnazw.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1


Πάνω από 2.500 βιογραφικά για «ροζ» ταινίες Η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία στέλνει νέες κοπέλες να κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν σε πορνό ταινίες.Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα...

της εφημερίδας «6 Μέρες», συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής ταινιών έχει δεχθεί πάνω από 2.500 βιογραφικά σημειώματα τα τελευταία χρόνια από επίδοξους πρωταγωνιστές.





Στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Sirina στην εφημερίδα, αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων λαμβάνουν και από γυναίκες.



Όπως ισχυρίζεται εκπρόσωπος της εταιρείας, δεν είναι τόσο η ανεργία που ωθεί τους Έλληνες να γίνουν πορνοστάρ στην Ελλάδα, όσο το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχουν ταμπού. «Έχουμε δει κοπέλες να έρχονται για casting ακόμα και με τις μητέρες τους», λέει χαρακτηριστικά ενώ τονίζει πως είναι διαφορετικοί οι λόγοι συμμετοχής για τα δύο φύλα.



Οι γυναίκες συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα, οι άνδρες κυρίως για την αυτοεπιβεβαιώση, υποστηρίζει. Όπως και να 'χει, οι μισθοί είναι ιδιαιτέρως υψηλοί, αφού για το γύρισμα μιας σκηνής ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός αμείβεται με 1.000 ευρώ, ενώ ένας... καταξιωμένος στο χώρο φτάνει τα 3.000 ευρώ, λέει.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91



Για το Γκίνες τα κάνει όλα

Ο Charlie Bell από το Ηνωμένο Βασίλειο κατέχει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως τον άνθρωπο που μεταφέρει σκουλήκια με το στόμα του.


Για την ακρίβεια μέσα σε μία ώρα μετέφερε από το ένα δοχείο στο άλλο 17 κιλά σκουλήκια.


Το ρεκόρ καταγράφηκε στις 7 Απριλίου του 2009 και μετά την ολοκλήρωση του εγχειρήματός του ο 35χρονος αγρότης παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ αηδιαστικό.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91









Latoya Jackson

ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ

ΔΕΙΤΕ......













Joan Van Ark










Bruce Jenner










Amanda Lepore










Dolly Parton










Donatella Versace










Dukesa De Alba










Heidi Montag










mama Jackie Stallone










Janice Dickinson










Joan Rivers










Jocelyn Vildensteyn










Kenny Rogers










Michael Jackson










Michaela Romanin

Φ

via http://www.i-diadromi.gr/search/label/SHOWBIZ




O Δημήτρης Μπάσης μίλησε στην εκπομπή FthisTV για την κρίση και υποστήριξε πως τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει πάτο το βαρέλι και υποστήριξε πως σαν πατέρας αγωνιά για το αύριο...Ο γιος του έχει πάει να τον δει και ενθουσιάζεται που βλέπει τον πατέρα του να τραγουδάει...



Μίλησε για την σύζυγο του που όταν τον γνώρισε δεν ήταν fan του και δεν εντυπωσιάστηκε από το περιτύλιγμα , αλλά με τον Δημήτρη....

Στην αρχή της καριέρας του δεν μπορούσε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα και ο Χρήστος Νικολόπουλος τον είχε βοηθήσει να προσγειωθεί , ενώ δεν κατηγορεί τα παιδιά που την ψωνίζουν...

Μίλησε όμως και για τον Δημήτρη Μητροπάνο, που μπορεί να έχε φύγει, αλλά τα τραγούδια του θα μείνουν για πάντα...




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz