follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!





Ποιος δεν θυμάται την πετυχημένη σειρά του Mega «Εμείς κι Εμείς»;




Μια οικογενειακή κωμωδία που προβλήθηκε στο Μεγάλο Κανάλι τις τηλεοπτικές περιόδους 1994-1998.


Περιέγραφε την ζωή μιας παρέας ανθρώπων περίπου στην ηλικία των 30-35 ετών, οι οποίοι ζουν στην περιοχή του Μετς.


Γέλια, τσακωμοί, γάμοι, χωρισμοί όλα αυτά τα καθημερινά που ζούμε όλοι μας. Δείτε πώς είναι σήμερα 18 χρόνια μετά.

































via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Ένα διαφορετικό cabaret έρχεται στην Κομοτηνή! Τρείς ηθοποιοί και τρείς μουσικοί επί σκηνής, σε μια μουσική παράσταση που θα μαγέψει τους θεατές της πόλης! Ξέφρενη διάθεση για τραγούδι, χορό, έρωτα, ποίηση και χιούμορ σε μια εποχή γενικότερης φτώχιας. Βωβός κινηματογράφος, Charleston, Fox-trot, swing, tango είναι μόνο μερικά απ' αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε να συμβαίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο στη σκηνή του cabaret!


Ο Cole Porter συναντά τον Κώστα Γιαννίδη και τον τον Eduardo Bianco και ο Κurt Weill τον Αττίκ και τη Peggy Lee. Γνωστά, αλλά και σπάνια τραγούδια συνυπάρχουν με πρωτότυπα κείμενα σε μια διαδραστική παράσταση με γοητεία, μελωδίες και ατμόσφαιρα μεσοπολέμου!

Παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης.

Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής 25310-37770 και στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο 25310-84040.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82










perierga.gr - Χαρτοκοπτική... τέχνη σε φτερά πτηνών!
Kαλλιτεχνική και αισθητική προοπτική στα φτερά

perierga.gr - Χαρτοκοπτική... τέχνη σε φτερά πτηνών! «Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος τα φτερά των πτηνών είναι βέβαια πάνω στα ίδια τα πτηνά. Αλλά… η χαρτοκοπτική δίνει μια διαφορετική καλλιτεχνική και αισθητική προοπτική στα φτερά», λέει ο Αμερικανός καλλιτέχνης Chris Maynard για την τέχνη του.



perierga.gr - Χαρτοκοπτική... τέχνη σε φτερά πτηνών! perierga.gr - Χαρτοκοπτική... τέχνη σε φτερά πτηνών! Ο 58χρονος δημιουργός χρησιμοποιεί χειρουργικά εργαλεία, μικροσκοπικά ψαλίδια, λαβίδες, νυστέρια και βελόνες προκειμένου να δώσει διαφορετικό σχήμα στα φτερά, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά έργα.



perierga.gr - Χαρτοκοπτική... τέχνη σε φτερά πτηνών! «Ασχολήθηκα με τα φτερά πριν από δύο χρόνια, συλλέγοντας διάφορα σχέδια και χρώματα από τα πτηνοτροφεία. Ευτυχώς τα πουλιά αλλάζουν το φτέρωμά τους κάθε χρόνο και έτσι δεν δυσκολεύομαι να βρω την πρώτη ύλη», λέει γελώντας.



perierga.gr - Χαρτοκοπτική... τέχνη σε φτερά πτηνών! Αφιερώνοντας πολλές ώρες εργασίας και κάνοντας αρκετές επισκέψεις σε μουσεία και γκαλερί «για να εμπνευστώ από τα έργα τέχνης» όπως λέει ο ίδιος, η ενασχόλησή του με τα φτερά του βγήκε σε καλό, αφού τα έργα του όχι μόνο παρουσιάζονται σε γνωστές εκθέσεις αλλά του αποφέρουν από 800 έως και 2.000 έκαστο.http://perierga.gr









via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1

Ο Νίκος Χρυσόγελος θέτει ερώτημα στον Επίτροπο Περιβάλλοντος



Το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Αττικής έφερε στο προσκήνιο με ερώτησή του προς τον...

Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ποτότσνικ ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, κατά τη διάρκεια της ημερίδας με θέμα «Μια κοινωνία μηδενικών αποβλήτων», που συνδιοργάνωσε ομάδα 9 ευρωβουλευτών στο Ευρωκοινοβούλιο, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Χρυσόγελος.



Στην παρέμβασή του προς τον Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ποτότσνικ ανέφερε ότι το σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής που προωθείται από την ελληνική κυβέρνηση δεν έχει σχέση με τη στρατηγική μηδενικών αποβλήτων, έχει υψηλό κόστος και δε δίνει έμφαση στην διαλογή στην πηγή και στη συμμετοχή των πολιτών. Αντιθέτως, υπάρχει μια εναλλακτική «πράσινη πρόταση» που έχουν παρουσιάσει περιβαλλοντικοί φορείς, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και στηρίζουν και οι Πράσινοι, λύση πολύ πιο οικονομική, περιβαλλοντικά πιο ωφέλιμη και συμβατή με τη στρατηγική μηδενικών αποβλήτων. Όμως, παρατηρείται εμμονή στη λύση της κυβέρνησης, με την υποστήριξη και της Ευρωπαϊκή Επιτροπής.



Ο Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ποτότσινκ απαντώντας στο Ν. Χρυσόγελο υποσχέθηκε πως θα το ελέγξει και θα του απαντήσει σύντομα, (έχει κατατεθεί και γραπτή ερώτηση από τον Νίκο Χρυσόγελο). Συνεχίζοντας, τόνισε πως πράγματι η κατάσταση με την Ελλάδα, όπως και με άλλες χώρες, είναι πολύ δύσκολη και συχνά βγαίνουν καταδικαστικές αποφάσεις με υψηλά μάλιστα πρόστιμα. Από την άλλη, τόνισε, ότι δεν εξαρτώνται τα πάντα από την οικονομική κατάσταση, αναφερόμενος στα παραδείγματα προγραμμάτων μηδενικών αποβλήτων που παρουσιάστηκαν στην ημερίδα από χώρες με οικονομικά προβλήματα όπως η Ιταλία και η Ισπανία. Χαρακτηριστικά ανέφερε «όταν κάποιος έχει ένα όραμα, κουράγιο και πάθος, τότε μπορεί να πετύχει τα πάντα». Στη συνέχεια κάλεσε το Νίκο Χρυσόγελο να περάσει αυτό το μήνυμα ιδιαίτερα στους ανθρώπους που θα εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Συμβούλιο για το 7ο Πρόγραμμα Δράσης για το Περιβάλλον (7th Environmental Action Programme) και τους στόχους του. Έθεσε το δίλημμα: «Είμαστε ή δεν είμαστε υπέρ της απαγόρευσης των χωματερών μέχρι το 2020; Είναι πιθανό. Αν το θέλουμε πραγματικά, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»



Είναι βέβαιο ότι και μπορούμε και πρέπει να τελειώσουμε οριστικά με το πρόβλημα των χωματερών στην Ελλάδα. Όμως, ο πήχυς δεν μπορεί να παραμένει τόσο χαμηλά και από τον Επίτροπο. Η στρατηγική μηδενικών αποβλήτων δεν αρχίζει και τελειώνει στις χωματερές. Πολύ περισσότερο που από τα εφαρμοσμένα παραδείγματα από διάφορες περιοχές που παρουσιάστηκαν στην ημερίδα – τα περισσότερα από τον Ευρωπαϊκό νότο – αποδεικνύουν ότι η στρατηγική μηδενικών αποβλήτων μπορεί πέρα από τα περιβαλλοντικά οφέλη, να συμβάλλει στη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας αλλά και να μειώσει τα κόστη διαχείρισης των απορριμμάτων τόσο για τους δήμους όσο και για τους δημότες.



Σε αναμονή, λοιπόν, της απάντησης του κ. Ποτόσνικ για την υποστήριξη της ΕΕ στα προωθούμενα πανάκριβα σχέδια διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική κι αλλού...




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ


Aπό μια κλωστή κρέμεται πλέον η τύχη του ευρώ, μετά το ανατρεπτικό αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Οι ψηφοφόροι της τρίτης σε μέγεθος οικονομίας της Ευρωζώνης, μετά από εκείνες της Γερμανίας και της Γαλλίας, ψήφισαν σε ποσοστό 55% κόμματα είτε δεξιά (Μπερλουσκόνι) είτε κεντροαριστερά (Γκρίλο) που έβαλαν επί τάπητος το ζήτημα της εγκατάλειψης του ευρώ από την Ιταλία. Ελάχιστη σημασία έχει κατά πόσο είναι ειλικρινείς στο θέμα αυτό οι ηγέτες τους. Το ζήτημα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ιταλικού λαού τάχθηκε δια της ψήφου κατά του ευρώ. Οι ψηφοφόροι μιας μεγάλης βιομηχανικής χώρας όπως η Ιταλία, για την οποία δεν μπορούν να ειπωθούν οι συνήθεις παρ' ημίν ανοησίες (δεν παράγει τίποτα, ζει με δανεικά, είναι καθυστερημένη κ.λπ.), αποδοκίμασαν ρητά την πολιτική υπεράσπισης του ευρώ.


Ενα βήμα πριν από το τέλος έχουμε φτάσει τώρα πια. Ξεκινήσαμε με την ασήμαντη, περιφερειακή, περιθωριακή Ελλάδα. Συνεχίσαμε με τις επίσης ασήμαντες, περιθωριακές χώρες της Ευρωζώνης Ιρλανδία και Πορτογαλία, οι οποίες υπήχθησαν και αυτές σε καθεστώς μνημονίου. Σε διαδικασία υπογραφής μνημονίου και η μηδαμινή για τους Ευρωπαίους Κύπρος.


Η τέταρτη οικονομία της Ευρωζώνης, η ισπανική, έχει κι αυτή ανεβεί στο ικρίωμα ψυχορραγώντας στο όριο μεταξύ εντός και εκτός μνημονίου. Τα πράγματα σοβάρεψαν. Τι είδους νόμισμα ακριβώς είναι αυτό το ευρώ, αν πετάει στον μνημονιακό γκρεμό τη μια χώρα μετά την άλλη; Τι ακριβώς κερδίζουν οι χώρες και οι λαοί που το ευρώ τους κατακρημνίζει στον μνημονιακό Καιάδα και τους ωθεί σε πρωτοφανή για ειρηνικές συνθήκες καταβαράθρωση του βιοτικού τους επιπέδου; Με δεδομένο δε ότι προ δέκα και πλέον ετών η Γερμανία πήρε την απόφαση στο ευρώ να μπει όποια χώρα το ήθελε από τις 15 που τότε συναποτελούσαν την ΕΕ, αναφύεται ένα μείζον θέμα.


Ποιους στόχους είχε το Βερολίνο στον οικονομικό, αλλά και στον πολιτικό τομέα, όταν επέβαλε αυτή τη θέση του στην ΕΕ; Προφανώς τη γερμανική ηγεμονία σε όλη την Ευρώπη, συνοδευόμενη από τη μέσω οικονομικής εξαθλίωσης καθυπόταξη όλων των κρατών της Γηραιάς Ηπείρου. Η εξάπλωση της κρίσης και στην Ιταλία το αποδεικνύει αυτό πέραν πάσης αμφιβολίας, αφού διαπιστώνουμε ότι ούτε καν η τρίτη σε μέγεθος οικονομία της Ευρωζώνης δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ευρώ.


Τελευταίος κρίκος η Γαλλία. Οι επαΐοντες γνωρίζουν ότι η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας είναι σε «χάλια» ανάλογα με εκείνα της Ιταλίας, της Ισπανίας ή της Ελλάδας. Εχουν επίσης πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι οι Γερμανοί γνωρίζουν τα πάντα, αλλά συνειδητά κάνουν τα στραβά μάτια επειδή ξέρουν πως, αν στην παρούσα φάση πιέσουν τη Γαλλία ή θελήσουν να την υπαγάγουν σε... καθεστώς μνημονίου (!), το ευρώ θα διαλυθεί αμέσως και είναι άκρως αμφίβολο αν θα επιβιώσει και η ΕΕ. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια.


Ευρώ δεν θα υπάρξει ούτε αν αποχωρήσει από αυτό η Ιταλία, σηματοδοτώντας την έναρξη αποχωρήσεων ή αποβολών από την Ευρωζώνη και των άλλων χωρών της νότιας Ευρώπης. Ετσι κι αλλιώς όμως δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης περί της δυνατότητας επιβίωσης του ευρώ, αν η Γαλλία οδηγηθεί σε κατάσταση διαφωνίας με τη Γερμανία. «Η Γαλλία με την παράδοση εξεγέρσεων που έχει... τείνει σε ιδιαιτέρως σφοδρές συγκρούσεις» έγραφε προ εβδομάδων σε πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της η γερμανική «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» και συνέχιζε ομολογώντας ότι «δεν είναι όμως και θεμελιωδώς διαφορετικές οι διαθέσεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».


Οι Γερμανοί θα αποφασίσουν πολύ σύντομα τι θα κάνουν. Θα επιμείνουν στην πολιτική καθυπόταξης των χωρών της ΕΕ μέσω της πολιτικής που ασκούν με το ευρώ σε αυτή τη φάση ή θα την αλλάξουν; Αν συνεχίσουν και νικήσουν, κερδίζουν τα πάντα. Το Τέταρτο Ράιχ θα επικρατήσει σε όλη την Ευρώπη. Θα αναβιώσει με άλλους όρους η γερμανική Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που υπήρχε πριν από χίλια χρόνια.


«Πανευρωπαϊκός Μάης του '68» τους απειλεί όμως αν επιμείνουν στην εξοντωτική λιτότητα και οι λαοί της Ευρώπης εξεγερθούν, αντί να αποδεχθούν την υποδούλωση. Τότε οι Γερμανοί θα χάσουν πάλι τα πάντα. Το βέβαιο είναι ότι πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων. Εχουμε την αίσθηση ότι θα ζήσουμε μεγάλα γεγονότα.








via http://kostasxan.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:



Νίκος Παππάς, Διευθυντής Γραφείου Αλέξη Τσίπρα Τις επενδύσεις στις Σκουριές Χαλκιδικής και στην Οξιά, θα ακυρώσει ο...

ΣΥΡΙΖΑ, όταν γίνει κυβέρνηση, ξεκαθάρισε μέσα από τον Αlpha 989, ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει οποιονδήποτε επενδυτή θα φέρει εδώ τεχνογνωσία, δεν θέλουμε πλιατσικολόγους και πειρατές…Η εξαγορά νησιών δεν αποτελεί επένδυση. Αυτές οι ''επενδύσεις'' δεν θα πρέπει να προχωρήσουν», είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, έκανε λόγο για «μια πολύ ρυπογόνα δραστηριότητα, θα είναι μια πρωτοφανής περιβαλλοντική καταστροφή» και πρόσθεσε ότι «συζητάμε για την απώλεια 1.200 θέσεων απασχόλησης στο εργοστάσιο και δεν μιλάμε για την απώλεια πολλών χιλιάδων θέσεων στη βιομηχανία του τουρισμού».



Για το θέμα που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά στον Α. Μητρόπουλο, ο κος Παππάς υποστήριξε ότι η εμπάθεια μερικών είναι ανάξια σχολιασμού τονίζοντας ότι «τα στελέχη τα δικά μας πρέπει να έχουν κρυστάλλινη διαδρομή». Ανέφερε επίσης ότι «το θέμα αυτό το αναμοχλεύουν κάποιοι από τη στιγμή που έβαλε υποψηφιότητα ο κος Μητρόπουλος».



Στις χώρες της Λατινικής Αμερικής ποντάρει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η Λατινική Αμερική επανέρχεται στην παγκόσμια σκηνή ως μια περιφέρεια στην οποία χειραφετούνται οι λαοί και διεκδικούν έναν πολύ κρίσιμο ρόλο. Τα επόμενα χρόνια αυτή η περιοχή της γης θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις», είπε στον Α 989 ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και πρόσθεσε ότι «στο Καράκας, μια πόλη υπό κατασκευή, χτίζονται σπίτια όπου θα μένουν άνθρωποι που μέχρι πρότινος μένανε σε χαρτόκουτα και τρώγλες».



«Συνεπώς, δυο φορές πρέπει να κοιτάξει η Ελλάδα και η Ευρώπη τον εαυτό της στον καθρέφτη» είπε ο κος Παππάς και τόνισε ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «με τα δυο πόδια στην Ευρώπη για μια άλλη Ευρώπη, η οποία δεν θα είναι κοντόφθαλμη και δεν θα μισεί τους φτωχούς».




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Με στόχο την αποτελεσματικότητα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης προχωρά στην...

απομάκρυνση 25 διευθυντικών στελεχών...



Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Ν. Παναγιωτόπουλος , ο υποδιευθυντής Κ. Διώτης της Διεύθυνσης Ελέγχων της Περιφερειακής Διεύθυνσης και σχεδόν όλοι οι περιφερειακοί διευθυντές και υποδιευθυντές του ΣΔΟΕ (Πελοποννήσου, Ηπείρου, Μακεδονίας κ.ά), θα αντικατασταθούν.



Διαβάστε παρακάτω τα ονόματα των επιλογών του υφυπουργού Οικονομικών και σε ποιες Διευθύνσεις θα τοποθετηθούν.



Κεντρική Υπηρεσία ΣΔΟΕ

Παππάς Παναγιώτης στη θέση της Θάλιας Χατζηιωαννίδου



Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής

Σοπασουδάκης Μιχάλης στη θέση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Λιαζόπουλος Χρήστος στη θέση του Νίκου Λέκκα

Καψή Μποντουβή Νίκη στη θέση του Κωνσταντίνου Διώτη





Περιφέρεια Αττικής

Πάνε οι Νίκος Δημητρόπουλος, Περικλής Παπαβασιλείου, Χαράλαμπος Καούνης, Γιάννης Μανετάκης και Κωνσταντίνος Δεμίρης



Ανατολική Μακεδονία

Πάνε οι Χρύσα Αντωνάκη και Παναγιώτης Καλλίδης



Τρίπολη

Πάει ο Παναγιώτης Φαρλέκας



Πάτρα

Πάει ο Θόδωρος Φλωρόπουλος



Θεσσαλονίκη

Πάνε οι Κωνσταντίνος Ταουξής, Κάτια Πάλλη και Μπάκας



Λαμία

Πάει η Θεοδώρα Καραλή



Κοζάνη

Πάει η Αικατερίνη Χατζοπούλου



Ήπειρος

Πάει η Ιουλία Αθανασίου



Nα θυμίσουμε ότι η διαδικασία αντικατάστασης των στελεχών σε εφορίες και στο Σώμα του ΣΔΟΕ είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο αλλά υπήρξαν τότ αντιδράσεις από την πλευρά του ΠαΣοΚ και πάγωσε τη διαδικασία.



Στις αρχές του 2013 αντικαταστάθηκαν 63 διευθυντές και υποδιευθυντές υπηρεσιών, ανάμεσα στους οποίους ο διευθυντής Σχεδιασμού του ΣΔΟΕ Ν. Λέκκας ο οποίος τοποθετήθηκε προϊστάμενος στην Α' ΔΟΥ Αθηνών.



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC



Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας – Αιδηψού με σκοπό να προχωρήσει στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού και την απ’ ευθείας ανάθεση σε ιδιώτη μελετητή της μελέτης για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στα Γιάλτρα.

Κατά την εισήγηση του ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζάχαρης που αντικαθιστούσε του Δήμαρχο, ο οποίος απουσίαζε τόνισε, ότι πρόκειται τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού ώστε να δημιουργηθούν κωδικοί για την ασφαλή μεταφορά πόσιμου νερού στα Γιάλτρα. Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος από το Σάββατο μεταφέρεται νερό με υδροφόρα που πληρεί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος καθώς επίσης γίνεται και διανομή εμφιαλωμένου νερού στο σχολείο και στους κατοίκους του χωριού. Αναφορικά με την ανάθεση μελετών σε ιδιώτη, ο κ. Ζάχαρης ανέφερε πως η Τεχνική Υπηρεσία δήλωσε αδυναμία να αναλάβει την τοπογραφική και υδραυλική μελέτη και να την ολοκληρώσει σε χρόνο 10 ημερών, όπως είχε δεσμευθεί στο προηγούμενο Συμβούλιο ο Δήμαρχος.



Ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Ηλίας Πετσής ανέφερε ότι, δεν θεωρεί πως η σημερινή συνεδρίαση είναι κατ’ επείγουσα και τόνισε, ότι θέλει να δει την απάντηση που έδωσε η Τεχνική Υπηρεσία για αδυναμία σύνταξης της μελέτης. Η Επικεφαλής της Ελάσσονος Αναστασία Τσαρούχα ζήτησε και αυτή με τη σειρά της να λάβει γνώση της απάντησης της Τεχνικής Υπηρεσίας και διερωτήθει ποιος εγγυάται, ότι ο ιδιώτης μελετητής θα έχει έτοιμη τη μελέτη στον προβλεπόμενο χρόνο.

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Μπάμης ανέφερε πως το θέμα αντιμετωπίζεται με προχειρότητα χαρακτηριστικά τόνισε πως «η απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας μοιάζει με την παραίτηση της κ. Φώτου από τη ΔΗΚΕΙΑ ενώ καμιά παραίτηση δεν υπάρχει. Φέρτε μας εδώ την έγγραφη απάντηση ή το Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας να μας το επιβεβαιώσει». Το θέμα τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάζαρος Κυρπισλίδης ψήφισε παρών και τέλος ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζάχαρης έκανε τελικά ανάγνωση της απάντησης της Τεχνικής Υπηρεσίας, η οποία αναφέρει πως αδυνατεί λόγω του γεγονότος, ότι είναι υποστελεχωμένη και δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ




via http://eleutherifoni.blogspot.com/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1

Με τους εκπροσώπους της τρόικας θα συναντηθεί αύριο ο...

Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.



Η συνάντηση για το κλείσιμο των εκκρεμών ζητημάτων, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το MEGA πιθανότατα στις έξι το απόγευμα.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Κανένας από τους τέσσερις στενούς συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου δεν...

προτίθεται να προσέλθει να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ».



Σήμερα, μέσω των δικηγόρων τους, έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο και τα μέλη της Προανακριτικής, με την οποία ενημερώνουν ότι δεν θα ανταποκριθούν στο αίτημά τους να καταθέσουν ενώπιόν τους. Όπως τονίζουν οι δικηγόροι στο έγγραφό τους, οι πελάτες τους έχουν κληθεί ως ύποπτοι από τον οικονομικό εισαγγελέα και ήδη έχουν καταθέσει εκεί.



Σημειώνεται ότι η Προανακριτική προγραμμάτιζε να τους καλέσει να καταθέσουν μέσα στην εβδομάδα, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει και η διαβίβαση αναλυτικών στοιχείων από το ΣΔΟΕ και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τις κινήσεις των λογαριασμών τους.



Την προηγούμενη Παρασκευή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαργκογιαννάκης προέβη σε αυστηρό διάβημα προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Γιώργο Ζανιά, εφιστώντας την προσοχή του, καθώς τα στοιχεία που εστάλησαν στη Βουλή δεν είναι αξιοποιήσιμα.



Με αυτά τα νέα δεδομένα, η Προανακριτική αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το απόγευμα για να αποφασίσει πως θα χειριστεί τις νέες εξελίξεις. Θα εξετάσει, δηλαδή, αν υπάρχουν νομικά περιθώρια για να απαιτήσει να παραστούν στην Προανακριτική Επιτροπή.







Πηγή: ΑΜΠΕ




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC



Η Liu Jun-Lin κάνει μία από τις πιο περίεργες δουλειές στον κόσμο...






Συγκεκριμένα, κλαίει «κατά παραγγελία» σε κηδείες ανθρώπων που δε γνώρισε ποτέ στη ζωή της.


Μάλιστα για τα δάκρυα της πληρώνεται αδρά, αφού η εταιρεία που την έχει προσλάβει, χρεώνει μέχρι και 600 δολάρια ανά κηδεία.


Μπορεί κάποιοι να σκεφτούν ότι πρόκειται για εμπορευματοποίηση του θανάτου, ωστόσο η Liu ισχυρίζεται ότι το επάγγελμά της είναι ιερό, καθώς όσοι πεθαίνουν έχουν με αυτό το ξεπροβόδισμα πιο εύκολη μετάβαση στην άλλη ζωή και δηλώνει αποφασισμένη να το συνεχίσει εκπαιδεύοντας και άλλες κοπέλες με στόχο τη διατήρηση της παράδοσης.








via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91



Φαντάζεσαι να σου συνέβαινε εσένα κάτι τέτοιο;




Να πήγαινες ωραία και καλά το πρωί στην τουαλέτα και να έβρισκες ένα τεράστιο φίδι στην λεκάνη;;


Παναγία μου!





















via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Όλοι πλέον μελετητές και αρθρογράφοι συγκλίνουν στην εξής εκτίμηση: Από την αρχή της εισαγωγής του ευρώ, η Γερμανία είχε ως στόχο την οικονομική κυριαρχία της επί της Ευρώπης μέσω του ευρώ. Εργάστηκε μεθοδικά και σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση και κέρδισε την οικονομική υπεροχή μέσω του φαινομένου των συγκοινωνούντων δοχείων αφυδατώνοντας οικονομικά τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως τις χώρες του Νότου.


Κάποια στιγμή όμως μετά την παγκόσμια κρίση του 2008, διαπίστωσε ότι η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, με τις χώρες της ζώνης του ευρώ τη μια μετά την άλλη, με πρώτη την Ελλάδα, να οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία και το ευρώ να τείνει να διαλυθεί. Τότε και προκειμένου να διασωθεί η κατάσταση, αποφάσισε να επιβάλει δημοσιονομική πειθαρχία στην ευρωζώνη και πρώιμη γερμανική κυριαρχία μέσω της τρόϊκας. Γνωρίζει όμως πολύ καλά πως κάτι τέτοιο δεν θα επιτύχει όχι φυσικά εξ αιτίας του γερμανόδουλου ελληνικού πολιτικού συστήματος και του τρομοκρατημένου από το καθεστώς ελληνικού λαού, αλλά από άλλες πιο ελεύθερες ευρωπαϊκές κοινωνίες.


Έτσι λοιπόν η Γερμανία φτάνει τώρα με ταχύτητα στο σημείο «χωρίς επιστροφή». Είτε θα παραμείνει στο ευρώ και θα αναγκαστεί να αναδιανείμει τα κέρδη της στην ευρωζώνη, χάνοντας οριστικά το όνειρο της κυριαρχίας της στην Ευρώπη, είτε θα αποχωρήσει από το ευρώ η ίδια.


Εκτιμούμε πως θα αποχωρήσει από το ευρώ, αλλά προσπαθεί τουλάχιστον να παρατείνει το χρόνο μέχρι να περάσουν οι γερμανικές εκλογές. Όμως, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, που βλέπουν τι έρχεται, θα πρέπει να την πιέσουν εδώ και τώρα να αποφασίσει και όχι να της δώσουν το χρόνο να αποχωρήσει ομαλά και συντεταγμένα σε βάρος των δικών τους οικονομιών.


Πέτρος Χασάπης







via http://kostasxan.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE



Κι όμως είναι η Λιάνα Κανέλλη, όπως ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 70.






Εκείνη την εποχή η νυν βουλευτής του ΚΚΕ ήταν εκφωνήτρια των ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση.








via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Με τον πρόεδρο της ελληνικής Βουλής συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κύπρου

«Η οικονομική κατάσταση και της Ελλάδας και της Κύπρου και τα προβλήματα που έχουμε και αντιμετωπίζουμε δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό τη στάση μας στα εθνικά ζητήματα», διαβεβαίωσε στη σημερινή συνάντησή του με τον Νίκο Αναστασιάδη, στο κοινοβούλιο στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κύπρου να ζητά «επιτέλους από την Ευρώπη να αναλάβει το ρόλο που της αναλογεί».



«Προσβλέπουμε στην καλή συνεργασία, η οποία έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν μεταξύ της Ελληνικής Βουλής και των κομμάτων της Κύπρου, όλων των κυβερνήσεων και των προέδρων της Δημοκρατίας. Έχετε ένα δύσκολο έργο μπροστά σας, είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα. Σε αυτό το έργο είμαστε έτοιμοι να συνεννοηθούμε, να στρατευτούμε, να συμπράξουμε, να βρούμε τις λύσεις, πάντα μέσα από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε:



«Ταυτόχρονα θέλω να τονίσω, ότι η οικονομική κατάσταση και της Ελλάδας και της Κύπρου και τα προβλήματα που έχουμε και αντιμετωπίζουμε δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό τη στάση μας στα εθνικά ζητήματα, τη στάση μας στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης όπως την έχουμε προσδιορίσει και μέσω των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, τη στάση μας στους διεθνείς οργανισμούς και την από κοινού προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε για να μπορέσουν οι πολίτες των χωρών μας να αισθανθούν την οικονομική και πάλι ανάκαμψη αλλά και την επίλυση των εθνικών ζητημάτων.



Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ακόμα ότι «το ελληνικό κοινοβούλιο, ο ελληνικός λαός, θα ήταν πολύ χρήσιμο να είμαστε ενήμεροι για το πώς σκέπτεστε να κινηθείτε σε αυτή τη δύσκολη φάση της θητείας σας, έχοντας μπροστά σας να αντιμετωπίσετε και τα οικονομικά ζητήματα και τα εθνικά, τα οποία απαιτούν λύσεις και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε απέναντι μας έναν δύστροπο γείτονα, ο οποίος δείχνει τη διάθεση του και την άρνησή του να συμβάλλει δημιουργικά και θετικά σ’ αυτά τα ζητήματα. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι γνωρίζοντας από εσάς πώς θα πορευτείτε, θα μπορέσουμε και εμείς και το ελληνικό κοινοβούλιο να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».



Από την πλευρά του ο Κύπριος πρόεδρος επισήμανε πως «αυτό που θέλω από τη νέα μου θέση να εκφράσω, είναι τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του κυπριακού ελληνισμού για όσα μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει προσφέρει και δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων έχει δώσει το αίμα του για να προστατέψει την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Κύπρου. Αλλά και στην πιο κρίσιμη μετά την εισβολή προσπάθεια του Κυπριακού κράτους για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ελληνικό Κοινοβούλιο διαδραμάτισε τον σημαντικότερο ρόλο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Συνεπώς μεταφέρω την ευγνωμοσύνη αλλά και τις ευχαριστίες του Κυπριακού Ελληνισμού».



Συνεχίζοντας, ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε ότι «δυστυχώς η οικονομική κρίση έφτασε σε βαθμό να προηγείται της αντιμετώπισης του εθνικού προβλήματος και αυτό γιατί χωρίς οικονομική ευρωστία, ενδεχόμενα, κάποιοι να θεωρήσουν ότι είμαστε ευάλωτοι και όσον αφορά τη διαχείριση του. Επίσης θέλω να διαβεβαιώσω ότι είμαστε αποφασισμένοι, περάσαμε ξανά δύσκολα, - το 1974 μετά την τουρκική εισβολή είχαμε υποστεί μεγαλύτερη από τη σημερινή συμφορά -, όμως σταθήκαμε στα πόδια μας, κατορθώσαμε να ξαναβρούμε τον προορισμό μας και τώρα και πάλι, μέσα από το πείσμα, την αποφασιστικότητα και τη συλλογικότητα, θα το επαναλάβουμε».



Παράλληλα, τόνισε πως «μέσα από τη στενή συνεργασία τόσο των κοινοβουλίων όσο και των κυβερνήσεων της Κύπρου και της Ελλάδας, δεν έχω αμφιβολία ότι μπορούμε μαζί να πορευτούμε και να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα αλλά και να ξαναβρούμε και την χαμένη αξιοπρέπεια, την περηφάνια μας που κάπου έχει πληγεί. Προσβλέπω στη συνεργασία μας, στη συνέχιση της μακράς φιλίας και της σχέσης μας τόσο μαζί σας όσο και με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Αυτό είναι κάτι που σηματοδοτεί μια νέα εποχή κατά την άποψη μου που θα τη διακρίνει ο αλληλοσεβασμός, η στενή συνεργασία, οι καλά προετοιμασμένες κινήσεις έτσι ώστε να δούμε και πως εξερχόμενοι ή αντιμετωπίζοντας στα πρώτα βήματα την κρίση θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και το μεγάλο εθνικό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από την εισβολή και την συνεχιζόμενη κατοχή».



Καταλήγοντας, ο κ. Αναστασιάδης επισήμανε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση επιτέλους θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο που της αναλογεί, με στόχο ένα νέο διάλογο έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα ελάχιστα που χρωστούμε στο λαό μας. Δηλαδή τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την απαλλαγή από την κατοχή και γενικότερα επανενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, με την προοπτική της προκοπής και βεβαίως της ελπίδας για καλύτερες μέρες».newsbeast.gr



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Τι είπε για απολύσεις, χαράτσι και πλειστηριασμούς

Ανήσυχος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα εμφανίστηκε σε νέα συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι βασικός άξονας των συνομιλιών πρέπει να είναι να μη ληφθούν νέα μέτρα, καθώς έχει μειωθεί στο ναδίρ η φοροδοτική ικανότητα του κόσμου.



Ως το μεγαλύτερο λάθος των επικεφαλής της τρόικας χαρακτήρισε την άρνησή τους να προχωρήσουν σε ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, μιλώντας στο Real-fm.



Αναφερόμενος στο «χαράτσι» της ΔΕΗ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί από το νέο ενιαίο τέλος ακινήτων.



Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ιπποκράτους εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με το ενδεχόμενο επανέναρξης των πλειστηριασμών, τονίζοντας ότι δε θα επιτραπεί να χάσουν οι άνθρωποι τα σπίτια τους.



Για το φλέγον ζήτημα των απολύσεων και το εναλλακτικό σχέδιο Μανιτάκη για αποχωρήσεις, ο κ. Βενιζέλος αρκέστηκε να σχολιάσει ότι μέσα από την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων μπορούν να αποφευχθεί το τσεκούρι που ζητούν οι δανειστές μας στο έμψυχο δυναμικό.



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Με εντολή του υπουργού Γιάννη Βρούτση, προς την ΗΔΙΚΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία, το υπουργείο Εργασίας προχωρά ήδη από αυτό τον μήνα στην προσωρινή αναστολή καταβολής 18.228 αταυτοποίητων συντάξεων μέχρι την πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων, καθώς ακόμα και μετά τις αυτοπρόσωπες απογραφές διαπιστώθηκε, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΗΔΙΚΑ), ότι από το σύνολο των 4.412.797 συντάξεων, ένα ποσοστό 0.4% δηλαδή 18.228 συντάξεις, δεν διαθέτει ούτε ΑΜΚΑ ούτε ΑΦΜ.



Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας:



«Από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκινήσει μία τιτάνια προσπάθεια να νοικοκυρέψουμε το ασφαλιστικό σύστημα με έμφαση τον έλεγχο των μητρώων των συνταξιούχων. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε.



Ήδη, από τις 21 Δεκεμβρίου 2012, δημιουργήσαμε στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) μια ενιαία βάση ηλεκτρονικών αρχείων όλων συντάξεων και των συνταξιούχων της χώρας, που αποτελεί τομή για τη χώρα μας.



Επίσης με εντολή μου, όλα τα ασφαλιστικά ταμεία προχώρησαν σε καθολική αυτοπρόσωπη απογραφή των συνταξιούχων τους.



Τα ευρήματα, δυστυχώς, είναι πολύ μεγάλα και σημαντικά και αποδεικνύουν το μέγεθος της ανομίας, είτε από παραλείψεις είτε από σκοπιμότητες, που υπήρχαν για χρόνια.



Για την υπόθεση των αταυτοποίητων συντάξεων που θα ανασταλούν οι πληρωμές, έχει ήδη δημιουργηθεί στην ΗΔΙΚΑ, ειδικός λογαριασμός όπου θα παρακολουθούνται μία προς μία και οι 18.228 περιπτώσεις έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο.



Όπου εντοπιστούν ευθύνες, απ’ όπου και αν προέρχονται, αυτές θα αποδοθούν άμεσα.



Άλλωστε με το νομοσχέδιο που καταθέτουμε στη Βουλή όλοι θα καταλάβουν ότι τα ψέματα τελείωσαν».






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Παραλήρημα Μπόμπολα κατά Χρυσής Αυγής για τα μαθήματα αυτοάμυνας γυναικών



Πανικός στα μέσα του κατεστημένου που εφευρίσκουν διαρκώς νέες ανοησίες για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή. Καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν έχει δράκο…



Με αφορμή τα μαθήματα αυτοάμυνας γυναικών που λαμβάνουν χώρα στις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, το καθεστωτικό και μνημονιακό ΕΘΝΟΣ προχωρά σε μία άνευ προηγουμένου παραληρηματική επίθεση κατά του Κινήματός μας. Μεταφέρουμε αυτούσια αποσπάσματα από το ευφάνταστο άρθρο κάποιου κ. Φώσκολου, που σε ευρηματικότητα ξεπερνά ακόμα και τον συνονόματό του σκηνοθέτη:







"Και γυναικεία «τάγματα» από τη Χρυσή Αυγή: Μετά την «κατήχηση» σε μικρά παιδιά Δημοτικού, τα μαθήματα Ιστορίας και την προπαγάνδα για τους αλά καρτ βρεφονηπιακούς σταθμούς, η Χρυσή Αυγή επιστρέφει με μαθήματα... καράτε για γυναίκες, που τα βαφτίζει σεμινάρια «αυτοάμυνας». Η μιλιταριστική -ούτως ή άλλως- συγκρότηση της οργάνωσης αποκτά έτσι και γυναικείο κλάδο, λόγω -υποτίθεται- της έλλειψης ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία. Γνώριμο πεδίο: Το πεδίο της ανασφάλειας και της εγκληματικότητας είναι άλλωστε γνώριμο και προνομιακό πεδίο δράσης για τη Χρυσή Αυγή, που είδε τη δημοτικότητά της να αυξάνεται και τα εκλογικά της ποσοστά να ανεβαίνουν με τη γνωστή ρητορική του «τσαμπουκά» και τη δράση εναντίον μεταναστών και υποστηρικτών τους σε δύσκολες περιοχές της Αθήνας.

Τα μαθήματα αυτοάμυνας για Ελληνίδες έρχονται μετά τη γενική κατακραυγή για το «κατηχητικό» της τοπικής οργάνωσης Κερατέας (σημ. Χ.Α. προς τον άσχετο συντάκτη: οι σχετικές φωτογραφίες προέρχονταν από την Τ.Ο. Αρτέμιδος) σε παιδιά 6-10 χρόνων, τις χρυσαυγίτικες κορώνες από την Κρήτη για ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών αποκλειστικά για Ελληνόπουλα και την ανακοίνωση για έναρξη μαθημάτων Ιστορίας, προς αντικατάσταση του ελληνικού σχολείου..."



Στην πραγματικότητα τα μαθήματα αυτοάμυνας γυναικών πραγματοποιούνται εδώ και πολλούς μήνες στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής. Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα άλλωστε το αναγνωρίζει και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Σκοπός κάθε εκδήλωσης του Κινήματος είναι και η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών. Από τις δραστηριότητές μας δεν αποκλείεται η σωματική άσκηση. Η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στο μοντέρνο πρότυπο του καθιστικού τρόπου ζωής, που έχει μετατρέψει την ελληνική νεολαία στην πιο παχύσαρκη της Ευρώπης.



Εικόνες από μαθήματα αυτοάμυνας:



















Άλλες δραστηριότητες των γυναικών της Χρυσής Αυγής:














via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Στόχος μερίδας του πλήθους, που συμμετείχε σε εκδήλωση του Δήμου Πατρέων, έγινε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.



Ο Αχαιός βουλευτής έγινε δυο φορές αποδέκτης δυσμενών σχολίων. Την πρώτη κατά την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης και την δεύτερη όταν οι διοργανωτές τον κάλεσαν να καταθέσει στεφάνι.



Πολλοί από τους συγκεντρωμένους και στις δυο περιπτώσεις φώναζαν συνθήματα του τύπου «να πάς να ψηφίσεις μνημόνια» και πως «πρέπει να ντρέπεσαι».



Ο κ. Τσούκαλης, κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, αρνήθηκε να μιλήσει από το βήμα.















Πηγή: patrastimes.gr



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Τα...γραπτά μένουν...







































































via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos