follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail

Μην βιάζεσαι να κρίνεις από αυτό που βλέπεις μια δεδομένη στιγμή.Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν τα 5 βιντεάκια που σαρώνουν αυτές τις μέρες το διαδίκτυο. Συμβαίνει σε όλους μας να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Όμως η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτή που εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνουμε.



Απολαύστε το…







via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1













Τα κλασικά έργα θεραπεύουν τον νου








Όσοι διαβάζουν κλασικά λογοτεχνικά έργα όπως του Σαίξπηρ, καθώς και ποίηση υψηλού επιπέδου, ωφελούν περισσότερο τον εγκέφαλό τους από ό,τι αν διάβαζαν τα διάφορα βιβλία αυτο-βοήθειας, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ παρακολούθησαν την εγκεφαλική δραστηριότητα σε εθελοντές που διάβαζαν έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ποιήματα του Τ.Σ. Έλιοτ κι άλλων γνωστών λογοτεχνών
. Οι επιστήμονες, σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ» διαπίστωσαν ότι όσο πιο απαιτητικά ήσαν τα αναγνώσματα, τόσο πιο έντονη ήταν η ηλεκτρική δραστηριότητα στον εγκέφαλο, βοηθώντας έτσι στην αναζωογόνησή του, στην τόνωση της προσοχής των αναγνωστών και στην καλλιέργεια της ικανότητας στοχασμού (μιας μάλλον ξεχασμένης ιδιότητας στη γρήγορη ηλεκτρονική εποχή μας).

Όσο πιο ασυνήθιστες λέξεις, πιο αναπάντεχες φράσεις, προτάσεις με δύσκολη σύνταξη και με βαθιά νοήματα συναντούσαν οι εθελοντές αναγνώστες, τόσο περισσότερο «άναβαν» συγκεκριμένα κέντρα του εγκεφάλου τους, ο οποίος φαινόταν να «ανεβάζει ταχύτητα» για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του βιβλίου. Ιδίως η ανάγνωση έργων ποίησης (που στην εποχή μας φαίνεται να χάνει έδαφος μεταξύ του αναγνωστικού κοινού), σύμφωνα με τους ερευνητές, τονώνει σημαντικά τη δραστηριότητα στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, το οποίο, μεταξύ άλλων, σχετίζεται με την λεγόμενη «αυτοβιογραφική μνήμη» βοηθώντας έτσι τον αναγνώστη να κάνει αναδρομές στο παρελθόν και να στοχαστεί ξανά για τις δικές του εμπειρίες υπό το φως των όσων διαβάζει. Όλα αυτά, σύμφωνα με τον καθηγητή Φίλιπ Ντέιβις, δείχνουν ότι η ποιοτική λογοτεχνία είναι σαφώς πιο χρήσιμη από τα αυτοδιαφημιζόμενα βιβλία αυτο-βοήθειας, που είναι γεμάτα με απλές πρακτικές συμβουλές προς τους ανθρώπους για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. «Η έρευνα δείχνει τη δύναμη της λογοτεχνίας να μεταβάλει τις νοητικές διαδρομές, να δημιουργεί νέες σκέψεις και διασυνδέσεις τόσο στους νέους, όσο και στους ηλικιωμένους» όπως είπε.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν τον εγκέφαλο 30 εθελοντών που σε πρώτη φάση διάβασαν το πρωτότυπο κείμενο διαφόρων έργων του Σαίξπηρ (Βασιλιάς Ληρ, Οθέλλος, Μάκβεθ, Κοριολανός), ενώ σε δεύτερο στάδιο διάβασαν τα ίδια έργα, αλλά σε απλούστερη γλωσσική μορφή. Το πείραμα έδειξε μία σαφή διαφορά στην εγκεφαλική δραστηριότητα ανάμεσα στις δύο φάσεις, καθώς η ανάγνωση του πρωτότυπου Σαίξπηρ τόνωσε σημαντικά την ηλεκτρική δραστηριοποίηση συγκεκριμένων εγκεφαλικών κέντρων, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην κατανόηση του κειμένου, με το οποίο -αντίθετα με το κείμενο στην καθομιλουμένη γλώσσα- δεν ήσαν εξοικειωμένοι οι αναγνώστες-εθελοντές. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η δυσκολία είναι που εξασκεί την προσοχή και τη συγκέντρωση του νου και, τελικά, την ικανότητα στοχασμού και αυτοπαρατρησης. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν τα σκοπίμως εύκολα βιβλία αυτο-βοήθειας και γενικότερα η εύπεπτη λογοτεχνία. Οι Βρετανοί ερευνητές σχεδιάζουν, μεταξύ άλλων, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το University College του Λονδίνου, μια νέα μελέτη για τις επιπτώσεις της ανάγνωσης λογοτεχνικών βιβλίων σε ασθενείς με άνοια.http://www.nooz.gr





via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7



Μια από τις μεγαλύτερες φάρσες της ιστορίας, είχε γίνει στις ΗΠΑ, όταν ένας καπνοπώλης από την Νέα Υόρκη και μάλλον λίγο αμφισβητίας περί των θρησκευτικών, ο George Hull, αποφάσισε να κοροϊδέψει όλη την αμερικανική κοινή γνώμη, κατασκευάζοντας έναν ψεύτικο γίγαντα τον οποίο παρουσίασε ως αυθεντικό.

Ο Hull, το 1868 σε μια συγκέντρωση Μεθοδιστών διαφώνησε μαζί τους για ένα εδάφιο της Γέννεσης όπου ανέφερε πως κάποτε στη Γη είχανε ζήσει γίγαντες. Οπως αναφέρει το βιβλίο «Μια σταγόνα Ιστορία», ο Hull πήγε σπίτι του, πήρε ένα τεράστιο κομμάτι γύψου και ανέθεσε σε έναν ειδικό να το λαξεύσει, έτσι ώστε να πάρει την μορφή γίγαντα και στη συνέχεια το έτριψαν με οξύ προκειμένου να πάρει μαύρο χρώμα. Μετά το έθαψε στο αγρόκτημα του ξαδέρφου του στο Κάρντιφ της Νεας Υόρκης και από πάνω έσπειραν τριφύλλια.

Κάποιο διάστημα αργότερα, προσέλαβε δύο άντρες για να ανοίξουν ένα πηγάδι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, με τους εργάτες να «πέφτουν» πάνω στον γίγαντα.

Αμέσως, ο Hull έστησε μια σκηνή στην οποία έβαλε μέσα τον γίγαντα και χρέωνε όλους όσους ήθελαν να τον δουν, ενώ λίγο αργότερα αύξησε και την τιμή. Από τα κέρδη, έδινε ένα δέκα τοις εκατό στον ξάδερφο του και ένα άλλο ποσοστό στον τεχνίτη που τον είχε βοηθήσει.

Η αμερικανική κοινή γνώμη είχε διχαστεί, πάντως όπως αναφέρεται και στο βιβλίο, πολλοί διάσημοι ιστορικοί της τότε εποχής, ήταν πεπεισμένοι πως ο γίγαντας ήταν ένα απολίθωμα σύμφωνα με την Γέννεση.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Hull πούλησε το έκθεμα του για 23.000 δολάρια -κατά άλλους 40.000- στον David Hannum από το Συράκιουζ των ΗΠΑ, ενώ σύντομα ήρθε και η στιγμή της αλήθειας: Ο Χαλ σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως ο «γίγαντας» ήταν μια καλοστημένη φάρσα εκμεταλλευόμενος το πόσο ευκολόπιστοι είναι οι άνθρωποι και πολλαπλασίασε την περιουσία του.

Στις ΗΠΑ, με την τελείως παράδοξη κοινή λογική, πολλοί εξοργίστηκαν με την κίνηση του Hull, ο οποίος ωστόσο αθωώθηκε στα δικαστήρια, άλλοι θεώρησαν ότι ο Hull έλεγε ψέμματα σε συνεργασία με τους πολιτικούς και ο γίγαντας υπήρξε στην πραγματικότητα, ενώ ακόμα περισσότεροι συνέχιζαν να πληρώνουν για να δουν τον γίγαντα, θεωρώντας τον ως ένα ιστορικό κειμήλιο.

Ο γίγαντας του Κάρντιφ, βρίσκεται ακόμη στο Μουσείο του Αγρότη στο Κούπερτάουν με τους Αμερικανούς πολίτες να πληρώνουν περίπου μισό δολάριο για να τον δουν. Η φάρσα αυτή του Hull και η αντίδραση του κόσμου, είναι μια ακόμη περίτρανη απόδειξη, πως όσο και εάν θέλουμε να λέμε πως ακολουθούμε την λογική, η φαντασία μας ακόμα καλπάζει σε άλυτα μυστήρια και θρύλους...







via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82



Έρευνα διενεργήθηκε στην οικία του προπονητή της εθνικής ομάδας κρίκετ ο οποίος συνελήφθη εχθές, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ΄εξακολούθηση.






Είχε προηγηθεί πρόσφατη καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία ο 49χρονος συλληφθείς ενεργούσε κατ΄επανάληψη ασελγείς πράξεις, έναντι χρηματικής αμοιβής, με 17χρονο ανήλικο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου.


Ακολούθησε λοιπόν μεθοδική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, εντοπίστηκε ο ανήλικος να εισέρχεται και να παραμένει στην οικία του δράστη, στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


• είδη για ερωτικές πράξεις, με ενδείξεις χρήσης,

• βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,

• ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα,

• τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής

• ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου flobert και

• πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνoγραφίας.


Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή - συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.


Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91











Για μια θέση στο αύριο


Διεθνής κούρσα στις πατέντες για την αξιοποίηση του γραφένιου



Λιγότερο από μια δεκαετία από την ανακάλυψή του, το εξωτικό γραφένιο έχει ξεσηκώσει το ενδιαφέρον πανεπιστημίων και εταιρειών που σπεύδουν τώρα να κατοχυρώσουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την εμπορική αξιοποίησή του. Σε διάστημα μόλις εννέα χρόνων έχουν κατατεθεί σε όλο τον κόσμο 7.351 πατέντες για το γραφένιο, εκτιμά η βρετανική συμβουλευτική εταιρεία CambridgeIP. Η σχετική μελέτη δημοσιεύτηκε το Δεκέμβριο στην επιθεώρηση Nature Materials. Πιο ανθεκτικό από το διαμάντι και το ατσάλι, καλύτερος αγωγός του ηλεκτρισμού από τον χαλκό, το γραφένιο είναι ένα φύλλο άνθρακα με πάχος μόλις ενός ατόμου. Το λεπτότερο αλλά και ισχυρότερο υλικό του κόσμου υπόσχεται να φέρει επανάσταση σε μια πληθώρα εφαρμογών, από την ιατρική μέχρι την ηλεκτρονική.

Τα πρώτα προϊόντα αναμένεται να είναι εύκαμπτες οθόνες, καλύτερες μπαταρίες, συστήματα αποθήκευσης υδρογόνου και νέες μπαταρίες. Αργότερα το γραφένιο θα μπορούσε να διαδεχθεί το πυρίτιο στην κατασκευή τσιπ και να δώσει πολύ ταχύτερους υπολογιστές.

Όλοι δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τις προοπτικές, η Κίνα όμως δείχνει να προηγείται στην κούρσα της πατέντας με 2.204 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Στη δεύτερη θέση οι ΗΠΑ με 1.754 πατέντες και στην τρίτη η Νότιος Κορέα με 1.160 καταχωρήσεις. Σε επίπεδο εταιρειών, την πρωτιά έχει η Samsung με 407 πατέντες, ενώ η IBM περιορίζεται στη δεύτερη θέση με 134. Η Βρετανία, επισημαίνει το BBC, περιορίζεται στα 54 διπλώματα, παρόλο που το γραφένιο ανακαλύφθηκε το 2004 στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, από δύο ερευνητές -Αντρέι Γκέιμ και Κονσταντίν Νοβολέσοφ, οι οποίοι τιμήθηκαν με το Νόμπελ Φυσικής του 2010 για το επίτευγμά τους, και μάλιστα χρίστηκαν ιππότες στη Βρετανία. «Είναι το κλασικό πρόβλημα της Βρετανίας να εφευρίσκει κάτι και μετά να βλέπει άλλες χώρες να το αξιοποιούν» σχολίασε ο Βρετανός υπουργός Επιστήμης Ντέιβιντ Ουίλετς. Υπενθύμισε πάντως ότι η British Telecom έχει υποσχεθεί να επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια για την ίδρυση ερευνητικού κέντρου για το γραφένιο στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.Newsroom ΔΟΛ




via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του Σοκάρει η είδηση του θανάτου, αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, που έπεσε σε γκρεμό στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα...

στην θέση Αλυκόπετρα.



Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 17:00, σύμφωνα με το e-volos.gr, οπότε και σήμανε συναγερμός στους θαλάμους επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, άνδρες της οποίας πριν λίγο ολοκλήρωσαν τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, η σορός του οποίου μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91











Μαύρα σύννεφα στο κλίμα


Η αιθάλη δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας στην παγκόσμια θέρμανση



Η αιθάλη που μαυρίζει τον ουρανό της Αθήνας και πολλών άλλων πόλεων σε όλο τον κόσμο επιτείνει την κλιματική αλλαγή πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζαμε, αποκαλύπτει νέα μελέτη. Μάλιστα οι ερευνητές εκτιμούν ότι η καπνιά είναι ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας μετά το διοξείδιο του άνθρακα. Εδώ και δεκαετίες είναι γνωστό ότι τα σκούρα σωματίδια αιθάλης απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία και θερμαίνουν έτσι την ατμόσφαιρα. Σημαντικές ποσότητες καταλήγουν ακόμα και στους πάγους των πόλων, όπου μαυρίζουν την λευκή, ανακλαστική τους επιφάνεια και επιταχύνουν την τήξη. Αν και πολλοί επιστήμονες υποψιάζονταν ότι ο ρόλος του μαύρου άνθρακα είχε υποτιμηθεί, οι νέοι υπολογιστές εξέπληξαν ακόμα και τους ερευνητές που υπογράφουν τη νέα μελέτη, σχολιάζει στο Nature.com ο Ντέιβιντ Φάχεϊ, συνεπικεφαλής της έρευνας στην αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στο Journal of Geophysical Research.

«Ελαφρώς σοκαριστικά» χαρακτήρισε τα ευρήματα και η Σάρα Ντόερτι, επίσης μέλος της ερευνητικής ομάδας. Όπως επισήμανε στο BBC, στην έκθεση που δημοσίευσε το 2007 η Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) πάνω στην οποία βασίζονται οι διεθνείς προσπάθειες κατά της παγκόσμιας θέρμανσης, η επίπτωση της αιθάλης είχε υπολογιστεί στο μισό της νέας μελέτης. Σύμφωνα όμως με τους νέους υπολογισμούς, η θέρμανση λόγω αιθάλης αντιστοιχεί στα δύο τρίτα της θέρμανσης της ατμόσφαιρας λόγω του διοξειδίου του άνθρακα, του σημαντικότερου αερίου του θερμοκηπίου. Οι ερευνητές τόνισαν πάντως ότι, σε αντίθεση με το διοξείδιο του άνθρακα που παραμένει στην ατμόσφαιρα για αιώνες, τα σωματίδια αιθάλης είναι μάλλον βραχύβια. Αυτό σημαίνει ότι η μείωση των εκπομπών θα οδηγούσε σε άμεση επιβράδυνση της θέρμανσης. Οι σημαντικότερες πηγές αιθάλης στις ανεπτυγμένες χώρες είναι οι κινητήρες ντίζελ και οι δασικές πυρκαγιές. Στον αναπτυσσόμενο κόσμο σημαντικότερη πηγή είναι τα τζάκια και κάθε είδους εστία που καίει βιομάζα. Έρευνα που είχε δημοσιευτεί πέρυσι στο περιοδικό Science εκτιμούσε ότι, αν βρίσκαμε τρόπο να μειωθούν δραστικά αυτές οι εκπομπές, μαζί με τις εκπομπές μεθανίου, ο ρυθμός ανόδου της θερμοκρασίας στη Γη θα μειωνόταν στο μισό σε διάστημα 40 ετών.

Πράγματι, 25 χώρες δημιούργησαν πέρυσι το Συνασπισμό Κλίματος και Καθαρού Αέρα για τη Μείωση των Βραχύβιων Κλιματικών Ρύπων, με στόχο τη μείωση των εκπομπών αιθάλης.

Η μείωση θα ωφελούσε βέβαια όχι μόνο το κλίμα αλλά και την ανθρώπινη υγεία, αφού η καπνιά ενοχοποιείται για εκατομμύρια θανάτους το χρόνο, κυρίως στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν πάντως ότι υπάρχει ακόμα μια σημαντική αβεβαιότητα ως προς την αξία της μείωσης των εκπομπών: οι πηγές αιθάλης εκπέμπουν ταυτόχρονα και άλλα σωματίδια, ορισμένα από τα οποία ανακλούν την εισερχόμενη ακτινοβολία και δροσίζουν τη Γη. Και η συνισταμένη αυτών των αντίθετων επιδράσεων στο κλίμα δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί.

Newsroom ΔΟΛ





via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες υπηρεσίες μέσα από την επεξεργασία που έχει γίνει από τις Διευθύνσεις Προσωπικού σε όλη τη χώρα ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων αγγίζει τις 700.000.


Από αυτούς οι 621.797 είναι το τακτικό προσωπικό, με τους άνδρες να κατέχουν τα πρωτεία καθώς εργάζονται στο δημόσιο 332.336, με τις 289.431 γυναίκες να ακολουθούν. Ηλικιακά η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων βρίσκεται μεταξύ 20 έως 49 ετών, άρα δεν μιλάμε για ένα γερασμένο ηλικιακά δημόσιο τομέα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ένα προσωπικό 78.950 υπαλλήλων μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου από τους οποίους οι 57.944 εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις έργου, οι 12.757 είναι αιρετοί, 6.491 έχουν άλλες εργασιακές σχέσεις και 1.747 είναι μετακλητοί.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

Aπεργία αποφάσισαν οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης; Την επιστράτευσή τους αποφάσισε η άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη! Μέλος της ΝΔ είναι ο δεξιός πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος, που τόλμησε να βάλει τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ να ψηφίσουν υπέρ της απεργίας των εκπαιδευτικών; Τον διαγράφει ακαριαία από τη ΝΔ ο δεξιός Σαμαράς! Όχι, κύριοι, εκβιαστής δεν είναι η κυβέρνηση που ακριβώς πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις προωθεί εξοντωτικά μέτρα εναντίον των εκπαιδευτικών! Εκβιαστές και ανάλγητοι είναι οι καθηγητές που αντιδρούν στα μέτρα αυτά και...


αποφασίζουν να απεργήσουν – έτσι μας λέει η κυβερνητική προπαγάνδα και τα κατάπτυστα φερέφωνά της!



Έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους πολιτικούς απατεώνες που μας κυβερνούν με απύθμενη θρασύτητα, διαστρεβλώνοντας ή και αναστρέφοντας την πραγματικότητα προκειμένου να εξαπατήσουν τον αφελή λαουτζίκο. Πάρτε για παράδειγμα αυτόν τον απερίγραπτο υπουργό Εργασίας. Όλος ο κόσμος γνωρίζει με τον πιο επώδυνο τρόπο ότι η ανεργία καλπάζει, αυτός όμως μέχρι την Πέμπτη πανηγύριζε γιατί τον Απρίλιο οι προσλήψεις ήταν περισσότερες από τις απολύσεις. Τυπικά, έλεγε αλήθεια. Μόνο που αποσιωπούσε συνειδητά ότι και τον Απρίλιο του 2012 και τον Μάιο του 2012 και τον Ιούνιο του 2012 και τον Ιούλιο του 2012 οι προσλήψεις ήταν περισσότερες από τις απολύσεις, μόνο που αυτό καθόλου δεν απέτρεψε την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας συνολικά κατά το έτος 2012! Την Πέμπτη δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ τα στοιχεία της ανεργίας για τον Φεβρουάριο του 2013, τα οποία έδειξαν ότι από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Φεβρουάριο του 2013 ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 245.021 άτομα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ανέργων να φτάσει στο 1.320.189 άτομα! Από το 2008 δηλαδή μέχρι σήμερα ο αριθμός των ανέργων έχει αυξηθεί σχεδόν κατά ένα εκατομμύριο άτομα και ο πανάθλιος υπουργός Εργασίας του Σαμαρά πανηγυρίζει για τη …μείωση της ανεργίας!!! Είναι κρετίνος ή πολιτικός απατεώνας;



Αξίζει να γίνουμε εξαντλητικοί στον τομέα αυτόν, συγκρίνοντας το ποσοστό ανεργίας τον Φεβρουάριο κάθε χρόνου κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας. Το Φεβρουάριο του 2009, επί κυβέρνησης Καραμανλή, η ανεργία ήταν στο 9%. Το 2011, με Γιωργάκη και Μνημόνιο –αναφερόμαστε πάντα το Φεβρουάριο– είχε εκτιναχθεί στο 15,3%. Το Φεβρουάριο του 2012, επί κυβέρνησης Παπαδήμου, η ανεργία είχε απογειωθεί στο 21,9%. Το Φεβρουάριο του 2013, η κυβέρνηση Σαμαρά την είχε εκτοξεύσει στο 27% – και ο υπουργός Εργασίας έχει το θράσος να πανηγυρίζει! Ειδικά η ανεργία των νέων 15-24 ετών φέτος τον Φεβρουάριο εξακοντίστηκε στη …στρατόσφαιρα του ασύλληπτου και αδιανόητου 64,2% από 54,1% που ήταν ένα χρόνο πριν!!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια τραγική οικονομική κατάσταση. Τον Φεβρουάριο του 2013 οι απασχολούμενοι ανέρχονταν συνολικά σε 3.568.186 άτομα, οι άνεργοι σε 1.320.189 και τα οικονομικά μη ενεργά άτομα σε 3.358.649. Με άλλα λόγια 3.568.186 άτομα δούλευαν για να θρέψουν 4.678.838! Η αντιστροφή είναι πλήρης σε σχέση με το 2008. Τότε δούλευαν 4.516.876 για να ταΐσουν 3.801.675 άτομα! Τότε δηλαδή οι εργαζόμενοι ήταν 700.000 περισσότεροι από τους ανέργους και τους οικονομικά μη ενεργούς και σήμερα οι εργαζόμενοι είναι …1.100.000 λιγότεροι! Έχουν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω, κάτω. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση αυτή η κατάσταση να διατηρηθεί, χωρίς πολύ σύντομα να καταρρεύσει τόσο η ελληνική οικονομία όσο και η ελληνική κοινωνία, ό,τι και αν λένε οι πολιτικοί απατεώνες της κυβέρνησης.



Τρεις μήνες τώρα μας έχουν ζαλίσει με τα υποτιθέμενα «πρωτογενή πλεονάσματα» του προϋπολογισμού, τα οποία όμως έχουν μόνο λογιστικό και όχι πραγματικό χαρακτήρα για τον απλούστατο λόγο ότι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν μετατρέψει το κράτος σε έναν απίστευτο κλέφτη και απατεώνα που καταστρέφει όποιον έρθει σε επαφή μαζί του γιατί γδέρνει τους πάντες και δεν πληρώνει καμιά υποχρέωσή του σε κανέναν! Ο μεγαλύτερος ληστής δηλαδή σε αυτή τη χώρα που θα έπρεπε να είχε κλειστεί στη φυλακή για χίλια χρόνια είναι η συγκυβέρνηση του Σαμαρά με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη και όλη η πολιτική συμμορία των υπουργών τους! Την Παρασκευή όμως ανακοινώθηκε ότι τον Απρίλιο εξαφανίστηκαν όλα τα «πρωτογενή πλεονάσματα» των τριών προηγούμενων μηνών, καθώς τα «κατάπιε» το έλλειμμα του περασμένου μήνα – και μάλιστα χωρίς να εξοφλήσει φυσικά το Δημόσιο τα χρέη του προς τους ιδιώτες ή να επιστρέψει εκείνους τους φόρους που υποχρεούται από τους νόμους. Κι έχεις από πάνω τον Στουρνάρα να σου λέει ότι δήθεν η κυβέρνηση των αθλίων θα βγει στις αγορές για να δανείζεται από τα τέλη του 2014! Μήπως θα είμαι μέχρι τότε υπουργός Οικονομικών εγώ, σκέπτεται προφανώς ο Στουρνάρας. Αλλά κι αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και εξακολουθώ να είμαι υπουργός, σιγά μη θυμάται κανένας τις ανοησίες που λέω σήμερα, θα αναλογίζεται. Το άλλο γελοίο πολιτικό υποκείμενο, ο υπουργός Οικονομικών του Γιωργάκη, μήπως δεν έλεγε ότι θα έβγαινε στις αγορές στα τέλη του …2010; Ένας καραγκιόζης παραπάνω, λοιπόν!



Με την ευκαιρία, πάνω στην αναμπουμπούλα, ο Στουρνάρας ανακοίνωσε ότι αποκλείεται να μειώσει το φόρο καυσίμων που εξαπλασίασε – άρα όλη η Ελλάδα να ξεχάσει την έννοια της θέρμανσης! Μια απέραντη …αρχαία Σπάρτη θα μας κάνουν οι κυβερνητικοί απατεώνες! Εδώ που τα λέμε, καλά μας κάνουν, αφού τους ανεχόμαστε και δεν τους ανατρέπουμε. «Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ τον φόβον αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσιν». Σωστά μιλούσε ο ποιητής.



Tου Γιώργου Δελαστίκ , μοντάζ Γρέκι



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE


«Με εκβίαζε με ροζ βίντεο» Νέα τροπή στο θρίλερ της Νέας Μάκρης δίνει η νέα κατάθεση της αδερφής της 23χρονης Φαίης. Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», η 32χρονη...

παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον 25χρονο σύντροφο της αδερφής της και ο λόγος που τον «κάλυπτε» μετά το τραγικό συμβάν ήταν γιατί εκείνος την απειλούσε πώς θα της κάνει κακό, σε αυτή και την οικογένειά της.



Όπως λέει στην νέα της κατάθεση ο 25χρονος είχε καταγράψει την ερωτική τους συνεύρεση, η οποία έγινε σε ξενοδοχείο. «Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ», είπε η αδερφή της Φαίης.



Επίσης, υποστήριξε ότι μια μέρα μετά το τραγικό περιστατικό της 6ης Απριλίου, που στοίχισε την ζωή στην αδερφή της, ο 25χρονος την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε χρήματα να βάλει βενζίνη, για να πάει να δει την Φαίη στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα την εκβίαζε πώς αν συλληφθεί και πάει στην φυλακή, όταν βγει θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένεια της.



«Νταής ο γιος μου»

Ανατριχίλα προκαλεί και η κατάθεση του πατέρα του 25χρονου, ο οποίος με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι το παιδί του είναι νευρικό και έχει «σηκώσει» χέρι και στην αδερφή του.



«Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικός και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Πηγαίνει σε γυμναστήριο και κάνει κικ μπόξινγκ, ενώ παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δεν γνωρίζω αν είναι αναβολικά…Εμένα δεν με έχει χτυπήσει, αλλά έχει χτυπήσει δύο φορές την αδερφή του, η οποία μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι».



Τέλος, ο πατέρας της πανέμορφης κοπέλας, που χάθηκε άδικα, αποκάλυψε στην κατάθεση του, πώς ο 25χρονος είχε δείρει ξανά την κόρη του δύο μέρες πριν τον φονικό ξυλοδαρμό και μάλιστα πόναγε το κεφάλι και το αυτί της.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91












Έκπληκτα βλέμματα στο δάσος


Μοναδικά πορτρέτα άγριων ζώων συγκεντρώνονται σε ένα δικτυακό τόπο



Από το έκπληκτο βλέμμα ενός ιαγουάρου μέχρι το χασμουρητό ενός γιγάντιου πάντα, το Ίδρυμα Smithsonian δημοσιεύει στο Διαδίκτυο πάνω από 200.000 πορτρέτα από φωτογραφικές παγίδες που τοποθέτησαν ερευνητές στην άγρια φύση. «Αυτός ο δικτυακός τόπος επιτρέπει στο κοινό να ρίξει μια ματιά σε αυτά που βλέπουν οι επιστήμονες όταν εξερευνούν απομακρυσμένες τοποθεσίες» εξηγεί ο Ουίλιαμ ΜακΣιμ, βιολόγος του Ιδρύματος. Ο νέος δικτυακός τόπος, με την ονομασία Smithsonian Wild, συγκεντρώνει 202.000 φωτογραφίες από 200 και πλέον είδη θηλαστικών και πτηνών. Δεδομένου ότι η παρατήρηση των ζώων και της φυσικής τους συμπεριφοράς είναι δύσκολο έργο, οι επιστήμονες βασίζονται τα τελευταία χρόνια σε φωτογραφικές παγίδες, δηλαδή αυτόματες συσκευές που ενεργοποιούν το φωτογραφικό φακό όταν κάποιο ζώο περάσει από κοντά τους.

Οι εικόνες στο Smithsonian Wild περιέχουν συνδέσμους που προσφέρουν πληροφορίες για κάθε είδος σε ιστοσελίδες της Εγκυκλοπαίδειας της Ζωής, της Διεθνούς Ένωσης για τη Διατήρηση της Φύσης (IUCN), καθώς και του ίδιου του Smithsonian.Newsroom ΔΟΛ




via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Πως να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις μόνο ως δασκάλα;...



Η Olivia Sprauer που έχει κορμάρα σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί αυτό το προσόν και να γίνει μοντέλο.



Ετσι με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Victoria James η 26χρονη δασκάλα από τη Φλόριντα ξεκίνησε να ποζάρει φορώντας μπικίνι, σέξι εσώρουχα και μερικές φορές χωρίς καθόλου ρούχα.



Κάποιος όμως φαίνεται πως αναγνώρισε την Olivia και σύντομα ο διευθυντής του σχολείου την κάλεσε για να δώσει εξηγήσεις.



Ουσιαστικά δηλαδή της ζήτησε να παραιτηθεί αφού θεωρήθηκε ότι η δουλειά του μοντέλου δεν συνδυάζεται με τη διδασκαλία...



Η Olivia τελικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Αν και γνώριζε από πριν ότι το μοντελινγκ μπορεί να της φέρει προβλήματα, η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για αυτήν την εξέλιξη:



«Δεν κάνω πορνογραφία, δεν ανοίγω τα πόδια μου, απλώς φωτογραφίζομαι με μαγιό». Πρόσθεσε επίσης ότι αγαπά πολύ τους μαθητές και στενοχωρήθηκε που δεν θα τελειώσουν τη σχολική χρονιά μαζί της. Ίσως το ίδιο να αισθάνονται και οι πατεράδες των παιδιών...
































via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


H Mαρία Κορινθίου είναι μια από τις πιο...

σ έ ξ ι γυναίκες της ελληνικής showbiz και έχει ένα συγκεκριμένο στυλ που αναδεικνύει την μεσογειακή της ομορφιά.



Πλούσιες καμπύλες και μπούστο και μαύρα μακρυά μαλλιά... Και όμως τόλμησε να κάνει την αλλαγη!



Για τις ανάγκες ρόλου, η Μαρία φόρεσε καρέ περούκα με αφέλειες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σ έ χ ι, ο,τι κι αν κάνει!






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Όλα τα λάθη των ταινιών «Django: Ο Τιμωρός» σε 4 λεπτά

Η νέα και επιτυχημένη ταινία του κορυφαίου στο είδος σκηνοθέτη Quentin Tarantino, είχε κι αυτή τα λαθάκια της, τα οποία παρουσιάζονται στο βιντεάκι που ακολουθεί…





via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82


Στη μεγαλύτερη μάστιγα του Ίντερνετ εξελίσσεται η διαδικτυακή παρακολούθηση ή αλλιώς ratting.Πρόκειται για την δυνατότητα που...



έχουν επιτήδειοι και κακόβουλοι χρήστες, μέσω «ειδικών εργαλείων», να αποκτούν πρόσβαση ακόμη και έλεγχο σε ένα συγκεκριμένο σύστημα που βρίσκεται online!





Τα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας ratter είναι πολλά...Από το πείραγμα της οθόνης και των αρχείων και την εγγραφή βίντεο από την κάμερα του υπολογιστή. Ο κύριος στόχος τους είναι οι γυναίκες νεαρής ηλικίας, χωρίς αυτό να αποκλείει και τους άνδρες γιατί προσφέρουν πιο «πικάντικο» υλικό.



Οι τρόποι εγκατάστασης

Οι τρόποι εγκατάστασης ενός τέτοιου προγράμματος στον υπολογιστή είναι αρκετοί, με τους πιο συχνούς να είναι ή από κοντά, αν έχετε κάποιον «φίλο» που θέλει να σας κατασκοπεύσει, ή από μακριά μέσω συνδέσμου για κατέβασμα αρχείου που δεν κινεί καμία υποψία. Γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τα μάτια σας 14 στον υπολογιστή σας.



Στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη συνήθεια έχει αρχίσει να διαδίδεται πολύ εύκολα καθώς η έλλειψη ηλεκτρονικής Παιδείας για τους νέους χρήστες, ιδίως τις γυναίκες είναι τεράστια. Συχνά η κατάσταση μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς τα κλεμμένα προσωπικά δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν χωρίς την άδεια του χρήστη, κάτι που φυσικά είναι παράνομο και μπορεί να διωχθεί νομικά.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Η «άγρια» εβδομάδα της Cara Delevingne συνεχίζεται...



Σήμερα, η άτακτη ξανθιά ερωτοτροπεί με άνδρες και γυναίκες μοντέλα, στη νέα καμπάνια του Yves Saint Laurent.



Σε διάστημα μόλις πέντε ημερών, η Cara βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αφού, έχει μπλεχτεί σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο ναρκωτικών, δίνει παθιασμένα φιλιά στο στόμα με τη Sienna Miller και... ξαναδίνει καυτά φιλιά με την τραγουδίστρια Rita Ora.



Ωστόσο, το πιο περιζήτητο μοντέλο του κόσμου δεν δείχνει σημάδια «επιβράδυνσης»... καθώς η άτακτη πλευρά της υποβόσκει στο νέο, sexy video του YSL.








via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Κάντε κλικ και δείτε για ποιες μιλάμε...



Η Holy Peers έγινε γνωστή από τη σελίδα 3 της Sun και έκανε τα εξώφυλλα στα ημερολόγια της Page 3 για το 2011 και το 2012.



Στη φωτογράφηση πήρε μια φίλη της για να τη βοηθήσει στις δύσκολες φάσεις...




























via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Σας γυρίζουμε αρκετά χρόνια πίσω... με το αφιέρωμά μας στη...



Δεβόρα Δήμου είναι αποτέλεσμα μεγάλης σκέψης στο ερώτημα: "Ποια ήταν η πιο hot παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα;"




































via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Αναρωτηθήκαμε ποιο είναι το καλύτερο στήθος της Ελληνικής τηλεόρασης...



Δεν χρειάστηκε μεγάλη σκέψη! Καταλήξαμε αμέσως...




















via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, ας ετοιμαστούμε με τον πιο «μεθυσμένα» νόστιμο τρόπο. Το Mint Julep θεωρείται το πρώτο «mixed drink» που έγινε ποτέ και μάλιστα τον 18ο αιώνα ήταν το πιο...

διάσημο και περιζήτητο κοκτέιλ στον αμερικάνικο Νότο.

Φτιάξτε το δικό σας με 3 μόνο υλικά, καλέστε φίλους στο σπίτι και απολαύστε το ένα ανοιξιάτικο απόγευμα με ζέστη κάτω από σκιά.



Υλικά

1 μέρος σιρόπι ζάχαρης

3 μέρη ουίσκι μπέρμπον φύλλα μέντας και ένα κλαδάκι μέντας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δυόσμο)



Εκτέλεση

1. Πολτοποιείστε τη ζάχαρη και τα φύλλα μέντας στον πάτο ενός ψηλού, φαρδιού ποτηριού με ένα γουδοχέρι.



2. Γεμίστε το ποτήρι μέχρι την μέση με τριμμένο πάγο.



3. Προσθέστε το μπέρμπον, ανακατέψτε να παγώσει, ρίξτε λίγο ακόμα τριμμένο πάγο και γαρνίρετε με τα φύλλα μέντας και το κλαδάκι.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip



Ο θάνατος ενός βρέφους μόλις έξι μηνών απασχολεί από τη Μεγάλη Πέμπτη τη δικαιοσύνη, τις αστυνομικές αρχές και το νοσοκομείο της Λήμνου.






Tην Πρωτομαγιά ένα ζευγάρι αλλοδαπών που διαμένει στη Λήμνο πήγαν το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι τους στο νοσοκομείο διότι όπως έλεγαν το παιδάκι τους είχε αναπνευστικό πρόβλημα.


Το άτυχο κοριτσάκι εισήχθη αμέσως για παρακολούθηση όμως την επομένη ημέρα εξέπνευσε.


Οι γονείς του άρχισαν να διαμαρτύρονται και να μιλάνε για ιατρικό λάθος το οποίο οδήγησε το κοριτσάκι τους στο μοιραίο.


Έτσι κατέφυγαν στη δικαιοσύνη και με εντολή της Εισαγγελίας Μυτιλήνης το άψυχο σώμα του βρέφους μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή.


Πράγματι η νεκροψία – νεκροτομή έγινε και μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν αλλά και για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.


Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την εξέταση προέκυψαν ίχνη χτυπημάτων στο κεφαλάκι του άτυχου βρέφους τα οποία είχαν προκαλέσει και αιματώματα.


Κατόπιν αυτής της εξέλιξης κρίθηκε απαραίτητη και η εξέταση των σπλάχνων του νεκρού βρέφους ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Φυσικά μετά από αυτή την απρόσμενη τροπή η υπόθεση ερευνάται πλέον και από την αστυνομία.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Οργή και θυμό ένιωσε η Εριέττα Κούρκουλου ύστερα από ένα περιστατικό που παραλίγο να εξελιχθεί σε επεισόδιο στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Η όμορφη κόρη της Μαριάννας Λάτση απολάμβανε αμέριμνη με την παρέα της το γεύμα της σε γνωστή ταβέρνα στην Βουλιαγμένη όταν μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε κάτι που ...

ούτε στα χειρότερα όνειρά της θα μπορούσε να σκεφτεί πως θα ζούσε.



Μία γυναίκα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι με την οικογένειά της και έτρωγε, όταν πλησίασε μία γάτα, της έριξε νερό για να την απομακρύνει. Εικόνα που εξόργισε φυσικά την Εριέττα η οποία ως γνωστόν κάνει από πολύ μικρή αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα. Γι' αυτό και έχει ιδρύσει τη δική της εταιρία προστασίας αδέσποτων. Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτό που έκανε η αγνώστων λοιπών στοιχείων γυναίκα, πραγματικά την εξόργισε τόσο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το όλο περιστατικό.

«Εσύ που έτρωγες δίπλα μου στον Ζάχο και άδειασες ένα ποτήρι νερό στη γατούλα που ήρθε στο τραπέζι, δεν θα έπρεπε να έχεις παιδί! Έτσι βγαίνουν τα τέρατα... Βρώμα που ούτε νερό δεν σε ξεπλένει» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για να ακολουθήσουν φυσικά άπειρα μηνύματα φίλων της οι οποίοι την ενθάρρυναν να μην αφήσει ατιμώρητη τη γυναίκα που είχε φερθεί με τόσο άσχημο τρόπο στο γατάκι.



Η ίδια πάντως δεν ενημέρωσε τους φίλους της για περαιτέρω κινήσεις της, θέλοντας προφανώς να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δώσει τόπο στην οργή για ό,τι είχε συμβεί.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Πλήρωσε 6.500 λίρες για το αγαπημένο του αυτοκίνητο σε ηλικία 24 ετών!!...



Το πρώτο αυτοκίνητο του Τζον Λένον, μια Ferrari 330 GT coupe του 1965, πρόκειται να

βγει σε δημοπρασία στην Αγγλία τον Ιούλιο, σε τιμή που θα μπορούσε να πιάσει ακόμη και τα 337.950 δολάρια, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Bonhams.



Το αστέρι των Μπιτλς αγόρασε την μπλε Ferrari αφότου πέρασε της εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης, στις αρχές του 1965, την ίδια περίοδο που το περίφημο συγκρότημα ηχογράφησε την επιτυχία του «Ticket to Ride», ανέφερε ο οίκος δημοπρασιών σε σχετική ανακοίνωση.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip



Η Ελένη παίρνει δραστικά την κατάσταση στα χέρια της.






Εκτός από τις φωτογραφίες που ανεβάζει µόνη της στο διαδίκτυο, είναι διατεθειμένη να τα βάλει µε τους παπαράτσι ακόµη και πρόσωπο µε πρόσωπο.


Τι θα γίνει τελικά µε αυτόν το πόλεµο; Θα υπάρξει ανακωχή; Όπως δείχνουν τα πράγµατα, όχι. Η Ελένη δεν κρύβει την οργή της. «Αφήστε µε ήσυχη», φωνάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.


Δεν αντέχει άλλο αυτό το ανελέητο κυνηγητό για ένα αποκλειστικό «κλικ» του φακού.


Η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» έχει πάρει τις αποφάσεις της. Και δεν είναι µόνο το γεγονός ότι «σηκώνει» τις φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εµπόλεµη κατάσταση µε τους παπαράτσι. Πλέον είναι διατεθειμένη να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση αν αντιληφθεί ότι την κυνηγούν.


Η Ελένη Μενεγάκη στην παραλία στα Άχλα ετοιμάζεται να κάνει το µπάνιο της µαζί µε τα παιδιά και την παρέα της. Η διάθεσή της πολύ ευχάριστη ενώ και η µέρα είναι ιδανική για βουτιές. Ξαφνικά, όµως, η «ωραία Ελένη της TV»... σκοτεινιάζει, αφού αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν αδιάκριτα βλέµµατα στην παραλία που θέλουν να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό κάθε της κίνηση.


Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε

Η πανέμορφη παρουσιάστρια µε πολύ άγρια διάθεση αρχίζει να φωνάζει. Βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί να φύγει ο παπαράτσι «εδώ και τώρα». Ο τόνος της φωνής της τέτοιος που δεν αφήνει περιθώρια. Ο φωτορεπόρτερ, προσπαθεί να απαντήσει σε ήρεµο ύφος, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει αν πρώτα δεν τραβήξει τις φωτογραφίες που θέλει.

Η Ελένη όµως συνεχίζει τις φωνές που πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την Άνδρο. Πρώτη φορά η Μενεγάκη αντέδρασε τόσο έντονα και τόσο σκληρά...





via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE




Η Tatyana Kozhevnikova είναι μια από τις γυναίκες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Πέρα από το γεγονός ότι είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, ξεχωρίζει και για έναν ακόμα λόγο. Είναι η γυναίκα με το πιο δυνατό αιδoίο στον κόσμο!!!!



Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Η ξανθιά γυμνάστρια μπορεί και σηκώνει με τους μυς του κόλπου της μια γυάλινη μπάλα, βάρους 14 κιλών και μάλιστα πρόσφατα μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ξεπερνώντας τον εαυτό της!


Όπως είχε δηλώσει η ίδια το 2009, μετά τη γέννηση του παιδιού της οι μυς στο επίμαχο σημείο είχαν χαλαρώσει πολύ, κάτι που την δυσαρεστούσε. Έμαθε λοιπόν για μια αρχαία μέθοδο με την οποία οι γυναίκες αντιμετώπιζαν τη χαλάρωση στο αιδοίο, χρησιμοποιώντας σφαίρες από ξύλο.


Η ίδια εξέλιξε τη μέθοδο «εκγύμνασης» και τώρα πλέον μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της με άλλες γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν «δυνατό» αιδoίο!




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Την είδαν στη διαφήμιση, μετά είδαν και τη γυμνή φωτογράφησή της και ξετρελάθηκαν. Για την ακρίβεια, ένας εκ των

Depeche Mode έπαθε... πλάκα με την Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου! Ο λόγος για τον κιθαρίστα του διάσημου συγκροτήματος, τον David Gahan ο οποίος έχει μία λατρεία για τις Ελληνίδες καθώς η Τρίτη σύζυγός του ήταν η Jennifer Sklias που είναι Ελληνικής καταγωγής. Για τα μάτια της μόνο μάλιστα έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος και την παντρεύτηκε σύμφωνα με το star. Βλέπετε, οι Ελληνίδες έχουν πέραση...



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις τυχερές γυναίκες καθώς έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του συζύγου της, Αντώνη Αλεβιζόπουλου... Τι κι αν είναι 14 χρόνια ζευγάρι; Είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για

τον σύζυγό της και τον έρωτά τους.

«Με τον Αντώνη είμαστε 14 χρόνια μαζί! Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, τον αγαπώ κι αυτό γιατί με κανέναν άλλον άνθρωπο δεν αισθάνομαι αυτήν τη συναισθηματική ασφάλεια. Με κανέναν!».

Το χαρακτηριστικό που τον κάνει να είναι ερωτευμένη ακόμα μαζί του είναι όπως είπε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»:

«Το γεγονός ότι είναι ένας απίστευτα έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος, ήρεμος, πράος. Με συμβουλεύει, με καθοδηγεί, με στηρίζει, τα συζητάμε όλα. Δεν υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι. Όλα είναι ήρεμα!».

Πώς όμως γίνεται να μην υπάρχουν εντάσεις; «Ούτε στις μικροδιαφωνίες μας! Δεν ξέρω πώς γίνεται, τα λύνουμε όλα με την κουβέντα. Καλά κι εσύ μιλάς με έναν άνθρωπο που δεν αντέχει τις εντάσεις. Εγώ, αν ακούσω φωνή, θέλω να ανοίξω την πόρτα και να φύγω. Δεν μπορώ, αισθάνομαι αμήχανα και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω».



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Εκατοντάδες σκύλοι, μερικοί από αυτούς άρρωστοι, είναι στοιβαγμένοι σε έναν χώρο που δεν πλησιάζεται από την δυσοσμία!




Σκυλοτροφές είναι πεταμένες στο έδαφος ή δίπλα στα σκουπίδια ενώ υπάρχουν καταγγελίες φιλόζωων ότι τα σκυλιά στο καταφύγιο της Πρέβεζας, τρώγονται μεταξύ τους από την πείνα ή τρώνε δίπλα στα σκουπίδια όπως ίσως να επιβεβαιώνουν και οι εικόνες, με τα κατασπαραγμένα σκυλιά που βλέπετε στο mypreveza.


Οι εικόνες είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικές, με τα σκυλιά να ζουν μαζί με τις ακαθαρσίες τους...


Το καταφύγιο σκύλων είναι υπό την ευθύνη του Δήμου Πρέβεζας, ο οποίος θέσπισε και τέλος 1€ με σκοπό την συντήρηση του και χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτό το μέτρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.










via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία. Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να προκαλεί... Δε μπορεί αλλιώς να ζήσει! Χωρίς τα φλας να την ακολουθούν, χωρίς να βλέπει συνεχώς τη φάτσα της στα περιοδικά και στα site. Άλλωστε ο γάμος της 18χρονης σήμερα Κούρντει Στούντεν με τον 52χρονο

ηθοποιό Doug Hutchison αποδεικνύει πως η πιτσιρίκα έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της! Αυτή τη φορά πήγε βόλτα για να κάνει τα ψώνια της. Άλλαξε λουκ…έγινε κάτι από Μονρόε και Αγκιλέρα και πέταξε τα … μηρόκωλά της έξω! Έτσι κυκλοφορεί σε απόσταση αναπνοής από τα αυτοκίνητα! Ε ρε ατυχήματα που έρχονται…



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Εικόνες που δημιουργήθηκαν για να προκαλέσουν σύγχυση στο μυαλό καθώς οι δημιουργοί τους εκμετελλεύονται τον τρόπο που ο εγκέφαλός μας αντιλαμβάνεται τα ερεθίσματα των οφθαλμών.

1. Ένα αντικείμενο που είναι αδύνατον να υπάρξει, γνωστό ως Blivet.

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας... πάρουν το μυαλό!

2. Αυτός ο… ασυνήθιστος κύβος.

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας... πάρουν το μυαλό!

3. Άσπρες γραμμές ή γκρι σημεία;

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας... πάρουν το μυαλό!

4. Αυτές οι οριζόντιες γραμμές που είναι όλες ίσιες…

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας... πάρουν το μυαλό!

5. Ο πορτοκαλί κύλος που είναι ίδιος σε μέγεθος και στις δύο περιπτώσεις.

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας... πάρουν το μυαλό!

6. Για προχωρημένους: Μετρήστε τα ανθρωπάκια και μόλις χωριστούν… ξαναμετρήστε τα! Ουάου!!!!

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας πάρουν το... μυαλό!

7. Κοιτάξτε τη μαύρη τελεία στο κέντρο της ασπρόμαυρης εικόνας. Το ίδιο κάντε και στη χρωματιστή. Ω, του θαύματος, η εικόνα έγινε έγχρωμη!

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας πάρουν το... μυαλό!

8. Ατελείωτο τσάι!

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας πάρουν το... μυαλό!

9. Προσπαθήστε να το καταλάβετε. Μπορείτε;

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας πάρουν το... μυαλό!

10. Δείτε για λίγο το σταυρό στο κέντρο και οι χρωματιστές τελείες… θα εξαφανιστούν!

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας πάρουν το... μυαλό!

11. Ανακαλύψτε μια διάσημη ηθοποιό στο βάθος. Την βρήκατε;

perierga.gr - 10+1 ψευδαισθήσεις που θα σας... πάρουν το μυαλό!perierga.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1