follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Ο Vitaly, ένας δημοφιλής Ρώσος youtuber που ζει στη Florida, μόλις έφτασε τον χρυσό αριθμό του ενός εκατομμυρίου subscribers και για να το γιορτάσει, βγήκε στους δρόμους σε μια αποστολή για να «ρίξει» άγνωστες γυναίκες.







via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82
Μπορεί να είχαν τύχη ή να γνώριζαν καλά το παιχνίδι της επιβίωσης σε δύσκολες συνθήκες. Ό,τι κι αν συνέβη πάντως οι 16 άνθρωποι που θα δείτε στη συνέχεια είχαν κότσια και τσαγανό και κατάφεραν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να ξεγελάσουν το θάνατο. Γιατί έφτασαν ένα βήμα πριν το τέλος και όμωςη ζωή συνέχισε να τους χαμογελά…

1. Hiroo Onoda, 1974. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έμεινε 30 χρόνια κρυμμένος στις ζούγκλες των Φιλιππίνων μέχρι που εμφανίστηκε στον κόσμο ζωντανός και μια χαρά στην υγεία του.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

2. Poon Lim, 1942. Έμεινε με σχεδία στο νότιο Ατλαντικό για 133 ημέρες.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

3. Steven Callahan, 1982. Έμεινε στον Ατλαντικό με 8 ποτήρια νερό και 3 κιλά φαγητό για 76 ημέρες, ενώ διέσχισε πάνω από 1.800μέχρι που διασώθηκε στις Μπαχάμες.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

4. Aaron Ralston, 2003. Κατεβαίνοντας το John Canyon στη Γιούτα, ο νεαρός ορειβάτης είχε την ατυχία να πιαστεί το χέρι του σε παγίδα. Μετά από 5 ημέρες αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το χέρι του με μαχαίρι προκειμένου να σωθεί.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

5. Η πτήση Uruguayan Air Force Flight 571 συνετρίβη το 1972 στις Άνδεις. Οι 45 επιβάτες έμειναν 72 μέρες στα βουνά και αναγκάστηκαν να επιδοθούν στον κανιβαλισμό. 15 επέζησαν.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

6. Douglas Mawson, 1912. Κατά τη διάρκεια εξερεύνησης της Ανταρκτικής έχασε τους συντρόφους του και περιπλανήθηκε 30 μέρες καλύπτοντας 100 μίλια μέχρι να βρεθεί από ομάδα διάσωσης.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

7. Slavomir Rawicz, 1940. Απέδρασε από τα γκούλαγκ της Σιβηρίας και περπάτησε πάνω από 4.000 μίλια σε όλη την παγωμένη τούνδρα, στην έρημο Γκόμπι, μέσω του Θιβέτ και πάνω από βουνά των Ιμαλαΐων μέχρι τη Βρετανική Ινδία.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

8. Shin Dong-Hyuk, 2005. Δραπέτευσε από ένα στρατόπεδο αιχμαλώτων στη Βόρεια Κορέα, περνώντας από ηλεκτρικό φράχτη μαζί με έναν συγκρατούμενό του, ο οποίος σκοτώθηκε.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

9. Hugh Glass, 1823. Δέχτηκε επίθεση αρκούδας και για έξι μήνες περιπλανήθηκε στα βουνά μέχρι να διασωθεί.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

10. Joe Simpson, 1985. Προσπαθώντας να ανέβει στη Siula Grande έσπασε το πόδι του και σύρθηκε 5 μίλια για τρεις μέρες καταφέρνοντας να επιβιώσει.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

11. Juliane Koepche, 1971. Επιβίωσε από τη συντριβή της πτήσης Lansa 508 και έμεινε αρκετές ημέρες μέσα στο περουβιανό τροπικό δάσος πριν διασωθεί.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

12. Yossi Ghinsber, 1981. Κατά το οργανωμένο ταξίδι του στον Αμαζόνιο έχασε τους συνταξιδιώτες του και περιπλανήθηκε περίπου 3 εβδομάδες μόνος του πριν βρεθεί.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

13. Beck Weathers, 1996. Σε αποστολή στο Everest 8 φίλοι του πεθαίνουν και ο ίδιος περνά 18 ώρες σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν πριν διασωθεί. Υπέστη σοβαρά κρυοπαγήματα, ρήξη του κερατοειδούς και υποθερμία. Υποβλήθηκε σε δέκα χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ ακρωτηριάστηκε ολόκληρο το δεξί και τμήμα του αριστερού του χεριού.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

14. Leonid Rogozov, 1960. Στο Σταθμό της Ανταρκτικής αναγκάστηκε να χειρουργήσει τον εαυτό του όταν υπέστη ρήξη σκωληκοειδίτιδας.

perierga.gr - 14 άνθρωποι που αρνήθηκαν να πεθάνουν!

perierga.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82


Μεγάλη Εβδομάδα στην Ιερά Σκήτη της Αγίας Άννης και ο Στράτος Τζώρτζογλου σηκώνει τον Σταυρό του Μαρτυρίου.






Ο ηθοποιός πέρασε τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Άγιο Όρος.


Στις φωτογραφίες απαθανατίστηκε να κρατά με ευλάβεια το Σταυρό και να βιώνει σε βάθος την ημέρα του θείου δράματος.





















via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Όσοι ταξιδεύουν συχνά για επαγγελματικούς λόγους, γνωρίζουν πόσο πληκτική μπορεί να είναι μια πολύωρη πτήση.

Ο Βρετανός μεγιστάνας, Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρίας Virgin, βρήκε τον τρόπο να κάνει τις πτήσεις ενδιαφέρουσες και ...



αποδοτικές, αφού οι ώρες μέσα στο αεροπλάνο μπορούν να οδηγήσουν σε γνωριμίες!.

Ο Μπράνσον ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία σε όλες τις εσωτερικές πτήσεις της Virgin στις ΗΠΑ, η οποία υπόσχεται νέες συγκινήσεις και ενδεχομένως κάποια τυχερά στον ερωτικό τομέα.

Ο ανήσυχος επιβάτης, που αναζητεί σύντροφο ή να περάσεις ευχάριστα την ώρα του, μπορεί να κεράσει ποτό ή γεύμα το άτομο που τον ενδιαφέρει από τους συνταξιδιώτες του.

Η γνωριμία γίνεται διακριτικά, με το πάτημα ενός πλήκτρου στην οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας που διαθέτει κάθε κάθισμα και ο/η επιβάτης μπορεί να ξεκινήσει το φλερτ με το αντικείμενο του πόθου του.


Ο Μπράνσον, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε όλες τις διαφημίσεις της επιχειρηματικής του αυτοκρατορίας, προβάλλει την καινοτομία της εταιρίας του με βιντεάκι, το οποίο έχει τίτλο "Πώς να σταθείτε τυχερός στα 35.000 πόδια".

"Ε.Τ"





via http://www.i-diadromi.gr/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%9D%CE%91

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν πριν λίγη ώρα δυο γονείς και τα ανήλικα παιδιά τους όταν,από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο...

πατέρας ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε αναποδογυρίζοντας σε αρδευτικό κανάλι.



Ευτυχώς και οι τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρά αλλά χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να βγούνε από το κανάλι και να τους παραλάβουν τα ασθενοφόρα τα οποία τους μετέφεραν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους...Μέσα στην ατυχία τους πάντως στάθηκαν τυχεροί, καθώς από αύριο το κανάλι θα γεμίσει με νερό για την άρδευση των χωραφιών της περιοχής,ενώ να σημειωθεί ότι την ώρα του ατυχήματος έβρεχε καταρρακτωδώς.Δείτε το βίντεο:




Τροχαίο με οικογένεια στην Ανθήλη από LAMIASTARGR



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Για τα… καλά έχει ανοίξει η συζήτηση για τον επόμενο πρόεδρο της Κομισιόν, μιας και το 2014 λήγει η θητεία του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και ένα από τα ονόματα που εσχάτως «έπεσαν» στο τραπέζι της διαδοχής είναι αυτό του Αλέξη Τσίπρα.



Αυτή την πρόταση έκανε σήμερα η πρόεδρος της ...

Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς , Γκαμπριέλα Τσίμερ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Εργαστήριο Αρχισυντακτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το «μέλλον και τις προοπτικές της Ευρώπης στην κρίση», όπου συμμετείχε και ο πρόεδρος Μάρτιν Σουλτς.



«Εάν η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά αποφάσιζε για έναν υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελλάδα, ένας νέος πολιτικός, που έχει αρχίσει να αναπτύσσει δυναμική και κοινό στην Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γκαμπριέλα Τσίμερ.



Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα, δήλωσε σχετικά: «Εμείς ως σοσιαλοδημοκράτες στην πολιτική μας καμπάνια για τις ερχόμενες εκλογές θα καταθέσουμε τις απόψεις μας. Δεν θεωρώ ότι ο υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πρέπει να είναι κάποιος πρωθυπουργός, γιατί το άτυπο αυτό μοντέλο που ισχύει μέχρι σήμερα, δεν είναι επιτυχημένο...».



Ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, δήλωσε επίσης: «Οι Πράσινοι ως πολιτική θα πρέπει να επικεντρωθούν σε μία ιδέα όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης... Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος, αλλά, οι Πράσινοι θα παρουσιάσουν δύο υποψηφιότητες για την προεδρία της Κομισιόν -έναν άνδρα και μία γυναίκα».



newpost.gr



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC



Καλεσμένος στο Movies & Stars στο MTV Greece ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.



Σε μια αποκλειστική και άκρως καυστική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη μίλησε για όλους και για όλα...

" Έχω γνώμη και την λέω!"

Ναι, έχω γνώμη επί παντός επιστητού αν και με κατηγορούν μερικοί για αυτό! Σε εκείνους λοιπόν απαντάω ότι ναι, έχω γνώμη επί παντός επιστητού όπως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει εάν βέβαια γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα !

"Δεν φτιάξαμε μόνοι μας την Ακρόπολη"

Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας και εγωιστής για να νομίζεις ότι πέρα από εσένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο σύμπαν. Αν αντιληφθείς το σύμπαν και το τι υπάρχει εκεί έξω και δεν έχεις γερές βάσεις και γνώσεις θα καταλήξεις στο Μακρομιχελάκειο. Σαν το δικό μας γαλαξία υπάρχουν εκατομμύρια! Μα πως μπορεί να φτιάξαμε εμείς μόνοι μας την Ακρόπολη και τις πυραμίδες όταν εκείνη την εποχή υπήρχε μόνο το σφυροκάλαμο και οι πέτρες;Μήπως η γνώση μεταδόθηκε και μπορέσαμε και κάναμε αυτά τα απίστευτα μνημεία με την βοήθεια κάποιας ανώτερης εξωγήινης δύναμης;

"Για τον επίμαχο χαιρετισμό! "

Παρεξηγήθηκε! Σε κάποιο σημείο ενός τραγουδιού είπα ''Deutschland Uber Alles'' που σημαίνει ότι η Γερμανία είναι "πάνω απ´ όλα" γιατί δυστυχώς επικρατεί αυτή τη στιγμή.

Εγώ γερμανός δεν είμαι αλλά έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα και ξέρω καλά τι σημαίνει Γερμανία.

"Για το tweet του Αντώνη Ρέμου " Νότη μαζέψου!"

Καταρχάς το ''μαζέψου Νότη'' που έγραψε ο Αντώνης δεν είναι σωστό συντακτικά. Μα είναι δυνατόν να μιλάμε για πουλιά; Το Τwitter πουλί δεν είναι; Εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί...

Mα είναι δυνατόν ο Αντώνης να γράψει αυτό;

Τα μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού που είναι τα social media αποσπούν την προσοχή του λαού με τέτοιου είδους διαδικασίες.

"Ψάχνω την καλή πλευρά των ελλήνων"

Δεν ξέρω αν υπάρχει καλή πλευρά στους Έλληνες . Το ψάχνω. Είμαστε αλλοπρόσαλλος λαός.

Αγαπώ περισσότερο την πατρίδα μου και από την οικογένεια μου. Έτσι αισθάνομαι και το δείχνω από όταν ήμουν παιδί.

Το χειρότερο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι κάποια στιγμή έβαλαν στο στόμα μου ότι είπα και το έγραψαν και ο κόσμος μάσησε, ότι εγώ αποκάλεσα τους Μακεδόνες, Βούλγαρους. Μα είναι δυνατόν;

"Είμαι ζηλιάρης και κτητικός"

Με φλερτάρουν οι γυναίκες στα κέντρα που εμφανίζομαι. Ο ερωτισμός είναι πολύ βασικό συστατικό και αναζωογονεί τον άνθρωπο. Εάν υποκύπτεις στις προτάσεις και στις προκλήσεις είναι το θέμα. Η σύζυγος μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα μαζί μου για αυτό 29 χρόνια είμαστε μαζί. Εγώ σαν άντρας ζηλεύω και είμαι και κτητικός .

Δεν κάνω σκηνές το αντιμετωπίζω εσωτερικά , μέσα μου και το παλεύω μόνος μου.

"Οι περισσότεροι που έχουν πάει Eurovision είναι νούμερα! "

Το τραγούδι που θα πάει φέτος στη Eurovision είναι μια χαρά. Δεν είναι αμερικανιά, έχει βαλκανική μελωδία και ελληνική γλώσσα και μπορεί να πάει καλά.

Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision. Τι είμαι νούμερο για να πάω στην ''Ευροβιζιώνα''; Οι περισσότεροι που έχουν πάει ήταν νούμερα. Γιατί να φύγουν από την πατρίδα τους για να μας εκπροσωπήσουν και να τραγουδούν Αγγλικά; Δεν είναι νούμερα; Τι σημασία έχει που το τραγούδι της Παπαρίζου βγήκε πρώτο στη Eurovision.

Δεν είχε ελληνικά στοιχεία πέρα από κάποια μουσικά. Το καλό τραγούδι και η καλή μουσική δεν έχουν γλώσσα και με Ελληνικά θα μπορούσαν να έρθουν πρωτιές. Το τραγούδι της Έλενας ήταν πολύ καλό αλλά με λάθος στίχους, εκεί διαφωνώ. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλικά




via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" για την κόρη του, για την οποία είναι περήφανος,ενώ έδωσε την απάντηση του στους κακοπροαίρετους που μπορεί να πουν πως η νεαρή ηθοποιός είναι πιο τυχερή από τους άλλους νέους ηθοποιούς, προτρέποντας τους να μάθουν γράμματα...










via http://news-piper.blogspot.com/search/label/showbiz



Στην παραλία του Ft. Lauderdale στη Φλόριντα για τα γυρίσματα του νέου τραγουδιού της «Live It Up» στο οποίο συμμετέχει και ο Pitbull βρέθηκε η Jennifer Lopez.






Όμως την ώρα που έκανε break και έδινε συνέντευξη έπεσαν πυροβολισμοί κοντά στο σημείο όπου η τραγουδίστρια βρισκόταν!


«Έκτακτο: πυροβολισμοί στη Φλόριντα όσο έπαιρνα συνέντευξη στην Jennifer Lopez. Δεν κάνω πλάκα», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Rob Marciano. Oι σωματοφύλακες της τραγουδίστριας την απομάκρυναν αμέσως από το σημείο.


Τραυματισμοί δεν αναφέρθηκαν, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις υπόπτων. Μέχρι αυτή την ώρα, άγνωστο παραμένει τι ακριβώς συνέβη.


Η τραγουδίστρια πάντως δεν πτοήθηκε και εμφανίστηκε λίγο αργότερα σε event στη Νέα Υόρκη, με άκρως εντυπωσιακό look.






via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE










Ο βασιλικός ψιθυρίζει στην πιπεριά να μεγαλώσει

Τα φυτά δεν αποκλείεται να επικοινωνούν μεταξύ τους με ήχους, υποδεικνύει μια νέα πρωτότυπη μελέτη, η οποία έδειξε ότι ο βασιλικός ενθαρρύνει την ανάπτυξη της πιπεριάς ακόμα και αν δεν έχει άμεση επαφή μαζί της. Εδώ και δεκαετίες είναι γνωστό ότι πολλά φυτά επικοινωνούν μέσω χημικών σινιάλων, καθώς και μέσω της άμεσης φυσικής επαφής, προκειμένου να εμποδίσουν την ανάπτυξη των ανταγωνιστών τους ή να προσελκύσουν τα έντομα που τα επικονιάζουν.

Τα ενδιαφέροντα ευρήματα

Η νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση BMC Ecology, δείχνει τώρα ότι διαφορετικά είδη φυτών συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν ακόμα και αν αποκλειστούν όλες οι γνωστές μορφές επικοινωνίας. Το πείραμα επιβεβαιώνει τις ανεκδοτολογικές αναφορές των κηπουρών για την αξία του βασιλικού: το αρωματικό φυτό ενθαρρύνει τη βλάστηση των σπόρων της πιπεριάς ακόμα και αν τα δύο είδη έχουν απομονωθεί σε αεροστεγή κουτιά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα φυτά μπορούν να επηρεάζουν την ανάπτυξη των σπόρων μέσω κάποιου άγνωστου ως σήμερα μηχανισμού» λέει η Μόνικα Γκαγκλιάνο, επικεφαλής της μελέτης στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας.

«Πιστεύουμε ότι η απάντηση έχει να κάνει με ακουστικά σήματα που παράγονται από νανομηχανικές ταλαντώσεις μέσα στα κύτταρα» αναφέρει. Με άλλα λόγια, τα φυτά ενδέχεται να επικοινωνούν με εξαιρετικά ασθενείς ήχους. Προσέξτε λοιπόν τα λόγια σας την ώρα που ποτίζετε τον κήπο.http://www.tovima.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7










Ο βασιλικός ψιθυρίζει στην πιπεριά να μεγαλώσει

Τα φυτά δεν αποκλείεται να επικοινωνούν μεταξύ τους με ήχους, υποδεικνύει μια νέα πρωτότυπη μελέτη, η οποία έδειξε ότι ο βασιλικός ενθαρρύνει την ανάπτυξη της πιπεριάς ακόμα και αν δεν έχει άμεση επαφή μαζί της. Εδώ και δεκαετίες είναι γνωστό ότι πολλά φυτά επικοινωνούν μέσω χημικών σινιάλων, καθώς και μέσω της άμεσης φυσικής επαφής, προκειμένου να εμποδίσουν την ανάπτυξη των ανταγωνιστών τους ή να προσελκύσουν τα έντομα που τα επικονιάζουν.

Τα ενδιαφέροντα ευρήματα

Η νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση BMC Ecology, δείχνει τώρα ότι διαφορετικά είδη φυτών συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν ακόμα και αν αποκλειστούν όλες οι γνωστές μορφές επικοινωνίας. Το πείραμα επιβεβαιώνει τις ανεκδοτολογικές αναφορές των κηπουρών για την αξία του βασιλικού: το αρωματικό φυτό ενθαρρύνει τη βλάστηση των σπόρων της πιπεριάς ακόμα και αν τα δύο είδη έχουν απομονωθεί σε αεροστεγή κουτιά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα φυτά μπορούν να επηρεάζουν την ανάπτυξη των σπόρων μέσω κάποιου άγνωστου ως σήμερα μηχανισμού» λέει η Μόνικα Γκαγκλιάνο, επικεφαλής της μελέτης στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας.

«Πιστεύουμε ότι η απάντηση έχει να κάνει με ακουστικά σήματα που παράγονται από νανομηχανικές ταλαντώσεις μέσα στα κύτταρα» αναφέρει. Με άλλα λόγια, τα φυτά ενδέχεται να επικοινωνούν με εξαιρετικά ασθενείς ήχους. Προσέξτε λοιπόν τα λόγια σας την ώρα που ποτίζετε τον κήπο.http://www.tovima.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1

Έκανες σχέση με παντρεμένο. Και τι έγινε θα μου πεις, η πρώτη είσαι ή η τελευταία. Αυτού του είδους οι σχέσεις όμως δεν είναι σαν της άλλες σχέσεις. Εδώ τα πάθη είναι μεγαλύτερα, όπως και οι κίνδυνοι. Για σένα κυρίως, όμως ενίοτε και για τον παντρεμένο άντρα.



Πριν εμβαθύνουμε στην εμπειρία ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ας μετρήσουμε από την δική σου πλευρά, τι κερδίζεις και τι χάνεις από μια τέτοια ερωτική σχέση. Έτσι ώστε εσύ να αποφασίσεις αν αξίζει το ρίσκο να περάσεις την απαγορευμένη γραμμή.





Τα συν



Μια σχέση με έναν παντρεμένο άντρα είναι σαν το απαγορευμένο φρούτο, είναι γλυκό, αλλά και επικίνδυνο:



1. Συναρπαστική εμπειρία – το γεγονός ότι κάνεις κάτι απαγορευμένο σε ανάβει ερωτικά. Πολλά νεαρά κορίτσια αναζητούν σεξ με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας πιστεύοντας ότι αυτοί είναι πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι στην ζωή τους, είναι οικονομικά ανεξάρτητοι οπότε μπορεί να τους ζητήσουν χαρτζιλίκι εάν χρειαστούν. Τα δωράκια μετά το σεξ είναι προσδοκώμενα και επιθυμητά.



2. Σεξ χωρίς δεσμεύσεις – ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών αναζητούν παράνομο εραστή αφού ξέρουν ότι το σεξ μαζί του θα είναι πολύ καλύτερο από ότι με τον σύζυγο τους. Ο εραστής της κάνει να νιώθουν ελεύθερες και ωραίες, της χαλαρώνει, της διασκεδάζει, της κάνει να νιώθουν επιθυμητές ως γυναίκες και ως αντάλλαγμα δεν ζητάει τίποτε εκτός από το κορμί τους. Κορμί που με την θέληση τους το δίνουν. Στον εραστή δεν του μαγειρεύεις, δεν τον πλένεις, δεν του κοιτάζεις τα παιδιά, περνάς όμορφα κάνεις ποιοτικό σεξ. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα περισσότερο; Το σεξ με έναν άγνωστο άνδρα είναι μια απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα και τον πολυάσχολο τρόπο ζωής.



3. Φανταστικό σεξ – Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με έναν άγνωστο είναι και η καλύτερη αφού δεν ξέρεις τι να περιμένεις και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε μια προσπάθεια επιβεβαίωσης και αυτοεπιβεβαίωσης. Το ίδιο και εκείνος, ειδικά αν είναι παντρεμένος, μαζί σου θα θελήσει να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει με την γυναίκα του, και θα σου προσφέρει ηδονή που δεν μπορεί να σου την δώσει ο δικός σου άντρας, ειδικά όταν έχεις στην πλάτη σου 10 χρόνια γάμου.



Το σεξ με έναν παντρεμένο άντρα είναι μια πολύ καλή εμπειρία… αλλά μόνο τότε, όταν δεν διαπλέκονται τα συναισθήματα σας. Με τον χρόνο όμως, σε μια παράλληλη σχέση μπορεί ο ένας να ερωτευτεί και τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Βασικός κανόνας στης παράλληλες σχέσεις είναι να μην υποκύψεις στα συναισθήματα σου. Κάνεις σεξ για το σεξ και δεν τον αφήνεις να βρει δίοδο προς την καρδιά σου. Και εσύ αλλά και αυτός ξέρετε πολύ καλά ότι είστε παντρεμένοι και θέλετε να μείνετε παντρεμένοι και όχι να παντρευτείτε μεταξύ σας.



Τα μείον



1. Στην γυναίκα αρχίζει να μην της φτάνει ο χρόνος που περνά με τον εραστή και θέλει ολοένα και περισσότερο χρόνο, ο εραστής δεν μπορεί να ανταποκριθεί καθώς έχει οικογενειακές υποχρεώσεις….. και έρχεται η πρώτη στιγμή απογοήτευσης.



2. Σταδιακά, η γυναίκα αναρωτιέται ότι αφού αυτός ο άντρας είναι μαζί της, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην οικογένειά του και αυτός προσπαθεί να το λύσει χρησιμοποιώντας την ως δεκανίκι. Όμως τι θα γίνει μόλις την βαρεθεί; Απλά θα πάει στην επόμενη. Μια παράλληλη εφήμερη σχέση που ξεκίνησε με μοιχεία, πάντα τελειώνει με τον ίδιο τρόπο.



3. Σε όλες της γιορτές η γυναίκα θα είναι μόνη της, μπορεί να είναι με τον σύζυγο της και την οικογένεια της όμως εκείνη θέλει να είναι με τον εραστή της αφού μαζί περνούν καλύτερα όμως εκείνος πρέπει να είναι με την γυναίκα του. Μπορεί να αρχίσουν και τα ψέμματα, ότι δηλαδή θα την χωρίσει όμως πρέπει να είσαι πολύ ανόητη για να τα πιστέψεις.



4. Αν εμφανιστεί η ζήλια, τότε και αυτή η σχέση έχει τελειώσει. Ο παντρεμένος άντρας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ νέα σοβαρή σχέση, ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ. Σεξ με μια κοπέλα διαφορετική από την γυναίκα του. Να το θυμάσαι αυτό πριν ξεκινήσεις όποια εφήμερη σχέση.



Πιστεύω ότι έχεις ήδη αποφασίσει αν θα κάνεις τον κόπο να μπεις σε μια δοκιμασία αναζητώντας σεξ σχέσεις με παντρεμένους, ή θα ψάξεις για ελεύθερα αγόρια για έναν σοβαρό δεσμό.



Μια συμβουλή : Πάντα το σεξ με πόρνες βγαίνει φθηνότερο από μια παράλληλη σχέση.



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%A3%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

Έκτος ελέγχου φαίνεται ότι βρίσκεται ο βουλευτής Αιτωλ/νίας της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης!



Όπως καταγγέλλεται, μετά τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε συνοδός του βουλευτή στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ο βουλευτής μαζί με κάποια άλλα άτομα άρχισε να αναζητεί τους…

υπόπτους.



Το απόγευμα άρχισε να βρίζει και να απειλεί έξω από μπαρ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Αγρίνιο, όπου τον είδαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά έτυχε να είναι παρών και ο δημοσιογράφος του agriniopress.gr, της εφημερίδας «Γεγονός» και του Δυτικά FM 9.61 Πάνος Τσακανίκας που μετέφερε τα όσα είδε…



Λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που του συστήθηκε ως Κώστας Μπαρμπαρούσης το οποίο -χωρίς δεύτερη κουβέντα- έβριζε και απειλούσε τον δημοσιογράφο, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.



Στο μεταξύ, αναφορικά με το περιστατικό στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως η Αστυνομία σχηματίζει δικογραφία και εξετάζει μάρτυρες του επεισοδίου που φέρεται να προκάλεσε ο βουλευτής.



zougla.gr



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC



Τη συνέχεια μιας ιστορίας αγάπης που συγκλονίζει παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της. Πριν από επτά χρόνια ο Ντέμης είχε ένα τροχαίο...

ατύχημα και είχε καεί μέσα στο αυτοκίνητο. Το σημαντικό ήταν να μπορέσουν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή.



Μόλις ξεπεράστηκε αυτό το στάδιο το βάρος έπεσε στην εμφάνισή του. Σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν έφυγε λεπτό από κοντά του η σύντροφός του, με την οποία έκανε και παιδάκι.Μετά από κάποιες πλαστικές επεμβάσεις ο Ντέμης κατάφερε να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και να εμφανιστεί σήμερα για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Δες το βίντεο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου«Μίλα»






via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91




Μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι;.....









Μας συστήνει τις τρεις γυναίκες που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της... τη μητέρα της, τη γιαγιά της και την προγιαγιά της.



Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα ασφαλές περιβάλλον και η αγάπη που τρέφει για την οικογένειά της είναι μεγάλη.







Στο περιοδικό HELLO φωτογραφίζεται αυτή την εβδομάδα η Δέποινα Καμπούρη και τα "κορίτσια" της...







Πρόκειται για τη μητέρα της Χριστίνα, το Αλικάκι της και τη γιαγιά Γαλάτεια...






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Για επιχείρηση αισιοδοξίας και καλλωπισμού του Μνημονίου κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η επιχείρηση αυτή «προσκρούει στα ίδια τα κοινωνικά και ...

οικονομικά ερείπιά του. Στους 1,5 εκατ. ανέργους, στα 500.000 νοικοκυριά χωρίς εισόδημα, στα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις, στα υπό κατάρρευση ασφαλιστικά ταμεία και στο διαλυμένο κράτος».



Κατά συνέπεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «αφού έχει απολέσει κάθε άλλο πραγματικό στήριγμα, το μόνο που έχει απομείνει στην κυβέρνηση είναι η καταφυγή στα ίδια επικοινωνιακά παιχνίδια των ταξιδιών του πρωθυπουργού ανά τον κόσμο, που παριστάνει, όμως, κατά τα άλλα τον Κινέζο, όσον αφορά στα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής».



Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «το σκανδαλώδες ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων, οι χιλιάδες απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, οι νέοι ληστρικοί φόροι, οι νέες μειώσεις μισθών εξαιτίας της λήξης της μετενέργειας, αποτελούν τη χειρότερη απόδειξη ενός εγκληματικού προγράμματος λιτότητας που, όχι μόνο δεν μειώνει το δημόσιο χρέος, αλλά απογυμνώνει την οικονομία από κάθε εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και ανασυγκρότησης».



Αυτό δεν μπορεί να το κρύψει το μνημονιακό μπλοκ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC











Ο ιός της γρίπης διαθέτει... ξυπνητήρι

Ενας εσωτερικός μηχανισμός τον ειδοποιεί ώστε να ξεφεύγει την κατάλληλη στιγμή από το ανοσοποιητικό


Η γρίπη είναι ένας πολύ «ύπουλος» ιός. Εισχωρεί στα κύτταρά μας, πολλαπλασιάζεται εντός τους και δραπετεύει προκειμένου να μολύνει και άλλα κύτταρα προτού καν το ανοσοποιητικό μας σύστημα πάρει… χαμπάρι ότι ο «εχθρός» βρίσκεται εντός του οργανισμού.

Σαν καλός… κλέφτης κοιτάζει το «ρολόι» του

Τώρα μια μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Cell Reports» δείχνει πώς ο ιός της γρίπης έχει αυτόν τον τέλειο συγχρονισμό προκειμένου να διαπράττει το «έγκλημά» του. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, όπως κάθε καλός κλέφτης, έτσι και ο ιός της γρίπης χρησιμοποιεί το… ρολόι του ώστε να κάνει τη βρώμικη δουλειά του και να εξαφανιστεί προτού συλληφθεί.

Αυτός ο μηχανισμός μπορεί να αποτελέσει έναν πιθανό θεραπευτικό στόχο για καινούργιες αντι-ιικές θεραπείες και, ακόμη σημαντικότερο, ίσως ανοίξει τον δρόμο ανάπτυξης ασφαλέστερων εμβολίων για τη γρίπη.

Η νέα μελέτη ανήκει σε ειδικούς του Νοσοκομείου «Ορος Σινά» στη Νέα Υόρκη με επικεφαλής τον δρα Μπέντζαμιν Τενούβερ. Οι ερευνητές θέλησαν να ανακαλύψουν πώς ο ιός της γρίπης αποφασίζει να εγκαταλείψει εγκαίρως τον… τόπο του εγκλήματος.

Είδαν ότι ένα από τα γονίδια του ιού φέρει μια αλληλουχία η οποία ελέγχει πώς το γονίδιο κωδικοποιεί για την παραγωγή μιας πρωτεΐνης. Ωστόσο το γονίδιο αυτό αποδεικνύεται ιδιαιτέρως περίεργο.

Ένα γονίδιο, δύο πρωτεΐνες

Τις περισσότερες φορές κωδικοποιεί για την παραγωγή μιας κύριας πρωτεΐνης, άλλες φορές όμως παράγει μια άλλη πρωτεΐνη η οποία ονομάζεται πρωτεΐνη πυρηνικής εξαγωγής (NEP). Με χρήση μορίων microRNA τα οποία αναστέλλουν τη δραστηριότητα ορισμένων τμημάτων του γονιδίου η ερευνητική ομάδα κατάφερε είτε να επιβραδύνει είτε να επιταχύνει την παραγωγή της NEP.

Στη συνέχεια οι επιστήμονες παρακολούθησαν τη δράση του ιού ενόσω εκείνος μόλυνε αποικίες κυττάρων του πνεύμονα σε καλλιέργεια στο εργαστήριο.

Όπως παρατήρησαν, όταν η παραγωγή της ΝΕΡ ήταν αργή, τότε τα ανοσοκύτταρα ήταν σε θέση να «συλλάβουν» τον ιό προτού εξαπλωθεί σε περισσότερα κύτταρα. Όταν ωστόσο η παραγωγή της πρωτεΐνης επιταχυνόταν ο ιός κατάφερνε να μολύνει το κύτταρο και να διαφύγει ώστε να μολύνει και άλλα κύτταρα.

Ο ιός έχει οκτώ ώρες στη διάθεσή του προτού γίνει αντιληπτός


Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι η πρωτεΐνη ΝΕΡ αποτελεί το «ξυπνητήρι» του ιού το οποίο τον ειδοποιεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει την επόμενη κίνησή του. «Ο ιός της γρίπης έχει περίπου οκτώ ώρες στη διάθεσή του ώστε να πολλαπλασιαστεί επαρκώς προτού το ανοσοποιητικό σύστημα τον αναγνωρίσει και εξαπολύσει επίθεση» εξηγεί ο δρ Τενούβερ. Η πρωτεΐνη ΝΕΡ συσσωρεύεται με τους κατάλληλους ρυθμούς και μόλις συσσωρευτεί μια συγκεκριμένη ποσότητά της στο κύτταρο, ο ιός σταματά να την παράγει και στη συνέχεια… τα μαζεύει για να φύγει την κατάλληλη στιγμή.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον ο ιός της γρίπης είναι πιο ‘δριμύς’ από τους ιούς του κοινού κρυολογήματος» σημειώνει ο ερευνητής και συμπληρώνει:«Ακριβώς επειδή μπορεί να μολύνει πολλά κύτταρα του πνεύμονα προτού ‘ξυπνήσει’ το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου». Για τον ίδιο λόγο μπορεί και κάποιος να μας μεταδώσει τον ιό της γρίπης προτού εμφανίσει ο ίδιος συμπτώματα.

Βάση για νέα, πιο ασφαλή εμβόλια

Τα διαφωτιστικά αυτά ευρήματα εκτιμάται ότι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση νέων εμβολίων για τη γρίπη τα οποία θα περιέχουν τον ιό που όμως θα διαθέτει… ελαττωματικό «ξυπνητήρι».

Σήμερα τα περισσότερα εμβόλια για τη γρίπη περιέχουν αδρανοποιημένο (νεκρό) ιό. Υπάρχει και εμβόλιο που περιέχει ζωντανό αλλά αποδυναμωμένο ιό- είναι πιο αποτελεσματικό από τα υπόλοιπα- ωστόσο δεν μπορεί να χορηγηθεί στα μικρά παιδιά, στους ηλικιωμένους και γενικότερα στα άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα (τα άτομα ακριβώς που κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν επιπλοκές από τη γρίπη).http://www.tovima.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7



Σε ανακριτική και εισαγγελέα εμφανίστηκαν το πρωί,η 24χρονη και ο 20χρονος που συνελήφθησαν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς επέστρεφαν από τη Γερμανία.






Οι δύο συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία του άτυχου 30χρονου στη Δάφνη ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. Η 24χρονη είχε προσεγγίσει μέσω Facebook τον 30χρονο γιο ενεχυροδανειστή και όταν την προσκάλεσε στο σπίτι του για να γνωριστούν, του έστησε παγίδα θανάτου.


Σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της, έδεσαν, φίμωσαν και τελικά στραγγάλισαν τον νεαρό, πριν του κλέψουν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

«Δολοφόνα σκότωσες το παιδί μας» της φώναζαν συγγενείς του θύματος που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και επιχείρησαν να πλησιάσουν το περιπολικό που μετέφερε τους κατηγορούμενους. Να χτυπήσει το περιπολικό με τις γροθιές του προσπάθησε και ο πατέρας του άτυχου 30χρονου, αλλά οι αστυνομικοί επενέβησαν και τον απομάκρυναν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 09:30 το πρωί, η 24χρονη ομολόγησε πως παγίδευσε τον 30χρονο άνδρα. «Ήξερα ότι είχε χρήματα και τον προσέγγισα», φέρεται να είπε.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91




Μετά από 46 χρόνια ο Κωνσταντίνος εγκαθίσταται μόνιμα στην Αθήνα και στο αγαπημένο του Πόρτο Χέλι...







Τη σκηνή περιγράφει η Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου στο βιβλίο της «13 Δεκεμβρίου 1967». Είναι 8 το πρωί και η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται μυστικά να αναχωρήσει από τα ανάκτορα Τατοΐου με κατεύθυνση το στρατιωτικό αεροδρόμιο Δεκελείας. Προορισμός τους η Καβάλα, απ’ όπου ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να ηγηθεί του αντικινήματος κατά της χούντας. Η συνέχεια είναι γνωστή. Οι συνταγματάρχες θα ενημερωθούν για τις κινήσεις του αρχηγού του κράτους και την επομένη, μη έχοντας άλλη διέξοδο, ο Κωνσταντίνος θα υποχρεωθεί να πετάξει για τη Ρώμη. Αρχίζει τότε μια μακρά εξορία, που θα διαρκέσει δεκαετίες.



Από το Λονδίνο όπου εγκαθίσταται μετά την αλλαγή του πολιτεύματος, από βασιλευομένη σε προεδρευομένη δημοκρατία, ο Κωνσταντίνος θα παρακολουθήσει άπραγος το δημοψήφισμα του 1974 που διοργανώνει εν τη απουσία του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και είναι αρνητικό για την ελληνική δυναστεία. Τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει τις επαφές του με πολιτικούς και παράγοντες του τόπου, πάντοτε μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής νομιμότητος.



Παραλλήλως θα έχει τακτική αλληλογραφία με τους υποστηρικτές του, που σύμφωνα με τους συνεργάτες του ανέρχονται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες γράμματα ετησίως.



Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ

Ένα θλιβερό γεγονός, η κηδεία της μητέρας του Φρειδερίκης, το 1981, θα του δώσει την ευκαιρία να επισκεφθεί και πάλι τη γη των προγόνων του, αλλά μόνο για λίγες ώρες. Θα χρειασθεί να περιμένει έως το 1993, έτος κατά το οποίο ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα του δώσει την άδεια να επισκεφθεί με την οικογένειά του την Ελλάδα. Οι έχοντες καλή μνήμη θα ενθυμούνται τη γενναία δήλωση του Κρήτα πολιτικού περί «unfair» δημοψηφίσματος, καθώς και τις αντιβασιλικές κορώνες του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος από την Ελούντα όπου έκανε διακοπές εξαπέλυε μύδρους κατά των πάντων. Είναι αλήθεια ότι η θερμή υποδοχή που έτυχε ο πρώην βασιλιάς, ιδίως στην Πελοπόννησο, ενόχλησε σφόδρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στην πρώτη ευκαιρία, όταν επανήλθε στην εξουσία, κατήργησε τον νόμο που προέβλεπε τη ρύθμιση του θέματος της βασιλικής περιουσίας της κυβερνήσεως Μητσοτάκη. Η πόλωση μεταξύ του πρώην άνακτος και του ελληνικού δημοσίου, που ακολούθησε, εντάθηκε με τη δικαστική διαμάχη, που οδήγησε στην καταδίκη του ελληνικού κράτους και την πληρωμή αποζημιώσεως για τη βασιλική περιουσία.



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Θα χρειασθεί να εισέλθουμε στον 21ο αιώνα για να επιτραπεί στην ελληνική βασιλική οικογένεια η ελεύθερη είσοδος στον τόπο όπου βασίλευσαν έξι μέλη της από το 1863.



Με χαρά μικρών παιδιών ο Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία και τους δυο γιους τους, τον Παύλο και τον Νικόλαο, θα φθάσουν οδικώς στα Γιάννενα και θα επισκεφθούν ιστορικούς τόπους των Βαλκανικών Πολέμων που απελευθέρωσε ο αρχηγός του στρατού και πρόγονός τους Κωνσταντίνος ΙΑ΄.



Τα ταξίδια με το πέρασμα του χρόνου θα πυκνώσουν, ενώ θα επιλεγεί ένα ειδυλλιακό θέρετρο, το Πόρτο Χέλι, για τις θερινές διακοπές όλης της οικογένειας. Εκεί θα συγκεντρώνονται κάθε καλοκαίρι από τις τέσσερις άκρες του κόσμου –η Αλεξία ζει στα Κανάρια νησιά, ο Παύλος και ο Νικόλαος στο Λονδίνο, ο Φίλιππος στη Νέα Υόρκη, η Θεοδώρα στο Λος Άντζελες– τα πέντε παιδιά και τα εννιά εγγόνια.



Εκεί βρίσκονται φέτος για τις ημέρες του Πάσχα ο Κωνσταντίνος με την Άννα-Μαρία. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει επιστροφή στο Λονδίνο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.Η απόφαση του πρώην άνακτος να εγκατασταθεί μονίμως στη χώρα όπου γεννήθηκε, πήγε σχολείο, κέρδισε το ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα και βασίλευσε επί τρία χρόνια είναι ειλημμένη και οριστική. Πέραν του νόστου, όσοι έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν μαζί του επισημαίνουν την ισχυρή του θέληση να είναι κοντά στον χειμαζόμενο από την κρίση ελληνικό λαό.



Του Χρήστου Ζαμπούνη



από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Μιλάμε για τρομακτική παραμόρφωση...



Η νεαρή κοπέλα εργαζόταν σαν μοντέλο στην Κορέα και είχε μια εμμονή με την ομορφιά της...







Ωστόσο η εμμονή κατάντησε ''αρρώστια'', καθώς άρχισε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το πρόσωπό της. Μετά από 10 πλαστικές οι γιατροί αρνήθηκαν να της κάνουν άλλες.



Έτσι η Hang Mioku απευθύνθηκε σε παράνομους ''χασάπηδες'', οι οποίοι της έκαναν ενέσεις με λάδι μαγειρικής στο πρόσωπο!



Η κοπέλα παραμορφώθηκε καθώς το πρόσωπό της άρχισε να διογκώνεται σε τρομακτικό βαθμό και τα χαρακτηριστικά της αλλοιώθηκαν.



Η ιστορία της προβλήθηκε στην τηλεόραση της Κορέας και οι τηλεθεατές συγκέντρωσαν χρήματα προκειμένου να εγχειριστεί εκ νέου. Ωστόσο αν και οι γιατροί έχουν αφαιρέσει το λάδι και πολύ μεγάλη ποσότητα σιλικόνης από το πρόσωπό της η νεαρή κοπέλα παραμένει δυστυχώς μεταμορφωμένη προς το χειρότερο...



Σήμερα εργάζεται σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.



Δείτε τις φωτογραφίες:











via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που έχει δει το φως της...



δημοσιότητας, δεν είναι ούτε αθώο ούτε έχει πραγματικό στόχο την αντιμετώπιση του ρατσισμού, του ναζισμού και της Χρυσής Αυγής», αναφέρει το ΚΚΕ.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος, το νομοσχέδιο «στηρίζεται και ενσωματώνει αποφάσεις και νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του ρατσισμού, στοχοποιούν και βάζουν περιορισμούς στην πολιτική δράση κομμάτων και κινημάτων που αντιπαλεύουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και την ΕΕ».



«Άλλωστε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως ρητά αναφέρεται, ενσωματώνει απόφαση – πλαίσιο της ΕΕ στην οποία γίνεται λόγος για επικείμενες πρωτοβουλίες ποινικοποίησης της λαϊκής πάλης. Αποτελεί προπομπό για επικίνδυνες διατάξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους λαϊκούς αγώνες, τη δράση ριζοσπαστικών οργανώσεων και των κομμουνιστών. Δεν είναι τυχαίο ότι στη βάση αντίστοιχων νόμων και του ανιστόρητου κατασκευάσματος για την εξίσωση φασισμού-κομμουνισμού, που έχει γίνει επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, ποινικοποιείται η δράση Κομμουνιστικών Κομμάτων σε αρκετές χώρες της ΕΕ, την ίδια στιγμή που φασιστικά κόμματα και ομάδες δρουν ανενόχλητα, συμμετέχουν ακόμη και σε κυβερνήσεις», συμπληρώνει το ΚΚΕ.



«Ο λαός με τη δική του πάλη μπορεί να απομονώσει και να αχρηστεύσει τη δράση της Χρυσής Αυγής και των άλλων φορέων του ρατσισμού και όχι το σύστημα που τους γεννά, τους θρέφει και τους αξιοποιεί για να βάλει στο στόχαστρο τη λαϊκή πάλη και να χτυπήσει τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα», καταλήγει.



enikos.gr




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Απ’ τα κυριότερα θέματα των σημερινών τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων είναι η δίκη του παρά λίγο πρωθυπουργού της χώρας Ακη Τσοχατζόπουλου ο οποίος δικάζεται όχι για τις μίζες που πήρε –αυτή η κατηγορία έχει παραγραφεί με τον κατάπτυστο νόμο «περί ευθύνης υπουργών» που χαρίζει απλόχερα ασυδοσία στις λαμογιές των πολιτικών προσώπων-, αλλά για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.



Και το ωραίο είναι ότι αν και προσχηματικά αυτός ο νόμος κατακεραυνώνεται απ’ όλους τους πολιτικάντηδες στις δημόσιες εμφανίσεις τους εξακολουθεί να ισχύει παρά τις τρεις συνταγματικές αναθεωρήσεις που έγιναν από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.



Στο βίντεο που παραθέτουμε, από την τηλεόραση του Αλφα, παρακολουθούμε κάποιες καραμπινάτες περιπτώσεις πολιτικών που βγήκαν «λάδι» αν και οι λαμογιές τις οποίες διέπραξαν ήταν καραμπινάτες.







via http://tsak-giorgis.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE