follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!



Ανακαλύφθηκε επιτέλους το μυθικό τετράποδο τέρας «Τσουπακάμπρα»;

Οι ερμηνείες έδιναν και έπαιρναν επί ημέρες στον δημοφιλή ιστότοπο Reddit, καθώς ο κάθε χρήστης είχε και μία δική του εξήγηση να δώσει, οδηγώντας τις συζητήσεις στα όρια της υστερίας.

Εν τέλει, η αλήθεια αποκαταστάθηκε και απείχε παρασάγγας από τις φημολογίες και τους αστικούς μύθους: απλά, επρόκειτο για ένα ομολογουμένως πανάσχημο τρωκτικό, γνωστό ως «άτριχος σκίουρος».

Δείτε την φωτογραφίa:





newsbomb.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82


Ο Αντώνης Κανάκης απαντά στην κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς...

Τροχοπέδη για τον Αντώνη Κανάκη αποτέλεσε κατά καιρούς ο φόρτος εργασίας που απαιτεί η δουλειά του. Όπως δήλωσε στο περιοδικό «TV Έθνος»: «Κατά καιρούς με είχε απομονώσει, μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία μου και είναι κάτι που σταδιακά προσπαθώ να διαχειριστώ καλύτερα».



Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο παρουσιαστής μιλάει επίσης για τον έρωτα λέγοντας ότι «δεν τον φοβάται, αλλά σίγουρα κρατάει πράγματα για τον εαυτό του». Όσο για τα σχόλια ότι έχει γίνει πλούσιος από την τηλεόραση, απαντά: «Είναι αναπόφευκτο έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Όμως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή».



Στην ερώτηση αν θα δεχόταν κούρεμα στις αποδοχές του, δηλώνει ότι «αυτό εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους θα μου ζητηθεί κάτι τέτοιο».



Ο Αντώνης Κανάκης απαντά τέλος και σε όλους αυτούς που χαρακτήρισαν «εγωκεντρική» την παρουσίαση του «Immersion»: «Ήταν ένας πρωτοφανής όγκος θετικής έως και συγκινητικής ανταπόκρισης για τη δουλειά που έγινε, αλλά και για το έργο της Action Aid και σε αυτό θέλω να σταθώ, αφού το άλλο κομμάτι θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο».




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν σήμερα το απόγευμα στο Ωραιόκαστρο, όπου και έγινε η κηδεία του...

Ανδρέα Κιλιγκαρίδη. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κανόε-καγιάκ βρέθηκε εκεί, για να αποχαιρετήσει τον 37χρονο Έλληνα πρωταθλητή, ενώ ήταν αυτό που ανέλαβε και τα έξοδα της κηδείας.







Ακόμη αναμέσα στους συγγενείς και φίλους του Κιλιγκαρίδη ήταν και ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης. Η σωρός του άτυχου αθλητή ήταν σκεπασμένη με την ελληνική σημαία.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Τέσσερις ενήλικες και τρία παιδιά -τα δυο μωρά!- έχουν τραυματιστεί στο τροχαίο που έγινε το...

απόγευμα, έξω απο το Μεσολόγγι.



Σύμφωνα με το onairnews.gr ο οδηγός της νταλίκας, που ενεπλάκη στο τροχαίο, είπε οτι η νταλίκα του βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, οταν οι τροχοί του έπεσαν στο αυλάκι που έχει δημιουργηθεί στα πλάγια της εθνικής οδού.



Πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί μια γυναίκα. Πληροφορίες θέλουν να έχει ακρωτηριαστεί το ένα χέρι της και να έχει συντριπτικά κατάγματα και στα δύο πόδια.Ήδη έχουν μεταφερθεί στην Πάτρα δυο μωρά, ηλικίας περίπου 2 ετών και ένα παιδί, ηλικίας περίπου 14 ετών.

ΦΩΤΟ από το onairnews.grΦΩΤΟ από το onairnews.grΦΩΤΟ από το onairnews.grΦΩΤΟ από το onairnews.gr



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91



Περνάμε το 90% του χρόνου μας σε κλειστούς χώρους, οι οποίοι για λόγους ασφάλειας και θερμοκρασίας κλιματίζονται μηχανικά. Ο καθαρισμός των κλιματιστικών μονάδων επιβάλλεται, μιας και το 50% των μολυσματικών ασθενειών και αλλεργιών των εργαζομένων αποδίδεται στις πλημμελείς συνθήκες καθαρισμού της εσωτερικής ατμόσφαιρας των κτιρίων.

Τι επιβαρύνει τον εσωτερικό αέρα ;

1. Σωματίδια και οργανισμοί που υπάρχουν στον εξωτερικό αέρα.

2. Συστατικά των μοκετών, χαλιών αλλά και των επίπλων.

3. Μικρόβια που αποβάλουν οι ίδιοι οι άνθρωποι, ιδίως σε πολυσύχναστους εσωτερικούς χώρους.

4. Το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους.

5. Οποιεσδήποτε εργασίες επισκευών και ανακαινίσεων, που λαμβάνουν χώρα εντός των κτιρίων.


Τι αρρώστειες μας προσβάλλουν:

Νόσος των λεγεωνάριων (legionella)

Ονομάστηκε έτσι επειδή εκδηλώθηκε για πρώτη φορά σε άτομα που είχαν παρευρεθεί σε αμερικάνικη συγκέντρωση λεγεώνων στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το 1976 και στην οποία προσεβλήθησαν 220 άτομα, από τα οποία τα 34 πέθαναν. Τότε για πρώτη φορά οι επιστήμονες ανακάλυψαν το μικρόβιο legionella, το οποίο «φώλιαζε» σε κλιματιστικά μηχανήματα και μεταδιδόταν μέσω της αναπνοής ή της εισρόφησης σταγονιδίων που περιέχουν τον μικροοργανισμό. Κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός ατόμων προσβάλλεται από την συγκεκριμένη νόσο, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, παρουσιάζοντας συμπτώματα όπως υψηλό πυρετό, ρίγη, βήχα και ενίοτε μυϊκούς πόνους ή πονοκέφαλο.

Η θνησιμότητα της νόσου, είναι περίπου 12-15 τοις εκατό, αλλά μπορεί να φτάσει και το 40 τοις εκατό σε άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Η μόλυνση από τον μικροοργανισμό μπορεί να προληφθεί αν γίνεται επαρκής συντήρηση και καθαρισμός των φίλτρων των κλιματιστικών που λειτουργούν με νερό, αλλά και γενικότερα απολύμανση των υδραυλικών συστημάτων νερού που βρίσκονται σε μεγάλα κτίρια.

Αλλεργική ρινίτιδα

Η υπερβολική χρήση των κλιματιστικών έχει συνδεθεί άμεσα και με την εμφάνιση αλλεργικής ρινίτιδας. Πρόκειται για πάθηση, οι οποία όπως αναφέρουν πρόσφατες έρευνες προσβάλλει, σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 28 τοις εκατό (ενώ πριν 25 χρόνια δεν ξεπερνούσε το 6 τοις εκατό) του συνολικού πληθυσμού. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, η κατάχρηση των κλιματιστικών και ο μη επαρκής εξαερισμός σε κλειστά κτίρια ή αίθουσες μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ρινικό επιθήλιο και κατ' επέκταση να δυσχεράνει την αναπνοή. Επίσης έχει φανεί, πως η υπερβολική χρήση κλιματιστικών μπορεί να καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό τον φυσιολογικό μηχανισμό φίλτρου της ρινικής αναπνοής.

Για να μην γίνουν εχθρικά για την υγεία μας τα συστήματα κλιματισμού θα πρέπει να συντηρούνται σωστά και να τηρούνται πιστά οι εκάστοτε προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Μονοξείδιο του άνθρακα

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και αν το κλιματιστικό χαλάσει, υπάρχει περίπτωση να εκλυθεί μονοξείδιο του άνθρακα, το οποίο είναι δηλητηριώδες και θανατηφόρο αν ο χώρος δεν αερίζεται και οι παρευρισκόμενοι κοιμούνται. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί σε τουρίστες σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας το 2006, όταν δύο ανήλικα παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο και οι γονείς τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Οι ψύξεις

Είναι εξίσου συνηθισμένο φαινόμενο από την κατάχρηση του κλιματιστικού, επομένως η τοποθέτησή του θα πρέπει να γίνει σε κατάλληλο σημείο ώστε να δροσίζει το δωμάτιο και να μην «χτυπά» τα άτομα. Επίσης, σοβαρό πρόβλημα στην υγεία των παρευρισκόμενων σε έναν κλιματιζόμενο χώρο προκαλεί ο καπνός του τσιγάρου και οι καρκινογόνες ουσίες που αυτός περιέχει. Αυτές ανακυκλώνονται διαρκώς στον χώρο και αν δεν υπάρχει επαρκής εξαερισμός, μπορούν να βλάψουν το αναπνευστικό σύστημα των παρευρισκόμενων, όπως ακριβώς και το παθητικό κάπνισμα.

Τι πρέπει να κάνουμε


  • Αλλάζετε τα φίλτρα συχνά, ανάλογα με την χρήση τους.



  • Ρυθμίζετε την θερμοκρασία σε λογικές τιμές (όχι στους 18 βαθμούς Κελσίου), έτσι ώστε να μην ζεσταίνεστε, αλλά ούτε και να κρυώνετε.



  • Κλείνετε το κλιματιστικό όταν δεν βρίσκεστε στο δωμάτιο. Σε αντίθεση με το τι ακούγεται για ερμητικά κλειστά παράθυρα και πόρτες, αφήνετε πάντα ένα παράθυρο μισάνοιχτο στον χώρο που κλιματίζεται, έτσι ώστε να ανανεώνεται ο αέρας και να μην ξηραίνεται η ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα όταν κοιμάστε με ανοικτό κλιματιστικό.



  • Αερίζετε συχνά τους χώρους του σπιτιού και ξεσκονίζετε τακτικά έπιπλα και υφάσματα που μπορεί να πιάσουν σκόνη. Το κλιματιστικό ανακυκλώνει την σκόνη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, αυξάνοντας τον κίνδυνο εκδήλωσης αλλεργιών.



  • Ποτέ μην κάθεστε εκεί που «χτυπάει» το κλιματιστικό για πολύ ώρα. Το πιθανότερο είναι την επόμενη μέρα να υποφέρετε από ψύξη, πονοκέφαλο ή μυϊκούς σπασμούς.







via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1











5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν κάνουν στοματικό sex!




Ας είμαστε ειλικρινείς, sex χωρίς στοματικό δεν γίνεται! Είναι νόμος, είναι συνήθεια, είναι απαίτηση είναι και θέληση! Υπάρχει βέβαια μία ένσταση στο συγκεκριμένο και έχει να κάνει με το διαχωρισμό άντρα και γυναίκας. Βλέπετε, ενώ για εμάς, θεωρείται αυτονόητο να κάνουμε στοματικό στον παρτενέρ, και όχι επειδή θα μας έχει σπρώξει το κεφάλι προς το επίμαχο σημείο, αλλά επειδή συνήθως το θέλουμε, οι άντρες έχουν ένα μικρό κολληματάκι με το συγκεκριμένο, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να το... αποφεύγουν! Μπορεί να ακούγεται αστείο και περίεργο, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Πολλές γυναίκες λοιπόν, μπορεί να το θέλουν, να μην το χαίρονται αλλά και να μην το ζητάνε! Γνώμη μας είναι βέβαια ότι, ό,τι θέλουμε το ζητάμε, δίχως φόβο και πάθος, και είναι στο χέρι του καθενός τι θα αποφασίσει. Γιατί όμως οι άντρες αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να κάνουν στοματικό; Έπειτα από διεξοδική έρευνα και καίριες ερωτήσεις σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους, καταλήξαμε στους εξής λόγους. Τα συμπεράσματα δικά σας...

1. Σιχαίνονται: Ε ναι λοιπόν, ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι σιχαίνονται! Ο κόλπος, εν αντιθέσει με το πέος, είναι εσωτερικός και άρα πιο σκοτεινός και... ανεξερεύνητος! Αυτό αυτομάτως, στον αντρικό μικρόκοσμο, σημαίνει ότι είναι και πιο βρώμικος, κάτι που φυσικά δεν ισχύει! Οπωσδήποτε, τα υγρά είναι περισσότερα, αλλά κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες θα πήγαιναν να κάνουν sex χωρίς να έχουν κάνει μπάνιο; Και τελοσπάντων, αν όλα γίνουν απρογραμμάτιστα, ε δεν νομίζουμε ότι κάποια από εμάς θα υποχρέωνε τον καλό της να τη γλύψει με το ζόρι. Όλα θέλουν τη σωστή προετοιμασία. Ωστόσο, όταν αυτή γίνει, δεν είναι κρίμα να μη χαίρονται και τα κορίτσια; Ο πρώτος λόγος μόλις... καταρρίφθηκε!

2. Κοιτάζουν τον εαυτό τους: Ο συγκεκριμένος λόγος δεν σηκώνει κατάρριψη διότι είναι από μόνος του.... αποστομωτικός! Αν για παράδειγμα ο καλός σας, λέμε τώρα, δεν είναι γενικότερα σιχασιάρης, αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από πάρα πολλά πράγματα, και δεν σας κάνει στοματικό, ενώ εσάς η άνω και κάτω γνάθος χρειάζεται οπωσδήποτε σέρβις, τότε να ξέρετε ότι μάλλον δεν σας γουστάρει και τόσο πολύ. Δεν είπαμε φυσικά να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, γιατί μπορεί πολύ απλά ο άνθρωπος να έχει τους δικούς του τραυματικούς λόγους που δεν το κάνει, αλλά είναι κι αυτό ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Υπάρχουν άντρες που το κάνουν γιατί τους αρέσει, υπάρχουν κι αυτοί που δεν τρελαίνονται αλλά θέλουν να ικανοποιήσουν και την παρτενέρ τους. Αν αυτός λοιπόν δεν ανήκει σε καμία από τις δύο κατηγορίες, κοιτάει την πάρτη και μάλλον δεν ξέρει να ικανοποιεί μία γυναίκα!

3. Δεν το θεωρούν απαραίτητο: Έχετε ακούσει φαντάζομαι για το διαχωρισμό των γυναικών σε κλειτοριδικές και κολπικές. Οι άντρες λοιπόν, για κάποιο περίεργο λόγο, θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες είναι κολπικές και κατ' επέκταση δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την περιποιηθούν πιο ιδιαίτερα για να την φέρουν σε οργασμό. Δεν θέλουμε να τους σοκάρουμε αλλά αυτό είναι μέγα λάθος. Οπωσδήποτε αν μία γυναίκα είναι κολπική, τότε δεν έχει τόση ανάγκη το στοματικό προκειμένου να τελειώσει, αλλά όπως και να το κάνουμε, το εν λόγω είναι μία υποκατηγορία μιας ολόκληρης διαδικασίας. Δεν είπαμε να τον βάλετε επί μία ώρα να... βασανίζεται αλλά λίγο έτσι για τους τύπους πρέπει και οφείλει να το κάνει. Μπορείτε επίσης να του το πείτε ή ακόμα και να του το δείξετε με τον τρόπο σας. Μπορείτε ακόμα και να του δώσετε να διαβάσει το θέμα. Τελοσπάντων, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τον κάνετε να καταλάβει ότι είναι απαραίτητο!

4. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις: Αυτή είναι ίσως από τις πιο αστείες και άνευ λόγου και αιτίας δικαιολογίες. Υπάρχουν κάποιοι άντρες εκεί έξω, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο το... κρατάνε μόνο για τα κορίτσια με τα οποία είναι ερωτευμένοι! Κάτι σαν την παρθενιά δηλαδή! Εμείς πάλι δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο θα πρέπει να γίνεται ο εν λόγω διαχωρισμός αφού έτσι κι αλλιώς sex υπάρχει! Δεν εννοούμε φυσικά να αρχίσουν να κάνουν στοματικό σε μία άγνωστη που γνώρισαν ένα βράδυ και έκαναν one night stand, αλλά εφόσον υπάρχει μία γυναίκα, ακόμα και ο έρωτας της ζωής τους να μην είναι, με την οποία κάνουν sex συστηματικά, δεν χάνουν και τίποτα να το δοκιμάσουν! Στο κάτω κάτω, αν τη σιχαίνονται τόσο πολύ ή θεωρούν το συγκεκριμένο τόσο ακριβοθώρητο, ε τι να πούμε πια, περαστικά τους!

5. Δεν... ξέρουν: Μπορεί να σας ακούγεται αστείο αλλά είναι κι αυτό μία μεγάλη αλήθεια! Υπάρχουν πολλά αγόρια εκεί έξω, τα οποία δεν έχουν ιδέα πως να το κάνουν! Βέβαια, κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όταν πια είσαι 30 και δεν το έχεις κάνει ποτέ είναι λίγο δύσκολο να το πάρεις απόφαση σε αυτή την ηλικία. Για να μην είμαστε βέβαια και εντελώς άδικες, το στοματικό στη γυναίκα, είναι αρκετά πιο δύσκολο από αυτό στον άντρα, μιας και ο κόλπος έχει αμέτρητα νεύρα τα οποία ερεθίζονται με διαφορετική ένταση στην κάθε γυναίκα. Όχι ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία, αλλά λέμε τώρα. Αν λοιπόν πέσετε σε αγόρι που δεν το έχει ξανακάνει, κάντε υπομονή και δείξτε του εσείς τον τρόπο με υπομονή και... αγάπη. Οι οδηγίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες, μην σας πούμε και απαραίτητες!http://www.queen.gr/






via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82










perierga.gr - Αρσενικό ψάρι επωάζει τα αυγά στο... στόμα του!

Αρσενικό ψάρι επωάζει τα αυγά στο… στόμα του!



perierga.gr - Αρσενικό ψάρι επωάζει τα αυγά στο... στόμα του! Απίθανες εικόνες από ένα σπάνιο και ιδιόρρυθμο ψάρι, το Cardinal Fish (σ.σ. ψάρι καρδινάλιος) που επωάζει τα αυγά στο στόμα του, αφού τα κρατήσει μερικές εβδομάδες, προστατεύοντάς τα από πιθανούς κινδύνους. Πιο συγκεκριμένα, το αρσενικό διατηρεί τα αυγά στο στόμα του και απορρίπτει λίγα λίγα στο νερό, όταν οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτά έτοιμα να βγουν από το… κέλυφός τους για να αντιμετωπίσουν τον ωκεανό!



Ο 51χρονος αστυνομικός Nicolas Terry έγινε μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού στα νερά της Νέας Νότιας Ουαλίας, όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν… πατέρα Καρδινάλιο να κάνει «μπέιμπι σίτινγκ στα μωρά του», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος, προλογίζοντας τις φωτογραφίες που τράβηξε. «Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα… φτύνει και μερικά αυγά, τα οποία εκκολάπτονται σιγά σιγά. Το θέαμα ήταν μοναδικό…», συμπληρώνει.http://perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1
Φήμες «μεγαλώνουν» την οθόνη του iPhone 6 Μπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει το iPhone 5S, αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει τις φήμες για το iPhone 6 να έχουν κατακλείσει την τεχνολογική...

κοινότητα. Η εταιρία Citi Research ανέφερε σε σημείωμά της στους επενδυτές, πως η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη το επόμενο έτος.



Το σημείωμα ανέφερε επίσης πως η παραγωγή του iPhone 5S θα ξεκινήσει με καθυστέρηση δύο έως και τεσσάρων εβδομάδων, ενώ δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, τονίζετε πως αρχικά το iPhone 5S θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό.



Οι αναλυτές δείχνουν να πιστεύουν πως το iPhone 6 θα διαθέτει οθόνη 4,8 ιντσών, με την κυκλοφορία του να αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2014.



Αν επαληθευτούν οι φήμες τότε η αύξηση του μεγέθους της οθόνης θα σημαίνει πως η Apple σκοπεύει να συμβιβαστεί με τα δεδομένα της αγοράς και να απαντήσει στο βασικό της αντίπαλο, τη Samsung.



Άλλωστε, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός πως από τότε που η κορεατική εταιρία αποφάσισε να μεγαλώσει το μέγεθος στις οθόνες των συσκευών της, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις πωλήσεις της, παρασύροντας και ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς προς αυτή την κατεύθυνση.

newsbeast



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91



Για την ομοφυλοφιλία και πολλά άλλα θέματα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στο ΡΙΚ!




Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα της, τα νέα μουσικά της σχέδια, αλλά και το περίφημο φιλί με την Κόρτνεϊ, πριν μερικές ημέρες με αφορμή το Gαy Pride, μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην εκπομπή "Τετ α τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος!


"Δε ντρέπομαι να μιλήσω για κάτι, είμαι άνθρωπος, δε μπορώ μονίμως να κάθομαι να το παίζω σταρ του πενταγράμμου, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να τσαλακώνεσαι. Αν κάτσω με ένα μικρό παιδάκι και αρχίζω να παίζω, δε θα τσαλακωθώ; Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, τότε είμαι στημένη, γιατί το απαιτεί η δουλειά. Όταν κατεβαίνω από τη δουλειά, θέλω η Παπαρίζου να είναι εκεί, και η Έλενα από κάτω.."


Για το τολμηρό εξώφυλλο στη LiFo με την Courtney :“Ήταν ένα απλό φιλί στο στόμα, η Courtney είναι πολύ φίλη μου. Γενικότερα είμαι εναντίον του ρατσισμού. Καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού".


Στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για το αν της την έχει πέσει γυναίκα, η ίδια παραδέχτηκε “Μου την έχουν πέσει και 2 νικήτριες της Eurovision, δεν έχω πρόβλημα, απλά δίνω να καταλάβει ο άλλος τι ακριβώς θέλω, χωρίς να τον διώχνω από την παρέα μου”







via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Καταργήσεις, συγχωνεύσεις και υποβιβασμούς δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων περιλαμβάνει η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας που δόθηκε στη δημοσιότητα.



Σύμφωνα με την απόφαση, υποβιβάζονται 34 Δημοτικά και 5 Νηπιαγωγεία, συγχωνεύονται 27 Δημοτικά και 13 Νηπιαγωγεία και καταργούνται 32 Δημοτικά και 89 Νηπιαγωγεία.



Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός Παιδείας σε συνάντησή του με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στις 8/5/2013 είχε αναφέρει "64 συγχωνεύσεις σχολείων...

εκ των οποίων οι 22 θα είναι στη Β/βάθμια και οι 42 στην Α/βάθμια εκπαίδευση".



Παράλληλα non paper που κυκλοφόρησε το Υπ. Παιδείας την επόμενη μέρα, 9/5/2013 ανέφερε ότι "το 2013 το ΥΠΑΙΘΠΑ προχωρά στην κατάργηση περίπου 60 σχολικών μονάδων μετά από εισήγηση των Διευθυντών Εκπαίδευσης και των Περιφερειακών Διευθυντών και στις περισσότερες περιπτώσεις με σύμφωνη γνώμη των ΟΤΑ που εδρεύουν".



Διαβάστε την απόφαση για τις "ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς, συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων" εδώ .



Από newsit

via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Το Jungle Report συμπαρίσταται στον τίμιο αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ενάντια στα λαμόγια με τους μεγάλους μισθούς της ΕΡΤ.

Αιμίλιος Λιάτσος.

Γενικός διευθυντής ενημέρωσης ΕΡΤ.

Από τους 2.500 χιλ υπαλλήλους της ΕΡΤ, δεν κατάφερε να βρει ούτε έναν κατάλληλο για το γραφείο του, έτσι αναγκάστηκε να προσλάβει τρία άτομα….

Συνολικό μηνιαίο κόστος για τις 3 ιδιαιτέρες του κ Λιάτσου, 6.000 χιλιάδες ευρώ.



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE










Τα πολλά λιπαρά και τα κρεατικά προκαλούν αϋπνία

Αν περνάτε τις νύχτες σας ξάγρυπνοι, βγάλτε τα τηγανητά από τη ζωή σας, βάλτε σαλάτες στο ημερήσιο διαιτολόγιό σας και πίνετε άφθονο νερό, συνιστούν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της διατροφής και της ποιότητας του ύπνου μας, καθώς άλλα θρεπτικά συστατικά την ευνοούν και άλλα την υπονομεύουν, αυξάνοντας ή μειώνοντας τη διάρκεια του ύπνου. Είναι η πρώτη φορά που κλινική μελέτη δείχνει ότι συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά παίζουν ρόλο στην διάρκεια του ύπνου, καθώς και ότι τον καλύτερο ύπνο κάνουν όσοι δεν έχουν μονοσήμαντη διατροφή, αλλά καταναλώνουν ποικιλία τροφίμων, γράφουν οι ερευνητές στην διαδικτυακή έκδοση της επιθεωρήσεως «Appetite». Σύμφωνα με τη μελέτη, η έλλειψη βιταμίνης C, η αφυδάτωση και η υπερκατανάλωση λιπαρών ανήκουν στους εχθρούς του ύπνου – το ίδιο και η έλλειψη σεληνίου και λυκοπένης. Καλές πηγές βιταμίνης C είναι τα εσπεριδοειδή (μανταρίνια, πορτοκάλια, γκρέιπ φρουτ κ.τ.λ.), το μπρόκολο, οι πιπεριές και τα σκουροπράσινα φυλλώδη λαχανικά. Το σελήνιο υπάρχει σε υψηλά επίπεδα σε καρύδια, κρέας και οστρακόδερμα, ενώ η λυκοπένη (ή λυκοπένιο) είναι η χρωστική ουσία που χαρίζει το κόκκινο χρώμα της στην ντομάτα και τα υπόλοιπα φρούτα και λαχανικά με κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα. Όσον αφορά τα λιπαρά, η μελέτη έδειξε πως η υπερκατανάλωση κορεσμένων λιπαρών (υπάρχουν κυρίως στα ζωικής προελεύσεως τρόφιμα) και χολίνης (υπάρχει στα αυγά και στα «παχιά» κρέατα) διαταράσσει τον ύπνο. Το ίδιο κάνουν και οι «συνήθεις ύποπτοι», δηλαδή η σοκολάτα, το τσάι (εξαιτίας της ουσίας θεοβρωμίνη, που περιέχει) και το αλκοόλ.

Η μελέτη

Για τους σκοπούς της μελέτης, οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία από μία μεγάλη, παναμερικανική μελέτη που ονομάζεται NHANES (National Health and Nutrition Examination Survey). Τα στοιχεία της μελέτης συγκεντρώθηκαν την περίοδο 2007-2008. Οι ερευνητές ταξινόμησαν τους εκατοντάδες εθελοντές της μελέτης σε τέσσερις κατηγορίες: σε όσους κοιμόντουσαν πολύ λίγο (λιγότερο από 5 ώρες κάθε βράδυ), σε όσους κοιμόντουσαν λίγο(5-6 ώρες), σε όσους κοιμόντουσαν κανονικά (7-8 ώρες) και σε όσους κοιμόντουσαν πολύ (9 ή περισσότερες ώρες). Όλοι οι εθελοντές είχαν συμπληρώσει λεπτομερή ερωτηματολόγια διατροφής, που περιείχαν ερωτήματα για οτιδήποτε έτρωγαν και έπιναν σε ένα 24ωρο – από το νερό έως το παραμικρό σνακ.

Με βάση τις απαντήσεις τους και σε σύγκριση με όσους κοιμόντουσαν κανονικά, εξέτασαν τις τυχόν διαφορές όσον αφορά την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών και θερμίδων. Έλαβαν επίσης υπ’ όψιν κάθε παράγοντα που θα μπορούσε να επηρεάσει τον ύπνο – από την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση έως την φυσική κατάσταση και την παχυσαρκία.

Τα ευρήματα

Όπως διαπίστωσαν, μεταξύ των τεσσάρων ομάδων υπήρχαν διαφορές στην πρόσληψη θερμίδων, αλλά και στην σύσταση της ημερήσιας διατροφής. Όσοι εθελοντές κατανάλωναν τις περισσότερες θερμίδες, είχαν τον λιγότερο ύπνο. Αντιθέτως, όσοι κατανάλωναν ποικιλία τροφίμων κοιμόντουσαν καλύτερα, ενώ όσοι έτρωγαν πολύ συγκεκριμένα φαγητά έτειναν να έχουν τον πιο ανήσυχο ύπνο. Διαφορές εντοπίσθηκαν σε πολλά είδη θρεπτικών συστατικών μεταξύ των ομάδων – μεταξύ αυτών οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία. «Το γενικό συμπέρασμα της μελέτης μας είναι πως όσοι κοιμούνται κανονικά, δηλαδή 7 έως 8 ώρες κάθε βράδυ, έχουν διαφορετική διατροφή απ’ όσους κοιμούνται περισσότερο ή λιγότερο», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μάικλ Γκράντερ, από το Κέντρο Ύπνου & Κιρκάδιας Νευροβιολογίας του πανεπιστημίου. «Ανακαλύψαμε επίσης ότι ο σύντομος και ο παρατεταμένος ύπνος σχετίζονται με χαμηλότερη ποικιλία στη διατροφή. »Παρότι πολλοί από εμάς ενστικτωδώς ξέρουμε πως υπάρχει σχέση ανάμεσα σε ό,τι τρώμε και πως θα κοιμηθούμε, λίγες είναι οι επιστημονικές μελέτες που έχουν εξετάσει αυτή τη συσχέτιση, ιδίως στον αληθινό κόσμο και όχι μέσα σε κάποιο εργαστήριο. »Ο τομέας αυτός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ξέρουμε πως ο λιγοστός ύπνος συσχετίζεται με την αύξηση του σωματικού βάρους και την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη και τα καρδιαγγειακά νοσήματα». ΠΗΓΗ: tanea.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Το πτώμα μιας γυναίκας ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών ξέβρασε το μεσημερι της Δευτέρας η θάλασσα στην παραλία της Μυρσίνης, στην Ηλεία.






Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά και για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, που σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών, αναζητούν την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας...



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91

"Εξωπραγματικά τυχερός" στάθηκε, σύμφωνα με τους γιατρούς, ένας 20χρονος από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος έπεσε από το 15ο όροφο ενός κτιρίου και ζει.



Παρ' ότι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δεν πιστεύουν ότι ο νεαρός είχε τέτοια τύχη.



Μετά από νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, γυρνώντας σπίτι, διαπίστωσε ότι είχε κλειδωθεί απ' έξω. Έτσι χτύπησε το κουδούνι σε ένα γείτονα που ζούσε ακριβώς στον επάνω όροφο - το 15ο- και του είπε να τον αφήσει να πηδήξει στο μπαλκόνι του για να μπει στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα.



Παρά τις αντιρρήσεις του γείτονα, ο 20χρονος προχώρησε στο παράτολμο σχέδιο του και γλύστρησε.



Ένα στέγαστρο ανέκοψε κάπως την ταχύτητα της πτώσης του.



Οι γιατροί πάντως επιμένουν ότι για το ύψος από το οποίο έπεσε, τα χτυπήματα του είναι ελάχιστα.



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82










Το 2012, η πιο θανατηφόρα χρονιά για τις αρκούδες

Η πιο θανατηφόρα χρονιά για τις αρκούδες ήταν το 2012 στην Ελλάδα, με 11 θύματα από τροχαία ατυχήματα, που εξελίσσονται στην πιο συχνή ανθρωπογενή αιτία θανάτου του είδους. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώνει η επιστημονική ομάδα του Αρκτούρου, τα θύματα του 2012 ξεπέρασαν το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ των 9 νεκρών αρκούδων από τροχαία, το 2009.

Το 2012, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου κατέγραψε συνολικά 10 θανατηφόρα τροχαία, στα οποία σκοτώθηκαν 11 αρκούδες, ενώ υπήρξαν και τέσσερα επιβεβαιωμένα ατυχήματα, στα οποία τα ζώα κατόρθωσαν να φύγουν από τον τόπο του συμβάντος. Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι έξι από τα 11 θύματα του 2012 ήταν μικρά αρκουδάκια περyσινής γέννας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι έξι από τα 10 θανατηφόρα τροχαια ατυχήματα έγιναν στον κάθετο άξονα Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής, αν και, σύμφωνα με τον Αρκτούρο, το πρόβλημα δεν περιορίζεται εκεί καθώς ατυχήματα έχουν καταγραφεί και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Τα στοιχεία του Αρκτούρου για τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με θύματα αρκούδες, την περίοδο 1998 - 2012, δείχνουν μόλις ένα καταγεγραμμένο ατύχημα το 1998, ενώ το 2000 και το 2001 ήταν δύο χρονιές χωρίς καμία καταγραφή ατυχήματος με θύμα αρκούδα. Διαπιστώνεται, επίσης, ότι τα ατυχήματα του 2012 αντιστοιχούν στα θανατηφόρα τροχαία της περιόδου 2008 - 2009.

Σύμφωνα, επίσης, με στοιχεία του Αρκτούρου για τη μηνιαία κατανομή των τροχαίων ατυχημάτων με θύματα αρκούδες στην Ελλάδα, την περίοδο 1998 - 2012, οι μήνες κατά τους οποίους φαίνεται να έχουν σημειωθεί τα περισσότερα συμβάντα είναι ο Ιούλιος και ακολουθούν ο Απρίλιος και ο Νοέμβριος.

Ήδη, στις πρώτες 40 ημέρες του 2013 οι ενδείξεις είναι αρνητικές, καθώς έχουν σκοτωθεί δύο αρκούδες σε τροχαία ατυχήματα. Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες φαίνεται ότι έχουν οδηγήσει κάποιες αρκούδες να βγουν από τη φωλιά διαχείμασης σε αναζήτηση τροφής.

"Το ότι δεν έχει σημειωθεί ακόμη σοβαρός ανθρώπινος τραυματισμός στα πολυάριθμα τροχαία ατυχήματα με αρκούδες των τελευταίων ετών αποτελεί τυχαίο γεγονός" επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Αρκτούρου. Με αφορμή την παραπάνω θλιβερή διαπίστωση για την αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων με θύματα αρκούδες, ο Αρκτούρος επαναλαμβάνει τις προτάσεις του για άμεση εγκατάσταση του κατάλληλου αποτρεπτικού φράκτη και την υλοποίηση των απαραίτητων τεχνικών έργων για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των περασμάτων τόσο σε επίμαχα τμήματα της Εγνατίας Οδού όσο και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιτσα - Καστοριά.

Σημειώνει δε πως απαιτείται ειδική σήμανση, αλλά και τοποθέτηση σήμανσης στο επαρχιακό δίκτυο στις κύριες περιοχές κατανομής της αρκούδας, τοποθέτηση ειδικών ανακλαστήρων και ενημέρωση του κοινού και των διερχόμενων οδηγών.http://www.real.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1

Η μεγάλη αλυσίδα των κοινοβουλευτικών πρωθυπουργικών πραξικοπημάτων, με τα «βρακιά» κάτω των δύο αξιοθρήνητων συνεταίρων (Βενιζέλος-Κουβέλης), αλλά την απλόχερη κοινοβουλευτική «νομιμότητα» που παρείχε η «αντιπολίτευση» (ιδιαίτερα η «αριστερή), όλα αυτά έθρεψαν ακόμα περισσότερο και γιγάντωσαν τη δικτατορική, πραξικοπηματική αυθάδεια του πρωθυπουργού σατράπη.



Αυτή η δικτατορική έπαρση θεμελιώθηκε και με τις «επιτάξεις» εναντίον των απεργιών (ναυτεργάτες, Μετρό και εκπαιδευτικοί), αλλά και με τους στρατιωτικούς νόμους σε ολόκληρες περιοχές (Σκουριές…).



Δεν χρειάζεται ένας αλαζονικός σατράπης, τίποτε άλλο, για να τυφλωθεί τελείως από τις...


επαρμένες «νίκες» του και να πιστέψει ότι η Ελλάδα είναι ένας στρατώνας υπό τις διαταγές του.



Ούτε φυσικά ένας τέτοιος πρωθυπουργός μεθυσμένος από τον πραξικοπηματικό του οίστρο θα μπορούσε ποτέ να «αξιολογήσει», με πολιτική νηφαλιότητα, τις πραξικοπηματικές «νίκες» του, αυτές των επιτάξεων και στρατιωτικών νόμων.



Να αντιληφτεί δηλαδή ότι αυτές οι «νίκες» διογκώνουν και συμπιέζουν ασφυκτικά τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή και προετοιμάζουν το έδαφος του θανατηφόρου πραξικοπηματικού «λάθους»: Το «αυτό - γκολ», όπως εύστοχα και με οξύτατη σατιρική διαύγεια περιγράφεται ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=42



Η δικτατορική κατάργηση της ΕΡΤ ήταν το «θανατηφόρο λάθος» της φρενοβλαβούς πραξικοπηματικής έπαρσης του πρωθυπουργού «στρατάρχη»!



Προκάλεσε ωμά τα βαθιά ριζωμένα αντιδικτατορικά σύνδρομα της ελληνικής κοινωνίας και ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες.



Αυτό το γεγονός έδωσε και άλλη διάσταση στις επιστρατεύσεις των απεργιών κ.λπ: Το πραξικόπημα στην ΕΡΤ φώτισε, συσσωρευτικά, και τις επιστρατεύσεις, δίνοντας και σ’ αυτές (στα μάτια του ελληνικού λαού) το μακάβριο στίγμα (το αληθινό) του ωμού δικτατορικού Εφιάλτη…



Το σπουδαιότερο, όμως, επίτευγμα αυτής της πραξικοπηματικής έπαρσης του Σαμαρά είναι ότι έβαλε ο ίδιος τις βόμβες για να ανατιναχτεί η κυβέρνησή του στον αέρα.



ΔΙΟΤΙ παρέχει το άλλοθι και το τεκμήριο στο Βενιζέλο και τον Κουβέλη να το παίξουν «αγωνιστές» της δημοκρατικής ομαλότητας. Τέτοιο αναπάντεχο δώρο δεν θα μπορούσαν ούτε στα όνειρά τους να το φανταστούν (τόσα δώρα κάνανε στο Σαμαρά, να μην πάρουν και ένα .



Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για τα δωσίλογα εξαρτήματα-ανδρείκελα της κατοχικής κυβέρνησης να «παίξουν» παιχνίδι και να διασώσουν ό,τι είναι δυνατόν, έστω τα εκλογικά τομάρια τους.



Η κυβέρνηση αυτή πλέον δεν μπορεί έτσι να περπατήσει, ούτε να κάνει και ένα βήμα.



Δύο δρόμοι υπάρχουν για αυτήν την κυβέρνηση Σαμαρά:



α). ΑΝΟΙΚΤΗ δικτατορική εκτροπή από το Σαμαρά. Οι «νταβάδες» (οι διεθνείς κυρίως, αλλά και οι εγχώριοι) σ’ αυτή τη φάση είναι κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάτι τέτοιο. Έχουν εναλλακτικές, «δημοκρατικές» λύσεις για την αποικία-ΕΛΛΑΣ.



β). Ο δεύτερος δρόμος είναι θεαματική υπαναχώρηση του Σαμαρά, δηλαδή το ολοκληρωτικό του «τσαλάκωμα» και η αντικατάστασή του από το πρωθυπουργικό αξίωμα.



Το ολοκληρωτικό του τσαλάκωμα ένας επαρμένος σατράπης είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτεί…



Αυτό που μένει, πλέον, είναι ένα «στήσιμο» θεατρικών παραστάσεων που θα ξεπλύνουν (σχετικά) τα αγαπημένα τέκνα των «νταβάδων» και τα «στελέχη» του 4ου Ράιχ (Βενιζέλο, Κουβέλη και ΣΙΑ) και η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να συγκροτηθεί άλλη κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή, χωρίς Σαμαρά ή με τη στήριξή του).



Το πιθανότερο είναι ότι αυτά τα σενάρια δεν θα πετύχουν. Απλώς θα αποτελέσουν το σκηνικό ξεπλύματος του Βενιζέλου και του Κουβέλη ΚΑΙ θα καταλήξουν σε πρόωρες εκλογές…



ΤΙΠΟΤΕ, όμως, δεν μπορεί να προβλέψεις με ακρίβεια: Οι καταστάσεις είναι δραματικά περίπλοκες, η λαϊκή ΟΡΓΗ αρχίζει να αποκτάει το «χαρακτήρα» του ανεξέλεγκτου, οι ανάγκες των νέων αποικιοκρατών είναι αφόρητα πιεστικές και οι αντιθέσεις τους οξυμένες…



Είναι ακόμα δυνατόν να καούν τελεσίδικα και καθεστωτικοί «αστέρες» τύπου Βενιζέλου, με τον ολοκληρωτικό αυτό-εξευτελισμό: Να υποταχτούν και στο πραξικόπημα της ΕΡΤ για άλλη μια φορά στον Σαμαρά προκειμένου να τον σώσουν…



Από resaltomag, μοντάζ Γρέκι



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Το Jungle Report συμπαρίσταται στον τίμιο αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ενάντια στα λαμόγια με τους μεγάλους μισθούς της ΕΡΤ.

Ανθή Σαλαγκούδη.

(κουκλάρα, δεν θέλω αντιρρήσεις)

Κόρη του Γιώργου Σαλαγκούδη, πρώην βουλευτή και υφυπουργού ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκπομπή της με τίτλο “136” κοστίζει περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο.

Εκτός από την εκπομπή, τον Σεπτέμβριο του 2012 προσελήφθη ως “προσωπικό ειδικών θέσεων”.

Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ.



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE


Δράστες είναι ένα νεαρό ζευγάρι που πέτυχε το στόχο του, με τη μέθοδο της απασχόλησης.






Η γυναίκα έκανε ανάληψη 20.000 ευρώ από τράπεζα, στην πλατεία Ομονοίας στην Πάτρα, για να πληρώσει λογαριασμό οικογενειακής υποχρέωσης.


Φτάνοντας κοντά στο σπίτι της, την πλησίασε ένα νεαρό ζευγάρι και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να της πάρουν την τσάντα με τα χρήματα.


Η γυναίκα σοκαρισμένη ειδοποίησε την κόρη της, ήταν όμως ήδη αργά. Το ζευγάρι είχε εξαφανιστεί...


Η αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών, εξετάζει το ενδεχόμενο να παρακολουθούσαν την γυναίκα από την τράπεζα όπου έκανε την ανάληψη...



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Οι αστυνομικοί με τα εφόδια που τους χορηγεί η πολιτεία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους εγκληματικότητα...




Αυτό δηλώνει στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Στερεά Γιώργος Μπράνης.


"Τα αλεξίσφαιρα που μας δίνουν, ακόμη και όταν δεν είναι ληγμένα, δεν μας προστατεύουν" τονίζει,

"ενώ και ο οπλισμός μας δεν είναι ικανός να δημιουργήσει ισχύ πυρός μεγαλύτερη από εκείνη αυτών των ανθρώπων με τα Καλάσνικοφ".


Παράλληλα καυτηριάζει τον τρόπο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στην προσπάθειά της να εντοπίσει και να συλλάβει τέτοιου είδους κακοποιούς.


"Φοβάμαι, πως αν δεν αλλάξει σύντομα θα θρηνήσουμε και άλλες ανθρώπινες ζωές" προσθέτει...

lamiastar



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91




Η Τζίνα Τσαλικιάν έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, πριν λίγες μέρες...







Στα 51 της, η μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου μπορεί πλέον να χαμογελάσει ξανά. Μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε γυρνά σελίδα στη ζωή της.



Δίπλα της είναι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Ανδρέας Κωνσταντίνου τον οποίο γνωρίσαμε ως εκπρόσωπο της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε ισχυρό δέσιμο και σταδιακά έγινε σχέση.



Μέχρι σήμερα είχαν καταφέρει να κρατήσουν αυτό το δεσμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γνώριζαν μόνο λίγοι καλοί τους φίλοι και συγγενείς. Αυτοί ήταν κι εκείνοι που βρέθηκαν πριν τρεις βδομάδες, όπως ακόυσαμε στην εκπομπή Μίλα, στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν για τον ερχομό του γιου τους.



Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο γυναικολόγος της, Μ. Μαστρομηνάς μίλησε για την συμβολή της επιστήμης στην εγκυμοσύνη της κα Τσαλικιάν.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Η Τζίνα Τσαλικιάν έφερε, πριν λίγες μέρες, στον κόσμο τον δεύτερο γιο της. Στα 51 της, η μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου...

μπορεί πλέον να χαμογελάσει ξανά. Μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε γυρνά σελίδα στη ζωή της.



Δίπλα της είναι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Ανδρέας Κωνσταντίνου τον οποίο γνωρίσαμε ως εκπρόσωπο της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε ισχυρό δέσιμο και σταδιακά έγινε σχέση.



Μέχρι σήμερα είχαν καταφέρει να κρατήσουν αυτό το δεσμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γνώριζαν μόνο λίγοι καλοί τους φίλοι και συγγενείς. Αυτοί ήταν κι εκείνοι που βρέθηκαν πριν τρεις βδομάδες, όπως ακόυσαμε στην εκπομπή Μίλα, στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν για τον ερχομό του γιου τους.



Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Τατιάνα ο γυναικολόγος της, Μ. Μαστρομηνάς μίλησε για την συμβολή της επιστήμης στην εγκυμοσύνη της κα Τσαλικιάν.



"Ήταν και ήμασταν όλοι πάρα πολύ τυχεροί να συμβεί αυτό το χαρμόσυνο γεγονός και μάλιστα να είναι και αγόρι", αναφέρει χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως η εγκυμοσύνη προέκυψε μετά από προσπάθεια τριών χρόνων. Η μητέρα του Αλέξη με πολύ επιμονή και υπομονή, έχοντας μία σχετικά εύκολη εγκυμοσύνη, πήρε αυτό που της όφειλε η ζωή, όπως αναφέρει στην εκπομπή ο γιατρός της.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Χωρίς ρεύμα έμεινε συνταξιούχος με σοβαρά προβλήματα υγείας στη Ξάνθη, λόγω οφειλής προς τη ΔΕΗ.






Πρόκειται για συνταξιούχο με σοβαρά προβλήματα υγείας και μοναδική πηγή εισοδήματος την σύνταξη που περιμένει εδώ και τρία χρόνια και μόλις στα τέλη Μαΐου ειδοποιήθηκε ότι θα αρχίσει να του καταβάλλεται.


Η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης παρενέβη στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ πετυχαίνοντας την επανασύνδεση της παροχής ρεύματος.


«Η δράση αυτή της επιτροπής απλώνεται πλέον σε δεκάδες ζητήματα και συσπειρώνει πολλούς απλούς ανθρώπους που ίσως και για πρώτη φορά στη ζωή τους παλεύουν οργανωμένα για όσα τους ανήκουν και διαδίδουν την ιδέα του ένας για όλους και όλοι για έναν - κανένας μόνος απέναντι στην βαρβαρότητα των μονοπωλίων και του πολιτικού τους προσωπικού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λ.Ε. Ξάνθης.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Ανακαλύφθηκε επιτέλους το μυθικό τετράποδο τέρας «Τσουπακάμπρα»;






Οι ερμηνείες έδιναν και έπαιρναν επί ημέρες στον δημοφιλή ιστότοπο Reddit, καθώς ο κάθε χρήστης είχε και μία δική του εξήγηση να δώσει, οδηγώντας τις συζητήσεις στα όρια της υστερίας.


Εν τέλει, η αλήθεια αποκαταστάθηκε και απείχε από τις φημολογίες και τους αστικούς μύθους: απλά, επρόκειτο για ένα ομολογουμένως πανάσχημο τρωκτικό, γνωστό ως «άτριχος σκίουρος».


Δείτε τις φωτογραφίες:










via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91

Το Jungle Report συμπαρίσταται στον τίμιο αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ενάντια στα λαμόγια με τους μεγάλους μισθούς της ΕΡΤ

Μενέλαος Σεβαστιάδης.

Συντονιστής αθλητικού ραδιοφωνικού προγράμματος.

Κουμπάρος του διευθυντή Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κ. Γιώργου Μουρούτη.

Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ

μέσω Σίβυλλα



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE



Στο φως της δημοσιότητας έφερε η Ελληνική Αστυνομία βίντεο από τα θερμοκήπια με τις ντομάτες με υδροπονική κάνναβη στη Νέα Μάκρη.



Πίσω από την υπόθεση κρύβεται κινεζική μαφία, πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα.


Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν 1.528 δενδύλλια κάνναβης στα θερμοκήπια.


Έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τέσσερις Κινέζοι και δύο υπήκοοι Βιετνάμ.


Διαβάστε το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών Σινο-Βιετναμική εγκληματική οργάνωση που ειδικευόταν στην υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης


Η καλλιέργεια γινόταν σε τρία (3) μεγάλα θερμοκήπια στον Μαραθώνα παράλληλα με νόμιμες καλλιέργειες που χρησιμοποιούνταν σαν κάλυψη


Η συγκεκριμένη ποιότητα κάνναβης που καλλιεργούσαν, έχει μεγάλη περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλης και πολύ υψηλή τιμή πώλησης.


Τα αρχηγικά μέλη της σπείρας είχαν στην ιδιοκτησία τους Κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη το οποίο χρησιμοποιούσαν για την κάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων τους και τη νομιμοποίηση των εσόδων τους


Συνελήφθησαν έξι (6) μέλη της σπείρας

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.528 δενδρύλλια κάνναβης, 16.509 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 15.570 ευρώ και 5 αυτοκίνητα


Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Σινο-Βιετναμική οργανωμένη εγκληματική ομάδα, που ειδικευόταν στην υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης και την περαιτέρω διακίνηση αυτής.


Πρωινές και μεσημβρινές ώρες της 14-6-2013, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη και στον Μαραθώνα δύο (2) άνδρες υπήκοοι Βιετνάμ και Κίνας, ηλικίας 51 και 35 ετών αντίστοιχα, καθώς και τέσσερις (4) γυναίκες, τρεις υπήκοοι Κίνας και μία υπήκοος Βιετνάμ, ηλικίας 40, 40, 41 και 41 ετών αντίστοιχα.


Η σπείρα είχε εγκαταστήσει στον Μαραθώνα τρία (3) μεγάλα θερμοκήπια, όπου καλλιεργείτο υδροπονικώς η κάνναβη και παράπηγμα όπου διέμεναν οι καλλιεργητές. Σε άλλο χώρο του παραπήγματος είχαν εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό για την ανάπτυξη των νεαρών φυτών σε γλαστράκια, καθώς και αποξηραντήριο της κάνναβης που καλλιεργούσαν. Η καλλιέργεια της κάνναβης γινόταν στα θερμοκήπια παράλληλα με νόμιμες καλλιέργειες (ντομάτες, μελιτζάνες κλπ) που χρησιμοποιούνταν σαν κάλυψη.


Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ποιότητα κάνναβης που καλλιεργούσαν, έχει μεγάλη περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλης και πολύ υψηλή τιμή πώλησης.


Τα αρχηγικά μέλη της σπείρας είχαν στην ιδιοκτησία τους Κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την κάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων τους και τη νομιμοποίηση των εσόδων τους.


Κατασχέθηκαν συνολικά:

Στον Μαραθώνα:

Χίλια τρία (1.003) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 10-180 εκατοστών.

Πεντακόσια είκοσι πέντε (525) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 15 εκατοστών, σε γλαστράκια.

Μία (1) νάιλον σακούλα με κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας μικτού βάρους -2.840- γραμμαρίων.

Μία (1) μηχανική ζυγαριά ακριβείας.

Ένας (1) ανεμιστήρας.

Μία (1) λάμπα αλογόνου.

Ένα (1) ψεκαστήρι.

Ένα (1) φτυάρι.

Μία (1) αξίνα.

Τέσσερις (4) συσκευασίες λιπάσματος.

Ένα (1) σφυρί για το θρυμματισμό των κορυφάδων.

Σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός των συλληφθέντων:

Δεκατρείς (13) νάιλον συσκευασίες με κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας μικτού βάρους -13- κιλών και -614- γραμμαρίων.

Δύο (2) νάιλον συσκευασίες με κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας μικτού βάρους -20- γραμμαρίων.

Στο εστιατόριο:

-35- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σε διάφορες συσκευασίες (δείγματα).

Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

Επίσης κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των -15.570- ευρώ.

Εννέα (9) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Πέντε (5) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91

Το Jungle Report συμπαρίσταται στον τίμιο αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ενάντια στα λαμόγια με τους μεγάλους μισθούς της ΕΡΤ.

Σταύρος Οικονομόπουλος

Εκ Μεσσηνίας, ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας.

Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ


μέσω Σίβυλλα

via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Το Jungle Report συμπαρίσταται στον τίμιο αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ενάντια στα λαμόγια με τους μεγάλους μισθούς της ΕΡΤ.

Γεώργιος Αντωνίου, συντονιστής Α προγράμματος της ΝΕΤ.

Κουμπάρος Αντώνη Σαμαρά.

Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ.



μέσω Σίβυλλα



via http://greki-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE


Χωρίς νοσοκομεία αναμένεται να μείνουν οι ασθενείς σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει άμεσα σε λουκέτα σε διάφορα ...

νοσηλευτικά ιδρύματα προκειμένου να εξοικονομήσει κονδύλια από το ΕΣΥ.




Τι επιχειρήματα θα παρουσιάσει στην τρόικα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος για τα λουκέτα που ετοιμάζονται.



Έως τα μέσα καλοκαιριού αν όχι και νωρίτερα αναμένεται να μπει λουκέτο σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας τα οποία θεωρούνται …περιττά από κυβέρνηση και τρόικα. Οι δανειστές μας καιρό τώρα πιέζουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να διακόψει τη λειτουργία πολλών νοσηλευτικών ιδρυμάτων επειδή παρουσιάζουν χαμηλή πληρότητα. Ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν απεδείχθη εύκολη για τους Έλληνες αξιωματούχους.



Πολλά νοσοκομεία, παρότι παρουσιάζουν πολύ χαμηλή πληρότητα και αποδοτικότητα (ορισμένα δεν ξεπερνούν πολύ το 40%), αποτελούν βασικό μοχλό στήριξης πολλών περιοχών και ειδικά νησιών. Ενδεικτικές οι περιπτώσεις των νοσοκομείων Ικαρίας και Σάμου που μπορεί να μην έχουν μεγάλη πληρότητα, καλύπτουν όμως υγειονομικά πολύ σημαντικά νησιωτικά συμπλέγματα της χώρας μας.



Εκτός αυτού οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών μπροστά στο ενδεχόμενο ενός λουκέτου δεν ήταν και ότι καλύτερο για την κυβέρνηση.



Αποτέλεσμα είναι να έχουν καθυστερήσει δραματικά οι συγχωνεύσεις και τα λουκέτα όχι μόνο σε τμήματα και κλινικές αλλά και σε ολόκληρα νοσοκομεία. Κάτι όμως για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση είχε δεσμευτεί στην τρόικα. Γι αυτό και οι δανειστές είχαν εμφανιστεί ιδιαιτέρως ενοχλημένοι για τις καθυστερήσεις αυτές. Εξάλλου είχαν μελετήσει κατά γράμμα το πολυσέλιδο πόρισμα (103 σελίδων) που τους είχαν παρουσιάσει τα στελέχη του υπουργείου Υγείας με αναλυτικά στοιχεία για την αποδοτικότητα του κάθε νοσοκομείου ξεχωριστά.



Έτσι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο αυτό θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες τα λουκέτα-εξπρές σε νοσοκομεία προκειμένου να μπορεί να παρουσιάσει άμεσα αποτελέσματα στους τροϊκανούς.



Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα λουκέτα που θα μπούνε δε θα στηριχθούν στην πληρότητα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Θα σφραγισθούν μόνο όσα δεν έχουν εμφανή λόγο να λειτουργούν επειδή π.χ. έχουν σε κοντινή απόσταση άλλο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα. Το προσωπικό θα μεταφερθεί σε αντίστοιχες μονάδες Υγείας για να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες διαμηνύουν στελέχη του υπουργείου Υγείας.



Το μεγάλο τσεκούρι θα ξεκινήσει από την Αθήνα.



Πρώτα στη λίστα για λουκέτο είναι:



Το νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα από όπου έχουν ήδη κουρευτεί πολλές κλινικές και μεγάλα τμήματα του προσωπικού έχουν μεταφερθεί στο Αττικόν.



Λουκέτο θα μπει επίσης άμεσα στην Πολυκλινική της Ομόνοιας. Θα διατηρηθούν μόνο τα εξωτερικά ιατρεία ώστε να παρέχεται επείγουσα βοήθεια σε έκτακτα περιστατικά του κέντρου της Αθήνας τα οποία όμως θα διακομίζονται άμεσα σε νοσοκομεία.



Ταυτόχρονα θα κλείσει και το Νοσοκομείο Πατησίων καθώς θεωρήθηκε ότι οι ανάγκες της περιοχής μπορούν να καλυφθούν από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.



Το Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο «Η Αγία Ελένη» θα μετατραπεί άμεσα σε ίδρυμα για χρονίως πάσχοντες για μόνιμη φιλοξενία προκειμένου όσοι ασθενείς παρουσιάζουν ανίατα νοσήματα να μπορούν να νοσηλεύονται εκεί και όχι σε απλά νοσοκομεία όπου ουσιαστικά δεν μπορούν να τους παρασχεθούν υπηρεσίες φροντίδας.



Πάνω πάνω στη λίστα του υπουργείου Υγείας είναι και το νοσοκομείο «Παναγία» της Θεσσαλονίκης καθώς θεωρήθηκε πολυέξοδο χωρίς όμως να μπορεί να προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες.



Μόλις ολοκληρωθούν τα λουκέτα στην Αθήνα σειρά θα πάρουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα που βρίσκονται στα τρίγωνα Άργους, Ναυπλίου, Κυπαρισσίας, Κρεστένων, Καλαμάτας μια που εκτιμάται ότι σε μικρή απόσταση υπάρχουν πολλά νοσοκομεία που καλύπτουν ακριβώς τις ίδιες ανάγκες.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Στην τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, άφησε χθες ο 45χρονος Χρήστος Μουλάς από τον Πύργο. Ο άτυχος άντρας είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του… τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουνίου στην οδό Υψηλάντου στον Πύργο. Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί στο Αγρίνιο.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες και ήδη από τις επόμενες δύο ημέρες όλοι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Θεό. Δυστυχώς όμως τα τραύματά του δεν άφησαν πολλές περιθώρια να αντιστραφεί η κατάστασή του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις έξι το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Πύργου.

Ο Χρήστος Μουλάς ήταν γνωστός στην πόλη και από την ενασχόλησή του με το ραδιόφωνο, μια επιχείρηση που διατηρούσε η οικογένεια της συζύγου του, παλιότερα με το Jimmy’s FM και μετέπειτα με το REC FM.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91