follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας

σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσε τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το στεφάνι του, τη Φαίη Σκορδά και την εμφάνισή της με μαγιό στο Πρωινό mou....

Με το που είδαν ο Νίκος και η παρέα του τη Φαίη με ολόσωμο να παρουσιάζει την εκπομπή άρχισαν τον κράξιμο.

Όταν λοιπόν έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Λιάγκα τα σχόλια των Δέστε τους, εκείνος έγινε έξαλλος. Ποιος τον είδε και δεν το φοβήθηκε ένα πράγμα.

«Δεν είναι δυνατόν να ακούω αυτά τα σχόλια χωρίς λόγο! Ξαφνικά όλοι έγιναν σεμνότυφοι και προσβλήθηκαν από την εμφάνιση της Φαίης! Αν συνεχίσουν, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω», φέρεται να είπε ο παρουσιαστής σε στενούς του συνεργάτες φανερά ενοχλημένος.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα μαχαίρια είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Σάσα Σταμάτη, οι σχέσεις των οποίων δεν περνούν και την καλύτερη φάση.

Η απόσταση μεταξύ τους φαίνεται να έχει μεγαλώσει και όλοι στην εκπομπή αναπολούν πια το παρεΐστικο κλίμα που επικρατούσε.



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


​Ο 72χρονος Roberto Cavalli διατηρεί δεσμό με μια 20χρονη όμορφη κοπέλα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στο υπερπολυτελές σκάφος του σχεδιαστή


































Όλα καλά μέχρι εδώ.. το θέμα είναι πως την έβαλε να τον πλύνει ολόκληρο από την κορυφή ως τα νύχια… Λες και δεν μπορεί μόνος του..



Τι τραβάει και αυτή η δύσμοιρη. Ήμαρτον!



Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Cavalli να έχει κατεβάσει το μαγιό του και εκείνη να του πλένει τα..οπίσθια και να του τα τρίβει! Πάντως μια έκφραση αηδίας την έχει στο βλέμμα της..




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Η συγκυβέρνηση του ξεπουλήματος απέτυχε και χρεοκόπησε. Μονόδρομος οι εκλογές: Να δοθεί αμέσως τώρα ο λόγος στον ελληνικό λαό. Η ραγδαία άνοδος της...





Χρυσής Αυγής - απέναντι στα διεφθαρμένα συστημικά κόμματα που καταρρέουν - είναι η μόνη ελπίδα για εθνική και κοινωνική αναγέννηση.



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC











Τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες



Ας το παραδεχτούμε όμως, οι γυναίκες λένε ψέματα στους άντρες, και εκείνοι...ανταποδίδουν.

Ωστόσο η βασική διαφορά μεταξύ ενός γυναικείου και ενός αντρικού ψέματος, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Virginia, είναι ότι όταν οι γυναίκες λένε ψέματα το κάνουν για να νιώσουν οι άλλοι καλύτερα, ή τουλάχιστον να μην κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντίθετα οι άντρες με το ψέμα τείνουν να... εξυψώνουν τον εαυτό τους και να χτίζουν τον ανδρικό τους εγωισμό.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες.

1. Εμένα με έχουν όλοι... Θεό

Ο αντρικός εγωισμός στα καλύτερα του. Ο τύπος «περνάω και με θαυμάζουν όλοι» είναι κλασική περίπτωση αντρικού ψέματος. Στην πραγματικότητα, οι άντρες δυσκολεύονται να παραδεχτούν την αποτυχία (όχι ότι για τις γυναίκες είναι εύκολο πράγμα, αλλά λέμε τώρα).

Το πώς η σύγχρονη κουλτούρα ορίζει την επιτυχία είναι σημαντικό για την αντρική ιδιοσυγκρασία, και επομένως ο άντρας θεωρεί ότι είναι σημαντικό και για τη σύντροφό του. Συνήθως, όσο η εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού χτίζεται ο άντρας «πετάει» τέτοιες μικρές ανακρίβειες, οι οποίες αν παραμείνουν σε παρελθοντικό χρόνο δεν βλάπτουν, αλλά αν συνεχίσουν, ίσως το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο.

2. Φυσικά μου αρέσουν οι φίλες σου

Ως γνωστό οι γυναίκες υπολογίζουν πολύ στη γνώμη που θα σχηματίσει ο κλειστός φιλικός τους περίγυρος για τον σύντροφό τους. Οπότε δεν είναι και παράλογο ένας άντρας να επιμένει ότι συμπαθεί τις φίλες και τους φίλους της συντρόφου του, προκειμένου, με απλά λόγια να τους «πάρει με το μέρος του».

Η περίπτωση αυτού του τύπου ψέματος ωστόσο έχει να κάνει με τη γυναικεία αυταρέσκεια και το πόσο γοητευμένη αισθάνεται όταν την κολακεύουν.

Αναγνωρίζοντας δηλαδή ο σύντροφος της, ότι ο κοινωνικός της περίγυρος είναι άνετος, διασκεδαστικός, κλπ αυτόματα η γυναίκα θεωρεί ότι έχει κάνει τις σωστές επιλογές και με τους φίλους της και με τον σύντροφο της, ο οποίος έχει κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να τον ερωτευτεί.

Μέχρι τη μέρα που η γυναίκα θα μάθει την αλήθεια, θα τον έχει ερωτευτεί τόσο που πλέον δεν θα έχει σημασία, το ασήμαντο αυτό ψέμα.

3. Δεν απάντησα στο τηλέφωνο, γιατί...

Αυτά είναι τα ψέματα της κατηγορίας λίγο πριν τον χωρισμό. Όσο πιο γρήγορα μία γυναίκα αντιληφθεί ότι αυτή η δικαιολογία είναι απλά υπεκφυγή γιατί πολύ απλά δεν αισθάνεται κάτι ο άντρας απέναντί της, τόσο το καλύτερο και για τους δυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι δικαιολογίες είναι τόσο φανερές που απλά το εν δυνάμει έτερον ήμισυ απορεί «τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;».

Ωστόσο αν η γυναίκα τείνει να πιέζει καταστάσεις και να επιμένει, διαιωνίζοντας την ουτοπία της, τότε το ψέμα φτάνει σε σημείο να είναι η μοναδική λύση. (Προσοχή η συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο ισχύει και για άντρες και για γυναίκες).

4. Το φόρεμα αυτό σου ταιριάζει τέλεια

Αυτά είναι τα «καλά ψέματα». Εκεί που ο άντρας ψεύδεται, ή καλύτερα ομορφαίνει μία κατάσταση, επειδή ακριβώς νοιάζεται για τη σύντροφό του. Ωστόσο τα «καλά ψέματα» μπορεί πολλές φορές να ...παραείναι καλά και να αφορούν μόνο όσα θέλει η σύντροφoς να ακούσει, γεγονός που στην ουσία καταντάει παραποίηση της αλήθειας.

5. Κάνουν περικοπές αλλά εμένα δεν με αγγίζουν

Αρκετοί άντρες έχουν έντονο το αίσθημα της προστασίας και της ανάγκης παροχής αγαθών προς τη σύντροφό τους, με αποτέλεσμα να λένε ψέματα προκειμένου να μην τις στενοχωρήσουν. Ωστόσο ακόμα και αυτά τα ψέματα, που έχουν ως βάση την αγάπη και το ενδιαφέρον, μπορούν να επιφέρουν καταστροφικές συνέπειες στην αίσθηση εμπιστοσύνης μέσα σε ένα ζευγάρι, με πρώτο δείγμα τη γυναίκα να μην θεωρεί ότι ο άντρας την σέβεται ως ισάξιο μέλος στη σχέση τους.

6. Είχα σκοπό να το κάνω αλλά...

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα για τα οποία ο άντρας προτιμά να πει ψέματα πάρα να έρθει αντιμέτωπος με το θυμό ή τη γκρίνια μιας γυναίκας. Αυτή είναι η κορυφαία κατηγορία μάλιστα στην οποία ο άντρας επιδίδεται σε ευφάνταστες και πρωτότυπες δικαιολογίες, που μεταξύ μας πολλές φορές είναι άξιες θαυμασμού. «Ήμουν έτοιμος να καθαρίσω αλλά δεν έβρισκα τη σκούπα», «θα πάω σουπερμάρκετ, όταν...» και χίλιες δυο ακόμα υπεκφυγές. Ωστόσο αυτά τα ψέματα η γυναίκα τα προσπερνά, εκτός και εάν η κατάσταση «βαδίζει» πάνω σε ένα συνεχές και συγκεκριμένο μοτίβο, οπότε και πρέπει το ζευγάρι από κοινού να δει που είναι το πρόβλημα.

Η απορία όμως παραμένει: Αν η μοναδική θεραπεία για ένα ζευγάρι είναι η απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ τους, είμαστε έτοιμοι να δούμε... ποιος τελικά νίκησε στην αιώνια μάχη των φύλων;http://www.newsbomb.gr/






via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82



Πανελλήνιο σοκ είχαν προκαλέσει προ ημερών οι καταγγελίες της οικογένειας ενός 16χρονου αυτιστικού παιδιού ότι οι γιατροί της Ψυχιατρικής κλινικής του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται, τον έχουν δεμένο με ιμάντες για πολλές μέρες 24 ώρες το 24ωρο.




Μάλιστα η φωτογραφία που έδειχνε τον έφηβο δεμένο χειροπόδαρα έχει εξοργίσει γνωστούς επιστήμονες αλλά και εκπροσώπους συλλόγων που κατηγορούν τους ψυχιάτρους του Ρίου.


Από την άλλη η ψυχιατρική κλινική υπερασπίζεται την τακτική της, καθώς με έγγραφο που απέστειλε στην διοίκηση του νοσοκομείου ισχυρίζεται πως το δέσιμο στο κρεβάτι με ιμάντες είναι ενδεδειγμένο.


Ο αναπληρωτής καθηγητής κύριος Γουρτσής δηλώνει πως ο ασθενής είχε μεταφερθεί αρχικά σε κατάσταση αμοκ στο νοσοκομείο και στα εξωτερικά ιατρεία δόθηκε εντολή για ενέσιμη αγωγή. Η διέγερση όμως δεν υποχωρούσε και έτσι χρειάστηκε νοσηλεία. Ο γιατρός υποστηρίζει ακόμη πως η διέγερση συνεχιζόταν σε απρόβλεπτο χρόνο και έτσι απαιτήθηκε το δέσιμο του.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Ανακοίνωση για τις συνθήκες νοσηλείας του έφηβου με αυτισμό στο νοσοκομείο του Ρίου (δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του), εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αχαΐας.


Στην επιστολή αναφέρεται:


"Ο Σύλλογος των Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αχαΐας πληροφορήθηκε από τα Μ.Μ.Ε. για τις απάνθρωπες συνθήκες νοσηλείας μαθητή του σχολείου μας στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Η αίσθηση που προκάλεσε στους γονείς και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας ήταν μια απερίγραπτη οδύνη, ανησυχία και αποτροπιασμός για τη μεταχείριση του μαθητή μας, που έφερε στη μνήμη μας κακές αναμνήσεις και εικόνες του παρελθόντος.


Αναρωτηθήκαμε αν αυτή η μέθοδος είναι η ενδεδειγμένη και Ιατρικά αποδεκτή σε παιδιά με αυτισμό που παρουσιάζουν δύσκολες συμπεριφορές, οι οποίες δεν είναι σύμπτωμα της διαταραχής τους, αλλά αποτέλεσμα της ακατάλληλης εκπαίδευσης και της έλλειψης υποστηρικτικών δομών, όπως υποστηρίζει η Παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.


Δυστυχώς όμως στη χώρα μας τα παιδιά με Αυτισμό είναι αυτά που σε μεγαλύτερο ποσοστό εξαιρούνται από την εκπαιδευτική διαδικασία και σαν έφηβοι και ενήλικες γίνονται θύματα μεσαιωνικών μεθόδων καταστολής σε μονάδες Ιδρυματικού τύπου. Είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι η κατάλληλη εκπαίδευση είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των ατόμων με Αυτισμό και για την ανακούφιση των οικογενειών τους, ώστε να εκλείψουν τέτοια τραγικά και απάνθρωπα φαινόμενα ψυχιατρικής καταστολής.


Οι προσπάθειες γονέων να κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον της Ελληνικής πολιτείας για τη δημιουργία αφ’ ενός κατάλληλων δομών και αφ’ ετέρου της εκπαίδευσης των εμπλεκομένων επαγγελματιών της εκπαίδευσης και της υγείας, υπήρξαν μεγάλες, αλλά τα αποτελέσματα πενιχρά. Η έλλειψη επιστημονικής γνώσης και η απουσία υποδομών για τον Αυτισμό τρομάζουν τους γονείς περισσότερο και από την ίδια τη διαταραχή !!! Το αποτέλεσμα είναι να αντιμετωπίζονται τα άτομα με Αυτισμό σαν ασθενείς με Ψυχικές παθήσεις (σχιζοφρένεια ή μανιοκατάθλιψη) μια τακτική με ολέθρια αποτελέσματα !!!


Η αίσθηση των οικογενειών που έχουν άτομα με Αυτισμό (που είναι περισσότερες από 600 στην πόλη μας) ότι μπορεί να έχουν παρόμοια μεταχείριση εάν χρειαστεί να ζητήσουν ψυχιατρική βοήθεια, μας προκαλεί οργή, απόγνωση και απελπισία.


Η άμεση και κατάλληλη αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης του μαθητή αποτελεί υποχρέωση των αρμοδίων και η αποτροπή παρόμοιων γεγονότων επιτακτική ανάγκη για την τοπική κοινωνία.


Σημ. Η επιστολή συντάχθηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Αχαΐας".

dete.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ιστορία της μικρής Αϊρλαντ από την Τάμπα των ΗΠΑ.

Πριν από έναν περίπου χρόνο η μικρούλα, μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Ένα πρωινό λοιπόν κι ενώ ο μπαμπάς της κούρευε το γκαζόν στον κήπο του σπιτιού, η μικρή έτρεχε.

Η μητέρα προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά λόγω του θορύβου της μηχανής δεν την άκουσε με αποτέλεσμα να κάνει απότομη κίνηση και να ακρωτηριάσει τα πόδια της κόρης του. Η μικρή αμέσως κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέβληθη σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να μην είναι και τόσο αισιόδοξοι.

Η μικρή όμως ήθελε τόσο πολύ να ξαναπερπατήσει, που μετά από επτά επεμβάσεις κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα με προσθετικά πόδια. Αφού της τα τοποθέτησαν, η μικρή αμέσως σηκώθηκε και ξεκίνησε να περπατά. Φυσικά όλοι δάκρυσαν από χαρά και συγκίνηση ενώ ο πατέρας της, δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλά.

«Είμαι άφωνος και τόσο περήφανος. Είναι η ηρωίδα μου, είναι ο άγγελός μου», δήλωσε ο πατέρας ενώ η μητέρα συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γυρίσουμε στο σπίτι αλλά έχουμε και αγωνία για το πώς θα γίνουν όλα. Αλλά ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».



Φωτογραφίες




mothersblog.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82
Αφήστε κατά μέρος το δελτίο καιρού, τα μποφόρ, τις βροχές και τα χιόνια και απολαύστε εν μέσω χειμώνα 5 «καυτούς» προορισμούς, όπου η ζέστη, ο καυτός ήλιος, οι ατελείωτες παραλίες και τα δροσερά κοκτέιλ έχουν την τιμητική τους. Στο νότιο ημισφαίριο και πάνω από τον Ισημερινό, ειδυλλιακές τοποθεσίες κάνουν τους χειμώνες… καλοκαίρι, μεταφέροντας λίγο πιο νωρίς τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες κάτω από τα αστέρια…

1. Μπελίζ

perierga.gr - 5 "καυτοί" προορισμοί για το χειμώνα!

Καταδύσεις σε γαλαζοπράσινα νερά, ιερά των Μάγια και εντυπωσιακή κουζίνα με όλων των ειδών τα θαλασσινά, σε έναν τόπο όπου το απέραντο γαλάζιο… δεν έχει τέλος!

2. Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

perierga.gr - 5 "καυτοί" προορισμοί για το χειμώνα!

Διάσημη Κόπα Καμπάνα και Ιπανέμα, δύο από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες της πόλης τραβούν τα βλέμματα (και όχι μόνο!), ενώ η διασκέδαση δεν έχει όρια. Ιστορικά μνημεία, με σπουδαιότερο το Άγαλμα του Χριστού Σωτήρος, αλλά και πολυπολιτισμική κουζίνα δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

3. Κόστα Ρίκα

perierga.gr - 5 "καυτοί" προορισμοί για το χειμώνα!

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, της άγριας φύσης και των ηφαιστείων, η χώρα αυτή προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εξερεύνησης ενός τόπου που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πλούσια βλάστηση και φοίνικες που φτάνουν μέχρι την παραλία…

4. Αυστραλία

perierga.gr - 5 "καυτοί" προορισμοί για το χειμώνα!

Μια χώρα με τις περισσότερες παραλίες στον κόσμο, ορισμένες από τις οποίες κατατάσσονται στις κορυφαίες του κόσμου, αλλά και τεράστια κύματα για τους λάτρεις του σερφ. Φαγητό, διασκέδαση, αξιοθέατα και εξορμήσεις για όλα τα γούστα.

5. Μουένος Άιρες, Αργεντινή

perierga.gr - 5 "καυτοί" προορισμοί για το χειμώνα!

Ερωτικό ταγκό, μποέμ κουλτούρα και κοσμοπολίτικη διασκέδαση. Νυχτερινή… κραιπάλη και πρωινή χαλάρωση στις αμμώδεις παραλίες, συνδυασμός που αντιπροσωπεύει στο έπακρο τη φιλοσοφία της πόλης.http://perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1










Η «ψεύτικη» μνήμη του ανοσοποιητικού, όπλο για εμβόλια

Αν ένας αστυνομικός θυμάται λάθος τα πρόσωπα των υπόπτων, τότε υπάρχει πρόβλημα. Σε ό,τι αφορά όμως την «αστυνομική δύναμη» του οργανισμού, το ανοσοποιητικό σύστημα, η λανθασμένη μνήμη μπορεί να αποδειχθεί ένα άκρως ισχυρό «όπλο».

Πώς δρα η «αστυνομική δύναμη» του οργανισμού
Όταν ένα νέο βακτήριο ή ιός εισβάλλει στο σώμα το ανοσοποιητικό σύστημα εξαπολύει επίθεση στέλνοντας λευκά αιμοσφαίρια που ονομάζονται Τ-κύτταρα και τα οποία είναι «κομμένα και ραμμένα» στη μοριακή δομή του εισβολέα. Η μάχη με τον «εχθρό» και η «κατατρόπωσή» του μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες. Οταν τελικώς το ανοσοποιητικό σύστημα στεφθεί τελικώς «νικητής», ορισμένα Τ-κύτταρα μετατρέπονται σε κύτταρα που έχουν μνήμη του εχθρού, με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά ο χρόνος που θα χρειαστεί ο οργανισμός για να τον «εξολοθρεύσει» την επόμενη φορά που θα τον συναντήσει. Η συμβατική θεωρία αναφέρει ότι τα κύτταρα μνήμης δημιουργούνται ως απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος σε έναν εχθρό τη φορά. «Το δόγμα είναι ότι πρέπει ο οργανισμός να εκτεθεί στο μικρόβιο προκειμένου να δημιουργήσει μνήμη εναντίον του» αναφέρει ο Μαρκ Ντέιβις από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ στην Καλιφόρνια. Ωστόσο τώρα ο ίδιος και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα, με αποτέλεσμα το δόγμα να… τρίζει συθέμελα.

Η μελέτη
Η ερευνητική ομάδα μελέτησε 26 δείγματα τα οποία έλαβε από το Κέντρο Αίματος του Στάνφορντ. Και τα 26 άτομα στα οποία ανήκαν τα δείγματα δεν είχαν μολυνθεί ποτέ από τον ιό HIV, τον ιό του έρπητα ή τον κυτταρομεγαλοϊό. Παρ’ όλα αυτά, όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές, όλα τα δείγματα περιείχαν Τ-κύτταρα «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα αυτών των ιών – το 50% εξ αυτών των κυττάρων ήταν κύτταρα μνήμης. Πώς λοιπόν δημιουργήθηκε αυτή η ψεύτικη μνήμη; Σύμφωνα με τον δρα Ντέιβις για κάθε Τ-κύτταρο ο εκάστοτε ιός «αποτελεί απλώς μια συλλογή πεπτιδίων. Ετσι διαφορετικοί μικροοργανισμοί πιθανότατα έχουν δομές που μοιάζουν αρκετά ώστε να προκαλούν σύγχυση στα Τ-κύτταρα».

Η δοκιμή με το στέλεχος Η1Ν1
Για να δοκιμάσουν αυτήν την ιδέα οι ειδικοί εμβολίασαν δύο άτομα με το στέλεχος Η1Ν1 του ιού της γρίπης και είδαν ότι το εμβόλιο οδήγησε σε ενεργοποίηση των Τ-κυττάρων και ενάντια σε δύο βακτήρια που έχουν παρόμοια πεπτιδική δομή με το συγκεκριμένο στέλεχος, όπως αναφέρουν σε δημοσίευσή τους στο επιστημονικό περιοδικό «Immunology».

Το εύρημα αυτό μπορεί να δώσει μια απάντηση στο γιατί ο εμβολιασμός των παιδιών εναντίον της ιλαράς φαίνεται να βελτιώνει τα ποσοστά επιβίωσης από άλλες νόσους. Ανοίγει επίσης τον δρόμο για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων που θα περιέχει μικρόβια με παρόμοια μοριακή δομή – κάτι τέτοιο θα επιτρέψει την ανάπτυξη νέων στρατηγικών εμβολιασμού. «Χρειάζεται να ξεκινήσουμε εξερεύνηση στους μικροοργανισμούς, έναν προς έναν» σημείωσε ο δρ Ντέιβις. Η λογική είναι να βρεθούν «αθώα» παθογόνα τα οποία θα χρησιμοποιούνται για εμβολιασμό καλύπτοντας παράλληλα και τα «επιθετικά».

Η αναπάντεχη διασταυρούμενη δραστικότητα
Η ιδέα της διασταυρούμενης δραστικότητας δεν είναι καινούργια στην ανοσολογία. Ωστόσο φαίνεται ότι από αυτήν μπορούν να προκύψουν νέες, αναπάντεχες σχέσεις. Για παράδειγμα στο πλαίσιο πειράματος η έκθεση δειγμάτων από το Κέντρο Αίματος του Στάνφορντ σε αλληλουχίες πεπτιδίων ορισμένων βακτηρίων του εντέρου και του εδάφους, καθώς σε ένα είδος φυκών του ωκεανού έδειξε ανοσολογική απόκριση στον ιό του AIDS! Ποιος θα περίμενε ότι ο HIV συνδέεται με τα φύκη των ωκεανών; Προφανώς κανένας. Πηγή:tovima.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Η καλοκαιρινή σαιζόν της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης ξεκινά την Κυριακή 23 Ιουνίου με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Άπληστον κέρδος» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Καρυπίδη.


Η προβολή θα ξεκινήσει στις 9.30 μμ και θα γίνει στο δημοτικό θερινό Κινηματογράφο «Φλοίσβος», δίπλα στο δημοτικό camping Αλεξανδρούπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ο σκηνοθέτης θα είναι παρών στην προβολή, θα μιλήσει για την ταινία του και θα συζητήσει με το κοινό μετά την προβολή της!

Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 10 το βράδυ και κάθε βράδυ μέχρι το τέλος Αυγούστου αρχίζει το καθημερινό πρόγραμμα προβολών στον θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβος».

Όπως κάθε χρόνο, θα προβάλλονται 2 ταινίες κάθε εβδομάδα που επιλέγει η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης από την πρόσφατη παγκόσμια παραγωγή. Τις προβολές της Δευτέρας και Τρίτης επιμελείται η ΚΛΑ, ενώ τις προβολές των υπόλοιπων ημερών επιμελείται η Δημοτική Τουριστική επιχείρηση Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Η πρώτη ταινία (Δευτέρα και Τρίτη 24-25 Ιουνίου) είναι το «California Dreamin' (Nesfarsit)» του Ρουμάνου Κρίστιαν Νεμέσκου η οποία έλαβε το Bραβείο Καλύτερης Ταινίας στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα” του Φεστιβάλ Καννών το 2007.

Το όμορφο Ελληνικό καλοκαίρι που μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο την κρίση είναι εδώ και δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος να το επιβεβαιώσουμε και να το απολαύσουμε από τα μαγευτικά καλοκαιρινά βράδια στο Φλοίσβο, το θερινό κινηματογράφο καμάρι της πόλης, με το δροσερό αεράκι της θάλασσας και το θρόισμα των ψηλών δένδρων να αποτελούν το φυσικό ντεκόρ σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πρόσφατες παραγωγές του παγκόσμιου κινηματογράφου!




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Καραδοκεί το ενδεχόμενο η ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από την τρικομματική κυβέρνηση, προκαλώντας ρήγμα και ραγδαίες εξελίξεις, αν ο πρωθυπουργός δεν πάρει πίσω την απόφαση για την ΕΡΤ, όπως απαιτεί ο Φώτης Κουβέλης....





Διαβάστε περισσότερα εδώ...



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC



Μοιάζει απίστευτο αλλά όπως θα δείτε στο video, είναι πραγματικότητα: ο πύθωνας μπορεί να ανοίγει την πόρτα.




Ο ιδιοκτήτης του, τον έκλεισε σε ένα δωμάτιο, έκλεισε την πόρτα και με την κάμερα στο χέρι περίμενε.


Το τεράστιο φίδι βγαίνει από το δωμάτιο λίγη ώρα μετά και "εισπράττει" τα εύσημα του αφεντικού του.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Ο αναπάντεχος θάνατος του άτυχου οικοδόμου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και συγκλόνισε τους συναδέλφους του...






Εξέπνευσε ξαφνικά από παθολογικά αίτια το πρωί ένας 57χρονος Πατρινός, την ώρα που βρισκόταν καθ΄οδόν για τη δουλειά του. Ο άτυχος άνδρας περπατούσε μαζί με συνάδελφό του στην περιοχή του Γλαύκου, προκειμένου να φτάσουν στην εργασία τους, σε οικοδομή στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.


Ξαφνικά, ενώ περπατούσαν, ο 57χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και εξέπνευσε πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατό του και η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του...






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91










«Ηλιακό σφουγγάρι» απορροφά τις εκπομπές CO2

Ομάδα ερευνητών του Monash University της Μελβούρνης και του Ερευνητικού Οργανισμού Επιστήμης και Βιομηχανίας της Κοινοπολιτείας (CSIRO)αναπτύσσουν μια καινοτόμο μέθοδο δέσμευσης, αποθήκευσης και ανακύκλωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός. Η μέθοδος, που πήρε το όνομα «δυναμικός φωτοδιακόπτης», χρησιμοποιεί ως πλαίσιο ένα φωτοευαίσθητο μεταλλικό, οργανικό υλικό το οποίο απορροφά μεγάλες ποσότητες εκπομπών άνθρακα και τις απελευθερώνει όταν εκτεθεί στο ηλιακό φως. Σύμφωνα με τους Αυστραλούς ερευνητές πρόκειται για μια ενεργειακά αποδοτική μέθοδο δέσμευσης του άνθρακα η οποία χρειάζεται μόνο την υπεριώδη ακτινοβολία για να λειτουργήσει.

Ο Δρ Μάθιου Χιλ του CSIRO συνέκρινε τη μέθοδο με ένα σφουγγάρι που απορροφά νερό και στη συνέχεια το αποβάλλει με το στίψιμο. Χαρακτήρισε τη νέα μέθοδο ως «συναρπαστική εξέλιξη στη δέσμευση του άνθρακα διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί συγκεντρωτική ηλιακή ενέργεια αντί για ενέργεια από ορυκτά για να λειτουργήσει».

Η συμβατική τεχνολογία δέσμευσης του άνθρακα στηρίζεται σε υγρές ουσίες απορρόφησης όπως οι αμίνες (αζωτούχες οργανικές ενώσεις) που απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα και άλλα αέρια. Αυτές στη συνέχεια θερμαίνονται ώστε τα δεσμευμένα αέρια να απελευθερωθούν προς αποθήκευση. Η διαδικασία αυτή καταναλώνει το 30% της ενέργειας μιας ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας.

Η νέα τεχνολογία μπορεί να απορροφήσει 1 λίτρο αερίου αζώτου σε ένα γραμμάριο υλικού με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Αυτή τη στιγμή ο «σπόγγος» απελευθερώνει το 64% του διοξειδίου του άνθρακα που έχει απορροφήσει όταν εκτεθεί στην υπεριώδη ακτινοβολία. ΠΗΓΗ: econews.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1
Εντολή στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να μεταβούν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αγ. Κωνσταντίνου έδωσε ο Φώτης Κουβέλης.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm ο κ. Κουβέλης θα ...

ενημερώσει όλα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.



enikos.gr






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC
Επί πέντε χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της συγχωρεμένης της πεθεράς της η Γερμανίδα, η οποία δικάστηκε σήμερα, ζημιώνοντας το ΙΚΑ κατά...

22.000 ευρώ!



Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η 40χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι με κάποιον τρόπο έπρεπε να ζήσει… και προτίμησε να παίρνει τα χρήματα της σύνταξης, χωρίς να δηλώσει τον θάνατο της γυναίκας.



Εντύπωση έκανε στο δικαστήριο η καταγωγή της γυναίκας, μάλιστα η εισαγγελέας ζήτησε από τη Γερμανίδα δύο φορές να δηλώσει την καταγωγή της, "γιατί έχουμε ανάγκη να το ακούμε", όπως είπε χαρακτηριστικά.Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς το ΙΚΑ πήρε τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.



Τα δικαστήρια απασχόλησαν ακόμη δύο υποθέσεις με παράνομη είσπραξη συντάξεων, καθώς δικάστηκαν δύο γυναίκες που επίσης εισέπρατταν συντάξεις από νεκρούς συνγγενείς τους.Και οι δύο πάντως υποστήριξαν τα ίδια με τη Γερμανίδα, ότι δηλαδή πρέπει να ζήσουν με κάποιον τρόπο, γεγονός που στηλίτευσε μιλώντας στο cretalive η δικηγόρος του ΙΚΑ Αίγλη Δάφνη, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί πολίτες



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91



Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 37χρονο αστυνομκό Γιώργο Ανδριτσόπουλο που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας χθες τα ξημερώματα από τα πυρά Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων στο Δίστομο, είπαν σήμερα με όλες τις τιμές, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι αλλά και απλοί πολίτες.




Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης παρουσία πλήθους κόσμου.


Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ δε μπορεί να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της. Στην ίδια ψυχολογική κατάσταση και αδερφός του ο οποίος είναι και εκείνος αστυνομικός.


Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 37χρονο, ζητώντας παράλληλα δικαιοσύνη για τον «ήρωα» που -όπως φώναζαν- χάθηκε άδικα κάνοντας το καθήκον του, εκτεθημένος στους αδίστακτους κακοποιούς.


Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας και ο επιτελάρχης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ο Διευθυντής του τμήματος της Βοιωτίας όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο ο άτυχος αστυνομικός, όπως και σύσσωμη η ηγεσία της Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας .



Στο μεταξύ, ζήτημα τιμής είναι για τους αστυνομικούς η ανεύρεση των πέντε Αλβανών δραπετών. Όλοι τους νιώθουν ότι έχουν χρέος στη μνήμη του 37χρονου συναδέλφου τους της Ασφαλείας Λιβαδειάς, στα δυο παιδιά που άφησε ορφανά και στο τρίτο που περιμένει η γυναίκα του και δεν θα τον γνωρίσει ποτέ…


Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις γύρω περιοχές για να εντοπίσουν τον Μάριον Κόλα και τη συμμορία του, που εδώ και λιγότερο από τρεις μήνες φέρονται να έχουν δολοφονήσει δύο ανθρώπους, να έχουν ληστέψει μια τράπεζα, ένα σούπερ μάρκετ, μια ταβέρνα, να έχουν κλέψει τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα και να έχουν κινητοποιήσει την Αστυνομία σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις που εντοπίστηκαν να κινούνται στην κεντρική Ελλάδα.



cityvoice.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Η NASA κατόρθωσε κάτι που μέχρι τελευταία ήταν ακατόρθωτο.

Έφτασε στα βάθη της Ανταρκτικής καταφέρνοντας να δώσει μια λεπτομερή εικόνα του τι ακριβώς βρίσκεται κάτω από τους πάγους.



Δείτε το εντυπωσιακό video:








πηγή



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα πριν από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες...

που μεταδόθηκαν στην εκπομπή "στον ενικό" , ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης δεν συμφωνεί με την πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για δίμηνες συμβάσεις στην ΕΡΤ μέχρι να δημιουργεί ο νέος φορέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης



enikos




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Μια μαζορέτα δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί το κινητό της την ώρα του σόου κι έτσι βρήκε μια μάλλον περίεργη λύση, που για κακή της τύχη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός…







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα προτείνει στους πολιτικούς αρχηγούς να μειωθεί...

κατά περίπου 50% το προσωπικού που εργάζονταν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η πρόταση περιλαμβάνει την απόλυση περίπου 300 ατόμων που δούλευαν στα μουσικά σύνολα και στη ραδιοτηλεόραση, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στην απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ.



Παράλληλα, θα απομακρυνθούν όσοι εργαζόμενοι είχαν και δεύτερη δουλειά παράλληλα με την απασχόλησή τους στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία συνολικά οι «διπλοθεσίτες» φτάνουν τα 500 άτομα.



Η κυβέρνηση επιθυμεί το νέο σχήμα να μην ξεπερνά τα 1.200 άτομα, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν και άλλες απολύσεις οι οποίες θα προέλθουν κυρίως από το διοικητικό προσωπικό που προσελήφθη τα τελευταία χρόνια.



Τα περίπου 1.200 άτομα που θα παραμείνουν – σύμφωνα με την πρόταση Σαμαρά- θα αποζημιωθούν κανονικά και στη συνέχεια θα στελεχώσουν τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση.







Το σχέδιο για τη μεταβατική λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης



Μικρός αριθμός εργαζομένων, στοιχειώδες πρόγραμμα και για τις τρεις συχνότητες και τρία δελτία ειδήσεων περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- το μεταβατικό σχέδιο λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης.



Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν προσλήψεις με συμβάσεις έργου δίμηνης διάρκειας, ενώ εκτιμάται ότι περίπου 30 άτομα θα βγάζουν στοιχειώδες πρόγραμμα προκειμένου να επανέλθει η εικόνα στις δημόσιες συχνότητες που θα περιλαμβάνει τρία δελτία ειδήσεων. Όλα τα κανάλια βέβαια θα προβάλλουν το ίδιο πρόγραμμα.



Όπως υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός στην απογευματινή σύσκεψη δεν αποκλείεται να προτείνει στους δυο κυβερνητικούς εταίρους, αν και οι ίδιοι το επιθυμούν, να οριστεί από τώρα ο αρμόδιος υφυπουργός -που μπορεί να προέρχεται από ένα από τα δύο κόμματα – ο οποίος θα εποπτεύσει τόσο το μεταβατικό σχήμα όσο και τη ΝΕΡΙΤ.



Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, θεωρείται ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που έκλεισε την ΕΡΤ και εφαρμόζεται και η προσωρινή διαταγή του προέδρου του ΣτΕ που ζητά την άμεση εκπομπή από τις συχνότητες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.







Πηγή: real.gr






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC



Δεν πιστεύαμε στ' αφτιά μας! Και όμως ειπώθηκε στον αέρα εκπομπής!




"Συγνώμη, επειδή σε βλέπει όλη η Ελλάδα... Έχεις μια μύξα εδώ ανάμεσα!", είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο!


Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές του Πρωινό mou, όχι όμως και ο Δημήτρης που απάντησε: "Τι θες να κάνω μια ευχή;"!!!


Δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιώργος επανήλθε στο θέμα επισημαίνοντας ότι βρισκόταν κάτω από το μάτι του!!!


Δείτε το βίντεο:




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» το χθεσινό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές, τότε θα ανοίξει ξανά την κουρελού, γιατί είναι σίγουρο ότι έχει –και πρέπει- να πει πολλά με το δικό του τρόπο, όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί.




Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Χθες λοιπόν, μετά από μία βδομάδα καθυστέρηση λόγω της απεργίας που είχε πραγματοποιηθεί την προηγούμενη Τρίτη στα ΜΜΕ, βγήκε στον αέρα το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ». Από τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημείωσε αποδεικνύεται ότι οι τηλεθεατές το παρακολούθησαν. Ωστόσο, αξίζει να σας πω ό,τι συνέβαινε στο «Τσαντίρι» όταν δεν ήταν στον αέρα.


Η προσέλευση του κόσμου λοιπόν στο στούντιο ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Παρά τη μεγάλη ουρά που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του ALPHA όμως, δεν υπήρξε κανένα παράπονο γιατί όλοι ήταν ευχαριστημένοι που είχαν πάρει το εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον Λαζόπουλο από κοντά. Αξίζει να αναφέρω ότι είχαν έρθει πούλμαν με κόσμο από τη Βοιωτία, τα Μετέωρα, την Καλαμπάκα, το Κιάτο, το Άργος, αλλά και από τη Νάξο και την Τζια.


Δέκα λεπτά περίπου πριν βγει στον αέρα το «Τσαντίρι», ο Λάκης μπήκε στο στούντιο, πηγαίνοντας κατευθείαν στους θεατές για να τους ευχαριστήσει που ήρθαν. Ο Λάκης ήταν πολύ συγκινημένος γιατί όπως και ο ίδιος είπε, ύστερα από 9 χρόνια έφτασε στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Είπε ότι αυτά τα 9 χρόνια του «Τσαντιριού» ήταν χρόνια με πολλή χαρά αλλά και αρκετές δυσκολίες. Επίσης, τους είπε ότι η αποψινή εκπομπή θα είναι δύσκολη και επειδή είναι η τελευταία αλλά και λόγω της επικαιρότητας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Απόψε θα είναι λίγο δύσκολα, τελευταίο “Τσαντίρι”. Βέβαια, αν γίνουν εκλογές, με βλέπω να παραμένω εδώ. Και η επικαιρότητα είναι στενάχωρη. Εντάξει, τα γεγονότα δεν τα φτιάχνω εγώ, εγώ απλά τα ακολουθώ σαν γλάρος….». Είναι σαφές λοιπόν πως αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις και η χώρα πάει για εκλογές, τότε ο Λάκης θα ανοίξει εκτάκτως το «Τσαντίρι» του!


Άλλωστε, όπως είπε στον κόσμο που ήταν στο πλατό κατά τη διάρκεια των διαλλειμάτων, εκείνος και το τηλεοπτικό κοινό δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν και την ερχόμενη σεζόν θα βγουν τέσσερα «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» από πόλεις της επαρχίας, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σειρά που ετοιμάζει για τον ALPHA με τίτλο «Δια ταύτα». Με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, ο Λάκης ευχαρίστησε το κοινό που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» λέγοντας χαρακτηριστικά «Εγώ έχω εσάς για να μου δίνετε δύναμη», ενώ το κοινό σηκώθηκε όρθιο, άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει «Κι εμείς έχουμε εσένα Λάκη, μέσα από σένα μιλάμε εμείς».


Επίσης, στους τυχερούς που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο στούντιο, ο Λάκης περιέγραψε και τον τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος και οι συνεργάτες του δούλευαν για να βγει στον αέρα κάθε Τρίτη το «Τσαντίρι», λέγοντας ότι εκείνος και οι συνεργάτες του είχαν μόνο ένα ρεπό μέσα στην εβδομάδα, κάθε Τετάρτη. Την Πέμπτη οι συνεργάτες του μάζευαν τα video τα οποία θα φιλοξενούσε η επόμενη εκπομπή και την Παρασκευή τα έβλεπε ο ίδιος. Την ίδια ημέρα έγραφε τα κείμενα για τα θεατρικά κομμάτια της εκπομπής, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ο Λάκης επέλεγε τα τελικά video και έγραφε τα δικά του σχόλια. Όλη αυτή η δουλειά γινόταν σε απομόνωση, χωρίς τηλέφωνα να τον αποσπούν από την αυτοσυγκέντρωσή του. Τη Δευτέρα ξεκινούσαν οι ηθοποιοί τις πρόβες και η Τρίτη, όπως είπε, ήταν μια δύσκολη ημέρα για όλους. Ο Λάκης πήγαινε στο στούντιο πολύ νωρίς, ξαναέβλεπε τα video και ανάλογα με την επικαιρότητα, απέρριπτε κάποια ενώ πρόσθετε κάποια άλλα. Στη συνέχεια γινόταν η τελευταία ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, οι τελευταίες πρόβες με τους ηθοποιούς και ο Λάκης με τους συνεργάτες του φτιάχνανε τη τελική δομή της εκπομπής. Για αυτό άλλωστε, όπως είπε το «Τσαντίρι» ήταν μια δουλειά που κρινόταν στο δευτερόλεπτο, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να άλλαζε κάτι στα βίντεο και στα σχόλιά του.


Αξίζει να αναφέρω και μία πολύ συγκινητικό γεγονός που συνέβη, όταν σε ένα από τα break ο Λάκης κατέβηκε από τη σκηνή, κατευθύνθηκε στον κόσμο πλησίασε ένα μικρό κοριτσάκι, του έδωσε ένα δικό του χειρόγραφο λέγοντάς του: «Αυτό είναι το τελευταίο κείμενο που έγραψα για το τελευταίο “Τσαντίρι”. Θέλω να το δώσω σε εσένα. Όταν μεγαλώσεις να το διαβάσεις και να με θυμηθείς».


Παρούσα στο στούντιο και η μητέρα του Μαρία, η οποία μπήκε στο στούντιο στο διάλειμμα πριν από την απονομή των βραβείων «Παπαρίων», αφού όπως είπε ο Λάκης δεν της επιτρέπει ποτέ να είναι από την αρχή της εκπομπής γιατί αυτό του δημιουργεί άγχος.


Αυτά έγιναν λοιπόν στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» που, όπως σας είπα ότι αποκάλυψε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, μπορεί και να μην είναι το τελευταίο…!



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Λίγο πριν τα παιχνίδια στην πισίνα η σέxι Φαίη θέλοντας να συμμετάσχει έβγαλε το καφτάνι από πάνω της και ανέβασε τη θερμοκρασία...










entertv.g



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE



Κανείς από τους φαν της τραγουδίστριας δεν περίμεναν κάτι τέτοιο!



Και μπορεί ο συγκεκριμένο φαν που έφαγε το βαρύ μικρόφωνο στο κεφάλι, να μην τον χάλασε αλλά σίγουρα αυτή δεν ήταν η καλύτερη συμπεριφορά!


Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε στο Μπέρμιγχαμ κατέβηκε κάτω από τη σκηνή, για να κάνει μια βολτά δίπλα από τον κόσμο. Μέσα στη θάλασσα των απλομένων χεριών που ήθελαν να την ακουμπήσουν -δίπλα από τους σωματοφύλακές της- βρέθηκε και κάποιος πιεστικός, ο οποίος ήθελε να την τραβήξει. Η Rihanna έδειξε την ενόχλησή της κάπως άκομψα!



Δείτε το βίντεο:




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Η προσπάθεια απέτυχε αλλά προσέφερε άφθονο γέλιο...













πηγή



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos

«Φιλοσοφία του δήμου είναι να δοθούν περιορισμένες άδειες», είπε σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης...



με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το ότι, τα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης είναι αδιάβατα εξαιτίας της ανεξέλεγκτης χρήσης τραπεζοκαθισμάτων.



«Προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις και στους μαγαζάτορες αλλά και στους πεζούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τη λειτουργία ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.



Σύμφωνα με τον κ.Μπουτάρη, όσα καταστήματα έχουν παράνομα τραπεζοκαθίσματα, θα κλείσουν, ενώ προωθείται κανονιστική απόφαση ώστε αν σφραγισθεί ένα μαγαζί τρεις φορές για παραβάσεις, να είναι συνυπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης του και να μην μπορεί να το νοικιάσει για δύο χρόνια.







Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί νομοσχέδιο για την αυστηροποίηση των ποινών σε...

φαρμακοποιούς και γιατρούς που εφαρμόζουν εναρμονισμένες πρακτικές, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε συνέδριο για τη διαφάνεια και τη δεοντολογία στο χώρο της Υγείας.



Όπως ανέφερε, θα ενισχυθεί ο κώδικας δεοντολογίας από πλευράς του ΕΟΦ, του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).



Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) Κωνσταντίνος Φρουζής ανέφερε πως η φαρμακευτική δαπάνη, το πρώτο πεντάμηνο του 2013 δεν υπερβαίνει τα 80 με 90 δισ. ευρώ όπως είχε αναφερθεί πριν δύο ημέρες αλλά βρίσκεται λίγο πάνω από 30 δισ. ευρώ και διαρκώς βαίνει μειούμενη. Εκτίμησε μάλιστα ότι θα κλείσει εντός των στόχων των 2,44 δισ. ευρώ.



Παράλληλα ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε τη λήψη πρωτοβουλίας με το υπουργείο Ανάπτυξης ώστε οι προμήθειες να έρθουν σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή όταν γίνονται συμβάσεις οι τιμές να είναι κατώτερες από της αγοράς τη δεδομένη στιγμή.



Πηγή: http://www.skai.gr




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC