follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!




Η φινλανδική εταιρεία εξαπολύει μία άνευ προηγουμένου διαφημιστική επίθεση κατά της Apple, προσπαθώντας να κατεφέρει καίριο πλήγμα στη ναυαρχίδα της, το iPhone....







Με ζόμπι παρομοιάζει τους χρήστες iPhone η Nokia, σε διαφημιστικό σποτ που δημιούργησε για τη νέα της συσκευή Lumia 925.



Στόχος του διαφημιστικού είναι να προβάλει τις δυνατότητες φωτογράφισης του νέου κινητού. Έτσι, παρουσιάζει τους χρήστες iPhone σαν λευκά και άμυαλα πλάσματα που τριγυρνούν τραβώντας φωτογραφίες.



Μόνο που στις εικόνες οι φωτογραφιζόμενοι εμφανίζονται με λευκά δέρματα και κόκκινα μάτια. Η εμφάνισή τους αποδίδεται προβληματική εξαιτίας της φωτογραφικής μηχανής του iPhone.



Με τον τρόπο αυτό, η φιλανδική εταιρεία αναδεικνύει τις φωτογραφικές αρετές της δικής της συσκευής.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1






Υπάρχουν κάποια που το απολαμβάνουν περισσότερο....







1. Υδροχόος

Πειραματίζεται, θέλει να γνωρίζει νέες απολαύσεις. Συζητάει, ελίσσεται, είναι σε διαρκή κίνηση και ενδιαφέρεται πολύ για τη σεξουαλική του ζωή.



2. Ταύρος

Χρησιμοποιεί ερωτικά παιχνίδια, βάζει ρομαντισμό στο σεξ, σκέφτεται πολύ αλλά είναι φουλ αισθησιακός και σέξι.



3. Καρκίνος

Συναισθηματισμός στο έπακρο, τρυφερότητα, ψυχική επαφή και στη συνέχεια σεξ. Αν συνδυαστούν και τα δύο γίνεται χαμός.



4. Λέων

Βασιλιάς και στο κρεβάτι. Φετιχισμός, πολύ σεξ σε όλες τις στάσεις και με όλους τους τρόπους.



5. Σκορπιός

Ευαισθησία και έντονο σεξουαλικό ένστικτο. Ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.



6. Κριός

Το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Φαντασία, παιχνίδια, κυνήγι και φαντασιώσεις σε όλες τις μορφές.



7. Ιχθείς

Φαντασία και πολύ συναίσθημα. Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σεξ με τον κατάλληλο σύντροφο.



8. Ζυγός

Ερωτική ατμόσφαιρα και αισθησιασμός, πρωτοτυπία και συχνά επιθετικότητα στο σεξ. Αν τους επιβεβαιώνεις γίνονται φωτιά.



9. Δίδυμος

Διαρκής αναζήτηση, πολλά παιχνίδια και σεξ που ικανοποιεί φαντασιώσεις.



10. Αιγόκερως

Επίμονος, πιστός και καλός σύντροφος. Αγαπάει το σεξ αλλά ίσως να μην είναι πάντα η προτεραιότητά του.



11. Τοξότης

Ζώο στο κρεβάτι μιας και είναι ζώδιο της φωτιάς. Θέλει σεξ συνέχεια, παντού και με όλους τους τρόπους.



12. Παρθένος

Σεξουαλικοί αλλά χρειάζονται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του παρτενέρ τους.





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Τα προσωπικά στοιχεία περίπου 6 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, όπως οι διευθύνσεις e-mail και τα τηλέφωνά τους, διέρρευσαν τον τελευταίο χρόνο λόγω ενός bug, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο...







Ως αποτέλεσμα του σφάλματος αυτού, χρήστες του Facebook που "κατέβαζαν" τα στοιχεία των επαφών τους αποκτούσαν επίσης πρόσβαση σε επιπλέον στοιχεία, τα οποία θα έπρεπε να είναι απόρρητα.



Αν και το σφάλμα εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Facebook δεν επιβεβαίωσε το συμβάν παρά την Παρασκευή, με το αιτιολογικό ότι πριν γίνει οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση θα έπρεπε να έχουν ειδοποιηθεί οι πληγέντες χρήστες.



"Δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι αυτό το σφάλμα αξιοποιήθηκε για δόλιους σκοπούς και δεν έχουμε δεχθεί παράπονα από χρήστες, ούτε έχουμε δει ασυνήθιστη συμπεριφορά στην ιστοσελίδα που να παραπέμπει σε παράβαση", σημείωσε η ομάδα του Facebook στο blog της, προσθέτοντας ότι αν και το πρόβλημα ήταν περιορισμένο, "είναι κάτι για το οποίο είμαστε αναστατωμένοι και θα δουλέψουμε δύο φορές πιο σκληρά για να σιγουρέψουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά".



Το timing της αποκάλυψης αυτής δε θα μπορούσε να είναι χειρότερο, καθώς συμπίπτει με το ξέσπασμα του σκανδάλου ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων από την αμερικανική κυβέρνηση, το οποίο συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες.





via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Κλαίει όλη η Λιβαδειά για τον 45χρονο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργο Γεροντόπουλο που έχασε την ζωή του την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή Τράχηλας του Νομού Φωκίδας....





Το τραγικό συμβάν έγινε την Κυριακή (23/6) το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε από αλιέα να επιπλέει στην θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα κατέφθασε σκάφος του Λιμενικού και τον μετέφερε αρχικά στην Αντίκυρα για τις πρώτες βοήθειες και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς που διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Αξιωματικός ήταν πατέρας 3 παιδιών και έμενε στην Λιβαδειά, ενώ η μεγάλη του αγάπη ήταν η θάλασσα.

Δεκάδες φίλοι & συνάδελφοι του έχουν σπεύσει από το βράδυ να παρηγορήσουν την οικογένεια του.


Πηγή: eviazoom



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Διαθέτει από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το ελληνικό πεντάγραμμο, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του ’90.




Δείτε πόσο χρονών είναι σήμερα ΕΔΩ...



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE












Tι πραγματικά ζητούν οι άντρες στο sex!



Ή τελοσπάντων η συντριπτική πλειοψηφία!

Το sex όπως όλοι παραδέχονται είναι ωραίο, ερεθιστικό, χαλαρωτικό και αναζωογονητικό! Μπορεί η εκάστοτε σεξουαλική εμπειρία να διαφέρει με την προηγούμενη ή την επόμενη, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η καθεμία αξίζει για τη διαφορετικότητά της! Και μπορεί λοιπόν, όπως ο καθένας μας είναι ξεχωριστός, ξεχωριστά και μοναδικά να κάνουμε sex, μα η τεχνική, μα η ανατομία, μα ο τρόπος, ωστόσο, υπάρχουν και κάποια θεματάκια στα οποία αν όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού συμφωνεί! Για παράδειγμα, αν ζητήσουμε από 10 άντρες να πουν ποια είναι τα 5 πράγματα που λατρεύουν και αποζητούν στο sex, οι 9 σίγουρα θα δώσουν ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις! Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι πράγματικά ζητάνε οι άντρες από ένα... κρεβάτι!

1. Στοματικό: Μα τι νομίζατε; Ότι δεν θα είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων; Όπως και να το κάνουμε, ο άντρας λατρεύει το στοματικό sex και συχνά πυκνά, αν δεν το ζητά το... απαιτεί! Δεν θα μάθουμε ποτέ πως είναι η αίσθηση, διότι στερούμεθα πέους, αλλά μπορούμε κάλλιστα να τους προφέρουμε απλόχερα τις περιποιήσεις και φροντίδες μας! Ειδικά αν έχετε και μεγάλο ταλέντο, μην σας κάνει εντύπωση που μπορεί τα προκαταρκτικά να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από το κυρίως πιάτο! Είπαμε, τους αρέσει...

2. Από... πάνω: Μπορεί να έχουμε αναλύσει πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα αλλά όπως και να το κάνουμε οι άντρες την θέλουν τη γυναίκα από πάνω! Μπορεί η απόλαυση και η ένταση να μην είναι η ίδια, και μπορεί η ευχαρίστηση να είναι αρκετά μεγαλύτερη για τη γυναίκα, αλλά το γεγονός ότι έχει πλήρη θέα του στήθους σας και γενικότερα του κορμιού σας δεν το αλλάζει με τίποτα! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο όταν λένε ότι μία γυναίκα ξέρει να κάνει sex όταν... πετάει στην από πάνω στάση! Τα συμπεράσματα δικά σας...

3. Να είστε... γλυκές: Εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Κατά γενική ομολογία, αυτός που κάνει κοπλιμέντα κατά τη διάρκεια του sex είναι σχεδόν πάντα ο άντρας. Μία θα πει για τον... πισινό της καλής του, μία για το δέρμα και μία για το πόσο όμορφα μυρίζει! Δεν είναι κρίμα λοιπόν που αυτοί δεν ακούνε ούτε έναν καλό λόγο; Και όταν λέμε καλό λόγο, δεν εννοούμε να του πείτε για τα προσόντα του, αλλά μπορείτε να του πείτε για τα μπράτσα του, τις πλάτες του, ακόμα και για τα οπίσθιά του αν είναι αξιοπρεπή. Προσοχή στα σχόλια για την κοιλιά του γιατί μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση!

4. Άκρα του τάφου σιωπή: Καλά δεν είπαμε να πιάσετε και ψιλή κουβεντούλα, αλλά ο άντρας λατρεύει να μιλάει στο κρεβάτι και το ίδιο θέλει και από την παρτενέρ του! Το να τη βγάλετε στα μουγκά, πιστέψτε μας, προκαλεί πολύ περισσότερη αμηχανία ακόμα και από το να πετάξετε μία ατάκα όχι και τόσο πετυχημένη, η οποία στην χειρότερη να σας κάνει να... γελάσετε! Μη διστάσετε λοιπόν να μιλήσετε και κυρίως να αναστενάξετε και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Προσοχή μην το παρακάνετε και σας φέρουν την αστυνομία οι γείτονες. Αλλά τελοσπάντων, και λίγο θόρυβο να κάνετε ας κάνουν κι αυτοί υπομονή! Sex κάνετε και καλώς ή κακώς είναι μία θορυβώδης πράξη!

5. Μεταμφιέσεις: Οι άντρες κατά γενική ομολογία είναι αρκετά πιο... ανώμαλοι από τις γυναίκες. Πιθανότατα εμείς κουβαλάμε ακόμα εκείνη την προκατάληψη που ισχυρίζεται ότι όποια γυναίκα κάνει περίεργα πράγματα στο κρεβάτι είναι αυτομάτως και... ελαφρών ηθών για να το πούμε περιφραστικά. Ελπίζουμε όλοι πια να έχουν πειστεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως όλα αυτά είναι λόγια των παππούδων μας. Αφού λοιπόν λύσαμε αυτό το θέμα, μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε και κάποιες... μεταμφιέσεις ή ρόλους. Μπορείτε να ντυθείτε από καλόγρια μέχρι... βασίλισσα της νύχτας ή μπορείτε να παίξετε τη δασκάλα και τον μαθητή ή και το αντίστροφο. Φαντασία να υπάρχει!http://www.queen.gr





via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82


Τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι παιχνίδι...

Τρεις μασκοφόροι οπλισμένοι μπήκαν στο σπίτι της 22χρονης ηθοποιού Έλεν Φλάναγκαν στο Μάντσεστερ και την κράτησαν όμηρο. «Πάρτε ότι θέλετε. Απλά αφήστε μας να φύγουμε». Αυτό ούρλιαζε, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η 22χρονη σταρ στους μασκοφόρους που εισέβαλαν στην αξίας πέντε εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη που νοικιάζει μαζί με τον σύντροφό της, τον σταρ της Manchester City Σκοτ Σινκλέρ. Οι μασκοφόροι μπήκαν στην έπαυλη μετά από tweet που έκανε η Έλεν στο οποίο έγραφε ότι είναι μόνη σπίτι. Υποθέτοντας, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι ο συναγερμός θα ήταν off αφού ήταν εντός σπιτιού.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Διετέλεσαν φυλακές για πολλά χρόνια, ενώ στα υγρά και ανήλιαγα κελιά τους εγκλείστηκαν δολοφόνοι, τρομοκράτες, ληστές και γενικότερα εγκληματίες παντός είδους. Στο πέρασμα του χρόνου κάποιες σφραγίστηκαν, άλλες έκλεισαν και εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, ενώ ορισμένες αποτέλεσαν σήμα-κατατεθέν για τον τόπο στον οποίο βρίσκονται. Τελευταία μόδα ανά τον κόσμο είναι η δημιουργία περίεργων ξενοδοχείων, που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών με κάθε τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό, λοιόν, οι φυλακές μεταμορφώνονται σε πολυτελή διαμερίσματα, εντυπωσιακά λοφτ και χλιδάτα κτήρια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια εμπειρία… εγκλεισμού!

1. Μalmaison, Oxford, Βρετανία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Η φυλακή Oxford έκλεισε το 1996 και στη συνέχεια ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο, διατηρώντας στο έπακρο την εξωτερική εμφάνιση που είχε κατά το παρελθόν.

2. Jailhotel Lowengraben, Lucerne,Ελβετία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Χτίστηκε το 1862 και χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή μέχρι το 1998, από όταν και έγινε ξενοδοχείο. Οι τιμές στις σουίτες ξεκινούν από τα 120 ευρώ, ενώ υπάρχουν και οικονομικότερες επιλογές. «Από αυτή τη… φυλακή κανείς δεν θα θέλει να αποδράσει», αναφέρεται στο site της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

3. Four Seasons Istanbul, Turkey

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης έμελλε να φιλοξενεήσει διαβόητους κακοποιούς, ενώ στις μέρες μας είναι γνωστό για τη χλιδή και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει στους τυχερούς επισκέπτες του. Στα must, η θέα προς το Βόσπορο που κόβει την ανάσα.

4. Celica, Ljubljana, Σλοβενία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Χτίστηκε το 1882 και διετέλεσε για αρκετά χρόνια στρατιωτική φυλακή. Τα κελιά διαμορφώθηκαν σε άνετα δωμάτια, διατηρώντας τις σιδερένιες μπάρες εις ανάμνησιν της παλαιότερης χρήσης.

5. Karosta, Liepaja, Λετονία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Πολύ λίγες αλλαγές έχουν γίνει στην εν λόγω φυλακή της Λετονίας από τότε που σταμάτησε να λειτουργεί ως σωφρονιστικό ίδρυμα των Τσάρων και στη συνέχεια της KGB. «Σκοπός είναι να κοιμηθείς σε ένα σιδερένιο κρεβάτι και να έχεις ένα μενού φυλακής», αναφέρεται στη μπροσούρα του ξενοδοχείου.

6. Ottawa Jail Hostel, Καναδάς

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Η φυλακή ονομαζόταν Carleton County Gaol από το 1862 μέχρι 1972, από τα κελιά της οποίας πέρασαν γνωστοί εγκληματίες της χώρας. Ο τελευταίος όροφος ήταν για τους θανατοποινίτες, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τραγικές. Σε πολύ μικρά κελιά (1×3 μέτρα), χωρίς θέρμανση και με πολλή υγρασία οι κρατούμενοι απλώς… μετρούσαν μέρες. «Μεγαλώσαμε τα δωμάτια αλλά οι περισσότεροι χώροι έμειναν ανέπαφοι για να μπορεί ο επισκέπτης να έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής», λέει ο υπεύθυνος.

7. Langholmen Hotel, Στοκχόλμη, Σουηδία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Βαριές μεταλλικές πόρτες και μακρόστενοι διάδρομοι θυμίζουν την πρότερη χρήση του κτηρίου ως φυλακή. Τα ανοιχτά χρώματα στους τοίχους και η minimal διακόσμηση δίνουν μια σύγχρονη πινελιά.

8. The Old Mount Gambier Gaol, Νότια Αυστραλία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Από το 1866 μέχρι το 1995 φιλοξένησε διάσημους εγκληματίες, ενώ στις μέρες μας διατηρεί ανέπαφα τα περισσότερα αρχιτεκτονικά και «διακοσμητικά» στοιχεία του παρελθόντος.

9. Alcatraz Hotel, Kaiserslauten, Γερμανία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Διάσημο όνομα για μια πρώην φυλακή, που προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει για λίγο ως κρατούμενος. Για τους πιο τολμηρούς, υπάρχει ειδική γκαρνταρόμπα με… ριγέ στολές αλλά και η δυνατότητα επιλογής κοινού μπάνιου και μενού… των φυλακισμένων.

10. Lloyd Hotel, Άμστερνταμ

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Από την αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι το 1963 ήταν ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων της χώρας. Μία από τις πλέον αυστηρές φυλακές της Ολλανδίας, αποτελεί σήμερα ένα υπερλούξ ξενοδοχείο 117 design δωματίων που υπόσχεται αξέχαστη διαμονή.

11. Hotel Katajanokka, Φινλανδία

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Βρίσκεται στο κέντρο του Ελσίνκι και κάποτε φιλοξενούσε κρατουμένους μέχρι να γίνουν οι δίκες τους, μεταξύ αυτών και τον Risto Ryti, τον πρόεδρο της Φινλανδίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα είναι ένα ενδιαφέρον ξενοδοχείο με πολλά στοιχεία να θυμίζουν το πάλαι ποτέ σπουδαίο παρελθόν του κτηρίου.

12. The Liberty Hotel, Βοστώνη

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!

Μέχρι το 1972 ήταν η χειρότερη φυλακή της περιοχής, γνωστή για τις άθλιες συνθήκες αλλά και την παραβατική συμπεριφορά που επικρατούσε στο εσωτερικό της από κρατουμένους και προσωπικό. Σήμερα προσφέρει υψηλής ποιότητας διαμονή και μια εξαιρετική βιβλιοθήκη.

13. Het Arresthuis, Ολλανδία

Ολοκαίνουργια άφιξη στην Ολλανδία, ένα πολυτελές ξενοδοχείο που διετέλεσε φυλακή από το 1863 μέχρι το 2007. Τα 150 κελιά του μεταμορφώθηκαν σε 36 δesign δωμάτια, το καθένα από τα οποάι φέρει το δικό του όνομα: «Ο Υπεύθυνος», «Ο Φύλακας», «Ο Δικηγόρος», «Ο Δικαστής» κ.λπ.http://perierga.gr

perierga.gr - Πρώην φυλακές έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία!



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1





Συναγερμός έχει σημάνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 17χρονης Κατερίνας Ιορδανίδου.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη εξαφανίστηκε το πρωί της 18ης Ιουνίου από την περιοχή της Αργυρούπολης και δεν έχει δώσει από τότε κανένα σημάδι ζωής.


Το κορίτσι έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,65 και βάρος 60 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε άσπρο σορτσάκι, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια, ενώ συνηθίζει να φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.








via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Πρόκειται για το μεγαλύτερο τρωκτικό στον κόσμο, το οποίο ζει σε σπίτι στις ΗΠΑ.



Ο Γκάρι είναι ένας γλυκύτατος υδρόχοιρος σε μέγεθος... σκύλου!


Η Μέλανι και ο Ρικ, οι ιδιοκτήτες του, τον λατρεύουν και παρόλο που έχουν άλλα δύο κατοικίδια, μια γάτα και ένα σκύλο τον αφήνουν τα κυκλοφορεί ελεύθερα παντού.


Το περίεργο τετράποδο λατρεύει τις αγκαλιές, τις λιχουδιές και τα μπάνια στην πισίνα, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα άλλα δύο κατοικίδια του σπιτιού.


Απολαύστε τον στο βίντεο:






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91




Το περίφημο περιοδικό μαζικής κουλτούρας, τεχνολογίας, τέχνης και μόδας Dazed σας προσφέρει έναν κατατοπιστικότατο οδηγό πέντε βημάτων που θα σας εισάγουν στον κόσμο των διαβόητων χακτιβιστών. Και, όχι, δεν χρειάζεται να είστε «βουτηγμένοι» στον κώδικα και τον προγραμματισμό για να το πετύχετε...







1.Αγοράστε την απαραίτητη μάσκα του ήρωα Γκάι Φωκς (13 Απριλίου 1570 - 31 Ιανουαρίου 1606), γνωστού επίσης και ως Γκίντο Φωκς, ο οποίος γεννήθηκε στο Γιορκ (York) και ήταν Άγγλος στρατιώτης και μέλος μιας ομάδας Kαθολικών συνωμοτών, οι οποίοι οργάνωσαν τη Συνωμοσία της Πυρίτιδας στις 5 Νοεμβρίου 1605.



Η συνωμοσία, όμως, ξεσκεπάστηκε πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου: ο Γκάι Φωκς κι οι συνεργάτες του πέρασαν από ανακρίσεις με βασανιστήρια, και έπειτα από δίκη καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν για προδοσία και απόπειρα δολοφονίας. Σε ορισμένες χώρες η επέτειος αυτής της αποτυχημένης απόπειρας γιορτάζεται στις 5 Νοεμβρίου σαν Νύχτα του Γκάι Φωκς (Guy Fawkes Night ή Bonfire Night).



Η ιστορία του Γκάι Φωκς αποτέλεσε έμπνευση για το κόμικς των Άλαν Μουρ και Ντέιβιντ Λόιντ V for Vendetta, κεντρικός ήρωας της οποίας είναι ο V, που φοράει μια μάσκα του Γκάι Φωκς. Αποτελεί πρότυπό του και σχεδιάζει να ανατινάξει το κτίριο του Κοινοβουλίου στις 5 Νοεμβρίου ενός μελλοντικού Λονδίνου, επιχειρώντας να θέσει τα θεμέλια για την ανατροπή του ολοκληρωτικού καθεστώτος φασισμού και τυραννίας που έχει επιβληθεί σε όλη τη χώρα. Χαλαρή διασκευή του κόμικ αυτού είναι και η ομώνυμη ταινία του 2006.



Για να μείνεις, όμως, πιστός στο μαχητικό πνεύμα της ομάδας, απόφυγε να αγοράσεις τη μάσκα από κάποιο κατάστημα, καθότι έτσι ενισχύεις την Time Warner, η οποία έχει τα δικαιώματα της πώλησής της. Φτιάξε τη μόνος σου ή αγόρασέ την από το e-bay.



2.Λάβε ενεργό μέρος στις online και offline διαμαρτυρίες. Για τις πρώτες θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι online: προγράμματα και tutorials βασικού hacking, εύκολα να τα αφομοιώσεις όσο και να τα θέσεις σε εφαρμογή.



Ως προς τις δεύτερες, δεν χρειάζεται παρά να παρακολουθεί κανείς τις ενημερώσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Οι live διαμαρτυρίες των μελών είναι συχνές και σχεδιάζονται διαρκώς νέες.



3.Διατήρησε χαμηλό προφίλ, πράγμα το οποίο θα πετύχεις με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανες και στην πραγματική ζωή.



Μην γνωστοποιείς από δω και από κει την ταυτότητά σου, μην μοιράζεσαι ευαίσθητες πληροφορίες με τον οποιονδήποτε και μην χρησιμοποιείς στοιχεία που μπορούν να προδώσουν την αληθινή σου ταυτότητα (λόγου χάρη, πιστωτικές κάρτες).



4.Ακολούθησε τα σωστά άτομα: ενδεικτικοί είναι οι λογαριασμοί twitter: @YourAnonNews και #OpNewBlood, τα IRC δωμάτια συζητήσεων (Internet Relay Chat) ή το YouTube (ένας χρήστης με ιδιαίτερη επιρροή στο χώρο είναι ο επονομαζόμενος Connor Liberty). Εναλλακτικά επισκέψου τη σελίδα τους.



5.Ξέχνα ό,τι ξέρεις για τους Anonymous και συνειδητοποίησε τους λόγους για τους οποίους θέλεις να μετάσχεις του κινήματος. Αν είσαι άλλο ένα τρολ που θέλει να παίξει τότε καλύτερα να ψάξεις αλλού. Κατάλαβε πως είσαι ήδη ανώνυμος, αλλά και πως η ομώνυμη ομάδα πριν απ' όλα είναι μία ιδέα. Σοβαρέψου, λοιπόν, και πράξε αναλόγως.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1




Η πανέμορφη Έλενα Ράπτη δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Έχει πολύ ωραίο σώμα και πάντα κάνει την κατάλληλη στυλιστική επιλογή, η οποία πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει ακόμη και εγκεφαλικά...







Το παρακάτω video, τη δείχνει σε μια παλαιότερη εμφάνισή της, με λευκό φουστάνι, που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη.



Η βουλευτής, δε φοράει σουτιέν και το στήθος της είναι εμφανές, ξεσηκώνοντας τον αντρικό πληθυσμό.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip











Το κόκκινο κρασί «θωρακίζει» την ακοή

Πειράματα σε ποντίκια έδειξαν ότι η ρεσβερατρόλη προστατεύει και την ακοή


Προστασία ενάντια στην απώλεια ακοής φαίνεται ότι προσφέρει το κόκκινο κρασί, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες. Μέχρι σήμερα το κόκκινο κρασί, και συγκεκριμένα η ουσία ρεσβερατρόλη που εντοπίζεται στα κόκκινα σταφύλια, είχε συνδεθεί με προστατευτική δράση ενάντια στην άνοια και στα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Η λίστα αυτή, βάσει των ευρημάτων των ερευνητών του Νοσοκομείο Χένρι Φορντ του Ντιτρόιτ, όπως φαίνεται τώρα μακραίνει με την προσθήκη της προστασίας της ακοής.



Πίνεις και… ακούς

Οι ειδικοί πραγματοποίησαν πειράματα σε ποντίκια. Είδαν λοιπόν, ότι τα υγιή ποντίκια στα οποία είχε χορηγηθεί ρεσβερατρόλη πριν από την έκθεσή τους σε θόρυβο υψηλής έντασης, αντιμετώπιζαν πολύ χαμηλότερο κίνδυνο απώλειας της ακοής τους συγκριτικά με τα υπόλοιπα.

«Η τελευταία μας μελέτη επικεντρώνεται στη ρεσβερατρόλη και στην επίδρασή της σε τυχόν τραυματισμούς – κάτι το οποίο πιστεύεται ότι ευθύνεται για πολλά προβλήματα υγείας συμπεριλαμβανομένων της νόσου Αλτσχάιμερ, του καρκίνου, της διαδικασίας της γήρανσης και της απώλειας ακοής» εξηγεί ο επικεφαλής της μελέτης δρ Μάικλ Σάιντμαν.

«Η ρεσβερατρόλη αποτελεί μια πανίσχυρη χημική ουσία η οποία φαίνεται να προστατεύει τον αντιφλεγμονώδη μηχανισμό του οργανισμού, ο οποίος σχετίζεται με τη διαδικασία της γήρανσης, την λειτουργία του εγκεφάλου και την απώλεια της ακοής» προσθέτει ο ίδιος.

«Αποδείξαμε ότι χορηγώντας ρεσβερατρόλη στα ποντίκια, μπορούμε να περιορίσουμε τα επίπεδα φθοράς της ακοής και των νοητικών λειτουργιών» επισημαίνει ο δρ Σάιντμαν.

Τα ενδιαφέροντα ευρήματα παρουσιάζονται στο επιστημονικό έντυπο «Otoralyncology-Head and Neck Surgery».http://www.tovima.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Στο ίδιο έργο θεατές είναι οι Tρικαλινοί καθώς είδαν για πολλοστή φορά το ποτάμι να ξεβγάζει νεκρά ψάρια.





Συγκεκριμένα, εκατοντάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στις όχθες τα νερά του Πηνειού στην περιοχή της παλιάς γέφυρας Καραβόπορου.


Tο νερό φαίνεται να έχει δεχθεί μεγάλη ποσότητα λυμάτων, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.


Σύμφωνα όμως με μαρτυρίες πολιτών, το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας στο συγκεκριμένο σημείο, ήταν από την περασμένη Πέμπτη και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.


Από την πλευρά τους οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητα Τρικάλων πήραν δείγματα ώστε να πιστοποιηθούν οι λόγοι θανάτου των ψαριών τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


«Το φρούριο». Ταινία αποκάλυψη.

Είναι μια δοκιμασία για την ψυχή. Αν καταφέρεις να τη δεις έως το τέλος σημαίνει πως η κάρδια σου δεν έχει σκληρύνει ακόμα, δεν αποστασιοποιήθηκες από τον υπόλοιπο κόσμο κρυμμένος πίσω από ψηλούς τοίχους. Ταινία για το θαύμα. Θαύμα πραγματικό και όχι φανταστικό. Ταινία για τη θεραπεία των άρρωστων παιδιών και για την ίαση των ενήλικων. Στον κινηματογράφο πια η έννοια του ήρωα ταυτίζεται με σκληρότητα και μυϊκή δύναμη. Όμως βλέπετε πως γίνεται και αλλιώς. Ο ήρωας είναι αυτός που με τη δύναμη της καρδιάς μπορεί να κάνει το καλό. Εξάλλου υπάρχει τόσο λίγο καλό γύρω μας. Ακόμη δεν ξέρουμε τι είναι η ζωή. Είναι μια περίοδος εργασίας πριν από την αιωνιότητα ή μία απλή βολτούλα από το ένα σημείο στο άλλο;

Παραγωγή: 2007

Σκηνοθέτης: Μιχαήλ Σάδριν

Προβολή: ορθόδοξο τηλεοπτικό κανάλι «Γκλας»


Το 2009 η ταινία προβλήθηκε στο φεστιβάλ ορθόδοξης ταινίας και πήρε τα πρώτα βραβεία σε όλες τις κατηγορίες, με ομοφωνία κοινού και επιτροπής.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν ένα χρόνο στο μοναστήρι Σβιάτο-Βαζνεσένσκι (Της Αναλήψεως) στα σύνορα με την Ρουμανία. Ο σκηνοθέτης μας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τις αξίες της ζωής, μέσα από τα παραδείγματα των μοναχών, εφαρμόζοντας καθημερινά την εντολή της αγάπης.

Τα κεντρικά πρόσωπα είναι: ο ηγούμενος του μοναστηριού (που έγινε ο πατέρας για 29 υιοθετημένα παιδάκια, έχοντας ήδη τρία δικά του, δύο αγόρια και ένα κορίτσι), η αδελφότητα και τα παιδιά από το μοναστηριακό ορφανοτροφείο (150 ορφανά), πολλά από τα οποία είναι βαριά άρρωστα.

Αυτή η ταινία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα μεγάλο πνευματικό γεγονός. Μια ουράνια αγάπη εμφανίζεται πάνω στη γη.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ταινίας τα εξηγεί όλα:

«Σφίγγοντας τα δόντια μέχρι τριγμού, και τα χέρια μέχρι πόνου, χαίρε, διότι ζεις. Χαίρε με τη γαλαζόπετρα του ουρανού και με το ρουμπίνι της ηλιοβασιλέματος. Χαίρε με το μαργαρίτη της βρόχινης σταγόνας, διότι δεν μπορείς αλλιώς. Χαίρε με τη χαρά του πληγωμένου μαχητή, που κείται κάτω. Αν και η μάχη χάθηκε, η σημαία είναι ψηλά, και το όπλο δεν πετάχτηκε στη λάσπη, και δεν τρέχεις ντροπιασμένος, επειδή δεν έχεις πια πόδια… Και το μόνο που μένει είναι να πολεμάς μέχρι θανάτου. Και αν δεν μείνει πια τίποτα, χαίρε με μια άνωθεν χαρά για τον πλησίον σου. Χαίρε με την αγάπη των άλλων, χαίρε με τα γέλια των παιδιών που δεν είναι δικά σου. Ακόμα και όταν είναι μαύρα σύννεφα παντού χαίρε. Στη βροχή και στη λάσπη χαίρε. Χαίρε και αγαλλιάσου, αψηφώντας το πόνο, διότι το όνομά σου είναι Άνθρωπος!»



votegreece.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82
 Νέα λειτουργία video στο facebook Σε σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το Instagram προχώρησε, χθες, ο Mark Zuckerberg με σημαντικότερη την προσθήκη νέας λειτουργίας video...

-τύπου Vine- στη δημοφιλή υπηρεσία facebook και μάλιστα με μέγιστη διάρκεια όχι 6 αλλά 15 δευτερολέπτων.



Επιπλέον, το Instagram θα διαθέτει 13 αποκλειστικά φίλτρα μόνο για video, σύστημα auto-stabilization και λειτουργία «cover image» όπου θα μπορείς να θέτεις το απόσπασμα του video που επιθυμείς και όχι αναγκαστικά τα πρώτα του δευτερόλεπτα.







Πηγή: techgear.gr



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91




Πρόκειται για τον μάγο που έχει κάνει τον Κόπερφιλντ να εξαφανιστεί από προσώπου γης, αφού τα κόλπα του ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δείτε το καινούργιο του κόλπο....







Πρόκειται για τον 30χρονο Steven Frayne γνωστό κατά κόρων με το καλλιτεχνικό όνομα Dynamo ο οποίος άφησε άλλη μια φορά άφωνους όσους τον παρακολουθούσαν να εκτελεί το κόλπο του.



Αυτή τη φορά ο νεαρός μάγος που κατάγεται από το Bradford συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών, καθώς αιωρείτο δίπλα στην οροφή ενός διώροφου λεωφορείου ύψους 5 μέτρων.



Πέρασε από τη γέφυρα του Westminster, το Big Ben και άλλα γνωστά αξιοθέατα στο κέντρο του Λονδίνου.



Είχε γίνει ευρέως γνωστός όταν το 2011 περπάτησε στον Τάμεση. Ο 30χρονος είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Pepsi Max.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos

Σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των...



προσώπων που θα συνθέσουν την νέα κυβέρνηση.



Πάντως, σύμφωνα με το MEGA, κανένας δεν έχει λάβει τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό.







Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το υπουργείο Εξωτερικών θα αναλάβει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα αναλάβει και θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Μια τέτοια κίνηση, ενδέχεται να μετακινήσει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.







Το ζήτημα είναι ποιο ρόλο θα αναλάβει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να παραμένει στην κυβέρνηση. Σε ότι αφορά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι πρέπει το νέο σχήμα να συμπληρωθεί με ένα πρόσωπο που δεν θα υπολογίζει το πολιτικό κόστος και θα προχωρήσει στο πρόγραμμα της κινητικότητας με βάση την αξιολόγηση. Καταρχήν γινόταν συζήτηση, σύμφωνα με το MEGA, για ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής με ακαδημαϊκές περγαμηνές, όμως τις τελευταίες ώρες γίνεται κουβέντα για έναν πολιτικό δημοφιλή, υπουργό της ΝΔ της προηγούμενης κυβέρνησης που θα έχει τη διάθεση να αναλάβει αυτό το πόστο.



Αμετακίνητο σύμφωνα με το MEGA, παραμένει το οικονομικό επιτελείο, καθώς και οι:



Κ. Αρβανιτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης και Ο. Κεφαλογιάννη.







Από το Μέγαρο Μαξίμου προωθούνται προς τη Γ.Γ της κυβέρνησης και είναι στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας τα προεδρικά διατάγματα για τη διαίρεση των υπερυπουργείων, Παιδείας και Ανάπτυξης, τα οποία επιστρέφουν στην παλαιά τους μορφή.







Σύμφωνα με το MEGA, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει πει στον Αντώνη Σαμαρά ποια πρόσωπα σκέφτεται και σε ποια υπουργεία. Στο ΠΑΣΟΚ μιλούν για 5-6 υπουργεία. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για τοποθέτηση του Γιάννη Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ και του Πάρι Κουκουλόπουλο στο υπ.Εσωτερικών, για το οποίο ακούγεται και το όνομα της Φώφης Γεννηματά. Στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένει απ' ότι φαίνεται ο Γιάννης Τσαυτάρης, ενώ υπό υπουργοποίηση είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης το όνομα του οποίου ακούγεται για το νέο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών που θα δημιουργηθεί από το "σπάσιμο" του υπερυπουργείου Ανάπτυξης. Το όνομά του πάντως ακούστηκε και για το υπ. Υγείας και για το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.



Επίσης, σύμφωνα με το MEGA, ο υφυπουργός που θα χειριστεί το θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα είναι από το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση. Ακούγεται το όνομα του Παντελή Καψή, ωστόσο δεν έχει "κλειδώσει".



enikos




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Έρευνες σε σπίτια συγγενών και φίλων σε όλη την Αχαΐα και τις γύρω περιοχές κάνουν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν έναν αδίστακτο παιδόφιλο που ασέλγησε σε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 11 χρόνων, όταν το έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του!




Ο 38χρονος είναι οικογενειακός φίλος της οικογένειας της ανήλικης που κατοικεί στην περιοχή του Ρίου και, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μικρή, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης τη βρήκε στο δρόμο και της πρότεινε να τη γυρίσει στο σπίτι της.


Λίγο πριν φθάσουν, ο 38χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να την χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της και να την φιλάει.


H 11χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα χέρια του παιδεραστή, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό του.


Η ανήλικη διηγήθηκε τα πάντα στους γονείς της, που κατήγγειλαν τον 38χρονο "φίλο" τους στην Ασφάλεια.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία του βιασμού, επειδή το θύμα του είναι ανήλικο και κάτω των 12 χρόνων.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91










Την αναζητούν οι επιστήμονες στον μανδύα του πλανήτη μας;

Υπάρχουν τέσσερις θεμελιώδεις δυνάμεις η βαρυτική, η ηλεκτρομαγνητική, η ισχυρή πυρηνική και η ασθενής πυρηνική. Επιστήμονες έχουν προτείνει την ύπαρξη μιας ακόμη, η οποία και αναζητείται. Ομάδα αμερικανών ερευνητών δημιούργησε έναν χάρτη της κίνησης των ηλεκτρονίων στα βάθη του πλανήτη, στο εσωτερικό του μανδύα. Οπως υποστηρίζουν ο χάρτης αυτός μπορεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη αυτής της πέμπτης δύναμης.

Τα ηλεκτρόνια
Ενα ηλεκτρόνιο εκτός από την περιφορά του γύρω από τον πυρήνα, πραγματοποιεί και μια περιστροφική κίνηση γύρω από τον άξονά του – πρόκειται για τη λεγόμενη ιδιοπεριστροφή ή ιδιοστροφορμή (spin) . Η ιδιοπεριστροφή αυτή δημιουργεί γύρω από το ηλεκτρόνιο ένα μαγνητικό πεδίο .Με την παρουσία ενός εξωτερικού μαγνητικού πεδίου, το μαγνητικό πεδίο του ηλεκτρονίου προσανατολίζεται με δυο διαφορετικούς τρόπους ως προς τη διεύθυνση του εξωτερικού μαγνητικού πεδίου:

O μανδύας

Ο γήινος μανδύας είναι ένα παχύ και ημίρρευστο στρώμα το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στον εξωτερικό πυρήνα και τον φλοιό. Μανδύα διαθέτουν και άλλοι πλανήτες. Ο μανδύας της Γης ξεκινά σε βάθος περίπου 30 χλμ μέχρι τα 2.900 χλμ κάτω από την επιφάνεια της Γης και καταλαμβάνει περίπου το 70% του όγκου της.

Η πέμπτη δύναμη
Εκτός από τις τέσσερις δυνάμεις έχει προταθεί και η ύπαρξη άλλης μιας, η οποία θεωρείται ότι αποτελεί μια μορφή μαγνητικής δύναμης που δεν εξασθενεί με τον ίδιο ρυθμό που εξασθενούν οι άλλες τέσσερις καθώς επεκτείνονται στον χώρο. Με απλά λόγια αυτή η πέμπτη δύναμη «αντέχει» και διατηρεί την ισχύ της ακόμη και σε μεγάλη απόσταση από την πηγή της.

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία παράγονται όταν δύο σωματίδια ανταλλάσσουν τα λεγόμενα «εικονικά φωτόνια» που εμφανίζονται και εξαφανίζονται συνεχώς. Ορισμένοι φυσικοί έχουν διατυπώσει την άποψη ότι είναι πιθανό να υπάρχει άλλο ένα σωματίδιο το οποίο λειτουργεί με ανάλογο τρόπο παράγοντας έτσι μια ακόμη θεμελιώδη δύναμη.

Το σωματίδιο
Ως υποψήφιο έξτρα εικονικό σωματίδιο έχει προταθεί το λεγόμενο «αντισωματίδιο». Πρόκειται για μια μυστηριώδη οντότητα η οποία, σύμφωνα με τους επιστήμονες που υποστηρίζουν την ύπαρξη της, έχει ασυνήθιστες ιδιότητες. Η μάζα του ποικίλλει ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το μετράμε, ιδιότητα που οι ειδικοί ονομάζουν «κλιμακωτή αμεταβλητότητα». Αποτέλεσμα αυτής της ιδιότητας είναι η ανταλλαγή που πραγματοποιεί το αντισωματίδιο – η εμφάνιση και εξαφάνιση των εικονικών του σωματιδίων – να γίνεται με πιο αργό ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι η δύναμη αυτή έχει πολύ μεγάλη εμβέλεια δράσης. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα στα εργαστήρια δεν έχουν καταφέρει ωστόσο να βρουν κάποια ίχνη του αντισωματιδίου.

Ο χάρτης

Επιστήμονες του Amherst College στη Μασαχουσέτη ρίχνουν στο τραπέζι μια επαναστατική ιδέα. Να χρησιμοποιήσουμε τη Γη ως εργαστήριο για να εντοπίσουμε το αντισωματίδιο. Οι ακραίες συνθήκες στον μανδύα επηρεάζουν την ιδιοστροφορμή των ηλεκτρονίων με αποτέλεσμα να επηρεάζεται το γήινο μαγνητικό πεδίο.

Οι ερευνητές δημιούργησαν έναν χάρτη της ιδιοπεριστροφής των ηλεκτρονίων στα βάθη του μανδύα της Γης. Υποστηρίζουν ότι ο χάρτης αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντοπισθεί το αντισωματίδιο σε εργαστηριακές συνθήκες. Η ερευνητική ομάδα έκανε μια πρώτη προσπάθεια στο εργαστήριο με βάση τα στοιχεία του. Αφού μελέτησαν τα δεδομένα του γεωμαγνητικού πεδίου ανέλυσαν τις ιδιοστροφορμές των ηλεκτρονίων και το πώς αυτές οι ιδιοστροφορμές αλληλεπιδρούν με σωματίδια στο εργαστήριο μέσω της πέμπτης δύναμης. Τα αποτελέσματα όμως ήταν αρνητικά. Δεν εμφανίστηκε κανένα ίχνος της πέμπτης δύναμης.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορριφθεί η θεωρία της πέμπτης δύναμης. Απλά μας λέει ότι, αν υπάρχει, είναι ιδιαίτερα ασθενής» αναφέρει ο Λάρι Χάντερ, επικεφαλής της μελέτης. Ο Χάντερ τονίζει ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες εντοπισμού της πέμπτης δύναμης και ότι δεν πρέπει να αποθαρρύνονται οι ερευνητές αφού στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται πολλά χρόνια προσπάθειας για μια τέτοιου είδους ανακάλυψη. Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Science». ΠΗΓΗ: tovima.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1

Πολλά είναι τα ονόματα των πολιτικών στις "λίστες του ανασχηματισμού" στα ρεπορτάζ του...



κυριακάτικου Τύπου. Φαίνεται όμως ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν σε αυτούς που δεν θα εγκαταλείψουν τον υπουργικό θώκο.







Realnews: Αυτοί που έρχονται, αυτοί που φεύγουν και οι αμετακίνητοι









Αμετακίνητοι: Νίκος Δένδιας, Κωστής Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χρήστος Σταϊκούρας, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Δημήτρης Κούρκουλας.







Αποχωρούν: Γιάννης Βρούτσης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Μάριος Σαλμάς, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Μουσουρούλης, Θόδωρος Καράογλου, Σίμος Κεδίκογλου.







Μπαίνουν στην κυβέρνηση: Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Φώφη Γεννηματά, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Μανιάτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θάνος Μωραϊτης, Συμεών Κεδίκογλου.









ΒΗΜΑ: Το 30% των υπουργείων στο ΠΑΣΟΚ





Αμετακίνητοι: Γ. Στουρνάρας, Δ. Σταμάτης, Αθ. Τσαυτάρης, Δ. Κούρκουλας, Χρ. Σταϊκούρας, Κ. Αρβανιτόπουλος, Ν. Δένδιας, Γ. Μαυραγάννης, Κ. Χατζηδάκης, Ο. Κεφαλογιάννη.





Αποχωρούν: Ευ. Λιβιεράτος, Δ. Ελευσινιώτης, Μ. Σαλμάς, Γ. Βρούτσης, Θ. Καράογλου.





Μπαίνουν στην κυβέρνηση: Κ. Μητσοτάκης, Α. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, Π. Κουκουλόπουλος, Γ. Μανιάτης, Μ. Χρυσοχοΐδης, Φ. Γεννηματά, Ε. Χριστοφιλοπούλου, Θ. Μωραΐτης, Σ. Κεδίκογλου, Β. Κεγκέρογλου, Αθ. Δρέττα.





Αβέβαιοι: Κ. Μουσουρούλης, Μ. Χαρακόπουλος, και Ν. Μηταράκης.





Αναβαθμίζονται ή μετακινούνται: Χ. Αθανασίου (Δικαιοσύνης), Α. Λυκουρέντζος, Μ. Βολουδάκης, Στ. Καλαφάτης, Μ. Παπαγεωργίου.





Υπό αξιοποίηση: Μ. Βαρβιτσιώτης, Κ. Τασούλας, Α. Γεροντόπουλος, Σ. Βούλτεψη.







Ερωτηματικό: Π. Παναγιωτόπουλος, Ευρ. Στυλιανίδης.







Έθνος της Κυριακής: Συμφωνία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ 2:1 για την μοιρασιά των υπουργείων



Υπουργοποιούνται: Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Π. Κουκουλόπουλος, Γ. Μανιάτης Φ. Σαχινίδης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος. Ν. Σηφουνάκης, Γ. Κουτρουμάνης. Θ. Μωραΐτης, Β. Κεγκέρογλου, Φ. Γεννηματά, Ευ. Χριστοφιλοπούλου, Μ. Βορίδης, Γ. Πλακιωτάκης, Μ. Βαρβιτσιώτης.





Αλλαγή φρουράς: Στο Απασχόλησης με την αποχώρηση του Γιάννη Βρούτση.







Στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λυκουρέντζος θα παραχωρήσει το χαρτοφυλάκιό του ίσως στη Φώφη Γεννηματά, το όνομα της οποίας ακούγεται και για το Εσωτερικών από το οποίο θα αποχωρήσει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.





Ο Κ. Μουσουρούλης αποχωρεί από το Ναυτιλίας και τη θέση του θα καταλάβει ένας εκ των Μ. Βαρβιτσιώτη ή Γ. Πλακιωτάκη.



Ο Κ. Χατζηδάκης διατηρεί το Ανάπτυξης, στο Υποδομών θα τοποθετηθεί ένας εκ των Βορίδη ή Μητσοτάκη με τον αναπληρωτή να πηγαίνει σε θέση στελέχους του ΠΑΣΟΚ.







Παραμένει ο Κ. Αβρανιτόπουλος στο Παιδείας με αναπληρώτρια τη Ευ. Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο Κ. Τζαβάρας παραδίδει το χαρτοφυλάκιο σε υπουργό προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.





Ο Γ. Μανιάτης θα αντικαταστήσει τον Ευ. Λιβιεράτο στο Περιβάλλοντος.





Αμετακίνητοι: Γ. Στουρνάρας, Ν. Δένδιας, Ο. Κεφαλογιάννη, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος.





Μετακινούνται ή αναβαθμίζονται: Δ. Σταμάτης, Μ. Βολουδάκης, Χ. Αθανασίου.









Πρώτο Θέμα



Οι «καραμπόλες» από ενδεχόμενη είσοδο Βενιζέλου στην κυβέρνηση: Δ. Αβραμόπουλος στο Άμυνας, Π. Παναγιωτόπουλος μετακινείται.





Θέσεις υπουργών και υφυπουργών καταλαμβάνουν Μ. Βαρβιτσιώτη, Κ. Μητσοτάκης, Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης, Κ. Γκιουλέκας, Κ. Τασούλας, Ζ. Μακρή, Α. Λοβέρδος, Φ. Γεννηματά, Α. Σπηλιωτόπουλος. Μ. Χρυσοχοΐδης. Γ. Μανιάτης, Φ. Σαχινίδης και Π. Κουκουλόπουλος.







Υπό έξωση: Α. Λυκουρέντζος, Μ. Σαλμάς, Γ. Βρούτσης.







Αμετακίνητοι: Γ. Στουρνάρας, Χρ. Σταϊκούρας, Κ. Χατζηδάκης, Ο. Κεφαλογιάννη, Αθ. Τσαυτάρης, Ν. Δένδιας, Μ. Χαρακόπουλος.





Ερωτηματικό: Η παραμονή Σ. Κεδίκογλου





Καθημερινή της Κυριακής: Σαρωτικός ανασχηματισμός



Αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών: Ευ. Βενιζέλος μία κίνηση που θα προκαλέσει τριβές με τον Δ. Αβραμόπουλο ο οποίος θα μετακινηθεί.







Αμετακίνητοι: Κ. Χατζηδάκης, Ν. Δένδιας, Δ. Σταμάτης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Ο. Κεφαλογιάννη, Αθ. Τσαυτάρης, Δ. Κούρκουλας.







Υπουργοποιούνται: Κ. Μητσοτάκης, Μ. Βορίδης, Μ. Βαρβιτσιώτης, Μ. Χρυσοχοΐδης, Φ. Γεννηματά, Γ. Μανιάτης.









Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία: «Καραμπόλα» λόγω αντιπροεδρίας Βενιζέλου



Αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών: Ευάγγελος Βενιζέλος. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει γκρίνιες από την πλευρά του Δ. Αβραμόπουλου, που του έχει προταθεί το Άμυνας και ήδη υπάρχει δυσφορία από την μεριά του Π. Παναγιωτόπουλου.







Αμετακίνητοι: Δ. Σταμάτης, Ο. Κεφαλογιάννη, Ν. Δένδιας, Κ. Αρβανιτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης.





Αναβαθμίζονται: Χ. Αθανασίου (Δικαιοσύνης), Μ. Βορίδης (Εσωτερικών)







Κοινή δήλωση Σαμαρά-Βενιζέλου μετά τον ανασχηματισμό



Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τον ανασχηματισμό, θα προβούν σε κοινή δήλωση.



Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο Real Fm, αυτή τη στιγμή οι περισσότερες πιθανότητες για την ανακοίνωση του ανασχηματισμού είναι το πρωί της Τρίτης.



Αμέσως μετά, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, θα προχωρήσουν σε κοινή δήλωση, η οποία αναμένεται να έχει και προγραμματικά στοιχεία.



Παράλληλα, θεωρείται πλέον οριστικοποιημένη η συμμετοχή του κ. Βενιζέλου στην κυβέρνηση, στη θέση του αντιπροέδρου καθώς και ο ρόλος του σε κάποιο υπουργείο, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι αυτό.



enikos




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Εξοργισμένος με όσα συμβαίνουν στην Αθήνα με την ΕΡΤ είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης...



Μπουτάρης, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια: "Τα έχω πάρει στο κρανίο. Η ηλιθιότητα δεν πάει στα βουνά. Τι να πω για τη στάση του κ. Κουβέλη; Eίναι απαράδεκτη, δημιουργεί προβλήματα". Κατά τον κ. Μπουτάρη, η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότερα προβλήματα από την ΕΡΤ και η ΔΗΜΑΡ έχει αλλού στραμμένη την προσοχή της: "Εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν" λέει χαρακτηριστικά για τη στάση που τήρησε ο κ. Κουβέλης όλες αυτές τις ημέρες.







Πηγή:Βηματοδότης




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Ποιος την πήρε τηλέφωνο, κι "έφτυσε" την παρέα της;



Η Ελεονώρα Μελέτη άφησε για λίγο την τηλεοπτική της εκπομπή και απέδρασε στην αγαπημένη της Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Στο βίντεο του mykonoslivetv.com, που θα δείτε, διασκεδάζει με φίλους της σε beach bar του νησιού...













via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Τη μεγαλύτερη πανσέληνο του 2013 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, την Κυριακή, οι ρομαντικοί ανά τον κόσμο.

Το ''σούπερ-φεγγάρι'' έφτασε σε απόσταση μόλις 356.991 χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας, ενώ η μέση απόσταση Γης-Σελήνης, που μεταβάλλεται μέσα στο έτος, είναι περίπου 382.900 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τους αστρονόμους, η απόσταση Γης-Σελήνης αυξομειώνεται, επειδή η τροχιά του φεγγαριού γύρω από τον πλανήτη μας είναι ελαφρώς ελλειπτική και δεν διαγράφει πλήρη κύκλο.

Σχεδόν μία φορά το χρόνο, όμως, συμβαίνει το περίγειο (η μικρότερη απόσταση της Σελήνης από τη Γη) να συμπίπτει με την πανσέληνο.

Στην περίπτωση αυτή, η πανσέληνος φαίνεται περίπου 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη από ό,τι όταν η πανσέληνος συμπίπτει με το φεγγάρι στο απόγειο (τη μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη).

Η φετινή σούπερ-πανσέληνος έρχεται δύο μόλις μέρες μετά το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου, με το οποίο εγκαινιάστηκε και επίσημα το καλοκαίρι.

Η επόμενη φορά που η πανσέληνος θα φτάσει σε παρόμοιο μέγεθος, θα είναι στις 28 Σεπτεμβρίου το 2015.




Νέα Υόρκη




Ουάσινγκτον




Μανχάταν




Το Καπιτώλιο




Κάνσας




Νέα Υόρκη




Ο Ναός του Ποσειδώνα




Αγία Πετρούπολη, Ρωσία



news247.gr




via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82


Τέλος στη ζωή του λίγο πριν απελαθεί έβαλε ένας 20χρονος μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών.






Ο 20χρονος από την Aκτή Eλεφαντοστού βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο αστυνομικό τμήμα, όπου είχε μεταφερθεί από το κατάστημα κράτησης Φελλίου Γρεβενών με σκοπό να απελαθεί.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο νεαρός φοβούμενος την επιστροφή στην χώρα του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του...


Έρευνες για τα ακριβή αίτια του απαγχονισμού διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Γρεβενών.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Αγώνα για την επαναφορά του νόμου που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αρχίζει ο Δήμος Καβάλας και απευθύνει κάλεσμα και στους υπόλοιπους Δήμους της χώρας να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα αυτό. Το ζήτημα άλλωστε τέθηκε και πέρασε ομόφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου.


Σύμφωνα με την πρόταση αυτή επιχειρείται μια επαναφορά σε παλαιότερες ρυθμίσεις που είχαν γίνει το 2009 αλλά από τότε έχουν ακυρωθεί. Με βάση τις ρυθμίσεις αυτές οι πολίτες που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς δήμους μέχρι 10.000 ευρώ και επιχειρήσεις με ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 75.000 ευρώ θα μπορούν να πετύχουν ανάλογη ευνοϊκή ρύθμιση, με διακανονισμό που θα κάνουν με τον αρμόδιο ΟΤΑ και θα αφορά δόσεις με ανώτατο αριθμό τις 60 και ελάχιστη μηνιαία δόση τα 100 ευρώ.

Θεσπίζεται, δε, και στους ΟΤΑ διαδικασία ρύθμισης με την καταβολή των χρωστούμενων εφάπαξ ή μέχρι και σε 3 δόσεις, με έκπτωση 100% στις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, σε 4-6 δόσεις με έκπτωση 75% των προσαυξήσεων και σε 7-9 δόσεις με έκπτωση 50% των προσαυξήσεων.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

Στις 2:30 μ.μ. της Παρασκευής η Φωτεινή Σκοπούλη έφυγε από τη συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ, πήγε...



στο γραφείο της στο υπουργείο Υγείας και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά της:"Τι να κάνω άλλο εδώ μέσα..." έλεγε, εμφανώς εκνευρισμένη, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.



Όπως αναφέρει η στήλη, την ρώτησαν αν εγκαταλείπει και τη ΔΗΜΑΡ και η απάντησή της ήταν κοφτή: "Ποτέ δεν ήμουν εγώ ΔΗΜΑΡ. Δεν ήμουν οργανωμένη στη ΔΗΜΑΡ. Έχω άλλη αντίληψη, τα σχήματα τότε που υπήρχαν, δηλαδή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν με εξέφραζαν, τη ΔΗΜΑΡ τότε τη θεωρούσα πιο κοντά μου", είπε.



"Είναι αλήθεια ότι είπατε πως 'είναι χούντα' αυτή η κυβέρνηση που έχετε και εσείς υπηρετήσει;" ρωτήθηκε. Η απάντησή της ήταν:"Δεν είπα ποτέ ότι είναι χούντα, απλώς είπα ότι έχω να αισθανθώ έτσι από την περίοδο της χούντας, και εγώ ξέρετε τη χούντα την έχω ζήσει στο πετσί μου".



Ρωτήθηκε επίσης γιατί τόσο καιρό που βρισκόταν στην κυβέρνηση δεν είχε αντιδράσει. "Eίχα αντιδράσει, προσπαθούσα όμως να είμαι στον αγώνα, τα έλεγα στην ηγεσία του υπουργείου, στον Πρωθυπουργό και στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, τι άλλο να κάνω;" ανέφερε η κυρία Σκοπούλη.







Πηγή:Βηματοδότης




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

«Δεν μπορούσαμε να συμβιώσουμε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου» είπε ο Δημήτρης...

Χατζησωκράτης μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 και δικαιολογώντας την αποχώρηση της ΔΗΜ.ΑΡ από την κυβέρνηση:



«Είμαστε η Αριστερά της δημοκρατίας και δεν είναι καθόλου εύκολο και αποδεκτό να συμβιώνουμε, με μία παγίωση της διακυβέρνησης, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ούτε με σχεδιαζόμενες συντηρητικές αλλαγές στο νόμο της ιθαγένειας, ούτε με πρακτικές και μεθοδεύσεις στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ούτε με το πρωτοφανές μαύρο στις τηλεοπτικές οθόνες», είπε ο κ. Χατζησωκράτης, δικαιολογώντας την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.



Για όλο το προηγούμενο διάστημα όπως είπε ο κ. Χατζησωκράτης, η ΔΗΜ.ΑΡ πορεύτηκε ως αριστερά της ευθύνης, ενώ «υλοποιήθηκαν πολύ λίγα πράγματα από την προγραμματική συμφωνία». Αντίθετα, όπως διευκρίνισε οι κ. Χατζησωκράτης, προωθήθηκαν κάποια άλλα που ήταν αντίθετα. «Παραμέναμε όμως με την προσδοκία του βάθους χρόνου, μιας και το τρέχον κάθε φορά ήταν οι ακραία πειστικές απαιτήσεις της τρόικα για την εξασφάλιση των δόσεων».



newsbeast




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Να μην τελέσει την ορκωμοσία της νέας δικομματικής κυβέρνησης καλεί τον Αρχιεπίσκοπο...

Ιερώνυμο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.



«Να μην πάει ο Ιερώνυμος για την ορκωμοσία. Δεν χρειάζεται να ορκίζει δοσίλογογους προσκυνημένους», έγραψε στην σελίδα της στο Facebook η κ. Μακρή.






newsbeast




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC