follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!




Ενισχύστε το σήμα του ως και 2 μπάρες με αυτό το κόλπο που έδειξε το Hack College...







Δοκιμάστε καταρχάς να μεταφέρετε το router σας σε διαφορετικό σημείο του σπιτιού.



'Επειτα πάρτε ένα κουτάκι μπίρας ή αναψυκτικού και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:



Κόψτε στα σημεία που πρέπει κι έπειτα βάλτε το επάνω στην κεραία.



Δείτε το video!







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1
perierga.gr - Η συγκινητική ιστορία ενός φτωχού και σπουδαίου ανθρώπου! Ο Dobre κατάγεται από τη Βουλγαρία και είναι 99 ετών. Όλη του τη ζωή την πέρασε δύσκολα, πολλές φορές σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Ζούσε σε...

τρώγλες και τρεφόταν με ό,τι έβρισκε στα σκουπίδια ή του έδιναν οι «καλοί άνθρωποι» στο σδρόμο όπως λέει ο ίδιος.



Ζει σε μια μικρή πόλη της χώρας, το Bajlo, και κάνει καθημερινά πάνω από 30 χιλιόμετρα για να φτάσει στη Σόφια. Εκεί στέκεται για πολλές ώρες στο προαύλιο μιας ορθόδοξης εκκλησίας και ζητιανεύει. Όχι για τον εαυτό τους, αλλά για τους άλλους. Ό,τι χρήματα συγκεντρώσει τα δωρίζει στην εκκλησία, σε γηροκομεία, ορφανοτροφεία αλλά και σε φτωχές οικογένειες «που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα», όπως επισημαίνει.



Πρόκειται για τον ιδιώτη που κάνει αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες δωρεές στην εκκλησία, ενώ μέχρι τώρα έχει δωρίσει πάνω από 30.000 ευρώ, χωρίς να κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του. Ο ίδιος είναι αυτάρκης, ζει με μια πενιχρή σύνταξη των 80 ευρώ που παίρνει και δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου από τις δυσκολίες.



Στην πόλη όλοι τον γνωρίζουν με το προσωνύμιο ο «δίκαιος από το Bajlo», αφού και ο ίδιος είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης και της αγάπης. Γιατί ο άνθρωπος αυτός ικετεύει τον συνάνθρωπο όχι για τον εαυτό του αλλά για τους αναξιοπαθούντες. Και συνεχίζει… «Για όσο ζω», λέει ο ίδιος!

perierga.gr - Η συγκινητική ιστορία ενός φτωχού και σπουδαίου ανθρώπου!perierga.gr - Η συγκινητική ιστορία ενός φτωχού και σπουδαίου ανθρώπου!



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91
Δολοφονία ομογενούς εστιάτορα από τον γιο του στον Καναδά Ένας σαραντάχρονος ομογενής δολοφόνησε με μαχαιριές τον 86χρονο πατέρα του στο διαμέρισμά τους στο Μόντρεαλ. Ο δράστης Τζόνι Κουλάκης...

συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία του φόνου δεύτερου βαθμού.



Το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον γιο του στην κατοικία τους τα ξημερώματα της Δευτέρας, και το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό από άλλο μέλος της οικογένειας λίγες ώρες αργότερα.



Ο φόνος προκάλεσε αίσθηση στην κοινωνία του Μόντρεαλ, καθώς το θύμα υπήρξε ιδρυτής του περίφημου εστιατόριου «Κόσμος» στο δυτικό Μόντρεαλ, που σέρβιρε τα πιο πλούσια σε θερμίδες και νοστιμιά πρωινά από το 1967.



Μάλιστα είχε γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τον θρυλικό κρητικό εστιάτορα με τίτλο «Man of Grease» («Ο Άνθρωπος του λίπους»). Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον 40χρονο να σκοτώσει τον πατέρα του.






via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97


Με μία πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά απόφαση, τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Πάτρας αποφάσισαν αντί να στείλουν στη φυλακή έναν 77χρονο ο οποίος κατηγορείται για χρέη στο δημόσιο, να διατάξουν τον κατ' οίκον περιορισμό του, ως εναλλακτική έκτιση ποινής.




Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Τα Νέα'' πρόκειται για την πρώτη τέτοια απόφαση, η οποία εκδόθηκε στην Πάτρα, με γνώμονα την επιεική αντιμετώπιση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που προφανώς δεν θα μπορούσε να αντιμετωπισθούν μέσα στη φυλακή.


Ο 77χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο που είχαν εγγραφεί στο μητρώο του λόγω της ιδιότητας που είχε στο παρελθόν, όταν κατείχε τη θέση διευθύνοντος συμβούλου εταιρείας με οικονομικές εκκρεμότητες.


Σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος παραβιάσει τον όρο για κατ' οίκον περιορισμό και κυκλοφορήσει ελεύθερα, τότε διακινδυνεύει την ευκαιρία που του έδωσαν οι δικαστές...



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Ομάδα Αμερικανών και Ευρωπαίων επιστημόνων και ερευνητών διαπίστωσε την ύπαρξη τριών αρχαίων πυραμίδων στην παγωμένη Ανταρκτική...



Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η πυραμίδες είναι κατασκευασμένες. Οι δύο πυραμίδες βρίσκονται σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από την ακτή και η τρίτη όχι πολύ μακριά από την ακτογραμμή.



Το ρωσικό δημοσίευμα της ‘Τρούντ’ που επικαλείται σχετική αναφορά της εφημερίδας «TheTelegraph», σημειώνει ότι οι ερευνητές σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια επιστημονική αποστολή, η οποία θα μπορούσε να φθάσει στις πυραμίδες και να προβεί σε τελικά συμπεράσματα για την προέλευση των γιγάντιων σχημάτων.



Μέχρι τώρα, στην κάποτε πράσινη Ανταρκτική, που καλύπτεται σήμερα από παχύ στρώμα πάγου, έχουν εντοπιστεί απολιθώματα δεινοσαύρων και άλλων αρχαίων ζώων.





πηγή: http://savrez.blogspot.gr/



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news











5 πράγματα που σιχαίνεται ο άντρας στο sex!



Οι άντρες αγαπούν το sex! Βασικά όλος ο κόσμος αλλά οι άντρες λίγο παραπάνω, σύμφωνα πάντα με τις έρευνες και τα στατιστικά. Η αλήθεια είναι, ότι πλέον τα πράγματα έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ που το sex, από την υπέρτατη πράξη αγάπης και έρωτα έχει γίνει μία βιολογική ρουτίνα η οποία στερείται συναισθημάτων. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις, αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστες. Και παρά το γεγονός, ότι κατά γενική ομολογία ο άντρας μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον βρει το ξημέρωμα με μία γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή, υπάρχουν κάποια πράγματα, που ακόμα και αυτούς τους ξενερώνουν αφάνταστα! Κάποιες φορές μάλιστα τόσο πολύ, που φτάνουν στο σημείο να κουμπώσουν το παντελονάκι τους και να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια! Ας πάμε να δούμε λοιπόν κάποια πραγματάκια, ίσως και λεπτομέρειες, τα οποία μπορούν να κάνουν έναν άντρα να απαρνηθεί μία βραδιά καυτού sex...

1. Τριχοφυία οποιασδήποτε... μορφής: Έχουμε να τονίσουμε εδώ και να καταγγείλουμε, ότι η πρώτη γυναίκα που ξυρίστηκε στην ιστορία έπρεπε να κυνηγηθεί ως μάγισσα αν ήξερε το κακό που θα προκαλούσε στις μετέπειτα γενιές! Μπορεί λοιπόν εμείς τα κορίτσια να δεχόμαστε τις τρίχες, ακόμα και στο επίμαχο καμιά φορά, άντρες είναι σκεφτόμαστε, αλλά οι άντρες και με την υποψία τριχοφυίας είναι ικανοί να φύγουν τρέχοντας από το παράθυρο! Δεν είναι μόνο φυσικά οι τρίχες στα γεννητικά όργανα, για να το πούμε κομψά, και όταν μιλάμε για τρίχα δεν εννοούμε να γίνεται πλεξούδα ψαροκόκαλο, αλλά τρίχα δύο ημερών, τους ενοχλεί η τριχοφυία οπουδήποτε! Πόδια, χέρια, μέση, μουστάκι και τελοσπάντων όπου μπορείτε να φανταστείτε. Γνωρίζουμε ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και θα πρέπει πάντα να είναι πιο περιποιημένη, αλλά και η υστερία δεν κάνει καλό πουθενά. Πάντως, να ξέρετε αγαπητές μου φίλες, ότι αν δεν είστε εντελώς άτριχη την πρώτη φορά που θα κάνετε sex με έναν άντρα, θα είναι κάτι που θα το θυμάται για πάντα, και ναι θα ξενερώνει!

2. Οργασμός πουθενά: Οι άντρες συνηθίζουν να το λένε, με την όχι και τόσο κομψή φράση, ανοργασμικιά! Η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για έναν άντρα, από το να μην μπορέσει να φέρει τη γυναίκα σε οργασμό. Αν λοιπόν αυτός προσπαθεί, αγωνίζεται και έχει κλείσει ώρες σκληρής δουλειά, και η καλή του τον κοιτά με απάθεια και μάλιστα τον ρωτάει αν έχουν πολύ ακόμα, ε να ξέρετε ότι αυτό που θέλει εκείνη τη στιγμή είναι απλώς να σας σπάσει στο ξύλο! Γενικά ο άντρας πιστεύει ότι μία γυναίκα που δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό, είναι κομπλεξική και δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο, κάτι που εν μέρει είναι και αλήθεια. Υπάρχει βέβαια και η άποψη κάτι να γίνεται λάθος. Αλλά τα έχουμε πει, στόμα έχετε και μπορείτε να μιλήσετε! Τα αγόρια είναι γενικά πολύ δεκτικά και πρόθυμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να ακούσουν οδηγίες.

3. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους: Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη, ότι το sex είναι καθαρά αντρική υπόθεση και πως το πάνω χέρι το έχει ο άντρας. Ναι μεν είναι πιο μεγαλόσωμος και δυνατός, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη γυναίκα που πέφτει στο κρεβάτι, ανοίγει τα πόδια και περιμένει! Ναι μεν ο άλλος θα το εκμεταλλευτεί, αλλά για πόσο βρε κορίτσια; Να γίνει μία, δύο άντε τρεις φορές. Μετά πολύ απλά θα βαρεθεί την απάθεια σας και την έλλειψη πρωτοβουλίας και φαντασίας και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε τηλέφωνο να σας ξαναπάρει. Αφού θέλετε να κάνετε sex, γιατί δεν το δείχνετε με πράξεις; Στο κάτω κάτω αν νιώθετε ότι κάνετε αγγαρεία βρείτε μία δικαιολογία. Όλοι είναι κουρασμένοι στο τέλος της μέρας, δεν έχετε εσείς το αποκλειστικό προνόμιο!

4. Ταμπού: Στον έρωτα και ιδίως στο sex δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού. Όχι ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, απλά δεν πρέπει! Είναι διαφορετικό κάτι να μην σας αρέσει και να μην θέλετε να το κάνετε, και διαφορετικό να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι και να κολλάτε λόγω προκαταλήψεων. Αφήστε δε, που πλέον είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις άντρα ο οποίος να μην έχει και μία κάποια ανωμαλία, όπως να θέλει πρωκτικό, να του αρέσουν οι ρόλοι και τα σενάρια ή ακόμα και το sex σε δημόσιους χόρους. Είναι βλέπετε η ραγδαία άνοδος του πορνό, του οποίου όλοι φυσικά δηλώνουν φαν, που τους γεμίζει τα μυαλά με όλα αυτά τα περίεργα. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το δεχτείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας λίγο ελεύθερο να πειραματιστεί. Δεν είναι κακό ξέρετε!

5. Κάτι βρωμάει εδώ πέρα: Εντάξει είναι λογικό και φυσιολογικό, η δυσάρεστη μυρωδιά να μην είναι και ότι καλύτερο, αλλά να ξέρετε υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Μπορεί λοιπόν να θεωρείτε ότι είστε πεντακάθαρες αλλά στην πραγματικότητα, όταν ο καλός σας πλησιάσει για να σας φιλήσει κάπως πιο... χαμηλά, το έδαφος να μην είναι και τόσο φιλόξενο γι' αυτόν! Αν γενικότερα δεν τα πάτε καλά με την καθαριότητα, τότε είστε άξια της μοίρας σας και καλά κάνει και δεν σας θέλει. Αν από την άλλη, ήταν μία τυχαία συγκυρία, του τύπου είμαι όλη μέρα έξω και δεν ήξερα ότι η βραδιά θα καταλήξει με sex, τότε είστε άτυχες γιατί και πάλι δύσκολα θα ξεπεράσει τη... δυσοδία και θα του μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη. Δεν είναι δίκαιο το ξέρουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή...http://www.queen.gr






via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82



Στη Λέσβο, το τρίχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες στο βυθό της θάλασσας.




Επί τόπου έφτασαν αμέσως άνδρες του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι εντόπισαν γρήγορα το σώμα του άτυχου κοριτσιού και το ανέσυραν. Διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Παρά τις προσπάθειες των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, του ΕΚΑΒ και των γιατρών δυστυχώς το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

lesvosnews



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91




Μετά από 14 μηνές εγκλεισμού, τα αδέρφια Γαβαλά κυκλοφορούν και πάλι ελεύθερα. Η Νότα Γαβαλά μπόρεσε μετά από σχεδόν ενάμισυ χρόνο να αγκαλιάσει και πάλι τον σύζυγο και τα παιδιά της....







Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκομαι με τον άντρα και τα παιδιά μου. Εύχομαι να μην βρεθεί κανένας στη θέση μου, γιατί είμαι και μητέρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ελεύθερη".



Η Νότα Γαβαλά περιέγραψε τις συνθήκες στη φυλακή αλλά και τη σημασία που είχε μια μικρή γλάστρα, που κρατούσε στα χέρια της καθώς έφευγε από τον Κορυδαλλό.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip










perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!

Οι σταγόνες έχουν… εκπληκτική αρχιτεκτονική!



perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων! Η φύση είναι γεμάτη από όμορφα θαύματα. Μερικά από αυτά είναι μεγάλα και εντυπωσιακά, όπως οι μακρινοί γαλαξίες, ας πούμε, ενώ άλλα είναι πολύ, πολύ μικρότερα -αλλά όχι λιγότερο γοητευτικά-, όπως αυτές οι μικροσκοπικές σταγόνες νερού που βλέπετε. Σε αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Ρώσου φωτογράφου Andrew Osokin, οι μικρές υδάτινες σφαίρες εντυπωσιάζουν με την απίθανη αρχιτεκτονική τους, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις συνθέτουν περίτεχνα έργα τέχνης, που μοιάζουν δημιουργημένα από ανθρώπινο χέρι. Κι όμως όλα είναι απλώς έργα της φύσης που καταφέρνει για πολλοστή φορά να μας εκπλήξει ευχάριστα!http://www.real.gr

perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!

perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!

perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!

perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!

perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!

perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!

perierga.gr - Η εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταγόνων!



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1


Στη σύλληψη δύο Γεωργιανών, οι οποίοι σε συνεργασία με δύο ομοεθνείς τους είχαν διαπράξει κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια, προχώρησε η αστυνομία των Χανίων.






Όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Αρτέμης Κουτσαφτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις διαρρήξεων σε σπίτια, με τους δράστες να έχουν αφαιρέσει κοσμήματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 27.000 ευρώ και χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ.


Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.


Ο οδηγός, ο οποίος αναζητείται, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια οι δύο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και δύο τσάντες που περιείχαν πλήθος κοσμημάτων, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και δύο γεμιστήρες.


Ο συνοδηγός, 37 ετών υπήκοος Γεωργίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Χανιά, ενώ τα ξημερώματα συνελήφθη ένας 30χρονος υπήκοος Γεωργίας, επίσης μέλος της οργάνωσης.


Όπως προέκυψε από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, τα αντικείμενα που βρέθηκαν στις δύο τσάντες (εκτός των γεμιστήρων) προέρχονταν από χθεσινή κλοπή σε σπίτι στα Χανιά.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι μέλη οργάνωσης η οποία διέθετε συγκεκριμένη εσωτερική δομή και είχε αναπτύξει συστηματική και διαρκή δράση στη διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων, κυρίως σε σπίτια. Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση, κατά περίπτωση, προέβαιναν σε κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών με τη μέθοδο της θραύσης του ομφαλού των κλειδαριών.


Συγκεκριμένα:

- Στις 2 Μαρτίου διέρρηξαν διαμέρισμα στα Χανιά και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.


- Στις 29 Μαρτίου διέρρηξαν διαμέρισμα και αφαίρεσαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.


- Στις 21 Απριλίου διέρρηξαν διαμέρισμα και αφαίρεσαν μία φωτογραφική μηχανή, μία κάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο, κοσμήματα αξίας 200 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.


- Στις 27 Απριλίου διέρρηξαν σπίτι και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, βιβλιάρια καταθέσεων, δελτία ταυτότητας και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε κοσμήματα.


- Στις 6 Μαΐου διέρρηξαν διαμέρισμα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.


- Στις 7 Ιουνίου διέρρηξαν διαμέρισμα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.300 ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.


- Από τις 11 έως τις 16 Ιουνίου διέρρηξαν διαμέρισμα και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 10.850 ευρώ.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της κλοπής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


«Σε εορτάσιμες συνθήκες υποδεχόμαστε τον νέο υπουργό Πολιτισμού, με όλες τις λέξεις να δηλώνουν αυτό που σήμερα πανηγυρίζουμε, τη θεσμική παλινόρθωση του ΥΠΠΟ» τόνισε ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός ΠΑΙΘΠΑ, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας, κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής του αποκαταστημένου πλέον Υπουργείου Πολιτισμού.






«Σε αυτή τη χαρά το πρώτο μερίδιο έχει ο εκλεκτός φίλος, πολιτικός και συνάδελφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, που τον υποδεχόμαστε εγκαρδίως και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αλλά ένα μικρό κομμάτι θεωρώ ότι ανήκει και σε μένα γιατί από την πρώτη στιγμή, εδώ και ένα χρόνο, με όλους τους ανθρώπους του υπουργείου αυτό που αποτελούσε τη μόνιμη επωδό τής καθημερινής μας αγωνίας ήταν ο πόθος και η επιθυμία να υπάρξει επιτέλους αυτή η παλινόρθωση» επισήμανε ο κ. Τζαβάρας.



«Tο ΥΠΠΟ επανασυστήνεται και ξεκινάει μια νέα διαδρομή, ελπίζω συναρπαστική, γόνιμη και ωφέλιμη τους ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς της δημοσιονομικής και οικονομικής κρίσης. Και έχω απόλυτη επίγνωση ότι σε αυτό το υπουργείο ο πήχης είναι πολύ ψηλά, καθώς έχουν περάσει από εδώ, μεταξύ άλλων, ο σημερινός πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς και ο Κώστας Καραμανλής, που επέλεξε, παράλληλα με τα πρωθυπουργικά καθήκοντα στην πρώτη περίοδο της θητείας του, να ασκήσει και εκείνα του ΥΠΠΟ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο νέος υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Όλα αυτά, που ξεκινούν σήμερα, γίνονται στο πλαίσιο μιας καινούργιας κοινής πολιτικής προσπάθειας. Μιλάω για τη συνεργασία των δύο κομμάτων, που αποτελεί ταυτόχρονα και ένα πολύ ενδιαφέρον πολιτικό εγχείρημα: για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική Ελλάδα συνεργάζονται δύο ιστορικά αντίπαλα κόμματα που συγκρούστηκαν επί τέσσερις δεκαετίες με σφοδρότητα για διαφορετικές αιτίες» τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα, που όμως θα πετύχει. «Ο τόπος μας χρειάζεται κυβερνήσεις σταθερές και μακράς πνοής που να συνθέτουν απόψεις και να παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καλύτερο πεδίο σύνθεσης και εθνικής συνεννόησης από τον Πολιτισμό» επισήμανε.



«Θεωρώ ότι είναι μια σωστή απόφαση η ανασύσταση του Υπουργείου Πολιτισμού, λόγω συμβολισμού αλλά και ουσίας, καθώς η Ελλάδα είναι πολιτισμός» δήλωσε ο υπουργός ΠΑΙΘΠΑ, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον απερχόμενο υπουργό, Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος -όπως είπε - λειτούργησε ως «κατ' ουσίαν υπουργός Πολιτισμού», καθώς και προς τη γενική γραμματέα Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη -η οποία παραμένει στη θέση της - για την άψογη συνεργασία και το έργο που παρήγαγαν.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Με αιχμές εκ μέρους του απερχόμενου υπουργού, Αντώνη Ρουπακιώτη, κατά δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία, τόσο ο ίδιος, όσο και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, ευθύνονται για τη διάλυση της τρικομματικής κυβέρνησης, ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Δικαιοσύνης.



Ο κ. Ρουπακιώτης, μεταξύ των άλλων, ανέφερε: «Συμμετείχα σε μια κυβέρνηση και με έφλεγε το ενδιαφέρον μέσα από τις διαφωνίες να παραχθεί αποτέλεσμα, να υπάρξει δημιουργία. Υπήρξαν πίκρες και εναντιώσεις και εδώ και έξω. Τούτη τη στιγμή, τις βάζεις στη γωνία και το μέλλον καλείται να τις παραγράψει. Εύχομαι αυτό το δείγμα γραφής που υπήρξε, ως δείγμα κουλτούρας και συνεργασίας πολιτικών δυνάμεων, με διαφορετικές αφετηρίες, η ελληνική κοινωνία να το αποδεχθεί και να αποζητήσει την ενίσχυση, κάθε φορά, αυτών των κυβερνήσεων συνεργασίας. Ο καθένας κρίνεται».



Ο κ. Ρουπακιώτης προχώρησε και σε μια προσωπική, όπως είπε, εξομολόγηση, επισημαίνοντας, μεταξύ των άλλων: «Όλον αυτόν τον καιρό κάποιοι με είχαν οδηγήσει σε κρίση συνείδησης. Μου δημιούργησαν ένα συνειδησιακό πρόβλημα. Κάποιοι είπαν ότι ο Ρουπακιώτης και ο Μανιτάκης είναι υπουργοί για γέλια και για κλάματα και οδήγησαν το καράβι στην ξέρα. Αναρωτήθηκα, "εγώ που δεν μπορώ να σπρώξω ούτε κουβαρίστρα, έριξα το καράβι στη ξέρα;". Άρα, είχα δύναμη. Και σκέφτηκα, "έγκριτοι αυτοί που τα έγραψαν, όπως ο καθημερινός κελαηδιστής, έγκριτα και αυτά που λένε". Άλλωστε, εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ούτε συγκροτήματα συμφερόντων, ούτε χαλκεία ψευδολογιών. Τα εξομολογήθηκα όλα αυτά στον Παναγιώτη, τον οδηγό μου, γιατί εγώ κυκλοφορώ, μόνος μου στους δρόμους χωρίς αστυνομικούς, και μου είπε ο Παναγιώτης: "άστο, υπουργέ μου, το παίρνω εγώ πάνω μου" και έτσι ησύχασα».



Ακολούθως, ο κ. Ρουπακιώτης ευχαρίστησε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του υπουργείου Δικαιοσύνης και εξέφρασε την εκτίμησή του προς αυτούς.



Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, επισήμανε πως έρχεται να διαδεχθεί «έναν έντιμο άνθρωπο, έναν εργάτη του δικαίου, έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στη Δικαιοσύνη» και πως αυτό το έργο θα συνεχίσει. «Υπάρχουν διαφορές αλλά αυτές θα αμβλυνθούν μέσα από τη σύνθεση των απόψεων που έχουμε κατά καιρούς συζητήσει» σημείωσε ο κ. Αθανασίου και πρόσθεσε: «Το ζήτημα είναι να βάλουμε ένα λιθαράκι να πάει η χώρα ένα βήμα πιο πέρα και αυτό θα κάνουμε». Τόνισε, δε, πως προσβλέπει σε συνεργασία για την αναθεώρηση του Συντάγματος και για άλλες θεσμικές δράσεις.



Ο τέως υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνης, η θέση του οποίου καταργήθηκε μετά τον χθεσινό κυβερνητικό ανασχηματισμό, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμή που του έκανε να υπηρετήσει στο υπουργείο Δικαιοσύνης και συμπλήρωσε πως «η Δικαιοσύνη και η Ανάπτυξη πηγαίνουν μαζί», ενώ αναφέρθηκε στο έργο του υπουργείου Δικαιοσύνης.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Δείτε: Το φόρεμα με τον λεκέ!



Σε διαδικτυακή δημοπρασία διατίθεται συνολικά 32 αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα για το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις της πρώην μαθητευόμενης στον Λευκό Οίκο Μόνικα Λεβίνσκι με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, όπως ανακοίνωσε ο οίκος Nate D. Sanders Auctions...



Η συλλογή είχε δοθεί από τον πρώην εραστή της Λεβίνσκι, τον Άντι Μπλέιλερ, στον ειδικό εισαγγελέα Κένεθ Σταρ στη διάρκεια της έρευνάς του για το σκάνδαλο Κλίντον-Λεβίνσκι τη δεκαετία του 1990, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών.



Η σχέση της Λεβίνσκι με έναν παντρεμένο, τον Μπλέιλερ, αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της έρευνας που οδήγησε στην διαδικασία αποπομπής του προέδρου Μπιλ Κλίντον από την Βουλή των Αντιπροσώπων το 1998 με την κατηγορία της ψευδορκίας για την υπόθεση Λεβίνσκι.







Ανάμεσα στα αντικείμενα αυτά είναι μια επιστολή προς τους Μπλέιλερ που φέρει την υπογραφή του Κλίντον, φωτογραφίες, κάρτες της Λεβίνσκι και ενδύματα που είχε δωρίσει η 39χρονη σήμερα Λεβίνσκι στην Κέιτ Νέισον, τη σύζυγο του Μπλέιλερ, η οποία τα διαθέτει στη δημοπρασία.



Η πώληση των αντικειμένων αναμένεται να αποφέρει 25.000 έως 50.000 δολάρια συνολικά.




via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip











Γάντι που γράφει στον.. αέρα!

Αντικαθιστά το πληκτρολόγιο και θα μπορούσε ενδεχομένως χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τα γυαλιά της Google


Θα μπορούσε να αποτελέσει το τέλος του πληκτρολογίου ή ακόμα και του στυλό. Το airwriter, ή αλλιώς το γάντι που επιτρέπει την σύνταξη μηνυμάτων στον… αέρα είναι πλέον γεγονός και έρχεται από ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καρλσρούης, στη Γερμανία.



Με τη βοήθεια αισθητήρων και γυροσκοπίων που έχουν ενσωματωθεί στο γάντι, το επαναστατικό αξεσουάρ μπορεί να «διαβάζει» τις κινήσεις του χεριού του χρήστη. Έτσι κατά τη διάρκεια της «γραφής στον αέρα» το προηγμένο σύστημα του γαντιού μεταφράζει τις κινήσεις σε γράμματα σχηματίζοντας στο τέλος τις λέξεις.Οι υπερευαίσθητοι αισθητήρες καταγράφουν τις κινήσεις του χεριού του χρήστη, οι οποίες με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bluetooth μεταφέρονται ασύρματα σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή υπό μορφή σημάτων. Εκεί γίνεται η επεξεργασία τους και η τελική μετάφρασή τους σε λέξεις.



Το μέλλον της «αόρατης» επικοινωνίας

Για κάθε γράμμα της αλφαβήτου το σύστημα δημιουργεί ένα στατιστικό μοντέλο βάσει του μοτίβου κίνησης που καταγράφει, μαθαίνοντας έτσι τον τρόπο «γραφής» του ιδιοκτήτη του. Κάθε μοντέλο αντιστοιχεί σε ένα γράμμα με αποτέλεσμα στο τέλος όλα τα γράμματα μαζί να σχηματίζουν λέξεις. Ακόμα, το «έξυπνο» σύστημα είναι σε θέση να ξεχωρίζει πότε ο χρήστης κουνάει το χέρι του επειδή θέλει να γράψει στον αέρα και ποτέ το κουνά για άλλους λόγους.Σύμφωνα με τους επινοητές του, το airwriter θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη σύνταξη μηνυμάτων και email. «Το airwriting μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γραφή λέξεων στον αέρα, όπως δηλαδή θα κάναμε επάνω σε έναν αόρατο πίνακα» εξηγεί ο διδακτορικός φοιτητής Κρίστοφ Άμα.Η συγκεκριμένη τεχνολογία, εκτιμά ο ίδιος, θα μπορούσε μελλοντικά να ενσωματωθεί σε «έξυπνα» ρούχα που θα επιτρέπουν στους κατόχους τους να συντάσσουν μηνύματα οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χωρίς την ανάγκη επιπλέον εξοπλισμού.«Η διαδραστικότητα θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά μας» τονίζει ο ίδιος. «Οι κινήσεις που κάνουμε με τα χέρια μας - π.χ. μαγείρεμα, καθάρισμα, χαιρετισμός - δεν είναι ίδιες με τις κινήσεις της γραφής. Το έξυπνο σύστημα του airwriter “τρέχει” διαρκώς με αποτέλεσμα να γνωρίζει ποιες κινήσεις αντιπροσωπεύουν τα γράμματα της αλφαβήτου» προσθέτει ο Αμα.

«Το γενικό ποσοστό λάθους του συστήματος στην παρούσα φάση ανέρχεται στο 11%, ωστόσο μόλις το σύστημα προσαρμοστεί στον τρόπο γραφής του χρήστη το ποσοστό αυτό μειώνεται σε μόλις 3%» καταλήγει ο ερευνητής.Ο ευρηματικός νεαρός και επικεφαλής της προσπάθειας, έλαβε πρόσφατα το βραβείο Google Faculty Research Award, του αμερικανικού κολοσσού Google, που μεταφράζεται σε περίπου 60.000 ευρώ, γεγονός που ενισχύει τις φήμες περί ανάπτυξης ενός συνοδευτικού αξεσουάρ για τα hi-tech γυαλιά Google Glass.Σκοπός των γερμανών επιστημόνων τώρα είναι να συρρικνώσουν το σύστημα «γραφής στον αέρα», προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εύχρηστο, κομψό και οικονομικό αξεσουάρ επικοινωνίας.http://www.tovima.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7

«Καλούμαστε να απαντήσουμε στην πρόκληση να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της πολιτικής και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για...



να υπογράψουμε το νέο κοινωνικό Συμβόλαιο», ανέφερε ο νέος υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.



Ο κ. Χρυσοχοΐδης έβαλε δυο στοιχήματα, το ένα να αποδείξουν οι υπάλληλοι του υπουργείου ότι το κράτος δεν είναι φραγμός στην ανάπτυξη και το δεύτερο να βγάλουμε τη χώρα πιο γρήγορα από την κρίση.



Παράλληλα αναφέρθηκε στην εθνική προσπάθεια που, όπως είπε «θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί για χειροπιαστά αποτελέσματα» επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι «έμπειρος υπουργός» και έχει θητεύσει «σε αρκετά υπουργεία αλλά αυτή η εποχή είναι δύσκολη και απαιτεί δεξιότητες από τους πολιτικούς και τη διοίκηση ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα σε μετρήσιμους στόχους».



Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης παραδίδοντας το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στο νέο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τόνισε: «Σε 10-15 ημέρες θα μπορούν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ».



Αναφορικά με τους οδικούς άξονες ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «αναμένεται η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία που επετεύχθη με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες ώστε να κατατεθούν οι συμβάσεις προς κύρωση στη Βουλή».



Επίσης υπογράμμισε ότι «έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και για τα περιφερειακά αεροδρόμια ενώ μέσα στο καλοκαίρι παραδίδονται οι επεκτάσεις του Μετρό» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στα τέλη Ιουλίου προς το Ελληνικό και στα τέλη Σεπτεμβρίου προς Χαϊδάρι».



«Έχουμε μπροστά μας μια εθνική προσπάθεια και δεν έχουν σημασία ούτε τα κόμματα ούτε τα πρόσωπα», σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης. «Αυτό που μετράει είναι η Ελλάδα και αυτό πρέπει να το κάνουμε πράξη με χειροπιαστά αποτελέσματα», πρόσθεσε.



Ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι θα έχει πολύ καλή συνεργασία με τον κ, Χρυσοχοΐδη και πρόσθεσε ότι «με τη βοήθεια του Θεού θα φέρουμε θετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC




Πόσταρε φωτογραφία με το στήθος της κι άρχισαν τα εγκεφαλικά....







Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Imogen Thomas έχει ξαναβρεί την σιλουέτα της κι έχει επιστρέψει στο μόντελινγκ με ένα «καυτό» ημερολόγιο για το 2014.



Η 30χρονη Ουαλή ποζάρει στο φακό όλο νόημα και με διάχυτη τη σεξουαλικότητά της επιδεικνύοντας το πληθωρικό της μπούστο.



«Είμαι και πάλι εδώ» έγραψε η σέξι μαμά και πόσταρε την ανάλογη φωτογραφία, αναστατώνοντας για μια ακόμη μία φορά το twitter.







Στη συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία με την κόρη της Ariana.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip










Η κλιματική αλλαγή θα επηρεάζει και την παραγωγικότητα

Οι καύσωνες που συνδέονται με τα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής ειδικώς του θερμοκηπίου θα επηρεάζουν συνεχώς, πλέον, μεγάλες οικονομίες στον πλανήτη καθώς η πολύωρη εργασία στους χώρους εκτός των γραφείων συν τω χρόνω θα αποβαίνει λιγότερο παραγωγική, τόνισε κλιματολογική μελέτη σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Η κατακόρυφη αύξηση της υγρασίας στην ατμόσφαιρα τα τελευταία έτη με συνοδό άνοδο της μέσης θερμοκρασίας κατά τους θερινούς μήνες, ως τελική συνέπεια έχει να υποχωρεί σε ποσοστό 10% ο παραγωγικός συντελεστής της εργασίας στον εξωτερικό χώρο --εν μέσω θερμικού στρες του εργαζόμενου--, γράφει η βρετανική επιθεώρηση Nature Climate Change δημοσιεύοντας ολόκληρη την μελέτη. 'Ομως αυτός ο παραγωγικός συντελεστής θα φθίνει διαρκώς από τώρα μέχρι και το 2050. Τη χρονιά εκείνη, αυτός θα μειωθεί ακόμα και σε ποσοστό 20% υπογραμμίζουν οι συντάκτες της βρετανικής μελέτης για το κλίμα και την εργασία στο ύπαιθρο.

Εργασία στον εξωτερικό χώρο κάνουν κατ'εξοχήν οι αγρότες, οι στρατιωτικοί, όσοι εργάζονται στα μεγάλα αναπτυξιακά δημόσια έργα. Γεωγραφικώς, όλη η αραβική χερσόνησος, όλη η ινδική επικράτεια, η βόρεια Αυστραλία, η νοτιοανατολική Ασία κατά μεγάλα της τμήματα, τέλος η Καραϊβική θάλασσα θα υποστούν --αμείλικτα-- τις συνέπειες αυτής της (απότοκου της άνευ περιορισμού εκβιομηχάνισης) κλιματικής αλαγής, επισημαίνει η μελέτη. Διαπίστωσε, επίσης, καθ' όλο το 2010 την αισθητή αύξηση της υγρασίας στην ατμόσφαιρα, προκαλούσα από 0,8 βαθμού Κελσίου --μέχρι όμως 5βαθμη-- αύξηση της μέσης ημερήσιας θερμοκρασίας, σε σύγκριση με τα αρχεία από το 1860-1960. Το 2050, η αύξηση της υγρασίας στην ατμόσφαρια μπορεί να ανέλθει ακόμα και κατά 11 μονάδες με σαφέστατα ανοδική τάση μέσης ημερήσιας θερμοκρασίας. Επομένως, άκρως αρνητική επίπτωση για την εργασία σε χώρο εκτός των γραφείων, βεβαιώνει η ίδια μελέτη.

Δεν προκύπτει, όμως, από την ανάγνωση της βρετανικής επιστημονικής μελέτης ότι οι συντάκτες της συνυπολόγισαν επαρκώς ότι τα αέρια που συντείνουν στο φαινόμενο θερμοκηπίου κάνουν διαφορετικές εκπομπές --ανά περιοχή του πλανήτη αλλά και ημερολογιακό έτος.

Εξίσου δεν μοιάζει να συνυπολόγισαν οι ίδιοι το ότι θα έχουν οπωσδήποτε συντελεστεί μεγάλες πρόοδοι στην τεχνολογία τα 35 ερχόμενα έτη.

Χάρη στις προόδους αυτές, ο καύσωνας που δυνητικά αντιπροσωπεύει καίριο κίνδυνο για την υγεία του εργαζόμενου εκτός γραφείου, ενδεχομένως να γίνει τότε λιγότερο κουραστικός για τον εργαζόμενο, αντιτείνουν όσοι πιστεύουν στη διαρκή τεχνολογική εξέλιξη και τη θετική συνδρομή της στην καθημερινή μας ζωή.http://www.real.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1

«Το ελληνικό ναυτικό δαιμόνιο είναι αυτό που έχει βγάλει τη χώρα πολλές φορές από πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να εμπιστευτούμε ξανά τους Έλληνες ναυτικούς και...



επιχειρηματίες της θάλασσας», δήλωσε ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής.



Απευθυνόμενος προς τον απερχόμενο υπουργό Κωστή Μουσουρούλη, του ευχήθηκε «καλές θάλασσες, να έχει επιτυχία στο κοινοβουλευτικό του έργο και να αναπτυχθεί ακόμα η ιδιαίτερη πατρίδα του η Χίος».



Ο κ. Βαρβιτσιώτης, αναφέρθηκε στην παραίνεση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προς το νέο υπουργικό συμβούλιο, ότι όλοι οι υπουργοί οφείλουν να είναι δωρικοί, να λένε λίγα και να είναι αποτελεσματικοί στη δουλειά τους.



«Γι' αυτό από σήμερα», πρόσθεσε, «θα ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια». Ζήτησε επίσης την αρωγή όλων, αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι εύκολο.



Επίσης τόνισε, ότι νιώθει ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση για την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του, «σε μια δύσκολη συγκυρία όπου η νέα κυβέρνηση έχει επωμιστεί το βάρος της δύσκολης μετάβασης της χώρας στη σταθερότητα».



«Την περίοδο που διανύουμε χρειάζεται όλοι να τρέξουμε γιατί εμείς πρέπει να διαμορφώσουμε το μέλλον για τους νέους ανθρώπους αντιμετωπίζοντας πολλές παθογένειες και αδυναμίες του ελληνικού πολιτικού συστήματος», δήλωσε ο νέος υπουργός και πρόσθεσε: «Εμείς βρισκόμαστε εδώ ως υπηρέτες της νέας γενιάς και μιας Ελλάδας που πρέπει να αναπτυχθεί και ενός οράματος, ότι αυτή η χώρα πρέπει να βγει γρήγορα από αυτή την κρίση που τη μαστίζει».



Ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε επίσης ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ναυτιλία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης γιατί είναι συνυφασμένη με την ελληνική σημαία και, ότι η ελληνόκτητος ναυτιλία και η ελληνική ναυτιλία είναι αυτή που μας δίνει πολιτική πρωτοκαθεδρία σε παγκόσμιο επίπεδο».



«Οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται, σημασία έχει να αφήνουν κάτι που να μπορεί να πατήσει ο επόμενος για να πάει λίγο παραπάνω και εμείς θέλουμε να πάμε την Ελλάδα ψηλότερα», τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κλείνοντας την ομιλία του.



«Αναλαμβάνεις σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα», τόνισε ο απερχόμενος υπουργός Κωστής Μουσουρούλης και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για τη μοναδική δυνατότητα και ευκαιρία που του έδωσε, προκειμένου ως Έλληνας και ως νησιώτης να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι για να ξεφύγει η χώρα από το τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει.



Ευχαρίστησε τους στενούς του συνεργάτες και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ενώ αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο για την ανασυγκρότηση του υπουργείου το χαρακτήρισε ως «βάση αισιοδοξίας για το μέλλον».



«Να είμαστε όλοι ενωμένοι και η ναυτεργασία και η πλοιοκτησία καθώς έχουμε αποδείξει ως Έλληνες ότι στις δύσκολες στιγμές δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» τόνισε ο Κωστής Μουσουρούλης και ζήτησε τη στήριξη των υπηρεσιών του υπουργείου προς τη νέα ηγεσία.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

«Την ώρα που χιλιάδες ανασφάλιστοι συμπολίτες μας αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, η ασφαλιστική κάλυψη του..

συνόλου των πολιτών περικόπτεται εκ νέου σύμφωνα και με τις εξαγγελίες της προηγούμενης βδομάδας με την περαιτέρω συρρίκνωση του δημόσιου συστήματος Υγείας, η δικομματική κυβέρνηση τοποθετεί στο Υπουργείο Υγείας τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.



Και προσθέτει: «Η επιλογή αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις χειρότερες μέρες που έρχονται για τη δημόσια Υγεία». Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διαλύσει κάθετι δημόσιο έχει απομείνει και να ολοκληρώσει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης στο χώρο της Υγείας».



«Ο κ. Γεωργιάδης, ακραιφνής θιασώτης των μνημονιακών πολιτικών, θα υλοποιήσει και θα ολοκληρώσει χωρίς κανένα ενδοιασμό τη συγχώνευση και το κλείσιμο και άλλων νοσοκομείων, τον πλήρη αποκλεισμό των μεταναστών από το δικαίωμα στην περίθαλψη, τις απολύσεις του υγειονομικού προσωπικού που είναι αναγκαίες για να πιάσουν το πλάνο τους», τονίζεται στην ανακοίνωση.



Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να σταματήσουν εδώ και τώρα οι εγκληματικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως «οι προβλέψεις για αρνητικές συνέπειες μακροχρόνια στην υγειά του ελληνικού λαού αποτελούν γι’ αυτούς απλώς παράπλευρη απώλεια».



Επισημαίνει δε, πως για το ΣΥΡΙΖΑ κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει ανάχωμα για το δικαίωμα σε ισότιμη πρόσβαση όλων στην Υγεία και ένα ολοκληρωμένο δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.



«Οι πολιτικές αυτές θα ανατραπούν με το συντονισμένο αγώνα των εργαζομένων στην Υγεία αλλά και όλου του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση τελώντας σε πανικό, απομονωμένη κοινωνικά και πολιτικά προσπαθεί να ολοκληρώσει το έργο της καταστροφής. Να τους σταματήσουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC
Σάλος από το ανθελληνικό τιτίβισμα του Τούρκου σημαιοφόρου Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά το παραλήρημα στο twitter του σημαιοφόρου της Τουρκίας στην τελετή έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων...

και χάλκινου Ολυμπιονίκη της ελληνορωμαϊκής πάλης, Ριζά Καγιάλπ.



Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τούρκος αθλητής έγραψε στο twitter σχόλια με άκρως εθνικιστικό ύφος. Συγκεκριμένα, σχολίασε δυσφημιστικά τις διαδηλώσεις στο πάρκο Μαξίμ Γκαζί της Κωνσταντινούπολης και χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «γ.......ς προδότες», ενώ το παραλήρημά του είχε και συνέχεια: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».



Όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε σάλος με όσα είχε γράψει, τα οποία αναπαράχθηκαν και από πολλά ΜΜΕ. Ο ίδιος προσπάθησε να το... μαζέψει διαγράφοντας τα «τιτιβίσματα» και ξαναγράφοντας νέα στα οποία, αυτήν την φορά στο στόχαστρο του βρέθηκαν μόνο οι Αρμένιοι, τους οποίους κατηγόρησε πως είναι προδότες.



Το θέμα πήρε διαστάσεις, με την Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), να ζητάει από την αποστολή της Τουρκίας την αποβολή του από το Μεσογειακό Χωριό και την παραδειγματική τιμωρία του. Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας, απέβαλε τον 24χρονο αθλητή και συμφωνεί με την επιβολή ποινής.



Ωστόσο στο αντίθετο άκρο βρίσκεται η Οργανωτική Επιτροπή, η οποία προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους του σκανδάλου και θα τιμωρήσει τον Τούρκο σημαιοφόρο, μόνο αν το θέμα αποκτήσει διαστάσεις, κάτι το οποίο πρέπει να θεωρείται βέβαιο, καθώς ήδη η εφημερίδα «Ας» χαρακτηρίζει ως απίστευτο σκάνδαλο την ενέργεια του Τούρκου σημαιοφόρου.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97

Στο φιλότιμο προσπαθεί να ρίξει ένας επιχειρηματίας τους πελάτες του στις Σέρρες...


Έτσι κάτω από την επιγραφή με την σχετική διάταξη που είναι υποχρεωμένος να έχει σε εμφανές σημείο, ο ίδιος κρέμασε κάτι πολύ μεγαλύτερο κι ευδιάκριτο.




Η φωτογραφία του seleo.gr είναι από φαστφουντάδικο χωριού των Σερρών

Απίστευτη ταμπέλα σε κατάστημα σε χωριό των Σερρών


via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91

"Ο Πρωθυπουργός εκφώνησε τον επικήδειο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ο γάμος έχει δώρο την διαγραφή των..



χρεών των κομμάτων και την παραγραφή των εγκλημάτων τους", τονίζει ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την εισήγηση του Αντώνη Σαμαρά στο υπουργικό συμβούλιο.







"Σκοπός είναι η γέννηση μιας Ελλάδας χωρίς εθνική κυριαρχία σε μια φεντεραλιστική Ευρώπη. Λογαριάζουν όμως χωρίς τους Έλληνες. Δεν θα τους το επιτρέψουμε", επισημαίνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Στη Λέσβο, το τρίχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες στο βυθό της θάλασσας.Επί τόπου έφτασαν αμέσως άνδρες του...

Λιμενικού Σώματος οι οποίοι εντόπισαν γρήγορα το σώμα του άτυχου κοριτσιού και το ανέσυραν.



Διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.Όπως διαβάζουμε στο LesvosNews, παρά τις προσπάθειες των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, του ΕΚΑΒ και των γιατρών δυστυχώς το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική στιγμή που οι άνδρες του λιμενικού βγάζουν το παιδί στην στεριά....




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Την άποψη ότι η νέα δικομματική κυβέρνηση είναι πιο αδύναμη, διότι έχει μικρότερη κοινοβουλευτική στήριξη από την προηγούμενη, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του...

ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.



«Συναποτελείται δε, πιο φανερά πλέον, από τα δύο κόμματα που έφεραν την Ελλάδα στα μνημόνια, την ίδια στιγμή που έχει πάψει να υπάρχει το αριστερό άλλοθι της ΔΗΜ.ΑΡ που λειτουργούσε και σαν το… “αποσμητικό χώρου” για την τρικομματική κυβέρνηση. Κι αυτή πάντως θα κριθεί από το αποτέλεσμα του έργου της», ανέφερε, μιλώντας στον Alpha 9,89.



«Αυτό που με εντυπωσίασε αρνητικά από το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι ότι για μια ακόμη φορά βιάστηκαν να μοιράσουν τις υπουργικές καρέκλες, τακτοποιώντας τα πρόσωπα, και άφησαν για αργότερα την προγραμματική συμφωνία», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.



Και συμπλήρωσε: «Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός προσπάθησε να εμφανίσει, στην πρώτη του ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο, ως “φρεσκαδούρα” μια κυβέρνηση που είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων προσώπων. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι μια κυνική και άπληστη κυβέρνηση με τους ίδιους ανθρώπους να κορδώνονται στις ίδιες περίπου καρέκλες».




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών

– Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, όταν οδηγός επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία μετά από τροχαίο.




Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στο σημείο όπου γίνονται τα έργα της Ολυμπίας Οδού και υπάρχει η ειδική σήμανση. Εξαιτίας κάποιου τροχαίου που είχε σημειωθεί λίγη ώρα νωρίτερα, στο σημείο υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν εκτροπή και ειδοποιούσαν τους οδηγούς να πηγαίνουν με μικρότερη ταχύτητα.


Ο εν λόγω οδηγός, επιλέγοντας να μην ακολουθήσει τις συστάσεις που είχαν υποδειχθεί από τους αρμόδιους, προσπέρασε την ουρά που είχε δημιουργηθεί και βρέθηκε μπροστά στον τροχονόμο, ο οποίος τον σταμάτησε.


Ο οδηγός έξαλλος, δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει τον τροχονόμο ενώ στη συνέχεια συνελήφθη. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αιγίου ενώ σε βάρος του οδηγού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία.



Πηγή: patrastimes

via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Αυξημένο από 30% έως και 100% είναι το τέλος επιτηδεύματος που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος οι φορολογούμενοι μαζί με το φόρο εισοδήματος και την εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα που απέκτησαν το 2012.


Το τέλος επιτηδεύματος και για το οικονομικό έτος 2013 (χρήση 2012) θα επιβληθεί σε όσους επιτηδευματίες, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, άσκησαν δραστηριότητα μέσα στη διαχειριστική περίοδο 2012. Από το τέλος επιτηδεύματος γλιτώνουν μόνο όσοι έχουν υποβάλει δήλωση διακοπής εργασιών στην εφορία, ακόμη κι αν αυτή υποβλήθηκε εκπρόθεσμα.





via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

Νέο κύκλο τριβών και εσωστρέφειας προακαλεί στη Νέα Δημοκρατία ο "μέγας συμβιβασμός" με το ΠΑΣΟΚ και τη νομή της κυβερνητικής πίτας. Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να πέτυχε να ...



συμπεριλάβει στο ίδιο σχήμα όλες τις τάσεις της ΝΔ με την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μ. Βαρδιτσιώτη ακόμα και τον αμφιλεγόμενο Άδωνη Γεωργιάδη, ωστόσο στο εσωτερικό του κόμματος επικρατεί δυσφορία για το αυξημένο μερίδιο που παραχωρήθηκε στο ΠΑΣΟΚ καθώς και για την έξοδο στελεχών όπως ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης.



Με το κλίμα που επικρατεί στα ανώτερα κλιμάκια του κομματικού μηχανισμού, συνδέεται κατά την άποψη πολιτικών σχολιαστών και η άρνηση της Σ. Βούλτεψη να αποδεχθεί τη θέση της υφυπουργού Υγείας, όπου θα είχε προϊστάμενο υπουργό τον Αδωνι Γεωργιάδη.



Μία άλλη επιλογή που βρίσκει αντίθετο τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ είναι η απομάκρυνση από την κυβέρνηση του Ευρ. Στυλιανίδη, για τον οποίοστελέχη επισήμαιναν χθες ότι αποτελεί "γένημα-θρέμμα" της ΝΔ και έχει θητεύσει επιτυχώς σε τρία υπουργεία.



Μεγάλες παραχωρήσεις στο βωμό ενδοκομματικών και διακομματικών ισορροπιών θεωρούν την ανάθεση δύο ιδιαίτερα σημαντικών υπουργείων στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Διοικητικής Μεταρρύθμισης) και στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (Υποδομών και Μεταφορών).



Ο πρώτος θα χειρισθεί το μείχον θέμα των μαζικών απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, που πρέπει να γίνουν την επόμενη διετία.



Ο δεύτερος, σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά συχνά διαφοροποιούμενος από την κομματική γραμμή, θα χειρισθεί θέματα σημαντικών μεταρρυθμίσεων που αφορούν αντίστοιχα πολυπληθείς κοινωνικές ομάδες και και μεγάλων αποκρατικοποιήσεων, οι οποίες συναρτώνται με τεράστια οικονομικά συμφέροντα.







via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC








Το να φτιάχνεις φαΐ στο πλυντήριο σίγουρα ακούγεται εξωπραγματικό και αστείο...Όταν όμως πρόκειται για συνταγή ΣΕΦ, τότε δεν μπορείς παρά να το δοκιμάσεις!...







Συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Φιλέτο σολομού σε κομμάτια

¼ του φλιτζάνιού φρέσκο ​​χυμό λάιμ

αλάτι και μαύρο πιπέρι

1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

αλουμινόχαρτο



Πως θα το φτιάξετε:



Λαδώστε τη γυαλιστερή πλευρά ενός αλουμινόχαρτου με το λάδι. Κόψτε το σε δύο κομμάτια και τοποθετήστε τα κομμάτια σολομού. Γυρίστε πολύ καλά τις πλευρές του αλουμινόχαρτου ώστε να μην πέσει το λάδι και ραντίστε με το λαιμ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

Τώρα, κλείστε το αλουμινόχαρτο ώστε να δημιουργηθούν 2 αεροστεγή πακέτα (για να σιγουρευτείτε ότι δεν φεύγει αέρας, πιέστε το αλουμινόχαρτο από επάνω απαλά, αν ο αέρας διαφεύγει έυκολα, τότε ξανατυλίξτε).

Βάλτε τα πακέτα στο επάνω ράφι του πλυντηρίου. Τρέξτε ένα κανονικό πρόγραμμα πλύσης. Όταν τελειώσει, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και σερβίρεται.



Είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν το είχατε φανταστεί και όμως πρόκειται για τη συνταγή του Σεφ

Bob Blumer.



πηγή: neadiatrofis



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos


Ο σημαιοφόρος της Τουρκικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες, Ρίζα Καγιάαλπ μέσω Twitter προχώρησε σε ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια κατά των Ελλήνων και των Αρμένιων.


Ο χάλκινος ολυμπιονίκης της Τουρκίας στα 120 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης στους Αγώνες του Λονδίνου και πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι αναφερόμενος στους συμπατριώτες του που εξακολουθούν να διαδηλώνουν έγραψε στο Twitter «Γαμ… προδότες. Αφήσατε στην πλατεία τους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά.»



Ο αθλητής που ήταν ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες έσβησε το σχόλιο αλλά το θεμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η τουρκική ολυμπιακή επιτροπή ζήτησε να τιμωρηθεί, όμως οι διοργανωτές των αγώνων αναφέρουν ότι έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Βυθισμένη στη θλίψη η Paris Jackson Προσοχή σκληρές εικόνες

Σε θεραπεία θα υποβληθεί για μήνες η κόρη του Michael Jackson, Paris, η οποία περνά βαθιά κατάθλιψη η οποία φαίνεται πως την οδήγησε στην...

απόπειρα αυτοκτονίας.



Σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα, όταν αφαιρέθηκαν οι επίδεσμοι, μετά την απόπειρά της να κόψει τις φλέβες της, τα τραύματα που αποκαλύφθηκαν ήταν τρομακτικά. «Η Paris προσπάθησε να σκοτωθεί και δεν ήταν η πρώτη φορά», δήλωσε μία πηγή.



Η Paris φαίνεται πως είχε αφοσιωθεί εδώ και καιρό στο «εγχείρημά» της. Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο ίντερνετ προκαλούν σοκ καθώς είναι φωτογραφίες με κοψίματα, επιθυμία αυτοκτονίας και θάνατο.



Πηγές της οικογένειάς της ανέφεραν πως η Paris είναι καλύτερα στο ιατρικό κέντρο UCLA όπου νοσηλεύεται αλλά παραμένει σε άρνηση και δεν αποδέχεται τη θεραπεία. Παρότι δεν φαίνεται να έχει πλέον την επιθυμία να κόψει τις φλέβες της, οι ειδικοί προειδοποιούν τους δικούς της ανθρώπους πως πρέπει να βρουν τι είναι αυτό που τη βυθίζει στη θλίψη.



Πληροφορίες αναφέρουν πως το νεαρό κορίτσι θα μεταφερθεί από το UCLA σε άλλο κέντρο θεραπείας, όπου και αναμένεται να μείνει για τρεις μήνες.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97

Δείτε το δίκυκλο ''ηχοσύστημα'' που εντόπισε

, φωτογράφισε και μας έστειλε φίλος αναγνώστης ο οποίος βρέθηκε στην νότια παραλία της Καστοριάς την πρώτη βραδιά του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro.






kostarazi24.blogspot.gr

via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91