follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία ενός χωριού έξω από την Χαλκίδα.






Ήταν βραδινές ώρες όταν ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και άρχισε να ζητάει λεφτά.


Αφού είδε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, έδειξε τις διαθέσεις του.


Άρπαξε την 69χρονη γυναίκα και άρχισε να την βιάζει.


Την ώρα που προσπάθησε ο 80χρονος άντρας να αντιδράσει, άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε.


Ύστερα από λίγο όταν έφυγε από το σπίτι, το άτυχο ζευγάρι ειδοποίησε το νοσοκομείο της Χαλκίδας και αμέσως μεταφέρθηκαν εκεί.


Αυτή την στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και ψάχνουν για τα ίχνη του δράστη ενώ ενδέχεται να υπάρχει και συνεργός που κρατούσε «τσίλιες».





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Το κακόβουλο λογισμικό, με την ονομασία «Ransomware» ή κοινώς «ιός των 100 ευρώ», που εξακολουθεί να εμφανίζεται στο διαδίκτυο, παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα έξαρση σε πολλές χώρες, όπως και στη χώρα μας.






Το συγκεκριμένο λογισμικό εμφανίζει μήνυμα στον χρήστη, το οποίο αναφέρει (στην ελληνική του έκδοση) ότι ο υπολογιστής του έχει κλειδωθεί από την Ελληνική Αστυνομία και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λόγω παράνομης δραστηριότητας. Επιπλέον αναφέρει ότι για το «ξεκλείδωμα» απαιτείται χρηματικό ποσό (συνήθως 100 ευρώ), το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί μέσω καρτών πληρωμής, όπως PaySafe ή Ukash.


Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πείθονται από τέτοια μηνύματα, τα οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν προέρχονται από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.


Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι οι χρήστες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προβαίνουν σε καταβολή χρημάτων - πληρωμές. Αντίθετα, συνιστά τον τερματισμό της λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή και προτείνει να ζητείται η βοήθεια τεχνικού, για την απομάκρυνση του κακόβολου λογισμικού.


Είναι αυτονόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία, συνεχίζει η ανακοίνωση, σε καμία περίπτωση, δεν ζητάει πληρωμή προστίμου ή προστίμων τέτοιας μορφής, από τους πολίτες, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί για την αποφυγή εξαπάτησής τους.


Υπενθυμίζεται ότι το παραπάνω λογισμικό έχει ως στόχο να αποσπάσει χρήματα από τους χρήστες του διαδικτύου, «μολύνοντας - παίρνοντας» τον έλεγχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους.


Ο συνηθέστερος τρόπος δράσης του, είναι το «μπλοκάρισμα» της λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ έχουν αναφερθεί και άλλοι τρόποι δράσης, όπως η κρυπτογράφηση αρχείων.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91


Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει ότι το κακόβουλο λογισμικό, με την ονομασία "Ransomware" ή κοινώς "ιός των 100 ευρώ"...



που εξακολουθεί να εμφανίζεται στο διαδίκτυο, παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα έξαρση στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι το παραπάνω λογισμικό έχει ως στόχο να αποσπάσει χρήματα από τους χρήστες του διαδικτύου, «μολύνοντας - παίρνοντας» τον έλεγχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους.

Ο συνηθέστερος τρόπος δράσης του, είναι το «μπλοκάρισμα» της λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ έχουν αναφερθεί και άλλοι τρόποι δράσης, όπως η κρυπτογράφηση αρχείων.

Το συγκεκριμένο λογισμικό εμφανίζει μήνυμα στον χρήστη, το οποίο αναφέρει (στην ελληνική του έκδοση) ότι ο υπολογιστής του έχει κλειδωθεί από την Ελληνική Αστυνομία και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λόγω παράνομης δραστηριότητας. Επιπλέον αναφέρει ότι για το "ξεκλείδωμα" απαιτείται χρηματικό ποσό (συνήθως 100 ευρώ), το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί μέσω καρτών πληρωμής, όπως PaySafe ή Ukash.

Παρακαλούνται οι χρήστες του διαδικτύου να μην πείθονται από τέτοιου είδους μηνύματα και να ΜΗΝ προβαίνουν σε καταβολή χρημάτων - πληρωμές. Αντίθετα, ενδείκνυται να τερματίζεται η λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και να ζητείται η βοήθεια τεχνικού, για την απομάκρυνση του κακόβολου λογισμικού.

Είναι αυτονόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία, σε καμία περίπτωση, δεν ζητάει πληρωμή προστίμου ή προστίμων τέτοιας μορφής, από τους πολίτες, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί για την αποφυγή εξαπάτησής τους.



πηγή:makeleio.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Σάλο προκάλεσε πρόσφατα το σκάνδαλο PRISM για την παρακολούθηση πολιτών μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης...

Το γεγονός πως οποιοσδήποτε κυβερνητικός οργανισμός μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα έχει ταρακουνήσει τους χρήστες του Internet. Υπάρχουν τρεις απλοί τρόποι έτσι ώστε να μειώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτή την απειλή.



Ας κρυπτογραφήσουμε τα πάντα!



Η έννοια της κρυπτογράφησης υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα ο γραπτός λόγος θεωρείται από πολλούς ως ένα είδος κωδικοποίησης που είναι κατανοητή από ένα ευρύ κοινό. Από την άλλη πλευρά η κρυπτογραφία στα ηλεκτρονικά αρχεία, έχει να κάνει με την προστασία των δεδομένων που υπάρχουν σε ένα σκληρό δίσκο, σε ένα δίκτυο Cloud ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο ηλεκτρονικής αποθήκευσης.



Το να κωδικοποιήσουμε τα αρχεία μας αποτελεί ίσως τον πιο απλό τρόπο ώστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα. Τόσο στα Windows όσο και στο Mac OS, υπάρχουν ενσωματωμένα συστήματα, γνωστά ως Bitlocker και FileVault αντίστοιχα.



Ας σερφάρουμε με ασφάλεια



Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενεργοποίηση του τοίχους προστασίας στον υπολογιστή μας αλλά και η εγκατάσταση ενός antivirus. Εκτός από αυτές τις κινήσεις όμως θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ποιες πληροφορίες μοιραζόμαστε με τις διάφορες ιστοσελίδες. Για παράδειγμα, λίγοι γνωρίζουν πως η Google αποθηκεύει τα αρχεία των αναζητήσεων μας. Βέβαια, όποιος δε μπορεί να αποχωριστεί την καλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, μπορεί απλά να ρίξει μία ματιά στο Tor (The Onion Router).



Το Tor Project κρυπτογραφεί πολλές φορές το αρχικό μήνυμα μας (δηλαδή τη λέξη ή πρόταση αναζήτησης) πριν αποστείλει τις πληροφορίες μας μέσα από μία τυχαία σειρά αναμεταδοτών, μέχρι να φτάσουν στο διακομιστή προορισμού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα αποτελέσματα αναζήτησης που φτάνουν στον δικό μας υπολογιστή.



Απλή λογική



Να μην μένουμε συνδεδεμένοι στους λογαριασμούς όταν απλά σερφάρουμε στο Internet. Επίσης καλό είναι να ενεργοποιήσουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου που διαθέτει το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιούμε. Επίσης, μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε στο Διαδίκτυο και ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι λογικό για τον καθένα να θέλει να μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook κάποιες ωραίες στιγμές, όμως δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου χρήστες έπεσαν θύματα ληστείας, απλά και μόνο επειδή δημοσίευσαν κάτι στο wall τους.



Να χρησιμοποιούμε τις ρυθμίσεις ασφαλείας που μας παρέχει το Facebook, για να προστατεύσουμε τον λογαριασμό μας. Στο μενού ρυθμίσεων, ενεργοποιούμε όλες τις δυνατές επιλογές, από την ασφαλή πλοήγηση μέχρι και τις ειδοποιήσεις για τη σύνδεση στο λογαριασμό μας.



Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να διαγράφετε συχνά το ιστορικό του πλοηγού σας αλλά και να έχετε το νου σας σε διάφορα emails που δε γνωρίζετε τον αποστολέα. Σε γενικές γραμμές φερθείτε έξυπνα πριν μοιραστείτε οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία και σερφάρετε ξέγνοιαστα.



πηγή:newsbeast.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1



«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας στοργικός πατέρας για μένα και την αδελφή μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Πρινς Τζάκσον, γιου του αξέχαστου βασιλιά της ποπ στην ακροαματική διαδικασία που γίνεται αυτές τις μέρες για τον γιατρό Κόνραντ Μάρεϊ που κατηγορείται για τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή.




Στη δίκη παρουσιάστηκαν και πολλές φωτογραφίες του με τα παιδιά του στα οποία αποτυπονώταν η αφοσίωση και η στοργικότητα απέναντι στα παιδιά του, παρά τα όσα υποστηρίζουν οι επικριτές του, ότι δηλαδή κακομεταχειριζόταν τον γιο του Πρινς και την κόρη του Πάρις.


Στη δίκη παρουσιάστηκαν και βίντεο κατά τα οποία ο Μάικλ Τζάκσον παίζει με τα παιδιά του ή τους τραγουδάει, δείχνοντάς τους όλη την αγάπη του.


Δείτε το σπάνιο βίντεο.







via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας («SD» - selective default), από «CCC/C» υποβάθμισε τη μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της Κύπρου, ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's.






Η υποβάθμιση από τον S&P ακολουθεί την απόφαση του οίκου Fitch να υποβαθμίσει το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο (IDR) της Κύπρου σε τοπικό νόμισμα σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας (Restricted Default) από "CCC".


Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο αξιολόγησης, η απόφαση για υποβάθμιση της Κύπρου σε «SD» είναι αποτέλεσμα της ανακοίνωσης της κυπριακής κυβέρνησης για ανταλλαγή σειράς κυπριακών ομολόγων, που διέπονται από το εγχώριο δίκαιο.


Κατά την εκτίμηση του S&P, η ανταλλαγή των ομολόγων σημαίνει και σημαντική αλλαγή των όρων του επηρεαζόμενου χρέους και αποτελεί, σύμφωνα με τα κριτήρια του οίκου, δυσμενή ανταλλαγή ομολόγων.


Ωστόσο, ο οίκος αναφέρει ότι θα αναβαθμίσει το συντομότερο την αξιολόγηση της Κύπρου, από «SD», σε «CCC +».


Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο επιλεκτικής χρεοκοπίας, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να υπάρξει ανησυχία, αφού, όπως εξήγησε, πρόκειται για τεχνικής φύσεως υποβάθμιση και όχι ουσιαστική.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Για να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές μύγες, πάρτε ένα μικρό ποτήρι, γεμίστε το ½ "με ξύδι μήλου, μηλίτη, και 2 σταγόνες υγρό πιάτων! Ανακατεύουμε καλά. Οι ...





μύγες θα μπουν στο κύπελλο και θα "φύγουν" για πάντα!



Απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια: Βάλτε μικρούς σωρούς από καλαμποκάλευρο, όπου θα δείτε τα μυρμήγκια. Μπορούν να τρώνε καλαμποκάλευρο συνέχεια, αλλά δεν μπορούν να το χωνέψουν. Μπορεί να πάρει μια εβδομάδα ή έτσι, ειδικά αν βρέχει, αλλά λειτουργεί και δεν έχετε το άγχος για τα κατοικίδια ζώα ή τα μικρά παιδιά να υποστούν ζημία!





πηγή:neadiatrofis.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news










Τι σχέση έχει το IQ με το σεξ; Εσύ ξέρεις;

Τι σχέση έχει το IQ με το σεξ; Εσύ ξέρεις;




Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι και στη σεξουαλικότητα των ανθρώπων μπορεί να...


υπάρχει νοημοσύνη, όπως υπάρχει ο δείκτης ευφυΐας και συναισθηματικής νοημοσύνης.

Όπως υποστηρίζουν μάλιστα, η σεξουαλική νοημοσύνη είναι επίκτητη, επομένως καλλιεργείται και βελτιώνεται έχοντας θετικό αντίκτυπο στην ερωτική ζωή όλων, ακόμα και όσων θεωρούν ότι δεν είναι ιδιαίτερα «σεξουαλικοί».

Για να έχει κάποιος μια καλή σεξουαλική ζωή δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επιδίδεται σε πολύωρες ερωτικές περιπτύξεις προκείμενου να βελτιωθεί. Το μυστικό της καλής σεξουαλικής ζωής κάποιου εστιάζεται στην καλή γνώση και αποδοχή του εαυτού και των επιθυμιών του, σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του χαρακτήρα του που αποκτάτε από την παιδική ηλικία συμβάλοντας αργότερα στη διαμόρφωση της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως στην καλή σεξουαλική ζωή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο εγκέφαλος. Έρευνες έχουν δείξει πως τα άτομα που έχουν φαντασιώσεις παρουσιάζουν αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και καλή ερωτική δραστηριότητα. Αντιθέτως, τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν τη φαντασία τους στο σεξ παρουσιάζουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Βέβαια οι επιθυμίες και οι φαντασιώσεις αυτές εννοείται πως έχουν όρια και ανταποκρίνονται σε φυσιολογικές και όχι παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Πώς διαμορφώνεται η ερωτική ταυτότητα κάποιου;

Πέρα από τα κοινωνικά στερεότυπα και τις πολιτισμικές επιρροές το σεξουαλικό προφίλ κάθε ανθρώπου επηρεάζεται άμεσα και από τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τις προσωπικές του εμπειρίες. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις, τα κριτήρια επιλογής του ερωτικού συντρόφου, ο τρόπος και η ποιότητα του σεξ που αναζητά κάποιος στη ζωή του, εξαρτάται από το πώς έχει μάθει να αντιμετωπίζει το σεξ, τη σωματική επαφή και την εικόνα του γυμνού. Ένα παιδί το όποιο έχει μεγαλώσει σ' ένα περιβάλλον που το σεξ αποτελεί ταμπού, τότε θα έχει αρκετές αναστολές καθώς το σεξ δεν θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για αυτό. Ρόλο παίζουν επίσης η αγάπη, η τρυφερότητα και η εμπιστοσύνη που έχει δεχτεί κανείς στη παιδική, εφηβική και ενήλικη ζωή.

Πώς βελτιώνεται η σεξουαλική ζωή και νοημοσύνη;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα υψηλό ερωτικό IQ σε συνδυασμό με την απαιτούμενη συναισθηματική νοημοσύνη, μπορεί να εξασφαλίσει και μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

• Μην αφήνετε τα ερωτικά σας ταμπού να σας καταπιέζουν στο σεξ

• Μην φοβάστε να μοιραστείτε τους φόβους, τις αναστολές αλλά και τις φαντασιώσεις σας με το σύντροφό σας. Η επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να αντλήσετε την ερωτική ικανοποίηση που επιθυμείτε.

• Μην αφήνετε τη σχέση σας να εφησυχάζει και μαζί με αυτή ούτε τη σεξουαλική σας επιθυμία.

• Μην προσπαθείτε να υπερβείτε τα όρια σας, αλλά σεβαστείτε τα όρια του συντρόφου σας.http://www.newsbomb.gr






via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82


Πάρτε τα υπογλώσσιά σας και δείτε την Χριστίνα Κολέτσα με το...μπικινάκι της στην παραλία...



















via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

Προσοχή! Νέα κομπίνα μέσω διαδικτύου Μεγάλη απάτη έχουν στήσει επιτήδειοι(η οποία είχε στηθεί και παλαιότερα) στο διαδίκτυο και τα θύματα είναι χιλιάδες και στην Ελλάδα. Τα θύματα βλέπουν...

ξαφνικά στην οθόνη του υπολογιστή τους ένα μήνυμα ότι δήθεν μπήκαν σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό και τους έπιασε η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ο υπολογιστής μπλοκάρεται και καλούνται να πληρώσουν 100 ευρώ για να ξεμπλοκαριστεί .

Δείτε το βίντεο από το MEGA






via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Συγκινημένη εμφανίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου στην τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές της, αφού από τη νέα σεζόν εντάσσεται στο δυναμικό του Star.






Δείτε την αποφώνηση της δημοσιογράφου ΕΔΩ...






via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE
Έγκυος η 41χρονη της τραγωδίας στον Άγιο Στέφανο Νέες πτυχές της τραγωδίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τέσσερα 16χρονα...

κορίτσια καθώς και η μητέρα ενός εξ αυτών, αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα.



Όπως αναφέρουν τα «Νέα», επικαλούμενα πληροφορίες του περιβάλλοντος των θυμάτων, η 41χρονη οδηγός του οχήματος ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της.



Μία ακόμα τραγική διάσταση του δυστυχήματος είναι ότι οι γονείς ενός εκ των θυμάτων είχαν χάσει και άλλο παιδί, ένα αγοράκι μόλις τρεισήμισι ετών, σε τροχαίο.



Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο.



Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος το ξημέρωμα του Σαββάτου στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, που κόστισε τη ζωή σε μια 41χρονη γυναίκα και τέσσερα 16χρονα κορίτσια.



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας η 41χρονη οδηγός δεν είχε ίχνη αλκοόλ στο αίμα της, ούτε φαίνεται να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας που ίσως θα μπορούσε να εξηγεί την ξαφνική αλλαγή της πορείας του ΙΧ.



Ακόμη δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί καμία καταγραφή από κάμερα που να αποτυπώνει τις τελευταίες κινήσεις του οχήματος, ενώ δεν υπήρχε και κάποιος αυτόπτης μάρτυρας.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


«Μας προβληματίζει όλους αυτό το τροχαίο δυστύχημα» είπε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων.






Ο κ. Μαδιάς ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Στον τόπο του ατυχήματος δεν υπάρχουν ούτε φυσικά ούτε τεχνικά εμπόδια. Είναι μια απεριόριστη ευθεία και βλέπουμε ξαφνικά το όχημα να εκτρέπεται προς τα δεξιά σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση. Αρχικά, προσκρούει πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα. Πάνω στην πρωτογενή αυτή σύγκρουση, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός».


Και πρόσθεσε: «Όλα έχουν συντελεστεί από την πρόσκρουση του οχήματος πάνω στον τοίχο». Ανέφερε πάντως ότι: «Αν περνούσε κάποιο ζώο ή υπήρξε κάποια αιφνίδια παρεμβολή μπροστά στην κατεύθυνση της οδηγού θα είχαμε κάποιο ίχνος τροχοπέδησης μικρής ή μεγάλης έκτασης.


Μας προβληματίζει όλους αυτό το τροχαίο ατύχημα», ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «Οπωσδήποτε, υπήρξε μία απόσπαση της προσοχής της οδηγού».





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Δύο μέλη κυκλώματος, που οργάνωνε την παράνομη έξοδο αλλοδαπών από το εσωτερικό της χώρας προς κράτη της Ευρώπης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.


Οι δύο αλλοδαποί, 61 και 28 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο Κλειδιού, ενώ κατευθύνονταν με φορτηγό διεθνών μεταφορών προς την Ηγουμενίτσα.



Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν στην καρότσα του φορτηγού, στην οποία υπήρχε σφραγίδα τελωνείου, συνολικά 14 αλλοδαπούς που δεν είχαν δικαίωμα εξόδου από τη χώρα.



Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σκοπός του κυκλώματος ήταν η μεταφορά αλλοδαπών κυρίως από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και η παράνομη προώθησή τους σε διάφορες χώρες της ΕΕ.



Το χρηματικό ποσό, που κατέβαλλαν οι διακινούμενοι, ανέρχεται σε 4.000 ευρώ, ενώ τα κέρδη που θα αποκόμιζαν τα μέλη του κυκλώματος θα υπερέβαινε το ποσό των 50.000 ευρώ.



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και εντοπισμό και άλλων μελών του κυκλώματος.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91





Μία ακόμα περίπτωση ασέλγειας εις βάρος μικρού ανήλικου κοριτσιού καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης από τη μητέρα του φερόμενου ως θύματος.






Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε χθες Παρασκευή ο 83χρονος Γ.Α. γείτονας της καταγγέλουσας παρέσυρε το 11χρονο κοριτσάκι της πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του όπου του έκανε τις ασελγείς χειρονομίες στα γεννητικά του όργανα.


Tο κοριτσάκι έφυγε κατατρομαγμένο και πήγε εμφανώς ανήσυχο στο σπίτι του χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα.


Την επόμενη ημέρα ο 83χρονος προσπάθησε και πάλι να πάρει το κοριτσάκι που έπαιζε με άλλα παιδάκια στη γειτονιά του στο σπίτι του για να ασελγήσει προφανώς και πάλι εις βάρος του.

Το κοριτσάκι όμως έφυγε τρομαγμένο και γύρισε στο σπίτι του.


Οι γονείς του κατάλαβαν από τη συμπεριφορά του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.


Έτσι αφού το πίεσαν ασφυκτικά εξιστόρησε τα όσα του είχαν συμβεί και έβαλε τα κλάματα.

Αμέσως οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου κατήγγειλαν το γεγονός.


Κατόπιν αυτού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 83χρονου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.


Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού είναι συγκλονισμένοι από την περιπέτεια του παιδιού τους το οποίο αντιμετωπίζει ήδη ψυχολογικά προβλήματα.


Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

lesvosnews.gr





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του χθες το πρωί ο 41χρονος Νίκος Τζιανής, μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.






Ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε με την γυναίκα του στη Λάρισα συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία. Πίσω του άφησε ένα γράμμα το οποίο το «αφιερώνει» σε όλους όσους «τον έφεραν στο σημείο αυτό».


«Δεν μπορώ πλέον να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια από ντροπή», γράφει στο σημείωμά του και εύχεται το αίμα του να «γίνει ποτάμι που θα πνίξει όλους όσους έφεραν τον ελληνικό λαό σ' αυτή την κατάσταση». Καλεί επίσης όλους του Έλληνες να «ξυπνήσουν και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους».


Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξέφρασε τον πόνο του αλλά και τον θυμό του που ο φίλος του έφυγε έτσι με αυτόν τον τρόπο.


Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος έγραψε:

Πονάω πολύ που σου απαντώ Νικόλα στο τελευταίο σου γράμμα.

Είμαι θυμωμένος μαζί σου αλλά και με τον εαυτό μου που έφυγες έτσι.

Ίσως κάνω λάθος που σου γράφω δημόσια αλλά ξεκινήσαμε μαζί φίλε και νιώθω οτι θα το ήθελες αυτό .

Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα απο εσένα να φύγεις έτσι.

Νόμιζα οτι μαζί θα αποτρέπαμε πολλούς Έλληνες απο αυτή την πράξη.

Λείπω γιατί δεν μπορώ ανθρώπινα να δώ την γυναίκα σου και τα παιδιά σου στο τελευταίο αντίο.

Δέν είναι η ώρα για μεγάλα λόγια, αλλά σου ΟΡΚΊΖΟΜΑΙ ότι θα δώσω τα πάντα για να πείσω τους ΕΛΛΗΝΕΣ να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ και να φέρουμε την ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην Πατρίδα μας.

Φίλε μου Νικόλα.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.....





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ο εθνικός δρόμος Tarim Desert Highway διασχίζει την έρημο Τακλαμακάν στην Κίνα. Το συνολικό μήκος της οδού είναι 552 χιλιόμετρα, εκ των οποίων περίπου τα 446 περνούν από ακατοίκητες περιοχές, ενώ οι οδηγοί διασχίζουν αμμόλοφους και θίνες που πολλές φορές φτάνουν και τα 20 μέτρα σε ύψος, θάβοντας στην κυριολεξία σε πολλά σημεία το δρόμο. Προκειμένου να αποτραπεί αυτό το φαινόμενο οι αρχές φύτεψαν μια σειρά από δέντρα σε διάφορα σημεία έτσι ώστε η άμμος να σταθεροποιηθεί με τις ρίζες τους. Για πέντε χρόνια η κυβέρνηση πειραματίστηκε με διάφορα φυτά που θα μπορούσαν να επιβιώσουν σε συνθήκες ερήμου.



Σήμερα, σχεδόντα 4/5 της εθνικής οδού πλαισιώνονται από μια κατάφυτη ζώνη 72 έως 78 μέτρα φαρδιά, καλύπτοντας μια συνολική έκταση άνω των 3.000 στρεμμάτων. Ο δρόμος της ερήμου, όπως είναι ευρέως γνωστός, έχει μεγάλη οικονομική σημασία, λόγος για τον οποίο άλλωστε έπρεπε να φροντιστεί η διατήρησή του. Η εθνική οδός δημιουργήθηκε το 1995 για να εξυπηρετήσει έναν σημαντικό αγωγό πετρελαίου που βρίσκεται κάτω από την έρημο Τακλαμακάν, και πιο συγκεκριμένα την πρόσβαση στο εν λόγω σημείο αλλά και τη μεταφορά των εμπορευμάτων στα νότια της χώρας χωρίς να χρειάζεται οι οδηγοί να κάνουν παράκαμψη εκατοντάδων χιλιομέτρων γύρω από την έρημο.

perierga.gr - Ο μεγαλύτερος δρόμος μέσα στην έρημο!

perierga.gr - Ο μεγαλύτερος δρόμος μέσα στην έρημο!

perierga.gr - Ο μεγαλύτερος δρόμος μέσα στην έρημο!

perierga.gr - Ο μεγαλύτερος δρόμος μέσα στην έρημο!








perierga.gr




via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82




Την τελευταία του πνοή, άφησε στο διαμέρισμά του, στη Νέα Υόρκη, ο διάσημος φωτογράφος Bert Stern,σε ηλικία....









83 ετών.



Ο Stern ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους, που οι σταρ λάτρευαν. Η μεγάλη του αδυναμία ήταν η Marylin Monroe, την οποία και φωτογράφισε έξι εβδομάδες πριν εκείνη πεθάνει, για την έκδοση της αμερικανικής Vogue.



Η Μarylin και ο Stern έμειναν κλεισμένοι για τρεις ημέρες στο Bel Air Hotel και της τράβηξε περισσότερες από 2500 φωτογραφίες.



Οι περισσότερες από αυτές ήταν ημίγυμνες και δεν πουλήθηκαν ποτέ στο περιοδικό. Το 2008, όμως, έγινε μια δημοπρασία και πουλήθηκαν 36 από αυτές στην τιμή των 150 χιλιάδων δολαρίων.



Ο Stern ανάμεσε σε άλλες είχε φωτογραφίσει την Sophia Lauren, την Aundrey Hepburn, την Twiggy, την Elizabeth Taylor και τον Truman Capote.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3




Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας έκλεισε το 2009 το γραφείο του που ήταν αφιερωμένο στα UFO, τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ), αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πιθανόν δεν υπάρχουν και ως εκ τούτου δεν δημιουργούν απειλή για την ασφάλεια, σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα....







Μέσα σε περισσότερο από 50 χρόνια, "όλες οι παρατηρήσεις UFO που είχαν αναφερθεί στο υπουργείο Άμυνας δεν αποκάλυψαν τίποτε που να μας αφήνει να σκεφθούμε ότι υπάρχει κάποια εξωγήινη παρουσία ή μια στρατιωτική απειλή για το Ηνωμένο Βασίλειο", είχε εξηγήσει το 2009 ένας δημόσιος λειτουργός, ο Καρλ Μάντελ, σε υπόμνημα που είχε απευθύνει στον τότε υπουργό Άμυνας, τον Μπομπ Έινσγουορθ.



Από το 2000 ως το 2007 το υπουργείο ελάμβανε κατά μέσο όρο 150 αναφορές για εμφανίσεις UFO κάθε χρόνο, αλλά καταγράφηκε μια ισχυρή αύξηση από την αρχή του 2009 ως το Νοέμβριο του ίδιου έτους, με 520 αναφορές σε μια περίοδο μόλις εννέα μηνών. Η αύξηση αυτή μπορεί να αποδοθεί στη μόδα των κινέζικων φαναριών, που ανεβαίνουν στον ουρανό και τον φωτίζουν.



"Το επίπεδο των πόρων που διατέθηκαν" στην υπηρεσία για τα UFO "αυξήθηκε ως αντίδραση σε μια πρόσφατη αύξηση των εμφανίσεων UFO, περιορίζοντας έτσι το προσωπικό που ασχολούνταν με δραστηριότητες πολύτιμες για την άμυνα", ανέφερε ακόμη ο Καρλ Μάντελ καθώς πρότεινε το κλείσιμο του γραφείου για τα UFO.



Μετά την αναφορά αυτή, το υπουργείο έκλεισε τελικά την τηλεφωνική γραμμή που είχε τεθεί στη διάθεση του κοινού για να επισημαίνει οποιοδήποτε άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.



Τα εθνικά αρχεία έδωσαν επίσης σήμερα στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες των αναφορών για UFO στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών που προηγήθηκαν του κλεισίματος της υπηρεσίας, κυρίως γύρω από το κοινοβούλιο και το μνημείο Στόουνχεντζ στη νοτιοανατολική Αγγλία.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1
Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, έγραψε ένα μήνυμα στο facebook!






Έκανε μία πρωτότυπη πρόταση γάμου! Όχι, κορίτσια μην στενοχωριέστε δεν παντρεύεται απλώς θέλησε να κάνει μία πλάκα!


Έγραψε συγκεκριμένα «Εσένα κάποια στιγμή θα σε παντρευτώ... Πάρτο χαμπάρι» και όποιος άνοιγε την διεύθυνση τον παρέπεμπε στο... δικό του προφίλ! Έκανε δηλαδή πρόταση γάμου σε όλους τους φίλους του!





gossip-tv



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Θρασύτατη ήταν η κλοπή που έγινε σε κεντρικό δρόμο της Πρέβεζας, όταν πατέρας με τον γιό του άρπαξαν από μια γυναίκα το πόσο των 600 ευρώ, την ώρα που εκείνη τα μετρούσε.






Οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα.


Συγκεκριμένα, από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου και του 17χρονου γιού του, οι οποίοι την Τετάρτη στην πόλη της Πρέβεζας διέπραξαν κλοπή σε βάρος 47χρονης.


Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι σε κεντρική οδό της πόλης της Πρέβεζας, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν 47χρονη ημεδαπή και της απέσπασαν από τα χέρια το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, το οποίο εκείνη τη στιγμή καταμετρούσε.


Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Το γύρο του Facebook κάνει τις τελευταίες ώρες το αποχαιρετιστήριο γράμμα ενός γιου προς τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο.




Η γυναίκα υπήρξε ένα από τα εκατοντάδες ανώνυμα θύματα της κρίσης που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία.


Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα:

Του γιου της, Πέτρου Αργυρίου...

Δεν κρατάω πλέον λογαριασμό για τις αυτοκτονίες της κρίσης. Είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι από χθες είναι +1. Και είμαι τόσο βέβαιος, γιατί αυτό το +1 που προστέθηκε στα μαθηματικά του θανάτου ήταν η μητέρα μου.

Από τους γονείς μου αποσυνδέθηκα συναισθηματικά πολύ νωρίς γιατί εκείνοι υποστήριζαν το σύστημα και με προετοίμαζαν για αυτό όπως κάναν όλοι οι νοικοκυραίοι της εποχής.

Στα εφηβικά μου μάτια, η συναισθηματική μου απομάκρυνση από τους γονείς μου ήταν μια τιτάνια μάχη κατά του συστήματος που γνώριζα από τα μικρά μου πόσο στρεβλό και διεφθαρμένο ήταν χωρίς να χρειάζομαι κάποια δηλητηριώδη πολιτική κατήχηση για να με προγραμματίσει.

Φυσικά, όσο δίκιο και αν είχα, είχα άδικο. Γιατί οι γονείς μου, όπως εκατομμύρια άλλοι γονείς, ήταν απλοί και αφελείς άνθρωποι που παγιδεύτηκαν από την γαλαντόμο τοκογλυφία του συστήματος της εποχής τους.

Σφάλμα θανάσιμο για αυτούς και τη γενιά μου και όσες άλλες γενιές απομένουν να ρθουν, αλλά σφάλμα που οφειλόταν στην άγνοια.

Ακριβώς χάρη στην πρόωρη αποσύνδεση μου και στην απόρριψη όλων των γονεϊκών στερεότυπων μπορώ αντικειμενικότατα να σας πω:

Η μάνα μου ήταν αγία. Όπου έβλεπε ανάγκη έστεργε. Πέρασε χρόνια ολόκληρα στα νοσοκομεία της ντροπής και της οδύνης και έκανε εθελοντικά τη νοσηλεύτρια και την ψυχοπομπό σε δεκάδες συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους.

Αγκάλιαζε όποιο παιδί βρισκόταν στο διάβα της.

Η ψυχή της δεν είχε το παραμικρό ψεγάδι. Τον παραμικρό δόλο.

Η ανεξάντλητη αγάπη της ήταν η συνδετική κόλλα για την οικογένεια όλη.

Αεικίνητη, με μια ζωντάνια που έβαζε κάτω όλα της τα παιδιά μαζί.

Σήκωσε τόσους σταυρούς αγόγγυστα. Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα. Δε ζήτησε τίποτα.

Όλα για τους άλλους.

Η Βαρβάρα για όλους και κανείς για τη Βαρβάρα. Δε καταδεχόταν να ζητήσει βοήθεια.

Τα τελευταία χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα της ζωής της, ακόμη και με τα τόσα που είχε περάσει.

Η κρίση μπήκε στη ζωή της, στο νοικοκυριό της. Το μέλλον των τριών παιδιών της, όλα τους σπουδαγμένα, πουθενά στον ορίζοντα. Η σύνταξη του άντρα της καρατομήθηκε βάναυσα. Σύνταξη δουλεμένη και πληρωμένη μέχρι την τελευταία της στιγμή πήγε κάτω από το μισό. Σύνταξη κλεμμένη από τους πολιτικούς αλήτες.

Η γκρίνια του πατέρα καθημερινή. Η πίεση αφόρητη. Η ψυχική επίθεση από τα μήντια που ήθελαν να μας κάνουν να συμμορφωθούμε με τη μαζική κλοπή περιουσιών, αξιοπρέπειας και ζωής, αδιάκοπη.

Η μάνα σήκωνε τους σταυρούς όλων. Δούλευε ασταμάτητα στο νοικοκυριό της, με νυχτερινά τιμολόγια για να σώσει κανά ευρώ.

Αμείλικτη με τον εαυτό της. Αδυσώπητη. Κοιμόταν 4 ώρες την ημέρα για να τα έχει όλα στην εντέλεια.

Πριν από 20 μέρες, αιφνίδια, κάτω από όλη αυτή την πίεση και με τον όλο πόνο που είχε στωικά συσσωρεύσει η καλή μου μάνα κατέρρευσε.

Το μικροσκοπικό ζωντόβολο με την τόση ζωή έγινε σκιά του εαυτού της.

Δεν ήθελε να φάει. Δεν ήθελε να μιλήσει.

Μάταιοι οι γιατροί.

Κάποτε η μάνα μου, με τις εκλάμψεις θυμοσοφίας που είχε, με είχε αγγίξει βαθύτατα λέγοντας μου:

Παιδί μου σε θαυμάζω: Είσαι σαν το φοίνικα. Κάθε φορά που πέφτεις σηκώνεσαι.

Προσπάθησα να της αντιγυρίσω το δάνειο ψυχής. Να της πω μάνα, θυμάσαι; Φοίνικας είσαι και εσύ.

Μα το σκοτάδι είχε σβήσει τον σπινθήρα της.

Μες στη θολούρα της έλεγε παλαβομάρες. Έλεγε στα παιδιά της, σε εμάς, πως αυτή μας δολοφόνησε. Πως μας κατέστρεψε. Ζητούσε κατανόηση για το έγκλημα της. Ζητούσε να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία της. Τιμωρία γιατί όλη τη ζωή της ήταν αγία.

Η τηλεόραση μιλούσε από μέσα της. Έλεγε πως αυτή τα έφαγε όλα. Τα δισεκατομμύρια. Αυτή τα έκλεψε. Ζητούσε να παραδοθεί στην αστυνομία.

Καταλάβαινε το σκοτάδι στο μυαλό της. Την ήξερε την αρρώστια πολύ καλά τόσους και τόσους που είχε συνοδοιπορήσει καρτερικά στο τελευταίο τους της ζωής ταξίδι.

Δε θα παραδιδόταν στην ασθένεια.

Τη χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.

Όταν άλλοι στην ηλικία της τρέμουν το θάνατο, αυτή, εκείνα τα μοιραία δευτερόλεπτα που ο πατέρας μου πήγε να σβήσει το μάτι της κουζίνας, άνοιξε το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και έκανε την ηρωική της έξοδο. Σιωπηλά, αδιαμαρτύρητα, πήρε τους σταυρούς της μαζί της, να βαρύνει το σώμα της πούπουλο των 43 κιλών, να την πάρει στα σοβαρά ο θάνατος που εκείνη πάντα τον έπαιρνε αψήφιστα σε σχέση με τον εαυτό της.

Δεν έκανε ο θάνατος ηρωίδα τη μάνα μου. Όχι όπως έγινε με τον ήρωα Δημήτρη Χρίστουλα. Ηρωίδα ήταν η μάνα μου στην καθημερινότητα της. Μια μικρή καθημερινή ηρωίδα.

Ακούσαμε κραυγές από κάτω.

Μόλις την είδαμε από το μπαλκόνι πεσμένη δίπλα στα σκουπίδια, ο καθένας από εμάς, από την οικογένεια της που λάτρευε, σπάσαμε. Η κολώνα του σπιτιού μας είχε σπάσει, τα κόκκαλα της είχαν σπάσει.

Πέσαμε ο καθένας από εμάς σαν χάρτινοι πύργοι στο πάτωμα σφαδάζοντας από τους λυγμούς.

Κατεβήκαμε κάτω, μέσα στο κεραυνόπληκτο πλήθος.

Η μάνα μας μας άφησε έτσι όπως την θυμόμασταν: ούτε αμιχή. Ούτε σταγόνα αίματος να κηλιδώσει την όψη της.

Όλα μέσα της. Όλη η ζημιά εσωτερικά. Όπως στη ζωή, έτσι και στο θάνατο. Το κοριτσάκι μας.

Ο πατέρας μου τραβούσε τα μαλλιά του. Το σπουργιτάκι μου. Το κατσικάκι μου. Αχ περιστεράκι μου!

Ήταν ακόμη ερωτευμένος μαζί της, με την σύντροφο της ζωής του. Δεν έκλαιγε για αυτόν. Για εκείνη έκλεγε. Κανείς δεν έκλαιγε για τον εαυτό του. Όλοι κλαίγαμε που χάθηκε κάτι τόσο σπάνιο.

Είμαι δολοφόνος φώναζε ο πατέρας μου. Είμαι εγκληματίας.

Όχι ο πατέρας μου δεν ήταν δολοφόνος. Ένας καλός άνθρωπος είναι. Χωρίς πλέον τη λατρεμένη του σύντροφο.

Η μάνα μου δεν άφησε σημείωμα. Δεν προλάβαμε να πούμε ένα αντίο, να ακούσουμε τις τελευταίες της επιθυμίες, να της κρατήσουμε το χέρι, να της χαϊδέψουμε τα μαλλιά, να της δώσουμε ένα φιλί στο μάγουλο. Έφυγε μπροστάρησα, περήφανη και μόνη.

Ο θάνατος της μάνας μου θα μας αφήσει με ακόμη περισσότερα χρέη. Όπως είχα προβλέψει χρόνια πριν για τη χώρα, μετά βίας μπορούμε να θάψουμε τον νεκρό μας, τόσο ζωντανό μέχρι πριν από μερικές στιγμές.

Μας άφησε όμως μια πλούσια κληρονομιά. Την τεράστια ψυχή της. Ένα μικρό κομματάκι από την ψυχή της να δέσει τη ραγισμένα μας από τον τόσο άδικο χαμό της καρδιά μας. Να μας κάνει όχι σκληρότερους αλλά καλύτερους ανθρώπους. Μια κληρονομιά που οφείλουμε να τιμήσουμε. Ελπίζω, μόνο να ελπίζω μπορώ, πως θα φανούμε αντάξιοι του κληροδοτήματος της. Της αγάπης της για όλους τους ανθρώπους.

Ήμουν από τους πρώτους που κατέδειξα το θέμα των αυτοκτονιών της κρίσης. Μια από αυτές ήρθε και στοίχειωσε το σπίτι μας και τη ζωή μας.

Η μάνα μου προσπαθούσε να μας πείσει πως ήταν δολοφόνος. Πως μας σκότωσε. Η μάνα μου δεν ήταν δολοφόνος. Ήταν αγία.

Ο πατέρας μου φώναζε πως ήταν δολοφόνος. Πως την άφησε να πεθάνει. Δεν είναι δολοφόνος. Είναι ένας καλός άνθρωπος.

Ούτε εγώ είμαι δολοφόνος ούτε κανένας από την οικογένεια μου.

Ξέρω όμως ποιος είναι ο δολοφόνος της μάνας μου. Δεν ήταν το χέρι του βέβαια που την έσπρωξε από το παράθυρο. Αυτό έγινε με τη δική της βούληση και με το ανίκητο της, ηρωικό σχεδόν πείσμα στην αξιοπρέπεια.

Ήταν όμως αυτός ο δολοφόνος που έβαλε τη μεγάλη και ασήκωτη κοτρώνα πάνω στην πλάτη της, ακριβώς πάνω από τους σταυρούς της που για δεκαετίες πρόθυμα και αγόγγυστα σήκωνε με τα 43 της κιλά.

Ήταν όμως αυτός που την ανάγκασε, αυτή την αεικίνητη ακαταπόνητη γυναίκα να ακινητοποιηθεί στο κρεβάτι της ντροπής δίπλα στο παράθυρο στης απόδρασης της από την ζωή. Και μόνο αυτό το παράθυρο μπορούσε να δει πλέον σαν έξοδο από ένα πόνο εσωτερικό τόσο φριχτό που ούτε να τον ψελλίσει δεν μπορούσε.

Αυτός ο δολοφόνος, ο κατά συρροή δολοφόνος με την άδεια και την ασυλία να σκοτώνει με δηλητήρια ή σιγαστήρα, είναι το πολιτικό σύστημα της χώρας. Και για αυτό το τέρας πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή.

Καλή ανάπαυση Βαρβάρα μας, γλυκό μας κοριτσάκι!!!





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91

Ένα τρομακτικό ατύχημα στιγμάτισε τον αγώνα GP3 που έγινε στην πίστα του Σίλβερστον όπου δειξάγεται το GP της Formula 1. Οι δύο πιλότοι βγήκαν...

ανέπαφοι από τα μονοθέσιά τους.



Ο Πάτρικ Κουγιάλα προσπάθησε να περάσει τον Νταβιντ Φουμανέλι αλλά το μονοθέσιο του Φινλανδού ανέβηκε πάνω από αυτό του Ιταλού με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά ελαστικά.



Ο Κουγιάλα βγήκε μετά από λίγη ώρα από το μονοθέσιο χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό ενώ και ο Φουμανέλι τη γλίτωσε από... θαύμα αφού το μονοθέσιο πέρασε πάνω από το κεφάλι του.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97


Απρόβλεπτες εξελίξεις λαμβάνει το θρίλερ με τις αναζητήσεις των Αλβανών παραστρατιωτικών «Ουτσεκάδων» στην ορεινή Ναυπακτία αφού μπροστά στην πιθανότητα να μην συλληφθούν οι φονιάδες και να ξεφύγουν από τα αστυνομικά αποσπάσματα, κάποιοι από τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, έχουν φθάσει στο σημείο να ζητούν την επέμβαση του στρατού ώστε ή να τους συλλάβουν ή εάν αντισταθούν να τους σκοτώσουν.




Επιπλέον πληθαίνουν οι αντιδράσεις στους κόλπους του αστυνομικού σώματος ένστολων που αμφισβητούν ευθέως τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση της επιχείρησης κάνοντας λόγο για παρωχημένο πλάνο ερευνών απέναντι σε ομάδα τεσσάρων ή πέντε ένοπλων «ανταρτών του βουνού» οι οποίοι έχουν υποστήριξη από γκουβέρνο Αλβανών «κομάντος» που έκαναν κουμπότρυπες τον προηγούμενο Μάρτιο τις Φυλακές Τρικάλων και απελευθέρωσαν 11 συμπατριώτες τους.


Αλβανοί δολοφόνοι


Μόλις προχθές η κοινή γνώμη και η χαροκαμένη οικογένεια του 63χρονου βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου, πληροφορήθηκε ότι 8 Αλβανοί (μεταξύ των οποίων οι δύο στη φυλακή) είχαν σχηματίσει ένοπλη ομάδα και με Καλάσνικοφ, λήστευαν, λεηλατούσαν, έκλεβαν και έδερναν όσους δεν τους έδιναν χρήμα, στέγη και προστασία στο ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία. Ο άτυχος βενζινάς που είχε πρατήριο στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης όταν προσπάθησε τη νύχτα της 31ης Μαΐου να βάλει τα χέρια στην τσέπη για να δώσει τις εισπράξεις της μέρας στους κουκουλοφόρους «Ουτσεκάδες», δέχθηκε ριπή από το Καλάσνικοφ και πέθανε ακαριαία.


Οι υπάνθρωποι δεν έχουν επίγνωση για την αξία της ανθρώπινης ζωής. Γι αυτούς πιθανόν να στοιχίζει λιγότερο από την τιμή μιας σφαίρας 7.62 ή 7.65 στο λαθρεμπόριο όπλων.


Μόλις χθες στην Στυλίδα Φθιώτιδος μια γιαγιά υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να δώσει 3 ευρώ στον Αλβανό λήσταρχο για να μην την σκοτώσει. Τόσα είχε πάνω της.


Τόσα μπορεί να είχε και η αδικοχαμένη Κατερίνα Ζώγαλη, η τραγική ξενοδοχοϋπάλληλος από την Κόρινθο, η οποία την νύχτα της 29ης Μαρτίου ξεψυχούσε από αιμορραγία κάτω από τη γέφυρα των Ίσθμιων από τη σφαίρα του 36χρονου μακελάρη, Μάριο Κόλα.


Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό τους, έμπειροι αστυνομικοί ανησυχούν ότι η κακοπληρωμένη, εξουθενωμένη και ξεσπιτωμένη αστυνομία με τα αναιμικά οδοιπορικά και όχι την καλύτερη εκπαίδευση, κινδυνεύει να υποστεί νέα τραγωδία όμοια με αυτή την νύχτα της 17ης Ιουνίου όταν ο 37χρονος υπαρχιφύλακας, Γιώργος Ανδριτσόπουλος, χωρίς κατεύθυνση από αξιωματικό, πήγε να τραβήξει πιστόλι και κατέληξε στο νεκροτομείο αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά ορφανά, μια γυναίκα έγκυο στον όγδοο μήνα της και πενιχρά εισοδήματα για να τα βγάλει πέρα η οικογένεια που έμεινε πίσω απροστάτευτη. Τώρα οι συνάδερφοι του αναγκάζονται να δημοσιοποιήσουν δύο αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών για ερανική προσφορά στην τετραμελή ορφανή φαμίλια.


Η εμπλοκή του στρατού και τα μυστικά του Μαλανδρίνου


Η επιθυμητή εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού για συγκεκριμένους επιτελικούς αστυνομικούς πιθανολογήθηκε όταν έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης «η αναγκαστική προσγείωση» στην Αγία Ευθυμία Φωκίδος ενός μη επανδρωμένου UAV των ελληνικών των ΕΔ. Πρόκειται για ένα Sperwer του Ε.Σ, «κατασκοπευτικό». Γνώστες των εξοπλιστικών προγραμμάτων του Στρατού γέλασαν όταν άκουσαν την «είδηση» αφού είναι γνωστό ότι ανάλογου τύπου αεροπλάνο όταν χρειαστεί να διακόψει την πορεία του προσγειώνεται με τέτοιο τρόπο και με αλεξίπτωτο περιμαζεύεται από όχημα του Στρατού. Άρα δεν έπεσε απλώς περισυνελέγη για άλλη αποστολή. Στη συνέχεια το «κατασκοπευτικό» συνδυάστηκε με συνδρομή στην αναζήτηση των Αλβανών.


Άλλες πληροφορίες όμως συνδυάζουν την κατασκόπευση από το UAV με ιπτάμενες «περιπολίες» γύρω από τις Φυλακές Μαλανδρίνου στις οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται κινητικότητα. Στις Φυλακές ως γνωστόν «συγκατοικούν» μεγάλα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και του εγχώριου αντάρτικου πόλης. Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις έχουν εδώ και καιρό στείλει «κόκκινο» μήνυμα για ενδεχόμενη επίθεση από Αλβανούς παραστρατιωτικούς «ουτσεκάδες», σενάριο που δεν διέψευσε ποτέ η αστυνομία.


Το κλεμμένο και καμένο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού της Ν.Δ, Απόστολου Ανδρεουλάκου στην Αράχωβα(αδερφού του νυν γ.γ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης) στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά αλλά και ύλη ΤΝΤ, χτύπησαν κι άλλα καμπανάκια. Πηγές των διωκτικών αρχών επιμένουν ότι τα πλοκάμια των παραστρατιωτικών ταγμάτων δεν κάθονται ήσυχα. Μάλιστα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας καταδρομικής επίθεσης στο Μαλανδρίνο ως αντιπερισπασμός στους 5 ομοεθνείς τους που αναζητούνται στις ρεματιές. Εαν αποκλειστεί αυτό το σενάριο, τότε ο Στρατός για πρώτη φορά εμφανώς έχει εμπλακεί και σε απόρρητες έρευνες για την τρομοκρατία και την συνεργασία ποινικών με «αντάρτες πόλης» σε μια επικίνδυνη συγχορδία πολεμικών επιχειρήσεων που θα πρέπει να προβληματίσει την επίσημη πολιτεία και την ελληνική κυβέρνηση.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Τη δεκαετία του 60 ο ''άνθρωπος από πάγο της Μινεσότα'' ήταν εξαιρετικά διάσημος στις ΗΠΑ...






Το μυστηριώδες παγωμένο πλάσμα είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις και είχε γεννήσει πολλά ερωτηματικά. Πρόκειται άραγε για το μυθικό πλάσμα Bigfoot;


Το παγωμένο πλάσμα που είναι γεμάτο τρίχες, είχε βρεθεί στη Μινεσότα. Έχει ύψος περίπου 2 μέτρα και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει για το τι είναι.


Νέες φωτογραφίες του ήρθαν στη δημοσιότητα καθώς ένα μουσείο στο Τέξας αγόρασε από ιδιώτη το πλάσμα και θα το εκθέσει σύντομα και πάλι στο κοινό.











via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Το Star απορροφά και άλλον παρουσιαστή από άλλο κανάλι!




Δείτε ποιον ΕΔΩ...



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


«Πώς γίνεται αυτό», θα αναρωτηθεί κανείς και με το δίκαιό του όμως η περίπτωση που θα διαβάσετε παρακάτω είναι η πρώτη που συμβαίνει στα ιατρικά χρονικά και είναι πέρα για πέρα αληθινή.






Συνέβη στην Αγγλία από την Χάνα Κέρσεϊ η οποία γεννήθηκε με δύο μήτρες, κάτι που συναντάται με συχνότητα 1/3.000 σε γυναίκες παγκοσμίως.


Η γυναίκα αυτή λοιπόν έφερε στον κόσμο τρία παιδιά, ένα ζευγάρι πανομοιότυπων (στον ίδιο σάκο) διδύμων κοριτσιών και ένα ακόμη κοριτσάκι στην άλλη μήτρα. Κάτι που μπορεί να συμβεί με συχνότητα 1/25.000.000.


Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο (1/70 περιστατικά) γυναίκα με δύο μήτρες να φέρει στον κόσμο δίδυμα, κάτι που κάνει ακόμα πιο σπάνια τη γέννηση των τριδύμων της Χάνα.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91

Προκειμένου να γλιτώσει την «κατσάδα» των γονιών του για τους βαθμούς, λίγο έλειψε να τους πεθάνει...



Ο λόγος για έναν 11χρονο μαθητή από την Ισπανία, ο οποίος μπορεί στο σχολείο να μην τα καταφέρνει, σίγουρα όμως στην εφευρετικότητα και τη φαντασία παίρνει άριστα.



Ο μικρός λοιπόν σκαρφίστηκε να σκηνοθετήσει την απαγωγή του, ώστε οι γονείς του να μην πάνε να πάρουν από το σχολείο τον έλεγχό του.



Μάλιστα, ο κατεργαράκος τηλεφώνησε στον πατέρα του αλλοιώνονταςτη

φωνή του και του είπε πως τον έχουν απαγάγει και ότι βρίσκεται

κλεισμένος σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου.



Ο πατέρας φυσικά ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε ακόμα και

σε κλείσιμο των συνόρων της πόλης που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την

Πορτογαλία.



Λίγη ώρα αργότερα όμως το σχέδιο αποκαλύφθηκε, αφού ο πατέρας

ανακάλυψε ότι έλειπαν τα κλειδιά από το δεύτερο σπίτι της οικογένειας,

όπου και τελικά βρισκόταν ο γιος του.



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82










Το πιο μοναχικό μέρος του πλανήτη

Το Tristan da Cunha είναι ένα νησιωτικό Αρχιπέλαγος που αποτελεί τυπικά μέρος των Βρετανικών υπερπόντιων Εδαφών, τοποθετείται στον Ατλαντικό Ωκεανό και απέχει 2.000 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη ήπειρο, την Αφρική. Ανακάλυψη του Πορτογάλου εξερευνητή Tristão da Cunha το 1506 (εξ ου και η ονομασία) είναι εντελώς απομονωμένο από την υπόλοιπη ανθρωπότητα και θεωρείται το πιο «μοναχικό» μέρος στον κόσμο. Με λιγότερους από 300 κατοίκους και καθόλου αεροδρόμιο, το Tristan da Cunha είναι προσβάσιμο μόνο μέσω θαλάσσης, ενώ η οικονομία του στηρίζεται αποκλειστικά στην αλιεία, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, τουλάχιστον καλύπτοντας τις ανάγκες των λιγοστών κατοίκων του. Το έδαφος είναι κατά βάση πεδινό, ενώ δεν απουσιάζουν και απόκρημνες βραχώδεις περιοχές, πυκνά δασώδη σημεία και απότομες πλαγιές, στοιχεία που το καθιστούν ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος και έναν τρόπον τινά extreme προορισμό, για τους λάτρεις της περιπέτειας. Πηγή:perierga.gr




via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1



Όσοι έχετε δει την ταινία "Skyfall", θα θυμάστε το εγκαταλελειμένο νησί, πάνω στο οποίο ο χαρακτήρας του εξαιρετικού κακού Javier Bardem συνάντησε τον James Bond.

Αυτό, το νησί, είναι πραγματικό και όχι studio, όπως πολλοί υπέθεσαν.



Το όνομά του είναι Hashima. Μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, ήταν κέντρο εξόρυξης άνθρακα και ήταν γεμάτο ζωή.



Όταν, όμως, το πετρέλαιο αντικατέστησε τον άνθρακα, το νησί εγκαταλείφθηκε.



Σε αυτό το βίντεο καταγράφεται η πραγματική του ιστορία, η ιστορία που το σημάδεψε, πριν το νησί κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω της πιο επιτυχημένης ταινίας James Bond.






tromaktiko



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82


Σε νέα φάση μπαίνει από το φθινόπωρο η αναζήτηση περισσότερων στοιχείων για τα αρχαιολογικά ευρήματα που εντοπίστηκαν προσφάτως στον κόλπο Αλυκανά, στη Ζάκυνθο.






Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Άκης Λαδικός, κλιμάκιο από αρχαιολόγους, οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στις υποβρύχιες έρευνες, θα εγκατασταθεί στο νησί τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ασχοληθεί επισταμένως με τα ευρήματα στον υποθαλάσσιο χώρο του κόλπου Αλυκανά.


Το ενδιαφέρον για τα ευρήματα, σημειώνει ο κ. Λαδικός, είναι τεράστιο, δεδομένης της απουσίας αρχαιολογικών ευρημάτων για πολλές και σημαντικές περιόδους της ιστορίας των νησιών στο Ιόνιο, ιδιαίτερα μάλιστα εκείνων που σχετίζονται με την ομηρική και την μετά ομηρική εποχή.


Υπενθυμίζεται ότι στο βυθό της θάλασσας εντοπίστηκαν διάσπαρτες σε μεγάλη έκταση, βάσεις κιόνων και πετρώματα αγνώστου προς το παρόν προελεύσεως. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ευρήματα λιμανιού της μυκηναϊκής περιόδου.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Όσοι έχετε δει την ταινία "Skyfall", θα θυμάστε το εγκαταλελειμένο νησί, πάνω στο οποίο ο χαρακτήρας του εξαιρετικού κακού Javier Bardem συνάντησε τον James Bond.

Αυτό, το νησί, είναι πραγματικό και όχι studio, όπως πολλοί υπέθεσαν.



Το όνομά του είναι Hashima. Μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, ήταν κέντρο εξόρυξης άνθρακα και ήταν γεμάτο ζωή.



Όταν, όμως, το πετρέλαιο αντικατέστησε τον άνθρακα, το νησί εγκαταλείφθηκε.



Σε αυτό το βίντεο καταγράφεται η πραγματική του ιστορία, η ιστορία που το σημάδεψε, πριν το νησί κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω της πιο επιτυχημένης ταινίας James Bond.






tromaktiko



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι στην Κίνα. Καθώς έκανε σεξ, το τζάμι του παραθύρου υποχώρησε και βρέθηκαν στο κενό! ΠΡΟΣΟΧΗ! Η φωτογραφία είναι...

σκληρή.Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Γουάν της Κίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παράθυρά στο κτίριο απ’ όπου έπεσε το άτυχο ζευγάρι δεν ήταν ασφαλή.



«Ήταν αγκαλιασμένοι όταν έπεσαν από το κτίριο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη Sun. Η σοκαριστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τις σορούς του άτυχου ζευγαριού καλυμμένες με σεντόνια.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97



"Παιδάκι μου τι βλέπω;"!!!...




Αναστάτωση στο πλατό της Ελένης το μεσημέρι της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της στήλης μόδας η Αντωνία Καλλιμούκου βγήκε με ένα mini φόρεμα που σε όλο το εμπρός μέρος ήταν see-thrοugh, ενώ έξω ήταν και η πλάτη! Γι' αυτούς τους λόγους, η συνεργάτιδα της εκπομπής δεν φόρεσε σοuτιέν!


Μόλις η Αντωνία άρχισε να πλησιάζει άνετη και χαρωπή, η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να παθαίνει τα εγκεφαλικά!


"Παιδάκι μου τι βλέπω; Τι βλέπω;", φώναζε η Ελένη και γύρισε προς την Κατερίνα Ζαρίφη: "Βλέπεις ότι βλέπω"; "Τώρα το είδα κι εγώ!", απάντησε η Κατερίνα.


"Βγάζει μάτι!", σημείωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


Δείτε το βίντεο:




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE