follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Εξιχνιάστηκαν, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τριάντα οκτώ απάτες, που αφορούσαν στην διοργάνωση και πραγματοποίηση υποτιθέμενων δελεαστικών ταξιδιωτικών «πακέτων», τα οποία διαφημίζονταν μέσω διαδικτύου.




Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, στην Θεσσαλονίκη, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη με υπολογιστή, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και για απόπειρα απάτης.


Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από διάφορους Φορείς και χρήστες του διαδικτύου, που είχαν πραγματοποιήσει αγορά «πακέτων» διακοπών που διαφημίζονταν κυρίως μέσω του facebook, χωρίς αυτά να πραγματοποιηθούν ποτέ.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής και ψηφιακής έρευνας, διάρκειας δύο (2) μηνών, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς ως διαχειριστής επίμαχων προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και διοργανωτής των υποτιθέμενων ταξιδιωτικών πακέτων.


Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο τρόπο δράσης (modus operandi), ο συλληφθείς κατάφερε στο χρονικό διάστημα από 10-09-2012 έως και 19-06-2013 να αποσπάσει, από τουλάχιστον τριάντα οκτώ (38) πολίτες, συνολικό χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ.


Πιο αναλυτικά, ο τρόπος δράσης του 30χρονου, συνίσταται στη δημιουργία εικονικών προφίλ Τουριστικών Γραφείων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, μέσα από τα οποία διαφήμιζε ταξίδια προς διάφορους προορισμούς στο εξωτερικό (Παρίσι, Λονδίνο, Ντουμπάι κ.λπ.) και φθηνά «πακέτα» διακοπών.


Στη συνέχεια εισέπραττε από πολίτες χρηματικά ποσά ως προκαταβολή για την πραγματοποίηση των ταξιδιών, έπειτα, όμως, διέκοπτε κάθε επικοινωνία με τους πελάτες και τα ταξίδια δεν πραγματοποιούνταν ποτέ.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ο θρύλος αναφέρει ότι η Kuchisake-Onna ζούσε στην Ιαπωνία και ήταν σύζυγος σαμουράι.






Μια μέρα λοιπόν απάτησε τον άντρα της με έναν νεότερο άνδρα και όταν ο σύζυγος το έμαθε, την τιμώρησε παίρνοντας το σπαθί του και σκίζοντας στο στόμα της από αυτί σε αυτί.


Η συνέχεια του αστικού μύθου ποικίλει από δω κι έπειτα. Άλλοι λένε ότι η γυναίκα ήταν καταραμένη να μην πεθάνει ποτέ και ακόμα συνεχίζει να περιδιαβαίνει τον κόσμο για να εξιστορεί το πάθημά της.


Άλλοι πάλι αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πολύ ωραία γυναίκα που ρωτάει τους περαστικούς αν είναι όμορφη. Κι όταν παίρνει θετική απάντηση, αφαιρεί τη χειρουργική μάσκα που φορά αποκαλύπτοντας τη φρικιαστική ουλή της. Ο περαστικός που δεν συνεχίζει να τη βρίσκει πλέον όμορφη βρίσκει τραγικό θάνατο από τα χέρια της!






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Μια φωτογραφία του Δημήτρη Κοργιαλά...

στην οποία είναι εντελώς διαφορετικός από την εικόνα που έχουμε συνηθίσει πόσταρε στο twitter η Ευρυδίκη.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον τραγουδιστή χωρίς ίχνος μακιγιάζ, το μαλλί επιμελώς ατημέλητο και με πολλές άσπρες τρίχες.

Δείτε την:

a1cor




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE
Νεκροί δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων 'Οπως σας αναφέραμε νωρίτερα,δύο νεκροί δραπέτες είναι το αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή της Κόνισκας Αιτωλοακαρνανίας για τη...

σύλληψη των επικίνδυνων αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων.



Οι δραπέτες, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού στο Δίστομο, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ.



Οι αστυνομικές επιχειρήσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων τριών δραπετών, οι οποίοι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και οπλισμένοι με πιστόλια.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91




Νεκροί σε ανταλλαγή πυρών με ανδρες των ΕΚΑΜ έπεσαν δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που εντοπίστηκαν στην περιοχή Κόνισκα της Αιτωλοακαρνανίας.



Οι Αλβανοί δραπέτες εγκλωβίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα σε χαράδρα στην Κόνισκα του Θέρμου και τραυματίστηκαν θανάσιμα από τα πυρά των αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων της ΕΚΑΜ. Πρόκειται για τους δύο δράστες της δολοφονίας του αστυνομικού στο Δίστομο.





Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκηνυγητό για την σύλληψη ενός τρίτου δραπέτη, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν στο επεισόδιο της ανταλλαγής των πυροβολισμών, συνεπλάκησαν και οι υπόλοιποι δραπέτες από τις φυλακές των Τρικάλων.

Ο εντοπισμός των Αλβανών φυγάδων κατέστη εφικτός με την χρήση θερμικών καμερών. Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει τις έρευνες τους στη συγκεκριμένη περιοχή, αξιοποιώντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Με μια πρώτη ματιά δεν φαινόταν τίποτα το μεμπτό στην καρότσα του φορτηγού! Μια πιο προσεχτική ματιά όμως, έφερε αποκαλύψεις...




Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας αλλοδαπός που βρέθηκε κρυμμένος ανάμεσα σε εκατοντάδες καρπούζια, στην καρότσα φορτηγού, που επρόκειτο να μπει σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.


O νεαρός συνελήφθη αργά χθες το βράδυ (01-07-2013) χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του λιμενικού, πριν την επιβίβασή του στο πλοίο.


Ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκείνος που υπέδειξε στους λιμενικούς το σημείο που κρυβόταν ο λαθρομετανάστης...



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ένα δραστικό μέτρο για την «προστασία» των χρηστών της αποφάσισε να πάρει η Google, καθώς «απαγόρεψε» σύμφωνα με το VentureBeat τις πονηρές αναζητήσεις, πορνογραφικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα όταν ένας...

χρήστης γράφει στο πεδίο αναζήτησης εικόνων τη λέξη «porn», τότε δεν εμφανίζονται εικόνες σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αλλαγή αυτή έγινε σήμερα αντιληπτή από τους χρήστες της διαδικτυακής κοινότητας Reddit, οι οποίοι κατηγόρησαν την εταιρεία για λογοκρισία».



Λίγο αργότερα η εταιρεία, μέσω εκπροσώπου της, αποφάσισε να απαντήσει στις κατηγορίες των χρηστών: «Δεν λογοκρίνουμε κανένα υλικό για ενήλικες και θέλουμε να εμφανίζουμε στους χρήστες αυτό ακριβώς που ψάχνουν. Ωστόσο, δε θέλουμε να τους δείχνουμε ακατάλληλες εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου παρά μόνο εφόσον ψάχνουν αποκλειστικά για αυτές. Χρησιμοποιούμε αλγορίθμους για να επιλέγουμε κάθε φορά τα πιο σχετικά αποτελέσματα. Αν αναζητάτε "πονηρό" περιεχόμενο θα πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι στις αναζητήσεις σας εάν αυτές είναι κατά κάποιο τρόπο αμφιλεγόμενες. Η αναζήτηση των εικόνων λειτουργεί αυτή τη στιγμή ακριβώς όπως η αναζήτηση στο Web.».



Μέχρι στιγμές οι αλλαγές αυτές έχουν επιβεβαιωθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα οι εικόνες που εμφανίζονται δεν είναι φιλτραρισμένες.







πηγή



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Ο Nick Smith πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια
Ο Nick Smith είναι ένας από τους περίπου 100 ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια γενετική ασθένεια, τον αρχέγονο νανισμό.



Το ύψος του 21 ετών Nick, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην Ατλάντα της Τζόρτζια, δεν ξεπερνά τα 89 εκατοστά!

Είναι ένας από τους κοντύτερους ανθρώπους στον κόσμο. Οι δύο αδερφοί του Levi και Travis, 18 και 24 ετών αντίστοιχα, έχουν ύψος πάνω από το μέσο όρο για την ηλικία τους, καθώς δε γεννήθηκαν με την ίδια ασθένεια.



«Παρότι είναι πιο μικρόσωμος από μένα, εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερός μου αδερφός και τον σέβομαι» είπε ο βενιαμίν της οικογένειας Levi.



«Πάντα κάνουμε πλάκα μεταξύ μας ότι εγώ και ο Levi πήραμε όλα τα γονίδια του ύψους από τον Nick και γι’ αυτό είναι κοντύτερος. Είναι πολύ οξύμωρο, γιατί όλα τα μέλη της οικογένειάς μας είναι ψηλά» πρόσθεσε ο Travis.







Το προσδόκιμο ζωής για τους ανθρώπους με την ασθένεια του Nick δεν είναι πολύ μεγάλο. Πολλοί πεθαίνουν πριν φτάσουν τα 21 χρόνια, που βρίσκεται τώρα ο ίδιος, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.







Τον περασμένο Οκτώβρη, συνεχίζει το δημοσίευμα, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα απειλητικό για τη ζωή του Nick ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του.



«Είναι σαν να έχει μια ωρολογιακή βόμβα στο κεφάλι του» είπε η 48χρονη μητέρα του Shelly και συνέχισε: «Δεν επηρεάζει τόσο την καθημερινότητά του, όμως είναι τρομακτικό γιατί ξέρεις ότι μπορεί να “σκάσει” ανά πάσα στιγμή και αν συμβεί αυτό… αυτό ήταν. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιβίωσης».







Το Channel 5 παρακολουθεί τη ζωή του Nick στη σειρά ντοκιμαντέρ «Extraordinary People», καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση του ανευρύσματος, προκειμένου να σώσει τη ζωή του.







«Είναι η ζωή μου ολόκληρη. Είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Χορεύει συνέχεια και κάνει τους πάντες να γελούν. Παρότι είναι μικρός, είναι δυνατός και του αρέσει να εντυπωσιάζει τα κορίτσια κάνοντας πους-απ. Για μένα είναι σα να έχω ένα παιδί, που δε μεγάλωσε ποτέ. Ποια μητέρα δε θα το ήθελε αυτό; Για εμάς ο Nick είναι σαν όλους τους άλλους. Στο μυαλό του δε διαφέρει καθόλου» είπε ακόμη η μητέρα του.
























via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Με το στόμα ανοιχτό άφησε η Rihanna, όσους παραβρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο Παρίσι. Κι αυτό γιατί η super star ξέχασε να φορέσει κάτι πολύ βασικό…





εσώρουχα!!!!







Που λέτε λοιπόν, οι παπαράτσι είχαν στηθεί από ώρα, περιμένοντας τους λαμπερούς καλεσμένους του show, όταν ξαφνικά έσκασε μύτη η RiRi με μπεζ μακριά ζακέτα, κουμπωμένη μόνο με δύο κουμπιά, ίσα ίσα για να καλύπτει τα επίμαχα!



Την… minimal εμφάνισή της, την είχε συνδυάσει με πολλές σειρές από πέρλες στο λαιμό, ένα μπεζ τσαντάκι του οίκου Chanel που ενίοτε το χρησιμοποιούσε και για να κρύψει την… «πεταλούδα» της, όπως αποκαλεί το μόριό της και ένα ζευγάρι γόβες.







Πάντως τις πόζες δεν τις αρνήθηκε. Και δώσ’ του να βγάζει το πόδι από δεξιά, και δώσ’ του από αριστερά, έμειναν οι παπαράτσι να απαθανατίζουν το… ευαίσθητο σημείο της Rihanna!



Λίγες μέρες νωρίτερα, η τραγουδίστρια το είχε ρίξει έξω σε μπαρ της Κολονίας, όπου πήγε και τραγούδησε… καραόκε μαζί με άλλους θαμώνες του μπαρ.







Βέβαια εκεί πήγε… ντυμένη. Με το τζινάκι της και ένα top και έδειξε σε όλους ότι μπορεί να είναι super star, αλλά είναι κι ένα απλό κορίτσι που απλά θέλει να περνάει όμορφα.



Και φυσικά οι θαυμαστές της έμειναν από το πόσο άνετη ήταν και δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε μαζί της αγκαλιά μέχρι τα ξημερώματα.



πηγή:star.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το κορμί της Αντζελας Δημητρίου. Οπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε στο instagram....






Άψογη σιλουέτα που θα ζήλευαν και 20άρες απέδειξε ότι διαθέτει η -γεννημένη στις 18 Αυγούστου του 1954- τραγουδίστρια.


Πάντα με βάσει τις φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο instagram.


Αποτέλεσμα της συστηματικής γυμναστικής τους τελευταίους μήνες προκειμένου να είναι σε «μάχιμη» κατάσταση.















via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE











5 λόγοι για να κάνετε sex κατά τη διάρκεια της περιόδου!



Ως γνωστόν, το sex είναι η υπέρτατη πράξη ευχαρίστησης και ικανοποίησης οπότε αλίμονο σε αυτόν που έχει ταμπού! Δυστυχώς βέβαια απέχουμε αρκετά από το να πάψουμε να έχουμε προκαταλήψεις, είτε λόγω της κοινωνίας είτε και του τρόπου που έχουμε μεγαλώσει, με αποτέλεσμα να χάνουμε σημαντικές στιγμές και από τη ζωή γενικότερα και από τις σεξουαλικές εμπειρίες ειδικότερα. Για παράδειγμα, όταν πέφτει στο τραπέζι το θέμα του sex κατά τη διάρκεια της περιόδου, η συντριπτική πλειοψηφία, αντρών και γυναικών, γουρλώνει τα μάτια και παίρνει αυτομάτως μία έκφραση αηδίας. Η προκατάληψη μάλιστα στο συγκεκριμένο θέμα, είναι τόσο μεγάλη, που αν κάποιος δηλώσει ότι το έχει κάνει ή του αρέσει να το κάνει, αυτομάτως αντιμετωπίζεται στην καλύτερη ως... μίασμα! Επειδή όμως όπως είπαμε και παραπάνω, στο sex δεν θα πρέπει να υπάρχουν ταμπού και όλα φυσικά να επιτρέπονται, εφόσον δεν προσβάλεται κανείς, εμείς σας έχουμε 5 λόγους για τους οποίους το sex κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι... καλό! Διαβάστε και από εκεί και πέρα, εσείς αποφασίζετε!

1. Αντίο... πόνοι: Τι είναι το χειρότερο φυσικά κάθε φορά που εκείνες οι καταραμένες μέρες του μήνα πλησιάζουν; Μα φυσικά οι πόνοι και οι κράμπες. Μάλιστα αρκετές γυναίκες, υποφέρουν τόσο πολύ, που φτάνουν σε σημείο να μένουν στο κρεβάτι τουλάχιστον για 2 μέρες, ενώ ταυτόχρονα παίρνουν οτιδήποτε υπάρχει σε αναλγητικό. Δράμα; Φυσικά! Ωστόσο, σύμφωνα με μελέτες το sex κατά τη διάρκεια της περιόδου δρα και ως φυσικό παυσίπονο μιας και κατά τη διάρκεια απελευθερώνονται διάφορες ουσίες όπως οξυτοκίνη, ενδορφίνη και ντοπαμίνη οι οποίες ανακουφίζουν από τον πόνο και τις κράμπες! Οπότε κορίτσια, αφήστε τα χάπια και πιάστε τον άντρα!

2. Διευρύνετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες: Ας είμαστε ειλικρινείς, το sex κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι ακατάστατο και αφήνει πίσω του... συντρίμμια! Ωστόσο, αν λάβετε τα μέτρα σας, πετσετούλες κλπ, όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά! Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και την μπανιέρα έτσι ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα. Ακόμα καλύτερα, αν δεν είστε σιχασιάρηδες, να το κάνετε κανονικά και ότι γίνει! Αν είστε κάπως πιο τολμηροί η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη, αν πάλι όχι, καλά θα κάνετε να περιμένετε. Λίγες μερούλες είναι!

3. To λιπαντικό είναι άχρηστο: Καλά δεν λέμε ότι κάθε γυναίκα χρειάζεται λιπαντικό ή κάθε γυναίκα αγαπάει το πρωκτικό, αλλά υπάρχουν και κάποιες οι οποίες οργανικά δεν μπορούν να υγρανθούν και τόσο πολύ. Συνήθως λοιπόν το φίδι από την τρύπα το βγάζει το λιπαντικό! Όχι πια όμως, διότι κατά τη διάρκεια της περιόδου το λιπαντικό είναι φυσικό, και φυσικά οι πόνοι λιγότεροι!

4. Mεγαλύτερη ευχαρίστηση: Αν ξεπεράσει κανείς τα ταμπού που περιβάλλουν το συγκεκριμένο ζήτημα, η εμπειρία αυτή μπορεί να είναι αξέχαστη και άκρως απολαυστική, μη σας πούμε και περισσότερο από άλλες φορές. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες συνήθως έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία τις δύσκολες μέρες του μήνα, λόγω ορμονών με αποτέλεσμα και να το αποζητούν περισσότερο και τελικά να το βρίσκουν και πιο απολαυστικό. Αν μαλιστα είναι και ο παρτενέρ παιχνιδιάρης, τότε θα περάσετε πολύ καλά!

5. Καλύτερη... διάθεση: Ως γνωστόν, οι γυναίκες κατά τη διάρκεια αλλά και λίγο πριν αδιαθετήσουν, είναι κυριολεκτικά καζάνι που βράζει. Οι ορμόνες παίζουν με τα νεύρα τους και η διάθεση έχει τόσα σκαμπανεβάσματα που την μία στιγμή μπορεί να γελάνε και την άλλη να κλαίνε με λυγμούς! Τι καλύτερο λοιπόν από λίγο sex το οποίο και αναζωογονεί και φτιάχνει τη διάθεση και τονώνει σώμα και μυαλό; Να δείτε για πότε θα στραποδεύσει το χαμόγελο στη φάτσα σας...!http://www.queen.gr/






via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82


Ένα απίθανο ατύχημα είχε ο Στέλιος Μάινας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας στην οποία συμμετέχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip-tv, o Στέλιος Μάινας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ...





της ταινίας «Τετάρτη 04:45′» του Αλέξη Αλεξίου, ελληνογερμανικής παραγωγής είχε ένα μικροατύχημα που είχε σαν συνέπεια τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.



Οι ανάγκες του σεναρίου ήθελαν τον Στέλιο Μάινα να πετάει ψηλά στον αέρα το όπλο που κρατά. Σκοπός ήταν να πέσει στο έδαφος… Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντιθέτως, το όπλο προσγειώθηκε στο κεφάλι του ηθοποιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.



Συνεργάτες του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ο γιατρός του έκανε 12 ράμματα. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν σταματήσει προς το παρόν και θα ξεκινήσουν μόλις ο Στέλιος Μάινας κόψει τα ράμματα.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ο άτυχος τουρίστας ξύπνησε με τους ληστές πάνω από το κεφάλι του...






Όλα έγιναν σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, λίγο μετά τις 03.30. Ο Αμερικανός τουρίστας είχε επιστρέψει από νυχτερινή διασκέδαση και κοιμόταν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιό του, στα Φηρά. Ξαφνικά ξύπνησε από έναν δυνατό θόρυβο, αλλά ήταν αδύνατο να αντιδράσει.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άγνωστοι δράστες, είχαν καταφέρει να παραβιάσουν την εξώπορτα και βρίσκονταν πάνω από το κεφάλι του. Οι ληστές αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, βούτηξαν χρήματα ακόμα και ρούχα που είχε μαζί του ο άτυχος τουρίστας και τράπηκαν σε φυγή.


Οι ολονύκτιες έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους δεν απέφεραν καρπούς...



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ολο και πιο εκρηκτική γίνεται η κατάσταση στην Αίγυπτο και οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες με πιθανή μια επέμβαση του στρατού, αφού το τελεσίγραφο που έσωσαν οι στρατηγοί στην κυβέρνηση Μόρσι να ικανοποιήσει τα αιτήματα του εξεγερμένου λαού εκπνέει αύριο το απόγευμα.



Στελέχη των ισλαμιστών «Αδελφών Μουσουλμάνων» από την πλευρά τους καλούν τους οπαδούς τους να βγουν στους δόμους «και να υπερασπιστούν την νομιμότητα» ενώ προειδοποιούσαν ότι «δεν θα επιτρέψουν καταστάσεις αναρχίας και επιθέσεις εναντίον τους».



Τις τελευταίες μέρες συνεχίζονται οι ογκώδεις διαδηλώσεις σε σειρά πόλεων με βασικό αίτημα την αποχώρηση του Μούρσι και των ισλαμιστών «Αδελφών Μουσουλμάνων» από την εξουσία ενώ αυτό που διαφαίνεται είναι ότι υπάρχει μια διαμάχη για το ποιο τμήμα της αστικής τάξης θα καρπωθεί την εξουσία και τον στρατό να θέλει αναβαθμισμένο ρόλο στην διακυβέρνηση της χώρας.





via http://tsak-giorgis.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82
Φυλάκιση σε υπαλλήλους ΟΤΑ για φακελάκι Ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με 3ετή αναστολή, στον καθένα, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, σε ανδρόγυνο...

υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι, ότι ζήτησαν «φακελάκι» για να προωθήσουν την έκδοση άδειας λειτουργίας πιτσαρίας στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής.



Πρόκειται για έναν 50χρονο υπάλληλο του δήμου Αριστοτέλη και την 46χρονη σύζυγό του, υπάλληλο στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Μαζί τους καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, με 3ετή αναστολή, ένας 65χρονος ιδιώτης, ο οποίος εμφανίστηκε ως «μεσάζων», υποσχόμενος στον επιχειρηματία ότι θα τακτοποιούσε την υπόθεσή του.



Κατά την απολογία τους, οι δύο υπάλληλοι έκαναν λόγο για «σκευωρία» που τους έστησε ο 65χρονος.



Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως «μεσάζων» ζήτησε και πήρε από τον καταγγέλλοντα 800 ευρώ, από τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, θα κρατούσε τα 100 ευρώ, και τα υπόλοιπα προορίζονταν για το ζευγάρι.



Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Οι πληροφορίες λένε, ότι οι αστυνομικοί τους βρήκαν στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας.






Oι δραπέτες εντοπίστηκαν νωρίς τα ξημερώματα, με θερμοκάμερα.


Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν βρεθεί οι τέσσερις απ αυτούς...


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρόισκονται στο σημείο, έχουν "ασφαλίσει" την περιοχή περιμετρικά και αναμένεται να γίνει επέμβαση της Αστυνομίας απο στιγμή σε στιγμή, για τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών!


Τις τελευταίες ημέρες, η ορεινή Ναυπακτία είναι ένα "φρούριο" με τους αστυνομικούς να στήνουν μπλόκα παντού, καθώς κάπου εκεί, τριγυρίζουν ελεύθεροι οι κακοποιοί. "Άνοιξαν" σπίτια της περιοχής, πήραν είδη πρώτης ανάγκης ενώ έχει ταυτοποιηθεί και το DNA του ενός, σε ρούχο που βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι.


Οι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα τιμής να βρουν τους κακοποιούς, που ευθύνονται για το θάνατο του συναδέλφου τους στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια...


Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν πληροφορίες ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετέχουν και κομάντος του στρατού.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Άγριες διαθέσεις για «χοντρές μπίζνες» φαίνεται πως είχε ο κάτοχος των χιλιάδων σφαιρών που εντοπίστηκαν το πρωί σε αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή Γιόφυρο στο Ηράκλειο.






Tο μονοκάμπινο αγροτικό αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μ.Παρλαμά, ενώ μπροστά από τη θέση του συνοδηγού βρέθηκε ένα κιβώτιο με 6.480 σφαίρες καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 29χρονο σερβιτόρο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Ώρα 10:00 το πρωί στον Περιφερειακό της ηλιολουστης Θεσσαλονίκης και ω του θαύματος, ο δρόμος πλημμυρίζει με φως.

Οι λάμπες που είναι τοποθετημένες στο διαχωριστικό από τον Κ-12 μέχρι λίγο πριν την έξοδο της Πυλαίας δεν έχουν σβήσει, παρότι έχει ξημερώσει εδώ και ώρες.


Ένα μικρό δείγμα κακής λειτουργίας των αρμόδιων υπηρεσιών και σπατάλης, σε καιρούς δύσκολους, τη στιγμή που σε άλλα σημεία του ίδιου δρόμου κάποιες λάμπες δεν ανάβουν ούτε το βράδυ.



thesstoday





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Για το τραγούδι το οποίο ηχογράφησε η Πέπη Τσεσμελή το οποίο υμνεί το σουβλάκι, η παρουσιάστρια ντύθηκε Κοκκινοσκουφίτσα και πήρε μαζί της τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη ντυμένο κακό λύκο....



Το αποτέλεσμα, ανεπανάληπτο!




via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE











Γαλαξιακό σπειρογράφημα

Εντυπωσιακή εικόνα του πάλσαρ Vela κατέγραψε το τηλεσκόπιο Fermi


To διαστημικό τηλεσκόπιο Fermi κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από το πάλσαρ Vela. Μια εξ αυτών στην οποία αποτυπώνεται μια δέσμη ακτινοβολίας που εκπέμπει το πάλσαρ είναι πραγματικά «παράξενη», μοιάζει με φράκτη και έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν την εικόνα ως ένα «γαλαξιακό σπειρογράφημα».



Τα πάλσαρ

Τα άστρα νετρονίου ή πάλσαρ είναι σώματα υψηλής πυκνότητας, σχηματίζονται από άστρα τα οποία έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής τους και καταρρέουν. Ολα τα πάλσαρ εκπέμπουν δέσμες ακτινοβολίας από τους πόλους τους και καθώς περιστρέφονται γίνονται ορατά από τη Γη ως περιοδικές, σύντομες λάμψεις ραδιοκυμάτων. Ορισμένοι μάλιστα τα περιγράφουν ως «κοσμικούς ραδιοφάρους».

Το Vela

To Vela βρίσκεται στον ομώνυμο αστερισμό στον γαλαξία μας και αποτελεί υπόλειμμα ενός μεγάλου άστρου που καταστράφηκε σε μια έκρηξη σουπερνόβα. Το Vela περιστρέφεται 11 φορές το δευτερόλεπτο και σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι «η πιο λαμπρή και επίμονη» πηγή ακτινών γ στον Γαλαξία.http://www.tovima.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7

Η διαπεριφερειακή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία για θέματα περιβάλλοντος...



και ενέργειας τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, εντεταλμένου της Γερμανίδας καγκελαρίου για ζητήματα διμερούς συνεργασίας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χανς-Γιοακίμ Φούχτελ, στο πλαίσιο της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης».



Συγκεκριμένη αναφορά έγινε στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας από γερμανικούς σε ελληνικούς δήμους.



Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της οργάνωσης ενός ελληνογερμανικού συνεδρίου, υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ και τη συμμετοχή think tanks ελληνικών και γερμανικών κομμάτων, προκειμένου να συζητηθεί και από διαφορετικές ιδεολογικές οπτικές γωνίες το πλαίσιο των ζητημάτων της αναπτυξιακής βιωσιμότητας και αειφορίας, της καινοτομίας και της νεανικής απασχόλησης.



Ο Έλληνας υπουργός και ο Γερμανός υφυπουργός συζήτησαν τη δυνατότητα θεσμοθέτησης δημοτικών βραβείων σε θέματα διαχείρισης, διαλογής και ανακύκλωσης απορριμμάτων, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση επιτυχημένων μοντέλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.



Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε επίσης η ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας σε επίπεδο υπηρεσιών και αυτοδιοίκησης αναφορικά με την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος μετά από εξορύξεις ορυκτών πρώτων υλών.



Ακόμα, δόθηκε έμφαση στη στήριξη, εκ μέρους του γερμανικού τραπεζικού τομέα, προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας σε δημόσια κτίρια. Αναφέρθηκε πως, κοινές δράσεις ελληνικών και γερμανικών εταιρειών, που θα έχουν διασφαλισμένη την τραπεζική χρηματοδότηση, θα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση πόρων, καθώς το ελληνικό Δημόσιο ξοδεύει σχεδόν 600 εκατ. ευρώ τον χρόνο για δαπάνες ενέργειας.



Τέλος, έγινε ειδική μνεία, για τη δυνατότητα της Ελλάδας να προωθήσει προγράμματα που χρηματοδοτούν τη νεανική απασχόληση στα πρότυπα του Youth Guarantee, ώστε να ενισχυθεί η επαγγελματική κατάρτιση και να αντιμετωπιστεί το έντονο πρόβλημα της ανεργίας.



enikos






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Να μην τους άρεσε αποκλείεται!






Δείτε τι συνέβη ΕΔΩ...



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE
Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο στον Άλιμο Σοβαρό τροχαίο έγινε πριν από λίγο στον Άλιμο στη λεωφόρο Καλαμακίου, όταν συγκρούστηκε ΙΧ...

αυτοκίνητο με λεωφορείο.



Η σύγκρουση, όπως αναφέρει αναγνώστης του newsbeast.gr που μας έστειλε τη φωτογραφία και τις πληροφορίες, σημειώθηκε στο ύψος του σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, πήγε να αποφύγει μια μηχανή, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει πάνω στο λεωφορείο.



Σύμφωνα με τον αναγνώστη του newsbeast.gr τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και ένας από τους δύο ακόμη επιβαίνοντες σε αυτό, ενώ δεν τραυματίστηκε κανένας επιβάτης του λεωφορείου.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91










Ενα εντυπωσιακό σπήλαιο γοτθικού ρυθμού

Η Jeita Grotto είναι ένα από τα «θαύματα της φύσης» που βρίσκεται στο Λίβανο, 20 χιλιόμετρα βόρεια της Βηρυτού, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Μέσης Ανατολής. Ανακαλύφθηκε το 1836 από τον αιδεσιμότατο William Thomson και αποτελείται κυρίως από ασβεστολιθικά πετρώματα. Έχει συνολικό μήκος πάνω από 9 χιλιόμετρα ενώ χωρίζεται σε δύο εντυπωσιακά κομμάτια. Το ανώτερο τμήμα απιοτελείται από τρεις αίθουσες, η πρόσβαση στις οποίες γίνεται μέσω ενός τούνελ μήκους 117 μέτρων. Το κατώτερο τμήμα διασχίζεται από έναν ποταμό και είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα. Βασικά χαρακτηριστικά του σπηλαίου είναι ότι διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους σταλακτίτες στον κόσμο, ύψους 8 μέτρων, αλλά και πολλές αίθουσες που θυμίζουν εντυπωσιακά γοτθικά κτίρια, εξαιτίας των ιδιόμορφων σχηματισμών από τον ασβεστόλιθο. Οι σταλακτίτες και οι σταλαγμίτες έχουν δημιουργήσει στο εσωτερικό του σπηλαίου ένα ασυνήθιστο τοπίο, το οποίο προκαλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών τόσο με τα χρώματα όσο και με τους γοτθικού ρυθμού σχηματισμούς του, καθιστώντας τη Jeita Grotto το μοναδικό σπήλαιο-γκαλερί στον κόσμο! Η Jeita Grotto συγκεντρώνει ετησίως πάνω από 300.000 τουρίστες, ενώ πολύ συχνά οι αίθουσές της χρησιμοποιούνται για διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μουσικού κυρίως περιεχομένου. Πηγή:perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1

«Κανένας εφησυχασμός, καμιά αναμονή. Η κυβέρνηση, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, προετοιμάζει...



το έδαφος για νέο γύρο επίθεσης στην Υγεία, την ασφάλιση, τους μισθούς, τα εργασιακά δικαιώματα», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ για τις συναντήσεις της τρόικα με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και προσθέτει:



«Με πρόσχημα τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών Ταμείων και του ΕΟΠΥΥ ετοιμάζονται νέες περικοπές στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Η γκιλοτίνα για τις συντάξεις του ΟΑΕΕ είναι έτοιμη από καιρό. Οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για λειτουργία του ΕΟΠΥΥ με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, δηλαδή ως επιχείρηση, και σε συνδυασμό με την κρατική υποχρηματοδότηση, έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερες περικοπές στην υγεία, επιπλέον χαράτσωμα των λαϊκών οικογενειών, μαζί με συγχωνεύσεις μονάδων υγείας με λιγότερο και φτηνότερο προσωπικό.



Ο λαός δεν έχει καμία ευθύνη για τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ. Υπεύθυνοι είναι οι κυβερνήσεις και το κεφάλαιο που όλα αυτά τα χρόνια λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά Ταμεία, μείωσαν την κρατική χρηματοδότηση και απάλλαξαν τους μεγαλοεργοδότες από ασφαλιστικές εισφορές. Μετέτρεψαν τις δημόσιες μονάδες υγείας σε επιχειρήσεις και σε πλασιέ των επιχειρηματικών ομίλων στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου. Η κατάσταση των ασφαλιστικών Ταμείων επιδεινώνεται από το τσάκισμα των μισθών, την τεράστια ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία.



Στόχος της κυβέρνησης και της ΕΕ είναι να απαλλαγούν κράτος και μεγαλοεργοδότες από τις όποιες εισφορές κατέβαλλαν στα ασφαλιστικά Ταμεία, να πέσουν και άλλο μισθοί και μεροκάματα, να αυξηθούν τα όρια των μαζικών απολύσεων, να ενισχυθεί παραπέρα η εργοδοτική αυθαιρεσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου ασκούν άσφαιρη κριτική στην κυβέρνηση και την τρόικα, γιατί κρύβουν από το λαό την ουσία, ότι τα μέτρα αποτελούν απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών, εφοπλιστών, βιομηχάνων, τραπεζιτών και είναι κατευθύνσεις της ΕΕ.



Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει: Η κυβέρνηση να κόψει το λαιμό της για να εξασφαλιστεί η πλήρης χρηματοδότηση των ασφαλιστικών Ταμείων και του ΕΟΠΥΥ, των δημόσιων νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.



Η Λαϊκή Συμμαχία και η συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορεί να εμποδίσει τα αντιλαϊκά μέτρα και να ανοίξει το δρόμο για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, για ανάπτυξη προς όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων».



enikos




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Στο στόχαστρο της ΝΔ μπαίνει για ακόμη μια φορά ο Νάσος Θεοδωρίδης, με αφορμή άρθρο του που δημοσιεύεται στην Αυγή...



Η Συγγρού κάνει λόγο για "ψευδείς ισχυρισμούς" του Αλέξη Τσίπρα ότι τον είχε διαγράψει από την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει την αρθρογραφία του κ. Θεοδωρίδη "προκλητική".







"Ο υπέρμαχος των κουκουλοφόρων που έκαιγαν την Αθήνα και των καταλήψεων του τύπου “Βίλα Αμαλία”, ο “διανοούμενος” που αποκαλεί “εθνικιστικό μύθο” την Επανάσταση του 1821 και κατηγορεί τους Πόντιους πως οι ίδιοι προκάλεσαν τη γενοκτονία τους, ο “διεθνιστής” που “χαρίζει” τα Ίμια στους Τούρκους αποκαλώντας τα “Καρντάκ” και ζητά να χρησιμοποιείται η “μακεδονική” γλώσσα στα Ελληνικά δικαστήρια, ο “ιδεολόγος” που φωτογραφίζεται υπερήφανα με αφίσες που απαιτούν αναγνώριση της “μακεδονικής” και “τουρκικής” μειονότητας, ο Νάσος Θεοδωρίδης, συνεχίζει να αρθρογραφεί στην Αυγή", τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.



Υποτίθεται, επισημαίνει η ΝΔ, "ότι ο κ. Τσίπρας τον έχει αποπέμψει από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή “οι προσωπικές του απόψεις δεν απηχούν στις συλλογικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ”..."



Παρόλα αυτά, υπογραμμίζει, "ο κ. Θεοδωρίδης συνεχίζει να αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή με το ίδιο πάθος τις “προσωπικές” του απόψεις υπογράφοντας μάλιστα με την ιδιότητα, η οποία του έχει δήθεν στερηθεί από τον αρχηγό και φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον διόρισε στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με προσωπική του υπογραφή".



"Είναι σαφές πως ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα για τη διαγραφή του στελέχους του και πως οι απόψεις του κ. Θεοδωρίδη δεν είναι προσωπικές, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ", καταλήγει η ΝΔ και επισυνάπτει το άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη.











enikos




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Τουλάχιστον 15 θεατές τραυματίστηκαν όταν ο οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους.Όλα έγιναν στο Gran Turismo Show...

2013, στο Πόζναν της Πολωνίας.



Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι από τους 15 τραυματίες, οι τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και δυο παιδιά.



Δείτε το συγκλονιστικό video:




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου τον διεθνή...

καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένειά του.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός είπε τα ακόλουθα:



«Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση, όλος ο Ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς. Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα: Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι: Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου.



Να είστε καλά, να είστε δυνατοί. Μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για το καπέλο. Θα σε παρακολουθούμε. Και ήθελα να ξέρετε ότι για μας είναι μια μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε εκεί που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα.



Θα ήθελα να σου δώσω και ένα εικόνισμα το Άξιον Εστί, να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες».



Πηγή: http://www.skai.gr




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Τη λύση στο παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα υποστηρίζει ότι βρήκε ο Αμερικανός βιοχημικός Ντάνιελ Νοτσέρα , ο οποίος δημιούργησε ένα τεχνητό φύλλο που έχει την ικανότητα να «φωτοσυνθέτει» παράγοντας ενέργεια μόνο με νερό και ήλιο.

 Το λεγόμενο «Artificial Leaf» δημιουργήθηκε μετά από δεκαετίες έρευνας και πρόκειται ουσιαστικά για ένα φύλλο πυριτίου, το οποίο όταν βρέχεται μπορεί να αποδώσει έως και 100 βατ για 24 ώρες σε κάθε λίτρο νερού. Αυτό συμβαίνει γιατί μόλις πέσει νερό πάνω του, αμέσως το φύλλο κάνει διαχωρισμό του οξυγόνου και του υδρογόνου συλλέγοντας και αποθηκεύοντας το τελευταίο σε ειδική κυψέλη καυσίμου.
















Οπως εξηγεί ο ίδιος ο Νορτσέρα, το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες τουλάχιστον 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε πηγή ενέργειας. Μάλιστα το τεχνητό φύλλο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να καθαρίζει και το νερό, αφού δεν επιτρέπει στα βακτήρια να σχηματίσουν αποικίες στις κυψέλες του, ενώ μπορεί να αυτοθεραπευτεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.

πηγή: iefimerida.gr
via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A3