follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!



Ο Kenichi Ebina από το Τόκιο προπονείται εδώ και χρόνια στο robot-style με σκοπό μια μέρα να καταφέρει να ανέβει σε κάποια σκηνή του Λας Βέγκας.



Για τον ίδιο φαίνεται πως το όνειρό του βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, μετά την εμφάνισή του στο America's Got Talent.


Κι ενώ η κριτική επιτροπή του show αρχικά δεν φάνηκε να πείθεται από τα λεγόμενά του, μόλις ο Kenichi άρχισε να παρουσιάζει το show του, όλοι κοιτούσαν έκπληκτοι!


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τον λόγο...




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Ο Λάκης Γαβαλάς μετά από 14 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού είναι πλέον...

ελεύθερος. Ο επιχειρηματίας προσπαθεί να ηρεμήσει από όλη αυτή την κατάσταση και να οργανώσει το μέλλον του. Μπορεί νιώθει αδικημένος, αλλά δεν θέλει να εκδικηθεί κανέναν.







"Δεν θέλω να γ@μ@σ@ κόσμο. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος αυτό έχει πάθει και η Ελλάδα θα γ@μ@θ@ι ακόμα περισσότερο. Γιατί εδώ δεν υπάρχει κανένας Μπερλουσκόνι για να καταλάβει πως, αν θες να πηδήξεις, θα πρέπει να το κάνεις με φρέσκο κρέας και όχι με μπαγιάτικο σαν το δικό μου", δήλωσε στη real και συνέχισε: "Με το που βγήκα ήρθα αμέσως σε ένα μέρος όπου με φιλοξενούν φίλοι μου. Είμαι απομονωμένος. Είμαι στη φάση που θέλω να μηδενίσω το κοντέρ παντελώς. Έκανα μεγάλο αγώνα για να μπορέσω να είμαι στη θέση που είμαι σήμερα. Καταλαγιάζω".



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Το κορίτσι που βρίσκεται δίπλα στον ηθοποιό ... James Wood δεν είναι ούτε η κόρη του, ούτε η εγγονή, αν και η ηλικία της θα δικαιολογούσε άνετα και τα δύο. Είναι λοιπόν η αγαπημένη του, που μόλις έκλεισε τα 20 της χρόνια.Όχι ότι είναι σπάνιο φαινόμενο στο Hollywood τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά κατά κανόνα το αποφεύγουν οι ηθοποιοί γιατί ακριβώς δεν θέλουν προκαλέσουν την προσοχή των media και του κόσμου.



Ο James Wood όμως στα 66 του δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να βγαίνει με μια σχεδόν 50 χρόνια νεότερή του, 46 για την ακρίβεια.Η 20χρονη Kristen Bauguess, πάντως δεν είναι και αγγελούδι μια την έχουν συλλάβει για παράνομη οδήγηση και κατοχή μαριχουάνας και έχει καταδικαστεί.



Πάντως αν τυχόν αποφασίσουν να παντρευτούν η νύφη δεν θα μπορεί να πιει αλκοόλ ούτε στο δικό της γάμο, μια και στην Αμερική μπορείς να καταναλώσεις αλκοόλ, μόλις κλείσεις τα 21 σου.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Βρίσκεται στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας και παρόλο που το ύψος του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο (μόλις… 100 μέτρα) διακαιούται τον τίτλο του μεγαλύτερου κτηρίου στον κόσμο. Με μήκος που φτάνει τα 500 μέτρα και πλάτος άλλα 400 το New Century Global Center καλύπτει επιφάνεια μεγαλύτερη του ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου. Πιο συγκεκριμένα η συνολική του επιφάνεια είναι 1,76 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, όσο περίπου 250 γήπεδα ποδοσφαίρου!



Ο γιγαντιαίος πολυχώρος περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, κινηματογραφικό multiplex 14 αιθουσών καθώς κι έαν εντυπωσιακό υδάτινο πάρκο στο κέντρο του κτηρίου, που προσομοιάζει ένα… μεσογειακό χωριό.

Η πόλη Τσενγκτού, με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων κατοίκων αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, με στόχο να γίνει οικονομική και πολιτιστική πύλη στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο

Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο

Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο

Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο

Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο

Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο

Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο κτήριο στον κόσμο









perierga.gr





via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82


Το ανθρώπινο οστό εντόπισε χθες το απόγευμα σε παραλία στο Αργάσι Ζακύνθου, Ολλανδός τουρίστας, ο οποίος κολυμπούσε στην περιοχή.






Ο τουρίστας ενημέρωσε τους υπεύθυνους της παραλίας και εκείνοι την αστυνομία.


Άνδρες του Λιμεναρχείου Ζακύνθου έφτασαν στο σημείο, παρέλαβαν το οστό και στη συνέχεια έκαναν υποβρύχιες έρευνες χωρίς, όμως, να εντοπίσουν κάποιο άλλο στοιχείο.


Ο λιμενάρχης Ζακύνθου, Ν. Κοκκάλας, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ: "Η λιμενική Αρχή του νησιού διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των εξετάσεων, από το Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου έχει σταλεί το οστό".



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Μια φωτογραφία του Δημήτρη Κοργιαλά στην οποία είναι εντελώς διαφορετικός από την εικόνα που έχουμε συνηθίσει πόσταρε στο twitter η Ευρυδίκη...



Στην φωτογραφία βλέπουμε τον τραγουδιστή χωρίς ίχνος μακιγιάζ, το μαλλί επιμελώς ατημέλητο και με πολλές άσπρες τρίχες.

Δείτε την:






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Το να φορτίζεις στο 100% τη μπαταρία του κινητού σου δεν είναι και η πιο έξυπνη κίνηση σύμφωνα με το σάιτ τεχνολογίας Gizmodo...





Σίγουρα αποτελεί την πιο λογική σκέψη να αφήσει κάποιος το κινητό του να αποφορτιστεί πλήρως και να το βάλει να φορτίσει μέχρι το 100%. Δεν είναι όμως ό,τι καλύτερο για το κινητό. Το Gizmodo τονίζει ότι για να καταφέρει κάποιος να κρατήσει τη μπαταρία του κινητού του αρκετό καιρό στη μέγιστη απόδοσή της, το σωστό είναι να να το φορτίζει από το 40% μέχρι να φτάσει στο 80%. Μια μέση λύση δηλαδή.



«Η πλήρης φόρτιση του κινητού δεν πρόκειται να κάνει τη συσκευή να εκραγεί ή κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα θα μειώσει την διάρκεια ζωής της» αναφέρει ο Έρικ Λίμερ από το Gizmodo. Προτείνει μάλιστα ο κάθε χρήστης να κρατά τη μπαταρία φορτισμένη πάντα πάνω από το 50% και ποτέ, μα ποτέ να μην την αφήνει να πάει στο μηδέν!



Αυτή η πρόταση σίγουρα έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα με βάση φυσικά τις οδηγίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνία.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Ένα ψάρι μαθουσάλας, το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών υπερβαίνει την ηλικία των 200 ετών, ψάρεψε ένας ψαράς στην Αλάσκα πριν από λίγες ημέρες.





Το υπέργηρο πετρόψαρο συνελήφθη από έναν ασφαλιστή, με καταγωγή από το Σιάτλ και είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ψάρι σε ηλικία που πιάστηκε στην πολιτεία.


Ψαρεύοντας σε βάθος περίπου 100 μέτρων, ο Henry Liebman, έφτασε σε αυτό το πρωτόγνωρο επίτευγμα – ρεκόρ. Το συγκεκριμένο είδος είναι από τα ψάρια με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον πλανήτη και ο θηρευτής του, το έδωσε σε εργαστήριο που μπορεί να διαπιστώσει με ακρίβεια την ηλικία του


"Ήξερα ότι ήταν αφύσικα μεγάλο, αλλά δεν ήξερα ότι έσπαγα το ρεκόρ ηλικίας, μέχρι που κατά την επιστροφή μας έριξα μια ματιά στον ειδικό οδηγό που είχαμε στη βάρκα μας", σημειώνει ο Liebman.


To γηραιό τέρας έχει μήκος κάτι περισσότερο από ένα μέτρο, σπάζοντας ένα παλαιότερο ρεκόρ ψαριού με μήκος 81 εκατοστά, το οποίο ανήκε στην ίδια ποικιλία.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91











The Dildo maker: Το αξεσουάρ που μεταμορφώνει όποιο αντικείμενο θέλετε σε δονητή



Μην απορείτε με το Dildo Maker γιατί είναι ένα πολύ χρήσιμο μηχάνημα. Η παράδοξη αυτή ξύστρα σχεδιασμένη από τον Francesco Morackini βασίζεται στην κλασική παιδική ξύστρα και έχει σα σκοπό της να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Γιατί να κουβαλάτε παντού το δονητή σας όταν με τη βοήθεια του νέου σας αξεσουάρ μπορείτε να μετατρέψετε καρότα, λουκάνικα, μολύβια και ό, τι άλλο βάλετε στο νου σας σε κανονικούς δονητές;http://www.queen.gr/






via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82


Εντοπίστηκαν επικίνδυνα σωματίδια σκόνης στον αέρα.

Μπορεί το μετρό να μας πηγαίνει γρήγορα στον προορισμό μας, όμως μήπως κάνει κακό στην υγεία μας;

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μικρά σωματίδια σκόνης που υπάρχουν στον αέρα στους υπόγειους σταθμούς του μετρό είναι πολύ διαφορετικά από τη σκόνη που υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος.

Οι ειδικοί ανακάλυψαν ακόμη ότι ο αέρας στις σήραγγες του μετρό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, καθώς τα σωματίδια αυτά εισέρχονται στον οργανισμός και μπορεί να διεισδύσουν στους πνεύμονες, στο συκώτι, τον εγκέφαλο και τα νεφρά.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Southampton κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, συνιστώντας να γίνουν κι άλλες έρευνες για να αποδειχτεί ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν από τη χρήση του υπόγειου σιδηρόδρομου, καθώς μπορεί να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία όσων εργάζονται ή χρησιμοποιούν για παρατεταμένη περίοδο το μετρό.

Τα πολύ μικρά σωματίδια σκόνης είναι συνήθως ακίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό, όμως τα σωματίδια που εντοπίστηκαν σε σταθμούς μετρό βρέθηκε ότι περιείχαν βαρέα μέταλλα.






via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 23 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.




Θύμα μία 26χρονη ομοεθνή τους…


Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη συνάντησε την 26χρονη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας και της παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη συνάντησε τους δύο μαστροπούς οι οποίοι την ανέμεναν σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, τους τελευταίους δύο μήνες, προήγαγαν στην πορνεία την 26χρονη με σκοπό την αποκόμιση χρηματικού οφέλους.


Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι τόσο ο 23χρονος όσο και η 26χρονη είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ από τις έρευνες κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ.


Οι δύο μαστροποί θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η 26χρονη κρατείται προκειμένου να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απέλασή της.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Συνελήφθησαν το πρωί στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 50χρονη και ένας 52χρονος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.






Το ύψος των οφειλών τους, ανέρχεται συνολικά στο χρηματικό ποσό των 2.197.373,96 ευρώ και συγκεκριμένα:

Σε βάρος της 50χρονης, εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 1.700.909,73 ευρώ.

Σε βάρος του 52χρονου, εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 496.464,23 ευρώ.

Οι οφειλές προς το Δημόσιο, προήλθαν από δραστηριότητες των δύο συλληφθέντων, κατά το παρελθόν, στον τομέα της εμπορίας αγροτικών προϊόντων.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Για την κόρη της, Νικολέτα και για όλα όσα θαυμάζει σε εκείνη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Ράντου...





«Θαυμάζω ότι είναι πιο ώριμη από ότι ήμουν εγώ στην ηλικία της. Έχουμε τρομερό δέσιμο μεταξύ μας. Συγκινούμε πάρα πολύ όταν ζωγραφίζει κάτι ωραίο, αλλά ταυτόχρονα αν αισθανθώ ότι αυτό που έφτιαξε χρειάζεται δουλειά θα της το πω, όπως θα μου πει κι εκείνη τι της έλειπε σε μια παράσταση. Για μένα η Νικολέτα είναι το βαρόμετρο, γιατί αυτό που της αρέσει είναι πάντα αξιόλογο», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Ok.







Πότε ήταν όμως η τελευταία φορά που της είπε ότι αυτό που κάνει δεν της αρέσει; «Πάντα τσαντιζόταν με τα ρούχα που της αγόραζα, γιατί δεν ήταν του τύπου της. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο που φοράει εκείνη τα ρούχα μου κι εγώ τα δικά της», καταλήγει.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
















perierga.gr - Τι συμβαίνει όταν 15.000 βολτ διαπερνούν το ξύλο;

Τι συμβαίνει όταν 15.000 βολτ διαπερνούν το ξύλο;



Η φοιτήτρια Πολυτεχνικής Σχολής Melanie Hoff τοποθέτησε δύο καλώδια που μεταφέρουν 15.000 βολτ επάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια και στη συνέχεια απόλαυσε τα αποτελέσματα. Παραδόξως οι περιοχές γύρω από κάθε σημείο επαφής δεν πήραν φωτιά αλλά τα βολτ για έναν λόγο διασχίζουν την επιφάνεια αναζητώντας διέξοδο, δημιουργώντας παράλληλα εντυπωσιακά σχέδια πάνω στο ξύλο.http://perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1


Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, ύστερα από σχετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, η συναυλία – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Γλυκερία, στο πλαίσιο του 56ου Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου.


Με ισοψηφία 7 υπέρ και 7 κατά -συμπεριλαμβανομένης στις αρνητικές και της ψήφου της προέδρου του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου που υπερισχύει- τα μέλη του ΚΑΣ αποδέχτηκαν τις αντιρρήσεις της αρμόδιας Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που υποστήριξε ότι η κατάσταση του μνημείου δεν «σηκώνει» μεγάλη προσέλευση θεατών -κάτι που θεωρείται σίγουρο λόγω της δημοφιλίας των καλλιτεχνών. Η αιτιολόγηση της γνωμοδότησης ανέφερε την ανάγκη προστασίας του μνημείου, αλλά και της ασφάλειας των επισκεπτών.





via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82




Με αφορμή την δήλωση Μιχαλολιάκου, ότι ο Αντετοκούμπο είναι χιμπατζής, στο planet-greece βρήκαμε δύο φωτογραφίες, τις ενώσαμε σε μία, και είπαμε να σας βάλουμε ένα κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες. Ποιος είναι ο χιμπατζής; Μπορείτε να το βρείτε; Για δείτε τη φωτογραφία....














via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos




Με μεγάλη ειλικρίνεια η Εύα Λονγκόρια δήλωσε πρόσφατα πως για την σέξι εμφάνιση και την αψεγάδιαστη εικόνα της δεν ευθύνονται τα καλά...



γονίδια αλλά... ένα χωριό επαγγελματιών που την περιποιείται σχεδόν όλο το 24ωρο. Ο καλλιτέχνης Ντάνι Έβανς, λοιπόν, «φωτογράφισε» τους διάσημους χωρίς το... χωριό τους.



Μακιγιέρ, στιλίστες, ενδυματολόγοι, κομμωτές, μάνατζερ, επικοινωνιολόγοι και χίλιοι δυο ακριβοπληρωμένοι επαγγελματίες κρύβονται πίσω από τη λαμπερές εμφανίσεις των αστέρων του Χόλυγουντ. Αυτό είναι γνωστό. Εκείνο που δεν είχαμε δει ποτέ, όμως, ήταν η εικόνα που θα είχαν οι λατρεμένοι μας σταρ εάν δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τη δόξα...



Την απορία μας φρόντισε να λύσει ο εκκεντρικός καλλιτέχνης Ντάνι Έβανς ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες των διάσημων της show biz όπως θα ήταν εάν είχαν παραμείνει άσημοι.



Η σέξι τραγουδίστρια της ποπ Ριάνα σαν φιλόδοξο κορίτσι που είναι θα έκανε σίγουρα καριέρα αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να... φορούσε συντηρητικό ταγεράκι!





































































Η αγάπη της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού, Τζένιφερ Άνιστον, για το φαγητό θα είχε σαν αποτέλεσμα να... σπάσει η ζυγαριά της. Ευτυχώς -για τους άνδρες θαυμαστές της- οι προσωπικοί γυμναστές και διατροφολόγοι δεν την αφήνουν να πάρει γραμμάριο.









































































Η Μαντόνα χωρίς την περιποίηση που της εξασφαλίζουν τα εκατομμύρια που κερδίζει από την λαμπερή καριέρα της στη μουσική θα ήταν μια... συμπαθής 53χρονη της διπλανής πόρτας.









































































Ο σέξι Τζόνι Ντεπ αν δεν ήταν σούπερ σταρ θα παρέμενε ροκ αλλά σε καμία περίπτωση... πειρατές της Καραϊβικής!





































































Ένα συντηρητικό πολύτεκνο ζευγάρι, με εμφανή σημάδια κούρασης από τη φροντίδα των έξι παιδιών τους θα ήταν... ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μακριά από τα φώτα του Χόλυγουντ.





































Μια παραδοσιακή αμερικανική οικογένεια θα είχαν και ο Τζέι Ζ με την «καυτή» σταρ της ποπ Μπιγιόνσε εάν η τύχη δεν είχε χαμογελάσει τόσο πλατιά στο ταλέντο τους.





































Πιο κοντά στην ηλικία της αλλά και πάλι όμορφη θα ήταν η 39χρονη ηθοποιός Γουίνεθ Πάλτρου.









































































Μια γυναίκα που θα αγαπούσε την ζωή στην εξοχή αλλά θα φρόντιζε την εμφάνισή της και θα είχε ένα ταιριαστό για την ατμόσφαιρα της φάρμας στιλ, θα ήταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εάν δεν ήταν το απόλυτο style icon του Sex and the City.



































«Βασικά, πάντα είχα την απορία τί θα απέμενε στους cool τύπους του θεάματος εάν βγάζαμε από πάνω τους τη λάμψη του Χόλυγουντ. Σκοπός μου δεν ήταν να δείξω τα χρόνια που κρύβουν πίσω από τις περιποιήσεις και την καλοπέραση αλλά να τους δούμε σαν ανθρώπους της διπλανής πόρτας», λέει ο Ντάνι Έβανς ο οποίος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν δημιούργησε ένα πλάσμα... ανάμεσα στην Πάρις Χίλτον και τον Άλμπερτ Αϊνστάιν.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
ΒΙΝΤΕΟ - Ώρες αγωνίας για τους Έλληνες στην Αίγυπτο Μαζί με ολόκληρο τον λαό της Αιγύπτου, κρίσιμες ώρες ζουν και χιλιάδες Έλληνες ομογενείς. Υπο τον φόβο των ταραχών αποφεύγουν να βγαίνουν απο τα...

σπίτια τους. Μεγάλη είναι η ανησυχία στην ελληνική κοινότητα, για το τι θα φέρουν οι επόμενες ώρες. Δείτε το βίντεο απο το δελτίο ειδήσεων του Alpha






via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97

Οι φωνές πίσω από μερικούς διάσημους χαρακτήρες της Disney:






















via http://www.i-diadromi.gr/search/label/SHOWBIZ