follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Δραματικές στιγμές ζει η Καίτη Φίνου που μετά από τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει βρέθηκε κυριολεκτικά άστεγη, αναζητώντας καταφύγιο στο «Σπίτι του Ηθοποιού».






Η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε την τραγική της κατάσταση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, τονίζοντας ότι πλέον έμεινε χωρίς σπίτι και ζήτησε τη βοήθεια της Άννας Φόνσου.


Στο μήνυμά της η Καίτη Φίνου έγραφε:






«Δύσκολες μέρες, δύσκολες ώρες, δύσκολες αποφάσεις…


Για να προλάβω τα κουτσομπολίστικα φύλλα, από την άλλη εβδομάδα θα φιλοξενηθώ στο «Σπίτι του Ηθοποιού».


Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να το αποφύγω όσο ήταν δυνατόν, μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. (Ότι δεν έχω την δυνατότητα να με ζήσω).


Φυσικά και μίλησα με την Άννα Φόνσου, η οποία θα κάνει το καλύτερο και για μένα όπως και σε τόσους συναδέλφους μου.


Ευχαριστώ τον "φύλακα άγγελό" μου που επί 2 χρόνια ήταν στο πλάι μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου. (Αυτός ξέρει).


Φυσικά θα τα λέμε κι από κει… φυσικά και θα το παλέψω να "επανέλθω" δριμύτερη, όχι μέσα απ' την δουλειά μου (την έχω ξεχάσει) αλλά από άλλη πιο προσοδοφόρα δουλειά που ασχολούμαι από τώρα...


Είναι θέμα χρόνου αρκεί να έχω την υγεία μου...


Ευχαριστώ Πάνο, Άννα, Δημήτρη».



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE




Σε άθλια κατάσταση βρέθηκε μια γυναίκα με τον 32χρονο γιο της!






Ήταν κλειδωμένοι με αλυσίδα και λουκέτο μέσα σε ένα σπίτι-τρώγλη στη Κοζάνη και ζούσαν ανάμεσα σε στοίβες σκουπιδιών και ακαθαρσίες ζώων!


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 68χρονο σύζυγο και πατέρα της οικογένειας, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παράνομη κατακράτηση.


Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη τις υπηρεσίες πρόνοιας και υγιεινής, τόσο του δήμου όσο και της πρώην νομαρχίας και νυν Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.


Κάτοικοι και αρμόδιες αρχές της πόλης κάνουν λόγο για περιθωριακά άτομα με προβληματική συμπεριφορά, διαβεβαιώνουν ωστόσο πως δεν πρόκειται για περίπτωση Κωσταλέξι, αφού έχουν δει τη γυναίκα και τον γιο να κυκλοφορούν στους δρόμους.

star.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


​Άγιο είχε μια νεαρή κοπέλα που λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, έπεσε από τον δρόμο στις όχθες του Πηνειού, στην κοιλάδα των Τεμπών.




Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 1.30 το βράδυ όταν η νεαρή κοπέλα που μετέβαινε με ταξί στη Λάρισα θέλησε να κάνει μια στάση σε παρκινγκ της εθνικής οδού.


Εκεί απομακρύνθηκε από το ταξί, προφανώς για να κάνει την ανάγκη της και γλίστρησε με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην πλαγιά και να φτάσει στο ποτάμι.


Ο οδηγός του ταξί ακούγοντας τις φωνές της ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν και άνδρες της ΕΜΑΚ για να την ανασύρουν. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

thessalianews



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Δεκάδες φυτοφάρμακα καταλήγουν στο πιάτο μας θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη διατροφή μας, την υγεία μας και το οικοσύστημα, όπως αποδεικνύει ο δεύτερος κύκλος αναλύσεων σε φρούτα και λαχανικά που πραγματοποίησε η Greenpeace.

Αναλύσεις 34 δειγμάτων 11 λαχανικών και φρούτων ευρείας κατανάλωσης στην ελληνική αγορά, που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα Απριλίου - Ιουνίου 2013 «έδειξαν» τοξικά υπολείμματα από 32 εξαιρετικά επικίνδυνα φυτοφάρμακα, πολλά εκ των οποίων είναι απαγορευμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σύμφωνα με την έρευνα, ένα από τα πιο ανησυχητικά ευρήματα αφορά τα χημικά κοκτέιλ (παράλληλη χρήση πολλών φυτοφαρμάκων στο ίδιο φρούτο ή λαχανικό), καθώς στα 4 δείγματα μήλων εντοπίστηκαν 17 διαφορετικές δραστικές ουσίες με το ένα δείγμα να συγκεντρώνει 9 από αυτές ταυτοχρόνως.

6 ουσίες σε ένα αχλάδι!

Την ίδια στιγμή, σε ένα μόνο δείγμα αχλαδιών βρέθηκαν 6 δραστικές ουσίες. Στα 4 δείγματα κερασιών βρέθηκαν συνολικά 7 δραστικές ουσίες και 4 ουσίες στα 2 δείγματα ντομάτας. Πάνω από τις μισές δραστικές ουσίες που εντοπίστηκαν στο σύνολο των δειγμάτων είναι διασυστηματικές, δηλαδή δεν παραμένουν μόνο στον εξωτερικό φλοιό του φρούτου και του λαχανικού, αλλά εισχωρούν στους ιστούς του, άρα βρίσκονται σε ολόκληρο τον καρπό και όχι μόνο στην επιφάνεια.

Ουσίες επικίνδυνες και για τις μέλισσες

Ταυτόχρονα, οκτώ από τις δραστικές ουσίες που βρέθηκαν είναι πολύ επικίνδυνες για τις μέλισσες, με 5 να ανήκουν στην κατηγορία των νεονικοτινοειδών. Επτά στα δέκα λαχανικά και φρούτα εξαρτώνται από την επικονίαση των μελισσών (η μεταφορά της γύρης για να γονιμοποιηθούν τα άνθη και να γίνουν καρποί). Οσο οι πληθυσμοί των μελισσών καταρρέουν λόγω της χρήσης φυτοφαρμάκων, τόσο εμείς στερούμαστε βασικά είδη διατροφής. Οπως καταγγέλλει η Greenpeace, η Ευρώπη έχει αρχίσει να κατανοεί τη σοβαρότητα του προβλήματος, αφού πρόσφατα προχώρησε σε μερική απαγόρευση 3 νεονικοτινοειδών και του φυτοφαρμάκου Fipronil, ζητώντας παράλληλα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να απαγορεύσει οριστικά όλα τα φυτοφάρμακα που βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας και βάζουν σε κίνδυνο τις μέλισσες, στηρίζοντας τη βιώσιμη γεωργία στην Ελλάδα.

Τι επιλογές κάνουν οι καταναλωτές

Το πρόβλημα αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα των αναλύσεων της Greenpeace αλλά και από το γεγονός πως αρκετές φορές ελληνικά προϊόντα για εξαγωγή έχουν θεωρηθεί ακατάλληλα και δεν έχουν γίνει δεκτά από άλλες χώρες. Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση, μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση έχουν και οι καταναλωτές, καθώς εξοικειώθηκαν με το να βρίσκουν προϊόντα που καλλιεργήθηκαν αφύσικα και δεν ξέρουν καν να τα ξεχωρίζουν. «Στην Ελλάδα της κρίσης που κάθε ευρώ μετράει, ας χρησιμοποιήσουμε σωστά τα χρήματά μας για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εμάς και τα παιδιά μας και να δημιουργήσουμε όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για νόστιμα και θρεπτικά, ελληνικά προϊόντα χωρίς επικίνδυνα φυτοφάρμακα».

Φρούτα και λαχανικά εποχής



Οταν βρίσκουμε φρούτα και λαχανικά εκτός εποχής, αυτό μπορεί να σημαίνει τρία πράγματα: α) τα φυτά έχουν αναγκαστεί να παράξουν εκτός εποχής και ενάντια στη φύση τους, σε θερμοκήπια, β) η συγκομιδή τους έχει γίνει πολύ καιρό πριν και έχουν συντηρηθεί σε ψυγεία για μήνες μέχρι να τα αγοράσουμε, γ) ποικιλίες που δεν διατηρούνται σε ψυγεία έρχονται από το Νότιο ημισφαίριο, αφού έχουν καλλιεργηθεί κάτω από άγνωστες συνθήκες, ίσως μάλιστα με φυτοφάρμακα τα οποία απαγορεύονται στην Ε.Ε. και στη χώρα μας. Ενα φυτό που μεγαλώνει στις αγαπημένες του συνθήκες έχει λιγότερες ανάγκες για φυτοφάρμακα.


Επίσης, το εποχικό προϊόν δεν θα έχει συντηρηθεί για μήνες, θα είναι φρέσκο. Η εποχικότητα δεν μας εξασφαλίζει απολύτως. Ακόμα και στα εποχικά γίνεται χρήση φυτοφαρμάκων. Φανταστείτε, όμως, τι συμβαίνει σε ένα καλοκαιρινό είδος το οποίο αναγκάζεται να μεγαλώσει τον χειμώνα ή σε ένα είδος που καλλιεργείται σε χώρα όπου δεν απαγορεύονται πολύ επικίνδυνα φυτοφάρμακα. Σύμφωνα με τη Greenpeace, διαλέγοντας τοπικά είδη μπορείτε να αποφύγετε τα τοξικά φυτοφάρμακα που επιτρέπονται σε κάποιες άλλες χώρες, παρόλο που απαγορεύονται στην Ε.Ε.

Ταυτόχρονα, στηρίζεται τις τοπικές κοινωνίες και την ελληνική οικονομία. Η «ανάγκη» για φυτοφάρμακα, υβρίδια και μεταλλαγμένα είναι τεχνητή και ξεκινάει κυρίως από εκείνους που κερδοφορούν από την πώλησή τους: τις εταιρείες που τα παράγουν. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν οι εταιρείες διευκολύνονται από αδιάφορες κυβερνήσεις, που δεν ξέρουν καν ποια και πόσα φυτοφάρμακα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ποια καλλιέργεια, που δεν εμποδίζουν τη χρήση των παράνομων και πολύ επικίνδυνων φυτοφαρμάκων, που δεν κάνουν αναλύσεις στα προϊόντα, που δεν φροντίζουν να εκπαιδεύσουν σωστά τους αγρότες.

Τι έδειξαν τα ευρήματα έρευνας Απριλίου - Ιουνίου 2013

Τοξικά υπολείμματα από 32 εξαιρετικά επικίνδυνα φυτοφάρμακα εντοπίστηκαν στην έρευνα, πολλά εκ των οποίων είναι απαγορευμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στα 4 δείγματα μήλων εντοπίστηκαν 17 διαφορετικές δραστικές ουσίες, με το ένα δείγμα να συγκεντρώνει 9 από αυτές ταυτοχρόνως.

Σε ένα μόνο δείγμα αχλαδιών βρέθηκαν 6 δραστικές ουσίες.

Στα 4 δείγματα κερασιών βρέθηκαν συνολικά 7 δραστικές ουσίες και 4 ουσίες στα 2 δείγματα ντομάτας.

Πάνω από το 50% των δραστικών ουσιών που εντοπίστηκαν στο σύνολο των δειγμάτων είναι διασυστηματικές, δηλαδή δεν παραμένουν μόνο στον εξωτερικό φλοιό.

Οκτώ από τις δραστικές ουσίες που βρέθηκαν είναι πολύ επικίνδυνες για τις μέλισσες, με 5 να ανήκουν στην κατηγορία των νεονικοτινοειδών.

Το 70% των λαχανικών και φρούτων εξαρτώνται από την επικονίαση των μελισσών (μεταφορά της γύρης). Πηγή Ημερησία





via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1
Συγκέντρωση πραγματοποίησε το πρωί η ΟΛΜΕ στο Σύνταγμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινητικότητα.




Ωστόσο η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι ένα πλακάτ που κρατάει μια γυναίκα και γράφει: «Θέλω τη ζωή μου πίσω τώρα!»


Είναι ένα μήνυμα ισχυρό μήνυμα που θέλει να δείξει την απόγνωση των εκπαιδευτικών...












via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Μιλάμε για τον γρηγορότερο του κόσμου.



Στις 13 Ιουλίου 2013, ο Tom Grosset έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ σε χτυπήματα κρουστών με 1208 επαναλήψεις σε 60 δευτερόλεπτα...








via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos


Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Δημήτρη.




Ο Δημήτρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα και ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Παλιότερα δούλευε με τον πατέρα του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δικό του γραφείο. «Ο Δημήτρης μένει στη Σαρωνίδα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει μέσα τρία σπίτια όπου κατοικούν εκείνος, η Ελεονώρα και οι γονείς τους» αποκαλύπτει άνθρωπος που γνωρίζει την οικογένεια στο Πρώτο Θέμα.


Είναι παντρεμένος και έχει μια κορούλα που έχει βαφτίσει η αδελφή του. Η μικρή Μαρία είναι 3 ετών και η Ελεονώρα είναι τρελαμένη μαζί της. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον αδελφό της πέρασε από διάφορα στάδια. Όταν ήταν πιτσιρίκια, μάλωναν συνεχώς – κάτι που έχει δηλώσει και η ίδια. «Εκείνη ήταν ο τσαμπουκάς της υπόθεσης, αλλά και ο Δημήτρης δεν πήγαινε πίσω. Ειδικά τα καλοκαίρια, που συνήθιζαν να πηγαίνουν οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλλονιά, έπεφτε πολύ ξύλο. Τώρα όμως που μεγάλωσαν, τον λατρεύει. Βγαίνουν συχνά μαζί και έχουν κοινές παρέες» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο People.


Δείτε τον ΕΔΩ...



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


​Άγρια σκηνικά στο δήμο Φαιστού. Επίθεση από πρώην στέλεχος της δημοτικής παράταξης της δημάρχου Μαρία Πετρακογιώργη καταγγέλλει ότι έπεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δουλγεράκης.




Όπως ανέφερε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό Dream FM2 ο δράστης αφού τον καταδίωξε με το αυτοκίνητό του, του έκλεισε τον δρόμο και τον ανάγκασε να σταματήσει.


Τον χτύπησε στο πρόσωπο ενώ προσπάθησε να βγάλει και πιστόλι.


Ο κ. Δουλγεράκης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.


Η υπόθεση παίρνει πλεόν το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς ο ίδιος συνοδευόμενος από τη δήμαρχο Φαιστού παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου καταγγέλοντας το περιστατικό.

prismanews



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι σε παραλία της Λευκάδας που αποφάσισε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του στην παραλία!

Όπως μπορείτε να δείτε, η νεαρή, η οποία είναι ...





γνωστό μοντέλο, δεν δίστασε να βάλει μια πετσέτα στο κεφάλι της και να κάνει στοματικό έρωτα στον αγαπημένο της και γόνο γνωστής οικογενείας πάνω στην ξαπλώστρα, μπροστά στα μάτια δεκάδων λουόμενων!



Το γεγονός προκάλεσε την δυσφορία όσων βρίσκονταν στην παραλία, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι, οι οποίοι σε ρόλο παπαράτσι απαθανάτισαν τις καυτές στιγμές τους!










πηγή:athensbars.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

​Ένα παράνομο κύκλωμα διεθνούς σωματεμπορίας, το οποίο δρούσε σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία, εξαρθρώθηκε από τις αρχές στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Europol.



Μετά από πολύμηνες έρευνες, σε συνεργασία με τις Ισπανικές Αρχές και τη συνδρομή της EUROPOL και των Αμερικανικών Αρχών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», σε Αττική, Καβάλα, Μαγνησία, Κορινθία και Λασίθι.


Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 18 άτομα, από τα οποία τα 16 μέλη της οργάνωσης και δύο για διάφορα αδικήματα. Δεκαεννέα ακόμη άτομα κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ απελευθερώθηκαν είκοσι θύματα εμπορίας ανθρώπων-δεκατέσσερις αλλοδαπές γυναίκες και έξι αλλοδαποί άνδρες.


Οι δουλέμποροι κρατούσαν σε διαμέρισμα στον Πειραιά τους αλλοδαπούς, υπήκοοι Δομινικανής Δημοκρατίας, όπως θα δείτε και στο βίντεο!


Σύμφωνα με την Αστυνομία η οργάνωση είχε διαρκή δράση, με διακριτούς ρόλους των μελών της, ενώ διέθετε εσωτερική διάρθρωση και αποκεντρωμένη λειτουργία, υπό την μορφή τεσσάρων «τομέων-πυρήνων», οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στη Δομινικανή Δημοκρατία, την Τουρκία, την Ελλάδα και την Ισπανία.


Τα μέλη του πρώτου πυρήνα είχαν σαν αποστολή να εντοπίζουν άτομα στη Δομινικανή Δημοκρατία με δεινή οικονομική κατάσταση και να τα πείθουν να μεταβούν στην Ισπανία, με την υπόσχεση ότι θα τους βρουν νόμιμη εργασία, με ικανοποιητικές χρηματικές απολαβές και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.


Για να δελεάσουν ακόμα περισσότερο τα υποψήφια θύματά τους, πρόβαλαν τον αληθοφανή ισχυρισμό ότι στην Ισπανία μπορούν να προσαρμοστούν και να αφομοιωθούν εύκολα λόγω της κοινής γλώσσας.


Για την πραγματοποίηση του «ταξιδιού σωτηρίας» το οποίο τους υπόσχονταν, κάθε άτομο κατέβαλε το χρηματικό ποσό των πέντε έως έξι χιλιάδων ευρώ, που στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελούσε προϊόν δανεισμού από συγγενείς και οικεία πρόσωπα, και στη συνέχεια μετέβαιναν αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη, αφού τα μέλη της οργάνωσης διεκπεραίωναν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για το ταξίδι.


Στην Κωνσταντινούπολη, τα μέλη του δεύτερου πυρήνα, αποστερούσαν την ελευθερία κίνησης των θυμάτων τους με την αφαίρεση των διαβατηρίων τους, και αφού τα παραποιούσαν, ώστε να μην φαίνεται η σφραγίδα εισόδου στην Τουρκία, τα ταχυδρομούσαν στην Ελλάδα.


Για όσο διάστημα παρέμεναν στην Κωνσταντινούπολη, απαιτούσαν από τα θύματά σαράντα (40) έως και εκατό (100) ευρώ ημερησίως, για έξοδα διαμονής, και, σε περίπτωση αδυναμίας, τα εξανάγκαζαν, είτε να εκπορνεύονται, είτε να μεταφέρουν ναρκωτικά κατά την επικείμενη μετάβασή τους στην Ελλάδα, όπου εισέρχονταν παράνομα.


Τα μέλη του τρίτου πυρήνα, παραλάμβαναν τα διακινούμενα άτομα στη Χώρα μας και τα μετέφεραν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, όπου αφού τα εγκαθιστούσαν σε διαμερίσματα που τους υπενοικίαζαν οι ίδιοι, προέβαιναν στη κατάρτιση ή τη νόθευση διαβατηρίων ή ταυτοτήτων Ισπανικών Αρχών.


Απαιτούσαν μάλιστα ως αμοιβή μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία κατέβαλλαν, είτε συγγενείς των διακινούμενων ατόμων από τη Δομινικανή Δημοκρατία, με εμβάσματα σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες μεταφοράς χρημάτων, είτε, εφόσον επρόκειτο για γυναίκες θύματα, τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται σε κρυφούς οίκους ανοχής, με πελάτες που οι ίδιοι έβρισκαν.


Στην περίπτωση που τα θύματα συλλαμβάνονταν από τις Αστυνομικές Αρχές για παράνομη είσοδο στη Χώρα μας, μέλη της οργάνωσης έρχονταν άμεσα σε επαφή μαζί τους και τους υποδείκνυαν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο.


Στη συνέχεια, και αφού είχαν πλέον εφοδιάσει τα θύματά τους με πλαστά Ισπανικά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα προωθούσαν αεροπορικώς στην Ισπανία, έχοντας όμως εκδώσει εισιτήρια με τελικό προορισμό τη Δομινικανή Δημοκρατία, ώστε να παραπλανούν τις αρχές και τους ελέγχους στο αεροδρόμιο.


Για τη διαμονή στην Ελλάδα και τα εισιτήρια απαιτούσαν και πάλι υπέρογκα χρηματικά ποσά, και, σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής, εξανάγκαζαν τα θύματά τους στην εκπόρνευση.


Στο τελικό προορισμό τους στην Ισπανία, τα θύματα, εξαναγκάζονταν από τα μέλη του τέταρτου πυρήνα, να εκπορνεύονται σε οίκους ανοχής που εκμεταλλεύονταν η εγκληματική οργάνωση. Επιπλέον, παρακρατούσαν τα γνήσια διαβατήρια των θυμάτων που παραλάμβαναν ταχυδρομικά από την Τουρκία.


Με τη μεθοδολογία αυτή εκτιμάται ότι η εγκληματική οργάνωση, έχει διακινήσει μέσω Τουρκίας, κυρίως στην Ισπανία, αλλά και την Ιταλία, εκατοντάδες άτομα.




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ντροπή: Ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι σε παραλία της Λευκάδας, που αποφάσισε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του στην παραλία!!!...

Όπως μπορείτε να δείτε, η νεαρή, η οποία είναι γνωστό μοντέλο, δεν δίστασε να βάλει μια πετσέτα στο κεφάλι της και να κάνει... πεοληχία στον αγαπημένο της και γόνο γνωστής οικογενείας πάνω στην ξαπλώστρα, μπροστά στα μάτια δεκάδων λουόμενων.

Το γεγονός προκάλεσε την δυσφορία όσων βρίσκονταν στην παραλία, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι, οι οποίοι σε ρόλο παπαράτσι απαθανάτισαν τις «καυτές» στιγμές τους!




via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Είναι από τις πιο γοητευτικές και... πάντοτε σικ κυρίες της εγχώριας showbiz. Ταλαντούχα, πανέμορφη και πλέον μόνη.



Ο λόγος για την Νίνα Λοτσάρη, η οποία αυτή την περίοδο ταξιδεύει σε πολλές πόλεις της Ελλάδος με την νέα μουσική της πρόταση, που ο φωτογραφικός φακός του entertv εντόπισε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής με ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας συνέλαβαν σήμερα έναν άντρα ελληνικής καταγωγής και τη.....

σύντροφό του, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα εμπορίας γυναικών από τον Άγιο Δομίνικο.



Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, η πόλη της Καβάλας ήταν ο πρώτος σταθμός του διεθνούς κυκλώματος πορνείας που έφερνε παράνομα γυναίκες από τον Άγιο Δομίνικο, μέσω Τουρκίας και εν συνεχεία τις προωθούσε στην Αθήνα και από εκεί ,είτε σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, είτε σε χώρες του εξωτερικού και κυρίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Ο άντρας που συνελήφθη εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Νέστου, ενώ μαζί με τη σύντροφό του οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τρεις γυναίκες προερχόμενες από τον Άγιο Δομίνικο.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοτικός υπάλληλος είχε προκαλέσει την εύλογη περιέργεια πολλών συναδέλφων του στο Δήμο Νέστου, καθώς έπαιρνε συνεχώς άδειες άνευ αποδοχών από την εργασία του, χωρίς ποτέ να δικαιολογεί τους λόγους. Ο ίδιος και η σύντροφός του λειτουργούσαν ως μεσάζοντες των γυναικών που έρχονταν αρχικά στην Καβάλα και στη συνέχεια τις προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας.



Τις τελευταίες ημέρες γίνονται εκτεταμένες έρευνες σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις ισπανικές αρχές και με τη συνδρομή των αμερικανικών αρχών και της EUROPOL.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Η Στέλλα Μπεζαντάκου και ο...





σύντροφός της Χρήστος Γκίκας διανύουν μια πολύ καλή περίοδο!



Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο, μαζί με το γιο του Χρήστου, Αλέξανδρο, ο οποίος έχει πολύ καλή σχέση με την Στέλλα!



Σύμφωνα με την news, το ζευγάρι σχεδιάζει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το νέο έτος!






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ελληνίδα ερωτεύτηκε σύμφωνα με...





αμερικανικά δημοσιεύματα ο σέξι λυκάνθρωπος του twillight,Taylor Lautner.



Πρόκειται για την 27χρονη Marie Avgeropoulos, η οποία είναι μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια και ασχολείται με την μουσική.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Σε τρυφερές στιγμές στην παραλία...





εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Στέλιος Ρόκκος και την αγαπημένη του Έλενα Γκόφα.



Το ζευγάρι σύμφωνα με το 'ΥΟU"περνά το καλοκαίρι του στην Λήμνο που είναι άλλωστε και ο τόπος καταγωγής του τραγουδιστή. Μαζί τους είναι και η 5,5 ετών κόρη του Στέλιου Ρόκκου, η Μέλια.














via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Πώς ήταν η όμορφη παρουσιάστρια στα μαθητικά της χρόνια; Κούκλα και τότε βέβαια, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με το σήμερα…

Δείτε τη φωτογραφία που ανακάλυψε ο sportdog!



Tότε, βέβαια, ήταν πολύ μικρή, αν και πάλι φαινόταν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, όταν θα περνούσε πια στη φάση της γυναίκας, θα “αναστάτωνε” τον ανδρικό πληθυσμό.

Ο σκύλος παρουσιάζει μία φωτογραφία της Ελεονώρας από την εποχή που ήταν ακόμα μαθήτρια, που δεν την ξέρει ο πολύς κόσμος. Είπαμε, κούκλα και τότε, αλλά η σύγκριση με το σήμερα, την αδικεί κάπως. Δεν συμφωνείτε;








via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ο Γνωστός ηθοποιός…καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και αποκάλυψε ότι όταν ανακοίνωσε...

στους γονείς του πως θα γίνει ηθοποιός, ο πατέρας του δεν είχε την καλύτερη αντίδραση…



Ήθελε να δει το παιδί του να ακολουθεί το επάγγελμα που σπούδασε. Γιατρός δηλαδή… Κι όταν κατάλαβε ότι ο γιος του είναι αποφασισμένος να γίνει ηθοποιός, του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το όνομά του. Το επώνυμό του, είναι το επώνυμο της μητέρας του, όπως εξήγησε ο ίδιος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Tι δήλωσε για τη συμμετοχή του pop star στις 'Βάκχες'?...

"Δεν το είδα για να έχω άποψη, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά εμπορικό τρικ. Στις μέρες μας πουλάνε αυτά. Δεν ξέρω αν έπιασε, αν πήγε κόσμος να το δει...", δήλωσε στο FTHIS TV ο Μάρκος Σεφερλής, αναφερόμενος στη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στην παράσταση Βάκχες του Ευρυπίδη.



Ο δημοφιλής ηθοποιός συμπλήρωσε ωστόσο: "Εγώ είμαι υπέρ ακόμα και με τέτοια τρικ να καταφέρεις να βάλεις κόσμο στο θέατρο".



Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ....ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΝΤΟΡΟΣ.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Υπό κράτηση στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός στη Γαλικία Υπό κράτηση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τέθηκε ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που εκτροχιάστηκε το χτες το βράδυ έξω από την πόλη Σαντιάγο δε...

Κομποστέλα στη Γαλικία της Ισπανίας.



«Ο δικαστής διέταξε την αστυνομία να ανακρίνει τον οδηγό» ο οποίος θεωρείται ύποπτος για ένα από τα χειρότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στην Ευρώπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 80 άνθρωποι, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των αρχών.



Ο 52χρονος Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν, που νοσηλεύεται φρουρούμενος, παραδέχτηκε ότι έτρεχε με ταχύτητα 190 χιλιομέτρων σε μια στροφή όπου το όριο ταχύτητας είναι τα 80 χιλιόμετρα.



Το τρένο που μετέφερε 218 επιβάτες και εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Μαδρίτη στο Φερόλ εκτροχιάστηκε σε απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων έξω από την πρωτεύουσα της Γαλικίας, το Σαντιάγο δε Κομποστέλα. Εκτός από του 80 ανθρώπους που σκοτώθηκαν, άλλοι 95 τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης. Από αυτούς, οι 36 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.



Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται και πολλοί Βρετανοί και Αμερικανοί πολίτες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τη θλίψη του για το πολύνεκρο δυστύχημα και προσέφερε τη βοήθεια της χώρας του στην Ισπανία.



«Η Μισέλ και εγώ είμαστε σοκαρισμένοι από τον τραγικό εκτροχιασμό του τρένου» σημειώνει στο συλλυπητήριο ανακοινωθέν του ο Ομπάμα, διαβεβαιώνοντας ότι είναι έτοιμος να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στις ισπανικές αρχές.



Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του στην ισπανική κυβέρνηση και τους διασώστες που ανέλαβαν να εντοπίσουν τους αγνοούμενους και να τους φροντίσουν.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν ο Γιάννης Μπουρούσης και η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη, Μαρία – Χριστίνα, που δημοσίευσαν…





την αγγελία του γάμου τους! Λίγες ημέρες αφότου είδαμε το ζευγάρι σε τρυφερά ενσταντανέ στη Μύκονο, «έσκασαν» τα χαρμόσυνα νέα. Ο μπασκετμπολίστας και η κόρη του άλλοτε παράγοντα του ποδοσφαίρου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μπουρούση, την Καρδίτσα. Ημερομηνία λέγεται πως δεν έχει οριστεί, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.



Άλλωστε, ο Γιάννης είναι αυτή την περίοδο με την Εθνική στο Καρπενήσι, όπου γίνεται η προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, που αρχίζει στις 4 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 22 του ίδιου μήνα. Η σχέση του Γιάννη και της Μαρίας – Χριστίνας κρατά χρόνια, ενώ η πρόταση γάμου έγινε πέρυσι.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip






Πρόλαβε να ερωτευτεί ξανά η Βίκυ Καγιά μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Νίκο Κριθαριώτη; Ποιος είναι ο νεαρός άντρας που έκανε μαζί του διακοπές στη Μύκονο;..



Ο γοητευτικός, νέος άνδρας που εθεάθη μαζί με τη Βίκυ Καγιά στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης απόδρασής της στο νησί, είναι ο ηθοποιός Ευάγγελος Μπούσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και είναι χρόνια φίλος της Βίκυς Καγιά. Οι δυο τους όρισαν ως τόπο συνάντησής τους τη Μύκονο για τις φετινές τους διακοπές, όπου φυσικά συνοδεύονταν από μεγάλη παρέα φίλων.



Κάποια δημοσιεύματα τους θέλουν να ζουν έναν νέο καλοκαιρινό έρωτα, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πώς η Βίκυ και ο Ευάγγελος είναι μόνο δυο καλοί φίλοι και μάλιστα, δεν το κρύβουν, αφού η παρουσίαστρια - μοντέλο κατά την διάρκεια των κοινών τους διακοπών πόσταρε στο διαδίκτυο πολλές κοινές τους φωτογραφίες. Ο χρόνος θα δείξει αν οι δυο τους είναι μόνο φιλαράκια ή αν ένας νέος έρωτας είναι έτοιμος να γεννηθεί!






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Κι όμως το γλυκύτατο κορίτσι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι η δεκάχρονη κόρη του Χρήστου Σπανού! Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την κορούλα του για τις ανάγκες του περιοδικού Οk και μίλησε για την τρυφερή τους σχέση! Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι ο Χρήστος Σπανός έγινε μπαμπάς στα 28 του χρόνια...



Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε πως η σχέση τους είναι πολύ αγαπησιάρικη ενώ όταν η γυναίκα του γέννησε την μικρή τους Μαρίνα εκείνος ένιωσε πως έκανε την επανάσταση του. Όσο για τι είδους μπαμπάς είναι; «Δεν είμαι από τους μπαμπάδες που προσπαθούν να επιβληθούν στα παιδιά τους με τιμωρίες.



Οι μοναδικές φορές που την έβαζα τιμωρία ήταν όταν γυρνούσε νευριασμένη στο σπίτι από το σχολείο, οπότε εκεί της έλεγα: "πήγαινε στο δωμάτιο σου να ηρεμήσεις και όταν αισθανθείς καλύτερα έλα'.Εκεί που σηκώνω τα χέρια ψηλά είναι όταν αρχίζει και κλαίει. Δεν μπορώ νε τη βλέπω και γενικότερα με αγγίσουν πολύ οι συγκινητικές ιστορίες», κατέληξε.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Μια από τις πιο αμήχανες στιγμές σε δημόσιο χώρο είναι όταν ο/η διπλανός/η σου κοιμηθεί και αρχίσει να...

γέρνει προς το μέρος σου!



Αυτό συνέβη στον νεαρό Steve Cullum ο οποίος τράβηξε το περιστατικό σε βίντεο και έκανε... διάσημη την διπλανή του!



Η γυναίκα μετά από πολύ προσπάθεια από τον νεαρό απομακρύνθηκε και κατέληξε τελικά στον ώμο του κυρίου της στα δεξιά!




kokoria.gr



via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82

Ο CEO της Nvidia, Jen-Hsun Huang αποκάλυψε πως ετοιμάζεται μία mobile έκδοση του κορυφαίου GPU της εταιρείας Kepler για τα smartphones, που θα υποστηρίζει τα στάνταρ της αγοράς, DirectX 11 και OpenGL 4.4. Στην έκθεση Siggraph 2013, η Nvidia είχε επιδείξει ένα tablet με Kepler GPU, με κατανάλωση ισχύος μόλις 2 watt. Από την Nvidia υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη έκδοση έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ από τον επεξεργαστή γραφικών τού PlayStation 3. Ο νέος mobile επεξεργαστής γραφικών, θα ενσωματωθεί στην επόμενη γενιά των mobile επεξεργαστών Tegra της εταιρείας, που έχουν κωδική ονομασία Logan, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν σε προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2014.



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1


Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! Εδώ και τόσα χρόνια αποτελεί το απόλυτο sex symbol, την γυναίκα που θα ήθελαν όλοι οι άντρες να έχουν στο πλευρό τους!



Αλλά λίγο τα χρόνια που περνάνε, λίγο που... παράτησε την διατροφή της και το γύρισε στη μασαμπούκα (φταίνε και οι ελληνικές λιχουδιές σ' αυτό), η sexy Μόνικα δεν θυμίζει σε τίποτα το ΑΠΟΛΥΤΟ θηλυκό που όλοι αγαπήσαμε και ονειρευόμασταν να έχουμε στο κρεβάτι μας.



Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία και συγκρίνετε μόνοι σας:






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Σάλος προκλήθηκε από το εξώφυλλο γνωστού βρετανικού περιοδικού που μετά τη γέννηση του γιου της Kate Middleton και του πρίγκιπα William βγήκε με πρωτοσέλιδο τίτλο που ασχολιόταν με τα κιλά της Δούκισσας...





Χαμός έγινε σε facebook και Twitter με τις περισσότερες μαμάδες να χαρακτηρίζουν το εξώφυλλο αξιοθρήνητο.

Μάλιστα παρότρυναν και άλλες μαμάδες να μποϋκοτάρουν το περιοδικό και να μην πάνε να το αγοράσουν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιακρισία και την ασέβεια που επέδειξαν οι υπεύθυνοί του.





«Θα έπρεπε να ντρέπονται. Γιατί η κοινωνία μας έχει τέτοια εμμονή με το βάρος;», έγραψε στο Twitter μια μαμά, ενώ και η παρουσιάστρια Katy Hill τάχθηκε υπέρ του μποϋκοτάζ του περιοδικού.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Μια πολύ σέξι φωτογραφία...





μοιράστηκε στο twitter η Δήμητρα Αλεξανδράκη.



Το καυτό μοντέλο ποζάρει με μπραζίλιαν και ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.



Δείτε την φωτογραφία:






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Τον «κώδωνα του κινδύνου» για τις «εξομολογήσεις» μέσω κοινωνικών...





δικτύων κρούουν αρκετοί κληρικοί, που καλούν τους πολίτες να μην εμπιστεύονται προσωπικά τους θέματα, σε όποιον δηλώνει ιερέας.



Κληρικοί που έχουν γνώση του χώρου του διαδικτύου, ανέφεραν στο «dogma.gr» πως έχουν γίνει δέκτες καταγγελιών από πολίτες, οι οποίοι δηλώνουν πως έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης από επιτήδειους οι οποίοι χρησιμοποιώντας ως «όπλο» την αφέλεια τους, έφθασαν σε σημείο να μάθουν ακόμη και τα πιο προσωπικά προβλήματα που τους απασχολούν.



Η ΜΕΘΟΔΟΣ



Αυτά τα προφίλ κατηγοριοποιούνται ως εξής.



Στην μια κατηγορία υπάρχουν αυτοί που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον Κλήρο. Άλλοι το κάνουν για να σπάσουν «πλάκα» όπως γινόταν παλιά με τις τηλεφωνικές φάρσες κι άλλοι –αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι- για να εκμεταλλευτούν την αφέλεια των ανθρώπων, ώστε να τους αποσπάσουν εμπιστευτικές προσωπικές πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για εκβιασμούς ή ακόμη για να τους ζητήσουν να συνδράμουν κάποιον δήθεν «έρανο».



Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν φωτογραφίες από λιτανείες και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις, «ανεβάζουν» εικόνες και άλλα θρησκευτικά σύμβολα ώστε να δημιουργήσουν κλίμα εμπιστοσύνης.



Στην άλλη κατηγορία βρίσκονται είτε καθηρημένοι κληρικοί που εξακολουθούν παρά την καθαίρεση τους να δηλώνουν ιερείς ή ακόμη και μέλη παραεκκλησιαστικών ομάδων που μη έχοντας «ζωντανό» ακροατήριο προσπαθούν να δημιουργήσουν οπαδούς μέσω του διαδικτύου.



Πρόσφατα ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος είχε πέσει θύμα ενός επιτήδειου, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του μαζί με φωτογραφίες που είχε βρει στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος και είχε φτιάξει προφίλ στο Facebook δηλώνοντας πως είναι ο Μητροπολίτης.



Ακόμη και κληρικοί είχαν σπεύσει να γίνουν διαδικτυακοί «φίλοι» του δήθεν Μητροπολίτη όπως και πολλοί απλοί πολίτες που είδαν με έκπληξη το προφίλ να εξαφανίζεται, μετά την αποκάλυψη του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων πως πίσω από αυτό κρυβόταν ένας επιτήδειος.



Προσοχή λοιπόν γιατί ούτε τα ράσα ούτε το προφίλ στο Facebook κάνουν τον παπά.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Η συγκεκριμένη είναι μανούλα δύο παιδιών...





και μάλιστα τα μεγαλώνει και μόνη της.



Ξεκίνησε ώς μοντέλο και μετά απο πολλές δοκιμές σε μεγάλα κανάλια βρήκε ησυχία και στέγη στο High.



Η Έυη Χειλά σύμφωνα με το gossiptv,άφησε για λίγο τον Αλέξανδρο Πετρίδη και είπε να χαλαρώσει σε πισίνα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip