follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Τις σκότωσαν γιατί χόρευαν στη βροχή Οι δύο χαμογελαστές έφηβες της φωτογραφίας ονομάζονταν Νουρ Μπάσρα και Νουρ Σέζα. Η μία ήταν 15 και η άλλη 16 ετών.Σήμερα, οι δύο κοπέλες και...

η μητέρα τους είναι νεκρές, γιατί κάποιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι οι γυναίκες έχουν δικαιώματα.



Το στιγμιότυπο που βλέπετε είναι από ένα βίντεο, στο οποίο οι δύο αδερφές, φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους, χόρευαν στη βροχή, έξω από το σπίτι τους στην περιοχή Χειλά.Το βίντεο μέσω κινητών τηλεφώνων έκανε το γύρο της περιοχής και η συντηρητική κοινωνία του Πακιστάν, το θεώρησε απρεπές.



Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμά τους, τα δύο κορίτσια αμαύρωσαν το όνομά της οικογένειάς τους. Πέντε ένοπλοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και πριν από μια εβδομάδα, εισέβαλαν στο σπίτι τους και σκότωσαν τα δύο κορίτσια και τη μητέρα τους.



Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής του αδερφού τους στην δολοφονία. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Khutore, έδωσε την εντολή, έτσι ώστε να ξεπλύνει την ντροπή της οικογένειάς του. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Πέρυσι, οι αρχηγοί των φυλών, καταδίκασαν σε θάνατο τέσσερις γυναίκες, επειδή χόρεψαν σε μια εκδήλωση, που έγινε σε μια απομακρυσμένη περιοχή.

Τις σκότωσαν γιατί χόρευαν στη βροχή





via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97











Κεφάλαιο άντρας: Τα 5 πλεονέκτημα του... αυνανισμού!



Ο αυνανισμός, είναι μία πράξη ακριβώς σαν το sex, ή τελοσπάντων παρόμοια! Το αποτέλεσμα βεβαια είναι το ίδιο, αλλά ως γνωστόν η διαδικασία διαφέρει αισθητά! Η αλήθεια είναι, ότι για συγκεκριμένους λόγους που ίσως έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τις προκαταλήψεις, ο αντρικός αυνανισμός είναι πλέον πολύ πιο απενοχοποιημένος από το γυναικείο, ή τελοσπάντων οι άντρες μπαίνουν καθημερινά στο συγκεκριμένο τριπάκι, κάτι που η πλειοψηφία ων γυναικών δεν το κάνει, μιας και θεωρεί απαραίτητη την παρουσία παρτενέρ. Και ενώ μέχρι και τραγούδια έχουν γραφτεί για τον αντρικό αυνανισμό, μη φανταστείτε τίποτα αριστουργήματα, υπάρχουν και κάποιες κυρίες, οι οποίες αν τσακώσουν τον καλό τους να... αγγίζεται, γίνονται έξαλλες καθώς θεωρούν ότι προτιμάει την παλάμη του από τις ίδιες, με αποτέλεσμα να ακολουθεί καυγάς και η γνωστή σε όλους κρεβατομουρμούρα! Αν ανήκετε στην κατηγορία, των ολίγον στενόμυαλων γυναικών, γιατί είστε, διαβάστε παρακάτω, και αν γίνεται μαζί με τον καλό σας, 5 σημαντικότατους λόγους, για τους οποίους ο αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία των αγοριών και... γενικότερα!

1. Προλαμβάνει τον καρκίνο: Δεν θέλουμε να το σοβαρέψουμε και προς Θεού να κινδυνολογήσουμε, αλλά έπειτα από έρευνα που έγινε το 2003, ανακαλύφθηκε ότι άντρες που εκσπερμάτωναν περίπου 5 φορές την εβδομάδα, είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη από αυτούς που το έκαναν πιο σπάνια. Αυτό συμβαίνει, διότι με την εκσπερμάτιση, απομακρύνονται βλαβερές ουσίες και κύτταρα από τα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες να νοσήσει στο μέλλον. Οπότε κορίτσια, την επόμενη φορά που θα πιάσετε τον καλό σας να κάνει τη δουλίτσα του, αφήστε τις υστερίες στην άκρη και πηγαίντε να δείτε τηλεόραση!

2. Τον κάνει πιο... σκληρό: Όσο τα χρόνια περνούν, καταραμένο γήρας, όσο να πεις η σκληρότητα χάνεται και η στύση δεν είναι τόσο αγέρωχη όσο συνήθιζε να είναι τις παλιές καλές εποχές! Κι όμως υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από τον αυνανισμό! Δηλαδή και το sex ακόμα καλύτερα αλλά επειδή είναι κομματάκι πιο δύσκολο να το βρεις, μερικές φορές βολεύεσαι και με πιο απλά μέσα. Σύμφωνα λοιπόν με ευρήματα, σπουδαία αν μας ρωτάτε, οι άντρες που έχουν σε... λειτουργία τον μικρό τους φίλο μέχρι και 5 φορές την εβδομάδα, έχουν μακράν καλύτερη στύση και πιο... σκληρό πέος. Όχι πείτε μας ειλικρινά, η πληροφορία αυτή δεν είναι λυτρωτική για την κάθε γυναίκα εκεί έξω;

3. Μεγαλύτερη... διάρκεια: Καλά αυτή είναι μία ευρέως διαδεδομένη πληροφορία την οποία τα αγόρια την πληροφορούνται με το που αρχίσουν να έχουν σεξουαλικές επαφές. Είναι απολύτως λογικό, αν ο καλός σας σας περιμένει για ρομαντική βραδιά σπίτι του, η οποία φυσικά θα περιλαμβάνει και sex, λίγο πριν να έχει ασχοληθεί λίγο... παραπάνω με τον εαυτό του! Αν λοιπόν η διάρκεια είναι παραδόξως μεγάλη, μην παραξενευτείτε γιατί για όλα υπάρχει εξήγηση. Εδώ που τα λέμε, δεν σας χάλασε κιόλας! Ίσα ίσα γι' αυτό δεν παραπονιόμαστε όλες οι γυναίκες; Οπότε σταματήστε την μουρμούρα και απολαύστε!

4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό: Ναι κι όμως καλά διαβάσατε! Ο αυνανισμός λοιπόν, και κατ' επέκταση η εκσπερμάτιση, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και μάλιστα... εντυπωσιακά! Κατά τη διάρκεια της... εν λόγω πράξης, παράγονται μεγάλες ποσότητες κορτιζόλης, η οποία είναι μία ορμόνη που θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Οπότε αγόρια αν ακούτε γκρίνια επειδή σας αρέσει λίγο περισσότερο να ασχολείστε με τον εαυτό σας, μπορείτε να της πείτε ότι το κάνετε καθαρά για να έχει έναν υγιή άντρα στο πλευρό της. Θα ψαρώσει...

5. Βελτιώνει τη διάθεση: Είναι κάτι παρόμοιο με την εμφάνισή σας στη δουλειά με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όλους να σας ρωτούν αν έχετε κάνει sex! Καπώς έτσι λειτουργεί και ο αυνανισμός, κυρίως για τον άντρα! Κατά τη διάρκεια λοιπόν, ελευθερώνονται νευροχημικές ουσίες όπως ντοπαμίνη και οξυτοκίνη, οι οποίες ενισχύουν την καλή διάθεση. Όπως υποστηρίζουν και οι επιστήμονες, λειτουργεί κάπως σαν φυσικό... ναρκωτικό! Ιδανικό θα λέγαμε...http://www.queen.gr/






via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82




O διάσημος ηθοποιός Al Pacino, παρεχώρησε συνέντευξη στην Dailiy Telegraph και όπως επιτάσει η... τάση της εποχής, που είναι η εξομολόγηση, μίλησε για τη δυσκολία του να δεχθεί την αναγνωρισιμότητα αλλά και τον εθισμό του στο ποτό...







Λέει: "Το να φτάσω εδώ, πήρε πολύ καιρό. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για τη φήμη. Με χτύπησε σκληρά και δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω".



Βρέθηκε, όπως ο ίδιος λέει να αμφισβητήσει πολλές φορές τον εαυτό του: "Ποτέ δεν μου άρεσε η αναγνωρισιμότητα, οι ερωτήσεις και η δημοσιότητα. Πολλές φορές ένιωθα ότι έτρεχα μακριά και κρυβόμουν. Υπήρξε μεγάλη αυτοαμφισβήτηση και ήρθαν πολλά ανεπιθύματα γεγονότα στη ζωή μου".



Στη συνέχεια, όπως πολλοί διάσημοι ηθοποιοί, ο Al Pacino, φαίνεται ότι βρήκε παρηγοριά στο ποτό. Πήγε σε συνεδρίες των Ανώνυμων Αλκοολικών, βρήκε "ουσιαστική υποστήριξη", αλλά ποτέ δεν μπήκε στο πρόγραμμα.



"Βρέθηκα στο σημείο που διασκέδαζα περισσότερο το να είμαι εκτός δουλειάς, παρά το να εργάζομαι. Υπάρχει ένας όρος στον κόσμο του αλκοολισμού, που ονομάζεται "έπιασα πάτο". Έφτασα πολύ κοντά σε αυτό. Ήμουν σε ένα φαύλο κύκλο" αποκαλύπτει.



Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης, εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούσε να αποφύγει τη δημοσιότητα.



"Συνήθιζα να μεταμφιέζομαι, φορώντας καπέλα και γενειάδες, μόνο και μόνο για να περπατώ, αποφεύγοντας την προσοχή. Αλλά τώρα αισθάνομαι συγκινημένος. Χαίρομαι να είμαι εγώ".



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Δείτε την παρουσίαση που έκανε πασίγνωστο τον Στιβ Τζόμπς



Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone στις ΗΠΑ σηματοδοτώντας την έναρξη μιας σπουδαίας εποχής για την Apple αλλά και για ολόκληρη τη βιομηχανία που μέσα σε όλο αυτό το διάστημα εξελίχθηκε σε τέτοιο βαθμό που τα smartphones του σήμερα δεν θυμίζουν σε τίποτα τις συσκευές προ-iPhone...







Το πρώτο αυτό iPhone δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ στη χώρα μας – αξίζει να παρακολουθήσετε την πρώτη παρουσίασή του από τον Steve Jobs – αλλά γνωρίσαμε κατευθείαν και επίσημα το iPhone 3G το καλοκαίρι του 2008.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Τους έστειλε αδιάβαστους....



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιθύνοντες της Apple το πρωί του Σαββάτου όταν αντίκρυσαν στις πύλες της εταιρείας 30 φορτηγά, που μετέφεραν κέρματα αξίας 5 λεπτών...







Όταν είπαν στους οδηγούν ότι προφανώς πρόκειται για λάθος, ο Τιμ Κουκ έλαβε μια κλήση από τον γενικό διεθυντή της Samsung ο οποίος τον ενημέρωνε ότι η εταιρεία του αποφάσισε να πληρώσει το πρόστιμο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε κέρματα!



Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή του ποσού στην Apple συνεπώς η Samsung έχει την απόλυτη ευχέρεια να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξοφλήσει το πρόστιμο.



Το ιδιοφυές... trolling προκάλεσε νέους πονοκεφάλους στην Apple καθώς τώρα θα πρέπει να καταμετρηθούν τα κέρματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ποσό είναι ολόκληρο ενώ στη συνέχεια πρέπει να ψάξουν ποια τράπεζα θα δεχθεί αυτό τον όγκο κερμάτων προκειμένου να τα βάλει σε τραπεζικό λογαριασμό.



Ο Λι Κουν Χι, πρόεδρος της Samsung Electronics, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι η εταιρεία του δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να δέχεται προσβολές από μια «παρέα τύπων με στυλ» και αν θέλουν όντως να παίξουν βρώμικα τότε θα γίνει έτσι.



«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρματα για να πίνετε αναψυκτικά εφ όρου ζωής ή να τα λιώσετε για να κάνετε υπολογιστές, δεν είναι πρόβλημά μου, εγώ ξεπλήρωσα τις οφειλές μου σύμφωνα με ότι προβλέπει ο νόμος» ήταν το σχόλιο του «σκληρού» Κουν Χι ενώ τις επόμενες ημέρες στα κεντρικά της Apple θα φτάσουν 20 δισεκατομμύρια κέρματα αξίας 5 λεπτών.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1











Κοσμικός «δερβίσης» στο κέντρο ενός γαλαξία

Γιγάντια μαύρη τρύπα περιστρέφεται με την ταχύτητα του φωτός!


Διεθνής ομάδα αστρονόμων έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Εντόπισε μια γιγάντια μαύρη τρύπα που περιστρέφεται με ταχύτητα που πλησιάζει αυτή του φωτός.

Πιο γρήγορα δεν γίνεται




Ομάδα επιστημόνων του Κέντρου Αστροφυσικής Harvard-Smithsonian στις ΗΠΑ και του Αστεροσκοπείου Arcetri στη Φλωρεντία χρησιμοποίησε τα διαστημικά παρατηρητήρια NuSTAR και XMM-Newton X-ray για να μελετήσει τη μελανή οπή που βρίσκεται στο κέντρο του σπειροειδή γαλαξία NGC 1365. Ο γαλαξίας βρίσκεται σε απόσταση 60 εκατομμυρίων ετών φωτός από εμάς και η μαύρη τρύπα στο κέντρο του εκτιμάται ότι έχει διάμετρο 3,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι η μελανή οπή περιστρέφεται με ταχύτητα που πλησιάζει αυτή του φωτός.

«Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ακριβής μέτρηση της περιστροφής μιας γιγάντιας μαύρης τρύπας» αναφέρει ο Γκουίντο Ριζάλτι, επικεφαλής της έρευνας.

Η αξία της ανακάλυψης

Μόλις δύο παράμετροι καθορίζουν μια μελανή οπή, η μάζα και η περιστροφή της. Οπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, αν κάποιος γνωρίζει αυτές τις δύο παραμέτρους γνωρίζει πρακτικά τα πάντα για μια μαύρη τρύπα. Μάλιστα τα δεδομένα για την περιστροφή μιας μαύρης τρύπας είναι πιο σημαντικά από εκείνα για τη μάζα της. Και αυτό διότι τα δεδομένα της περιστροφής μπορούν να αποκαλύψουν στοιχεία για το παρελθόν του γαλαξία στον οποίο βρίσκεται.

«Η περιστροφή μιας μαύρης τρύπας αποτελεί ένα είδος μνήμης, ένα αρχείο της ιστορίας ολόκληρου του γαλαξία στον οποίο βρίσκεται» αναφέρει ο Ριζάλτι. Η μελανή οπή στον NGC 1365 έχει μάζα εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Ηλιου. Δεν γεννήθηκε όμως τόσο μεγάλη αφού, όπως φαίνεται, με την πάροδο των αιώνων «καταβρόχθισε» πολλά άστρα και ανυπολόγιστη ποσότητα κοσμικής ύλης (αέρια, σκόνη) ενώ οι ερευνητές εκτιμούν ότι υπήρξαν και συγχωνεύσεις με άλλες μελανές οπές για να φτάσει στο σημερινό γιγάντιο μέγεθός της. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature».http://www.tovima.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”. Συμβουλή του Ολυμπία: Αδέλφια πάρτε την εταιρεία στα χέρια...

σας μέσω ασφαλιστικών και αστικών διεκδικήσεων. Κάντε κάλεσμα και συνεχίστε να λειτουργείτε. Όλοι οι Έλληνες θα σας στηρίξουν.




Δελτίο τύπου από το “Σωματείο Εργαζομένων Υιοί Χ.Κατσέλη”

Από τις 21/6/2013 η εταιρεία NUTRIART A.B.E.E. κατέθεσε αίτηση πτώχευσης η οποία θα συζητηθεί στις 18/9/2013. Στην αίτηση της η εταιρεία επικαλείται μειωμένο κύκλο εργασιών τα τελευταία τρία έτη, αποτέλεσμα της καθυστέρησης υλοποίησης της χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης.

Οι 500 εργαζόμενοι όμως δεν είναι εδώ τα τελευταία τρία έτη αλλά τα τελευταία είκοσι και τριάντα οι περισσότεροι. Οπότε γνωρίζουν:



• H ΚΑΤΣΕΛΗΣ ήταν κερδοφόρα έως το 2008, τότε που εξαγοράσθηκε και πέρασε στον έλεγχο του ομίλου Δαυίδ, του μεγάλου αφεντικού της coca cola. Τότε που ενοποιήθηκε με την ΑΛΛΑΤΙΝΗ (Άλευρα) και την ΠΛΑΖΑ (κατεψυγμένη ζύμη), κάτω από την νέα εταιρεία NUTRIART. Μόνο που η Nutriart φορτώθηκε και το δάνειο για την εξαγορά της ΚΑΤΣΕΛΗΣ ύψους 50.000.000€.

• Ο κ. Δαυίδ δηλαδή εξαγόρασε χωρίς φράγκο την ΚΑΤΣΕΛΗΣ, με δάνεια τα οποία φόρτωσε στην νέα εταιρεία Nutriart. Ο δανεισμός έφτασε στα 120.000.000€



Οι εκάστοτε διοικήσεις της εταιρείας που ορίζονταν από τον κύριο Μέτοχο επέδειξαν χαρακτηριστική αδιαφορία στην υποστήριξη των λειτουργιών της εταιρείας και όργιο κακοδιαχείρισης και σπατάλης.

Έμπειρο προσωπικό παραγκωνίζεται και εξωθείται σε αποχώρηση.



Κρίσιμες λειτουργίες της εταιρείας παραδίδονται σε εξωτερικούς συνεργάτες, με διαδικασίες αδιαφανείς και ενώ μπορούσαν να καλυφθούν ενδοεταιρικά.



Γιγαντώνεται η διοίκηση με αθρόες προσλήψεις στελεχών, από θυγατρικές του Ομίλου του Μεγαλομέτοχου, δίνονται bonus για στόχους που ποτέ δεν πιάνονται, εκτοξεύοντας έτσι τα διοικητικά κόστη σε δυσθεώρητα ύψη.



Ξοδεύεται 1,5 εκατομμύριο ευρώ για λογισμικό ERP που δεν εγκατέστησαν ποτέ.

Διαλύεται το δίκτυο διανομής.



Και ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς.

Οι εργαζόμενοι από τότε και επανειλημμένα είχαν επισημάνει τις καταστροφικές επιλογές της διοίκησης.Αποτέλεσμα ο τζίρος της εταιρείας να πέσει από 85.000.000 το 2008 στα 15.500.000 το 2012 και η εταιρεία να αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα ρευστότητας τα τελευταία 2 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό γίνεται προσπάθεια αναδιάρθρωσης των τραπεζικών δανείων (κούρεμα) και νέας χρηματοδότησης.



Οι συζητήσεις και συμφωνίες με μια ομάδα 14 τραπεζών αποδεικνύονται εξαιρετικά χρονοβόρες. Οι τράπεζες, που ανακεφαλαιώνονται με χρήματα του ελληνικού λαού – και στα ΔΣ τους συμμετέχουν ενίοτε και μέλη της οικογένειας του μεγαλομέτοχου Δαυίδ – εμφανίζονται αδιάφορες μπροστά στο διαφαινόμενο αδιέξοδο της εταιρείας.



Οι δύο χρηματοδοτήσεις που συμφωνούνται με τις τράπεζες 8.923.000 και 4.942.000 αργούν να εκταμιευθούν και έτσι η έλλειψη ρευστότητας στραγγαλίζει την εταιρεία.

Δεν πληρώνονται προμηθευτές, δεν αγοράζονται πρώτες ύλες για παραγωγή προϊόντων, η εταιρεία δεν μπορεί να είναι συνεπής στους πελάτες της με αποτέλεσμα να χάνεται μέρα με τη μέρα η μάχη στην αγορά. Οι ανταγωνιστές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κερδίζουν σημαντικό μερίδιο αγοράς, που είναι δικό μας!



Θεωρούμε ότι οι δύο πλευρές -Τράπεζες και μέτοχος- εχουν κοινή ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο. Οι επιλογές τους αποδείχτηκαν καταστροφικές.Αυτοί προσπαθούν να πετάξουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο. Η συμπαιγνία τους είναι απίστευτη. Ξέρουμε ότι αν θέλουν τα βρίσκουν μια χαρά! Ας μη διανοηθούν να παίξουν τα παιχνίδια τους στις πλάτες των εργαζομένων!



Όταν θεωρούσαν ότι θα αυξανόταν η κερδοφορία τους «εφτιαξαν» την Nutriart. Τώρα που θεωρούν ότι τα κέρδη τους δεν θα είναι επαρκή θέλουν να «καταργήσουν» εργαζόμενους και παραγωγικές μονάδες που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες των εργαζομένων και της αγοράς.

Άλλωστε ταυτόχρονα με το κλείσιμο της Nutriart ο όμιλος ξεκινάει να δραστηριοποιείται σε μια σειρά από κλάδους από τους οποίους προσδοκά αυξημένη κερδοφορία. Η τοποθέτηση του κ. Γιώργου Δαυίδ στην ηγεσία της Eurobank το επιβεβαιώνει.



Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι η εταιρεία έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης για τους εξής βασικούς λόγους:

- Η εταιρεία δραστηριοποιείται μέσω καθετοποιημένης παραγωγής στην επεξεργασία αλεύρων – βασικό είδος διατροφής, στην παραγωγή Ψωμιών και Αρτοσκευασμάτων καθώς και Προϊόντων Καταψυγμένης ζύμης. Σε μια εποχή που ο κόσμος πεινάει είναι ύβρις και έγκλημα να κλείνει μια τέτοια εταιρεία.

- Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας – Αλλατίνη, Κατσέλης και Πλάζα – είναι πανίσχυρα, με μεγάλη αναγνωρισημότητα στην Ελληνική και ξένη αγορά.

- Η αγορά στα ψωμιά δεν είναι υψηλής ανταγωνιστικότητας. Υπάρχουν 3 εταιρείες στο χώρο.



Οι εργαζόμενοι έβαλαν πλάτη με το παραπάνω τα τελευταία χρόνια:

Από 1.000 έμειναν 500, αντιμετώπισαν μεγάλες και συνεχείς καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους – έμειναν μέχρι και 5 μήνες απλήρωτοι, παρείχαν μειωμένη εργασία για 3 μήνες στις αρχές του 2013.

Αντίθετα, η διοίκηση δεν υποστήριξε την ανάπτυξη της εταιρείας και μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά η χρονική επιλογή της κατάθεσης της αίτησης πτώχευσης, τώρα που υπάρχουν σημαντικά σημάδια ανάκαμψης των πωλήσεων.



Η εταιρεία πρέπει να επιβιώσει και θα επιβιώσει.

Δεν ζητάμε τίποτα άλλο παρά την ΑΜΕΣΗ επαναλειτουργία των εργοστασίων.Τα χρήματα από αξιοποίηση των παραγωγικών δραστηριοτήτων θα πρέπει να διοχετευθούν άμεσα για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας και όχι τα υπερκέρδη των τραπεζών.



Καμία απόλυση – καμία δυσμενής αλλαγή των όρων εργασίας.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους 500 εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, απέναντι στον λαό που πλήττεται σκληρά από την κρίση και επιπλέον απέναντι σε δεκάδες άλλες οικονομικές μονάδες που δραστηριοποιούνται γύρω απ αυτή (π.χ. αγρότες, προμηθευτές, μεταφορείς κ.λ.π)



Ακόμα θα πρέπει να λογοδοτήσει επειδή άφησε βορά των επιχειρηματικών σκοπιμοτήτων μια εταιρεία η οποία, ειδικά σε συνθήκες που ο λαός δοκιμάζεται σκληρά, μπορεί να προσφέρει, εξυπηρετώντας στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσής του.



Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, σε κοινή συμπόρευση και αγώνα για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμίζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τροϊκα και την Ευρωπαική Ενωση.Οι εργαζόμενοι λειτουργούν γενιές ολόκληρες τις ιστορικές αυτές εταιρείες και όχι τα Golden boys του τραπεζικού κατεστημένου και του Μεγαλομέτοχου.



Από κοινού :



Σωματείο Εργαζομένων Υιοι Χ.Κατσέλη και Σωματείο Εργαζομένων Αλλατίνη-Ελβιπέτ



Δείτε όλες τις ανακοινώσεις του Σωματείου εδώ:https://www.facebook.com/groups/184623898365410/

olympia.gr



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Θετικά για τα κόμματα της συγκυβέρνησης είνα τα ευρήματα Δημοσκόπηρης της Alco για το Πρώτο Θέμα, εντείνοντας την εικόνα ενός διπολικού πολιτικού σκηνικού και της προσπάθειας απομόνωσης της ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 1,5% στην παρούσα φάση.



Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 20,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19,4%. Ανοδικά κινείται η Χρυσή Αυγή που ...

παραμένει στην τρίτη θέση με 10,8%. Το ΠΑΣΟΚ ανακτά σημαντικές δυνάμεις και ανεβαίνει στο 6,5%, ενώ οι επιδόσεις για τα υπόλοιπα κόμματα είναι 4,6% για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, 4,5% για το ΚΚΕ και οριακά στο 3% για τη ΔΗΜΑΡ.



Σε καθοδική τάση εμφανίζεται να είναι η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου που συγκεντρώνει 1,2%.



Σε ό,τι αφορά την απόφαση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου να συνεχίσει τη συνεργασία με τη ΝΔ, ποσοστό 46% την θεωρεί σωστή, ενώ λάθος την χαρακτηρίζει το 44%.



Οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ είναι εκείνοι που περισσότερο από τους άλλους πολίτες θεωρούν ότι η κυβερνητική συνεργασία θα λειτουργήσει θετικά, καθώς ενώ στο σύνολο της κοινής γνώμης η πλειονότητα, σε ποσοστό 45% πιστεύει ότι θα υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις για το ΠΑΣΟΚ, οι ψηφοφόροι του κόμματος έχουν αντίθετη άποψη και σε ποσοστό 58% πιστεύουν ότι θα λειτουργήσει θετικά για τον πολιτικό τους χώρο.



Αρνητικές οι εντυπώσεις για την απόφαση Κουβέλη να αποχωρήσει από την τρικομματική κυβέρνηση.



Το 51% χαρακτηρίζει λανθασμένη την απόφασή του έναντι του 37% που τη θεωρεί σωστή. Μεταξύ όμως όσων ψήφισαν ΔΗΜΑΡ η αρνητική εντύπωση είναι συντριπτικά μεγαλύτερη, αφού 6 στους 10 θεωρούν ότι δεν έλαβε τη σωστή απόφαση.



sofokleousin.gr






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

«Απολύσεις θα γίνουν» δηλώνει ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ωστόσο, ότι «για κάθε υπάλληλο ο οποίος θα φεύγει θα έρχεται ένας ο οποίος σήμερα περιμένει στην...

ουρά του ΑΣΕΠ».



Ο μεγάλος αριθμός των απολύσεων θα προκύψει με την απομάκρυνση από το Δημόσιο «4.000-6.000 υπαλλήλων», μετά τη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τους «αιώνιους» συμβασιούχους, όπως λέει σε συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής.



Συμπληρώνει, πάντως: «Δεν θα είμαι υπουργός των απολύσεων, αλλά της αξιολόγησης».



«Θα πείσω την Τρόικα για την διαθεσιμότητα»



Οσον αφορά την διαθεσιμότητα και την κινητικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζει ότι «είναι λάθος της Τρόικα να θέτει ποσοτικούς στόχους». Αυτό, λέει, θα πει και στους εκπροσώπους των δανειστών μας στην συνάντηση της Δευτέρας, διότι όπως επισημαίνει, «η διαδικασία απαιτεί κάποιους μήνες για να γίνει σωστά».







Μάλιστα δηλώνει: «Θα τους πείσω, καθώς θα δουν ότι υπάρχει πολιτική βούληση να προχωρήσει η μεταρρύθμιση στο κράτος».



Οι πρώτοι 1.500 στην «έξοδο»



Αυτό που παρουσιάζεται ως δεδομένο στην παρούσα φάση, εξάλλου, είναι ότι μέσω των δικαστηρίων θα οδηγηθούν στην έξοδο ως το τέλος του 2013 περίπου 1.500 δημόσιοι υπάλληλοι. Πρόκειται για υπαλλήλους που έχουν προσφύγει με ασφαλιστικά μέτρα στα δικαστήρια για να παρατείνουν την παραμονή τους στην υπηρεσία τους, παρότι έχει λήξει η σύμβαση τους.



Η απομάκρυνσή τους θα επιχειρηθεί με μια παραλλαγή του σχεδίου Μανιτάκη, περιορίζοντας αλλά όχι απαγορεύοντας την ισχύ των προσωρινών διαταγών που εκδίδουν τα δικαστήρια. Η επείγουσα νομοθετική ρύθμιση που επεξεργάζεται ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Χρήστος Αθανασίου και θα κληθεί να εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αίρει την ισχύ των προσωρινών διαταγών, εφόσον παρατηρούνται αναβολές στην εκδίκαση των κύριων προσφυγών τους.



Πηγή: iefimerida

xespao



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Βούλιαξαν τα ελληνικά κόμματα, ΚΕΑΔ και MEGA, στην Αλβανία, αλλά μυαλό δεν φαίνεται να βάζουν, καθώς και μετά τις εκλογές, αλληλοτρώγονται μεταξύ τους, με..





χτυπήματα κάτω από τη μέση. 0,8 συγκέντρωσε πανελλαδικά το ΚΕΑΔ και 0,2 το MEGA. Mιλάμε για μεγάλη κατρακύλα, που αντί να διδάξει και να ενώσει, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη διάσπαση. Την ίδια στιγμή έχασε



με αξιοπρέπεια ο πρ. υπουργός Εργασίας στην Αλβανία Σπ. Ξέρρας, ο οποίος δεν κατόρθωσε να εκλεγεί βουλευτής στην περιοχή Αργυροκάστρου με το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα, το οποίο υπέστη συντριπτική ήττα.



katoci.com



via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί εδώ και περίπου έναν χρόνο βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο την οικογένεια Κλικλίκου στις τηλεοράσεις μας; ...



Δεν σας έκανε εντύπωση που τα συνεργαζόμενα κανάλια παρά την κρίση συνέχισαν να πληρώνουν διαφημιστικό χρόνο και παραγωγή για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν και μέσω των ενημερωτικών εκπομπών τους;

Ε λοιπόν, η οικογένεια Κλικλίκου είχε κάποιο ρόλο να επιτελέσει...



Αν δεν ενημερώνεστε από την ιδιωτική τηλεόραση, θα έχετε ακούσει ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ είχε αποτέλεσμα η δημόσια ραδιοτηλεόραση να μην μπορέσει να λαβει μέρος στη δημόσια διαβούλευση για την ανάθεση των εθνικών ψηφιακών συχνοτήτων.



Στο κείμενο της ΕΕΤΤ που αποτελεί το βασικό κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης, η οικογένεια Κλικλίκου έχει το δικό της ρόλο να παίξει: Στη σελίδα 71 διαβάζουμε την παράγραφο 10.3 με τα «Κριτήρια Επιλογής και Καταβολή Τιμήματος» στα οποία αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Οι δύο πρώτες προϋποθέσεις είναι απόλυτα λογικές και τις βρίσκουμε σε όλα τα αντίστοιχα κείμενα: Η ΕΕΤΤ θέτει ως όρο οι υποψήφιες εταιρίες να έχουν

α) την οικονομική ικανότητα

και

β) την τεχνική ικανότητα προκειμένου να θεωρηθούν έγκυρες.



Πέραν όμως αυτών των δύο λογικών όρων, ως προϋπόθεση διαβάζουμε και μια τρίτη που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Ως τρίτο κριτήριο επιλογής θέτουν την «ικανότητα διαχείρισης της διαδικασίας μετάβασης και δυνατότητα ενημέρωσης του κοινού». Αυτό το φωτογραφικό κριτήριο εξηγεί την επιμονή της DIGEA στην προβολή των διαφημίσεων της οικογένειας Κλικλίκου, αφού έτσι γίνεται η μοναδική που μπορεί να αποδείξει έμπρακτα ότι «έχει τη δυνατότητα ενημέρωσης του κοινού».



Φαίνεται ότι όταν συγγράφηκε το βασικό κείμενο της διαβούλευσης δεν είχε πέσει ακόμα στο τραπέζι η ρηξικέλευτη ιδέα του κλεισίματος του ουσιαστικά μοναδικού αντιπάλου της DIGEA, δηλαδή της ΕΡΤ.



Απευθυνόμενοι ως The Press Project σε αρμόδιους με γνώση της κατάστασης, μας επιβεβαιώθηκε πως το τρίτο κριτήριο ουσιαστικά λέει ότι όποιος διαφήμισε «τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή» (λέγε με DΙGEA) έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να κριθεί ανάδοχος των εθνικών ψηφιακών συχνοτήτων.





πηγή: RAMNOUSIA



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Για όλους και για όλα μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας πως είναι η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την επιθυμία της να γίνει μανούλα. Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει σαν pin up girl στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη για το Celebrity και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό....



Η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη



"Με τον Μιχάλη στη συμβίωση έχουμε πάρα πολλά απόλυτα κοινά. Εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη. Εγώ είμαι πιο τακτική σε σχέση με εκείνον!"



Η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί



"Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Όχι τα δικά μου στραβά και απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Δεν θέλω κλώνο".







Ποιο είναι το όνειρό της;



"Είμαι από τους ανθρώπους που ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα σπίτι κάπου εκτός Αθηνών και να ζω εκεί τον περισσότερο χρόνο. Θέλω να είμαι κοντά στη φύση".



Θα ήθελε να έχει υστεροφημία;



"Δεν ασχολούμαι με την υστεροφημία μου γιατί οι κύκλοι κλείνουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει -και δεν γίνεται- κανείς να αφήσει εποχή πια".





Πώς αντιμετωπίζει τις ανασφάλειες και τις στιγμές κατάθλιψης;



"Κάνω υπομονή. Τις ζω. Προσπαθώ να δω πως είναι, πόσο τις αντέχω, πώς αντιδρώ σε αυτές και περιμένω να περάσουν. Με έχει βοηθήσει πολύ όπως έχω πει τα τελευταία χρόνια η ψυχανάλυση".






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Τώρα που πιάνουν οι ζέστες για τα καλά βάλε τα εσώρουχά σου στην… κατάψυξη! Τα καυτά καλοκαιρινά βράδια κάνε σύμμαχό σου την ... κατάψυξη! (και δεν εννοώ για το παγωτό…) Βάλε το εσώρουχό σου στην κατάψυξη για περίπου μια ώρα, και κάλεσε στο σπίτι το σύντροφό σου για να περάσετε στο… κρύο πιάτο της ημέρας! Όταν φορέσεις τα εσώρουχά σου, η κρύα αίσθηση που θα σου δημιουργηθεί «εκεί κάτω» θα σε ερεθίσει όσο δεν φαντάζεσαι!!Δοκίμασε το και μας θυμηθείς! Ps: Αν μένεις με τους γονείς σου, φρόντισε να μην τους πιάσει μεταμεσονύκτια λιγούρα για παγωτο…



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Μεγάλη πυρκαγιά στον Ορχομενό Πενήντα πυροσβέστες με 20 οχήματα από Βοιωτία, Φθιώτιδα και Φωκίδα προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το...

μεσημέρι στον Διόνυσο Ορχομενού. Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης έξι αεροσκάφη canader και 2 PZL.



Μέχρι στιγμής η φωτιά που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχει κάψει καλλιεργήσιμες εκτάσεις, ελαιόδενδρα, πουρνάρια, αλλά και αγροτικά μηχανήματα που υπήρχαν στα χωράφια.Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βοηθούν με τους μηχανισμούς τους τόσο η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας όσο και ο δήμος Ορχομενού.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Πλημμύρα έρχεται αλλά μην ανησυχείτε! Έχει φροντίσει για όλα ο Ντάρεν Αρονόφσκι (Μαύρος Κύκνος) που φτιάχνει την... Κιβωτό μαζί με τον Ράσελ Κρόου στη δική του... διαφορετική εκδοχή του "Νώε"!



Είτε είσαι γνώστης της περίφημης ιστορίας του κατακλυσμού είτε όχι, ο Αρονόφσκι φροντίζει να την προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω, με περισσότερες υπερφυσικές αναφορές και γεγονότα! Ετοιμάσου λοιπόν για πολλές εκπλήξεις όπως Αγγέλους ύψους 5 μέτρων!



Στο "Noah" που έρχεται στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2014 πρωταγωνιστούν οι Ράσελ Κρόου, Έμμα Γουότσον, Τζένιφερ Κόνελι, Λογκαν Λέρμαν, Ρέι Γουίνστοουν, Άντονι Χόπκινς.



Μ. Δ.


























via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Στην εφημερίδα «Εspresso» μίλησε ο γνωστός μάνατζερ και αποκαλύψε πολλά για τη σχέση του και το χωρισμό με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε....



«Ο κόσμος πίστευε ότι είμαι ένας χαραμοφάης που απλώς έτρεχε πίσω από την Έλενα. Βέβαια ίσως να φταίω κι εγώ για αυτό γιατί δεν επεδίωξα να βγω μπροστά. Αν κοιτάξεις στους τοίχους γύρω σου θα δεις ένα σωρό χρυσούς δίσκους. Προφανώς η εταιρεία μου τους έδωσε γιατί δούλεψα σκληρά για αυτούς. Ναι, γράφω και μουσική, αλλά αν με ρωτήσεις μέχρι και πριν από λίγα χρόνια για τη δουλειά μου θα σου πω πως στόχος μου ήταν να κάνω την Έλενα νούμερο 1 και τα κατάφερα».



Ο Τόνυ Μαυρίδης μίλησε επίσης και για την κατάθλιψη που πέρασε. «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλο αυτό που συνέβαινε με την showbiz. Για ένα διάστημα δεν είχα ζωή. Το μόνο που έκανα ήταν να γράφω μουσική. Ζούσα μέσα στο στούντιο και μου έφερνε εκεί η Έλενα ένα πιάτο φαγητό».



«Δύσκολα και με τη βοήθεια ειδικού. Μου συνέστησε να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου, να αποβάλω το άγχος και να τρώω ό,τι θέλω χωρίς να πιέζομαι. Έτσι πήρα τα κιλά. Ήμουν πολύ fit πριν. Πραγματικά είναι σαν να παλεύεις με ένα τέρας».






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας περίπου 45.000 ευρώ κατασχέθηκαν από τους τελωνειακούς του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου, κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου που έκαναν σε δύο γυναίκες, επιβάτες λεωφορείου που ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη προς τη Θεσσαλονίκη.




Οι δύο γυναίκες, υπήκοοι Αλβανίας, προσπάθησαν να περάσουν κρυφά μέσα στα εσώρουχά τους διάφορα κοσμήματα (αλυσίδες, δαχτυλίδια, μπρασελέ, σκουλαρίκια κ.α.) το βάρος των οποίων έφθανε περίπου τα δύο κιλά.


Τα χρυσαφικά κατασχέθηκαν από τους τελωνειακούς, οι οποίοι επέβαλαν στις δύο Αλβανίδες πρόστιμο συνολικού ύψους 25.000 ευρώ.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Σε συνθήκες Σαχάρας είναι υποχρεωμένα πλέον τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας, αφού η διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε να τους αφαιρέσει τα χειριστήρια των κλιματιστικών για λόγους οικονομίας.






Μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται σε 24ωρη βάση, καλύπτοντας μια περιοχή από την Πρέβεζα έως και την Πάργα, αφού σε πολλά κέντρα υγείας δεν υπάρχουν οδηγοί ασθενοφόρων, αλλά και την Λευκάδα "καταδικάστηκαν" στη ζέστη..


Όπως γράφει το pamepreveza, οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται πλεον σε συνθήκες Σαχάρας αφού η διοίκηση με το έτσι θέλω, τους αφαίρεσε τα κοντρόλ από τα δύο κλιματιστικά που έχουν τα ισάριθμα δωμάτια που τους έχουν παραχωρηθεί στο κτίριο του νοσοκομείου Πρέβεζας.


Μέσα σε αυτά τα δωμάτια, που τις περισσότερες ώρες τα βλέπει ο ήλιος λειτουργούν τα μηχανήματά τους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεφωνικό κέντρο, συστήματα επικοινωνίας, που είναι ανοιχτά όλο το 24ωρό ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία.


Σε έναν χώρο όπου πάντα υπάρχει βάρδια έτοιμη να επέμβει σε κάθε περιστατικό οι θερμοκρασίες κάνουν τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ να λιώνουν από την ζέστη.


Στα δωμάτια αυτά μετά από κάθε περιστατικό, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ βρίσκουν καταφύγιο για να ξεκουραστούν αλλά και να χαλαρώσουν σωματικά και ψυχικά, και έρχονται αντιμέτωποι με τροπικές θερμοκρασίες.


Για λόγους οικονομίας λοιπόν τα κοντρόλ χειρισμού των δύο κλιματιστικών των χώρων του ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα ζητήθηκαν και αφαιρέθηκαν. Έτσι 24 ώρες τα γραφεία του ΕΚΑΒ και τα πληρώματα "ψήνονται" στην κυριολεξία.


Tην ίδια στιγμή από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι στο ίδιο κτήριο που φιλοξενεί άλλες υπηρεσίες του νοσοκομείου αλλά και το γραφείο του διοικητή, τα κλιματιστικά δουλεύουν κανονικά προκαλώντας αν μη τι άλλο ερωτηματικά για τη διαφορετική αντιμετώπιση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ...






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του σχολίασε τις δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου υπέρ της Χρυσής Αυγής...



«Δεν έχω παρακολουθήσει τι είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά έμαθα ότι τον "έκραξαν" γι' αυτή τη συνέντευξη. Θα ήταν εγκληματικό να δηλώνει "υπέρμαχος της Χρυσής Αυγής". Αυτές είναι ιστορίες για παλιανθρώπους. Και μόνο που το σκέφτομαι δηλαδή ανατριχιάζει η πλάτη μου. Δεν γίνεται ένας καλλιτέχνης να τάσσεται υπέρ της Χρυσής Αυγής! Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά! Αλλά, ό,τι και αν είπε, ακόμα και αν δεν συμφωνώ με την άποψή του, εγώ θα υποστηρίξω το δικαίωμά του να τη λέει. Και ειλικρινά προτιμώ οποιαδήποτε άποψη, από τη σιωπή του καναπέ!», είπε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου».







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip



Φωτιές άναψε στην Πάτρα, η προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη. Ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο για να διαμαρτυρηθούν για την εκδήλωση και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν...




Η ένταση ξεκίνησε το απόγευμα έξω από το Ξενοδοχείο "Αστήρ", όπου ήταν προγραμματισμένη για τις 8.00 μ.μ. ομιλία του βουλευτή Αχαϊας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη.


Ομάδα 100 περίπου αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο για να διαμαρτυρηθεί και η αστυνομία επενέβη κάνοντας ρίψη χημικών και διαλύοντας τους αντιεξουαστές, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ολγας.


Οι αντιεξουσιαστές εκτόξευσαν βροχή από πέτρες και μολότωφ προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χημικά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι πολύ περιορισμένες, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός των αστυνομικών έχει μεταφερθεί στην Αιτωλοακαρνανία και συμβάλλει στις έρευνες για τους δραπέτες των Τρικάλων.


Οι αντιεξουσιαστές άναψαν φωτιές σε κάδους στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη και Αράτου .


Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται παρατεταγμένες έξω από το ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ και το κέντρο της Πάτρας είναι αποκλεισμένο στο ύψος των οδών Αράτου – Ερμού – Κορίνθου – αγίου Ανδρέου.


Στους δρόμους της πόλης είναι σε εξέλιξη κυνηγητό με συνεχή ρίψη χημικών από την αστυνομία, ενώ οι αντιεξουσιαστές απαντούν με πέτρες, και βάζοντας φωτιά σε κάδους.


Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων και σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 25 άτομα οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91