follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Βούλωσε ο νιπτήρας σας; Υπάρχει λύση,

και χωρίς να φωνάξετε τον υδραυλικό.

Ένα προϊόν από το φαρμακείο του σπιτιού μας κάνει την δουλειά...





Μία από τις πιο δυσάρεστες δουλειές του σπιτιού είναι να πρέπει να ξεβουλώσουμε τον νιπτήρα- ειδικά αν δεν έχουμε εργαλεία στο σπίτι μας.



Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος η δουλειά να γίνει γρήγορα και χωρίς κόπο, ανοίγοντας, μόνο το οικογενειακό φαρμακείο.



Πάρτε τέσσερις ταμπλέτες αναβράζοντα παυσίπονα ή βιταμίνες και ρίξτε τις στον βουλωμένο σωλήνα. Από πάνω, ρίξτε μία κούπα ξύδι και περιμένετε περίπου 10 λεπτά, πριν ρίξετε άφθονο, βραστό νερό για να ανοίξει τελείως.



Εύκολο δεν ήταν;





πηγή



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1

Η μοναδική ποπ-σταρ Madonna ξέρει πώς να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της...

Γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις θέλησε να κάνει άλλη μία στο... Instagram!

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανήρτησε εμφανίζεται να φοράει ένα....



μεταλλικό βέλο υιοθετώντας την παράδοση των Μουσουλμάνων.


Πρόκειται για μία λήψη για το περιοδικό Harpers Bazaar και στην λεζάντα αναφέρει «Η επανάσταση της αγάπης είναι στον θεό της Θέλησης».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στους θαμαστές της για τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει.


Η Madonna μοιράστηκε επίσης με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο κοντινές φωτογραφίες.

Στην πρώτη κρατάει ένα μαχαίρι με τα δόντια της και φαίνεται πως είναι από φωτογράφιση για την ρώσικη έκδοση του ίδιου περιοδικού.

Στην δεύτερη που ανέβασε απλά δείχνει στους θαμαστές της τα «καινούρια» της δόντια!

.

via http://www.i-diadromi.gr/search/label/SHOWBIZ


Είναι σπάνιο να συναντάς στην εποχή μας νέους ανθρώπους που να διαθέτουν τόσο εξωτερική εμφάνισή αλλά το σημαντικότερο; Μυαλό. Γιατί πείτε μου τώρα.

Πόσες είναι εκείνες οι προβεβλημένες που πρώτο μέλημά τους είναι ...





οι σπουδές τους και όχι ένας ματσωμένos χορηγός; ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!!



Κι επειδή οι εξαιρέσεις σε αυτή την περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα αλλά είναι αυτές που οφείλουμε-ως δημοσιογράφοι- ν΄αναδείξουμε αποφάσισα σήμερα να σας γράψω για ένα κορίτσι που με έχει εντυπωσιάσει. Και πιστέψτε με. Έχω δεί τόσα πολλά στα χρόνια που δουλεύω που δύσκολα με εντυπωσιάζει κάτι…κάποιος…κάποια.



Έχω γράψει και στο παρελθόν για την Ειρήνη.



Μόνο που αυτή τη φορά τα νέα είναι σοβαρα. Το κορίτσι υπέβαλε αίτηση σε νοσοκομείο στο Μιλάνο και την δέχτηκαν. Εκεί θα κάνει την πρακτική της. Έτσι το Σάββατο ταξιδεύει για την γειτονική χώρα, κουβαλώντας στις βαλίτσες της όνειρα για μια μεγάλη σταδιοδρομία στην Ιατρική. Μακάρι να τα καταφέρει.



Η Ειρήνη παράλληλα με το διάβασμα και τις εργασίες συνεχίζει να ποζάρει περιστασιακά και ώς μοντέλο.



Εξασφαλίσαμε εικόνες απο την τελευταία δουλειά που έκανε μαζί με την φωτογράφο Μαριάννα Αναγνωστοπούλου.



Βλέπετε το χαρτζιλίκι πρέπει με κάποιο τρόπο να εξασφαλιστεί…



























πηγή:nassos.blog



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Φόρο για την ακίνητη περιουσία τους από το 2014 και μετά θα πληρώνουν περίπου 5,6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων, με βάση τη νέα διευρυμένη κλίμακα με 33 συντελεστές που θα διαμορφώνονται ανάλογα με την τιμή ζώνης κάθε περιοχής.


Φόρος θα μπει και στα αγροτεμάχια, από 1 έως 3 ευρώ για τους κατ’ επάγγελμα αγρότες, επιβάρυνση η οποία θα είναι διπλάσια για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες. Τα ακίνητα των επιχειρήσεων θα φορολογούνται με 0,2% τα ιδιοχρησιμοποιούμενα και 0,4% αυτά που αποφέρουν εισόδημα.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1



Το ρεύμα είναι πολύ ακριβό για να το καταναλώνουμε με τις ώρες...



Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε το δικο σας προσωπικό aircondition δωματίου;

Δεν θα χρειαστείτε πολλά και ...



σίγουρα θα είναι περισσότερο υγιεινό από το να έχετε ένα κανονικό

air-contition...

Αν σας αρέσουν οι κατασκευές, τότε δοκιμάστε να το κατασκευάσετε και να το απολαύσετε τις ζεστές

ημέρες που έρχονται...



Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθετε βήμα βήμα πως να δημιουργήσετε τον δικό σας ιονιστή δωματίου

και τις ακριβώς θα χρειαστείτε... Καλή επιτυχία...











πηγή:realedtheninthwave.blogspot.com



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1











Αντιμετωπίστε την απόρριψη



Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει νιώσει την απόρριψη στον έρωτα. Πώς όμως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με την ψυχραιμία που απαιτείται;

Όσο και να αγαπάμε κάποιον, δυστυχώς τα αισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία και δύσκολα αποδεχόμαστε ότι ο άνθρωπος που εμείς θεωρούμε ιδανικό δεν έχει την ίδια άποψη για μας.

Υπάρχουν κι άλλο τρόποι όμως να χειριστούμε την κατάσταση εκτός από το να απομονωθούμε και να κλαιμε ή να τον παρακαλάμε να γυρίσει, τακτικές που συνήθως δεν οδηγούν πουθενά.

1. Ξεσπάστε, αλλά με μέτρο. Εννοείται ότι, αν θέλετε να κλάψετε ή να φωνάξετε ή να απομονωθείτε, πρέπει να το κάνετε για να εκτονωθείτε. Φροντίστε μόνο να μην ξεπεράσετε τα όρια σας γιατί μετά μπορεί να αισθάνεστε άσχημα που επιτρέψατε στον εαυτό σας να φτάσει σε αυτό το σημείο.

2. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να δείτε τα πράγματα όπως είναι χωρίς να υπερβάλλετε. Η απόρριψη από ένα άτομο σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που θα γνωρίζετε θα σας απορρίπτουν και σίγουρα δεν είναι λόγος να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας.

3. Μην επιμένετε να αλλάξετε κάτι. Μην σκέφτεστε συνέχεια πως θα κατακτήσετε το άτομο που σας απέρριψε και μην υπεραναλύετε το ζήτημα. Κάτι τέτοιο μόνο καλό δεν θα σας κάνει. Αντίθετα, μπορεί να σας γίνει έμμονη ιδέα που θα εμποδίσει σίγουρα και τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας.

4. Αποδεχτείτε ό,τι συνέβη. Κανένας απολύτως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μια τέτοια κατάσταση δεν τον πληγώνει έστω και λίγο. Αυτό που πληγώνεται όμως περισσότερο είναι ο εγωισμός μας, που σε τέτοιες περιπτώσεις θολώνει την κρίση μας και δεν μας αφήνει να πάμε παρακάτω. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε ότι δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι και σίγουρα ούτε οι τελευταίοι που χρειάζεται να το υποστούν και να πάμε γι' άλλα...http://www.myworld.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82



Για 6η συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Καλοκαιριού Μικρού Διάκοσμου στην παραλία Ιμέρου Ροδόπης.







via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
Γρονθοκόπησαν τον Καμίνη Επίθεση από διαδηλωτές έξω από την ΚΕΔΕ δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.Σύμφωνα με....

τις περιγραφές των συνεργατών του, άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με γροθιές.



Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι ο κ. Καμίνης υπέστη σοκ από την επίθεση αλλά δεν τραυματίστηκε.Σε λίγη ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Αθηναίων



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91
Μεγάλη φωτιά σε συνοικία του Άργους Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στις παρυφές της πόλης του Άργους και συγκεκριμένα στην περιοχή Άκοβα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6 περίπου το...

απόγευμα και κινδύνευσαν, πριν από λίγο, άμεσα, τόσο το μοναστήρι της Γεννήσεως του Χριστού όσο και σπίτια στην περιοχή Συνοικισμός του Άργους.



Η φωτιά εκδηλώνεται στο λόφο πίσω από το γήπεδο της πόλης και στη μάχη της κατάσβεσης ενεργούν δυνάμεις απ όλη την Πελοπόννησο ενώ ήδη επιχειρούν, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, αρχιπύραρχο Κώστα Γιόβα, 20 πυροσβεστικά οχήματα με 40 άνδρες, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, υδροφόρες των δήμων της περιοχής, εθελοντές πολίτες και ρίψεις νερού κάνουν 5 καναντέρ και 2 πεζετέλ, μεταδίδει το ΑΜΠΕ.



Η φωτιά χαρακτηρίζεται επικίνδυνη γιατί βρίσκεται στις παρυφές της πόλης.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιχειρήσουν «να κατέλθουν στις εκλογές με ένα ενιαίο κόμμα προκειμένου να διαγράψουν τα χρέη των κομμάτων τους και να παραγράψουν τις όποιες ποινικές ευθύνες», εξέφρασε με δήλωση του, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.



Ο κ.Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν θα τους βγει το εγχείρημα» ενώ τόνισε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη του, με όλους αυτούς που τον μάχονται, «εντός και εκτός πολιτικής».

«Εγώ το κεφάλι μου το έχω παίξει, και δεν έχω να χάσω τίποτε » τονίζει στο ΑΠΕ ΜΠΕ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με άλλες δηλώσεις του, νωρίτερα, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι η σωτηρία της πατρίδας «δεν γίνεται μέσα από τον συνεχή αυτοεξευτελισμό σας στην ποδιά της κ. Μέρκελ, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό».



Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, «μέχρι στιγμής αποδείξατε ότι σας ενδιαφέρει η σωτηρία της παρτίδας των τραπεζιτών, των εκδοτών και των διαπλεκομένων φίλων σας με τα χρήματα του ελληνικού λαού που φτωχοποιείται».



Στο μεταξύ για το θέμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων και τη συμφωνία με την τρόικα, επανήλθε σήμερα η αρμόδια τομεάρχης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για διαδικασίες «έντιμης αξιολόγησης». «Η δικομματική κυβέρνηση μπορεί να πανηγυρίζει γιατί ήρθε σε συμφωνία με τους εκπρόσωπους των δανειστών για το θέμα της κινητικότητας χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, αλλά χωρίς πρόβλεψη για διαδικασίες έντιμης και ουσιαστικής αξιολόγησης χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία σαν πρόβατα «επί σφαγήν» .υποστήριξε η κ. Χρυσοβελώνη.




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC










«Επιβεβαιώνεται» ο θρύλος της ηλιόπετρας των Βίκινγκ!

«Επιβεβαιώνεται» ο θρύλος της ηλιόπετρας των Βίκινγκ!



Πώς κατάφεραν οι Βίκινγκ να φτάσουν στην Αμερική, δεδομένου ότι δεν γνώριζαν τη χρήση της πυξίδας, και δεν έβλεπαν καν τα άστρα στο διαρκές φως του αρκτικού καλοκαιριού; Ίσως τους βοήθησε η θρυλική «ηλιόπετρα», ένας κρύσταλλος που γινόταν φωτεινός ή σκοτεινός ανάλογα με τη θέση του Ήλιου και την κατεύθυνση του πολωμένου φωτός.Η θεωρία της ηλιόπετρας δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται μετά την ανακάλυψη ενός τέτοιου κρυστάλλου σε βρετανικό πλοίο που ναυάγησε στη Μάγχη το 1592.Παρουσιάζοντας τις νέες ενδείξεις στην επιθεώρηση Proceedings of the Royal Society A, οι βρετανοί και γάλλοι ερευνητές επισημαίνουν ότι ο κρύσταλλος είχε κοπεί προσεκτικά και βρισκόταν πολύ κοντά στα όργανα πλοήγησης του σκάφους.



Χωρίς πυξίδα

Στις περισσότερες περιοχές του κόσμου, οι αρχαίοι ναυτικοί έβρισκαν το δρόμο τους μετρώντας τις θέσεις των ουράνιων σωμάτων με αστρολάβο ή εξάντα. Οι αρχαίοι Κινέζοι, μάλιστα, είχαν εφεύρει την πυξίδα τον 3ο αιώνα π.Χ.Στην Ευρώπη, όμως, η πυξίδα δεν ήταν γνωστή μέχρι τις αρχές του 14ου αιώνα, πολύ μετά την ακμή των Βίκινγκ, από τον 8ο έως τον 11ο αιώνα μ.Χ. Ούτως ή άλλως, η πυξίδα μάλλον θα ήταν άχρηστη τόσο κοντά στον (μαγνητικό) Βόρειο Πόλο όπου άκμασαν οι Βίκινγκ.Οι τρομεροί Σκανδιναβοί δεν μπορούσαν καν να χρησιμοποιήσουν τη θέση των άστρων, που εξαφανίζονταν για μήνες το αρκτικό καλοκαίρι, ούτε και τη θέση του Ήλιου, συνήθως κρυμμένου από συννεφιασμένους ουρανούς.Πώς κατάφεραν τότε να εξαπλωθούν στη Σκανδιναβία, τη Βόρεια Ευρώπη, τα βρετανικά νησιά και τη Βόρειο Αμερική;Σύμφωνα με μια ισλανδική σάγκα που αφορά τον Βασιλιά Όλαφ και τον θρυλικό ήρωα Σίγκουρντ, οι ναυτικοί πλοηγούνταν με τη βοήθεια της ηλιόπετρας (sólarsteinn): μιας πέτρας που έδειχνε τη θέση του Ήλιου ακόμα και στη βαριά συννεφιά.Σύμφωνα με το θρύλο, ο Βασιλιάς Όλαφ «άρπαξε μια ηλιόπετρα, κοίταξε τον ουρανό, είδε από πού ερχόταν το φως, και από αυτό συμπέρανε τη θέση του αόρατου Ήλιου».Το 1967, ο Δανός αρχαιολόγος Τόρκιλντ Ράμσκου πρότεινε την υπόθεση ότι η θρυλική ηλιόπετρα ήταν ένας διαφανής κρύσταλλος καλσίτη, ένα πέτρωμα που υπάρχει στη Σκανδιναβία και ονομάζεται άστριος.Ο κρύσταλλος αυτός είναι πολωμένος, και μπορεί να φαίνεται σκοτεινός ή φωτεινός ανάλογα με τον προσανατολισμό του σε σχέση με τη θέση του Ήλιου.Πράγματι, οι αναλύσεις στον κρύσταλλο του βρετανικού ναυαγίου έδειξαν ότι είναι πράγματι καλσίτης.

Ηλεκτρομαγνητικό κύμα

Το φως είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ταλαντώνονται κάθετα στη διεύθυνση που ταξιδεύει μια φωτεινή αχτίδα.Τα μόρια των αερίων της ατμόσφαιρας πολώνουν το φως, δηλαδή αναγκάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του φωτός να ταλαντώνονται όλα στο ίδιο επίπεδο.Δεδομένου ότι οι κρύσταλλοι του άστριου είναι πολωμένοι, αφήνουν να περάσει από μέσα τους μόνο το φως που ταλαντώνεται σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.Και αυτό σημαίνει, θεωρητικά τουλάχιστον, ότι οι Βίκινγκ θα μπορούσαν να κοιτάζουν τον ουρανό μέσα από τον κρύσταλλο για να υπολογίσουν τη θέση του Ήλιου.Οι πρώτες ενδείξεις υπέρ της θεωρίας ήρθαν το 2011, όταν η Σουζάν Άκερσον, βιολόγος από το Πανεπιστήμιο της Λουντ στη Σουηδία, η οποία διέσχισε με παγοθραυστικό τον Αρκτικό Ωκεανό, και διαπίστωσαν ότι ο άστριος πράγματι μπορεί να δείχνει τη θέση του Ήλιου.Τώρα, η ανακάλυψη ενός κρυστάλλου άστριου δίπλα στα όργανα πλοήγησης ενός πλοίου του 16ου αιώνα δείχνει ότι η ηλιόπετρα παρέμεινε χρήσιμη στους ναυτικούς πολλούς αιώνες μετά τους Βίκινγκ.πηγή: in.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1
Να κλείσουν αύριο οι δήμοι της χώρας προτείνει η ΚΕΔΕ Να μείνουν κλειστοί αύριο όλοι οι δήμοι της χώρας, με εξαίρεση τις κοινωνικο - προνοιακές δομές, πρότεινε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνης, κατά τη...

διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ.



Την πρόταση συνυπέγραψε και ο επικεφαλής των δημάρχων της Ν.Δ., δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης. Ο κ. Ασκούνης πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί, μετά τη συνάντηση που θα έχει αύριο το μεσημέρι η ΚΕΔΕ με τον υπ. Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη.



Όπως είπε ο κ. Ασκούνης, η συμφωνία με την τρόϊκα προβλέπει, έως το τέλος Ιουλίου, να μπουν σε κινητικότητα 2.400 υπάλληλοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, 2.000 από το υπ. Παιδείας και 50 υπάλληλοι από το υπ. Δ. Μεταρρύθμισης.



Στη συνέχεια, για το ερχόμενο δίμηνο Αύγουστο-Σεπτέμβριο, η συμφωνία προβλέπει να μπουν σε κινητικότητα 3.500 δημοτικοί αστυνομικοί. Όπως είπε ο κ. Ασκούνης, συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να επωμισθεί περισσότερο από το 50% της κινητικότητας.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Ο Αλέξανδρος Ρήγας καλεσμένος της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» μίλησε για τη δυσάρεστη έκπληξη που τον περίμενε πριν λίγες μέρες έξω από το σπίτι του...





Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», ο ηθοποιός και σεναριογράφος μόλις πήγε να ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του κάτω από το χαλί βρήκε μερικές σφαίρες. «Η είδηση ισχύει. Έχει γίνει αρκετές μέρες. Τουλάχιστον 12 -13 μέρες και δεν ήταν και το πιο ευχάριστο. Απευθύνθηκα στις Αρχές αμέσως. Προβληματίστηκα, λογικό είναι αλλά θεώρησα ότι κυκλοφορούν πολύ άνθρωποι με αρρωστημένα μυαλά, που είναι κακόβουλοι, που για κάποιο λόγο μπορεί να ενοχλούνται από κάποια πράγματα που μπορεί να έχεις πει σε συνεντεύξεις ή να έχεις γράψει σε κάποιο θεα









πηγή



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Μητέρα δύο παιδιών κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της Μια 39χρονη μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε σήμερα, νωρίς το απόγευμα, απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της. Σύμφωνα με το trikalanews.gr την...

άτυχη γυναίκα βρήκαν κρεμασμένη στο barbeque που υπάρχει στην αυλή του σπιτιού της στο Ριζαριό Τρικάλων οικείοι της.



Στο σημείο έχουν σπεύσει Αστυνομικοί και άντρες της Ασφάλειας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, όπου συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να διαταχθεί.



Στο σημείο όπου βρέθηκε απαγχονισμένη η 39χρονη, βρέθηκε από τους Αστυνομικούς και ιδιόχειρο σημείωμα της εκλιπούσας.Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της σύζυγο και 2 παιδιά.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91
Η Shibazakura είναι ένα λουλούδι που φυτρώνει στην αρχή της άνοιξης στην Ιαπωνία και ξεχωρίζει για τις ροζ αποχρώσεις του. Πάνω από 400.000 ποώδη φυτά ανθίζουν στους πρόποδες του βουνού Chichibu, και πιο συγκεκριμένα στο περίφημο πάρκο Hitsujiyama που βρίσκεται εκεί, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες. Το έδαφος καλύπτεται από ένα ροζ χαλί, σε διάφορες αποχρώσεις, από έντονο φούξια και απαλό λιλά μέχρι αχνό λευκό ή φωτεινό μοβ.

Ολόκληρος ο λόφος αποκτά μια διαφορετική όψη μέχρι τα τέλη Μαΐου που διαρκεί η ανθοφορία, ενώ η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με διαδρόμους ανάμεσα στα παρτέρια διευκολύνει ντόπιους και ξένους να απολαύσουν το τοπίο. Οι φωτογραφικές μηχανές παίρνουν… φωτιά, ενώ οι εικόνες του πάρκου κάνουν το γύρο του κόσμου με τον τίτλο «ροζ ανθισμένος παράδεισος»!

Πηγή:perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Σε απόγνωση η εγγονή του μακεδονομάχου




Υπό καθεστώς τριπλής πολιορκίας βρίσκεται πλέον ένα ιστορικό μνημείο, το σπίτι των στιγμών της οικογενειακής ευτυχίας που πρόλαβε να ζήσει ο μακεδονομάχος Παύλος Μελάς στην Κηφισιά. Στη φθορά και την εγκατάλειψη, ήρθαν να προστεθούν αφενός ακραίοι πολιτικοί κύκλοι που διεκδικούν να το οικειοποιηθούν ως πολιτικό σύμβολο και αφετέρου η εφορία που βάλθηκε να οδηγήσει σε απόγνωση την κληρονόμο και θεματοφύλακα της ιστορίας του.


Όπως δηλώνει στον «Τύπο της Κυριακής» η εγγονή του Παύλου Μελά, Ναταλία Ιωαννίδη, συνταξιούχος του ΙΚΑ, που ζει σήμερα δίπλα στο ερειπωμένο σπίτι, κλήθηκε να πληρώσει για το έτος 2010, 5.700 ευρώ στην εφορία.


Όσο για το πώς τα κατάφερε με την πενιχρή της σύνταξη αρνείται να το αποκαλύψει. Αρκείται στο ότι πλήρωσε το ποσόν στο ακέραιο γιατί έχει μάθει να μη χρωστά.


Στην ερώτηση τι θα κάνει όταν έρθει ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας για τα επόμενα έτη, απαντά: «Εννοείται ότι σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε δεν θα μπορούσα να έχω την αξίωση από το κράτος να δίνει χρήματα για τη συντήρηση και την ανάδειξη ενός μνημείου που έχει κηρυχθεί επίσημα ως ιστορικό. Θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένος όποιος αντιδρούσε λέγοντας ότι έτσι κόβονται χρήματα από τη δημόσια υγεία».


Η κ. Ιωαννίδη περιγράφει και πώς θα ήθελε να είναι το μνημείο δεκαετίες αργότερα. «Σε τέτοια κατάσταση ώστε να έρχονται άνθρωποι και να καταλαβαίνουν τι σημαίνει να εγκαταλείπεις έναν παράδεισο για να θυσιάζεσαι προς όφελος των πιστεύω σου», δηλώνει και απορρίπτει την ιδέα της πώλησης του ακινήτου σεβόμενη την ιστορικότητα του χώρου. Όσο για τις αξιώσεις της εφορίας λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91

Με αφορμή τα όσα είπε στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο...



πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, έκανε λόγο για «αυτοεξευτελισμό στην ποδιά της κ. Μέρκελ».



«Η σωτηρία της Πατρίδας, κ. Σαμαρά, δεν γίνεται μέσα από τον συνεχή αυτοεξευτελισμό σας στην ποδιά της κ. Μέρκελ, εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό λαό», σχολίασε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:



«Μέχρι τώρα αποδείξατε ότι σας ενδιαφέρει η σωτηρία της παρτίδας των τραπεζιτών, των εκδοτών και των διαπλεκομένων φίλων σας με τα χρήματα του Ελληνικού λαού που φτωχοποιείται».



enikos




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο..

Κώστας Σπυρόπουλος δεν πρόκειται να ξεχάσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη.



...

Στο πλευρό της έζησε ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες στιγμές, ειδικά την περίοδο που ήταν άρρωστη.



Ο ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Badminton και παρακολούθησε την παράσταση «Ο Αλέκος βγήκε απ' τον παράδεισο». Κατά την διάρκεια της παράστασης έπαιξε το τραγούδι «Άστο χεράκι σου».



Ένα τραγούδι που του ξύπνησε αναμνήσεις, αφού το είχε πει κάποτε η Αλίκη. «Ήταν το 1996 στη Θεσσαλονίκη με τις παραστάσεις της "Μελωδίας της ευτυχίας". Εμείς γνωρίζουμε για την αρρώστια εκείνη, όχι.



Καθόμαστε στην ταβέρνα του "Ζαμπέτογλου" στην Καλαμαριά. Συζητάμε, γελάμε. Ξαφνικά η Αλίκη νιώθει την επιθυμία να τραγουδήσει. Τραγουδά μόνη της και α καπέλα, το "Άστο το χεράκι σου" και αμέσως μετά το "Τζιβαέρι". Ανατριχιάσαμε όλοι!



Μου είπε: Θέλω να πάμε ένα μεγάλο ταξίδι μόλις ολοκληρωθούν οι παραστάσεις της "Μελωδίας"», είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος στο onlytheater.



Η δημοσιογράφος τον ρωτάει για την τελευταία παράσταση της «Μελωδίας της ευτυχίας» στην Θεσσαλονίκη και εκείνος εμφανώς συγκινημένος απαντάει: «Στην τελευταία παράσταση της "Μελωδίας", κάθομαι στην κουίντα.



Έρχεται η ώρα που τραγουδά το "Κι αν ο κόσμος αγριεύει και με κυνηγά, εγώ πολεμάω, γι' αυτά που αγαπάω, τους δίνω ζωή ξανά". Εκείνη λοιπόν τη στιγμή με κοιτάει φευγαλέα κάνοντας το χέρι της γροθιά, το έφερε προς το μέρος της καρδιάς. Σαν να ήξερε, να ένιωθε ότι έχει κάτι, αλλά θα το παλέψει».







Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/07/blog-post_4999.html#ixzz2Y6na4QWn



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

Την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και στη μετάταξη των...

δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης εκφράζει ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης με γραπτή δήλωση του.



Παράλληλα καλεί τους τέσσερις βουλευτές της περιφερειακής ενότητας Χανίων να συμπαραταχθούν δημόσια με την θέση αυτή και να μην ψηφίσουν τα προωθούμενα νομοθετικά μέτρα, που όπως υποστηρίζει, «θυσιάζουν ουσιαστικά την αυτοδιοίκηση και τους υπαλλήλους της και μάλιστα χωρίς καμία διαδικασία αξιολόγησης στο βωμό της διαθεσιμότητας».



Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χανίων, «την ώρα που ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης καθίσταται ολοένα και πιο αναγκαίος για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή σε τοπικό επίπεδο, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε απόφαση περαιτέρω αποδυνάμωσης των βασικών λειτουργιών και αρμοδιοτήτων των δήμων από το κεντρικό κράτος».



Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο, αύριο Δευτέρα στις 9:30 το πρωί, με πρωτοβουλία του δημάρχου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Χανίων και εκπροσώπους της δημοτικής αστυνομίας προκείμενου να συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό.







Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ






via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Θέληση, πίστη, επιμονή, υπομονή, αγάπη για τον..

εαυτό σου και πολύ ιδρώτα.

...

Αυτά είναι όσα επιθυμεί ο Λίνος Χαραλάμπους για να σε κάνει να περπατάς και να κάνεις τους γύρω σου να παραμιλούν.



Ο personal trainer και ιδρυτής του Perfit αποκαλύπτει στο Peoplegreece.com τα μυστικά για άψογη σιλουέτα χωρίς υπερβολές και δίαιτες express.



Ο personal trainer έχει γυμνάσει τις πιο απαιτητικές Ελληνίδες celebrities όπως την Έλενα Παπαβασιλείου, τη Θωμαή Απέργη και τη Δέσποινα Καμπούρη και έχει καταφέρει να τις «λιώσει».















Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/07/blog-post_4372.html#ixzz2Y6nLxdKk



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους της τρόικας στο...

υπουργείο Οικονομικών, που ήταν σε εξέλιξη από τις δέκα περίπου το πρωί.



Ο Πολ Τόμσεν έκανε λόγο για πολύ σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση και εξέφρασε την ελπίδα να «καταλήξουμε αύριο σε συμφωνία πριν το Eurogroup».



Από την πλευρά του, ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τη Δευτέρα το βράδυ θα υπάρξει συμφωνία.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ήδη στη μη εφαρμογή του 2% τοις χιλίοις στον τζίρο των επιχειρήσεων και στην είσπραξη του ενιαίου φόρου ακινήτων του 2014 εκτός των λογαριασμών της ΔΕΗ με ισχύ από τον προσεχή Φεβρουάριο. Συμφώνησαν επίσης να μην γίνει καμία μείωση στις συντάξεις των ένστολων.



«Αγκάθι» στη διαπραγμάτευση παραμένει το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.



Γύρω στις 5 το απόγευμα, ο υπουργός Οικονομικών και οι εκπρόσωποι των δανειστών θα αναχωρήσουν μαζί για τις Βρυξέλλες, όπου τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του Eurogroup, αναμένεται να ληφθεί η «πολιτική απόφαση» για τη δόση των 8,1 δισ. ευρώ.



newsbeast




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC
Γυναίκα με τα τρία της παιδιά σε ακυβέρνητο σκάφος στην Κύθνο Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στα νοτιοδυτικά της Κύθνου, για τον εντοπισμό ακυβέρνητου ιστιοφόρου σκάφους, στο...

οποίο επιβαίνει μία αλλοδαπή...με τρία παιδιά.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σύζυγός της βρίσκεται σε βοηθητική λέμβο στην ίδια θαλάσσια περιοχή, που πνέουν ισχυροί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ.Στο σημείο σπεύδει ένα ελικόπτερο Super Puma από την Ελευσίνα, δύο ναυαγοσωστικά σκάφη και παραπλέοντα πλοία.

thestival.gr



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Νέα παράταση πήραν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, καθώς ναι μεν υπάρχει συμφωνία στα περισσότερα ζητήματα και κυρίως σε....



αυτό της κινητικότητας στο Δημόσιο, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη ρυθμιστεί όλες οι λεπτομέρειες.



Με τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών να δηλώνουν ότι στη σημερινή μαραθώνια συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας «σημειώθηκε πολύ σημαντική πρόοδος», οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα, στις 10 το πρωί, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τα δύο κείμενα του επικαιροποιημένου Μνημονίου (MoU και MEFP). Στη συνέχεια, περί τις 5 το απόγευμα, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και οι εκπρόσωποι των δανειστών, θα αναχωρήσουν για τις Βρυξέλλες, όπου, τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Eurogroup, αναμένεται να ληφθεί η «πολιτική απόφαση» για τη δόση των 8,1 δισ. ευρώ.



Οι ίδιοι παράγοντες επισήμαναν ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση «έκλεισαν» τόσο το θέμα της κινητικότητας στο Δημόσιο, όσο και το δημοσιονομικό κενό για την περίοδο 2013- 2014, ύψους 2 δισ. ευρώ. Υπό διαπραγμάτευση παραμένει το ζήτημα της πιλοτικής μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, από το 23% στο 13%. Η ελληνική πλευρά έχει προτείνει να καλυφθούν οι απώλειες εσόδων, ύψους 200 εκατ. ευρώ, από τη μείωση του ΦΠΑ, από εναλλακτικά μέτρα (όπως, π.χ. η επιβολή από το 2013 του φόρου πολυτελείας σε Ι.Χ., σκάφη, κ.λπ.)



Παρόντες, κατά διαστήματα, στη χθεσινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των δανειστών, ήταν ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης –στελέχη του υπουργείου του ανέφεραν «συμφωνήσαμε, δεν θα συναντηθούμε ξανά»–, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.



Την ίδια ώρα δημοσίευμα της Deutsche Welle αναφέρει πως σύμφωνα με τις πληροφορίες της η δόση θα καταβληθεί τμηματικά στην Ελλάδα.



Πάντως, σε συμφωνία με την τρόικα για το ακανθώδες θέμα του δημοσίου, με την κινητικότητα και τις απολύσεις υπαλλήλων, και το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί, κατέληξε λίγο μετά το μεσημέρι η ελληνική κυβέρνηση, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των επικεφαλής της τρόικας με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.



Όπως επιβεβαίωσε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, επήλθε συμφωνία στις μακρές και επίμονες διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει άλλη συνάντηση για το ζήτημα αυτό.



Το θέμα του δημοσίου ήταν το πιο δύσκολο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, και η συμφωνία που επετεύχθη ανοίγει πλέον τον δρόμο για οριστικοποίηση των κειμένων που θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα στο Eurogroup, ώστε να υπάρξει πολιτική συμφωνία για την έγκριση εκταμίευσης της δόσης προς την Ελλάδα.







via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

«Σήμερα κάνουμε νέο βήμα για την ανανέωση της παράταξης» δήλωσε...

ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.



«Δίνουμε τη μάχη των ιδεών και συσπειρώνουμε τα μέλη μας και δυνάμεις που δεν ήταν μαζί μας» τόνισε ο πρωθυπουργός και ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος αλλά και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη προσωπικά.



«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στις προσεχείς ευρωεκλογές».



«Όλον αυτό τον καιρό περάσαμε μεγάλες δοκιμασίες και είχαμε απώλειες» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς και συμπλήρωσε ότι «το κόμμα πρέπει να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά. Ανοίγουμε τον δρόμο για μια νέα γενιά στελεχών που έχουν προσφέρει πολλά στο κόμμα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.



«Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και στους δύσκολους αγώνες που έχουμε να δώσουμε δεν περισσεύει κανείς» συμπλήρωσε και χαρακτήρισε σημαντική τη στήριξη του κόσμου. «Δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις αν δεν έχεις την στήριξη του κόσμου.



Ο κόσμος πρέπει να σου έχει εμπιστοσύνη για να προχωρήσεις και ο καλύτερος τρόπος για να έχεις τον κόσμο μαζί σου είναι να λες την αλήθεια».



Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση και στους πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ότι «στερεύουν από επιχειρήματα και ψαρεύουν από θάλασσες φανατισμού».



Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στην ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων: «Πρωταρχική ανάγκη για την χώρα είναι η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».



Όσο για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, είπε: «Κάποιοι αναρωτιούνται αν μπορεί η ΝΔ να δώσει την μάχη των ιδεών μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν και μας χωρίζουν πολλά με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε την μάχη να τη δώσουμε από κοινού. Συνεργαζόμαστε μαζί με εκείνους που θέλουν την αλλαγή. Προτεραιότητα είναι να βγει η χώρα από την κρίση. Πρώτα θα σώσουμε την πατρίδα γιατί αλλιώς θα είμαστε ανάξιοι».




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Ο λόγος για την… Victoria Silvstedt, που έβαλε ένα δείγμα από φόρεμα και είχε ένα σέξι ατυχηματάκι! Λίγο το….







γεγονός που έσκυψε, λίγο ο αέρας και ιδού η αποκάλυψη! Το 38χρονο πια μοντέλο από τη Σουηδία έχει αναμφίβολα πολύ εντυπωσιακό κορμί! Να αναφέρουμε ότι η Silvstedt βρισκόταν στο Μονακό και απόλαυσε τον ήλιο και φυσικά έκανε τα ψώνια της!






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Kούρεμα σε δάνειο αυτοκινήτου Γενναίο κούρεμα σε δάνειο αυτοκινήτου αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων για δανειολήπτη από την Κίσαμο Χανίων.Το υπόλοιπο του δανείου που έπρεπε να...

πληρώσει ο οικογενειάρχης έφτανε στις 11.002,05 ευρώ.



Ο ίδιος λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούσε να το αποπληρώσει και έτσι απευθύνθηκε στη Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.Το Ειρηνοδικείο Χανίων αποφάσισε ο δανειολήπτης να πληρώσει μόνο 1.803,84 ευρώ και να διαγράψει το υπόλοιπο ποσό των 9.198,66 ευρώ.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή αποτελεί πρώτο πανελλήνιο δεδικασμένο και ανοίγει το δρόμο για επίλυση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων.Επιπλέον το ποσό των 1.800 ευρώ θα κληθεί να το πληρώσει σε 48 δόσεις των 37,58 ευρώ.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, στον...



υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.



Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η κυρία Τζάκρη χαρακτήρισε ως «αρχιτέκτονα του πολιτικού σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου» τον κ. Στουρνάρα, για τον οποίο είπε επίσης ότι είναι εντολοδόχος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.



«Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους, έχουν εξαντλήσει τη φοροδοτική τους ικανότητα» τόνισε.



«Η κινητικότητα γίνεται βεβιασμένα, και χωρίς σχεδιασμό, λέγοντας ότι πήραμε κάτι που λειτουργεί σωστά, όπως η ΕΡΤ, και προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς σχεδιασμό», σχολίασε ακόμα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε: «Οι παρεμβάσεις δεν γίνονται προς την κατεύθυνση του δημοσίου συμφέροντος».




via http://ksipnistere.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC


Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε σήμερα νωρίς το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου.



Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό του λιμενικού το οποίο διαπίστωσε ότι ο 22χρονος οδηγός...

μοναδικός επιβαίνοντας του οχήματος, είχε καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο μόνος του, έχοντας τις αισθήσεις του.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος ούτε προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυθεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.


patrastimes



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου αρχίζει ο πρώτος γενικός ψεκασμός δακοκτονίας 2013 σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες των Δήμων Πατρέων και Αιγιάλειας, όπως... ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.



Παρακαλούνται οι ελαιοκαλλιεργητές να έχουν ανοικτά τα ελαιοκτήματα τους, αν είναι δυνατό να παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια του ψεκασμού και να αναφέρουν στην Υπηρεσία οποιοδήποτε πρόβλημα υποπέσει στην αντίληψή τους.



Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητοι οι ψεκασμοί καλύψεως από τους ίδιους τους ελαιοπαραγωγούς σε ελαιοκτήματα που βρίσκονται σε εστίες δάκου, καλλιεργούνται με ευαίσθητες στη δακοπροσβολή ποικιλίες ελιάς η βρίσκονται σε οριακή παραγωγή (αργιολόγια, κλπ) όπου οι δολωματικοί ψεκασμοί έχουν μειωμένη αποτελεσματικότητα.



Καλούνται επίσης οι μελισσοκόμοι να απομακρύνουν τις μελισσοκυψέλες τους από τις ψεκαζόμενες περιοχές κατά τη διάρκεια των ψεκασμών.



Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία η διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι ελαιοπαραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα τηλέφωνα 2610 453995 και 2610 427891.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news


Πολλά δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν σήμερα που ήθελαν την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, την σύντροφο του Τόμας Πρωτόπαππα, να... χαμογελά ξανά ενάμιση μήνα μετά τον χαμό του αγαπημένου της. Στο λογαριασμό της στο facebook ανέβασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η όμορφη Ιωάννα τις φωτογραφίες αυτές, στις οποίες την βλέπουμε να χαμογελά και να τρώει! Ωστόσο, η αλήθεια είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του entertv.gr-πως η ξανθιά κοπέλα της φωτογραφίας δεν είναι η Ιωάννα, αλλά η αδελφή της, Κατερίνα!















Η Κατερίνα Ζεμπερλίγκου είναι εξίσου όμορφη με την αδελφή της και την έχουμε δει στη μικρή οθόνη, καθώς συμμετείχε στην εκπομπή “Η εκδίκηση της ξανθιάς”, την οποία παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας. Το μπέρδεμα δεν ήταν δύσκολο να συμβεί, καθώς οι δύο αδελφές μοιάζουν πολύ.



Η Ιωάννα έμεινε στο πλευρό του αγαπημένου της για όσο καιρό εκείνος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Η νεαρή κοπέλα ήταν απαρηγόρητη μετά το χαμό του Τόμας και έχει ακόμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κοινές τους φωτογραφίες από παλιές, ευτυχισμένες στιγμές.














via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip