follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail




O ANT1 προχωράει ολοταχώς...





για το "Dancing with the Stars 4" με την Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ για μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής προορίζεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου.



Μάλιστα το TvΈθνος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Νέα χρονιά χωρίς "Dancing With The Stars" για τον ΑΝΤ1 δνε γίνεται. Το "Dancing" είναι ίσως το μοναδικό project του καναλιού, του οποίου η προετοιμασία έχει ήδη αρχίσει! Το talent show του καναλιού του Αμαρουσίου επιστρέφει απο τον Νοέμβριο στους δέκτες μας, με την Ζέτα Μακρυπούλια-εννοείται- στην παρουσίαση. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε, που έχει προγραμματιστεί για τις προσεχείς ημέρες συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με την παρουσιάστρια.



Στο green room ενδεχομένως θα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, ενώ η νικήτρια του προηγούμενου Dancing, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αναμένεται να καθίσει στην κριτική επιτροπή, στην οποία παραμένουν ο Γιάννης Λάτσιος και ο Αλέξης Κωστάλας. Ο ΑΝΤ1 θέλει να έχει και πάλι μαζί του την Κάτια Δανδουλάκη, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός, θα πρωταγωνιστεί φέτος στην νέα κωμωδία του Mega, "Το σπίτι της Έμμας".



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Έχει καταφέρει στο παρελθόν να δημιουργήσει... χαμό στην Eurovision με τον καυγά που έδωσε με την τραγουδίστρια των Σκοπίων στο Μπακού διαβάστε εδω όμως φαίνεται ότι τώρα προκαλεί με την εμφάνιση του και το σώμα του. Ο Γιώργος Βότσκαρης που τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε πιο συχνά στις ειδήσεις του STAR καίει καρδιές. Μάλιστα οι κοιλακοί του έγινε θέμα ακόμα και στα παραπολιτικά. Δείτε φωτογραφίες...

























































via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Είναι ένας...





από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του entertv τον απαθανάτισε να κάνει τις βουτιές του στη Ρόδο! Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος άφησε τους πάντες άφωνους με τους γυμνασμένους κοιλιακούς του!






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip










Νέο λουλούδι που θα αντέχει στον παγετόΠροσθήκη λεζάντας

Την ώρα που οι κηπουροί βλέπουν τους κόπους τους να… «κρύβονται» κάτω από πέπλα χιονιού στη βόρεια Ευρώπη, παρότι ημερολογιακά έχουμε μπει στην άνοιξη, ένα νέο είδος λουλουδιού υπόσχεται να διατηρήσει χρωματιστούς τους κήπους τους ακόμη κι όταν επικρατούν θερμοκρασίες μείον 10 βαθμών Κελσίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, βοτανολόγοι κατάφεραν μετά από δέκα χρόνια πειραμάτων να παράγουν ένα νέο είδος «αντι-ψυκτικής» πετούνιας, που είναι τόσο ανθεκτική που μπορεί να «βγάλει» το βαρύ χειμώνα. Το νέο αυτό είδος, που το ονόμασαν «Υπό το Μηδέν» (Below Zero) μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες μέχρι και μείον 10 βαθμούς Κελσίου. Το υβρίδιο αυτό «δοκιμάστηκε» στους πρόποδες του Βεζούβιου στην Ιταλία, όπου επικρατούν πολύ… παγερές συνθήκες κατά τους χειμερινούς μήνες.http://www.real.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1




Το πετάς που το πετάς έξω, αν σκύβεις κιόλας και το τουρλώνεις. Πόσο

να αντέξει ο άμοιρος λουόμενος δίπλα σου; Πραγματικά μερικές φορές η κατάσταση είναι επικίνδυνη…



Μπορεί να σε στείλει… η καλλονή από την Ιταλία Claudia Romani, για να ξαπλώσει και να λιαστεί έπρεπε να μας δείξει πόσο τούμπανο είναι!



Σκύβει και κάνει την παραλία να αναστενάζει!!! Η ίδια σαν να μην καταλαβαίνει τίποτα, απλά απολαμβάνει το…κατόρθωμά της και χαίρεται που προκαλεί ξανά! Άλλωστε αυτό ήθελε εξ αρχής!



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ερωτηματικά και μεγάλη ανησυχία προκαλεί η δεύτερη χειροβομβίδα που βρέθηκε σήμερα σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.




Η δεύτερη χειροβομβίδα εντοπίστηκε στην οδό Λαμπράκη, όχι πολύ μακριά από το σημείο που είχε βρεθεί η χθεσινή, ενώ αποκλείστηκε εκ νέου η περιοχή για αρκετή ώρα.


Και αυτή η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου, που σημαίνει μπορεί να προκαλέσει δυνατή έκρηξη και να προκαλέσει αρκετές ζημιές.


Η ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμό και διεξάγει έρευνες για τα περιστατικά που πιστεύει ότι συνδέονται μεταξύ τους.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Όλο και πιο καλή σχέση με τον φωτογραφικό φακό αποκτά η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας η οποία φαίνεται πως έχει μεταδώσει στη μικρή της και...





την αγάπη της για τη μόδα. Ο λόγος για την μόλις δύο χρονών Γουίλοου η οποία όπου βρίσκει αξεσουάρ της μαμάς της Πινκ, το φοράει περιχαρής και μάλιστα θέλει να βγάλει και φωτογραφία.



Στην παραπάνω φωτογραφία, σύμφωνα με το mothersblog, έχει πάρει γυαλιά τα οποία δοκίμαζε σε κατάστημα οπτικών προηγουμένως η μαμά της και είναι πολύ αστεία καθώς τα φοράει. Εννοείται πως η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media με την Πινκ να δηλώνει περήφανη για την fashionista κόρη της.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ακόμα ένα όνομα ακούγεται για να...







αναπληρώσει το κενό που άφησαν στην πρωινή ζώνη του Mega μετά τη μεταγραφή τους στον Ant1 ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και είναι αυτό της Τατιάνας Στεφανίδου.



Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», η Τατιάνα αποτελεί για τους ιθύνοντες του καναλιού την καταλληλότερη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση καθώς έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στην ειδησεογραφία όσο και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.



Φυσικά, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μόνο ένα από τα ονόματα που φαίνεται ότι έχουν τεθεί επί τάπητος, ενώ την «απάντηση» στο ερώτημα θα τη δώσει ο ίδιος ο σταθμός μόλις συμφωνήσει με κάποιον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Δεν φθάνει που είχε κάνει την παρανομία, έπαιρνε και νερό από το Δήμο για να κάνει τη δουλειά του!






Ο λόγος για μια φυτεία με 14 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, την οποία εντόπισαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Περιφέρειας.


Tα δενδρύλλια είχαν ύψος σχεδόν 2,5 μέτρων και μάλιστα έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ποτίζονταν μέσω του δημοτικού δικτύου ύδρευσης! Δηλαδή παρανομία εις διπλούν!


Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ή των δραστών.

flashnews



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91








Δείτε την εικόνα…ολόκληρη..






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos


Μικρότερη είναι η φετινή «μεγάλη έξοδος» από την Αθήνα για τον Δεκαπενταύγουστο.






Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τα διόδια Αφιδνών από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως τα ξημερώματα σήμερα, Σάββατο, καταγράφηκαν 34.630 διελεύσεις. Μόνο σήμερα, από τις έξι το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, πέρασαν 15.615 οχήματα, με την κίνηση να είναι μειωμένη σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με την εταιρεία της Νέας οδού.


Στα διόδια της Ελευσίνας, την Παρασκευή πέρασαν 43.780 οχήματα και σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι 23.820. Σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καταγράφηκε μείωση 8% στις διελεύσεις οχημάτων.


Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση παραμένει αυξημένη χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται «ουρές» στα διόδια.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Τραγικό θάνατο από πνιγμό βρήκε ένας 18χρονος στη Λάρισα.






Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος καταγόταν από τη Ρουμανία, εντοπίστηκε νεκρός σε τεχνητή λίμνη βάθους περίπου 6 μέτρων στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.


Οι συνθήκες της τραγωδίας παραμένουν άγνωστες.


Την προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδίου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Επικίδνυνες διαστάσεις έχει πάρει, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων έντασης έως και 8 μποφόρ που πνεόυν στο Αιγαίο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κοντά...

στο χωριό Άνω Πιτροφός της Άνδρου.



Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση αλλά απειλεί άμεσα το χωριό, το οποίο εκκενώθηκε,ενώ γίνονται προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις για να μην φτάσουν οι φλόγες στα σπίτια!



Νωρίτερα, πήγαν τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα στην περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν ρίξεις νερού, λόγω των αναταράξεων, που προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι.Ρίψεις κάνει μόνο ένα ελικόπτερο...



Από επίγειες δυνάμεις επιχειρούν για τον έλεγχο της πυρκαγιάς 20 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Το μεσημέρι, μεταφέρθηκαν στον τόπο της πυρκαγιάς 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα από την Αθήνα με ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Δες πως έχει γίνει η Nicole Richie που χάνει διαρκώς βάρος. Ο κώδωνας του κινδύνου έχει χτυπήσει ήδη...

Κάθε μέρα που περνάει, το αγαπημένο style icon, Nicole Richie που από κακόγουστη κολλητή της Paris Hilton εξελίχθηκε σε θεά του streetstyle και του κόκκινου χαλιού, χάνει ολοένα και περισσότερο βάρος.





Η 31 ετών μαμά 2 παιδιών, γυμνάζεται αλλά χάνει συνεχώς μυικό ιστό με αποτέλεσμα να παίζει ο δείκτης της ζυγαριάς της από τα 44 έως και τα 40 κιλά. Τσιμπολογάει όλη μέρα μικρές ποσότητες χωρίς όμως να κάθεται ποτέ και να τρώει ένα πλήρες γεύμα. Ακόμη και ο σύζυγος της ανησυχεί. Τα εμφυτεύματα στήθους είναι πια οι μόνες καμπύλες που έχουν μείνει στο σώμα της, ενώ το ανοσοποιητικό της είναι εξασθενημένο.



Η σταρ έχει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα καθημερινά, για το οποίο θα χρειαζόταν σίγουρα περισσότερες θερμίδες και ενέργεια.













Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/08/nicole-richie-40.html#ixzz2bebBrYbo



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Πάντως για την εμφάνισή του κάνει τελείως κόντρα δουλειά. Και όμως το παλικάρι που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ....

ο αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου και νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου, πως δεν είναι περνά καθόλου αδιάφορος.





Σόι πάει το βασίλειο για την ομορφιά στην οικογένεια Οικονομάκου. Και εδώ αλλάζει το γνωστό ρητό και λέμε: "Δείξε μου τα αδέρφια σου να σου πω ποιος είσαι".



Ο εν λόγω νεαρός είναι η μεγάλη αδυναμία της ηθοποιού και όχι άδικα. Τον λατρεύει και "στάζει" μέλι κάθε φορά που αναφέρεται σε εκείνον.





Και το όνομα αυτού είναι Νικήτας Αλέξανδρος Οικονομάκος και τώρα έρχεται το καλύτερο. Μπορεί το όλο look του Νικήτα να παραπέμπει σε μοντέλο, γυμναστή, μπάρμαν ή κάτι παρεμφερές αλλά όχι.



Είναι μαθηματικός απόφοιτος από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και όπως οι περισσότεροι Έλληνες έχει κάνει το πτυχίο του κορνίζα. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τι θα γινόταν στα σχολεία και στα φροντιστήρια αν δίδασκε.



Ο ίδιος προς απογοήτευση των νεαρών μαθητριών δηλώνει ηθοποιός και έπειτα μαθηματικός.





























via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εχθές το απόγευμα όταν περαστικός έξω από κατάστημα είδε στο δρόμο μια χειροβομβίδα!




Άμεσα ειδοποίησε τις αρχές και η περιοχή τη συμβολή των οδών Λαμπράκη με Κατσιμίδη αποκλείστηκε.


Στο σημείο έφθασε κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, το οποίο παρέλαβε τη χειροβομβίδα, αμυντικού τύπου.


Η χειροβομβίδα ΔΕΝ είχε απασφαλιστεί και δεν χρειάστηκε να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη.


Αφού η περιοχή παρέμεινε αποκλεισμένη για πάνω από 2 ώρες, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα άνοιξε και πάλι η κυκλοφορία.


Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα, σχετικά με τον εντοπισμό του δράστη και τα κίνητρα της πράξης του.



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ένας - ένας εγκαταλείπουν την...





τηλεοπτική στέγη της λεωφόρου Μεσογείων οι παρουσιαστές για να μετακομίσουν βορειότερα, στο Μαρούσι. Μετά τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Γρηγόρη Αρναούτογλου, που εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ένα ακόμα πρόσωπο αλλάζει γειτονιά.



Πρόκειται για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "REAL",έκλεισε με τη σειρά της την πόρτα στο MEGA και αναμένεται σύντομα η επίσημη επιβεβαίωση για τη νέα της συνεργασία με τον ΑΝΤ1.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου...





είναι Θάνος Κιούσης.



Γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε στον Αγιο Ελευθέριο, σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου.Οταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης και είχε σαν πρότυπο τον Θανάση Βέγγο.



Πριν μας συστηθεί ως Toni Sfinos, είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρου δρόμου "Τσίρκο Ρεντίκολο" και την "SAL.AT.A" band.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Τρία χρόνια μακριά από τα πλατό, αποφεύγει τις δημόσιες...





δηλώσεις καθώς και τα μέρη που συχνάζουν φωτογράφοι. Η Άννα Δρούζα μίλησε στο "People"για την τηλεοπτική αποχή της,τα χρήματα που κέρδιζε αλλά και για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε με την υπόθεση της φραπελιάς.



Για την τηλεοπτική αποχή της:

'Αυτός ο κύκλος έπρεπε κάποια στιγμή να κλείσει κι αυτό που γινόταν, όπως γινόταν, να σταματήσει. Είχα πάθει υπερκόπωση. Για πολλά χρόνια, σε καθημερινή βάση, έκανα την παραγωγή, την αρχισυνταξία και την παρουσίαση των εκπομπών μου. Με το χαμό της μητέρας μου, επιζήτησα να αφοσιωθώ περισσότερο στο παιδί μου, να ξεκουραστώ, να επανατοποθετηθώ μέσα μου, να βρω τις απαντήσεις στα προσωπικά μου ζητούμενα... Δεν πούλησα "απαστράπτουσα ομορφιά" και "ωραίο κορμί" στην τηλεόραση. Άλλα πράγματα με ενδιέφεραν κι αυτά έβγαζα προς τα έξω'.



Όσο για τα χρήματα που κέρδιζε δήλωσε:



'Έζησα την εποχή των καλών οικονομικών απολαβών, αλλά φρόντισα να κάνω μετρημένη διαχείριση. Δεν μπήκα στη διαδικασία της αλόγιστης σπατάλης. Γενικά, προσπαθώ να έχω ένα μέτρο στη ζωή και συναίσθηση για το πόσο πρόσκαιρα μπορεί να είναι κάποια πράγματα. Και η δουλειά στην τηλεόραση είναι εφήμερη. Δεν συνταξιοδοτείται κανείς από αυτήν".



Τέλος μίλησε για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε με την υπόθεση της φραπελιάς:



'Τη φραπελιά που τώρα πλέον κυκλοφορεί και σε χαπάκι, ως βιταμίνη. Βέβαια, αυτό οι τότε κατήγοροι το αποσιωπούν σήμερα, όταν αναφέρονται στην φραπελιά. Εμείς, επιμένω, δεν υποστηρίξαμε κάτι βλαπτικό ως εκπομπή και ο χρόνος μας δικαίωσε. Δεν ήταν προσωπικό το θέμα, αλλά εμπορικό, είχε να κάνει γενικότερα με τις τηλεθεάσεις και το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας με την ιδιωτική τηλεόραση και τη δημόσια που διεκδικούσε το κομμάτι της. Στενοχωρήθηκα, αλλά γνώριζα ότι στόχος δεν ήμουν εγώ και η εκπομπή μου. Στόχος ήταν η ΕΡΤ".



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


O υπολογιστής μας έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Περνάμε ατελείωτες ώρες τρώγοντας και πίνοντας μπροστά στο λάπτοπ μας. Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο βρώμικο είναι;...



Για να μην ξεκινήσουμε τη μεγάλη κουβέντα του τι μπορεί να… ζει στο πληκτρολόγιό σου, απλώς διάβασε πώς μπορείς να το καθαρίσεις γρήγορα και εύκολα!



-Απενεργοποίησε τον υπολογιστή ή το λάπτοπ σου.



-Αφαίρεσε όλα τα καλώδια (αποσύνδεσε ποντίκι, ηχεία κ.τ.λ.)



-Γύρισε ανάποδα το πληκτρολόγιο και χτύπησέ το ελαφρώς στο πίσω μέρος, ώστε να πέσει οτιδήποτε υπάρχει εγκλωβισμένο ανάμεσα στα πλήκτρα (ψίχουλα κ.τ.λ.).



-Βρέξε ένα χαρτί ή πανί που δεν αφήνει χνούδι με λίγο οινόπνευμα και καθάρισε την επιφάνεια του κάθε πλήκτρου. Βάλε ελάχιστο οινόπνευμα σε μια μπατονέτα για να απομακρύνεις τη σκόνη που έχει εισχωρήσει ανάμεσα στα πλήκτρα. (Προσοχή! Μην ψεκάσεις με υγρά καθαριστικά απ’ ευθείας το πληκτρολόγιο, ειδικά εάν πρόκειται για φορητό υπολογιστή!).



-Στη συνέχεια, στέγνωσε με ένα στεγνό απορροφητικό χαρτί ή πανάκι.



-Για πιο… δύσκολους λεκέδες, βάλε ελάχιστο σαπούνι σε ένα νωπό πανί, τρίψε το λεκέ και στη συνέχεια σκούπισε με ένα στεγνό πανί.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του 10ετή εφιάλτη που έζησε, όπως κατήγγειλε σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, μία 35χρονη γυναίκα στα χέρια του θετού πατέρα της!






H γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου σε έξαλλη κατάσταση κατήγγειλε τον ηλικιωμένο, σήμερα, πατριό της ότι την ώθησε στην πορνεία από την ηλικία των 15 ετών και για μία 10ετία!


Στο διάστημα αυτό, η γυναίκα απέκτησε μία κόρη, η οποία σήμερα είναι 14 ετών.


Η 35χρονη τόσα χρόνια κατάφερε, για τους δικούς της λόγους, να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις εφιαλτικές ώρες που έζησε, όμως όπως είπε στους αστυνομικούς, όταν κατάλαβε ότι ο ηλικιωμένος "βλέπει" με περίεργο τρόπο την ανήλικη κόρη της κυριολεκτικά έχασε τον έλεγχο!


Κατήγγειλε λοιπόν το περιστατικό στην αστυνομία, ο πατριός της δεν έχει συλληφθεί ακόμη και η υπόθεση ερευνάται πολύ προσεκτικά από τις αρχές...

cretalive



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


O χρόνος μάλλον την αγαπάει πολύ!..



Σίγουρα όλοι θυμόμαστε τη διάσημη The Nanny, ένα από τα πιο δημοφιλή και αστεία σήριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης στη δεκαετία του 80, όπως επίσης και την εκκεντρική, πληθωρική και σίγουρα αξιαγάπητη πρωταγωνίστρια Fran Drescher.



Το ταλέντο, η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και φυσικά το αψεγάδιαστο κορμί της, την είχαν μετατρέψει σε αστέρι πρώτου μεγέθους, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση, ότι οι νταντάδες όλου του κόσμου θα ήταν τόσο σeξι και καλλίγραμμες όσο εκείνη!



Σήμερα, στα 55 της χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι ο χρόνος την λατρεύει καθώς της έχει φερθεί υπέρ του δέοντως καλά! Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό στο αεροδρόμιο του Lοs Angeles, απλή και ντυμένη στα μαύρα μαζί με το αξιαγάπητο κουτάβι της! Τόσο το κορμί όσο και το υπόλοιπο παρουσιαστικό, δεν θύμιζαν σε τίποτα μία γυναίκα 55 ετών, ενώ το χαμόγελο που την έκανε παγκοσμίως διάσημη, φώτιζε το έτσι κι αλλιώς λαμπερό πρόσωπό της!



Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός ότι είναι λίγο στην κοσμάρα της μιας και πρόσφατα είχε παραδεχτεί ότι έχει έρθει σε επαφή με... εξωγήινους!












via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και να ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά της την κορούλα της...

η οποία θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες, ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τη θάλασσα.



Η μέλλουσα μανούλα απολαμβάνει τις διακοπές της στην ιδιαίτερη πατρίδα του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, το Μεσολόγγι. Η γλυκιά ηθοποιός ανέβασε την φωτογραφία αυτή στον λογαριασμό της στο twitter, με το σχόλιο: “Μετά από μία βδομάδα στην Αθήνα… Επιτέλους θάλασσα”.













via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Ο λόγος για...





την Κωνσταντίνα Μιχαήλ η οποία αποκάλυψε στο "Πρώτο Θέμα" πως δημιουργήσε μια σύντομη σε διάρκεια σχέση με τον Κώστα Αποστολάκη την περίοδο που έπαιζαν μαζί στο θέατρο.



"Με τον Κώστα Αποστολάκη με τον οποίο συνεργάστηκα ένα καλοκαίρι, υπήρχε σχέση. Όχι όμως επειδή τον ερωτεύτηκα, αλλά επειδή οι συνθήκες της δουλειάς μας έφεραν πιο κοντά. Όταν πιάνεσαι, αγκαλιάζεσαι με τον άλλον πάνω στη σκηνή, κάποια στιγμή επέρχεται και η συνέχεια. Δεν κράτησε πολύ, αλλά παραμείναμε δυο πολύ καλοί φίλοι"δήλωσε η ηθοποιός.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Τις διακοπές της...





απολαμβάνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός εκτός από πολύ όμορφη,όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, διατηρεί και ένα υπέροχο σώμα.



Δείτε την να ποζάρει με καυτό μπικίνι:






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Η Λάουρα Νάργες απολαμβάνει τις διακοπές της αυτές τις μέρες μαζί με την αγαπημένη της αδελφή στην όμορφη Ρόδο! Η 23χρονη ... παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή, μαζί με την όμορφη αδελφή της, με την οποία μοιάζουν πολύ!






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Το "Dancing with the stars 4" έχει πάρει το πράσινο φως και αναμένεται να βγει στον αέρα το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν με... παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπουλια.

Ποιοι όμως είναι οι πρώτοι celebrities, που έχουν συμφωνήσει να χορέψουν στο σόου του Ant1;Αυτοί που έχουν δώσει τα χέρια, σύμφωνα με το star, είναι εξής: Ευαγγελία Αραβανή, Έλενα Ασημακοπούλου, Μάρκος Σεφερλής, 'Ολγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ελένη Τσολάκη, Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη και Όλγα Φαρμάκη.Βέβαια υπάρχουν και κάποια ονόματα που αρνήθηκαν, όπως είναι γνωστό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτοί είναι: Κατερίνα Καραβάτου, Kατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Ο Κόσμος μας είναι ένας απλός καμβάς της φαντασίας μας

...



ΚΡΙΟΣ

Έχετε πάρει απόφαση να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια σε μια σχέση και αυτό θα αναβαθμίσει την ψυχολογία σας. Ο λόγος είναι ότι έχετε βρει μια μεγάλη υποστήριξη από πρόσωπα, γιατί χωρίς καν να το καταλάβετε είστε πιο κοντά στους άλλους. Καλό είναι να ζητάτε και καμιά φορά πράγματα από τους άλλους, επειδή πολλές φορές περιμένετε να σας δοθούν χωρίς να κουνήσετε το δακτυλάκι σας. Ο Ζυγός είναι άτομο που σας απασχολεί. Αντίθετα, ο μυστηριώδης Σκορπιός σας έλκει σαν μαγνήτης.



ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο φορτωθεί να παίξετε τον ρόλο του ρυθμιστή, αφού η ισορροπία και η ηρεμία είναι τουλάχιστον για σήμερα δική σας υπόθεση. Μια ξαφνική γνωριμία που μπορεί να προκύψει με έναν Κριό ή Ζυγό θα σας αναστατώσει και ενδέχεται να σας βγάλει από την ήρεμη ζωή σας. Ίσως αυτό τον καιρό να αναζητάτε κάτι που θα σας ξεσηκώσει. Έχετε βάλει πάντως τα δυνατά σας και θέλετε να πετύχετε σε ότι κάνετε. Η επικοινωνία είναι ένα μέσο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε περάσει σε άλλη φάση που είναι πιο θετική, αφού έχετε την ευχέρεια να φλερτάρετε και να γίνετε αρεστοί και καλοί σε όσους εσείς έχετε επιλέξει. Το βέβαιο είναι θα έχετε πολύ ανεβασμένη διάθεση. Μπορεί να βγείτε έξω με φίλους και γνωστούς και να περάσετε πολύ καλά. Ο λόγος είναι ότι είστε έτσι και αλλιώς σε καλύτερη φάση και στο μυαλό σας έχετε με ποιο τρόπο θα ομορφύνετε την ζωή σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πάρει τον ρόλο του ισορροπιστή, κάτι που χρειάζεται για σας και για τους γύρω σας, γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε σε μια αψιμαχία, και να πρέπει να βοηθήσετε να επέλθει ηρεμία. Μην αφήνετε να σας καταβάλουν ξαφνικά γεγονότα, γιατί αυτά πάντα θα συμβαίνουν και μερικές φορές θα σας ανοίγουν τα μάτια. Το βλέπετε εξ άλλου ότι θα πρέπει να χαράξετε μια νέα πολιτική η οποία θα είναι πιο απελευθερωμένη και λιγότερο τυπική από παλιά.



ΛΕΩΝ

Ο Ερμής που έχει μπει στον Λέοντα σάς δίνει τα πρώτα βήματα αυτονομίας και ελεύθερης έκφρασης. Μην αφήνετε να κυλάει ο χρόνος με την πρόφαση ότι αύριο είναι μια καλύτερη ημέρα. Εκμεταλλευτείτε τώρα τις στιγμές οι οποίες μπορεί να είναι υπέρ σας. Η σχέση με έναν Κριό θα σας ανανεώσει, αλλά συγχρόνως θα σας βάλει να κάνετε πράγματα που τα θεωρείτε ή ακραία ή πολύ πρωτοποριακά. Σίγουρα, πάντως, δεν θα είναι για κακό σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχολείστε με το τι θα κάνετε μαζί με κάποια άτομα γιατί θέλετε να είστε εναρμονισμένοι με την παρέα. Η επαφή με Ζυγό μπορεί να σας ενοχλεί γιατί βλέπετε ότι έχετε διαφορές που παλιά δεν ήταν τόσες μεγάλες. Οι αποκαλύψεις μπορεί να έρχονται η μια πίσω από την άλλη και τα ξεκαθαρίσματα να είναι πολύ γενναία. Αυτό βέβαια δεν σας εμποδίζει στα σχέδια σας. Αρκεί να μην τα παίρνετε πολύ βαριά.



ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι η μέρα σας, για αυτό φροντίστε να την απολαύσετε και να κάνετε ότι αρέσει σε εσάς. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Και έτσι θα νιώσετε και πάλι πολύ δυνατοί. Οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα ομορφιάς, από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο που περνάει από το χέρι σας, να το επιδιώξετε, γιατί θα νιώσετε ότι βρίσκετε και πάλι τον εαυτό σας. Μια ιδιαίτερη σχέση μπορεί να σας κάνει πολύ καλό. Επειδή τον τελευταίο καιρό έχετε έρθει πιο κοντά με έναν Κριό, καλό είναι να έχετε ξεκάθαρη στάση απέναντι του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να φέρετε μια σχέση στα μέτρα σας και ίσως να γίνετε πιο διπλωμάτες, αλλά και εκλεκτικοί. Το νιώθετε ότι όταν πηγαίνετε με τα νερά των άλλων μερικές φορές σας κουράζει, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Η επαφή με τον Κριό ίσως να σας υποχρεώνει να δεχτείτε κάποιες νεωτεριστικές απόψεις, που εσείς ίσως να μην τις είχατε καν. Μια βοήθεια από το εξωτερικό θα σας δώσει κίνητρα για να κάνετε αυτό που θέλετε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε πάρει φόρα και είστε πολύ κοινωνικοί και ανοικτοί με τους φίλους σας. Γενικά, ενώ έχετε φίλους, μερικές φορές και κυρίως τον τελευταίο καιρό σας πιάνουν οι κλειστές σας. Αλλά τουλάχιστον για σήμερα, θα δείτε πάρα πολλά άτομα μαζεμένα. Όταν είστε χαλαροί και περνάτε καλά, ξεχνάτε όλες σας τις έννοιες και αυτό σας εξασφαλίζει μια καλή διάθεση, πράγμα πολύ σημαντικό, κυρίως τον τελευταίο καιρό. Η επαφή με την οικογένεια μπορεί να σας κουράζει και κυρίως αν έχετε να κάνετε με έναν Καρκίνο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται να συμμαχήσετε για να περάσετε καλά. Μάλλον πρέπει να συμφωνήσετε με τους υπόλοιπους που είναι γύρω σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχουν αντιρρήσεις και αντιστάσεις. Επειδή έχετε ευαισθησίες και πληγώνεστε με το παραμικρό, καλύτερα να είστε πιο ανοικτοί με την επικοινωνία, ώστε να μη δημιουργούνται μεγάλες διαφορές με τους γύρω σας. Η σχέση με Ζυγό μπορεί να γίνει καλύτερη, αν φυσικά το προσπαθήσετε και εσείς.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί γενικά το καλοκαίρι είναι πολύ βεβαρημένο για σας, γεμάτο υποχρεώσεις και δύσκολες ισορροπίες, κυρίως οικογενειακές τις οποίες χρειάζεται να τηρήσετε πάση θυσία. Όσο θα περνάει ο καιρός θα είναι υπέρ σας μια κατάσταση, οπότε μην απελπίζεστε. Αν βλέπετε ότι υπάρχουν ακόμα πολλές δυσκολίες, θα διευθετηθούν άμεσα και με μεγαλύτερη ευκολία από παλιά. Εσείς κρατήστε μόνο την θετική διάθεση και σκέψη και αντισταθείτε σε οτιδήποτε είναι αρνητικό.



ΙΧΘYΕΣ

Έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας και τώρα καλείστε να κάνετε την υπέρβαση. Θα πρέπει είτε να συγχωρήσετε είτε να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από την πεζή καθημερινότητά σας. Ο λογισμός σας χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένος σε ένα επίπεδο, γιατί μερικές φορές χάνεστε από εδώ και από εκεί και δεν υπάρχει τάξη. Μπορεί να υπάρχει κόντρα με ένα Λιοντάρι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε μαζί του, με τρόπο ώστε να μην νομίζετε ότι τον απαξιώνετε. [astrology]



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής τους βιώνουν ο Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση, που μοιράζονται τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, στο θερινό καταφύγιο του παρουσιαστή. Όπως αναφέρει η «Real News», ένα βίντεο κλιπ τους έφερε...





κοντά και τώρα οι δυο τους βιώνουν το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι.



Οι θαμώνες του beach bar που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του παρουσιαστή κάνουν λόγο για ένα καυτό ειδύλλιο.



Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται στη Χαλκιδική σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού, όπως και ο Αντώνης Κανάκης. Η ξανθιά ηθοποιός εμφανίζεται στο πολυσύχναστο beach bar του παρουσιαστή μόνο τις καθημερινές, αποφεύγοντας τους φωτογράφους που κατακλύζουν τον χώρο.



Πρόσωπο από το περιβάλλον τους αποκαλύπτει ότι η Κλέλια φιλοξενείται στο εξοχικό του Αντώνη στην περιοχή της Φούρκας. Καθημερινά οι δυο τους φτάνουν στην παραλία του Πευκοχωρίου αργά το μεσημέρι και απολαμβάνουν την πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Αναπόσπαστο μέλος της παρέας και το μικρό σκυλάκι της όμορφης ηθοποιού, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.



Οπως λοιπόν συνηθίζουν όλο αυτό το διάστημα, έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο τους κατέφθασαν στην παραλία και χαλάρωσαν στις αναπαυτικές ξαπλώστρες. Γελούσαν, πείραζαν ο ένας τον άλλον και ήταν συνεχώς μαζί.



Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν η Κλέλια Ρένεση πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού που έγραψε ο παρουσιαστής. Το τραγούδι τιτλοφορείται «Οταν θα μπορέσεις» και τα φωνητικά έχει κάνει η Αννυ Μπέρκα.



Καθ' όλη τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων του βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Αντώνης, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον. Η αφορμή που τους δόθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και η μεγάλη αγάπη που τρέφει ο καθένας για τη δουλειά του, είχαν ως αποτέλεσμα να περνούν αρκετές ώρες μαζί και να μιλάνε για τα κοινά, όπως διαπίστωσαν, ενδιαφέροντά τους.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip