follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube την Δευτέρα, δείχνει μια εντυπωσιακή εικόνα του μετώπου μιας τεραστίων διαστάσεων καταιγίδας.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο ουρανός σκοτείνιασε και τα μπουμπουνητά στο βάθος προμήνυαν ότι η καταιγίδα δεν επρόκειτο να αργήσει.

Μερικοί άνθρωποι άφησαν γρήγορα την....



παραλία από τον φόβο τους.



Οι μαρτυρίες λένε ότι είδαν ακόμη και ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την καταιγίδα.



www.awakengr.com

/

via http://www.i-diadromi.gr/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%9D%CE%91


Πρόκειται για μια γνωστή τηλεπερσόνα, η οποία απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας. Η προσωπική της ζωή έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, όπως και των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς της. Πρόσφατα, ξέσπασε ένα σκάνδαλο, το οποίο της έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με τον σύντροφό της...



Ο λόγος για την Kourtney Kardashian, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το μοντέλο Michael Girganti, με τον οποίο το 2008 συμμετείχαν σε μια διαφημιστική καμπάνια. Το μοντέλο σύμφωνα με το gossiptv,υποστηρίζει ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων πήγε στο σπίτι του με την Kourtney Kardashian και έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη. Η σχέση τους αναθερμάνθηκε τον Μάρτιο του 2009 όπου η σχέση της τηλεπερσόνας με τον σύντροφό της Scott Disick δεν πήγαινε πολύ καλά. Το μοντέλο με αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστηρίζει ότι το παιδί της Kourtney είναι δικό του και ζητάει την κηδεμονία του. Αυτό έχει κάνει έξαλλη την τηλεπερσόνα, η οποία δεν δέχεται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο και υποστηρίζει ότι αυτό της δημιουργεί προβλήματα στην σχέση της με τον Scott Disick.







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας αποφάσισαν απόψε να φωτογραφήσουν τα οπίσθιά τους και να σου φτιάξουν το βράδυ....

Οι αναγνώστριες του theCive έκαναν την προσπάθειά τους να χαρείς και... για το αποτέλεσμα θα αποφασίσεις εσύ






























via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip








Στον παγετώνα Taylor της Ανταρκτικής μπορεί κανείς να δεί ένα «ματωμένο» καταρράκτη...



Αυτός ο καταρράκτης αποτελείται ουσιαστικά από θαλασσινό νερό στο οποίο εισχωρεί οξείδιο του σιδήρου. Το χρώμα του νερού είχε αποδοθεί αρχικά στην παρουσία κόκκινων φυκιών αλλά μετά απο έρευνες αποδείχθηκε ότι προέρχεται από οξείδιο του σιδήρου, το οποίο βρίσκεται αρκετά μέτρα κάτω απο την επιφάνεια του πάγου!






















via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/eco%20news


Πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην το παραδέχονται ή να μη το συνειδητοποιούν, αλλά επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από τις γνώμες που έχουν ήδη εκφράσει άλλοι χρήστες στο Facebook, σε μια online ... δημοσκόπηση, σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και γενικότερα στις ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανοϊσραηλινή επιστημονική έρευνα. Η μελέτη αποκαλύπτει πως η επιρροή, ιδίως σε τομείς όπως η πολιτική ή η αγορά προϊόντων, είναι πολύ μεγαλύτερη όσον αφορά τις online θετικές απόψεις («μου αρέσει») από ό,τι τις αρνητικές «(δεν μου αρέσει»).

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι καταλήγουν να αξιολογούν θετικά κάτι για το οποίο άλλοι, πριν από αυτούς, εκφράστηκαν ήδη με θετικό τρόπο. Για παράδειγμα, ένα «like» για ένα άρθρο ή για ένα προϊόν είναι αρκετό, ώστε ο επόμενος αναγνώστης να εκφράσει και αυτός θετική γνώμη του, ακόμα κι αν το άρθρο ή το προϊόν στην πραγματικότητα δεν αξίζει πολλά πράγματα. Σύμφωνα με τους ερευνητές, πολλοί καταναλωτές επηρεάζονται σημαντικά για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που αποφασίζουν να αγοράσουν μέσω διαδικτύου, ανάλογα με τις κρίσεις (κυρίως τις θετικές) άλλων καταναλωτών που έχουν ήδη αναρτηθεί σε μια ιστοσελίδα.

Αντίθετα, μια αρνητική κρίση δεν θα «γεννήσει» εξίσου εύκολα απαξιωτικές απόψεις από τους επόμενους χρήστες. Έτσι, ένας αρχικός «σπινθήρας» θετικών σχολίων για κάτι μπορεί να πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή -και κυρίως αυτοτροφοδοτούμενη- ομοβροντία ανάλογων θετικών απόψεων. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Σίναν Αράλ του πανεπιστημίου ΜΙΤ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science", σύμφωνα με το ίδιο, τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» και τη βρετανική «Γκάρντιαν», έκαναν ένα πεντάμηνης διάρκειας πείραμα, μελετώντας με ποιον τρόπο οι online «βαθμολογίες» που δίνονταν για ορισμένα θέματα της επικαιρότητας σε μια μεγάλη (ανώνυμη) ειδησεογραφική ιστοσελίδα, επηρέαζαν τις κρίσεις τρίτων υπέρ ή κατά κάποιας άποψης.

Το βασικό συμπέρασμα -που θέτει σε αμφισβήτηση την περίφημη «σοφία του πλήθους»- ήταν ότι πολλοί χρήστες του διαδικτύου επηρεάζονται σημαντικά από τα θετικά σχόλια και τις θετικές «βαθμολογήσεις» που κάνουν άλλοι άνθρωποι πάνω σε ένα θέμα, ενώ αντίθετα η επιρροή από τα αρνητικά σχόλια είναι πολύ μικρότερη.

Οι ερευνητές, μάλιστα, προειδοποιούν ότι είναι δυνατό να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη (από πολιτικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα) προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση μέσω της συστηματικής διοχέτευσης online θετικών σχολίων και κρίσεων. Το πείραμα έδειξε ότι η δημοφιλία μιας άποψης μπορεί σταδιακά να αυξηθεί έως 25% μετά από ένα αρχικό κατευθυνόμενο θετικό σχόλιο, μέσω αξιοποίησης της συμπεριφοράς «κοπαδιού» που χαρακτηρίζει τους χρήστες του διαδικτύου.

Αντίθετα, ένα αρχικό κατευθυνόμενο αρνητικό σχόλιο δεν καταφέρνει να «γεννήσει» μια ανάλογη αύξηση αρνητικών απόψεων. Όπως ανέφερε ο Αράλ, ο αρνητικός μιμητισμός «πνίγεται» πιο εύκολα από τον θετικό, καθώς οι επόμενοι χρήστες του διαδικτύου είναι πιο πιθανό να «διορθώσουν» μια προηγούμενη άποψη (βαθμολογία, ψήφο κλπ) από αρνητική σε θετική, από ό,τι να συμβεί το αντίθετο.

Ο Ντάνκαν Γουάτς της Microsoft Research, ο οποίος έχει κάνει πρωτοποριακή έρευνα στο πεδίο της κοινωνικής επιρροής, δήλωσε ότι η νέα μελέτη επιβεβαιώνει πως η θετική χειραγώγηση των απόψεων έχει διάρκεια, ενώ η αρνητική τείνει να διορθώνεται από επόμενες θετικές γνώμες, δημιουργώντας έτσι μια ασυμμετρία, όσον αφορά το πώς επηρεάζεται η online κοινή γνώμη.

Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη φορά που θα βασιστείτε στη «σοφία του πλήθους» και στα online σχόλια του, για να αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα ή να διαλέξετε ξενοδοχείο μέσω διαδικτύου, σκεφτείτε το διπλά προτού κάνετε την επιλογή σας. Ακόμα και το πλήθος μπορεί να διαμορφώσει προκατειλημμένες απόψεις.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1

Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.



Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».



Στη φυλακή και βαριά πρόστιμα όποιος καλλιεργεί «παράνομους» σπόρους !!



Το σχέδιο νόμου με την ονομασία «Plant Reproductive Material Law», επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή για όλα σχεδόν τα φυτά και τους σπόρους.



Αν ένας «ερασιτέχνης» αγρότης, του Σαββατοκύριακου, καλλιεργεί στον κήπο του φυτά από σπόρους που δεν έχουν εγκριθεί, σύμφωνα με το νόμο αυτό, τότε θα μπορεί να καταδικαστεί ως εγκληματίας!!!



Ο νόμος αυτός, διαμαρτύρεται ο Ben Gabel του «Real Seed Catalogue» ,στοχεύει στο να καταπνίξει τους παραγωγούς των τοπικών ποικιλιών, τους βιοκαλλιεργητές και τους αγρότες που δραστηριοποιούνται σε μικρή κλίμακα. «Όπως μπορούμε να υποπτευθούμε – δήλωσε ο Mike Adams του Natural News – η κίνηση αυτή είναι η «τελική λύση» της Monsanto, της DuPont και των άλλων πολυεθνικών που πουλάνε σπόρους, οι οποίες εδώ και χρόνια έχουν βάλει στόχο, να κυριαρχήσουν πλήρως σε όλους τους σπόρους τις καλλιέργειες και τα φυτά του πλανήτη.»!!!



Ποινικοποιώντας τους μικρούς καλλιεργητές κηπευτικών, σαν εν δυνάμει εγκληματίες – προσθέτει ο Adams «η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία θα μπορεί επιτέλους να παραδώσει τον πλήρη έλεγχο της τροφικής…

αλυσίδας στα χέρια τεράστιων εταιρειών όπως η Monsanto (Εβραϊκή πολυεθνική εταιρία)».



Το πρόβλημα, όμως, όπως το αποσαφηνίζει ο Gabe είναι ότι: «Οι μικροί αγρότες έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες από αυτές των πολυεθνικών – για παράδειγμα, καλλιεργούν χωρίς να χρησιμοποιούν μηχανές και δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν χημικά σπρέι». Επομένως, «δεν υπάρχει τρόπος να καταγραφούν οι ποικιλίες που ταιριάζουν σε ένα μικρό χωράφι, επειδή δεν πληρούν τα αυστηρά κριτήρια του «Οργανισμού Φυτικών Ποικιλιών» ,ο οποίος ασχολείται μόνο με την έγκριση των τύπων σπόρων που χρησιμοποιούν οι βιομηχανικοί αγρότες».



Πρακτικά, από τώρα και στο εξής, όλα τα φυτά, οι σπόροι, τα λαχανικά και οι καλλιεργητές θα πρέπει να καταγραφούν. «Οι κυβερνήσεις δείχνουν ενθουσιασμένες με την ιδέα να καταγράψουν τους πάντες και τα πάντα», λέει ο Adams.



Πόσο μάλλον που «οι μικροκαλλιεργητές θα πρέπει να πληρώνουν και ένα ειδικό φόρο στην ευρωπαϊκή γραφειοκρατία για να καταγράψουν τους σπόρους.»



Την επεξεργασία των αιτημάτων, τις τυπικές εξετάσεις, τις τεχνικές αναλύσεις, τους ελέγχους, την ονομασιών των ποικιλιών, τα έξοδα για όλα αυτά, θα τα φορτώνονται οι μικροπαραγωγοί, έτσι ώστε να αποτρέπονται ακόμα περισσότερο να καλλιεργούν τη γη και να εξαρτώνται αποκλειστικά από τις τεράστιες πολυεθνικές.



Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ» και οι Παγκόσμιοι Δυνάστες είναι εδώ. (conspiracyfeeds)

pygmi.gr



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82










couple-divorse-386

Πότε σε μια σχέση δίνουμε τέλος;




Αν για οποιαδήποτε λόγο όταν είσαι δεσμευμένη αισθανθείς ότι δεν μπορείς σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην ήδη σχέση σου.

Πότε όμως λέμε αντίο;


- Γενικά όταν δεν περνάμε καλά. Μια σχέση δεν είναι βασανιστήριο, όταν δεν μπορούμε να μοιραστούμε την καθημερινότητα ευχάριστα με ένα άτομο, τότε έχουμε τις βασικές ενδείξεις ότι κάτι τρέχει.

- Όταν αρχίσουμε να μιλάμε άσχημα, χωρίς να σύντρεχει κάποιος σοβαρός λόγος.

- Όταν ο ένας από τους δύο έχει πληγωθεί άσχημα, π.χ. έχει απατηθεί, πληγή που δεν μπορεί να γιατρευτεί όσο καιρός και να περάσει.

- Όταν ο μόνος λόγος που είσαι με τον αγαπημένο σου, είναι επειδή φοβάσαι την μοναξιά.

- Όταν τα όνειρα σας και οι επιθυμίες σας δεν συμπίπτουν.

- Όταν σε υποτίμα και εσύ το ανέχεσαι επειδή τον αγαπάς. Όταν κάποιος δεν βλέπει την αξία μας, δεν αξίζει να μας έχει.

- Όταν έχει σηκώσει χέρι πάνω σας, γιατί πάνω από όλα σκεφτόμαστε τον εαυτό μας και την σωματική μας ακεραιότητα.

Αν και εσύ βλέπεις ότι δεν πάει άλλο όσο και αν πονάει προτιμούμε τον μοναχικό δρόμο, μερί να συναντήσουμε αυτό που η ψυχή μας ψάχνει. Προσοχή δεν λέμε να τα παρατάμε για τις μικρές και ασήμαντες διαφωνίες που οφείλονται στις διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά αναφερόμαστε όταν η «κακή» συμπεριφορά έχει γίνει καθημερινότητα και ο έρωτας και η αγάπη έχουν σβήσει, αντί για να ανθίσουν.

Η ζωή είναι ωραία και σίγουρα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορούμε νε μοιραστούμε ευχαρίστα την ζωή μας.http://www.myworld.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82


Είναι ένας από τους πιο sexy άντρες του Hollywood. Ο Justin Timberlake είναι ωραίος και το ξέρει. Η αυτοπεποίθησή του στα ύψη και όχι άδικα, αφού έχει κατακτήσει πολλές διάσημες γυναικείες καρδιές μερικές εκ των οποίων οι ακόλουθες: Βritney Spears, Cameron Diaz, Scarlett Johansson και Jessica Biel. Με την τελευταία μάλιστα παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2012, κάνοντας πολλές καρδιές θαυμαστριών του να ραγίσουν....

Αν νομίζατε όμως ότι ο Justin ήταν πάντα hot, γελιέστε. Ο performer κατά τα εφηβικά χρόνια του δεν ήταν τόσο... γόης όσο φαντάζεστε. Το μαλλί του πολύ σγουρό και το στυλ του λιγάκι.. δεύτερο! Συλλέξαμε λοιπόν, για εσάς μερικές όχι και τόσο ωραίες φωτογραφίες του. Παρατηρώντας τις ένα έχουμε να πούμε. Βρε, πώς αλλάζει ο άνθρωπος μεγαλώνοντας! Ουδεμία σχέση με την τότε εικόνα του. Ευτυχώς...

Δείτε τις φωτογραφίες που ο Justin δε θέλει ούτε για πλάκα να αντικρίζει στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνεται;


























via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip






Αγνώριστος είναι σήμερα ο τραγουδιστής... Από την ηλικία των δέκα ετών δούλευε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, τραγουδώντας πάνω από τα κομμάτια που έπαιζαν. Μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 2005 πήρε μέρος στο μουσικό διαγωνισμό All Star Fame, παίρνοντας την πρώτη θέση. Το 2006, πήρε την πρώτη θέση στο μουσικό διαγωνισμό Fame Story 4.

Αν αυτή είναι η εικόνα που έχετε κρατήσει στο μυαλό σας για τον Λεωνίδα ...ξεχάστε τη! Έτσι είναι σήμερα ο τραγουδιστής...




via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη που έχει αφήσει τη δική της ιστορία στο χώρο της δημοσιογραφίας ήταν και η μητέρα τριών υπέροχων παιδιών...

Μία από τις κόρες της η Μελίτα Κάραλη είναι διευθύντρια στο doctv.gr, συνιδρύτρια του doc specials που περιλαμβάνει παραγωγή ντοκιμαντέρ & βίντεο, ψηφιακή διαφήμιση και social media.

"Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας;" την ρώτησαν στη lifo.gr και η Μελίτα απάντησε: " Ο Κορακοκούνελος, είναι ένας ήρωας που επινόησα για τη μητέρα μου. Ζει στα τετράδιά μου."

Η Μελίτα εκτός από πετυχημένη στα επαγγελματικά της είναι πλέον και μια πανέμορφη κοπέλα. Δείτε την όπως τη δημοσίετσε η Lifo.




via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Διάφοροι βλαστοί, ρίζες, φύλλα και καρποί σε διάφορα μέρη του κόσμου είναι απολύτως εδώδιμα, αφού η Μητέρα Φύση δεν θα άφηνε ποτέ τον πρωτόγονο άνθρωπο να πεινάσει. Από τότε μέχρι σήμερα η παράδοση θέλει η χρήση τους να παραμένει, βασικό στοιχείο της διατροφής μας, με τις συνήθειες να διαφοροποιούνται βέβαια από τόπο σε τόπο. Έτσι τα περισσότερα λαχανικά της ακόλουθης λίστας είναι σχεδόν άγνωστα στη χώρα μας…

1. Oca, Νότια Αμερική – Ονομάζεται και «yam», λόγω της λαχταριστής γεύσης του που θυμίζει… βερίκοκο.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

2. Romanesco – Εξωτική παραλλαγή του κουνουπιδιού για τους λάτρεις της υψηλής… design γαστρονομίας!

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

3. Kohlrabi, Ινδία – Συγγενές του άγριου λάχανου, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 150 πιο υγιεινά τρόφιμα στον κόσμο.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

4. Salsify, Ευρώπη – Γνωστό ως λαγόχορτο, με ιδιαίτερα πικρή γεύση, ιδανικό για χορτόπιτες (τα φύλλα) και ψητό στη σχάρα (οι ρίζες).

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

5. Κai-Ian, Κίνα – Το κινέζικο μπρόκολο, απαραίτητο στην καντονέζικη κουζίνα, αλλά και ευρέως διαδεδομένο στην Αμερική σε σαλάτες.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

6. Sunchoke, Βόρεια Αμερική – Η γνωστή «αγκινάρα της Ιερουσαλήμ» που καμία σχέση δεν έχει με το Ισραήλ! Αντικαθιστά άνετα τις πατάτες αν και είναι αρκετά πιο γλυκό.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

7. Nopales, Μεξικό – Είδος κάκτου τα φύλλα του οποίου τρώγονται αφού καθαριστούν προσεκτικά από τα αγκάθια. Φρουτώδη και δροσερή γεύση…

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

8. Manioc, Νότια Αμερική – Εδώδιμη ρίζα πλούσια σε υδατάνθρακες, που καταναλώνεται ακριβώς όπως οι πατάτες.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

9. Dulse, Ισλανδία – Είδος φυκιών, με πλούσια περιεκτικότητα σε ιώδιο, τα οποία χρησιμοποιούνται σε σούπες αλλά και σε ιάφορα τοπικά πιάτα κατσαρολας.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

10. Yardlong, Κίνα – Κινέζικα πράσινα φασόλια τα οποία στη γεύση και στοάρωμα μοιάζουν με τα κοινά δικά μας παρόμοια λαχανικά, αν και οι Κινέζοι τα προτιμούν… ωμά.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!

11. Fiddleheads, Μέιν – Φύλλα από ένα είδος φτέρης, με τα οποία οι ντόπιοι παρασκευάζουν ένα παραδοσιακό πιάτο με σάλτσα μαγιονέζας.

perierga.gr - Εξωτικά λαχανικά που δεν έχετε ξαναδεί!http://perierga.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1


Tον «Αδύναμο Κρίκο» έλεγαν ότι θα παρουσιάσει... σε τηλεππαιχνίδι για την Ελλάδα θα δούμε τελικά τον Νίκο Μουτσινά! Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Αlpha ανακοίνωσε ότι θα...



επεκτείνει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή, με τις πληροφορίες να λένε πως η επέκταση δεν είναι άλλο από την παρουσίαση του «I Love My Country». Στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι, που μας έρχεται από την Ολλανδία («Ik hou van Holland», ο πρωτότυπος τίτλος), παίρνουν μέρος δύο ομάδες, από τρεις διαφορετικές δεκαετίες (20 - 29, 30 - 39, 40 - 49 ετών), οι οποίες καλούνται να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις σχετικές με την Ελλάδα για να κερδίσουν δώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας, ενώ η θέση του δεύτερου αρχηγού λέγεται ότι προτάθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου αλλά αρνήθηκε και, πλέον, το κανάλι της Κάντζας «φλερτάρει» με τον Σωτήρη Καλυβάτση.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης αποφάσισαν αθόρυβα να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.... Ωστόσο, η 39χρονη performer και ο 37χρονος επιχειρηματίας, που έχουν κοινή επαγγελματική πορεία, διατηρεί άριστες σχέσεις, αφού αυτό που θέλουν πάνω απ' όλα είναι η ευτυχία των δύο παιδιών τους, της 8χρονης Νεφέλης και της 20 μηνών Ερωφίλης - Ευαγγελίας, όπως έχουν αποφασίσει να τη βαφτίσουν το φθινόπωρο. Κόντρα στις τελευταίες φήμες ότι η Νίνα Λοτσάρη χώρισε από τον 29χρονο αγαπημένο της, ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο, πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον επισημαίνει: «Η Νίνα και ο Σπύρος δεν έχουν χωρίσει, συμπλήρωσαν κιόλας 16 μήνες σχέσης και είναι πολύ καλά μαζί» αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό ΟΚ!.










via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Τζώρτζογλου σχετικά με την εξάρτησή του από «Ήμουν εξαρτημένος από το... σεξ και δεν το είχα κρύψει ποτέ. Δεν ήμουν τόσο εθισμένος αλλά είχα συνηθίσει να κάνω σεξ κάθε μέρα. Ήταν φυσιολογικό, με την γυναίκα μου κάναμε κάθε μέρα... Όταν χώρισα η μοναξιά, ο πόνος, η αλλαγή περιβάλλοντος με έκαναν να θέλω ένα σύντροφο γιατί είχα συνηθίσει 15 χρόνια με τη Μαρία να είμαστε κάθε μέρα μαζί, την αγαπούσα και με αγαπούσε. Είχαμε την τέλεια σχέση» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, που παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας!



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip