follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!


Είναι υγιής, αρτιμελής, περπατάει, κινείται, τρέχει, κάνει ακόμα και σκι, όμως, η μεγαλύτερη επιθυμία της είναι να γίνει παραπληγική.






Ο λόγος για την 58χρονη Κλόε Τζένινγκς-Γουάιτ από τη Γιούτα των ΗΠΑ, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια ονειρεύεται να μείνει ανάπηρη.


Προσπαθεί με κάθε τρόπο να ζει σαν να είχε κινητικά προβλήματα: μέσα στο σπίτι της μετακινείται σε αναπηρικό αμαξίδιο, φορά ειδικά στηρίγματα στα πόδια και επιμένει ότι τα κάτω άκρα της δεν ανήκουν στο σώμα της.


Η Τζένινγκς-Γουάιτ, η οποία πάσχει από Διαταραχή Σωματικής Ταυτότητας και Αρτιότητας (Biid), όταν σε μικρή ηλικία είδε τη θεία της να φέρει τραύματα στα πόδια και να χρησιμοποιεί πατερίτσες έπειτα από ατύχημα, αποτύπωσε την εικόνα στο μυαλό της και θεώρησε ότι έτσι έπρεπε να είναι και η ίδια.


Για να επιτύχει το σχέδιο της, μάλιστα, προκάλεσε ατυχήματα με το ποδήλατο ώστε να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στα πόδια, δίχως να τα καταφέρει.


Επιδίδεται ακόμα και σε ακραία αθλήματα, όμως, η ειρωνεία είναι ότι η 58χρονη βγαίνει πάντα αλώβητη.


«Κάθε φορά που οδηγώ φτιάχνω σενάρια στο μυαλό μου με ατυχήματα», είπε σε συνέντευξη η 58χρονη, συμπληρώνοντας πως όταν πράγματι ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα δεν ήταν σίγουρη αν το προκάλεσε η ίδια.


Η σκέψη της προχώρησε ακόμα περισσότερο όταν συνάντησε γιατρό, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως μπορεί μέσω επέμβασης να προχωρήσει στην παράλυση των κάτω άκρων της, ωστόσο το κόστος του χειρουργείου είναι απαγορευτικό για την Τζένινγκς-Γουάιτ καθώς αγγίζει τις 25.000 δολάρια.


Ωστόσο, όπως είπε: «Όταν κάνω αυτή την επέμβαση, ξέρω ότι θα είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου».





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91
Έδωσε την προκαταβολή αλλά αυτοκίνητο πουθενά Εξιχνιάσθηκε, μετά από πολύμηνη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε, μέσω διαδικτύου, τον Αύγουστο...

του 2012, σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, κατοίκου της Καρύστου στην Εύβοια.



Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 45χρονος άνδρας και μία 33χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.



Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος παθών τον Αύγουστο του 2012 εντόπισε, μέσω διαδικτυακής ιστοσελίδας, αγγελία πώλησης αυτοκινήτου, στην οποία αναγραφόταν το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του ιδιοκτήτη του.



Στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και πείστηκε, προκειμένου για την πραγματοποίηση της αγοραπωλησίας, να καταθέσει την 14-08-2012 σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προκαταβολή, για την αγορά του αυτοκινήτου, χωρίς όμως αυτή τελικά να ολοκληρωθεί.



Ο 45χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου και μετά από διενέργεια συστηματικής αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι δράστης της σε βάρος του απάτης είναι ο 45χρονος ημεδαπός, με τον οποίο συνομίλησε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο κατέβαλε τα χρήματα, ανήκε στην 33χρονη δράστιδα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 45χρονος δράστης, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παθόντα και να τον πείσει να καταβάλει το χρηματικό ποσό, του συστήθηκε ψευδώς ως εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Μαγνησίας.



Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


H παρτενέρ του Φώτη Μεταξόπουλου, αλλά και πρώην σύζυγός του, Νάντια Φοντάνα δεν θυμίζει σε τίποτε τη λαμπερή χορεύτρια...



Η θρυλική χορεύτρια έκλεισε πριν από λίγο καιρό το....το πρακτόρειο ΠΡΟ-ΠΟ το οποιο είχε ανοίξει πριν από δεκαπέντε χρόνια ύστερα από χρέη-βουνό που της δημιούργησαν κακοί συνεργάτες της. Μάλιστα αναγκάστηκε για να ξεχρεώσει να πουλήσεις το σπίτι της. Μοναδική «ανάσα» η τιμητική σύνταξη, που έχει ναι μεν εγκριθεί αλλά δεν την έχει πάρει ακόμα.



Η Νάντια Φοντάνα το τελευταίο διάστημα έχει απομονωθεί σε ένα σπίτι το οποίο ενοικιάζει και επικοινωνεί μόνο με λίγους δικούς της ανθρώπους σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.



H χορεύτρια των 70s δεν μπορεί να πιστέψει πως έπεσε θύμα των δυο Βορειοηπειρωτών συνεργατών της, τους οποίους έβαλε να κρατάνε το μαγαζί, όταν εκείνη χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.Η εμπιστοσύνη της ήταν η καταστροφή της. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή της:



«Επέλεξα κακούς συνεργάτες που με κατέκλεψαν. Μπήκα στο νοσοκομείο για να κάνω μία επέμβαση στο πόδι μου κι έλλειψα τέσσερις μήνες από το μαγαζί. Οι άνθρωποι που είχα βάλει να δουλεύουν όσο απουσίαζα με λήστεψαν. Με χρέωσαν με 90.000 ευρώ στον ΟΠΑΠ και με τα υπόλοιπα φέσια που μου έβαλαν, έφτασα να χρωστάω 150.000 ευρώ».



Πούλησε το σπίτι της, έκλεισε το μαγαζί της και το άνοιξε ξανά μετά από δέκα μήνες, αλλά στη συνέχεια μπήκαν ληστές και την λήστεψαν. Δυστυχώς τα χρέη της ήταν πολλά και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση και να βάλει λουκέτο.



gossip-tv.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Εξιχνιάσθηκε, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε, μέσω διαδικτύου, τον Αύγουστο του 2012, σε βάρος ενός 45χρονου, κατοίκου Καρύστου Ευβοίας.






Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 45χρονος άνδρας και μία 33χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.


Ειδικότερα, ο 45χρονος παθών τον Αύγουστο του 2012 εντόπισε, μέσω διαδικτυακής ιστοσελίδας, αγγελία πώλησης αυτοκινήτου, στην οποία αναγραφόταν το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του ιδιοκτήτη του.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και πείστηκε, προκειμένου για την πραγματοποίηση της αγοραπωλησίας, να καταθέσει την 14-08-2012 σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προκαταβολή, για την αγορά του αυτοκινήτου, χωρίς όμως αυτή τελικά να ολοκληρωθεί.


Ο 45χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου και μετά από διενέργεια συστηματικής αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι δράστης της σε βάρος του απάτης είναι ο 45χρονος, με τον οποίο συνομίλησε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο κατέβαλε τα χρήματα, ανήκε στην 33χρονη δράστιδα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 45χρονος δράστης, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παθόντα και να τον πείσει να καταβάλει το χρηματικό ποσό, του συστήθηκε ψευδώς ως εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Μαγνησίας.


Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Φωτογραφία με νέα φανέλα της ΑΕΚ κυκλοφορεί στο διαδύκτιο και έχει ενθουσιάσει τους φίλους της Ένωσης. Μάλιστα, αυτό που ξεχωρίζει και κάνει...





εντύπωση είναι η απεικόνιση της Αγιάς Σοφιάς πάνω στη κιτρινόμαυρη φανέλα. Ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι να πρόκειται για φωτομοντάζ, καθώς δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη τίποτα επίσημα.



Δείτε την:






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Την καινούρια του φωτογράφιση για το περιοδικό Close up έκανε ο Σάκης Ρουβάς αποδεικνύοντας, ότι όσο μεγαλώνει τόσο...





ομορφαίνει. Σε υνέντευξη που έχει παραχωρήσει στο εν λόγω περιοδικό μιλάει και για το ρόλο του ως Θεός Διόνυσος και τις "Βάκχες" του Ευριπίδη.






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Μία γυναίκα με ψυχιατρικά προβλήματα στην περιοχή του Ζαβλανίου, επιχείρησε να πετάξει υδροχλωρικό οξύ (ακουαφόρτε) στους αστυνομικούς που πήγαν να την ακινητοποιήσουν για να την μεταφέρουν στην Ψυχιατρική Κλινική.






Ολα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν πως υπήρχε εισαγγελική εντολή μεταφοράς της γυναίκας στην κλινική, καθώς νωρίτερα είχε προκαλέσει επεισόδιο.


Η γυναίκα, που είχε καταλάβει τι θα συνέβαινε, είχε ταμπουρωθεί πίσω από την πόρτα του σπιτιού της κρατώντας ένα μπουκάλι με υδροχλωρικό οξύ και προσπάθησε να το πετάξει πάνω στους αστυνομικούς.


Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση ενός από τους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε η γυναίκα αφού πρώτα της πήραν το μπουκάλι από το χέρι πριν προλάβει να το πετάξει.


Η γυναίκα οδηγήθηκε τελικά στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Ρίου.





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Ένα μωρό στην Κίνα γεννήθηκε έχοντας οκτώ δάχτυλα σε κάθε πατούσα ενώ στα χέρια αν κι έχει πέντε δάχτυλα δεν έχει κανέναν αντίχειρα.






Το φαινόμενο αυτό είναι μια γενετική ανωμαλία, η οποία είναι αρκετά σπάνια όπως λένε οι ειδικοί και ονομάζεται πολυδακτυλισμός. Τα έξτρα δάχτυλα που προκύπτουν συνήθως είναι ένας μαλακός ιστός και έτσι μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί.


Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να έχει και κόκαλα αλλά δεν έχουν αρθρώσεις. Στο παιδάκι αποφάσισαν οι γονείς να κάνουν αργότερα μια αφαίρεση δαχτύλων και από οκτώ να μείνουν τα πέντε.

mothersblog





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91
Πληθαίνουν τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας, και ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε την περιοχή, αυτή τη φορά σε χωριό του Ξηρομέρου και συγκεκριμένα...

στην Κατούνα. Συγκεκρμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, σήμερα νωρίς το απόγευμα ένας 55χρονος έπειτα από καυγά που είχε με την μητέρα του, της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει.



Η 79χρονη γυναίκα, μετά την επίθεση κατείγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ελαφρά τράυματα.Μετά από αυτό η Αστυνομία συνέλαβε τον γιο της, και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ διενεργείται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91


Ο λόγος για τον μικρό Βασίλη, ο οποίος έκανε τους καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου να «λυγίσουν» στην εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας».





Ο μικρός Βασίλης που έχει χάσει το φως του μίλησε για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τους συνανθρώπους του, που παρά την οικονομική κρίση απλώνουν χέρι βοηθείας και υπολογίζουν τον διπλανό τους.


Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ..





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών για την περίοδο 2013-2014.






Η διανομή των δελτίων για τις εξαήμερες διακοπές θα αρχίσει από τα ΚΕΠ από τις αύριο, ενώ όπως τονίζεται μπορούν να συμμετέχουν οι παρακάτω κατηγορίες δικαιούχων με τα προστατευόμενα μέλη τους με την προϋπόθεση ότι δεν είναι δικαιούχοι αντίστοιχων προγραμμάτων του τέως Οργανισμού Εργατικής Εστίας ή του Οργανισμού Αγροτικής Εστίας ή του Ταμείου Νομικών.


Δείτε αναλυτικά ποίοι μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

- Πολύτεκνοι (τέσσερα τέκνα και άνω): Οι πολύτεκνοι που ανήκουν σε μια από τις κατηγορίες ασφαλισμένων δικαιούνται δελτίου για τον εαυτό τους και τα προστατευόμενα μέλη τους, ανεξαρτήτως εισοδήματος, κάθε χρόνο για ένα από τα υποπρογράμματα του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους».

-Μόνιμοι υπάλληλοι και Συνταξιούχοι του Δημόσιου Τομέα και των Ν.Π.Δ.Δ.

- Μισθωτοί ή συνταξιούχοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ, εφόσον δεν τους παρακρατούνται εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας, και συνεπώς δεν είναι δικαιούχοι των Προγραμμάτων της.


- Εν ενεργεία ασφαλισμένοι του Ο.Α.Ε.Ε., που ασφαλίζει ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες πρώην Τ.Ε.Β.Ε. , Τ.Σ.Α, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, πρώην ΤΑΕ οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος της τέως Εργατικής Εστίας. Εξαιρούνται οι ασφαλισμένοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, του Ταμείου Νομικών.

- Συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε., το οποίο ασφαλίζει ελεύθερους επαγγελματίες, ή επιχειρηματίες πρώην Τ.Ε.Β.Ε., πρώην ΤΑΕ Τ.Σ.Α.,ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, με την προϋπόθεση ότι η συνταξιοδότηση (βάσει αρχικής απόφασης συνταξιοδότησης) καλύπτεται από ένα από τα παραπάνω ταμεία, ακόμη και αν η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καλύπτεται από το ΙΚΑ και οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος της τέως Εργατικής Εστίας.

- Οι ασφαλισμένοι στο ΝΑΤ.

- Οι συνταξιούχοι ΤΑΠΟΤΕ (εφόσον συνταξιοδοτήθηκαν από 01/01/1978 ως 31/12/2005)

- Ασφαλισμένοι της Πρόνοιας ή τα οποία λαμβάνουν επίδομα απορίας ή αναπηρίας από την Πρόνοια έστω και αν είναι ασφαλισμένοι σε άλλον ασφαλιστικό φορέα ως προστατευόμενα μέλη.

- Άτομα τα οποία είναι αυτασφαλιζόμενοι του Ι.Κ.Α. προκειμένου να συνταξιοδοτηθούν από αυτό.

- Άτομα με αναπηρία 67% και άνω ανεξαρτήτως εισοδήματος, εφόσον ανήκουν σε μια από τις κατηγορίες δικαιούχων της προηγούμενης παραγράφου. Τα άτομα με αναπηρία και τα προστατευόμενα μέλη τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν δελτία του Προγράμματος, κάθε χρόνο σε ένα μόνο από τα υποπρογράμματα του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» και πάντα εφόσον δεν δικαιούνται Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού από τον Οργανισμό Αγροτικής Εστίας ή από τον τέως Οργανισμό Εργατικής Εστίας.






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91


Η Τζούλια Αλεξανδράτου το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει αρκετά. Έχει αδυνατίσει και έχει βάλει τεράστια μακριά ξανθά ... εξτένσιον.Η γνωστή τηλεπερσόνα στα τέλη του περασμένου μήνα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κριστιάν Καρποζήλο και έκαναν γαμήλιο ταξίδι στην Ιταλία! Το ζευγάρι απόλαυσε εκεί τα μπανάκια του και τον ήλιο. Ο μήνας του μέλιτος όμως τελείωσε και επέστρεψαν στην Αυστρία. Στις φωτογραφίες που πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η Τζούλια είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Τα πόδια της είναι αρκετά αδύνατα και δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι!






















via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Λάκης Γαβαλάς...





λίγες ώρες μετά από την περιπέτεια που είχε και πάλι με τον νόμο.



'Οπως έγραψε στο twitter βρέθηκε στην πόλη για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα πόσταρε και δυο φωτογραφίες.



Στην πρώτη φωτογραφία, ο επιχειρηματίας κρατά μια μπλούζα της εταιρίας του και στη δεύτερη παρουσιάζεται ένα χαρτί που γράφει .LAK με την ευχή να δει τον Λευκό Πύργο!



"ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ...ΠΥΡΓΟ...ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΧΑ ΧΑ" έγραψε χαρακτηριστικά.


















via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ένα δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει ταράξει την ηρεμία πολλών διάσημων και πανέμορφων πρωταγωνιστριών. Κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι αγαπημένες μας ηθοποιοί είχαν και άλλη εξίσου επιτυχημένη καριέρα ως πoρνες πολυτελείας.




Ποια ονόματα ακούστηκαν:


Marilyn Monroe

500 δολάρια για κάθε ραντεβού που συνήθως ήταν μεγαλοπαραγωγοί του Hollywood και σκηνοθέτες. Η φήμη ότι υπάρχει πopνo ταινία με τη συμμετοχή της φημολογείται χρόνια τώρα, χωρίς να την έχει δει κανείς όμως.


Κim Novak

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στη δεκαετία του ’60 αστυνομικοί του Σικάγο την συνέλαβαν για πoρνεία.


Veronica Lake

Μετά την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, κατέληξε πopνη πολυτελείας της Νέας Υόρκης.



Sophia Loren

Έδρασε στη Ρώμη και το όνομά της ήταν Sofia Villani Scicolone.


Raquel Welch

Πριν πολλά πολλά χρόνια όταν το πραγματικό της όνομα ήταν Raquel Tajeda ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην πόλη Tijuana του Μεξικού. Έτσι ισχυρίζεται η οικογένεια. Ακόμη έκανε πολλές πoρνo ταινίες, οι οποίες στην συνέχεια αποσύρθηκαν και καταστράφηκαν από κινηματογραφικό studio που την προσέλαβε ως ηθοποιό.


Joan Collins

Ξεκίνησε την καριέρα της ως πopνη στο Hollywood σε ηλικία 17 ετών.


Sharon Stone

Τα δημοσιεύματα για την Sharon Stone δίνουν και το μεροκάματό της. Η ψυχρή ομορφιά της είχε ανεβάσει το κασέ της στα 1000 δολάρια την ώρα.


Catherine Zeta Jones

Η Zeta Jones ανακαλύφθηκε από τον Michael Douglas και ήθελε 10.000 δολάρια για κάθε επίσκεψη. Πριν γίνει γνωστή έκανε συχνές επισκέψεις στο Las Vegas με πάμπλουτες κυρίες.


Salma Hayek

Την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Ster, συνόδευε κάποιον από τους πελάτες της.





via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE
Η Αλίκη λάτρευε να φωτογραφίζεται στον Θεολόγο και να μοιράζεται τα πάντα με το κοινό. Σχεδόν τα πάντα, γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας όσο εκείνη ζούσε….




Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 1975 η Αλίκη μόλις είχε χωρίσει αλλά οι σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Την Άνοιξη εκείνης της χρονιάς κανόνισε με τον φίλο της και φωτογράφο Κλεισθένη, να κάνει μια φωτογράφηση στο εξοχικό της στον Θεολόγο για περιοδικό της εποχής. Μπαίνοντας στο σπίτι έκπληκτη, ανακάλυψε ότι έλειπαν όλα τα έπιπλα και τα προσωπικά της αντικείμενα. Το μόνο που είχε απομείνει ήταν δύο καρέκλες κήπου και το τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα έπιπλα τα είχε πάρει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την εκδικηθεί.



Η φωτογράφηση φυσικά δεν έγινε και η Αλίκη πέρασε το απόγευμα μιλώντας στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους. Εκεί ο Κλεισθένης της έκανε ένα και μοναδικό κλικ. Η Αλίκη στη φωτογραφία μοιάζει με απελπισμένη γυναίκα, αντιμέτωπη με μεγάλες δοκιμασίες, κλαίει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Δεν χαμογελάει, δεν ποζάρει, δεν κοιτάει το φακό, δεν προσποιείται. Αυτή τη σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη στο άδειο σπίτι την έδωσε τελικά ο Κλεισθένης στη δημοσιότητα 6 χρόνια μετά τον θάνατο της, μια και η ίδια όσο ζούσε είχε απαγορεύσει τη δημοσίευση της.






joytv.gr






via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE

Έμεινε σφηνωμένη σε στενό πέρασμα για επτά ώρες Για επτά ώρες έμεινε σφηνωμένη ανάμεσα σε δύο τοίχους μια γυναίκα από την Κίνα, όταν στην προσπάθειά της να «κόψει» δρόμο για να φτάσει...

πιο γρήγορα στο σπίτι της… κόλλησε στο στενό πέρασμα.



Παρά τις απελπισμένες κραυγές και τα ουρλιαχτά της, οι ένοικοι των διπλανών κτιρίων δεν έδωσαν σημασία στις φωνές, παρά μόνο την επόμενη μέρα, καθώς πίστευαν ότι αυτές προέρχονταν από ένα… φάντασμα!



Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Feidong στην κινεζική επαρχία Anhui.Η γυναίκα παρέμεινε όλη τη νύχτα… σφηνωμένη στους τοίχους. Την επόμενη μέρα τήν είδε ένας περαστικός, ο οποίος κάλεσε την πυροσβεστική υπηρεσία.Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 20 λεπτά για να την απεγκλωβίσουν.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97






Ποιος άραγε δεν θυμάται τον Κύπριο παίκτη του Big Brother Μιχάλη, ο οποίος είχε ένα ειδύλλιο με την καλλονή Νάρα;;;...



Δείτε πώς είναι σήμερα:






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip











Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!



Λιγότερο ή περισσότερο γνωστά στο ευρύ κοινό, τα ποτάμια του κόσμου αποτελούν πηγή ζωής για τις περιοχές τις οποίες διαρρέουν, οι οποίες γίνονται αυτόματα σημαντικά εμπορικά και οικονομικά κέντρα. Και αυτό ίσχυε ανέκαθεν καθώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι περισσότεροι επιθυμούσαν κατά την αρχαιότητα να δημιουργούν τις «εστίες» τους δίπλα σε κάποια πηγή νερού. Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά πράγματα άλλαξαν αλλά τα ποτάμια παρέμειναν σημαντικά για όλους, μόνο που τώρα πια δεν προσφέρουν μόνο ζωή στον τόπο τον οποίο διαρρέουν. Προσδίδουν απλόχερα εκπληκτικά τοπία, ειδυλλιακά σκηνικά, γραφικές γωνιές και ωραίες εικόνες, όπως γίνεται και στα ωραιότερα χωριά που συμπεριλαμβάνονται στην ακόλουθη λίστα. Και πώς αλλιώς άλλωστε όταν καθρεφτίζουν στα νερά τους όλη την ομορφιά του φυσικού αλλά και του αστικού τοπίου!http://perierga.gr

1. Beynac, Γαλλία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

2. Cesky Krumlov, Tsexia

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

3. Hallstatt, Αυστρία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

4. La Roque Gageac, Γαλλία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

5. Zhouzhuang, Κίνα

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

6. Zengchong, Κίνα

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

7. Reil, Γερμανία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

8. Correze, Γαλλία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

9. Borgo a Mozzano, Ιταλία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

10. Aylesford, Βρετανία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

11. Giethoorn, Ολλανδία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

12. Burnsall, Βρετανία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

13. Dinant, Bέλγιο

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

14. Cochem, Γερμανία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!

15. Gmunden, Αυστρία

perierga.gr - Τα ωραιότερα χωριά δίπλα σε ποτάμια!



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1


Oπή εδώ, οπή εκεί, οπή και παρά πέρα..Και σαν να μην έφτανε αυτό για το από κάτω.. έχουμε και το από πάνω που είναι και ανύπαρκτο! Σκέτη κόλαση η φίλη της ηθοποιού Saana Lathan!


















via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Σοκ: Πέθανε από ανακοπή έγκυος δρομέας Θλίψη, αλλά και ερωτηματικά προκάλεσε ο θάνατος της Μασκερέμ Λεγκέσε από την Αιθιοπία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή...

ενώ περίμενε το δεύτερο παιδί της.



Η 26χρονη δρομέας έτρωγε σε εστιατόριο του Γουέστπορτ, όταν ξαφνικά κατέρρευσε, χωρίς ωστόσο να επανέλθει, παρά την άμεση διακομιδή της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως κατάφεραν να σώσουν το μωρό, το οποίο θα ερχόταν στη ζωή υπό φυσιολογικές συνθήκες σε ένα μήνα, καθώς η άτυχη αθλήτρια βρισκόταν στον 8ο μήνα.



Όπως τονίστηκε από το φιλικό της περιβάλλον η Λεγκέσε αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της για το λόγο αυτό είχε σταματήσει τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια. Πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, ενώ είχε αποφασίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της να επιστρέψει στην πατρίδα της, την οποία δεν είχε επισκεφτεί τα τελευταία εννιά χρόνια.



Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 στα 1.500μ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, τερματίζοντας 12η με 4:18.03. Το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα είναι 4:03.96 από το 2003.



Πηγή: gazzetta.gr



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97


Σύμφωνα με έρευνα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες όπου ο ΦΠΑ μειώνεται από 23% σε 13% είναι...



1. Τρόφιμα έτοιμα για φαγητό σε εστιατόρια, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ κ.ά.



2. Χυμοί φρούτων και λαχανικών, ροφήματα όπως καφές, τσάι, σοκολάτα κ.λπ., αναψυκτικά, αεριούχα νερά φυσικά ή τεχνητά ανεξάρτητα από τον τρόπο πώλησής τους, δηλαδή χονδρικά ή λιανικά, και ανεξάρτητα από τα σημεία πώλησης, δηλαδή πώληση από σούπερ μάρκετ, περίπτερα, εστιατόρια, ταχυφαγεία κ.λπ.



3. Υπηρεσίες εστίασης σε καφενεία, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία, οινομαγειρεία, αναψυκτήρια, σνακ μπαρ γαλακτοπωλεία και καταστήματα διάθεσης catering.



4. Φαγητά σε πακέτο, αλλά και φαγητά που διατίθενται από καντίνες, κυλικεία σε γήπεδα, μπαρ κινηματογράφων και θεάτρων, πιτσαρίες, κινέζικα, γεύματα διαίτης ή υγιεινής διατροφής, σούπερ μάρκετ που παραδίδουν έτοιμα μαγειρεμένα φαγητά και οι επιχειρήσεις πώλησης σάντουιτς, τυροπιτών, σαλατών και λοιπών παρόμοιων πρόχειρων γευμάτων ή σνακ.



5. Κατανάλωση γλυκών σε ζαχαροπλαστεία. Τα γλυκά που πωλούνται για κατανάλωση εκτός καταστήματος επιβαρύνοντας σήμερα με συντελεστή 13%.



6. Υπηρεσίες εστίασης στα ξενοδοχεία και πακέτα διαμονής και διατροφής (διαμονή με πρωινό, διαμονή με πρωινό και γεύμα, all inclusive).






ΠΗΓΗ: real





via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91